thoralf

Direktlänk till inlägg 26 januari 2016

LÅNG DAG

Av Thoralf Alfsson - 26 januari 2016 00:07

Har idag fått en del nya uppgifter från Migrationsverket om kostnader och utbetalningar till Kalmar läns landsting och länets 12 kommuner under 2015. Har dock inte haft tid att titta närmare på siffrorna och skapat nya diagram med dessa uppgifter. Jag kommer titta på detta och det blir sannolikt morgondagens blogginlägg.


Idag har vi haft möte i kommunfullmäktige i Kalmar. Jag hade förväntat mig ett relativt kort möte då det saknats några tyngre beslutspunkter. Men jag bedrog mig! Mötet tog drygt sex timmar. Vissa ledamöter har väldigt svårt för att vara effektiva och korrekta, utan svamlar om samma sak gång på gång.


SD var det enda parti som sa nej till köpet av Kolbodagården för 8 miljoner kronor för att göra om till boende för 30 ensamkommande barn. Jag ifrågasatte om behovet verkligen finns. En rad ledamöter menade dock att behövs det inte för ensamkommande barn kan fastigheten användas för något annat. Ett i mina ögon minst sagt märklig sätt att argumentera för detta beslut.


Efter kommunfullmäktige var det bara att åka direkt till partilokalen för att hjälpa till vid vårt Öppet hus. Idag hade vi besök av riksdagsledamot Mattias B Johansson som berättade och informerade om Sverigedemokraternas arbete i riksdagen. Ca 30 personer hade mött upp för att lyssna till Mattias och jag tror att de flesta var nöjda med vad de fick höra. Fortsätter tillströmningen av medlemmar och sympatisörer att öka måste vi snart ha en större lokal för våra öppet hus möteN. Väldigt roligt!

 
 
Ingen bild

Blåsippan

26 januari 2016 00:42

Jag är stolt att vara nära kompis med Mattias men också stolt att vara facebookvän med dig Thoralf. Tyvärr har kriget börjat nu.. Hur faan ska det gå med Sverige?

 
Ingen bild

Close To The Edge

26 januari 2016 01:15

Vill ni känna hopplöshet och panik? Läs då senaste bloggposten av Karl-Olov Arnstberg.

Europas undergång
https://morklaggning.wordpress.com/2016/01/25/europas-undergang/#more-14380

Här följer två riktigt plågsamma passager:

”den sammanlagda exporten från hela arabvärlden med drygt 300 miljoner invånare, om man räknar bort oljan, var mindre än Finlands med sina fem miljoner medborgare”

”Hela arabvärldens sammanlagda reella BNP var lägre än Spaniens och de patent som registrerades från arabstaterna (inklusive Syrien) i USA mellan 1980 och 2000 var 347 jämfört med Sydkoreas 16.328 och Israels 7.652.”

Jag känner paniken komma och undrar hur i helvete skall detta sluta? Pensionen som aningslösa svenskar tror är räddad p.g.a den muslimska invandringen. Glöm den! Det kommer sannolikt att bli krig i Europa fortare än vi anar. Jag uppmanar ALLA sprida Karl-Olovs text. Förhoppningsvis vaknar någon.

Det land som stoppar den muslimska invasionen i tid är också det land som har störst chans att överleva.

 
Ingen bild

Demokratur

26 januari 2016 06:07

Kan bara konstatera att när det gäller den påtvingade massinvandringen finns ingen logik inblandad.

 
Ingen bild

Tompa

26 januari 2016 06:19

Är det detta som kommer att vända opinionen i Sthlm?
Vansinnig idé men nu får östermalmsborna chansen på riktigt att öppna allt de har.
https://mitti.se/baracker-for-flyktingbarn-byggs-pa-innerstans-skolgardar/?tag=ostermalm

"Notera förslaget att det snart bara kan ta två år för att bli behörig lärare"

 
Ingen bild

Pippi på foto

26 januari 2016 09:34

Igår, måndag, visade återigen svetsaren vad han menar med sitt uttjatade "allas lika värde" då han i all hast åkte till Mölndal. Tråkigt för varje händelse av detta slag som sker men varför i he...e åkte inte rikspajasen till IKEA-mordet?
Undrar vad väljarundersökningarna håller på med? Hur kan det skilja nästan 10% mellan dom på några få dagar? Svaret är enkelt så att nu vill fler ha ett omval så därför tror jag dom "hissar" M och minskar SD.

 
Ingen bild

Observer

26 januari 2016 09:48

Det ser ut som att randen till inbördeskrig är nära när man läser sådant här

http://www.friatider.se/tio-poliser-tvingades-fly-fr-n-asylboende

...Samtidigt: Lite varstans numera attackeras ensamma mammor med sina döttrar helt öppet på stan´-På badhus mm.
DESSUTOM: Precis varenda dag läser vi om "Våldsamt på flyktingboende" i alla våra tidningar -V A R J E dag!'
I N G A FLYKTINGAR SKULLE BETE SIG SÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och OM nu emigranterna trappar upp sitt våld det minsta så lär detta tippa över the Point of no return för Svensken som då fått nog. Med den svaga sk regeringen vi har nu så hänger inbördeskriget på ett hårstrå just nu.

 
Ingen bild

World Traveller

26 januari 2016 09:53

Det ligger tydligen ett turkiskägt lastfartyg i Varbergs hamn som har lastat raketer och ammunition i Storbritannien och sprängämnen i Varberg. Är detta en last ämnad till Al Nusra och de andra islamisterna i Syrien? Vad har de månne lastat av i Sverige tro?

 
Ingen bild

Christer

26 januari 2016 09:55

@ Close To The Edge pekar på något som jag länge tänkt på vad det gäller arabvärlden och dess oförmåga att skapa välstånd till sin egna befolkning. Hur religion, kultur och tradition effektivt förhindrar varje form av framåtskridande. Det enda som produceras med överflöd är lättkränkta, ganska unga män. Och dom tror svenska myndigheter att vi skall kunna "informera" till goda medborgare i detta land. Så naivt, så sjukt naivt, men det börjar ske en viss tillnyktring dessa dagar.
Ett annat ämne: Brukar läsa SD Kuriren på nätet, där finns under avdelningen "Lokalt" diverse notiser från olika avdelningar, b.la från närliggande Karlskrona och Hultsfred - Men inte en rad om Kalmar! Vad i helvete är det för barnungar där uppe som försöker bortse från vad Thoralf gör för partiet och den Sverigevänliga rörelsen från vår horisont? Att inte lyfta fram eller ge någon credit för detta trägna grävarbete som utförs av Thoralf kommer att skada partiet och den Sverigevänliga rörelsen
i framtiden. Kliv upp ur sandlådan - Skärpning SD-politruker!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards