thoralf

Direktlänk till inlägg 27 februari 2016

SVENSKA NATIONALSÅNGEN PÅ ARABISKA

Av Thoralf Alfsson - 27 februari 2016 09:10

Ikväll kommer de indoktrinerade svenskarna applådera och jubla över att den svenska nationalsången framförs på arabiska av Gina Dirawi eller rättare sagt en felöversatt nationalsång. Vi andra kommer sannolikt inte titta på eländet i SVT. Många av tittarna kommer sannolikt känna sig kränkta av Public service. SVT och Melodifestivalen har blivit en politisk propagandakanal för etablissemanget.


Men Gävle kanske numera är arabiskt? Hade jag bott i Gävle hade jag gått till Gavlerinken med ett plakat med ett lämpligt budskap! Kom gärna med förslag på budskap! Det kanske finns någon klok person boende i Gävle som vågar protestera.


Hade det varit i Polen hade hela ledningen för programmet fått lämna sina arbeten omgående!

 

Läs artikel i Expressen.


UPPDATERING


Expressen har ändrat uppgifterna i sin artikel.


"Programledarna framför en mellanakt där svenska nationalsången ändrats och folkvisor översatts till hebreiska och arabiska"

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johan

27 februari 2016 09:43

Förjävligt. Fyfan. Är inte detta olagligt. Alltså att förstöra ett lands nationalsång?
Hoppas Trump vinner så man kan söka asyl där. Detta land är kört.

 
Ingen bild

Eric H

27 februari 2016 10:09

Jag börjar nästan undra om man inte inom media provar på hur långt man kan gå i smörandet för islam innan folket börjar protestera på allvar?
Eller är det bara ännu ett utslag av "de små stegens politik?"

 
staffan anderstig

staffan anderstig

27 februari 2016 10:13

Haha vilka PK sopor,ändra texten på vår nationalsång till jag vill dö på jorden,svårt att undvika om man inte lever i en annan galax.

http://facebook

 
Ingen bild

Fredrik

27 februari 2016 10:37

Helt jäkla sjukt, att vår nationalsång ska skändas av islam på bästa sändningstid.
Bara i Sverige som just nu styrs av kompletta dårar med exremvänster MSM som hejar på för total utplåning av vårt en gång stolta land.

Förresten, bor jag ute i obygden, tidigare bondeland, där det är miltals till närmaste affär o buss mm. Men igår när man åkte hem efter veckans slit, så stod det en folksamling på grusvägen där jag bor.(Det är helt öde annars här ute i skogen) Där står massa muslimer... Somalietanter med huckel o 5-6 barn vardera, barnvagnar mm. mitt på vägen! Man tappade hakan, jag flyttade hit för 10 årsedan för att slippa mångkulturen, men nu börjar man bli orolig på riktigt, till o med mitt ute i mörkaste skogen.

 
Ingen bild

Ola

27 februari 2016 10:42

Jag förstår inte hur folk kan sitta och stirra in i sin TV dag ut och dag in, är de så korkade att de inte fattar att det pågår en islamisering? Det förstår vem som helst, redan i bolibompa hjärntvättar de små barn om hur synd det är om alla som tvunget måste "fly för sina liv" hit. De förstår inte , för de vill inte förstå, men vi kommer alla förstå detta inom en mycket snar framtid, och vi måste hjälpa till så de förstår hur verkligheten ser ut idag.

Jag förstår inte hur folk kan tycka det är trevligt att gå till en propagandaföreställning, de måste vara fruktansvärt hjärntvättade.

De tar blint vad som sägs i tv/tidningar som sanning, speciellt äldre människor, "Det stod i tidningen" brukar min farmor säga, och då är det så tror hon. Det kanske var så för 50 år sedan, men inte nu. Jag hoppas innerligt att de yngre generationerna inte tror på allt som sägs.

 
Ingen bild

Filip

27 februari 2016 10:45

Jag blir så inåt helveteförbannad när jag läser detta. Tala om att smutsa ner den svenska identiteten

 
Ingen bild

Demokrat

27 februari 2016 10:51

Skojigt inlägg. Skall bli kul att se hur många kommentarer du får av alla lättstötta. Många verkar ju vilja dra härifrån. Jag är förvånad att ni inte gör det för Sverige verkar ju vara helvetet på jorden. Trevlig helg på er.

 
Ingen bild

weasel

27 februari 2016 10:52

"Man borde ändra synen på vad som är svenskt...vi är alla människor som lever på samma planet"

Bra, gina.
Jag köper det.
Så fort man även har ändrat synen på vad som är palestinskt . Jag menar, vi är ju alla människor som lever på samma planet så då behövs det ju inte något "fritt Palestina".
Eller...det resonemanget kanske bara gäller ibland och i vissa situationer...? :/

 
Ingen bild

Christer

27 februari 2016 11:00

Östra Småland skriver idag om att brottsligheten minskar, samtidigt som oron för att bli utsatt för brott ökar. Konstigt att det är så anser b.la polisen, det borde vara tvärtom menar man.
Jag läser sammanställningen av R291 brotten i Thoralfs förra blogginlägg som endast avser Kalmar Län. Den som inte låter sig skrämmas av de siffrorna är nog att betraktas som synnerligen naiv.
Den som lyft blicken och som inte skräms av islam och hur den praktiseras i Sverige och i resten av världen är också naiv. I Sverige står vi för nära, vi ser inte skogen för alla träd och låter oss förföras av Melodifestivaler och annan skit som tydligt har en annan agenda än den sagda.
Den som vuxit upp i Sverige och som tagit till sig svenska värderingar och som inte tydligt tar avstånd från islam är enligt mitt synsätt antingen kolossalt naiv, eller så har man en dold agenda som man understödjer. Frågan är hur man inom SR ser på saken? Där finns nog bägge synsätten representerade.

 
Ingen bild

pg

27 februari 2016 11:21

Mer skatt på skatten, igen!

Regeringen vill införa ett så kallat "bonus malus"-system för bilägare, så att den som kör en bil med högt utsläpp av koldioxid får ett ekonomiskt straff, medan en miljövänlig bil belönas

Nu får det vara nog, ca 8:- är klimatskatter på bensin + moms på hela!

 
Ingen bild

Lena

27 februari 2016 11:37

Kom igen och bli lite världstillvänd nu! Nationsgränser och nationalsånger är utvecklingsbara och speglar nutid. Forntiden är borta sen länge. Bra tycker jag!

 
Ingen bild

Lena

27 februari 2016 11:55

Av mellon har jag tittat ca hälften av programmen eller mindre för de är förskräckligt trista. Dels har jag vuxit ifrån denna cirkus som man sett så många gånger förr. Sedan har det hitintills inte varit tillräckligt bra artister, endast en som jag gillade. Ikväll kommer väl Linda Bengtzing, då ska jag titta på henne;)

Så nu ska folket i Toklandet Sverige få lära sig sjunga nationalsången på arabiska? SVT har bestämt sig för att trycka ner vår fosterlandskänsla fullständigt!!! För mig är det här ett uttryck för hat mot svenska folket!!! Men det är ett så grovt tilltaget hat att det kanske kommer att hamna fel- vi hoppas det, även om de lallande programledarna säger att det är SÅÅÅÅ vackert gjort att vi kommer att falla i gråt. De tänker alltså slå in hatet i en fin förpackning, så att folk ska bli förvirrade? Det är groteskt!

Det enda SVT sysslar med nuförtiden är att SKRIVA FOLK PÅ NÄSAN med s k värdepropaganda.

När jag sett programledarna sjunga nationalhymnen på arabiska - då ska jag ägna morgondagen med att ringa alla mina släktingar och förtala SVT nåt så inibangen. Som sagt: F, Fuck y SVT, död åt er!

 
Ingen bild

KS

27 februari 2016 12:08

Blir ni kränkta av den svenska nationalsången samt blir ni kränkta av den svenska flaggan så bara åk någon annanstans!!!!!! Ju fortare ju bättre!

 
Ingen bild

C Andersson

27 februari 2016 12:09

Jag har inte tittat på SVT sedan På Spåret spårade ur. I eftermiddag strömmar det hockey från Tranås. Jag läste någonstans att SVT igår hånade Rolf Lassgård och Thomas Di Leva från Gävle. De är ju stans skönaste lirare.

 
Ingen bild

Tony

27 februari 2016 12:10

Demokrat@

Du ska kanske vara glad över att så många inte lämnar
Sverige, för vem ska annars i slutändan försörja ditt och
resten av PK dårarnas mångkulturella helvete??

 
Ingen bild

Niklas R

27 februari 2016 12:12

Eftersom allt detta vansinne finansieras med licensavgift så säg upp licensen.
Fördelen med licensfinansiering är att tycker man inte om skiten behöver man inte betala. Sa upp min licens för flera år sedan. Har aldrig varit nöjdare med ett beslut.

 
Ingen bild

Funtaren

27 februari 2016 12:15

Tydligen var artikeln felaktig.

Man har inte översatt nationalsången utan "bara" ändrat texten.

"Gina Dirawi berättar att man ändrat texten till nationalsången.

I stället för att sjunga 'Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden', sjunger barnkören 'jag vill leva jag vill dö på jorden'."

Kontentan av vad de gjort är att de helt avsvär sig kärleken till Norden. Det är bara att tacka för erkännandet. Nu vet vi var vi har dem. Att det sedan är urbota dumt att påstå sig vara glad för att leva och dö på jorden är en annan sak. Vad finns det liksom för alternativ???

 
Ingen bild

Fredde

27 februari 2016 12:17

Bara att anmäla! Tyvärr består ju Granskningsnämnden av samma navelskådande fånar som befolkar SVT, så de lär säkert inte se något fel...

 
Ingen bild

Hacke

27 februari 2016 12:23

"Inga licenspengar förrän public service är konkurrensutsatt" borde vara det skriande budskapet hos alla svenskar som är för demokrati och yttrandefrihet.

Här är en färsk rapport som visar hur vårt förtroende för medier, institutioner och s k expertis fullständigt havererat. Idag tar vi saken i egna händer och förlitar oss mer på vänner och egeninhämtad information via nätet. Det bådar onekligen gott inför framtiden och då inte minst för alternativmedia. Men desto mörkare för de traditionella lögn- och förföljelsemedierna.
http://www.resume.se/nyheter/artiklar/2016/02/25/minskat-fortroende-for-medierna--svenskarna-hittar-hellre-egna-nyheter/

 
Ingen bild

SDare

27 februari 2016 12:27

Säg upp din TV licens! Säg upp din TV licens! Säg upp din TV licens!
Det finns ingen gräns för hur många gånger man kan tjata om detta.
Du mår garanterat omedelbart mycket bättre.
Vill du mot förmodan ändå se skiten som sänds, så gör det gratis via datorn.
Säg upp TV licensen...............................

 
Ingen bild

Jan Eriksson

27 februari 2016 12:46

Sverige har faktiskt inte formellt någon nationalsång. Om någon sådan har det aldrig beslutats. Av tradition kallas "Du gamla du .." ofta för vår nationalsång. Den sången innehåller dock inget om Sverige eller om svenskar.

För mig är "Hej tomtegubbar .. " nationalsång vid jul, och "Helan går.." vid midsommar.

 
Ingen bild

Tobbe S

27 februari 2016 12:51

Vilka är gävleborna som går och tittar på skräpet?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 februari 2016 12:57

Varför då detta tilltag?

Sannolikt för att få exakt dessa reaktioner. Hanna Stjärne har tagit hjärntvätt och propaganda till nivåer vi endast ser i länder såsom Nordkorea.

Att sjunga den svenska nationalsången på ett främmande språk är inget annat än en medveten provokation. De politiskt drivna aktivisterna inom melodifestivalen njuter av säkert av denna provokation.

När man har sjungit nationalsången på ett för svenskar främmande språk har man flyttat fram sina positioner. Man har dessutom förolämpat den svenska befolkning på 8 miljoner. Det enda landet i världen för övrigt där befolkningen finner sig i att förnedras.

Det är inga konstigheter.

Men det är vidrigt och ingår INTE i SVT:s uppdrag!

Säg upp TV-licensen genast.
Ring 0771-91 00 04

 
Ingen bild

Göta

27 februari 2016 13:19

Ola skriver (10:32): "Jag hoppas innerligt att de yngre generationerna inte tror på allt som sägs."

Tyvärr så är det inte enbart i radio och TV som svenskar i alla generationer dagligen hjärntvättas i att tro på mångkulturens och massinvandringens stora välsignelse. Under de senaste åren har även den yngre generationen blivit starkt och effektivt indoktrinerad i våra skolor för just detta. Det har Reinfeldt och hans MODERAT-ledda MP-Allians sett till.

I maj år 2011 fick nämligen den välkända SD-hataren och f.d Folkpartiledaren Bengt Westerberg i uppdrag av Reinfeldt-regeringen att leda arbetet mot vår s.k "främlingsfientlighet" i skolorna. Westerberg utsågs alltså till "PROPAGANDAMINISTER" för våra skolor, och han gjorde vid detta tillfälle följande uttalande:

"Skolan är en arena där jag tror man kan göra en hel del, därför att där möter man alla människor, man möter unga människor i ett formbart skede i deras liv då de inte har bildat sig färdiga uppfattningar..."

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4490908

(Självaste Goebbels, propagandaminister för folkupplysning i Tyskland 1933-1945, kunde knappast ha uttalat sig tydligare.) 
Ingen bild

Tony

27 februari 2016 13:25

En första åtgärd för en ny Regering borde vara en rejäl
storstädning på kommunistnästet SVT med Hanna Stjärne i
Spetsen, hon blir fräckare för var dag och har satt
i system att öppet jävlas med Svenska folket, förmodligen
med god hjälp av nya stjärnskottet Jan Helin, som har lång
erfarenhet på det området!

 
Ingen bild

Demokratur

27 februari 2016 13:30

Och svenskarna slickar i sig propagandan...
Varje tänkande medborgare säger givetvis upp TV-avgiften.
Varför främja oikofoba kommunister?
Jag hoppas på Donald Trump. Många svenskar lär lämna detta land framöver.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 februari 2016 13:40

@Fredde Lördag 27 feb 12:17

Helt riktigt.

Lägg ingen kraft på anmälningar som är fullständigt fruktlösa och tar dessutom energi.

Det enda som fungerar är att säga upp TV-licensen.

Säg upp TV-licensen genast.
Ring 0771-91 00 04

 
Ingen bild

Pepparholm

27 februari 2016 13:41

Nu är det dags för SD att omedelbart kräva en riksdagsdebatt om principerna för SVT/SR och hur efterlevnaden av dessa ska kunna beivras. Granskningsnämnden med kompisar till de granskade är bara löjligt.

Thoralf Alfsson

27 februari 2016 14:09

Instämmer!

 
Ingen bild

Motstånd

27 februari 2016 13:47

Hur styrs svt och sr? Ja här ser ni dess styrelse:
"SVT:s styrelse

Styrelseordförande:

Anna-Karin Celsing, civilekonomLedamöter:

Hanna Stjärne, vd SVT
Astrid Assefa, skådespelerska
Lars Burman, professor
Anita Hansbo, rektor
Monica Lindstedt, civilekonom
Svante Weyler, förlagschef
Dag Tuvelius, journalist
Per Norman, direktör"
Vem har tillsatt denna styrelse av clowner?

 
Ingen bild

Knaster

27 februari 2016 14:04

Drevet igång!

http://ekuriren.se/nyheter/strangnas/1.3858310-rektorn-spred-lank-fran-kand-rasistsajt

 
Ingen bild

Johan

27 februari 2016 14:21

Det är skönt att se att det finns värdiga arvtagare till Hasse och Tages geniala version av nationalsången (den gången innefattande romernas kultur). Underbart att se hur SVT tar sitt ansvar och framhåller landet som en smältdegel för diverse kulturyttringar. Kan detta brobyggande manifesteras även i musikalisk form, så är det ju fenomenalt. Medan SD eftersträvar alienation mellan grupper, försöker SVT göra motsatsen. Det är ett lovvärt initiativ.

Thoralf Alfsson

27 februari 2016 14:32

Johan

Sverige är på väg att bli en riktig smältdegel. Dock inte i någon positiv bemärkelse. Vi ser dagligen negativa och till och brott som begås på grund av kultur eller religion.

 
Ingen bild

Observer

27 februari 2016 14:39

Arrestera omedelbart SVT´s ansvariga!!!!!
-De bedriver andra länders intressen. Inte Sveriges.
-De agerar inte i enligt stadgarna.

Hämta in dem N U.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 februari 2016 14:53

Ikväll blir det filmer från datorn så man slipper se mellofestivalen !

 
Ingen bild

Jan Eriksson

27 februari 2016 14:54

Det var ett väldigt tjatande om tilltaget mot vår s. k. "nationalsång".Inse att det inte finns något man kan bryta mot genom att förvanska densamme. Var och en kan göra precis som den vill med såväl text som melodi. Ex Ultima Thule, Svenska Ord. Ev. upphovsrätt har sedan mycket länge gått ut. Om det överhuvudtaget funnits någon. Åtminstone inte för melodin.

Vill man ha en nationalsång på riktigt måste beslut tas om detta. Då djävlar kan man inte kränka den hur man vill. Jämför med vårt majestät och vår svenska flagga.

Möjligen kunde man önska att SD motionerade om en sådan sak, men då måste man även ange hur texten ska vara. Det finns som bekant flera versioner. Dock ingen som innehåller Sverige, eller svensk.

Och. Låt bli att titta på SVT! Varför vill ni bli förbannade, helt frivilligt?

Thoralf Alfsson

27 februari 2016 15:33

SD har motionerat om detta i riksdagen flera gånger.

 
Ingen bild

Lotta

27 februari 2016 15:11

Visst är det märkligt att dessa båda som värnar sitt eget ursprung så mycket att det tar sig rätten att förstöra svenska folkets nationalsång förvägrar oss samma rätt.

 
Ingen bild

Johan

27 februari 2016 15:49

Lotta, vad är det du inte förstår? Båda är stolta över att vara svenskar, men förnekar inte sitt ursprung. Detta är ett lysande exempel på inkluderande nationalism, som inte syftar till att utestänga någon (utom möjligen rasister). Sverigevänner tycks ogilla "både och" i diverse sammanhang och i stället förorda "antingen eller". Det är dock ett samhälle som många svenskar (eller invandrare) aldrig skulle kunna tänka sig att leva i.

 
Ingen bild

Motstånd

27 februari 2016 17:57

Kan inte låta bli att citera Julia Caesar från hennes söndagskrönika från den 21/2:
"En yngre generation, ska vi säga från 30 år och nedåt, har vuxit upp i det mångkulturella, segregerade Sverige och vet inte om något annat. De tvingas som vi alla leva i ett land där den grundläggande tryggheten har gått förlorad. De utsätts för en undermålig skola, raserade samhällsinstitutioner, ökande kriminalitet och enorma problem med att få jobb och bostad.

Men hur många av dem vet att detta är resultatet av beslut som har fattats medvetet och i största enighet av en politisk elit? Hur många har förstått att denna elit faktiskt VILL att det ska vara så här? Att den målmedvetet och i jäsande självbelåtenhet har arbetat för att driva Sverige in i det kaos som råder i dag"
Tänk så träffsäkert hon beskriver vår förnedring under PK-maffian.

http://snaphanen.dk/2016/02/20/sondagskronika-hur-eliten-forstorde-sverige/ 
Ingen bild

Hulda mk1

27 februari 2016 18:28

@Johan. Hasse o Tage hade inte alltid bra humor och gott omdöme. Deras version av Nationalsången ger mig en dålig smak i munnen då jag personligen blivit utsatt för brott begånget av en finsk z-----re...

 
LSW14

LSW14

27 februari 2016 18:30

@KS 12:09 "Blir ni kränkta av..."
Mitt i prick! Vill även tipsa om en fb-grupp som kallar sig 'om den svenska flaggan kränker dig så kan jag hjälpa dig att packa.'

http://https://sv-se.facebook.com/pages/om.../11749272162

 
Ingen bild

Demokratur

27 februari 2016 18:44

Sverige har i alla fall fått en ny statsreligion. Vänsterliberal oikofobi.
Undrar hur det känns att leva i ett land där medborgarna är stolta över sitt land och sin historia?
Alltså motsatsen till Sverige.

Betala inte TV-avgiften!!!!

 
Ingen bild

Observer

27 februari 2016 19:00

@Jan Eriksson!!

Du har fel.
Juridiskt finns inget emot skändande av vår Svenska flagga, Tyvärr!
Sedan säfer du följande; "Och. Låt bli att titta på SVT! Varför vill ni bli förbannade, helt frivilligt?"

...Men för helvete Jan Eriksson, Vi skall väl kunna se på vår public service-tv u t a n att de förnedrar vårat eget land !!!
-Vilken planet kommer du ifrån?

 
Ingen bild

Mongolisk familj med barn

27 februari 2016 19:19


Rasistiska SVT diskriminerar mongoler

Ikväll ska det på TV sjungas på arabiska, hebreiska och samiska men inte på vårt språk; mongoliska!
Våra barn undrar: Varför?
De hycklande rasisterna som har makten över SVT slår för bröstet på att de tror på alla människors lika värde.
Pyttsan!

..............

OBS! Hebreiska och samiska är blå dunster för att avleda uppmärksamheten från den pågående arabiseringen av Sverige.

 
Ingen bild

Du gamla men inte fria

27 februari 2016 19:25

Nej - det är inte alls lovvärt att SVT beter sig så klandervärdigt och klumpigt att många medborgare känner sig djupt kränkta! Sveriges nationalsång är de facto en symbol för Sverige och svenska folket och på så sätt är den symbol för svensk kultur. Dessutom finns det ingenting som säger att nyanlända INTE skulle vilja sjunga..."att leva och dö i Norden". Vi ska vara stolta och glada över vårt kulturarv - och på så sätt väcka intresse för och insikt i vår historia. Det finns andra betydligt mera mångkulturella länder i Europa där man förstått värdet av att TILLVARATA kulturarvet och där det blivit en viktig positiv faktor för en gemensam identitet. Men på SVT tror man i sin enfald att man måste skriva om och ändra landets NATIONALSÅNG!! Dags för SVT:s styrelse att lämna sina poster med omedelbar verkan! Maken till omdömeslöshet har vi aldrig sett!! Detta kan BARA hända i dagens Sverige...

 
Ingen bild

Observer

27 februari 2016 21:10

SVT skall vara n e u t r a l t .Punkt!
Är de inte det så skall ansvariga chefer plockas ur tjänst. Direkt. I annat fall skall sändningstillståndet förfalla.

Vi KAN inte som idag ha en statlig television som övergått till att ha blivit en så uppenbar & flagrant bastion för medveten aktivism på vänsterkanten, Då ett tvärsnitt av landets befolkning och tillika åsikter är medfinansiärer som dessutom förväntar sig utlovad produkt, nämligen: "En fri och obunden television" som lovar ett "allsidigt nyhetsrapporterande".
DE BRYTER JU MOT DET HÄR IDAG .....Plocka in dem! ..Häkta dem!

 
Ingen bild

Pellesnick

27 februari 2016 21:21

Vad är det för jävla sätt att ändra på våran Nationalsång?
Rötäggen som har godkänt detta borde få sparken från sina jobb. Jävla Grönsakskommunister.

 
Ingen bild

SVT tar själva hem priset

27 februari 2016 22:46

Innehållsproducenten för kvällens Melodifestivalprogram deklarerar öppet att syftet är att skapa "en manifestation (just det ja) för det mångkulturella Musiksverige "och säger samtidigt att evenemanget INTE är för svenskar som värnar om sin nationalsång. Vem är Edward af Sillén (inget skämt) som tror sig god nog att diktera villkoren för vem som får tillhöra och inte tillhöra Musiksverige i detta sammanhang ? Vi är många i det här landet vars nationalsång är "Du gamla, du fria" - självklart utan arabiska eller hebreiska tillägg. Sveriges television har till uppgift att neutralt rapportera nyheter, inte att skriva om och ändra innehåll (från "vill leva och dö i Norden" till...."på jorden") och språk av landets nationalsång. Helt sanslöst! Vi har sett tillräckligt av PK-propoaganda under lång tid nu, men det här tar tmf priset! Det finns bara ett sätt - ut med SVT:s ledning!

 
Ingen bild

C Andersson

27 februari 2016 22:53

Två länkar till Klagomuren:

http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/1071257
http://www.svt.se/tittarservice/tyck-till/dialog/1071400

Det gick bra att streama hockey från Tranås. Visby Roma vann med 4-1.

 
Ingen bild

B Johansson

28 februari 2016 02:08

Melodifestivalen lär fortfarande ha många tittare, en högtidsstund för kultureliten, där det talanglösa, mediokra och dekadenta premieras och hyllas varvat med politisk indoktrinering påbjuden av SVT chefen Hanna Stjärne.
Var finns det kritiska tänkandet som flumskolan påstås uppmuntra till?

 
Ingen bild

Tobbe S

28 februari 2016 03:28

"Jag vill leva, jag vill dö på jorden"... Så jäkla intelligent. Vad har hen att välja på? Är hen raketforskare kanske?

 
Ingen bild

C Andersson

28 februari 2016 08:52

Nya Internationalen.

 
Ingen bild

Tobbe S

28 februari 2016 10:02

Thomas Gür, på twitter, om Eurovisionsschlagern igår (Gür är journalist med turkiskt påbrå):

"Den halva miljon människor från alla delar av världen som sökt asyl i de skandinaviska länderna de senaste tre åren, torde vara ett belägg på att det är väldigt många som hellre viII leva och dö här i Norden än en annan slumpmässig plats på jorden."

 
Ingen bild

Lotta

28 februari 2016 10:27

@Johan
Du skriver att de är svenskar. Genom att ändra i svenska folkets nationalsång bevisar de själva det motsatta. De vill helt enkelt inte tillhöra det svenska folket för hade de velat det hade de aldrig ändrat nationalsången. I vilket annat land skulle det vara möjligt att ändra i nationalsången och framföra den i TV på bästa sändningstid?

 
Ingen bild

Pellesnick

28 februari 2016 11:45

Om inte vår Nationalsång duger som den är så skit i att sjunga den. Alternativet är att åka hem till hemländerna o sjung era Muslimska sånger istället

 
Ingen bild

S/S Mangen 5/5 1953

28 februari 2016 13:16

Nu visar det sej att detta med de ensamkommande" barnen " är en enda stor bluff , när dom inte längre får ta hit sina stora familjer direkt så är Sverige inte lika intressant utan nu är det många som återvänder ! Och detta har vi med vidöppna ögon gått på år efter år efter år !

 
Ingen bild

Lena1

28 februari 2016 13:38

Dagens historielektion
Sveriges nationalsång "Du gamla, du fria" text o musik av Richard Dybeck, sången är inte skriven med tanke att bli Nationalhymn, men har blivit det av gammal hävd. Folk gillade den, så den är kommen från svenska folkets hjärta.

https://sv.wikipedia.org/wiki/richard_dybeck

Sången "Sverige" text Verner von Heidenstam, musik av Wilhelm Stenhammar var däremot tänkt att bli en nationalhymn, men blev det ej.

Sedan finns en del äldre sånger att ta av som kanske passar in i genren, dvs en viss stil och inte en rocklåt eller slagdänga.

Här ett förslag av den pompöse Jussi Björling , Land du välsignade. Den tycker jag är en vacker beskrivning av vårt älskade land.

https://www.youtube.com/watch?v=qc-oba0Hvvs

OBS Självklart ska vi göra motstånd när folk vill förminska en, annars tror dessa obildade människor att det är OK att göra så. Och Sverige behöver en samlande sång som håller ihop och uttrycker vårt lands uttryck och känsla. Vi har samma rätt som vilket annat land som helst, kom ihåg detta. Vi behöver inte böja oss för elitens förtyck, förljugenhet, hyckleri och förbannade lögn.

 
Ingen bild

Demokratur

28 februari 2016 14:20

Man kanske skulle ställa upp med följande bidrag nästa år:
Sjungande internationalen på arabiska samtidigt som man urinerar på svenska flaggan... Full poäng och stående ovationer förväntar jag mig.

 
Ingen bild

Lena1

28 februari 2016 16:32

@Johan lördag 14.21
"Underbart att se att SVT tar sitt ansvar och framhåller landet som en smältdegel...". Att du har så svårt att fatta många inte vill bli del av denna s k smältdegel, och araberna vill ABSOLUT inte bli del av en smältdegel. De är vana med sin muslimska kultur som betyder UNDERKASTELSE, något de iscensätter dagligen genom t ex sextrakasserier.
Dessa män är så äckliga att jag saknar ord...
https://www.youtube.com/watch?v=5FPXXHknv0g

Vidare skriver du: "Medan SD eftersträvar alienation mellan grupper försöker SVT göra tvärtom".

Så du förstår verkligen inte vad vi här talar om, vilja n att själva bestämma sitt liv utan att bli påprackade en massa skit, det är inte SVT som bestämmer över oss! FATTA!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se