thoralf

Direktlänk till inlägg 8 januari 2016

MODERATEN HANNA BOCANDER OM MENA-MÄN

Av Thoralf Alfsson - 8 januari 2016 18:35

Frågan är dock hur Hanna Bocander kan vara moderat och stödja moderaternas invandringspolitik med de erfarenheterna? Läs artikel i Dagens Samhälle.


 


Inte ett enda ord om invandringspolitiken i sin egen presentation inför riksdagsvalet 2014! 


Slutledningsförmågan kan inte vara så utvecklad eller är det så att det är plånboken som styr moderatkvinnan. Nu ser hon sin chans att få lite nationell uppmärksamhet. Tänk om hon istället hade vädrat sina erfarenheter och kunskaper om männen från MENA-länderna efter Fredrik Reinfeldts "öppna hjärtantal" i valrörelsen. Jag är dock övertygad om att Hanna Bocander aldrig sagt ett negativt ord om invandringen från MENA-länder tidigare. Nu passar hon dock på. Jag önskar att hon haft två döttrar istället för två pojkar!


Att sedan tro att utbildning i jämställdhet skulle påverka dessa personers beteende är minst sagt naivt, för att inte säga rent korkat! Med tanke på hennes erfarenheter.


Men jag hoppas ändå att svenska feminister och andra naiva svenska godhetskvinnor läser om hennes erfarenheter. Det kan ändå kanske få en och annan att se verkligheten ur lite andra ögon.

 
 
Ingen bild

Hacke

8 januari 2016 19:02

(Ursäkta för lite OT då detta inlägg var tänkt till föregående artikel men ändå.)
Först rök vänsterjournalisterna på grekiska public service. Nu står motsvarigheten i Polen på tur.
När kommer befrielsen för oss som tvingas leva med de särklassiga värstingarna på områdeet, SVT/SR?

http://www.journalisten.se/nyheter/annu-hardare-medielag-forbereds-i-polen

 
Von Kätting

Von Kätting

8 januari 2016 19:29

Ja dom förnekar ju sej inte precis dessa moderater. Döden-överenskommelsens arkitekter med ballongskallen som undertecknare av ett dystert kapitel vad gäller Sveriges demokrati.
Typisk att hon är jurist den här nollan, hon kan kanske slå sej ihop med Lööf, allt enligt, en blind leder en annan.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Pepparholm

8 januari 2016 19:40

Hanna Bocander borde läsa Sara Sundgrens i Revingeby berättelse i Petterssons blogg. Det är i Revinge som man har ett tältläger för män. Det är inte bara i Köln, Hamburg, Helsingfors och Kalmar som de så kallade flyktingarna tar för sig.

 
Ingen bild

Demokratur

8 januari 2016 19:42

Som man röstar får man skörda...

 
thojuh

thojuh

8 januari 2016 19:43

Fredrik! Njut av "ditt nya spännande Sverige"

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 januari 2016 19:55

Vi kommer nog att få se flera "uppvaknanden" efter övergreppen i bla. Köln. Europas invandringspolitik kommer nog i framtiden ses i relation till övergreppen. Före, respektive efter...

 
Ingen bild

hebbe

8 januari 2016 21:01

Lite OT men samma ämne som ditt förra inlägg....
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/stockholm/man-och-kvinnor-far-separata-bubbelpooler

 
Ingen bild

Calle

8 januari 2016 21:20

Självklart påverkar över 1000 år av inavel IQ, vilket förklarar detta ociviliserade beteende. Är dessa en del av det " kompetensregn" som ledare och media i Sverige talade så lyriskt om?

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

8 januari 2016 21:28

Och nu skall vi ta hit kvinnoskändarna? Jag hade förstått om det var kvinnorna vi gav skydd, men dessa som får så mycket helt gratis. Det är så de tackar oss.

 
Ingen bild

Tony

8 januari 2016 21:32

Har någon sett eller hört till Statsminister
Stefan Löfven, han har varit tyst sen sitt Jultal,
eller han reser kanske runt i världen och lovar
vatten och sanitet till alla fattiga? Inte för att
jag på något vis saknar honom, men man tycker att nog
borde landets högsta ledare visa sig för folket , han
kunde ju åtminstone beklaga alla kvinnor som råkat ut
för tafsande män från Mena, speciellt som han har ett
stort ansvar för massimporten av dessa individer med
en unken kvinnosyn!

 
Ingen bild

Niklas R

8 januari 2016 21:34

Appropå moderatskans avslöjande artikel i Dagens Samhälle och varför hon inte sagt något tidigare så faller det nog på det gamla goda talesättet: Information is given on a need to know basis. And you didn't need to know.

 
Ingen bild

Göta

8 januari 2016 23:01

De mångkulturella händelserna under nyårsnatten i tyska Köln förvånar alltså inte moderaten Hanna Bocander som har egna erfarenheter av sexuella trakasserier från arabiska länder enligt hennes Facebook-text.

Förra året kom det 160 000 asylsökande till Sverige och ÖVER 70 PROCENT av dessa är män. Det blir ca 115 000 män från MENA-länderna enbart under 2015. Lägg därtill alla män som kommit hit från samma länder de senaste 10-20 åren, PLUS alla de som var barn när de kom hit och nu har bott och uppfostrats i vårt SEGREGERADE Sverige under EXAKT samma patriarkala och kvinnoförnedrande förhållanden som i hemländerna. Detta gäller även de pojkar som fötts efter hitkomsten och nu hunnit bli 15-20 år gamla eftersom den absoluta majoriteten av dessa också lever och uppfostras i precis samma förhållanden som i hemländerna. Så har vi dessutom alla tonårskillar och unga män som under benämningen "ensamkommande barn" strömmar in här i allt större mängder sedan många år tillbaka.

Jag skulle tro att det nu finns minst en halv miljon män i olika åldrar här i lilla Sverige, som har precis samma religionsbundna låga kvinnosyn som härskar i deras heliga hemländer. Och många, många fler lär det bli så länge de naiva och verklighetsfrånvända 7-klöverpolitikerna har makten och liksom en stor del av vårt välindoktrinerade folk låter sig styras av den enfaldiga och förljugna vänsterpropaganda som så totalt härskar i alla våra medier, främst och tydligast i SVT och SR.

 
Ingen bild

Lena

8 januari 2016 23:47

Jag blev förvånad att de erfarenheter hon beskrev var så öppet, tydligt och konkret beskrivna. Sådana här berättelser kunde inte berättas alls för några år sedan - då blev man definitivt dömd som rasist och någon som talade osanning. Tror definitivt att vanliga pk-kvinnor nu börjar vakna ordentligt. Inget förnekande här inte, för kunskapen har krupit in i deras inre och de räds framtiden.

Och vem vänder inte ryggen i vämjelse över dessa äckliga män som saknar uppfostran, brister i civiliserade umgängesvanor, lider av storhetsvansinne och är fruktansvärt gräsliga i största allmänhet för att inte nämna deras kriminella tankegods. De vill enbart utnyttja andra - aldrig att de kan tänka att de vill ha något att själva bidra med.

Att denna Hanna Bocander som 11 åring lärde sig att inte titta en MENA-man i ögonen, för det betydde att man var lovligt byte. Tycker att den meningen säger allt man behöver veta om deras s k kultur. Inte konstigt att de har dessa arrangerade giftermål. Hur många kvinnor vill ens komma i närheten av sådana män?

 
Ingen bild

Lena

8 januari 2016 23:52

Glömde tillägga till mitt tidigare inlägg att det naturligtvis inte räcker med utbildning i jämställdhet. De saknar ALLT man behöver för att etablera sig här.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

8 januari 2016 23:52

De hade bara otur att vara på fel plats vid fel tillfälle. Inget annat med det. Samma sak med det bombade hyreshuset i Vällingby. Hade man inte byggt där så hade det aldrig bombats.

Man ska tänka efter före!

 
DecemberKartellen

DecemberKartellen

9 januari 2016 00:19

När har ett folk rätt att sluta upp med att finansiera sin egen undergång?

Vill tipsa om denna tänkvärda text:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/nar-har-vi-ratt-att-gora-motstand.html

http://experimentlandet.blogg.se

 
Ingen bild

Ulrika

9 januari 2016 07:40

När får vi läsa detta i svensk msm. Ger ytterligare en dimension till händelserna med ofredande av kvinnor på nyår. Kan detta organiseras så vad är nästa sak de hittar på?

"Det finske politiet sier at de hadde forberedt seg på trakasseringen på forhånd etter ha fått tips om konkrete planer."

http://www.nrk.no/urix/hevder-asylsokere-planla-sextrakassering-i-finland-1.12738735

 
Ingen bild

crille

9 januari 2016 09:19

Har funderat på hur de mår. Som hon här Bocander, varför kommer det fram nu helt plötsligt. Kan garantera att för ett år sedan så hade hon glömt sin barndom.
Här är två till som absolut inte mår bra. Klarar inte själv av att läsa det. Vill inte förstöra min dag.
http://www.metro.se/metro-debatt/stangda-granser-ar-inte-ratt-svar-pa-sexuella-trakasserier/EVHpah!68Z4qgTXGKs/


 
Ingen bild

Hacke

9 januari 2016 09:54

Bra att hon nu, om än under galgen, delar med sig av sina erfarenheter.
Bra också att hon med detta och sina slutsatser visar att hon inte bara är en moderat hycklerska av första rang utan dessutom en naivist fullt i klass med Löfven och hans miljöpartistiska regeringskollegor.
Tänk att Reinfeldt på så kort tid kunde förvandla moderaterna till ett renodlat fjolleparti.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2016 10:11

"Nej, vi tystar inte ned stora nyhetshändelser". Så skriver Expressens Magnus Alserlind. Jo, givetvis är det svårt med snabb rapportering om massövergreppen i bla. Köln när både polis och lokal media lägger ett pk-lock över kvinnoövergreppen...

Men när det sedan kom fram vad som hänt, blev det först väldigt lama rubriker och utan fri media på nätet, hade det garanterat stannat där.
Att tvingas skriva om gärningsmännens ursprung, deras övergrepp på kvinnor och allmänhetens reaktioner svider säkert i ögonen på alla pk-journalister.
Men den enorma kritik som svensk gammelmedia fått beror inte endast på detta. Vi minns gruppvåldtäkten på en Finlandsfärja för en tid sedan där media SKREK ut att gärningsmännen var svenskar. En av mediehistoriens största lögner...
Samma med de "svenskar" som åker till Syrien och begår enorma våldsbrott. De är absolut inte några svenskar. Men gammelmedia ljuger friskt och utan självkritik.
Andra brottslingar, samma sak. Människosmugglare, knarklangare osv osv. Alla så är de svenskar i medias ögon. Vissa av dem är säkert svenskar, men absolut inte alla.
Men till medias försvar, brottslingarna har kanske åkt tunnelbana i Stockholm och media har då tolkat svenskheten enligt Miljöpartiets definition på när man blir svensk...

Du journalist som läser detta, vi är många som läser det du skriver. Vi gör det alltid med ovanstående i bakhuvudet... Alltid..

 
Ingen bild

JohanIII

9 januari 2016 11:14

Efter hennes direkta erfarenheter, och alldeles särskilt när hon inser verkligheten här och nu och även i sitt tämligen säkra Danderyd är tacksam "över att ha två söner och inga döttrar", är det enda hon kan komma på att efterlysa "en nationell strategi"?
Jag är faktiskt väldigt nyfiken på vad hennes karl tycker, och hennes söner.

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2016 11:26

Varför komner endast var femte kommentar jag skriver fram?

 
Ingen bild

Christer

9 januari 2016 12:02

@ Hulda mk1 slår ofta huvudet på spiken, så även idag.
Media i Sverige är en hönsflock som ibland känner sig tvungna att rapportera om händelser dom helst vill gömma. När t.om Barometern skrev om händelserna på Larmtorget så föll ett skynke. Men fortfarande så tycks det vara omöjligt att beskriva detta som ett naturligt uttryck för den kvinnosyn som gäller i alla MENA-länder. Blank, berätta för dina läsare hur det ser ut i Sverige och på Larmtorget. Försök ge en beskrivning av vad det är som är den egentliga drivkraften bakom dessa händelser. Vad betyder religionen, kulturell bakgrund etc.
Och vad betyder alternativ media för att detta kommer upp. Jag har en känsla av att hade vi inte haft Thoralf (vår kommande Riksdagsman) här i Kalmar så hade inte denna händelse på Larmtorget varit omskriven alls.
Mitt råd till Anders Blank är att läsa Thoralfs blogg regelbundet (det gör du nog redan), här kan du finna många goda uppslag!

 
Ingen bild

Lotta

9 januari 2016 12:12

Har precis läst Hanna Bocanders text och har plockat ur ett citat som säger det mesta.

"Vi valde med omsorg var och hur vi rörde oss. Givetvis visade vi ingen hud mellan hals och tår, det skulle vara allt för inbjudande, rent av uppmuntrande."

Det innebär att när vårt land nu fylls av dessa individer måste vi också täcka oss för att slippa trakasserier. Vi måste också tänka på i vilka områden vi rör oss i. Ju fler som släpps in desto snävare blir utrymmet för vår tillvaro. Vi får ge upp vår frihet för att andra skall få sin. Är det rättvist? Varför är deras frihet mer värd än vår? Mångkulturens pris. Var det värt det?

 
Ingen bild

ÅMÅL

9 januari 2016 12:56

MENA-männen är först pojkar...

http://www.youtube.com/watch?v=dl8Cs3SXapc

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2016 13:12

Om jag får komma med en konspirationsteori så skulle jag tippa på att lokaler färdigställts för ammunitionstillverkning och bombtillverkning, vapen gömts undan i moske'er och andra ställen. Bränder kommer att eskalera för att på så sätt utarma oss ekonomiskt, upplopp startas för att träna trupperna i samordnade aktioner och taktik, utökade krav på privilegier och kvotering av ''rätt'' folk på nyckelpositioner. När de känner sig tillräckligt starka så kommer vapnen fram och de visar sitt rätta ansikte.

Men som sagt var, detta är bara en konspirationsteori.

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2016 13:15

Thoralf, nästan alla mina kommentarer har försvunnit de senaste fyra dagarna. Är det fler som har samma problem?

Thoralf Alfsson

9 januari 2016 13:17

Har de varit godkända och sedan försvunnit?

 
Ingen bild

Lena

9 januari 2016 13:53

Läste länken @crille bifogade från Metro. FI uttalar sig om händelserna i Köln under rubriken "Stängda gränser är inte rätt svar på sexuella trakasserier". Vilket snömos Fru Schyman levererar.
Först utgjuter sig artikeln att sexuella trakasserier inte är något nytt. I Sverige som ligger i topp, så har 81% av kvinnorna blivit utsatta enl. en rapport FI hänvisar till. (märkligt att jag som arbetat i snart 4 decennier aldrig blivit utsatt på någon arbetsplats). Nej det här tror jag inte på.
Sedan tar man upp problemet med könsstympning som inte alls talar för en mindre solidarisk flyktigpolitik - nej, tvärtom. (HALLÅ Fru Schyman könsstympning är inte trakasserier, det är våld!) Men enl henne så kommer allt att lösa sig, PÅ SIKT.
Som argument för detta anför artikeln: "Inte sällan är det just de självutnämnda beskyddare av Nationen som utgör det största hotet mot kvinnors rättigheter"??? Nu förstår jag inte.

Om vi tar in obegränsat med människor från kulturer som inte är kompatibla med vår värdegrund, vilket också bidrar till att Nationen Sverige försvinner om ett antal år, och antar demografiska förändringar. Kan vi DÅ verkligen hjälpa många människor som sitter fast där ute i länder där det inte finns kvinnliga rättigheter?
Nej du Fru Schyman - du kan inte tänka klart!

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2016 14:22

@Christer. Tackar ödmjukast! Tack vare att jag och andra kan skriva av oss vår ilska och frustration här och på andra Sverigevänliga bloggar vidgar man blicken och ser mer och mer dumheter och faror mot Sverige, dess innevånare och vår kultur.

Så ditt beröm till mig är till 99% Thoralfs förtjänst.

Lyssnade på "vår" Ärkebiskop nyss i Ekots lördagsintervju. Att rakt svara JA eller NEJ verkar vara svårt för Antje Jackelen. Samma med mängden invandrare. Insikten att taket sedan länge är nått, den fanns inte..

 
Ingen bild

Lena

9 januari 2016 14:29

@World Traveller
Hoppas inte folk är så dumma att de hämnas med våld. Då går vi in i fällan som "de" vill att vi ska gå in i, nämligen mer våld. Vad blir sedan nästa steg? Åh, då kommer lösningen, som "de" redan tänkt ut men väntat på att få presentera för att det hela ska se så trovärdigt ut som möjligt inför "den sovande medelsvensson". "De" vill bara ha dennes medgivande. "De" vill ha mer centralisering. Gärna att FN tar beslut om vilka regioner som ska göra si eller så och kontrollerar oss fullständigt.

Nej det finns tusentals andra sätt att INTE ge sitt medgivande till denna fasansfulla utveckling. Och Löfvén & Co kommer en dag att bli en parantes i historien.

Ps Se hur den listige Putin gjorde när Turkiet sköt ner hans plan för att det befinnit sig några få sekunder på Turkiskt gränsområde. Turkiet räknade skarp med NATOs beskydd. Men när Putin inte nappade på betet att hämnas nedskjutningen, vilket kunde ha lett till att NATO gått in och muckat gräl med Ryssland. Vad kan nu Erdogan göra? Han förlorade i prestige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2016 15:05

@ÅMÅL. Ja, fy f-n för dessa grisar. Misshandla och tom. filma eländet. OCH på det lägga ut detta på nätet... Vidrigt...

 
Ingen bild

Kalle

9 januari 2016 15:07

Har man inte hål i huvudet när man vill semestra i ett muslimskt land så lär man få ett hål i huvudet vid semester i ett muslimskt land!!!

 
Ingen bild

S/S Jupiter 26/4 1954

9 januari 2016 15:46

Helt allmänt : Ha din tro och ärligt vandra ,sköt dej själv och skit i andra !

 
Ingen bild

Lena

9 januari 2016 16:07

Än är inte undrens tid förbi, läs denna intressanta inlaga av en invandrare på bloggen Det goda samhället. Helt klart läsvärt.

http://detgodasamhället.com/2016/01/08/gastskribenten-rebwar-hassan-slutspel-for-mijopartiet-eller-nystart/

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2016 16:33

@Thoralf, jag skriver mina kommentarer och fyller i bokstavskoden och trycker pa 'Skicka kommentar'. Da forsvinner min kommentar och det vanliga fonstret att den ska godkannas innan publicering kommer inte upp utan kommentaren forblir forsvunnen.

@Lena
Jag forstar inte riktigt vad du menar. Menar du att vi ska tillata nysvenskarna att tafsa pa och valdta svenska tjejer? Vald ar inte vackert men nar det galler folk fran vissa delar av varlden saa ar det det enda de forstar tyvarr. For att fa dom att sluta med sitt beteende saa maste man skraemma dom eller banka skiten ur dom saa att de aldrig vagar gora det igen. San ar tyvarr verkligheten, hur obekvamt det an kan lata. Det gar inte att diskutera med dom eller snallt be att de uppfor sig normalt. Deras beteende ar normalt for dom.

 
Ingen bild

Pepparholm

9 januari 2016 16:38

Läs för sjutton omedelbart Johan Westerholms "Ledarsidorna.se". Det senaste inlägget: Strykrädda.

Det sammanfattar från insidan regeringens oförmåga att styra landet.

 
Ingen bild

carl

9 januari 2016 16:52

hon känner sig nog rädd för asylsökande nu. överallt i Sverige kan vara en farligt plats. hon skulle varnat för detta när hon visste vad som väntade, med öppna dit hjärta politik

så länge långivare lånar ut pengar till staten så kommer massinvandringen pågå.
här exempel på, som thoralf varnade för i somras. Att invandrare får betalt för att ge husrum åt sina släktingar. samtidigt som 7 klöverns kreatur tjänar stora pengar på detta, vidrigt sjukt land Sverige är, detta kommer bli total kaoz när pengarna är slut.

http://na.se/nyheter/orebro/1.3434724-flyktingbarnen-dok-bara-upp

 
Ingen bild

Fredde

9 januari 2016 17:38

16-åring häktad för barnvåldtäkt

En 16-årig pojke har häktats misstänkt
för barnvåldtäkt.
Det var under tisdagen som två
16-åringar greps misstänkta för våld-
täkt på en yngre pojke vid ett hem för
ensamkommande flyktingbarn i Uppsala.
Vad är det för djur???

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 januari 2016 19:47

Bara att gratulera juridiken i Sverige som har fått detta stjärnskott i "kåren"

 
Ingen bild

Johan

9 januari 2016 20:22

Massövergrepp även i Stockholm i sommras. Verkar ha tystats!

På liknande sätt var det i augusti förra året. Då arrangerades Europas största ungdomsfestival ”We are Sthlm” i Kungsträdgården. I publikhavet framför scenen, där stjärnor som Zara Larsson uppträdde, passade stora killgäng kväll efter kväll på att trycka sig mot unga flickor och stoppa in sina händer innanför tröjor och byxor.

Polisernas och ordningsvakternas strategi blev att så snabbt som möjligt få bort gärningsmännen med stöd av polislagens trettonde paragraf, som tar fasta på ordningsstörningar, och enbart under en enda kväll avlägsnades ett 90-tal unga män. Att upprätta anmälningar och inleda brottsutredningar fick komma i andra hand. Enligt vad DN erfar har ingen heller hittills dömts.

http://dela.dn.se/xs-LW4VN_EJnNJn5EnrqVDPvlmuGv7MDHXYVJESvZMDoy2TemUBCT7cIHWJ4GywL3yOpLiLHKHKctd5S8Bf8kA

 
Ingen bild

Lena

10 januari 2016 00:11

@World Traveller 16.33
Självklart ska vi inte tillåta nysvenskarna att tafsa eller ännu värre saker som att våldtäckter få ske. Även rån och misshandel är våldsbrott och man har rätt att försvara sig. Jag skulle själv slå tillbaka bara jag kunde, och inte skulle jag skämmas för att jag använde våld i en sådan situation.

Jag menar helt enkelt att spelet är riggat och det vet du också. Politiker eller myndigheter står inte på vår sida utan på nykomlingarna sida. Då vill jag inte att vi ska spela dem i händerna med använda onödigt våld.
Nej vi ska vara smartare än dom, vi ska dra ner byxorna på dem, vilket vi faktiskt redan håller på att göra. Folk ska inse att dessa politiker har inget att erbjuda längre. tyvärr är det fortfarande många som sover... eller kanske bara anar lite då... de har inte tänkt ut plan B

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards