thoralf

Direktlänk till inlägg 1 mars 2016

TÄNKTE SVENSK MEDIA MÖRKA

Av Thoralf Alfsson - 1 mars 2016 16:50

Igår skrev Avpixlat en artikel om hur ett TV-team från Australien och programmet 60 minutes attackerades flera gånger i Rinkeby. Det borde ju ha varit en nyhet även för svensk media men enligt uppgift från personer som varit i kontakt med svensk media var journalisterna ointresserade. Sannolikt för att Avpixlat varit först med nyheten och att Jan Sjunnesson från Avpixlat varit tillsammans med TV-teamet.


Nu har dock händelsen fått stor uppmärksamhet internationellt och givetvis då i Australien. Det tvingar sannolikt ut svensk pk-media på banan. Först ut verkar DN vara i en artikel.  SVT lokalt i Stockholm har nu också en artikel.


Men läser man Avpixlats artikel och artiklar i DN och SVT så går de isär en hel del. Vem litar mina läsare mest på?


Nu väntar vi också på Expressen och Aftonbladet ;-) Eller tänker de fortsätta att mörka.


Här kommer ett antal länkar.

Daily Telegraph

9News

Daily Mail

News Com

The Sydney Morning Herald

 
 
Ingen bild

anonym

1 mars 2016 17:13

Avpixlat censurerar sitt kommentarsfält benhårt och upprätthåller beröringsskräcken mot övriga alternativmedia så mycket de någonsin kan. Vidare bedriver de samma sorts PK-ism som gammelmedia. Vidare har de läckt sina donatorer till Expo. Och mejlkonversationer. Sajten har noll trovärdighet.

Exempel på beröringsskräck är när de citerade hemvärnets artikel häromsistens där hemvärnet sagt något förklenande om alternativmedia och räknat upp olika alternativmedia så citerade Avpixlat selektivt för att inte råka nämna annan alternativmedia. Och ersatta namnen på annan alternativmedia med något förklenande. Avpixlat beter sig exakt likadant som övriga gammelmedia.

Exempel på deras censurpolicy är att det är förbjudet att kritisera SD för hårt i deras kommentarsfält. Till exempel, att kalla SDs brist på interndemokrati för nyfascistisk leder till censur eller att man får sitt konto raderat. Trots att SD-företrädare själv svänger sig med såna vänsteruttryck tämligen vidlyftigt.

Ett exempel på deras PKism är att det numera är förbjudet att använda det ironiska uttrycket "s****barn" för ensamkommande flyktingbarn i deras kommentarsfält.

Så nej, jag känner inte mer förtroende för Avpixlat än för gammelmedia. Jag ser inte skillnad på dem ensinggång, inte vad gäller metapolitik och grundvärderingar, de är lika skadliga.

Thoralf Alfsson

1 mars 2016 19:27

"jag känner inte mer förtroende för Avpixlat än för gammelmedia"

Men då tycker jag att du skall hålla dig till Expressen och Aftonbladet!

 
Ingen bild

lassese

1 mars 2016 17:16

De där tidningarna länkar till Axpixlat! Vilka otroliga rasister de måste vara! Tur att svenska media vet hur man får göra för att inte halka ut ur åsiktsfåran som så omsorgsfullt plöjts avgrundsdjup här i Sverige!

 
Ingen bild

calle

1 mars 2016 17:18

7 klöver-regimen kommer nog blockera svenska internetanvändare till att få tillgång till utländska artiklar om Svenska massinvandringens konsekvenser.

dom blockerade ju engelska tidningen som skrev om asylboendemordet på Alexandra.

och Svenska ambassaden kritiserade ju engelsk media som skrev sanning.

 
Ingen bild

Pepparholm

1 mars 2016 17:23

Thoralfs blogg är varje dag intressant. Även för den som inte bor i Kalmar län. För likheterna på min hemmaplan är exakta. Politiker som mobbar och undanhåller. Media som varje dag har minst ett gulle-gull-reportage om någon invandrare, men som undanhåller fakta om problemen och som dricker brorsskål med överheten.

Efter några månaders uppehåll så beslöt jag i dag att gå in på SDs officiella nyhetsbloggar. Det var helt ointressant och nattståndet. SD borde skämmas för så usel och tråkig "information". Här vinner ni inga röster. Det kommer att ta många månader innan jag gör ett nytt besök.

Jag håller mig till Thoralf för snabb och saklig information. Det borde
Jimmie tänka noga på i enrum utan yttre påverkan.

 
Ingen bild

Observer

1 mars 2016 17:24

MASSMEDIA = UPPLYSNING/BELYSNING

Ex Russia Today deras valspråk är: "Question more".


...........Svensk media:

"NEDSLÄCKNING I SAMARBETE MED REGIMEN"

 
Ingen bild

Friholt

1 mars 2016 17:25

Men, men - just nu ett glädjande meddelande
Det Bonnierägda mediehuset HD-Sydsvenskan (Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan) är till salu. Koncernerna Gota Media och Mittmedia har erbjudits att ta över men tackat nej - enligt Medievärlden.

 
Ingen bild

Observer

1 mars 2016 17:38

joseph Goebbels skulle ha varit full av beundran över Svensk massmedia. Det är säkert.

Tänk om Tysk massmedia burit sig åt så som vår Svenska massmedia gör nu fast under kriget -Då hade journalisterna mörkat händelserna som ägde rum i koncentrationslägren mm.

Ett i alla avseenden lågt och ynkligt beteende. Skadligt för demokratin.

Demokratisabotage!


Massmedia som inte klarar utav att rapportera händelser på ett neutralt o professionellt sätt skall plockas av spelbordet OMEDELBART.

 
Ingen bild

Hacke

1 mars 2016 17:39

Det är tur att vi har utländsk media och alternativmedia som vill och vågar ta fajten för att skildra verkligheten i det nya Sverige.
Nu tvingas fulmedia också om än motvilligt, sakta men säkert förhålla sig till alternativmedia och medborgarjournalistiken i takt med att utländsk media får ett allt större intresse för kaoset i det forna föredömet Sverige. Just det kaos som svensk traditionell media är huvudorsak till. Ynkryggar är bara andranamnet på dessa landsförrädare som är det givna förstanamnet.

 
Ingen bild

SM811

1 mars 2016 18:38

Med den erfarenheten som jag har hur PK media vinklar sina reportage litar jag på AP. När slaskpressen kan vitpixla en mörkhyad person för att dölja har de inget förtroende alls.

 
Ingen bild

Hacke

1 mars 2016 18:58

Apropå svensk hatmedia. Det är inte lätt att hitta hugade spekulanter till en lögnindustri som hela tiden avslöjas av den fria medborgarjournalistiken på nätet.
Sydsvenskan/Helsingborgs Dagblad tycks nu ha gett upp kampen om läsarna men har hittills bara fått "nej tack" i sina försäljningsförsök.
Ingen är gladare än vi som gillar sanning och relevans i informationsflödet.

http://www.journalisten.se/nyheter/hd-sydsvenskan-ar-till-salu

 
Ingen bild

Göta

1 mars 2016 19:38

I sin ledare i GP ställer Alice Teodorescu nedanstående adekvata frågor till oss svenskar efter Public-Service-tilltaget i lördagens Mello, vilket hon tycker renderade en känsla av sorg:

"Varför ägnar sig svensken åt självskadebeteende gång på gång?

"Varför skäms vi så mycket för våra symboler och vårt ursprung, samtidigt som vi utan omsvep omfamnar andras?

"Varför är det så rörande med en invandrad som känner stolthet över sina rötter, men exkluderande och nästintill främlingsfientligt om en svensk i tolfte generationen uttrycker samma sak?"

http://www.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.3008915-alice-teodorescu-vart-sjalvforakt-forsvarar-andras-integration#sthash.cQZKWIlo.dpuf

Thoralf Alfsson

1 mars 2016 20:47

Väldigt träffande ledare. Alice är jäkligt bra på att skjuta in sig på kärnan i problematiken.

 
Ingen bild

Ibbe

1 mars 2016 19:46

Skildrar inte utländska medier svenska förhållanden på det sätt som etablissemanget bestämt att de ska se ut så tas de i upptuktelse. Svenska ambassaden i London har reagerat. negativt på ansedda Daily Mail och tidningens beskrivningar av svensk problematik. Nu ska väl australiensk tv tuktas efter det att Rinkebyreportaget visats via ambassaden där. Fy den som angriper större svenska medier har vi lärt oss. Att däremot angripa utländska medier är helt legitimt. Visst är vårt land fantastiskt !

 
Ingen bild

Pepparholm

1 mars 2016 19:51

#Friholt - var hittar man konkret denna glädjande nyhet? Men det måste vara lika billigt att köpa dessa media som ett renoveringsobjekt för den händige, som det brukar stå om gamla hus.

 
Ingen bild

World Traveller

1 mars 2016 19:58

Pepparholm, du sa några sanna ord där. SD's kommunicering med väljarna är lika bedrövlig som 7-klöverns. Thoralf är den enda politikern med vanligt folkvett. De borde se honom som ett stort föredöme. Till alla unga politiker vill jag säga: Se och lär av Thoralf! Tappa inte kontakt med verkligheten och vanligt folk.

 
Ingen bild

Demokratur

1 mars 2016 20:31

Det saknas ord för att beskriva den avsky och det förakt jag känner för svensk gammelmedia.

 
Ingen bild

Vaken

1 mars 2016 20:33

Tur att vi har utländsk media som intresserar sig för den politiska utvecklingen i Sverige! Svensk PK-media är inte värt ett ruttet lingon då de mörkar, undanhåller fakta och medvetet färgar information helt i linje med 7-klöverns åsiktskorridor! Det mina damer och herrar är ett ALLVARLIGT hot mot DEMOKRATIN och ingenting som ska accepteras i ett s k fritt land i Europa! Hur lågt ska Sverige sjunka innan det blir någon ändring? Madam Batra kan bli stadsminister men vill inte. Moderaternas politik liknar mest en svängdörr - ingenting att hålla sig i när åskan går! Nyhetsbevakning måste ske genom utländsk press och media samt alternativmedia. Hör ni inte själva hur illa det låter? Ska med intresse lyssna på vad Channel 9 har att säga i sitt kommande reportage. Det luttrade nyhetsteamet som rapporterat direkt från många länder i krig - sedan kommer de till Sverige - blir misshandlade i Rinkeby på blanka ljusa dagen....Vilken skamfläck Sverige blivit! Vi behöver Thoralf i ledningen!

 
Ingen bild

Nils Dacke

1 mars 2016 20:44

Jag hade till för ett par år sedan åsikten att jag levde i den bästa demokrati som fanns att hitta i denna värld och förtroendet för större delen av media och journalister speciellt SR/SVT var högt. Idag när jag haft på mig kritiska glasögon några år ser man ju hur långt förfallet gått och vi närmar oss snabbt ett läge när yttrandefrihet och tryckfrihet är allvarligt hotat. Detta gäller speciellt propagandaministeriet SVT där ingen möda sparas för att undervisa medborgare i PK och tystnadkultur. Detta kommer inte att lyckas då det finns alternativ och utländska medier.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 mars 2016 20:57

@Friholt. Kanske något för SD att köpa. Givetvis med Thoralf som ledarskribent
@anonym. Du måste skoja eller är du ett troll.. Avpixlat är absolut mer tillförlitligare än kvällspressen..

 
Ingen bild

Göta

1 mars 2016 21:14

@ Pepparholm (17:23) och World Traveller (19:58)
Håller verkligen med om att SD:s officiella nyhetsbloggar inte är särskilt mycket att hänga i granen, oftast inaktuella, dåligt uppdaterade och därmed ointressanta.

Jag minns inte hur eller vilket år jag råkade hitta Thoralfs eminenta blogg, men det var i alla fall ett tag före SD:s inträde i riksdagen. Vad jag däremot mycket väl minns var hur oerhört glatt överraskad jag blev, när jag ganska snabbt förstod att jag hade råkat på en bloggande representant i riksdagen som verkligen lade ner hela sin själ i sitt jobb, och som dessutom med liv och lust delgav sina bloggläsare massor av intressant information, även om vad som hände där i riksdagshuset. Thoralf var verkligen en väljares önskedröm som riksdagsman! En outtröttlig kämpe som engagerar sig till max för sina väljare.

ÅHHH SÅ MÅNGA AV OSS GAMLA SD-VÄLJARE SOM SAKNAR THORALF I RIKSDAGEN!
SÅ många anonyma nollor när det gäller SD-riksdagsledamöter, som det finns anledning att byta ut mot Thoralf! Hur f-n resonerade ledningen när han dribblades bort från sin riksdagsplats 2014? SKANDAL OCH INGENTING ANNAT!

 
Ingen bild

Ove J

1 mars 2016 21:59

Thoralf: Du är en fullfjädrad rasist,fascist,nazist.Något annat sätt kan jag inte tolka dig på om man ser till vilka kommentarer du släpper igenom.

Thoralf Alfsson

1 mars 2016 22:46

Kan du inte berätta för mina läsare hur du definierar en rasist? Hur definierar en fascist? Och hur du definierar en nazist?

Frågan är om du klarar det! Jag tvivlar starkt!

 
Ingen bild

Lena

1 mars 2016 22:22

"jag känner inte mer förtroende för Avpixlat är för gammelmedia"

- "Men då tycker jag du skall hålla dig till Expressen och Aftonbladet!"

Bra svar, Thoralf, men vad hjälper ett bra svar det mot många av dagens människor som förväntar sig att allt och alla ska passa dem. Denne "anonym" anser att Avpixlats kommentarsfält är benhårt censurerat och han gnäller över att han inte kan skriva vad som helst.
Det är enkelt - allt passar sig inte i skrift! Vi behöver alla (i alla fall de flesta) bli bättre på att uttrycka oss på ett allsidigt men mer medvetet och städat sätt. Avpixlats kommentarfält tycker jag är oerhört toleranta, ibland ser man inlägg som inte borde vara där, därför att sådana inlägg gör de alternativa siterna en björntjänst.
Dessutom så kan man inte förvänta sig att en blogg ska passa ens smak till 100%. Det finns ju saker som jag inte heller gillar i Avpixlat. Men Avpixlat huvudnummer är ju att ta fram info om invandringen som gammmelmedia mörkar om.

Denna artikel du tar upp här är däremot MYCKET INTRESSANT, och tänk varken Rapport eller Aktuellt tog upp den ikväll.... Det handlar ju om hur utlandet ser på Sverige och vill man ju inte att Sveriges befolkning ska veta något om.

 
Torsten Laursen

Torsten Laursen

1 mars 2016 22:35

Såg en artikel i Jyllands posten och Ekstra-bladet idag om ämnet
Tack för en intressant blogg.
Torsten i Las Palmas

http://Canaryphography.com

 
Ingen bild

weasel

2 mars 2016 00:07

Aftonbladet gör säkert som vanligt :
lägger upp en artikel klockan 02.15 och låter den sedan flytta ner en gång var femte minut under natten så att man måste scrolla förbi 68 artiklar om Farmen och "invandrare räddade hundvalp" för att över huvud taget hitta artikeln klockan 05.30
Och klockan 7 på morgonen - när folk vaknar - är visst artikeln plötsligt borta :)

 
Ingen bild

weasel

2 mars 2016 00:11

@Ove J :
Nu tycker jag inte att du ska håna nazismens alla offer genom att förminska nazismens brott.
För din kännedom så var Mengele aningen värre än Alfsson.
Mitt förslag är att du läser på lite om nazismen om du nu ska uttala dig om den, för du vet uppenbarligen ingenting.
Anne Frank skulle ha varit ganska så glad om nazisterna hade nöjt sig med att "släppa igenom kommentarer", om jag säger så...

 
Ingen bild

World Traveller

2 mars 2016 04:10

Jag hade ett, för mig, skrämmande samtal när jag var hemma i Sverige på snabbvisit. Satt och drack ett glas vin med två damer, en i sena 40-års åldern och en i 65-års åldern. Vi halkade in på politik och båda två tyckte att de bästa värlsledarna idag är Angela Merkel och Hillary Clinton. De tycker oerhört illa om Donald Trump, Victor Orban och Nigel Farage samt SD. De tycker i motsats till mig att vi inte har rätt att deportera de ensamkommande jihadister som kommer hit men är samtidigt oroliga för sin egen säkerhet. De tycker att absolut måste vara kvar i EU.
Väldigt dålig konsekvensanalys enligt mig.

 
Ingen bild

Demokratur

2 mars 2016 06:04

Man får väl utgå ifrån att "Ove J" ovan är fullfjädrad kommunist/socialist. Ty dylika har alltid haft problem med att folk tycker, tänker och yttrar sig på annat än av staten anbefallet sätt.
Zebran är ett randigt djur, ränderna går aldrig ur.

 
Ingen bild

Fredde

2 mars 2016 07:02

"främlingsfientliga sajten Avpixlat" skriver SVT. Borde inte SVT samtidigt titulera sig "den sanningsfientliga sajten"...?
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/australiensiskt-tv-team-anfolls-i-rinkeby

 
Ingen bild

Leon

2 mars 2016 07:40

@ Thoralf
"jag känner inte mer förtroende för Avpixlat är för gammelmedia" - "Men då tycker jag du skall hålla dig till Expressen och Aftonbladet!" En mycket udda och nedsättande kommentar till en person som gör en fullt relevant reflektion påtalande det förhållande som råder här i landet. Med media som ensidigt rapporterar utifrån en fastställd agenda, och som gäller såväl de politiskt hårt styrda "gammelmedia" som de inte mindre politiskt styrda alternativa media. Läser ofta med stor behållning Marika Formgrens (och i sina bättre stunder Merit Wagers) svidande och högst relevanta analyser av det svenska "mediaklimatet". Och finner alltsomoftast att den kritiska analysen är applicerbar på på samtliga svenska media. Dessa har generellt sett en politiskt motiverad agenda att förtiga och betona olika aspekter på samhällsutvecklingen. Ibland är det faktiskt absurt nog så att "sanningen" om denna får hämtas från, av svensk politik oberoende, utländska media. (Inom parantes kan sägas att mitt enda mediabonemang utgörs av en konservativ franskspråkig kanadensisk "papperstidning.) "Sanningen" har jag för länge sedan upphört att söka i svenska media (och då avser jag "gammelmedia" i form av etermedia, press och nyhetssiter såväl som de "fria" alternativen).

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Martin

2 mars 2016 07:50

@Hulda mk1
Ytligt sett är de mer tillförlitliga, ja. Men deras ideologi och grundvärderingar är identiska, mer svenskutrotande vänsterliberalism. Till exempel har det blivit mycket vanligt att gammelmedia säger
"enligt den främlingsfientliga sajten avpixlat"
"alternativmedia, till exempel den främlingsfientliga sajten avpixlat"
Och dylikt. Alltså, gammelmedia vet att de själva är alltmer avskydda och försöker därmed slussa över folk till Avpixlat. Och Avpixlat i sin tur förbjuder att ens nämna annan alternativmedia vid namn, i syfte att behålla dumsvensken i samma cirklar och samma grundvärderingar.

 
Ingen bild

Farbror Fredde

2 mars 2016 08:08

Tack till Thoralf för allt jobb du gör på och utanför din blogg!
Dagens blogginlägg från Antropocene är också intressant och behandlar propaganda. Även serien om världsherraväldet är läsvärd. (Sen finns det saker jag inte läser.)http://anthropocene.live/2016/03/01/ar-sveriges-psykologiska-forsvar-en-filial-till-natos-stratcom/

 
Ingen bild

Gunnar Finkel

2 mars 2016 08:25

"Men då tycker jag att du skall hålla dig till Expressen och Aftonbladet!"

Lägg av med sandlådefasonena Thoralf. Att Avpixlat kör sitt eget censur-race är ju HELT solklart...!!!
Gör ett smurfkonto och prova säga något som inte ligger i APs åsiktskorridor... om du vågar se sanningen i vitögat.

Visst är det en överdrift att jämföra med Xpressen, men AP har slarvat bort sitt rennomé genom att införa censur av LÅNGT mer än de själva påstår. Jag skiter i VEM censuren angriper, censur blir inte "bra" bara för att en ANNAN typ av åsikter tas bort... det är samma typ av respektlöshet för folk och demokrati som vi ser från den "andra sidan"... så, sluta vara en buffel! Gör som Jimmie och ta en paus om du måste.

 
Ingen bild

C Andersson

2 mars 2016 08:58

Enligt SVT:s egen uppgift hade de ett inslag om händelsen i Rinkeby i sin Rapportsändning igår (2016-03-01 19:30) Är det det någon som kan bekräfta detta? Hur långt inslaget var och vad det innehöll? Är det någon som vet om det återkom i någon senare sändning.

 
Ingen bild

Onkel Sven

2 mars 2016 09:18

I augusti släpps " nödmynten" i koppar ut ,samma åtgärd fick Karl den tolfte vidta 1716 !

 
Ingen bild

Sanningen?

2 mars 2016 09:54

@Gunnar Finkel, vad gäller Thoralf har du fått för mycket av ditt efternamn, det är väldigt tydligt. Personligen är jag glad åt att han finns.

Dock vad gäller Avpixlat så talar du sanning. Slutade att besöka den sidan för många år sedan, då som sagt speciellt en moderator är värre än värst.

 
Ingen bild

Lena

2 mars 2016 09:55

Kan inte hålla med alla er om kritiserar Avpixlat för censur. Visst är Avpixlat begränsad såtillvida att den inte har bredd, men de får ju inte in tillräcklig med bidrag för journalisterna. Det som censureras i kommentarsfälten är nog bra, har sett inlägg som skridit över gränsen. Vi har alla olika värderingar på detta och säkert är att många ändå stör sig på kommentarer som är helt vansinnigt formulerade. Det blir ingen seriositet.

Sedan kan inte en enda tidningen eller blogg ha allt, spänna över alla ämnen, det är självklart tycker jag. Vilka anspråk en del har. Starta en blogg själva då!

Och för "sanningen" i alla fall vad gäller omvärldsanalyser får man nog gå till utländska källor. Lars Berns "Antropocene" är mycket bra, och får in det internationella perspektivet.

 
Ingen bild

Stefan A

2 mars 2016 10:43

Har googlat efter polackernas demonstration mot aftonslasken, inget i fulmedia, bara filmer på tuben som polackerna själva lagt upp, den stockholmska fulmedian håller varandra bakom ryggen, tiger ihjäl somliga saker och lyfter fram andra, som den här folkets demonstration ingen i sverige behöver tveka om att den inte var full av "nazister", det var münchen på 30-talet, iaf. enligt fulmedia, en centerpartist!!! ställdes inför rätta i svt varför hon "demonstrerade med nazister", man försökte med andra ord brunsmeta hela demonstrationen, ingen av talarna har vad jag vet något med nazisterna att göra, men det spelar ingen roll för fulmedia det var misstänkliggörandet och smutskastningen som var det viktiga, vem granskar för övrig någonsin expo, irm, aftonbladet, expressen, dn, svd, svt, sr och tv 4 mf. .. ingen! förutom alternativa media och privata ofta ideellt drivna bloggar, och det är väl det som svider man har inte längre monopol....

 
Ingen bild

Lena

2 mars 2016 11:02

Svenska journalister varnar Australiensisk media för Avpixlat och Jan Sjunnesson. Många bra kommentarer också.

http://avpixlat.info/2016/03/02/svenska-journalister-varnar-australiensiska-kollegor-for-avpixlat-ochsjunnesson/#more-169913

 
Ingen bild

Staffan.ohlsson

2 mars 2016 16:33

Ang TA:s svar på första kommentaren. Jag tycker att det vore intressant
om du kommenterade anonym,s kommentar i sak, istället föra att avfärda den på det dryga sätt som du gjorde. Kan man inte föra ett civiliserat resonemang om Avpixlat på den här sidan är det riktigt illa.

 
Ingen bild

anonym

2 mars 2016 18:03

@Staffan.ohlsson
Thoralfs blogg, Thoralfs regler. Och Thoralf skriver, till skillnad från mig, inte anonymt. Och har säkert andra hänsyn att ta. Om man ger sig in i ett retoriskt krogslagsmål på nätet när man själv inte är anonym så kommer man antingen få spö för att man är bakbunden. Eller så kommer man säga saker som förföljer en politiskt till dödedagar. Så Thoralfs kommentar är nog det enda möjliga.

Däremot, det sagt, så var svaret skrämmande. I Thoralfs värld finns det tydligen bara Avpixlat, Expressen och Aftonbladet. Var god välj en, liksom? Hu!

Thoralf Alfsson

2 mars 2016 18:18

Jag är mäkta imponerad av din slutledningsförmåga!

 
Ingen bild

anonym

2 mars 2016 18:47

Svinhugg går igen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards