thoralf

Direktlänk till inlägg 20 februari 2016

JAG ÄR VÄLDIGT BEKYMRAD

Av Thoralf Alfsson - 20 februari 2016 15:44

 


Framtiden ser allt annat än ljus ut för vårt land, Sverige. Den som vågar lyfta blicken och tänka pk-fritt blir väldigt bekymrad över framtiden.


I veckan blev jag intervjuad av en docent från Linnéuniversitetet som forskar på alternativa medier.


”Jag kontaktar er angående en forskningsstudie om mediekritik som jag håller på med. Jag studerar hur människor som är aktiva inom Alternativ Media ser på de traditionella medierna, på möjligheten att delta i det offentliga samtalet och i slutändan även demokratin.”

 

Givetvis är det smickrande att få ingå i denna forskningsstudie och ge min syn medieklimatet och hur demokratin fungerar i vårt land. Men samtidigt inser man hur sjukt vårt medieklimat är och vilka krafter som styr vår tillgång på information. Tänk om Internet inte funnits idag! Hade samhället varit bättre eller sämre utan Internet? Är det Internet och sociala medier som är den drivande kraften bakom den politiska korrektheten? Är det Internet som sätter krokben på det fria tänkandet?


 


Oavsett vad Morgan Johansson och kompani säger så har Sverige inte kontroll på inflödet av asylsökande. Sverige måste sätta ett totalstopp för asylsökande! Antalet asylsökare under januari ligger nästan i paritet med katastrofåret 2015. Trots att vi har gränskontroller och id-kontroller! Det gör mig väldigt bekymrad.

 

Det verkar som ministrarna i regeringen inte förstår hur allvarlig situationen är. Det lever fortfarande i sin naiva verklighet och tron att andra EU-länder skall lösa asylkaoset. Så kommer det inte att bli. Turkiet med Erdogan i spetsen, är Europas mest obehagliga ledare. Han har destabiliserat hela sin hemmaregion för att uppnå sina egna syften, vilket är att få ett eget majoritetsstyre i Turkiet så att han kan göra Turkiet än mer islamistiskt. Erdogan kommer öppna gränserna för alla så kallade flyktingar/migranter så fort som Europas ledare inte dansar efter hans pipa.

Fotsoldaterna kommer välla in i Europa under våren. Det enda positiva mitt i bedrövelsen är kanske att britterna kommer rösta sig ur i EU den 23 juni om dessa fotsoldater fortsätter välla in i Europa.


För Sveriges del innebär nivån i januari på antalet asylsökande att nivåerna från 2015 kan överträffas under året. Migrationsverkets prognoser ger jag inte mycket för. Jag tror de asylsökande kommer förse sig med id-handlingar, riktiga eller falska!


Sverige måste utnyttja Dublinförordningen till 110 procent! Alla skall tillbaka till första säkra asylland. Alla som kommer via Danmark skall tillbaka till Danmark. Alla som kommer via Tyskland skall tillbaka till Tyskland och så vidare.


Sverige måste dessutom införa visumtvång från en rad länder i tredje världen, framförallt MENA-länder där det finns direktflyglinjer till Sverige för att täppa till möjligheten att komma direkt till Sverige.


Jag är väldigt bekymrad! Om inte kraftiga åtgärder införs snarast är jag rädd att vi får ett än värre asylkaos redan under våren. Våra resurser är redan utnyttjade till max och det behövs inte mycket för att det skall brista.

 

Jag är också väldigt förvånad över den tystnad som råder från Sverigedemokraternas partiledning när det gäller migrationspolitiken. Jag vet inte om det kommit något nytt under de senaste månaderna eller kanske till och med senaste halvåret. Jimmie Åkesson sa i någon intervju att SD skulle komma med en del nya förslag/utspel under våren eller om han syftade på vårpropositionen. Min egen uppfattning är att det hänt så pass mycket på migrationsområdet under det senast halvåret att det krävs en uppdatering av Sverigedemokraternas migrationspolitik.


Det finns mycket att önska. 

 

Enligt en uppgift jag hört kan det komma nya förslag och utspel i migrationspolitiken under kommande vecka, kanske på onsdag, i samband med den utrikespolitiska debatten i riksdagen. Jag hoppas att SD då tar tillbaka taktpinnen när det gäller att begränsa/stoppa invandringen till vårt land.

 
 
Ingen bild

KS

20 februari 2016 16:46

Ja du Thoralf! I EU tjafsas det om hur man skall lösa flyktingpolitiken med tillhörande kris. I Turkiet m.fl länder väntar cirka en och en halv miljon människor (1 500 000)på att försöka ta sig in i Europa, så fort det blir varmare! Hur tänker dessa tänkare i EU göra med detta? Klockan är redan 10 sekunder i tolv, så man har inte lång tid på sig att stänga den yttre gränsen till Europa. Hur många ytterligare miljarder Erdogan än kan lura av oss, så inte händer det något där inte. Turkiet och Europa förresten. När jag gick i skolan så var Turkiet ett asiatiskt land, med en liten europeisk del. Vad f-n har dessa i EU att göra? Det finns fler som har anledning att vara bekymrade!

 
Ingen bild

Thor

20 februari 2016 17:05

Dublinförordningen. Ja, det är märkligt, andra EU-förordningar ska följas till punkt och pricka inte minst av medborgarna. Sverige ska bara bäst i klassen med bondfångeriet med energideklarationer och annat vanvett. Men Dublinförordningen kan våra myndigheter strunta i. Vad säger SD, borde inte Sverige bötfällas när en EU-förordning inte följs?

 
Ingen bild

Demokratur

20 februari 2016 17:36

Tänkvärda ord, Thoralf.
Problemet är dock inte våra oikofoba PK-politiker. De är bara lort.
Problemet är svenska folket som har sina huvuden så långt uppkörda i ändan att de är oförmögna att se problemen som massinvandringen åsamkar vår en gång så stolta nation.
Hur rädda ett folk som inte vill/vågar värna sitt...?

 
Ingen bild

Sanningen?

20 februari 2016 17:45

Det har du rätt i att vara. En mer oansvarig styrande klass har knappast funnits.

Men problemen är de samma som jag tagit upp tidigare. Dels att du kan bli riksdagsledamot utan att ha någon som helst arbetserfarenhet. Du kan t.o.m bli partiledare utan arbetserfarenhet. Jmf. Anni Lööf, det enda hon gjort av erfarenhet är att koka kaffe några månader. Inte konstigt att hon är helt ute och seglar.

Nästa viktiga sak är att valsystemet måste förändras att bli som det finska t.ex där man väljer en person och inte ett parti som i Sverige. Idag är riksdagsledamöterna lojala med partiet och inte med väljarna. Dessutom bör antalet i riksdagen minskas till 149.

Alla överenskommelser mellan partier måste gälla samtliga partier utan undantag jmf. kvittningssystemet. Just nu är det mer sandlåda än en seriös riksdag.

Dessutom skall tjänstemanna-ansvaret samt en författningsdomstol startas upp pronto.

Alla bidrag till tidningar skall bort och kan man inte överleva som tidning då är nedläggning enda alternativet. Viktigt är också att ägarbilden i media får inte vara som nu att en familj dominerar marknaden helt och hållet.

SVT och SR måste följa de regler som finns, vilket inte sker nu. Gör som grekerna och polackerna, lägg ner rubbet och börja om från början.

 
Ingen bild

Ibbe

20 februari 2016 18:28

Ergogan leker med EU och USA. Hans dröm om ett nytt ottomanskt rike kan orsaka ett tredje världskrig. Honom ska natofierade moderatpolitiker bl.a ha som framtida kompis. En av många anledningar till att vara orolig för framtiden.

 
Ingen bild

Malin

20 februari 2016 18:47

När såg ni senast ett Carl Bildt-kritiskt uttalande mot Erdogan? Krigskåta moderater?

 
Ingen bild

Kalle

20 februari 2016 18:51

Finns ingen framtid i sverige längre klockan är tio minuter över tolv!!!

Politikerna har förstört sverige och de vägrar se sanningen i ögonen.

""Panik i Stockholms socialförvaltning""

""Stockholms Stad nu gör medvetet avsteg från de formella behörighetskraven och anställer personer utan kompetens till högre löner än de socialsekreterare de förväntas arbeta tillsammans med. Detta har inneburit att sju socialsekreterare valt att säga upp sig i protest.""

Sverige har redan havererat som nation men det vill inte politikerna se. De flosklar vidare. Alltid är det någon som tror på deras floskler.

Inte ens SD ryter till utan börjar jamsa med i tysthet.

Moderaterna har ju gått om SD med hårdare tag mot invandring.

Alldeles försent mina vänner. Finns bara en väg ut och det är utför mot avgrunden!!!

 
Ingen bild

Kalle

20 februari 2016 18:53

Länken om paniken i stockholm:

http://ledarsidorna.se/2016/02/panik-i-stockholms-socialforvaltning/

 
Ingen bild

Lena

20 februari 2016 19:24

Varför så tyst från SD efter mobbarna från inte minst moderaterna? Har man tappat det som tidigare kallades målföret?

 
Ingen bild

Hacke

20 februari 2016 19:45

"Är det Internet och sociala medier som är den drivande kraften bakom den politiska korrektheten? Är det Internet som sätter krokben på det fria tänkandet?"
Skulle vara intressant att höra utvecklingen av detta resonemang.

Det är inte utan att man börjar bli frustrerad när det gäller sd:s agerande, eller snarare ickeagerande, kring den s k flyktingpolitiken. Katastrofen rullar på som om problemet vore löst med gränskontrollerna medan moderaterna håvar in billiga poäng genom sin låtsasrestriktivitet när man i själva verket inte är beredd att göra något konkret utan bara ge sitt passiva stöd till vänsterregeringen.
Har sd självmant lämnat planen med bollen väntandes på straffpunkten?

 
Ingen bild

Kalle

20 februari 2016 20:19

Läget i Botkyrka, sverige!!!

− Polisen får åka hit på nåder och alltid med dubbel bevakning. Narkotika säljs helt öppet i Hallunda centrum, vilket alla vet om, säger Robert Stenkvist.
Posten, hemtjänsten och olika fastighetsföretag får anpassa sin verksamhet och Arbetsförmedlingen utsätts för otillbörlig påverkan. Inte minst allvarligt är det är något som även de folkvalda representanterna utsätts för. Politiker hotas, med andra ord.
− Ja, så är det. I Södertälje, där jag är SD-ordförande, och som liksom Botkyrka är ett ”särskilt utsatt” område, vet jag att folk har trängt sig in i sammanträdesrum under pågående möten och i mer eller mindre förtäckta hotfulla ordalag försökt tvinga till sig serveringstillstånd, fortsätter Robert Stenkvist."" Riksdagsledamot för SD och även sitter i Botkyrka fullmäktige, söder om Stockholm. I Botkyrka ingår Fittja med skottlossning och bråk mellan turkar och kurder. I Fittja finns en moske med minaretutrop.

Sverige???

http://samtiden.nu/24165/sd-botkyrka-parallellsamhallet-maste-stoppas/

 
Ingen bild

Per

20 februari 2016 20:43

Undrar om det var samma forskare som ringde dig som Granskning Sverige?
https://www.youtube.com/watch?v=ikkZG-kXXXg

 
Ingen bild

Lasse.P.

20 februari 2016 21:07

Jag är väldigt bekymrad, jag har vänner som har barn i 15 till 20 års ålder. Barnen ser att dom som kommer hit FLYKTINGAR får allting som ingår i en lägenhet. Jag har pratat med en del av barnen som är ledsna för att deras föräldrar har inte råd att köpa alla dessa saker som ingår i en familjs tillvaro. Detta gör att allt fler svenska barn får det väldigt svårt att hänga med i samhället,allt fler FLYKTING BARN får det bättre än vad våra barn föräldrar skattat för. TÄNK PÅ DETTA.

 
Ingen bild

JanL

20 februari 2016 21:41

SDU med Hahne och Kasselstrand borde bilda nytt parti.

 
Ingen bild

Sörjan

20 februari 2016 22:58

Jag skulle vilja mena att internet har varit fullkomligt till folkets fördel, ibland det enda alternativet att kunna lufta åsikter som bestrider den politiskt korrekta mallen. Jag tror inte att den sanna eliten bakom var nations "representative" hade räknat med inflytandet som den gemene människan kan utöva, varav hårda restriktioner efterföljer. Sanna mina ord, fokus kommer att hamna på att begränsa yttrandefriheten över internet-sfären i ett försök att stävja fri informationsdelning och därmed också strypa alternativa medias vinningar över den av eliten godkända lögnmaskinen, den tredje stadsmakten som dominerar folkets verklighetsuppfattning. Jag tror samtidigt att de räds att yttrandefrihetsfientliga aktioner kommer att tvinga in folket i ett desperat läge som urartar i ett fysiskt uppror på gator och torg. Ilskan måste ventileras på något vis, och det går inte förneka att bollen har sats i rullning, till fasa för den nya världsordningens aktörer.

Och hur kan man veta att internet inte lever upp till de styrandes förhoppningar att kontrollera folket? Hur ofta sker det inte att medier som driver etablissemangets agenda bestämmer sig för att censurera kommentarer eller ibland helt låsa kommentarsmöjligheter? Vilka typer av kommentarer är det egentligen som dominerar även där kommentarer fortfarande tillåts? Youtube är i dagsläget i väldigt bred omfattning dominerat av åsikter som totalt motsätter sig politisk korrekthet och allt vad det innefattar, det kan jag i allra högsta grad vittna om själv. Detta om något är väldigt uppmuntrande. Men vi kan inte anta att detta kommer att tillåtas ske för all framtid, utan istället bör vi förhålla oss till risken att möjligheten att sprida sina åsikter fritt över internet kommer att begränsas strikt inom en snar framtid. Det är över internet som revolutionen redan har börjat.

För övrigt, Trump 2016! Håll gärna utkik över resultatet i primära presidentvalet som äger rum i South Carolina för nuvarande. Detta kan i allra högsta grad vara avgörande för huruvida Trump når sin seger eller inte, vilket i slutändan och i bästa fall innebär en framtid fri från ett potentiellt 3:e världskrig med udden riktat gentemot Ryssland, bland mycket annat. Han representerar kort och gott värden som är välkomnande för ett framtida Sverige med mer nationalistisk tappning som motsätter sig alla former av mångkulturalisering och islamisering.

 
Ingen bild

OT

21 februari 2016 01:24

Apropå "JAG ÄR VÄLDIGT BEKYMRAD"

Det är jag också!

Poliser runt om i landet! Stanna på er post! Vi vet att ni behöver en löneökning, bättre villkor m.m Men om ni slutar så kommer SVeriges sista försvarslinje att övertas av Södertörnsidealisterna! Vill ni poliser verkligen leva så?

P.S Stanna kvar! Snart “it’s pay back time”: https://www.youtube.com/watch?v=Qb-Z8XlM4IY

 
Ingen bild

Göta

21 februari 2016 01:52

Jag är också väldigt bekymrad, och precis som Kalle (18:51) ovan har jag tvingats konstatera att loppet är kört och att klockan har passerat 12 för Sveriges del.

7-klöverpolitikerna har med svensk medias hjälp kommit så långt med förstörelsen av vårt samhälle att kaoset och nedmonteringsprocessen inte längre går att hejda. Likt ett självspelande piano fortsätter detta nu av sig självt.


 
Stefan K

Stefan K

21 februari 2016 06:11

Du har en läsvärd blogg Thoralf och det du beskriver gör en ledsen.

En annan läsvärd blogg är Ledarsidorna och det Johan Westerholm beskriver gör mig rädd.

Sverige har och kommer att förändras på ett kusligt sätt.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ibbe

21 februari 2016 07:25

Fått säker info från en socialförvaltning om storleken på fickpengar för ensamkommande per månad. 2900:- i månaden ges i en småländsk kommun. Vilka svenska tonåringar har det beloppet?

 
Ingen bild

Sanningen?

21 februari 2016 08:04

@Sörjan, utom hos TV4 som bara snackar dynga om Trump. Återigen igår, reportage med skitsnack om Trump, ingen röstar på Trump o.s.v

Vad hände? Han vann naturligtvis, tack o lov.

 
Ingen bild

Ludvig

21 februari 2016 09:24

Det var intressant 2900:- i månaden i fickpengar. Inte dåligt.

 
Ingen bild

Stefan

21 februari 2016 10:32

Thoralf, jag håller med dig om att det finns all anledning att vara bekymrad för Sveriges framtid.

Dublinförordningen ja, tänk om Sverige hade tillämpat den fullt ut från början! Vi har ju länge haft möjligheten att direktavvisa alla asylsökande som kommer via ett annat EU- eller Schengenland eller ett tredje land som anses säkert. Varför våra styrande valt att inte tillämpa Dublinförordningen är en gåta för mig. Alla andra EU-förordningar och -påbud är man ju snabb att rätta sig efter!

 
Ingen bild

Bo

21 februari 2016 10:53

SD behöver en injektion. Vad kostar det att kräva att bankerna MÅSTE hantera kontanter?

 
Ingen bild

Ibbe

21 februari 2016 11:42

Dublingsförordningen har de senaste åren inte tillämpats. Ett EU-skämt som många andra.

 
Ingen bild

Lena1

21 februari 2016 12:05

Vill bara påpeka att den person som gjort ett inlägg under mitt namn kl. 19.24 inte är samma som den som har skrivit inlägg här under ett par, tre år. Därför kommer jag att hädanefter gå in som @Lena1. Kanske Thoralf kan bekräfta att vi har olika ip-nr.
Vill absolut inte bli sammanblandad med denna person som verkar sakna värdighet, att stjäla någon identitet.

 
Ingen bild

Lena1

21 februari 2016 12:30

Mycket bra inlägg, Thoralf, vi är många som känner ungefär samma sak. Jag tillhör de som också tror att det är försent för Sverige nu. Vi kan bara trösta oss med att när pengarna är slut så kommer en stor del av asylbedragarna att ge sig av,när det inte länge finns pengar och privilegier att plocka ut. Fast å andra sidan kanske det inte finns något annat land här i Europa som vill ha dem heller.
Det här med att släppa in så många i Europa är verkligen att öppna Pandoras Ask. Nu vet ingen vad som kommer att hända härnäst.

Tänker närmast på när Sovietunionen blev Ryssland. Det var ett frukansvärd omvälvning på -80-talet. Men Putin m fl. har byggt det gamla Ryssland starkt igen. Det märker man att det är populärt därför att från de tidigare sovjetstaterna vill många från de tidigare "befriade länderna ex Uzbekistan, Tjetjenien, Georgien m.fl gärna bo och leva i Ryssland.
Varför vill dessa människor nu bo i Ryssland? troligen gjorde de en upptäckt att deras egna ledare är mer förtryckande än av Sovietstaten?

Märkligt det där att alla vill till "den vita mannens länder". Det finns inga som är så rättskaffens.

OBS Ni måste lyssna till länken som @Per 20.43 hänvisar till, intervju med Johan Andersson på Granskning Sverige.

 
Ingen bild

Ibbe

21 februari 2016 12:35

Heja Trump! Avståndstagande från ett nytt världskrig ger många väljare. Clintonmadamens kroppsspråk och uttalanden ger andra vibbar. Om Trump reducerar USA som världspolis är det bra.Mellanöstern och USA:s felbedömningar förskräcker. Trump verkar inse det Obama inte sett.

 
Ingen bild

Tompa

21 februari 2016 12:49

Ja vem är inte oroad? Man är ju både blind och döv om man inte förstår vartåt det här barkar. Har två ljushåriga döttrar som förmodligen inte kommer att få någon angenäm tillvaro i framtiden.

Sanningen?
Söndag 21 feb 08:04:
Visst är det märkligt. Trump hånas öppet av flertalet sk journalister och så klart även i(o*)partiska SVT.
(*aldrig har en bokstav varit så överflödig som i beskrivningen av SVT & SR)


Att vanligt folk stöttar honom gillas inte av mediaeliten.
Trump får dock se upp. Han utmanar enormt starka krafter i samhället och han bör se över sitt självskydd ordentligt.

Förutom pall platsen i våldtäktsligan så är vi förmodligen ohotade världsmästare i antalet korkade politiker.

 
Ingen bild

Lena1

21 februari 2016 13:38

Den syriske poeten som går under pseudonymen Adonis riktar mycket skarp kritik mot den muslimska världen:

"Araberna har inte längre någon kreativ kraft. Islam bidrar inte till intellektuellt liv och uppmuntrar till diskussion. Islam genererar inget tänkande, inget tänkande, ingen konst, ingen vetenskap, inga visioner som kan förändra världen. Man är fast i upprepningar..."
Artikel på Avpixlat.

Granskning Sverige talar med Jan Tullberg. Det finns väl ingen mer kunnig person i ekonomi och hur det kommer att utvecklas i Sverige i framtiden, en framtid som kanske redan om 10 år inte kommer att vara så behaglig för många.

https://www.youtube.com/watch?v=sGOWrzEkKc8

 
Ingen bild

Göta

21 februari 2016 16:42

POLISEN PATRULLERAR MED AUTOMATVAPEN i tunnelbanan!
Många har reagerat på att vanliga poliser numera patrullerar i tunnelbanan med automatvapen. Men det är inget speciellt som har hänt, polisen har bara anpassat sig till VÅRT NYA SVERIGE.
Svenska folket har också anpassat sig. Det finns T-banestationer som man absolut inte vill använda, och de växer i antal

http://www.friatider.se/polisen-patrullerar-med-automatvapen-i-tunnelbanan

 
Ingen bild

Lärare

21 februari 2016 17:25

Håller med, vi är som sagt många som är riktigt oroade. Något måste bara komma från SD snart. Det är så märkligt tyst.

Nu gäller stängda gränser och totalstopp samt tillbakaskickande av de som inte har medborgarskap och sitter i fängelserna, samt de som fått avslag på sin asylansökan.

SD vakna och agera kraftfullt nu. Annars går allt åt "pipan"!
Ja, även svenska folket borde ha vaknat vid det här laget.

 
Ingen bild

Bo Hofvander

21 februari 2016 19:49

Du är inte ensam Thoralf om att vara bekymrad! Vi är många, många, många!!

Fick höra från Stockholm att migrationen kommer att bli ännu värre 2016 än vad den varit under 2015.

Vi har att göra med migranter som är välförsedda med mobiltelefoner och internetuppkopplingar och som är väl uppdaterade på vad som händer inom EU. De är alla på väg hit! De har redan kursen inställd på bl.a Sverige.

De vet, att man håller på att införa strängare inreseregler, att det kommer bli svårare att efter ett visst datum blir svårare att bara dimpa in i det land inom EU som har bäst förmåner och högsta bidragen och därför ser man till att snabba sig på för att hinna in i dessa länder och söka asyl, eller bara försvinna och där är Sverige mållandet nummer ett innan lagar och regler träder i kraft.

Därför kan vi vänta en ökning av migranter och ensamkommande ungdomar, i antal som vi inte sett skuggan av tidigare.

Alltså vansinnet fortsätter och vi kommer få ännu större problem, om inte det svenska folket genast säger till och det måste ske NU - MED DET SAMMA!!

 
Ingen bild

Hasse

22 februari 2016 15:29

Många är bekymrade över att SD sitter stillatigande på läktaren och bara tittar på. Händer inget radikalt kommer SD att sjunka som en sten i opinionsundersökningarna. Vilken agenda har partiet? Ska de fortsätta att sitta på läktaren och titta på matchen eller tänker de vara kreativa i flyktingdebatten? Det här är inte vad jag hoppats på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards