thoralf

Direktlänk till inlägg 1 januari 2016

VILKEN YNKLIG FIGUR

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2016 11:03

 

Dags att ta av solglasögonen och sänka blicken Thomas Mattsson!   Foto Thoralf Alfsson


Expressens Thomas Mattsson har varit pk-duktig igen. Uppenbarligen har han försökt samla nya pk-poäng. Han kanske är lite lack på grund av att Jan Helin skall bli programdirektör på SVT. Nu finns det många programdirektörer på SVT, så en mer eller mindre gör nog knappast vare sig till eller från. Så samlar Tomas Mattsson lite mer pk-poäng så blir han nog också programdirektör hos SVT vad det lider.

I sin blogg skrev Thomas Mattsson följande på nyårsafton.


”Andra svarade ”Sverigedemokraterna” när opinionsinstituten frågade om vad de skulle rösta på om det skulle vara val? Ett parti bildat av SS-soldater, sprunget ur nynazism och Bevara Sverige Svenskt-rörelsen, skinnskallar och stöveltrampare som bar naziunformer när Jimmie Åkesson blev medlem”

Thomas Mattsson, nyårskrönika (notera stavfelet av chefredaktören)


”Ett parti bildat av SS-soldater”


Något fel måste det vara på Tomas Mattsson! Eller handlar det ”bara” om hat? Har chefredaktören, Thomas Mattsson inga andra argument att komma med i sin ”nyårskrönika”? Det är så simpelt att man baxnar. Är det värdigt en chefredaktör på en så stor kvällstidning?


Det är nog dags för Thomas Mattsson att ta av sig solglasögonen och sänka blicken till medborgarnas nivå och se verkligheten som den är. Det är 2016 nu! Och Sverigedemokraterna växer så det knakar!


Nästa gång jag stöter på Tomas Mattsson på Guldfågeln arena (han brukar vara där om något Stockholmslag kommer på besök) skall jag berätta för honom vad jag tycker.


Eller kanske när jag stöter på honom vid något musikarrangemang vid Stora Rör på Öland, till sommaren. Han har nämligen en liten röd sommarstuga vid Stora Rör.   


UPPDATERING


Lyssnade på ett nyhetsinslag igår i Sveriges Radio om pressfrihet. Lyssna på inslaget och fundera över pressfriheten i Sverige.



Sanna Lundell, ännu en vinterpratare som fått kräka ur sig sitt hat mot Sverigedemokraterna. Blev dock inte förvånad när jag läste detta på Wikipedia efter jag hört henne idag.


"Lundell har studerat religionsvetenskap och islamologi, och gått på Poppius journalistskola"

 
 
Ingen bild

World Traveller

1 januari 2016 11:32

''Ett parti bildat av SS-soldater''

Vad är då denne lögnare? En medlem i en redaktion bestående av lögnare, åsiktsfascister och Sverigehatare. Undrar om han är stolt över sig själv.

 
Ingen bild

SM811

1 januari 2016 11:46

Tiden kommer ifatt även denna SD-hatare. Att han inte har alla hästar hemma i stallet är helt uppenbart. Han bär tydligen på många hjärnspöken.

 
Ingen bild

Bo

1 januari 2016 11:55

Vem var Gustav Ekström?

 
Ingen bild

Olov Bergström

1 januari 2016 12:19

SVT och dess kommer få det tufft framöver.
I polen har den nya regeringen bums tagit itu med sin public Service och börjat hårdrensa ut alla dessa kulturmarxister som suttit och vinklat och bedrivit vänsteraktivism.
Public Service Europeiska centralorganisation protesterade i högan sky, förgäves tack och lov.

Detta kommer, och behövs göras i alla länder direkt när de nationella partierna allteftersom erhåller mera makt. Skönt!

Så i Polen är det finito med kommunistjournalister numera.

Icke professionella journalister är det enskilt största hotet mot demokratin idag pga. Att de kan avsätta en politiker i stort sett när som helst och detta vet varje politiker.

 
Ingen bild

Kent Viklund

1 januari 2016 12:31

OT: SÅ HÄR BEHANDLAS JUST NU VÅRA GAMLA PÅ ÅLDERDOMSHEMMET NÄR DE SKULLE FÅTT STEKT FLÄSK.

http://norran.se/nyheter/de-gamla-pa-aldreboendet-fick-uppbrant-flask-till-middag-509622

Detta är vad som väntar när ni hamnar på hemmet. Det är verklighet redan idag. På vilka fler sätt saboterar "kockarna" maten tror ni?

 
Ingen bild

Gubben Svensk

1 januari 2016 12:42

Herr Mattsson är en förolämpning!

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 januari 2016 12:55

@Thoralf. Ta det lugnt med Mattsson. För tillfället har han den positionen att han kan skriva vilka lögner som helst eller göra en höna av en fjäder. Minsta lilla kan han vantolka till ett hot och ljuga sina läsare fulla med sk-t ...
Gammelmedia verkar inte ha inget som helst samvete...

"Thoralf behövs om sanningen ska fram"!

 
Ingen bild

Fredde

1 januari 2016 13:02

Polen : Nåja, liknande krafter verkar ju sedan länge i Sverige, minns bara kriget mot Radio Nord och mot privata paraboler. Fortfarande pågår detta i SVT/SR, där innehåll, åsikter ochdebatter styrs kraftigt.
Expressen och liknande skräpblaskor är bara att skratta åt, de är väl desperata nu..

 
Ingen bild

Lena

1 januari 2016 13:16

@Kent Viklund
Vill knappt tänka på det men det oroar mig mycket. Kanske bättre att ta livet av sig innan, men man måste bestämma sig långt i förväg så att det verkligen blir så. Men det är klart att de pensionärer som har gott ställt, för dem gäller inte det utan de blir bra bemötta på sina privata äldreboenden.

 
Ingen bild

Tomas

1 januari 2016 13:49

En Somarstuga på Öland i Stora Rör! Det är ju lång bort från den multikulturella samhälle. Vilken Rasist!!!

 
Ingen bild

Pepparholm

1 januari 2016 13:58

Det mest förvånande är att ägarna accepterar så usel kvalitet och brist på omdöme från medias chefer och skribenter. Det är ett hån mot dem som betalar deras löner.

 
Stefan K

Stefan K

1 januari 2016 14:29

När man är nära att förlora greppet kastar man sig efter första bästa stöd.

Aftonbladet/Inizio publicerade idag listan över Årets svensk. Jimmie Åkesson kom tvåa (sug på den ni) och Matsson var inte ens med bland bubblarna.

Klart karln är sur.

Hans skjutjärnsjournalist, David Baas, är som bekant utskickad för att hitta så mycket skit som möjligt om SD och dess representanter och detta publiceras alltid som "nya skandaler" lagom tills Almedalsveckan, Landsdagarna, valrörelsen eller andra sammanhang när SD får mycket publicitet...inte sällan görs 10-20 år gamla händelser om till "nya" och i vilket syfte begriper t.o.m 10-åring.

Mattsson fortsätter med sitt trams och SD fortsätter att växa. Säger ganska mycket om Mattssons förtroende hos allmänheten...eller säger det månne mer om allmänhetens förtroende för SD?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Demokratur

1 januari 2016 14:46

Thomas Mattsson är en ond oikofob. Varje svensk som köper Expressen begår en opatriotisk handling.

 
Ingen bild

Hacke

1 januari 2016 14:53

När representanter för svensk regimmedia är upprörda vet man att det är friska vindar på gång. Hotet mot de egna privilegierna tornar upp sig i ett alltmer uppvaknat Europa. Det är inte utan att det märks också på desperationen och tonläget i leveranserna av de eviga och numera söndertuggade flosklerna.
Förhoppningsvis blir 2016 det definitiva genombrottet för medborgarjournalistiken och alternativmedia och därmed gammelmedias sista dödsryckningar i livlinorna från kamrat staten.

 
Ingen bild

Tony

1 januari 2016 15:33

Det som förvånar mig är att det finns någon som
vill betala för att läsa vad denne skitstövel har
att förmedla?? Att avstå ifrån att köpa hanstidning
är ju en dubbelvinst. Man kan ju fråga sig ,begriper
Thomas Mattsson ingenting? Ser han inte att hans skitsnack
inte på något sätt biter på folket? Har han inte
uppfattat Att SD och framförallt Jimmie Åkesson toppar
överallt idag, senast över vem som är årets Svensk?
Har Thomas inte fattat att dom skitsnackar orgier som
han och hans kollegor provat på i tio års tid inte går
hem hos folket? Och när ska Bonnierkoncernen fatta att
samma sak gäller även för dem? Eller tror dom att det
koncept som Mattsson kör kommer att gå hem hos läsarna,
ja i så fall är det inte bara Mattson som är korkad.
Hans pladder om Nazister och SS soldater är så urbota
löjligt så han själv borde hålla sig för god om detta
trams, när det fans SS soldater var för f-n ingen av
dem som bildar SD idag som ens var född!

 
Ingen bild

Pensionisten

1 januari 2016 15:59

Sista halmstrået för denne man! Har inget kreativt att framföra utan har låst den lilla hjärna han har med en sak.

 
Ingen bild

Demokratur

1 januari 2016 16:17

Egentligen krånglar vi till det i onödan med allt käbbel. Antingen vill svenskarna värna sitt land och röstar på SD eller så vill svenskarna förstöra Sverige och röstar sju-klöver. Svårare än så är det inte. Bara att välja.

 
Ingen bild

Ibbe

1 januari 2016 16:32

Säger en hel del om Mattssons omdömesförmåga. Min vän, psykiatriker, säger att han tänker på diagnoser varje gång Mattsson har gått loss i vissa frågor. Det refererade inlägget är ointelligent och patetiskt om man ska vara lite snäll. Skribentens position i medianvärlden är alarmerande. Med störningarna är han definitivt garanterad en hög position inom SVT.

 
Ingen bild

World Traveller

1 januari 2016 16:41

Skynews visar nu en video där deras reportrar sitter i en båt med migranter på väg till Grekland. Alla sitter och skriker 'Allahu Akhbar'. Det säger ju en hel del vad det är för ena som kommer och vad dessa journalister har för värdegrund.

 
Ingen bild

Christer Isaksson

1 januari 2016 17:11

God fortsättning Thoralf en från Stockholm som följer dig.

 
Ingen bild

Maja Dacke

1 januari 2016 17:14

Mattsson gör väl allt han kan för att få nästa erbjudande på SVT/SR - ju värre dynga han sprider, desto bättre. Tror han.

Lite varstans på seriösa bloggar uttrycks det önskemål om nedläggning av journalistskolor som anses vara grunden till dagens fördärvliga mediemedarbetare. (Jag kan inte kalla dem journalister för det är de inte, som alla vet.) Och röster höjs också om borttagandet av presstöd i alla former.

Tänk, jag har för mig att EU för länge sedan gick hårt åt det svenska presstödet och ansåg att det skulle läggas ner. Men det var väl någon lobbygrupp som lyckades få till ett specialavtal för Sverige. Minns inte om det var tidsbegränsat eller inte. Det bort i alla fall bort nu meddetsamma.

God Fortsättning, förresten - nu är det bara trettonhelgen kvar, eller den ryskortodoxa julen ... ...

 
Ingen bild

Pepparholm

1 januari 2016 17:53

#World Traveller. Ja, du och jag och alla andra kloka och belästa personer vet ju att SS förlorade kriget 1945. För 70 år sedan. De som fortfarande lever måste vara minst 90 år gamla och en del har flytt till Sydamerika.

Man måste vara chefredaktör för Expressen för att påstå, utan att skämmas, att några av dessa tysktalande SS-soldater har grundat partiet Sverigedemokraterna.

Vad säger Bonniers som är ägare om chefredaktörens historiekunskaper och omdöme?

 
Ingen bild

Observer

1 januari 2016 18:17

Det kan inte vara lätt för 7-klöverregeringen:

-En befolkning som vill något annat än politikerna.

Och vad gör granskande massmedia? ..Jo, försöker tysta ned hela befolkningen!


-LYCKA TILL MED DET!

 
Ingen bild

snoffsan

1 januari 2016 18:37

Jag får nog hålla med Hulda här Thoralf. Än så länge har denne filur, tillräckligt med makt att göra livet surt för många, även dig Thoralf.

Han har insett att dagarna för DDR media är räknade. jag hoppas innerligt att denna man förpassas till närmaste soptipp, tillsammans med all s....t han spridit länge.

Tack vare sådana som dig Thoralf, dina info blad, som människor köpt och delat ut. Sådana som jag och mina vänner som dragit ut hundratals artiklar flera ggr i veckan och sprungit och stoppat ner i brevlådor. Inte bara i mitt område, bilen har fått bekänna färg i flera år.

Små bäckar, ringar på vattnet och mun till mun, så sprids den riktiga sanningen, och folk verkar börja fatta ett och annat.

Detta nya år blir nog skakigt, kanske året då DDR media går i graven och Löven kastar äntligen in handduken och är besegrad.

Då Thoralf, behöver vi er SD politiker, starkare än någonsin, fulla med positiv energi och som orkar vända denna skuta hemåt igen.

Att lägga dålig energi på den mannen är onödigt. Han behandlar svenska folket som luft, dags att även behandla honom på samma sätt.

Tänker samtidigt på Merkels märkliga nyårstal, fortsatt öppna hjärtan och plånböcker, fortsatt invandring. Samtidigt på slutet varnar hon folket för att vistas i stora folksamlingar och hålla sig undan vissa platser, risk för terrorbrott ^^

 
Ingen bild

Lärare

1 januari 2016 18:47

Vem läser Expressen och vem bryr sig öht om denne Mattsson. Han påminner en hel del om den nuvarande polischefen Dan Eliasson, han som kräks när han ser Jimmie Åkesson! Vilka ynkryggar och dessa ska vara ngr slags chefer, Herre Min Skapare! Man kan inte annat än bara skratta och gå vidare. De har öht ingen betydelse vad de säger eller skriver, ingen bryr sig. Låt dom hålla på...

SD ökar snart 30%!

 
Ingen bild

Fredde

1 januari 2016 19:04

På tal om skräpjounalister så skriver Aftonljuget idag om "Putinkylan", med bild på Putin i samband med något kallare väder.
Pinsamt låg nivå, Aftonbladet!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

1 januari 2016 19:20

Denne pompöse, respektlöse 'outlaw'-figur påminner mest om en 'don', en maffioso-ledare. Sorgligt låg nivå, t o m som boss för boulevard-bottennappet ex Pressen.

 
Ingen bild

Andreas

1 januari 2016 20:17

Tyvärr, Thoralf. Mattsson kan inte ta av sig solglasögonen. Risken att själlösheten skulle synas är alltför stor.

 
Ingen bild

Demokratur

1 januari 2016 20:35

@Fredde
Precis vad jag tänkte.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

1 januari 2016 22:57

Sanna Lundell tillhör dem som hänger ut sina föräldrar och inte kan vänta med sitt hat tills de är döda. Osmakligt. Kan man inte bli berömd för något annat så sänker hon sig till det. Att inte ta avstånd ifrån islams förtryck av kvinnor ingick väl i lärandet av islamologin. Att bli ett namn i hatets tjänst delar hon med Mattson.

 
Ingen bild

Nils

1 januari 2016 23:15

Dagstidningsjournalistiken värderas inte längre utifrån om den är bra eller dålig, sann eller falsk, relevant eller irrelevant, välformulerat eller slappt skriven. Bara ett kriterium gäller: Hur många klick kan detta generera?

Därför borde ni visa lite medynk med Thomas MattSSon. Hans position på tidningen hotas av en katt som är bästis med en hundvalp.

 
Ingen bild

Lena

1 januari 2016 23:32

Thomas Mattsson vad ska man säga om honom? Idiot, är det första jag kommer att tänka på.

@Snoffsan
Du skriver många längre inlägg här på bloggen. Du har hjärtat på rätta stället och har många vackra tankar i detta tuffa klimat vi nu befinner oss i. Men en del kanske uppfattar dig om onödigt omständlig i ditt beskrivande av hur du uppfattar vårt Sverige av idag.
Idag hade du på slutet en symbol som jag letat efter vad den betyder, ^^ , vad betyder den symbolen? Har letat men ej funnit.

 
Ingen bild

Lena

2 januari 2016 00:22

Lyssnar på Ingrid & Conrad, Nyårsspecial med Tobbe (Tobbes medieblogg), den låt han fått välja är något jag inte hört tidigare. Gruppen heter Svensk Ungdom och låten "Frågor till far". Lyssna på texten.
https://www.youtube.com/watch?v=m6hKvAeO4Kc

http://d-intl.com/2015/12/31/nyarsspecial-med-tobbe/

 
Ingen bild

F.O LIDGREN

2 januari 2016 08:33

När det gäller PK-media kan vi inte göra så mycket annat än att bojkotta deras tidningar. Och annonsörer. Att ge fanken i att köpa en kvällstidning innebär på årsbasis att man sparar cirka 6000 beskattade kronor per år. Detta räcker till en vecka på Mallorca och man blir mycket gladare. Desto allvarligare ser jag på detta med public service.SR/SVT och Utbildningsradion. En undersökning utförd vid Göteborgs universitet visar att drygt 50 procent av journalisterna vid det statliga mediabolaget sympatiserar med MP. Samt ytterligare 20 procent kommunisterna (V) och socialdemokraterna.En kraftig vänsterdominans om cirka 80 procent med andra ord. På denna blogg och i andra alternativa media har det genom åren lämnats otaliga exempel på hur detta förhållande tillåtits färga programutbud och vinkling av nyheter med mera.Något har gått väldigt fel när medarbetarnas privata åsikter tillåts färga programutbudet. Med rekryteringen av Aftonbladets nuvarande chefredaktör till posten som programdirektör vis SR/SVT finns det all anledning att anta att detta kommer att förstärkas.Så här kan det definitivt inte få fortsätta.Regering och riksdag "äger " frågan och kan göra något om viljan finns. Men finns viljan? En majoritet i riksdagen bestående av SD och allianspartierna skulle kunna göra något.
En väg att gå skulle kunna vara att börja "städa trappan" uppifrån
1.Ge Sveriges Radios styrelse ett helt nytt utseende.
2.Ombilda överklagandenämnden för företaget.
3.Omorganisera företaget. Det vill säga i så måtto att samtliga journalister som arbetar med samhällsbevakning får söka om sina arbeten.
Då går det att komma till rätta med vänsterinfiltrationen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 januari 2016 09:02

2015 inleddes med att jag blev Facebook-are. Mycket kul finns och många återupptagna kontakter med gamla bekanta.
Men man hittar också dumheter på Facebook. Tittar ibland in på "Unga muslimer i Sverige" och tar mig för pannan..

Det senaste hittade jag nyss: "Men om någon lag eller land säger något som går emot Koranen så lyder vi inte det eftersom vår tro tillåter inte lydnad till någon/något när det inte har någon grund i Koranen eller Sunnah."...

Tja, det säger nog det mesta om hur vårt lands framtid kommer att se ut...
Men, jag har av säkerhetsskäl avhållit mig från att kommentera där. En uppeldad bil, nedbrunnet hus, en kniv som tränger in i halsen, eller hot mot mina Facebookvänner, nej det känns inte så lockande..

 
Ingen bild

melker

2 januari 2016 09:22

När man läser inlägg här på bloggen så märker man att när man inte klarar av sakargumenten så övergår man till personangrepp. Det kanske roar en del okunniga individer men är ju väldigt dålig debattstil.

 
Ingen bild

Irene

2 januari 2016 10:12

2016, morgontidningen hämtas in och vad har SvD på första sidan, jo naturligtvis stor bild på flyktingbarn. Tidningen fortsätter på samma tema som de gångna åren. Jag ska inte tro att jag kan komma undan invandringen och mångkulturen, den ska jag matas med även detta år, sörjan står mig upp i halsen! God fortsättning Thoralf och alla Sverigevänner vår frihetskamp fortsätter.

 
Ingen bild

Sanningen?

2 januari 2016 10:26

@F.O LIDGREN, en av de första åtgärderna måste bli att göra om Granskningsnämnden. För närvarande består den av kompisar och andra ryggkliare till den personal som den är satt att granska.

Gör om gör rätt. Se till att den består av en jurist och resten vanliga människor som väljs ut slumpvis. Ett jurysystem helt enkelt.

 
Ingen bild

snoffsan

2 januari 2016 13:57

Hej Lena.

Förklaring på nätet ^^ betyder glad.
Dataspelens onlinevärld ^^ ungefär som duktig idiot,när någon kommit med en ljus idé,och samtidigt skjuter sig själv i foten. Ungefär som Merkel gjorde.
Ursäktar också långa om ständiga kommentarer.

God fortsättning på det nya året.

 
Ingen bild

L Persson

2 januari 2016 14:08

Bilderbergergruppen påverkar svensk flyktingpolitik, eller hur?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

2 januari 2016 14:18

Hitler hade ju islamiska SS divisioner ,vad säger Mattsson om det ?

 
Ingen bild

Observer

2 januari 2016 14:32

Fo Lidgren tar här upp en intressant o viktig sak, Nämligen följande:

"...Något har gått väldigt fel när medarbetarnas privata åsikter tillåts färga programutbudet.."

"....Regering och riksdag "äger " frågan. Slut citat."

Härvid borde det räcka som underlag för att väcka ett misstroende. Eller hur!?
-Är Public Service allsidiga? -Nej, GIVETVIS INTE med ca 80% vänsterorienterade medarbetare SOM DESSUTOM i o t a l i g a program på ett mycket pinsamt sätt visat på vinklingar, undanhållande av motpart, e.t.c Bevis finns det gott om.
Så: Väck misstroende mot att regeringen inte hanterar Public Service!
Det är ju ett ytterst allvarligt problem för demokratibildningen.

 
Ingen bild

Lena

2 januari 2016 15:44

@snoffsan
Tack för förklaringen, det är då ungefär som :-)? Det finns så många tecken men jag glömmer alltid meningen. Hoppas du inte tog illa upp med det jag sade, det är inte illa ment i alla fall, mer en påminnelse att alla inte läser för långa inlägg. Synd för du har så mycket att säga. Det är ett problem jag själv har också. God fortsättning på dig också!

 
Ingen bild

calle

2 januari 2016 16:00

dessa pk-kreatur som bor i säkerhetsbostäder och har tillgång till vakter, borde själva få uppleva samma vardag som vanliga skattebetalare utsätts för dagligen i verklighetens Sverige.

http://24kalmar.se/2016/01/01/gang-borjade-tafsa-pa-tva-flickor-bildade-ring-runt-dem/

 
Ådärkomdenja

Ådärkomdenja

3 januari 2016 11:33

Porträttlik ett annat vämjelikt maktäckel, poliskata(s)trofen Dan Kräkman-Eliasson. Dom utgör urtypen för den mest medlöpande, anpassliga maktmissbrukaren, som krälar längst ned i det socialdemokratiska bottenslammet.

http://adarkomdenja.blogspot.com

 
Ingen bild

Gert Karlsson

3 januari 2016 16:58

Undra vem som är mest ynklig? Mattsson ellerAnders Blank?

 
Ingen bild

Frank

3 januari 2016 17:01

Bra länk för dig som vill veta mer om vänsterinfiltrationen i media

http://expomakt.wordpress.com/journalister/


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards