thoralf

Alla inlägg under februari 2016

Av Thoralf Alfsson - 23 februari 2016 20:35

Idag kom Sverigedemokraterna med ännu ett utspel i migrationspolitiken. Medborgarskapet skall uppvärderas och det skall ställas krav på den som vill få medborgarskap i Sverige. Idag ställs det inte några som helst krav för att få svenskt medborgarskap, förutom att du måste ha varit bosatt i Sverige under ett antal år.


Jimmie Åkesson intervjuades i Studio Ett om detta. Men givetvis finns det ingen separat artikel eller ljudklipp om inslaget. I varje fall inte när jag skriver detta blogginlägg. Men det är så jäkla typiskt för svensk public service som skall vara oberoende. Kyss mej i röven journalister!


Däremot finns det kritiska inslaget om Ungern som både en lång artikel och ljudklipp. Det är givetvis viktigare för det svenska folket än intervjun med Jimmie Åkesson. Men jag tycker ändå att alla skall lyssna på inslaget om Ungern. SR-kommunisten och journalisten försöker beskylla de styrande för i Ungern existerar redan i det socialistiska Sverige, med allt förtryck av oliktänkande och så mycket mer. Det är nästan en parodi på verkligheten i Sverige. Uppenbarligen begriper journalisterna på SR inte bättre.


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6374835


Moderaterna stjäl numera helt ogenerat Sverigedemokraternas politik och förslag. Mer eller mindre helt ordagrant plockar nu moderaterna från Sverigedemokraternas motioner. Samma förslag som de för bara några månader sedan under landsförrädaren Fredrik Reinfeldts ledning kallade för både främlingsfientligt och rasistiskt. Det är minst sagt makalöst. Dessutom har Anna Kinberg Batra mage och mena att hon inte kan samarbeta med SD på grund av vår integrationspolitik.


Mattias Karlsson har kommenterat det på sin Facebooksida! Expressen har tagit upp det i en artikel. Kors i taket.


Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen, Mattias Karlsson, konstaterar att det är bra att Moderaterna "svänger och kopierar vår politik på område efter område", men han frågar sig samtidigt på Facebook:

"Hur kan partiledningen gång på gång komma undan med att säga att man inte kan samarbeta med SD för att vi inte har någon integrationspolitik och inte några lösningar på samhällsproblemen, samtidigt som man direktkopierar just våra lösningar?"

 

http://www.expressen.se/nyheter/sd-forslag-fran-2014-fors-fram-igen--av-m/


Jag tror snart att det är dags att kalla 7-klöverns politiker vid deras rätta namn! Jag hoppas verkligen att svenska folket genomskådar dessa lögnare och skitpratare.

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 23 februari 2016 13:31

Så kom då ett försiktigt utspel i migrationspolitiken från Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson angående den mer eller mindre fria vården och tandvården för papperslösa eller mer riktig personer som befinner sig illegalt i landet. Läs artikel i SvD.

Hoppas att partiet kommer med fler skarpa förslag och uppdaterad politik inom migrationsområdet. Våra väljare förväntar sig att vi skall vara väldigt aktiva inom detta område i politiken.


Stockholm har vaknat!

 

Stockholm och andra storstadsområden har alltid varit svaga områden för Sverigedemokraterna. Min känsla är att detta håller på att vända. Jag har fått väldigt många beställningar på infoblad från Stockholm under de senaste veckorna, både stora och små beställningar. Jag får också en hel del telefonsamtal från huvudstaden.


Om SD skall fortsätta framåt i opinionen så är det ett måste att vi växer i Stockholm. Utan tvekan verkar det som det har lossnat rejält även i kungliga huvudstaden.

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 22 februari 2016 22:24

Kommunalrådet Johan Persson (S) är mycket glad över befolkningsökningen i Kalmar under 2015. Kalmar kommun har ökat med drygt 1000 personer under året. Det Barometern och Östra Småland inte nämner är att antalet utrikes födda ökade med ca 600 personer under året. Med andra ord ca 60 procent. Hur många som har utrikes bakgrund men inte är utrikes födda har det ännu inte kommit några siffror på. Men sannolikt är det tresiffrigt.


För Johan Persson handlar det bara om att räkna huvuden, inte vilken kompetens som kommer med dessa huvuden.


När jag ser sammansättning på de nya medborgarna i Kalmar är jag inte lika glad som socialdemokraten Johan Persson. Det blir nya ”utmaningar” för Kalmar kommuns skattebetalare!


Märkligt att journalisterna inte ställer en enda fråga om den verkligheten! Man blir helt trött på inkompetensen!


 

 

Jag blir så jävla trött på journalister och media. Det går inte att slå på radion, TV eller en tidning utan att man översköljs av invandring, migration, integration, snyftreportage. Ett enda sammelsurium svenskfientlighet och en mängd oikofober som intervjuas eller citeras. Public service är utan tvekan de mest drivande i att förstöra vårt land.


Jag upplever det som att public service har inlett en kampanj mot SD som nu skall frysas ut ur det offentliga samtalet i alla kanaler, oavsett om det är TV eller radio.

 

Min egen upplevelse om den utveckling som råder i landet går stick i stäv med den bild som media försöker visa. De personer jag pratar med är frustrerade, de som ringer mig är urförbannade över händelser som de eller någon familjemedlem eller vän råkat ut för. Eller bara över hur någon politiker uttryckt sig i media. Det är minst sagt mycket starka ord som de uttrycker. Frågan är bara när det brister för någon?


Varför vill en majoritet i Sverige förstöra vårt land. Rasera vår kultur, de värderingar som utvecklats under många generationer. Rasera våra välfärdssystem, skola, vård och omsorgen av våra gamla. För mig är det fullständigt obegripligt!

 

Imorgon kommer den fega, ryggradslösa, oikofoben och moderatledaren Anna Kinberg Batra till Kalmar!

Av Thoralf Alfsson - 21 februari 2016 22:24

Hur många svenskar förstår vilka hycklare som styr Sverige. Ena stunden är invandringen framtiden för Sverige, i nästa stund är det ett stort problem och en utmaning! Hur fan kan dessa hycklande politiker bli omvalda?


”Att när ”SD skyller problem på andra, ägnar sig M åt att lösa dem”.


”Vi är alltid beredda att agera för att lösa samhällsproblem. Nu är den akuta flyktingkrisen ett samhällsproblem som påverkar väldigt mycket annat. Det kräver ganska kraftfulla åtgärder och det har vi tagit fram, föreslagit och varit beredda att genomföra.”

 

Ni har talat om flyktingpaus, vilket av de flesta tolkats vara mer än regeringens ”andrum”. Hur tillfällig ska pausen vara?

 

”Så tillfällig som möjlig.”

 

Ovanstående är några citat från en intervju i SvD med den moderata partiledaren Anna Kinberg Batra. Den ryggradslösa Anna Kinberg Batra!  En flyktingpaus ”så tillfällig som möjlig”. Vad innebär det? Två veckor? En månad? Tre månader? Men knappast längre, då kan det knappast kallas tillfällig.


Anna Kinberg Batra vill inte fälla de rödgröna och statsminister Stefan Löfven och själv ta över som statsminister. Det kallar jag inte att M ägnar sig åt att lösa problemen eller att man är beredd att genomföra kraftfulla åtgärder!

  

Det är ett stort hyckleri från den ryggradslösa Anna Kinberg Batra!


 

Nej, faktum är att Anna Kinberg Batra och Alliansen uppenbarligen tycker att Morgan Johansson (S), Christina Höj Larsen (V) och Maria Ferm (MP) sköter migrationspolitiken så bra att de kan luta sig tillbaka under fyra år!


De här tre personer kände jag stor avsmak för under mina fyra år i riksdagen. De visade öppet sitt hat mot riksdagsledamöter från SD. De visade mer än en gång hur alla människors värde praktiseras i verkligheten hos den politiskt korrekta eliten.


Intervjun med Johan på Granskning Sverige är värd att lyssna på. Jag intervjuades av samma person i förra veckan. Johans svar på vissa frågor är helt lysande. Det är en fröjd att höra hur han verbalt fullständigt sågar etablissemanget. Lyssna du också.Men det är fler som sågar det svenska etablissemanget!


Av Thoralf Alfsson - 21 februari 2016 18:05

I veckan kommer infobladen från tryckeriet. Mång tusen är bokade men det finns fortfarande ett antal tusen kvar om du vill dra ditt strå till stacken.


Info bladet finns nu i två versioner. Ange vilken version ni önskar. Som ni kan se subventionerar jag priset på infobladet ganska mycket i förhållande till den verkliga kostnaden. Det kan jag göra på grund av det ekonomiska stöd jag fått från givare med tidigare infoblad.


Nya ”prislistan”.

10st  0 kronor   (Verklig kostnad, blad + porto, 2+7=9 kronor)

25st  0 kronor   (Verklig kostnad, blad + porto, 5+14=19 kronor)

125st  pris  35 kronor (Verklig kostnad, blad + porto, 25+49=74 kronor)

250st  pris  60 kronor (Verklig kostnad, blad + porto, 50+49=99 kronor)

500st  pris 100 kronor (Verklig kostnad, blad + porto, 100+49=149 kronor)


Den som vill ha mer än 500st infoblad får mejla mig för mer information om kostnaden.


Skicka mig ett mejl med adress och antal infoblad och vilken version som önskas.

Vill du stödja eller beställa 125st eller fler infoblad kan du antingen använd Swish till 072-5179099 eller sätta in pengar på konto.


Konto

Thoralf Alfsson

Swedbank

Clearing nr.  83931

Konto nr.  2530030291


Version 1

    


Version 2


    

Av Thoralf Alfsson - 20 februari 2016 15:44

 


Framtiden ser allt annat än ljus ut för vårt land, Sverige. Den som vågar lyfta blicken och tänka pk-fritt blir väldigt bekymrad över framtiden.


I veckan blev jag intervjuad av en docent från Linnéuniversitetet som forskar på alternativa medier.


”Jag kontaktar er angående en forskningsstudie om mediekritik som jag håller på med. Jag studerar hur människor som är aktiva inom Alternativ Media ser på de traditionella medierna, på möjligheten att delta i det offentliga samtalet och i slutändan även demokratin.”

 

Givetvis är det smickrande att få ingå i denna forskningsstudie och ge min syn medieklimatet och hur demokratin fungerar i vårt land. Men samtidigt inser man hur sjukt vårt medieklimat är och vilka krafter som styr vår tillgång på information. Tänk om Internet inte funnits idag! Hade samhället varit bättre eller sämre utan Internet? Är det Internet och sociala medier som är den drivande kraften bakom den politiska korrektheten? Är det Internet som sätter krokben på det fria tänkandet?


 


Oavsett vad Morgan Johansson och kompani säger så har Sverige inte kontroll på inflödet av asylsökande. Sverige måste sätta ett totalstopp för asylsökande! Antalet asylsökare under januari ligger nästan i paritet med katastrofåret 2015. Trots att vi har gränskontroller och id-kontroller! Det gör mig väldigt bekymrad.

 

Det verkar som ministrarna i regeringen inte förstår hur allvarlig situationen är. Det lever fortfarande i sin naiva verklighet och tron att andra EU-länder skall lösa asylkaoset. Så kommer det inte att bli. Turkiet med Erdogan i spetsen, är Europas mest obehagliga ledare. Han har destabiliserat hela sin hemmaregion för att uppnå sina egna syften, vilket är att få ett eget majoritetsstyre i Turkiet så att han kan göra Turkiet än mer islamistiskt. Erdogan kommer öppna gränserna för alla så kallade flyktingar/migranter så fort som Europas ledare inte dansar efter hans pipa.

Fotsoldaterna kommer välla in i Europa under våren. Det enda positiva mitt i bedrövelsen är kanske att britterna kommer rösta sig ur i EU den 23 juni om dessa fotsoldater fortsätter välla in i Europa.


För Sveriges del innebär nivån i januari på antalet asylsökande att nivåerna från 2015 kan överträffas under året. Migrationsverkets prognoser ger jag inte mycket för. Jag tror de asylsökande kommer förse sig med id-handlingar, riktiga eller falska!


Sverige måste utnyttja Dublinförordningen till 110 procent! Alla skall tillbaka till första säkra asylland. Alla som kommer via Danmark skall tillbaka till Danmark. Alla som kommer via Tyskland skall tillbaka till Tyskland och så vidare.


Sverige måste dessutom införa visumtvång från en rad länder i tredje världen, framförallt MENA-länder där det finns direktflyglinjer till Sverige för att täppa till möjligheten att komma direkt till Sverige.


Jag är väldigt bekymrad! Om inte kraftiga åtgärder införs snarast är jag rädd att vi får ett än värre asylkaos redan under våren. Våra resurser är redan utnyttjade till max och det behövs inte mycket för att det skall brista.

 

Jag är också väldigt förvånad över den tystnad som råder från Sverigedemokraternas partiledning när det gäller migrationspolitiken. Jag vet inte om det kommit något nytt under de senaste månaderna eller kanske till och med senaste halvåret. Jimmie Åkesson sa i någon intervju att SD skulle komma med en del nya förslag/utspel under våren eller om han syftade på vårpropositionen. Min egen uppfattning är att det hänt så pass mycket på migrationsområdet under det senast halvåret att det krävs en uppdatering av Sverigedemokraternas migrationspolitik.


Det finns mycket att önska. 

 

Enligt en uppgift jag hört kan det komma nya förslag och utspel i migrationspolitiken under kommande vecka, kanske på onsdag, i samband med den utrikespolitiska debatten i riksdagen. Jag hoppas att SD då tar tillbaka taktpinnen när det gäller att begränsa/stoppa invandringen till vårt land.

Av Thoralf Alfsson - 19 februari 2016 23:17

En ny begäran om den sammanställning  med de 5 000 händelser R291 som figurerat i media är inlämnad efter att jag fått detta besked.


 

 

Av Thoralf Alfsson - 19 februari 2016 18:27

Journalisten Elisabet Höglund som förra fredagen vann På Spåret för andra gången skriver på sin blogg att hon under lång tid tvivlat på den offentliga statistiken när det gäller mord i Sverige. Jag har missat detta blogginlägg som tydligen skrevs redan den 5 februari.


”När landets kriminologer uttalar sig talar de ständigt om att det "bara" begås cirka 100 mord om året i Sverige, ibland till och med färre och att det dödliga våldet inte ökar. Jag har alltid tyckt att den siffran har varit för låg, i synnerhet om man jämför den med polisens årliga statistik över anmälda mord och dråp, d v s dödligt våld, där siffrorna ibland kan vara de tredubbla.”

 

Hon säger sig också tvivla på kriminologernas uttalanden.

 

”Varje gång jag har skrivit om antalet anmälda mord (polisen och Brottsförebyggandet Rådet har ju aldrig haft någon annan statistik att erbjuda) och hävdat att denna siffra varit betydligt högre än de 100 mord per år som kriminologerna talar om, har jag blivit utskälld. Kriminologerna har anklagat mig för att lämna vilseledande uppgifter och grovt övertolkat polisens statistik.”

 

Nu har Elisabet Höglund börjat föra sin egen statistik över antalet mord och mordförsök vilket hon  redovisar på sin blogg. Hennes sammanfattning och redovisning pekar på 18 mord och 2 mordförsök under januari.


http://elisabethoglund.se/blogg/18_mord_och_2_mordforsok_i_sverige_under_januari_2016/


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se