thoralf

Direktlänk till inlägg 4 februari 2016

SJUKHUSEN FULLSATTA

Av Thoralf Alfsson - 4 februari 2016 22:04

Igår rapporterade media att alla 700 vårdplatser var upptagna på länets sjukhus i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Det var lapp på luckan enligt Barometern. Jag läste artiklarna och letade efter en orsak till den kaotiska situationen i Kalmar län men jag kunde inte finna något i artiklarna om orsakerna.


Igår fick jag också en sammanställning från Migrationsverket på alla asylförläggningar i länet. I Kalmar län finns idag 40 asylförläggningar med närmare 10 000 platser. (Jag kommer återkomma till listan med asylförläggningarna).

 

Hur många av sjukvårdens vårdplatser upptas av asylsökande?

 

Om jag ställde den frågan till Kalmar läns landsting skulle jag sannolikt inte få något svar.


Idag var jag på ett möte på Kalmar kommun och där berättade en chef för ett kommunalt bolag att han varit på akuten på länssjukhuset i Kalmar. Han var lite ”upprörd” eller ansåg att meddelande till alla väntande på akuten skulle ges på flera språk, inte bara på svenska. Varför? Jo, hans bedömning var att 90 procent av de väntande hade utländsk bakgrund. Det betyder uppenbarligen att de inte förstår svenska enligt denna kommunala chef.

 

Min egen bedömning är att asylsökande upptar ett inte oansenligt antal av dessa 700 vårdplatser.


Var detta en besviken patient som inte fick en vårdplats på psyket? En person körde sin bil rakt genom entredörrarna på psykakuten. Läs artikel och se bild på entren.


För övrigt blev jag faktiskt lite förbannad när jag såg Aktuellt ikväll. Dels på hycklarna Magdalena Andersson och Ulf Kristersson. Men även när jag såg inslaget om Sverigedemokraternas hantering efter järnrörsaffären. Att tala är silver och tiga är guld. Jag tycker det är bättre att tiga än att tala osanning. Jag brukar inte vara långsint men ibland ….


UPPDATERING


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 februari 2016 22:09

Jag är förbannad.

Det har planerats för flyktingboende (modulhus) i Göteborgs ”fina” områden såsom Örgryte, Askim m.m Då tar det såklart hus i helvete bland ”det fina och toleranta folket”. Det pratas om minfält, massvåldtäkter och krig på deras FB-grupp. Det är retorik som vi har hört hör hemma bland pöbel, arbetarklass och SD:are. Politikerna känner att de har passerat en mycket farlig gräns.

Politikerna reagerar blixtsnabbt och backar.

I dessa ”fina” områden har sannolikt under lång tid fördömande och förklenande formuleringar haglat över dem som vågat protestera mot flyktingboenden. Men som vanligt när verkligheten blir för verklig och påtaglig visar det sig att de endast är vidriga hycklare hela bunten. Allt prat om ”allas lika värde”, ”humanism” och ”människor på flykt” är bara ett plågsamt genomfalskt hyckleri. De skäl de åberopar är också direkt pinsamma . Vi hittar här en socionom som med tyngd protesterar. Är det avsked som väntar den ”intolerante” socionomen? Nej, självklart inte!

Vem skall tvingas på dessa modulhus nu när ”det fina folket” vägrar? Är det pöbel och arbetarklass som skall utsättas för massvåldtäkt, minfält och krig?

Vem reagerar blixtsnabbt på deras oro?

När Moderaterna nu tittar på en annan plats och man snabbt avvärjt det mångkulturella hotet återgår ”det fina folket” till vardagen som innebär att spy galla över SD och de som inte vill ha en flyktingförläggning inpå knuten.

Så falska är ”de toleranta”!


Efter proteststorm: Tittar på ny plats åt flyktingboende
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2980561-efter-proteststorm-tittar-pa-ny-plats-at-flyktingboende#sthash.fuqG9CfD.dpuf

PS.
Kan det vara en provokation från politikerna som ligger bakom valet av plats för modulhusen? Ville man kanske ha en sådan reaktion?
DS.

 
Ingen bild

Demokratur

4 februari 2016 23:06

Det finns en sak svensken är bra på.
Hyckleri.
Särskilt om man bor "ffiiiinnntttt"....
Men när mångkulturen knackar på, då passar det inte längre,
Jag tillönskar alla hycklande PK-svenskar kraschade priser på sina villor när migranterna annekterar deras kvarter.

 
Ingen bild

Förintelsebluffen

5 februari 2016 02:42

Det där kan ni gott betala för era dumma svennejävlar som aldrig genomskådat lögnerna och som röstat för er egen död och RIKTIGA Förintelse(tm) av ER som det blir denna gång.

 
Ingen bild

hebbe

5 februari 2016 03:14

Ibland är det svårt med plus och minus, även för statliga verk att rapportera. Alla skall gå på högskola enligt S, men vem skall de lura då? om alla är utbildade?

 
Ingen bild

Close to the edge

5 februari 2016 03:25

Ett dagsfärskt exempel på extremt hyckleri

En Moderat företrädare får frågan av lokaltidningen om de kan tänkas samarbeta med Sverigedemokraterna.

Svar: ”- Deras grundläggande ideologi om människovärdet finns inte på vår karta”

Alla som känner den ”flyktingvurmande” Moderaten vet att mellan skål och vägg är det helt andra tongångar som gäller. Moderatens rent främlingsfientliga retorik skulle ha resulterat i ett uteslutningsärende......om han varit medlem i SD.

Den som inte vågar stå för sina åsikter är en usling och förtjänar ingen respekt.

 
Ingen bild

xmaverickx

5 februari 2016 03:46

Stackar rika svenskar blir utsatta för mångkulturen, som de har hyllat och öppnat ANDRAS dörrar för, INTE sina egna (om de inte har gjort som Bävern/Asylbaronen från Skara förstås).

https://www.youtube.com/watch?v=tLUTe9ZQpYk

 
Stefan K

Stefan K

5 februari 2016 05:05

Två fall från min hemstad.

En bekants mor har sökt läkare p.g.a en utväxt som plötsligt uppenbarade sig under ena bröstet. Två gånger har man ringt från vårdcentralen och skjutit fram besöket några veckor. Jag besöker samma vårdcentral när behov finns och kan vittna om att besöksrummen ser minst 90% av människor från ett närbeläget mångkulturellt område.

En arbetskamrats man hade nyligen fått tid hos Folktandvården. Förra veckan fick han besked via brev, inte telefon, att hans tid var framflyttad till maj. Ilsken som han blev kontaktade han nämnda folktandvård och skällde över den framflyttade tiden och att de inte ens bemödade sig med att ringa. Han frågade också om tiden flyttats fram p.g.a de allt fler nyanlända som ses gå in i byggnaden och fick ett litet försynt "Ja" till svar.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tompa

5 februari 2016 07:09

Folk börjar bli j-vligt oroliga nu. Upprorsstämning bland föräldrar som är oroliga för sina barn
http://ekuriren.se/nyheter/strangnas/1.3796729-lararna-efter-flyktingbeskedet-upploppsstamning

 
Ingen bild

Fredde

5 februari 2016 07:49

Hycklandet når inga gränser, och den som gapar mest är ofta den som vill minst göra något själv. Här är ett bra exempel:
https://www.youtube.com/watch?v=YDVcV8Czhqo

 
Ingen bild

Tony

5 februari 2016 07:52

Något är det väl som gör att Sjukhusen inte har tid
med Svenska patienter, skulle själv varit på automatisk
årskontroll efter By Pas operation, det har gått över ett
halvår utan att det hörts ett ljud från läkaren, trots
påstötning, denna kontroll är obligatorisk efter operation,
men tydligen inte så viktig tydligen? men jag är ju både
Svensk och vit man, så man står väl längst ner på listan
över viktiga individer?

 
Ingen bild

Tony

5 februari 2016 07:58

Jag kan heller inte förstå varför alla tiggare sitter utanför Affärer, det borde vara mer lönsamt att sätta sig och tigga hos det rika folket på Södermalm , Djursholm och andra fina områden som befolkas av
det goda folket, men då kommer det att ta hus i helvete?

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 februari 2016 09:05

Såg nu på Expressens filmklipp hur den enorma tacksamheten över vårt generösa flyktingmottagande visas. Hur personalen varje dag möts med tacksamhet och hur man som flykting vårdar och respekterar det boende man bor i alldeles gratis....

 
Ingen bild

Demokratur

5 februari 2016 09:37

Nu när mångkulturen stjäl vår sjukvård så återstår privata sjukvårdsförsäkringar för oss etniska svenskar...

 
Ingen bild

Jan Eriksson

5 februari 2016 10:31

Antalet sängplatser per 100.000 invånare.
I UK gjordes en stor affär av att det var dåligt med sängplatser på deras sjukhus.

Det fick mig att googla lite på detta. FN har statistiken. När jag då så låg Sverige efter alla andra länder i Europa. Och jag menar alla.

Ser man till länder utanför Europa så låg vi även efter länder som Etiopien och Azerbajdan.

Jag skrev till SD om detta och föreslog de skulle köra en kampanj på temat att: "Vi vill ha lika många sjukhussängar som Etiopien", men fick inget svar.
Jag är övertygad om att ingen tror detta kan vara sant. Så googla själva.
Och om någon sverigehatare skulle se den statistiken skulle säkert bortförklaringarna komma om att "I Sverige väljer människor att vårdas i sina hem. Egen säng är guld värd". Etc.

När jag växte upp var skatten på arbete dryga 10%, och var man sjuk kom "farbror doktorn" hem till en, och kollade hur det stod till. Nu när skatten är över 30% kommer svensken inte ens in på ett sjukhus.

Hur detta ska sluta vet jag inte, men det kommer att sluta. Och det kommer inte att sluta bra. Det är jag säker på.

 
Ingen bild

Christer

5 februari 2016 11:00

Hur dom håller på! Att dom bara orkar! Det nya inneordet är "lynchmobb", och praktiseras på dom "huliganer" som rensade runt Centralen förra fredagen. En fråga är: blev någon lynchad? om inget offer hittas så återstår av företeelsen endast en mobb (som slogs). Lynchningar var inte ovanliga i amerikanska södern för 100 år sedan. Men hade inget att göra med upplopp eller medborgargarden som är en riktigare beskrivning av fredagen i Stockholm. I USA handlade det om medborgare som tar "lagen" i egna händer, vilket iofs inte är acceptabelt, svarta hängdes brutalt av en "mobb".
Men vill svenska samhället sätta stopp för "medborgargarden" så skulle man också beivra dom "medborgare" (kriminella syndikat) som ockuperar lag och rätt i våra 55 no-go zoner. Men mot såna företeelser håller Anders Lindberg på Aftonbladet tyst.
I Kalmar sa kommunalrådet Dzenita Abasa att dom inte vill följa rådet från regeringens utredare i tiggarfrågan. Alltså att inte upprätthålla subventionerade boplatser åt tiggarna, som t.ex på "Dämmet". Hon tyckte att verksamheten skulle få fortsätta med skattebetalarnas pengar, för att beröva dom platsen skulle "inte innebära en lösning". Så jävla typiskt, alla världens problem skall lösas med bidrag från Svenska skattebetalare.
Löfven var i London, Morgan Johansson i Aktuellt och bägge upprepade att hela Europa måste ta ansvar för flyktingsituationen. Dom vet så jävla väl att det inte kommer att ske, Polen, Ungern och Tjeckien kommer aldrig att ta emot muslimska "flyktingar", dom lämnar hellre EU! Detta vet våra politiker så väl, men ändå upprepar dom sitt mantra, igen och igen.
Sverige har inget ansvar för vare sig tillresta tiggare eller för vad som händer på Medelhavet. Men vi kan hjälpa till, fast det är en helt annan femma.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

5 februari 2016 11:25

Det är trist att behöva konstatera, men detta haveri var väntat, dystopiska skräpvarelser från sunkländer där man alltid löser konflikter med våld, inom familjen, klanen, ätten osv. Dom vet inget annat, har tagit med sig sina grottliknande fasoner. Huvudansvaret fallet på politikerna, media, och en ansamling godhetspsykos-figurer och organisationer, som från sin kulturmarxistiska vänstersida hyllar allt som förstör landet. Men, 87:an Nisse i Hökarängen kommer dock inte undan sitt ansvar. Genom att hjärndött rösta på 7Partiet har politikerna fått frisedel att genomföra sin katastropolitik. Sverige är för oöverskådlig tid förlorat land, 'state failure', och fortsätter mot avgrundens rand, inga motrecept tycks föresväva köttgrytans landsförrädare.

 
Ingen bild

Stefan A

5 februari 2016 11:58

hahaha Kinnunen frias och expressen som dragit på som aldrig förr genom sin särskilde SD förföljare mailkungen Baas står med rumpan bar, vilken pajas....

 
Ingen bild

Clas S

5 februari 2016 12:01

Appropå dagens opinionsmätning från Demoskop som befäster den trend som tidigare mätningar har visat nämligen att (S) backar kraftigt medan (M) går kraftigt framåt och (SD) står still eller backar något. Man kan undra varför (SD) inte ökar när det blir alltmer tydligt att den rådande invandringspolitiken leder till en fullständig kollaps av samhället. Det är väldigt tyst hos (SD) och när man för en gång skull uttalar sig går Mattias Karlsson ut och kritiserar en folklig demonstration mot regeringens politik. Man tar sig för pannan! Det är tydligen fler än jag som inte tänker rösta på (SD) så länge som Mattias Karlsson finns kvar i partitoppen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 februari 2016 12:15

Landstinget kanske kan ordna ett militärt sjukhus på Stensö camping åt skattebetalande svenskar ?
Kan man inkvartera hemvändande svenskar från bla Afganistan, Syrien, Irak Somalia mfl i tält mitt i vintern , så kan väl det inte vara något problem.

Ev protesterande "Nimby-svenskar" kan man väl bara hänvisa till närmsta djursjukhus ?

Om politikerna är lite förutseende angående ev störningar simhallen är det väl bara att lägga ut en oljeläns över hamnbassängen, och hänvisa skattebetalande badsugna tex Kalmar el Västerviksbor dit ?

 
Ingen bild

Sanningen?

5 februari 2016 12:47

@Clas S, googla på Santesson (chefen Demoskop)och vad för artiklar han skrivit. Då förstår du att denna undersökning är en bluff för att boosta M mot SD.

S dykning däremot är relevant.

 
Ingen bild

a

5 februari 2016 13:14

nä makten behöver aldrig förklara sig utan det är som alltid dumma pöbeln som får ställa upp

 
Ingen bild

Lewren

5 februari 2016 14:10

Järnrörsaffären? dillar de FORTFARANDE om detta? Aja, jag är fan glad att jag sålde Tvn. Man kan bara blir trött på skitmedia.

 
Ingen bild

Lena

5 februari 2016 14:10

annat ämne:
Nu börjar folk höja rösten och protestera inför kommunpolitikers planer att bygga hbv hem för nyanlända.

http://www.youtube.com/watch?v=zGnJrdH2s2Y

 
Ingen bild

Hacke

5 februari 2016 14:15

Tji fick hat- och förföljelsemedia när Kinnunen friades.
Igår ägnade stats-tv halva Aktuellt till att måla upp sd som kriminella våldsverkare och gangsters med de gamla järnrörensfilmerna och allt. Det gäller att suga ut det absolut sista av de gamla urvattnade fejkhistorierna.
Undrar om dom ens kommer att följa upp sitt eget spektakel till drev med att meddela den friande domen ikväll när det nu gick stick i stäv med deras politiska agenda. Skulle inte tro det.

 
Ingen bild

Tony

5 februari 2016 14:44

Med tanke på allt missnöje som visas upp på flyktingförläggningarna
är det ju ganska enkelt, det är ju bara att ställa gossarna inför
fakta att om dom inte godtar standarden på boendet, så kan vi betala
resan hem dit dom kommer ifrån, och inga andra alternativ utöver
detta. Det blir säkert bäst för alla parter, trivselen för figuren
ökar när han kommer hem till sitt eget utvecklade land, och i
längden blir det billigare för skattebetalarna istället för att
ha missnöjda gäster?

 
Ingen bild

Putte

5 februari 2016 16:22

Järnrörskandalen? Var det inte en sosseminister för ett antal år sedan sprang hos prostituerade titt som tätt? Vilken kvinnosyn hade sossarna då? Urinrörsskandalen? :-)

 
Ingen bild

Observer

5 februari 2016 16:27

SJUKHUSEN FULLSATTA ..Och: " lapp på luckan " -Att det är stängt!!?
...Så våra vårdinrättningar, Dimensionerade för oss som betalar demsamma, Är nu alltså fulla med utomstående som inte betalt in något. och nu får alltså vi skattebetalare, som betalt vården och sjukhuset ingen vård -Vi får stå utanför och titta på skylten!

VÅRD FÖR UTOMSTÅENDE SKALL SKE PÅ TILLFÄLLIGA FÄLTSJUKHUS BEKOSTADE AV FN -ANNARS BRYTER VI OMEDELBUMS AVTALEN MED DEM.

1. Åtala de ansvariga som bjudit in utlänningarna till våra sjukhus!!!!!!!!!!!!!
(Om så via en folkdomstol upprättad på trottoaren)

2. Mota ut skockarna av lycksökare D.v.s de som ej kan styrka sin identitet eller omständigheter till närmaste vägbygge där de får jobba ihop till sin bussbiljett härifrån!!!!!!

3. Gör detta N U

 
Ingen bild

Grålle

5 februari 2016 16:44

Snart är väl våra äldreboenden också fullbelagda med ensamkommande arabiska män. I Kungsbacka vräkte man ett antal äldre människor från sitt ordinarie boende och spred ut dem på andra boenden trots att expertisen varnade för att tvångsflytta så gamla människor. Nu skall boendet helrenoveras för att passa de små gossarnas behov och krav.
Detta sker i Sverige 2016 och trots starka protester verkar politikerna komma undan med det.
Ibland skäms man inför sina barn hur det här samhället utvecklas.

 
Ingen bild

Kalle

5 februari 2016 16:57

""Wikileaks grundare Julian Assange har sagt en FN-panelens beslut om att hans vistelse i London ambassaden uppgår till godtyckliga frihetsberövanden är "upprättelse".""

Googleöversättning:
https://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://news.sky.com/story/1636437/assange-claims-vindication-after-un-ruling&prev=search

Svenskt rättsväsende anseende är kapat vid fotknölarna.

Sverige är inget föregångsland med tanke på de senaste morden av invällare och annat. Samtidigt håller den svenska välfärdstaten på att upplösas.

Sverige är ett skiiitland och i klass med bananrepublikerna.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

5 februari 2016 17:38

Kinnunen
Av domarna var tre politiskt utsedda nämndemän. 1 från V, 1 från S och en från MP.

I och med frikännandet torde Kinnunen varit väldigt långt från skyldig.
Nu talas det åter om att se över systemet med politiskt nominerade nämndemän.
Det är väl annars ett av framgångarna för SD efter nästa val, som kan ha någon betydelse. Fler sansade nämndemän. Något politiskt inflytande lär de inte få om de kommer under 50%. En annan fördel är att det blir färre stövlar i riksdagen när SD dubblar antalet ledamöter. Då kan ytterligare 50 rättrogna skriva sina memoarer.

 
Ingen bild

OT

5 februari 2016 20:25

@Förintelsebluffen

För att även du skall förstå. "Jerry Williams- Did I tell you": https://www.youtube.com/watch?v=7OxwhClCx0o

Det fanns (under hitler tysklands tid) två sorters tyskar av judiskbörd; de som trodde det inte skulle bli bättre och de som trodde det skulle bli bättre.

* De som trodde det skulle bli bättre stannade kvar (och dog jmf. Askimsbor)

* De som trodde det skulle bli värre stannade inte kvar (och överlevde jmf. SD-väljare)

Än sålänge är vi inte i samma situation som de tyskar med judiskbörd som stannade kvar.

OBS! Det finns ingen förintelsebluff. Askan av 6 miljoner judar och systematiskt dödande av zigenare, ryska krigsfångar och inte minst polska politiska fångar visar detta. "Sabaton - The Final Solution": https://www.youtube.com/watch?v=Rmfe3XVkiO0

P.S Detta är vårt land och än sålänge är vi svenskar i majoritet vilket vi kommer visa i valet 2018.

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

5 februari 2016 20:47

Varken sjukvård,skolor och polis är dimensionerade för denna asylantvåg.För kommande är prognoserna osäkra enligt Migrationsverker.Man talar från det hållet om mellan 80.000 till 140.000 asylsökanden. Kan bli fler. Ingen vet. Gränsen måste stängas!

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 februari 2016 20:50

@Putte. "Järnrörsskandalen" skedde i Ljungsbro hösten 2013. Då mördade en Kongoles två svenskar med ett järnrör. En fruktansvärd händelse..

 
Ingen bild

Jan Eriksson

5 februari 2016 22:11

Antalet sjukhusbäddar.
Du, Thoralf; skriver att vi har 700 sjukhusbäddar i länet. Det stämmer bra med OECD´s statistik för Sverige. Om vi har 250.000 invånare x 2,7 sängar/1.000 invånare blir det 675 bäddar.
Hade vi haft samma antal bäddar/1.000 inv nu som vi hade 1980, så hade det funnits 3.940 bäddar i länet.
Å andra sidan har vi betydligt fler byråkrater idag.
Så vi kanske ska vara glada i alla fall. Och Mexico slår vi med en hel säng/1.000.
Sug på den mexare!

 
Ingen bild

B%Q

5 februari 2016 23:42

Förstår inte vad ni gnäller över ?, var det inte så här ni ville ha det ? Det har ju varit Glasklart sen typ 90- talet, men alla stoppa huvudet i sanden, typ det blir säkert bättre med Herr Reinfelth, men så kom han med det beryktade utropet, ÖPPNA ERA HJÄRTAN, han hade säkert en dold Agenda, typ att krossa välfärden som han skriver om i sin BOK, Det Sovande Folket, Sen tar Dumjäveln Löfven över, han vill ju inte vara sämre än lnadsförädaren Reinfelt så han säger Wlecome Refuges,,, Hur jävla korkad kan man vara som StadsMininster?, han hade väl bara kunna hålla käft ????, men nej det gjorde han inte han bara öka på typ. kom alla skattebetalarna, betalar så gärna utan att fråga oss.
Fy fan vill bara kräkas..............

 
Ingen bild

Janne Vängman

9 februari 2016 17:29

@Clas S Om du läser vad Mattias Karlsson själv sa om sitt uttalande som Expressen klippte ner till "propaganda mot SD" så förstår du varför han sa som han gjorde. Det handlar om att inte blanda in ytterkantsorganisationer i aktiviteter, SD har lidit tillräckligt för det som skedde för 20 år sedan när konstiga typer smög sig med...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards