thoralf

Direktlänk till inlägg 26 januari 2016

RIKSPOLISCHEFEN IGEN

Av Thoralf Alfsson - 26 januari 2016 23:24

Vad fasiken sitter rikspolischefen Dan Eliasson och ojar sig om!!! Bryr han sig mer om mördaren än offret och hennes anhöriga. Är det verkligen Sveriges rikspolischef? Nog märks det att han är värvad från Försäkringskassan och Migrationsverket!


SD måste se till att sparka honom så fort som möjligt!Läs också Merit Wagers fullständiga sågning av Dan Eliasson. Den är inte jäms med fotknölarna, den är till och med under fotknölarna.

https://meritwager.wordpress.com/2016/01/26/sveriges-rikspolischef-i-tv-efter-att-en-kvinna-knivhuggits-i-ryggen-av-en-ung-asylsokande-man-och-avlidit-pa-ett-asylboende-vilka-omstandigheter-har-den-killen-vaxt-upp-under-vad-ar-det-for-traum/


Hur var det Dan Eliasson uttryckte sig?


 


Jag undrar hur många som idag vill kräkas när det ser och hör rikspolischefen?
 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingela

27 januari 2016 01:13

Det är beklämmande att höra hur de tycker synd om en mördare men nämner knappt den mördade. Vad kommer att hända med detta samhälle?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 januari 2016 01:46

Att kommentera dan eliasson göres endast med invektiv. Den mannen är genomfalsk och fruktansvärt obehaglig. Jag litar mer på en 675-kronorssedel än på denne man som uppvisar tydliga psykopatiska drag. Den bestörtning och sorg han påstår sig ha är inte vidare klädsam och inte heller vidare trovärdig.

Författaren Dag Örhlund är också fly förbannad på eliasson som han kallar ”Ett ryggradslöst kräk till rikspolischef”

http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2698

Priset idag för mest hårresande och urbota korkade resonemang går till Maria Ferm.

Denna Ferm menar att asylbedragare inte skall fråntas värdesaker och kontanter. Dessa menar Ferm istället asylbedragaren kan använda till köp av lägenhet eller att starta företag.

”köp av lägenhet eller att starta företag”???

Köp av lägenhet minimum: 500 000 – 1 000 000:-
Starta firma: 100 000-300 000:-

Är hon helt borta i huvudet eller? En svensk som behöver socialbidrag eller bostadsbidrag får INTE ha dessa belopp och samtidigt erhålla bidrag. Varför skall icke-svenskar ha den exklusiva möjligheten? Hur i helvete kan hon motivera en sådan vidrigt ståndpunkt? Har människan inte hört talas om likabehandlingsprincipen?

Ursäkta mig, jag glömde att människan är miljöpartist. Då behöver man inte motivera någonting eller stå till svars för någonting. I SVT ställer man INTE besvärliga frågor till miljöpartister. SVT är en öppet beroende miljöpartistisk kanal. Hur MP kan ligga på 5-6% när man har hela SVT som propagandaorgan är för övrigt obegripligt.

Ps.
SD bör villkora sitt löfte att om stödja Alliansbudgeten med krav om dan eliassons omedelbara avgång. På det viset går svinhugg igen.
Ds.

 
Ingen bild

lecomte

27 januari 2016 01:55


Stolpskottet Dan Eliasson snackar ju som om han vore terroristungens försvarsadvokat. Polischefen har ju hamnat på totalt fel plats här i livet. Han skulle nog passa bättre som diakon någonstans i glesbygden.

 
Ingen bild

Gunnar

27 januari 2016 02:37

När man tror att det inte kan bli värre än vad det redan är så kommer plötsligt detta uttalande av chefen för myndigheten som är menad att skydda befolkningen från illdåd av denna typ.

 
Ingen bild

B Johansson

27 januari 2016 03:10

Här kan man tala om fel man på fel plats. Med tanke på Dan Eliassons meritlista är det en gåta hur han oberoende av regering kunnat få flera välbetalda chefsjobb i statliga verk, nu polischef.
Polisorganisationen tycks ju lida av en tystnads- och repressaliekultur och ett mörkande av verkligheten beträffande vissa brott och brottslingar p.g.a politiska hänsyn (kod291). Eliasson har ingenting att bidra med för att reformera och motivera polisorganisationen, tvärt om.
Var han står politiskt framgår tydligt av hans kräkreaktioner. Han hyllar principen om "allas lika värde" med undantag för Sverigedemokrater. Han står mera på förövarens, en mördares, sida än på brottsoffret med familjs sida.
Motbjudande och diskvalificerande för en polischef.
Avsked omedelbart utan fallskärm!

 
Ingen bild

Karl 12-11-16

27 januari 2016 03:32

Töntigare än Björn Eriksson. Löjligare än polisrikshovnarren Göran Lindberg. Sverige skämmer ut sig!

 
Ingen bild

Lotta

27 januari 2016 05:50

Ett socialdemokratiskt kommunalråd uttryckte sig på likadant sätt:

http://www.friatider.se/kommunalr-det-efter-knivmordet-tanken-g-r-till-mannen-som-gjort-d-det

 
Ingen bild

Ludvig

27 januari 2016 06:08

Visst får man uppfattningen att han bryr sig mer om mördaren än den mördade och hennes anhöriga. Men det är väl så det fungerar nu för tiden. Ynkligt.

 
Ingen bild

Tompa

27 januari 2016 06:28

Jag kan inte påminna mig om att jag hört att Dan Eliasson hade såna funderingar och tankar om skolmördaren i Trollhättan.

När SD väljs till makten av folket måste kriminalpolitiken skärpas rejält och införa "third strike" med ordentligt långa straff. Yrkes och långtidskriminella skall bort från gatorna så allmänheten är skyddad.

På köpet kan stora delar av problemen med invandringspolitiken lösa sig. Ut direkt med de som inte kan sköta sig och låt de som sköter sig, försörjer sig själva, assimileras och respekterar våra värderingar och kvinnor stanna i vårt land, annars skall de ut. Enkelt..........

Brottsoffren skall vara i fokus och gärningsmännen skall bara låsas in. Inför gärna gammeldags straffarbete i straffskalan. Det finns massor av skitjobb som behöver utföras i vårt avlånga land.

Idag ansöker kriminella som sitter fängslade ute i Europa om att få avtjäna sina straff i ett svenskt fängelse. Det måste ändras snarast.

Jag är så trött på skrikfeminister, genuspedagogik dårar och PK floskler.

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

27 januari 2016 06:30

Jag delar till fullo bloggaren Merit Wagers reflektioner gällande Rikspolischefen Dan Eliassons agerande i SVT härom kvällen. Det hela handlade om den unge kvinnlige anställde som härom dagen blev mördad på sin arbetsplats.

Ett hem för énsamkommande flyktingbarn'. Ett vidrigt dåd. En helt annan ton från Dan Eliasson hade i sammanhanget varit önskvärt av hänsyn till mordoffret och hennes anhöriga.

Nu satt Rikspolischefen istället, i "sann PK-anda", och ömkade med gärningsmannen och gav på något sätt mördaren en offerroll. Skamligt.

Häromdagen slog Rikspolischefen på "stora trumman". Nu behövs det massor med nya poliser minsann.För att hantera den stora brottsökning som sker i migrationsvågens spår.

2500 nya poliser behöver anställas. Och mellan 1000-1500 civilanställda.

Läget bedöms vara akut därför att svensk polis idag måste hårdprioritera. Inbrott och annan vardagsbrottslighet hamnar inte högst upp på listan. Rättssäkerheten för medborgarna svajar betänkligt nu.

Nu förhåller det sig faktiskt så att det tar cirka 2,5 år att utbilda e n polis. Och utbildningsorganisationen är inte heller dimensionerat för detta. En polis är faktiskt inget man bara plockar fram ur skåpet.

Inom poliskåren "kokar" det berättar Polisförbundet på sin hemsida. Det handlar bland annat om missnöje med löner och andra arbetsvillkor. Samt ett missnöje med omorganisationen och en otydlig ledning. När avtalet löper ut under hösten 2016 bereder man sig på en konflikt.

Till detta kan man foga "mörkläggningsbeslutet".Där invandrarrelaterad brottslighet skall kodas med siffran "291".Mörkläggningsbeslutet.Sveriges skattebetalare skall tydligen inte informeras om vad som pågår.Inget skall ut!-
Varför. Och i vilkas intresse kan man undra?

Till ovanstående kan man foga diverse märkliga politiska uttalanden.Vilka visserligen fälldes före tillträdandet som Rikspolischef. Men som nu utgör en rejäl belastning.

Jag delar Thoralf uppfattning. Dan Eliasson måste utan onödigt dröjsmål beredas en helt annan utveckling utanför poliskåren.
Det vill säga avsked.

Allmänheten måste ha ett obrutet förtroende för polisen.

 
Ingen bild

Demokratur

27 januari 2016 06:49

Eliasson ska sparkas direkt och aldrig mer få ha ett offentligt uppdrag.

 
Ingen bild

Stefan

27 januari 2016 07:39

Eliasson är en vandrande katastrof som lämnar förstörda statliga verk och myndigheter efter sig. Först Migrationsverket, sedan Försäkringskassan och nu håller han på att förstöra polisen. När han är klar med det blir han förmodligen utsedd till ÖB…

 
Ingen bild

Stefan

27 januari 2016 07:46

Apropå debatten mellan Åkesson och Ferm i Aktuellt om Danmarks nya lag om att asylsökande som kan ska betala lite för sig. Man borde i stället diskutera varför inte Sverige gör samma sak, vi har nämligen redan lagstiftat om det.

Ur lagen om mottagande av asylsökande:

15 § Den som har inkomst av förvärvsarbete eller som har annan inkomst eller egna tillgångar och som har logi på en förläggning skall betala ett skäligt belopp som ersättning till Migrationsverket. När kost ingår i inkvarteringen på en förläggning skall skälig
ersättning betalas även för detta.

 
Ingen bild

Quo Vadis

27 januari 2016 07:48

Dan Eliasson ska först be om ursäkt. Sedan ska han AVGÅ!!!!

 
Ingen bild

Jenny

27 januari 2016 08:26

Vad händer med en pensionärs förmögenhet när den skall in på ett äldreboende. Jo, om man har pengar så får man betala mer. Hemtjänst och annat blir dyrare osv..

 
Ingen bild

Tony

27 januari 2016 08:36

Dan Eliasson, den fulländade katastrofen, totalt misslyckad
oavsett på vilken hög post han får sig tilldelad av sina
kompisar i sossepartiet, inte på grund av fina meriter, utan
helt klart för att han varit sossepartiet troget.
Det är skrämmande att en så pass viktig post ska besättas
av en fullständigt misslyckad person istället för någon
som levt i yrket? Det måste ju finnas flera hundra personer
som vet hur polisen ska fungera , bättre än Eliasson!
Men när man ser och hör vår Statsminister så förstår man
att kompetens inte är det som väger tyngst!

 
Ingen bild

HM Gotland

27 januari 2016 08:53

Nu är det dags för rond 2 i Fårösund där man förutom de tidigare boendena för ensamkommande flyktingbarn och ett flyktingbarn nu i hemlighet planerar för ett 400 personersboende.

Även de politiskt korrekta deltar denna gång i protesterna!

www.facebook.com/groups/farosundstrakten

Det här motståndet bör uppmärksammas på riksnivå

 
Ingen bild

Pepparholm

27 januari 2016 08:59

#Stefan, tack för den informationen. Den paragraf som du citerar har allmänheten inte fått veta i media. Här är ett skolexempel på att myndigheter och revisionsorgan kan strunta i vissa lagar utan åtgärd.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 januari 2016 09:16

Visst har han rätt i att gärningsMANNEN kanske haft en tuff uppväxt. Men den som utför en gärning har alltid ett eget ansvar.

Men att inte hårdare beklaga det aktuella mordet och den smärta som hennes anhöriga och vänner nu genomgår, visar mer än tydligt på hans extremt dåliga omdöme..

 
Ingen bild

Hacke

27 januari 2016 09:20

Kräket Eliasson är överkvalificerad för en plats i främsta ledet bland de som ska ställas till svars när räkenskapens dagar är här.
Apropå skämtet Maria Ferm hörde jag nu på morgonen att hon utsetts att leda arbetet med att skapa lagliga vägar in i Europa för asylsökande! Vem som gett henne detta omfattande uppdrag framgick inte men arbetet beräknades ta två år. Förhoppningsvis lagom i tid för att svenska folket då sett till att hon och hennes partis tid i riksdagen äntligen slut.

 
Ingen bild

HM Gotland

27 januari 2016 09:21

... förutom de tidigare boendena för ensamkommande flyktingbarn och flyktingförläggning...

Skulle det narutligtvis stå och det rör sig om 50 + 150 personer.

För en liten tid sedan var det föräldrar och ungdomar som protesterade mot att personalen på ungdomsgården försökt tysdta ned och släta över övergrepp på denna och flera sexuella övergrepp (3?) polisanmäldes i sammanhanget.

Den här välkomstgruppen som arbetar i Fårösund består inte bara av helt naiva personer utan de har genom att ge förhållningsregler på hur de vill att de som kommit skall bete sig ute iu samhället. Det var ord och inga visor. (Dessa regler finns på facebooksidan om man scrollar)

 
Ingen bild

Jan Eriksson

27 januari 2016 09:38

Merits ”arkiv 291”. Den var bra!

 
Ingen bild

Lena

27 januari 2016 09:54

Vid jämförelse med senaste tidens uttalanden från Löfvén i Davos påstående om svenska mäns våldtäcktsvana, Maria Ferms debatt igår där hon menade att självklart ska asylsökande få behålla sina pengar då de samtidigt får socialhjälp samt rikspolischefens ömmande för mördare, så finns gemenamma uttryck. Det är att det tror verkligen att de är goda människor med förnuft o logik. Det mer än skrämmande med tanke på deras maktpositioner.

 
Ingen bild

Lärare

27 januari 2016 10:48

Apropå Danmarks allt hårdare åtstramning;

En asylsökandes kommentar: "Hade jag haft 10 000 kr hade jag inte behövt fly".- Tydligt då att det var av ekonomiska skäl han flydde!


 
Ingen bild

Mördaren är Somalier

27 januari 2016 10:52

Swedish police quiz Somali boy, 15, over knife murder of refugee worker as her heartbroken mother says: 'This country is no longer safe'
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3418312/She-wanted-help-did-Mother-Swedish-refugee-worker-killed-Somali-migrant-says-country-fled-war-torn-Lebanon-no-longer-safe.html

 
Ingen bild

roberth

27 januari 2016 10:59

Landet går sönder bit för bit!

 
Ingen bild

Pippi på foto

27 januari 2016 11:09

Åkte Löfven till Mölndal för att trösta mördaren?????

 
Ingen bild

Lärare

27 januari 2016 11:38

Har nu lyssnat till Dan Eliassons uttalanden, om hur synd det är om mördaren! Klart han måste avgå omedelbart! Vi kan inte ha en sån omogen och omdömeslös rikspolischef.
Inte första gången han gör bort sig.
Han måste bort så fort som möjligt, han är oduglig!

 
Ingen bild

Stefan A

27 januari 2016 11:41

Eliasson är antagligen bara en lydig och lojal byråkrat, en målvakt åt politikerna, en bagdad-bob som visserligen ser lite problem här och där men i det stora hela målar allt i rosenröda färger och blir som sådan mycket populär bland politikerna, en verkschef skall stå fristående från politikerna och som sådan har man rätt att även påtala och offentliggöra problem inom verksamheten, men utser man Eliasson så vet man att man slipper sådant.

 
Ingen bild

crille

27 januari 2016 12:12

Ja du Thoralf! Sitter här på jobbet! Funderar lite på hur det har blivit så här i vårt land. En rikspolischef som sitter med gråt i halsen o försvara en mördare! Hur lågt kan en människa sjunka egentligen?
Är något nytt varje dag! Ena skiten efter den andra. Ska man sluta bry sig kanske? Ja! Jösses säger jag

 
Ingen bild

calle

27 januari 2016 12:14

"KRÄKET" Dan Eliasson, kommer nog bli Statsminister efter att löven går vidare till en högre position i karriären att förstöra Sverige.

Deras chef är nog Bilderberggruppen.

ny ha de skapat en åsiktsdiktatur som finns i alla steg från lärare i grundskola upp till ministernivå.

en lärare anmäler en kollega och kommunens 7 klöver-kreatur gör en polisamälan. med ett "KRÄK" som polis-diktator så hamnar nog läraren i fängelse.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/orebro/larare-misstanks-for-hets-mot-folkgrupp

om läraren inte blir frikänd, så är kritik förbjudet i Sverige. således är Sverige en diktatur.

 
Ingen bild

calle

27 januari 2016 13:10

Polisens nya uppgift verkar vara att skydda personer som begår brott, men bara om brottslingen har en viss religion. kan det vara Saudi-pengar som gör att Svenska maktliten fjäskar så för den nya befolkningen som flyttar hit.

om en sk Pur-Svensk försvarar sig när denne blir utsatt för våld så kommer polis att gripa offret. Och gärningsmannen skyddas.

Bussar i Borlänge har väktare som ringer på polis som back up,ifall våldsamma personer som startar bråk, skulle hamna underläge.

http://www.dt.se/dalarna/borlange/vaktare-satts-in-efter-slagsmal-och-brak-pa-bussar-i-borlange

samma tanksätt som när grupper av folk går in i affärer och snattar. Om handlarn förhindrar stölder kommer Diskrimineringsombudsmannen att dömma ut böter till handlaren.

såldes har vissa personer enligt 7-köverns rättsväsende rätt att begå brott beroende på vilket ursprung eller religion gärningsmannen har

 
Ingen bild

Sture Nilsson

27 januari 2016 13:48

I Husby området i Stockholm har fem personer mördats på öppen gata under det senaste halvåret. Men hit orkar inte Löven åka fast det är bara några kilometer.

 
Asatemplet

Asatemplet

27 januari 2016 14:19

Sverige är ju sjukare än sjukt!

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 januari 2016 14:57

Stefan A : Precis en målvakt med "frikort"

 
Ingen bild

Lena

27 januari 2016 16:02

Här en som håller koll på antal "incidenter" på asylboenden under senaretid:
http://annhelnenarudberg2.blogspot.se/

 
Ingen bild

Tony

27 januari 2016 16:34

Nu förstår man bättre varför Statsministern fick ändan
ur vagnen och for direkt till det hem där mordet på
en 22 årig flicka ägde rum, hon var ju själv invandrare.
Det är skillnad på folk och folk tydligen!

 
Ingen bild

Pippi på foto

27 januari 2016 16:38

IPSOS mätning: 1200 personer varav 16,7% (200 st) osäkra! Låg nivå på den mätningen som var dagen innan valet också.
Jag tror att dom ska locka M o Alliansen till nyval! Alla börjar tröttna på denna samling till regering. Problemet är att Batra inte vågar för att det blir Åkesson som kommer att få frågan om att bilda regering.

 
Ingen bild

Kalle

27 januari 2016 16:39

Vindkraften är också sjuk (frusen) i sverige.

"" Flygbränslet, diesel för lastbilen, och oljan för att värma vattnet, skulle kunna producera mer el (i rätt tid för att möta efterfrågan), än det isfria vindkraftverket någonsin skulle kunna producera. (Innan det fryser igen).""

http://everykindapeople.blogspot.se/2016/01/sverige-gor-sig-kant-i-varlden.html

 
Ingen bild

Clas S

27 januari 2016 16:46

Vilken djävla apa rent ut sagt. Vilken förolämpning mot den mördades familj. Han måste bort bums!

 
Ingen bild

Per

27 januari 2016 16:50

Frimuraren Dan Eliasson kommer alltid undan! Se filmen
https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI

 
Ingen bild

Demokratur

27 januari 2016 17:07

Maria Ferm och Dan Eliasson. Två exempel på onda människor.

 
Ingen bild

Nils Dacke

27 januari 2016 17:09

Man tar för sig för pannan och undrar om man har mardrömmar, här sitter landets högste polischef i TV och uttalar sympati för en mördare. Går det inte JK eller JO anmäla honom ?, vet du om detta är möjligt Thoralf?, sannolikt meningslöst med ändå en markering

 
Ingen bild

Nisse

27 januari 2016 17:26

Dan Eliasson har blivit världskändis över en natt. Kolla omvärldens kommentarer!

 
Ingen bild

Pepparholm

27 januari 2016 17:38

Det blir värre och värre. Nu är det 291 på att marockanska våldtäktsungar/män har rymt och ånyo är ett hot mot kvinnorna när de är ute i samhället. Hur försvarar rikspolischefen att han inte beordrar öppen efterlysning med bilder? Dags för SD-toppen att agera.

 
Ingen bild

Observer

27 januari 2016 18:46

VIKTIGT MEDDELANDE

Sveriges arméchef:
http://www.di.se/artiklar/2016/1/26/sverige-kan-vara-i-krig-om-nagra-ar/

Orsaken (Inte Ryssland!!)
https://varjager.wordpress.com/2016/01/27/svensk-muslim-kraver-underkastelse/

V A R F Ö R B E R E D D A !

 
Ingen bild

KS

27 januari 2016 20:36

Stefan 7:46. Snyggt grabben. En forskning i bästa Thoralfstil!

 
Ingen bild

märta

28 januari 2016 12:46

@lena 16.02
det gick inte att hitta till den länken du hade.
Hade varit intressant att läsa hennes samma ställning! Bortagen kanske??
Var väl inte bra med en sammanställning av den rangen. SYND!!!

 
Ingen bild

LSW14

28 januari 2016 15:04

@ Märta 12:46
Det var nog bloggen "Ann Helena Rudberg" som Lena avsåg, testa med denna:
http://annhelenarudberg2.blogspot.se/

 
Ingen bild

Viktor

2 april 2017 13:48

Han jobbar för frimurarna/illuminati. Folk tror han jobbar för migrationverket. Snälla, fatta att de är en skuggregering som bestämmer allt i västvärlden. Media döljer detta o mycket mer.

 
Ingen bild

Viktor

2 april 2017 13:52

De gör såhär för att kriminaliteteni ska frodas och tillslut ska de säga att vi alla behöver chipas i fingrarna så har de 100procent kontroll. Mening grund o botten så undrar jag varför vi ska behöva betala för att leva på jorden jag valde inte att födas här. Mitt liv borde vara gratis.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se