thoralf

Alla inlägg under december 2015

Av Thoralf Alfsson - 17 december 2015 13:45

 

Henrik Johansson.  Foto Thoralf Alfsson


Ibland blir det bara för mycket. Nu är jag riktigt trött på IRM och Henrik Johansson. Hur kan man vara så falsk, ohederlig och sprida direkta felaktigheter eller rena lögner. Sedan kommer det hundra kommentarer som tror på dessa lögner och därför spyr ur sig sitt hat. Vilket samvete har man då som person? Vilket hat besitter man då?


Det är minst sagt upprörande. Vad har då IRM och Henrik Johansson gjort?

På Facebook anklagar IRM och Henrik Johansson mig för att ha hängt ut hans mammas adress i kommentarerna på min blogg. Något som är fullständigt felaktigt! Jag har aldrig lagt ut någon adress till hans mamma! Det enda som finns är nedanstående kommentar som jag godkänt.


 

Följer man den länk som anges får man en adress till en Henrik Johansson i Avesta.


Samma resultat enligt hitta.se. Enligt hitta.se finns det inga fler folkbokförda på den aktuella adressen och lägenheten.


Om det nu skulle vara så att Henrik Johansson mamma är boende på den adressen och lägenheten men inte Henrik Johansson så bör nog Henrik Johansson se till att uppgifterna blir korrekta hos de myndigheter som hitta.se hämtar sina uppgifter ifrån. Henrik Johansson är ju uppenbarligen skriven på adressen.


Varför är du "skriven" hos din mamma?


Eller är det så att Henrik Johansson genom dessa felaktiga uppgifter försöker dölja sin egen riktiga bostadsadress och istället utsätter sin egen mor för det han själv borde ta ansvar för genom att stå skriven på den adress han verkligen bor, inte hos sin mor? I så fall är det bara väldigt, väldigt ynkligt!

 

Här nedan är några exempel på det hat som IRM sprider i sina kommentarer på facebook under deras inlägg om mig, alla kommentarer syftar på mig. Hatet är en del av IRM och deras facebooksida. Något som svensk media aldrig uppmärksammar, det är ju SD-företrädare som oftast är måltavlan. Då gäller en annan måttstock för vänsterjournalisterna. Ytterligare kommentarer från min sida är överflödiga!


 


 

 

    

 

PS

Enligt hitta.se så får man hela 1456 träffar på personer som heter Henrik Johansson. Däremot finns det bara en Thoralf Alfsson. Så det är bara pinsamt när Henrik Johansson skriver att ingen skall hänga ut min adress. Till och med en 7-åring klarar av det googla min adress! AFA har till och med klarat det.


Jag har fått fönster krossade i min bostad vid tre tillfällen, hattexter har klottrats på fasaden, i kvarteret har AFA klottrat på elskåp och jag har fått hatbrev och hot med posten.ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 16 december 2015 21:24

 


För en dryg vecka sedan skrev Barometern om den extrema situation som uppstått inom Folktandvården på grund av det stora antalet asylsökanden som söker akut vård.


”Tandläkarnas uppdrag att ge akut vård till nyanlända asylsökande har ökat enormt. Nu har verksamheten i Kalmar län problem att hinna med allt de vill göra – och väntetiderna bara ökar. På två år har kön för vanliga kallelser nästan fördubblats.”


”-Ökningen av asylsökande som behöver akut tandvård kom som en smäll för oss, ingen var beredd på omfattningen, säger Anders Nylander, tandvårdschef på Landsting i Kalmar län.”


http://www.barometern.se/kalmar/extrema-koer-nar-tandvarden-ar-overbelastad/


Jag kontaktade då journalisten som skrivet artikeln för jag saknade uppgifter i artikeln över antalet asylsökande som söker akut tandvård och vilka kostnader som uppstår då jag anser det vara viktiga uppgifter som läsarna säkert efterfrågar. Barometern planerade dock ingen uppföljning. Jag kontaktade då tandvårdschef Anders Nylander för att få lite fakta. Han gav mig svar på alla mina frågor.


Under jan-nov. under 2015 har Folktandvården registrerat 4 426 akuta besök från asylsökande till Folktandvården i Kalmar län. Besöken har gjorts av 2 933 unika asylsökande personer. Under enbart november gjordes 718 besök hos Folktandvården. Det innebär att närmare 50 procent av de asylsökande som finns i Kalmar län har haft akuta problem med sina tänder.


Hur mycket betalar de asylsökande för ett akut besök hos Folktandvården?  50 kronor! Precis lika mycket som personer som befinner sig illegalt i Sverige.

 

Enligt Anders Nylander betalar ca 98 procent den låga avgiften.


Folktandvården har för dessa asylsökande fått kostnader på ca 9 miljoner kronor under Jan-nov. under 2015. Under 2014 var kostnaden ca 5 miljoner kronor. En ökning med närmare 100 procent för 2015.


När man läser vad tandvårdschef Anders Nylander skriver så förstår jag att det närmar sig en verksamhetskris inom Folktandvården som får till följd att övriga patienter till Folktandvården för långa väntetider. Jag kallar det för en undanträngningseffekt.


Vilket får mig att tänka på vad moderaten Jonas Lövgren sa i kommunfullmäktige i måndags.


”När det kommer till belastningen på offentlig verksamhet, som så ofta diskuteras i dom här sammanhangen finns idag egentligen inga skäl eller konkreta skäl att vänta sig verksamhetskriser kopplade till flyktingmottagandet, undanträngningseffekterna är fortfarande små eller faktiskt obefintliga.”
Opinionsmätning från YouGov!


SD har större stöd än regeringen (S+MP)


 


ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 15 december 2015 21:30

Vänsterpartiet anser att assimilera invandrare är ren rasism! Det uttryckte vänsterpartiets kommunalråd Bertil Dahl under gårdagens debatt i kommunfullmäktige.


Jag undrar hur Bertil Dahl som bosatt sig i det fina kvarteret Kalmarsundsparken, alldeles intill Kalmar slott och så långt ifrån några invandrartäta områden han kan komma integrerar sig med alla nya svenskar i Kalmar. Bertil Dahl är en hycklare som så många andra vänsterpartister. I Bertil Dahls fall går det också skriva kommunist på hans CV, då han varit med länge i vänsterpartiet. Bara för att en eller två bokstäver plockas bort förändras inte ideologin!


Jag undrar också hur Bertil Dahl anpassar sig till islam och sharialagar när han integrerar sig med alla nya muslimer i Kalmar. Muslimer brukar ju vara väldigt välkomnande mot kommunister.


Kommunalrådet Johan Persson avstod från att delta i debatten. Men det fanns även andra duktiga talare i kommunfullmäktige, inte minst centerpartiets kommunalråd Anders Andersson som had läst på ordentligt på nätet och berättade adventsljusstaken var judisk, lucia var italiensk, granen, var tysk, kåldolmar var turkiska och ris al Malta kom från Medelhavet. För denna uppräkning fick han applåder.


Moderaternas oppositionsråd Christina Fosnes hade läst flera rapporter som visade att invandring minsann var lönsam. Hon nämnde dock inte vilka rapporter hon syftade på. Det kanske gällde vallonerna som invandrade på 1500-talet och 1600-talet.


Priset tog nog ändå moderaten Jonas Lövgren. Jag citerar hans inledning.


”När det kommer till belastningen på offentlig verksamhet, som så ofta diskuteras i dom här sammanhangen finns idag egentligen inga skäl eller konkreta skäl att vänta sig verksamhetskriser kopplade till flyktingmottagandet, undanträngningseffekterna är fortfarande små eller faktiskt obefintliga.”

 

Jag undrar i vilken värld moderaterna och Jonas Lövgren lever i. För ca en vecka sedan beslutade Hultsfreds kommun att stoppa mottagandet av ensamkommande minderåriga. Har Jonas Lövgren fullständigt missat det. Och alla andra kommuner som går på knäna! Så här skrev Hultsfred kommun på sin webbsida.


”Riskbedömningen av personalens arbetsmiljö visar en arbetsbelastning på högsta risknivå, med risk för men för livet och dödsfall. Efter samråd med huvudskyddsombudet beslutar därför socialchefen att helt stoppa mottagandet av ensamkommande barn från den 7 december 2015 till den 7 april 2016. Samtliga anvisningar från Migrationsverket ska avvisas.

– Med tanke på personalens situation ser jag ingen annan väg att gå än att ta ett beslut som begränsar arbetsuppgifterna för ensamkommande – teamet inom individ- och familjeomsorgen, säger Ann-Gret Sillén, socialchef. Om vi måste stänga vår verksamhet för ensamkommande och skicka hem personalen, blir de 105 barn som redan finns i kommunen lidande. Jag vet att denna situation gör både personal och kommunledning gråtfärdig, säger Ann-Gret.”


Läs hela dokumentet på Hultsfreds kommun webbsida. (Bilden är dock illa vald och representerar inte de ensamkommande som kommunen tagit emot).


Om inte detta är en verksamhetskris då vet jag inte vad som är en verksamhetskris. Med ”risk för men för livet och dödsfall”.


Jonas Lövgren har uppenbarligen en egen måttstock som han och Moderaterna använder när det gäller att pressa personalen i den offentliga verksamheten. Jag tar mig för pannan!  

 

PS

Media och kommunerna har lyckats väl med att förmedla bilden av små ensamkommande barn. Nu skänker människor fel julklappar till "barnen!


Som man bäddar får man ligga!


Läs artikeln i Östra Småland

Av Thoralf Alfsson - 14 december 2015 22:25

Barometern mörkar som vanligt uppgifterna om den person (flykting från Syrien) som misstänks för att ha mördat en 30-årig kvinna i Oskarshamn. Man mörkar även uppgifter om att han knappt hunnit till Sverige innan han dömdes till 2 år och sex månaders fängelse. Redan 2014 dömdes han återigen för kvinnofridskränkning till 10 månaders fängelse. Nu kommer han sannolikt dömas till ett väldigt långt fängelsestraff och utvisning för gott från Sverige. Vilket jävla pack!!!


Östra Småland ger dock sina läsare hela historien. Bra av Östra Småland. Skäms Barometern! Skall bli intressant att se vad Barometern har i den tryckta upplagan imorgon.


Åklagaren ville utvisa personen 2011 men Tingsrätten valda att inte utvisa den misstänkte mördaren.


Nyheteridag har de viktigaste detaljerna men jag gissar att det kommer fram mer. Läs artikeln!!!

http://nyheteridag.se/domd-kvinnomisshandlare-som-aklagare-ville-utvisa-fick-stanna-nu-har-han-mordat-kvinna-i-oskarshamn/Är det någon rättegång jag kommer besöka i Kalmar Tingsrätt, är det denna!


UPPDATERING


Barometern har uppdaterat sin artikel som nu innehåller i princip samma uppgifter som Östra Småland.


PS

Idag har det varit kommunfullmäktige med en het debatt om ”Handlingsplan för integration”. Jag kommer återkomma till denna debatt och vad ledamöter från 7-klövern yttrade under debatten. Det kanske till och med blir ett ljudklipp. Som sammanfattning kan jag bara konstatera att den svenskfientliga argumentationen är skrämmande. Jag får känslan av att 7-klöverns politiker i Kalmar vill fullständigt rasera vad som byggts upp av tidigare generationer. Den 180 graders sväng vi sett inom de flesta av 7-klöverns partier på riksplanet syntes det inte en tillstymmelse till vid dagens möte i kommunfullmäktige i Kalmar. Snarare tvärtom.


http://www.ostrasmaland.se/kalmar/stormig-integrationsdebatt-pa-fullmaktige/


http://www.barometern.se/kalmar/gratis-bussresor-och-integration-stora-fragor/


Av Thoralf Alfsson - 13 december 2015 18:07

Vänsterflummet eller för den delen hela den mångkulturella eliten inom 7-klövern har nu slagit klorna även i våra brandkårer. Helt plötsligt är arabiska en av de viktigaste egenskaperna och kunskaperna för att bli brandman. De fysiska egenskaperna och utbildningen är inte längre prioriterade.


Barometern har idag publicerat en artikel på detta ämne.


”Att mångfalden måste öka inom brandkåren är de alla överens om. Räddningstjänsten är mer än bara bränder. Det är mycket sjukvård och trafikolyckor. Mycket kontakt med människor.

– Uppdraget är jättebrett. Jag tror det är många som skulle passa som tror att det ska vara så himla tufft. Vi behöver bredda spektret och bli flerspråkiga så vi kan prata med alla. Det är en del, säger Åsa Byström.”

 

Nej, alla är inte överens om att mångfalden inom brandkåren måste öka. Vi pratar svenska i Sverige, inte arabiska.


Jag anser att utbildning, kompetens och fysisk förmåga skall vara de allenarådande kraven på våra brandmän. De skall dessutom ha bra betalt för sitt otroligt viktiga arbete.


Jag rekommenderar alla att se följande granskning av hur brandkåren idag rekryterar sina brandmän.


Av Thoralf Alfsson - 12 december 2015 22:21

   

Kalmar kommuns tiggarcamping vid Salvestaden i juli (vänstra bilden) och denna vecka.  Foto Thoralf Alfsson.


Växjö kommun anser att det inte är förenligt med svensk lag att inrätta en ”boplats” för EU-migranter eller som de flesta säger, tiggare!


Kalmar kommun har dock tagit ett beslut om att ge tillstånd för en tiggarcamping vid före detta Salvestaden. Inte bara tillstånd utan man köper även in sanitära bekvämligheter för tiggarna. Det har uppenbarligen fått den effekten att antalet tiggare och kanske även andra romer har sökt sig till platsen. När jag besökte platsen i juli fanns 6 husvagnar. När jag i veckan åkte förbi platsen kunde jag räkna till hela 14 husvagnar på parkeringen.


Uppenbarligen hade minst en av husvagnarna stulits tidigare i veckan vid Läckeby, utanför Kalmar. Läs dagens artikel från 24Kalmar.


"Hans ombyggda husvagn stals – och hittades totalförstörd vid Salvestaden. "Det känns fruktansvärt, och jag får börja om från grunden", säger Anders."


Är fler av husvagnarna stulna? Det hoppas jag att polisen kollar upp.

 

Hur många tror att det är det enda som stjäls av de boende vid Salvestaden? Personligen tror jag att Kalmar kommun bäddar för ökad kriminalitet genom att erbjuda denna tiggarcamping. Vad anser polisen om denna boplats? Synd att jag inte längre i sitter i polisstyrelsen för Kalmar län och kan ställa frågor till polisledningen. Den nya polisorganisationen gör tyvärr att insynen blir mycket sämre för förtroendevalda.


Enligt uppgift kommer dessutom Serviceförvaltningen vid Kalmar kommun installera ett 10 amperes el-uttag i varje husvagn för att det skall få värme i husvagnarna under vintern. Jag gissar att Serviceförvaltningen också kommer köpa in kupévärmare för att minimera brandrisken i husvagnarna. Kupévärmarna kommer sannolikt säljas av tiggarna innan vintern är över eller kanske omgående.


Kalmar kommun ger dessutom Stadsmissionen ett bidrag på ca 10 000 kronor/månad för att de skall ta ansvaret för tiggarcampingen. Den barack som är placerad vid området skall också kosta ca 10 000 kronor/månad i hyra om uppgifterna från Serviceförvaltningen fortfarande stämmer. Så tiggarcampingen kostar med andra ord en hel del pengar för Kalmar kommuns skattebetalare varje månad. Trots att Kalmar kommuns skattebetalare inte har något som helst ansvar för dessa EU-migranter/tiggare.


Min egen uppfattning är att tiggarcampingen borde stängas omgående. Jag tror nämligen att tiggarcampingen fungerar lite som en ”sockerbit” och därmed lockar hit fler tiggare men även kriminella som får ett boende utan kostnad av Kalmar kommun. Det kan även fungera som en bas för kriminalitet.


PS


Snart är det för sent att beställa mitt infoblad om du vill få det innan julhelgen och kunna diskutera massinvandringen med "tjocka släkten". Många har redan beställt.


Mönsterås, Svedala, Täby, Tormestorp, Göteborg, Kalmar, Mörbylånga, Vejbystrand, Stavsnäs, Storebro, Mölndal, Klågerup, Lindome, Köping, Älvsbyn, Falun, Mullsjö, Hägersten, Njurunda, Lyckeby, Uddevalla, Lidköping, Skattkärr, Landskrona, Bjursås, Asarum, Mellerud, Norrköping, Malmö, Ellös, Löddeköpinge, Växjö, Vällingby, Eslöv, Karlskoga, Grycksbo, Trelleborg, Mölndal, Bandhagen, Lindingö, Lidköping, Kalmar. Lilla Edet, Bro, Karlskrona, Hörby, Söderhamn, Uddevalla, Umeå, Gnesta, Tun, Brastad, Älmhult, Västeerås, Täby, Borgholm och Umeå.

 

Några av de orter som jag skickat infoblad till. Det kommer säkert fler beställningar innan dagen är slut. Är du intresserad se detta blogginlägg.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se