thoralf

Direktlänk till inlägg 31 december 2015

30 ÅR FÖR SENT

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2015 00:10

Fick ett urklipp av en tidningsartikel från 1985. Dåvarande chefen för Invandrarverket, Thord Palmlund krävde då att politikerna skulle besluta om krav på pass för den som vill söka asyl i Sverige.


Det har tagit drygt 30 år för de politiskt korrekta politikerna inom 7-klövern att inse hur verkligheten ser ut. Vissa partiers företrädare har fortfarande inte förstått det. Vänsterpartister och Centerpartister tycks idag vara de mest verklighetsfrånvända men miljöpartisterna och folkpartisterna är inte långt efter. De övriga vänder under galgen. "Härtill är jag nödd och tvungen" säger de!


Det handlar inte om att ta ansvar för landet och Sveriges befolkning. Det görs för att kommunerna och asylhanteringen håller på att kollapsa.


Sedan 1985 har närmare 2 miljoner människor fått uppehållstillstånd i Sverige. I gruppen asylsökande har under 2000-talet ca 90 procent inte haft några pass eller id-handlingar. Man bara häpnar över dessa siffror. Tänk om politikerna lyssnat på Thord Palmlund redan 1985!


 


Norge skärper sina regler för asylsökande kraftigt! Danmark har redan skärpt sitt regelverk och aviserar att man kommer skärpa regelverket ytterligare.


Om inte Sverige skärper sitt regelverk på samma sätt som skett i våra nordiska grannländer kommer de asylsökande hitta nya vägar in i Sverige, utan pass och id-handlingar!

 
ANNONS
 
Anders

Anders

31 december 2015 00:24

Hoppas att sanningen kommer ifatt. .

http://Mmmmm

 
Ingen bild

Observer

31 december 2015 03:46

Vad kostar det att försörja 70% av dessa 2 miljoner ?
..Men säg att hälften behövt/behöver försörjas i 30år!

1.000.0000st med låt säga 16.000:- mån x 360 mån

SUMMA: 5760 Miljarder kronor!

.....Den summan skulle räcka till att ge 3 miljoner Svenska hushåll 1.920.000:- vardera.


Nu förstår vi alla hur rikt Sverige v a r!!!
Palmlund visade redan då vad alla vet, nämligen att de flesta slänger passen, Rena skojjeriinvandringen alltså.
De ansvariga som trots detta alltjämt uppenbara faktum samt de skäggiga upp till 40-åriga "Barnen" som tar sig hit bjurd på skattepengar av de ansvariga gör att denna skandal, Där man gett bort 1.9 miljoner för de Svenska familjerna till mestadels skojjeri bör åtalas!!!!!

..Förresten, hur många veckors extra semester kunde en Svensk ha haft idag utan detta svindleri? ..18 veckor?

..Pension vid 55 år med ett bonusavtal om 500.000:-?


STOPPA SVINDLERIET OCH FÅ DE ANSVARIGA FÄLLDA I DOMSTOL .NU 
Ingen bild

Hacke

31 december 2015 06:55

30 år av kontinuerligt tilltagande vanstyre. Det hade naturligtvis aldrig varit möjligt utan traditionell media och då inte minst propagandamaskinen nummer ett, public service.
Sverige kan aldrig normaliseras förrän denna vänsterns och feministernas egen lekstuga och tvångsfinansierade mångmiljardkoloss rivs och omdanas från grunden.

 
Ingen bild

Ulrika

31 december 2015 08:26

Tack för dina texter under 2015 och med hopp om ett gott 2016. Har svårt att förstå var han bor, Östermalm?, men måste dela en helt galen text: "– Det finns inget folk i någon tid, på någon plats på jorden som har haft det bättre än vad vi har det just nu. Vi är rikare, friskare, ja vi har det riktigt riktigt bra, säger Anders Ekholm, som är vice vd för Institutet för Framtidsstudier.

Svenskarna har det bättre än någonsin. Våld och mord har minskat. Trafiken har blivit så säker att fler dör när de halkar på badrumsmattan"

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6336248

 
Ingen bild

Demokratur

31 december 2015 09:14

Olof Palme är den som lade grunden till Sveriges demontering. Nu ser vi resultatet av dennes ambition. Och svensken har givit upp...

 
Ingen bild

pelle

31 december 2015 09:32

@Ulrika
Varför är det så svårt att acceptera att Sverige är ett bra land att leva i?

 
Ingen bild

Tompa

31 december 2015 09:36

Jag skulle vilja backa tiden 30 år och då bli aktiv inom politiken.
Makalöst hur illa hur man har skött vårt fina land.

Hör att flera nyårsfiranden nu ställs in runt om i världen pga av terrorhot. Med andra ord så har den våldsamma ideologin nu flyttat fram sina positioner ytterligare. Små steg hela tiden. Var sprängs det inatt?

Vill bara önska alla Sverigevänliga ett Gott Nytt år så gott det går.

Tyvärr är ju vetskapen hos oss alla som inte är naiva att de nästkommande åren bara kommer att bli värre och värre. Sent 2016 alt 2017 brakar det loss på riktigt när kommun efter kommun inte längre har råd att stoppa pengar i fickorna på alla som nu sökt sig hit genom alla länder i Europa. Dessa människor sitter inte hemma och knyter näven i fickan eller skickar arga insändare när de inte får som de vill.

Om jag nu skall lämna en nyårsönskan så är den att jag hoppas att alla sju-klöver politiker och 99% av svenska journalister drabbas av allt elände de ställt till med. PK-kändisarna ingår också i den gruppen.

Är denna människa verkligen myndig?
https://www.youtube.com/watch?v=y_CvgQsEHBw

Tack till dig Thoralf som väcker fler och fler med ditt journalistiska grävande.

 
Ingen bild

World Traveller

31 december 2015 09:38

På tal om 30 år för sent, en brittisk parlamentsledamot tvingas nu be om ursäkt för en rasistisk kommentar han fällde för 30 år sen 'att dessa nya entreprenörer som invandrar ofta startar nya företag i knarkindustrin'. Snart tvingas väl folk be om ursäkt för kommentarer deras farföräldrar fällde för hundra år sen.

 
Ingen bild

Pensionisten

31 december 2015 10:43

Till THORALF och alla Sverigevänner skickar jag en hälsning om ett GOTT NYTT ÅR!

 
Ingen bild

snoffsan

31 december 2015 10:43

Varför över huvud taget släppa in människor i landet utan ID och papper? Vem som helst, med en någorlunda fungerande hjärncell, förstår att man inte kan resa genom det ena landet efter det andra utan ID,papper eller ett pass. Om man nu inte bor i Europa och är EU medborgare.

Det har varit ett missbruk av grövsta laget, från styrande sedan många år tillbaka i tiden.

Jag vill tacka Thoralf för ditt fantastiska jobb i år, hur du hunnit med jobb och blogg, grävande och snokande, är obegripligt.
Du gör ett fantastiskt jobb för SD, guld värd, när dagen kommer för att ta över. Förtjänar en plats i toppen, allt annat vore en skam.

Thoralf och alla er andra här på bloggen vill jag önska en trevlig nyår, har svårt att skriva Gott nytt år, tror att nästa år, blir mörkare än 2015.
Men vi får försöka att ha trevligt ändå,denna sista dag på ett mycket skakande 2015.

 
Ingen bild

C Andersson

31 december 2015 10:54

I fjol var det 1984 fast trettio år senare. Den senaste veckan har sanningsministeriet visat sitt fula tryne. Grått nytt hår på er allihopa.

 
Dr. Thomas Jackson

Dr. Thomas Jackson

31 december 2015 11:02

Helt enig med en annan kommentator att vi måste bara få rill en rimlig och saklig rättsprocess mot de journalister och mediahus som ligger bakom dessa mörkläggningar. Politiker är helt chanslösa mot media. Det räcker att media medvetet mörklägger eller felciterar en politiker så är han borta ur politiken. Journalister bär vågar jag påstå 99,9% av ansvaret och skulden för anarikin i Sverige. läs gärna mer på Jackson jagar journalister, min hemsida, om man avsky för KMER-Z journalister. mvh tj

http://www.jajj.se

 
Ingen bild

Ludvig

31 december 2015 11:39

Tack för allt arbete du lägger ner på Sveriges bästa blogg Thoralf! GOTT NYTT ÅR!

 
Ingen bild

Lotta

31 december 2015 12:00

@Pelle
Vad är det du tycker är så bra med dagens Sverige? Är det den allt ökande graden av gruppvåldtäkter? Bil- och fastighetsbränder? Skjutningar på öppen gata? Zigenarna utanför snart sagt varje butik? Åldringsrånen? Osv, osv. Du kan väl återkomma med en egen topp-10 lista över vad det är som är så fantastiskt med det mångkriminella Sverige?

 
Ingen bild

Tiketike

31 december 2015 12:31

Ung "svensk" man gripen i Turkiet – misstänks ha samarbetat med IS.
OK, så svensk är han nu inte, i verkligheten är det så här, men det skriver i inte svensk PK-media!
Mannen är son till al-Qaida-ledaren Mohamed Moumou, en svensk medborgare som dog i strid med amerikanska trupper i Irak 2008. Den 20-årige sonen har ett förflutet inom jihadistiska kretsar i Sverige.Magnus Ranstorp, som leder terrorforskningen vid Försvarshögskolan uppger att 20-åringen är väl känd av Säkerhetspolisen och märks i extremistiska kretsar.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

31 december 2015 12:34

Tage Erlander var den siste rakryggade socialdemokratiske stats-
ministern i Sverige , sen har det bara gått utför !
GNÅ alla !

 
Ingen bild

christer

31 december 2015 12:44

Ett riktigt Gott Nytt År Thoralf. Hoppas du orkar skriva din blogg 2016 med, läserju här varje dag.Du lägger så mycket arbete. Gott Nytt År.
Gäller alla Sverige vänner med naturligtvis.

 
Ingen bild

Lena

31 december 2015 13:19

Kanske bra att jämföra hur man tänkte för 30 år sedan och hur det blev nu. Men jag tror inte att de styrande tänker ändra sig, det skulle kosta dem för mycket.
Igår kväll på Aktuellt stod vår s k stadsminister och ljuger folket rakt upp och ner. Det går sååå bra för Sverige, andra länder i EU är avundsjuka på oss, och så ett naivt flin förstårs. SVT säger inte emot, vi har nog inbillat oss allt, det finns ingen kris. Fast de berättade inte att det är ett stor lån det handlar om. Detta är svindleri! Rena lyxfällan. Om lånet ska betalas tillbaka om två år och saker och ting riktigt börjar balla ur då, då är det ju 2018 - och valår, alltid något.

Läs mer på ledarsidorna.se från igår om stadsministern och den selektiva verkligheten.

Önskar alla Sverigevänner ett Bättre 2016!

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 december 2015 13:51

Till Thoralf och alla goda (tom. onda) kommentatorer, önskas ett Gott Nytt år!
Alla goda människor önskas fortsatt kraft att kämpa på alla sätt för ett bättre Sverige.
Alla onda människor önskas ett rejält uppvaknande.
Efter hatbrotten i Trollhättan och på IKEA i Västerås, alla attentat i Paris och Köpenhamn och gängskjutningar i landets större förorter mm mm, kan det bara bli ett bättre 2016!

 
Ingen bild

Hacke

31 december 2015 14:03

Mycket läsvärt om svensk medias missbruk kring uppdraget och samtidigt ett gott hopp inför framtiden på området.

http://detgodasamhallet.com/2015/12/31/om-de-goda-medierna/#more-3219

Vill samtidig passa på att tacka Thoralf för allt jobb och ovärderlig info han förmedlat under året och önska honom och övriga Sverigevänner härinne ett riktigt Gott Nytt År! Må 2016 bli året vi alla kommer att minnas som Den stora vändpunktens år.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 december 2015 15:01

Gott nytt år till alla på bloggen.

Ett lämpligt nyårslöfte är att säga upp TV-licensen.Jag har gjort det för länge sedan så det kan inte bli mitt löfte.

Ring Radiotjänst och gör slag i saken.
0771-91 00 04

 
Ingen bild

Peter

31 december 2015 15:11

Hej Thoralf och Gott Nytt År 2016 och
alla Thoralf vänner!

Lägg gärna upp denna mäktiga tal av Kent Ekeroth
som sammanfattar 2015 fram till nu...
Mäktigt tal som sagt!

https://m.youtube.com/watch?v=kOsjRuJ2w4s&feature=youtu.be

 
Ingen bild

Humanist

31 december 2015 15:13

Ett gott nytt år tillönskas såväl Thoralf Alfsson som alla andra SD-aktiva och Sverigevänner som kämpar för vårt lands framtid. 2016 kommer med all säkerhet att bli ett tufft år i många avseenden. Men vi kommer också tveklöst att få se stödet för SD fortsätta öka.

 
Ingen bild

Lotta

31 december 2015 15:24

@pelle

Här bjuder jag på ett par länkar gällande händelser som hör till ditt mångkulturella lyckorike. Vad är det som är så bra med dessa händelser?

http://www.sn.se/nyheter/nykoping/1.3709433

http://avpixlat.info/2015/12/30/raddningstjansten-kraver-poliseskort-vid-utryckningar-till-okand-helsingborgs-stadsdel/

http://avpixlat.info/2015/12/31/broder-domdes-for-mordforsok-efter-gangskjutningar-i-landskrona/

http://avpixlat.info/2015/12/31/flera-polisingripanden-pa-asylboenden-under-onsdagseftermiddagen/

 
Ingen bild

Demokratur

31 december 2015 15:49

Det är länge sedan jag slängde ut TV'n och skippade socialist-skatten (TV-avgiften) så mitt nyårslöfte blir att fortsätta på den inslagna vägen. Samt undvika övrig PK-media.

 
Ingen bild

Peter

31 december 2015 15:59

Kent Ekeroth mäktiga tal i riksdagen!

http://youtu.be/kOsjRuJ2w4s

 
Ingen bild

pelle

31 december 2015 16:48

@Lotta
Faktum kvarstår, enligt alla rapporter har brottsligheten minskat både i Sverige och övriga västvärlden de senaste 25 åren.

Thoralf Alfsson

31 december 2015 17:33

Pelle

Referens på detta.

Du kanske vill kommentera denna statistik!

https://affes.wordpress.com/2015/03/18/mer-beslutsamma-valdtaktsman/

 
Ingen bild

Tore Mikaelsson

31 december 2015 16:52

Som ekonom är det lätt att få svindel vid tanken på hur Sverige skulle ha kunnat ha det ekonomiskt idag, om vi inte bränt i runda slängar ca 1 miljon per person på en invandring till yttermera på felaktiga grunder.

Det är ett mycket tungt ansvar som ligger på dem som varit och är ansvariga för detta.
Vi hade utan den minsta tvekan varit det överlägset rikaste landet på denna planet.
Migrationsansvariga politiker i Sverige har nu spelat bort en sådan förmögenhet. Och det är en bedrift.
En väldigt tråkig bedrift eftersom svindleriet torde vara det största i planetens historia och det kan inte vara roligt att bära det ansvaret.
Tänk om 80% av dessa pengar hade investerats istället. Ni kan bara föreställa er hur det hade kunnat vara då.

 
Ingen bild

Demokrat

31 december 2015 17:24

Är det ingen av alla sverigevänner på denna sida som har uppmärksammat att årets svensk är utsedd. Vi gläds alla åt ett bra val. Ett fyrfaldigt Zlatan Zlatan Zlatan Zlatan. Gott Nytt År på er alla!

 
Ingen bild

Gute

31 december 2015 17:27

Gott Nytt år Thoralf, och alla andra vettiga personer!

År 2015 avslutas med att SD fick rätt i sin kärnfråga.
Ingen är förvånad, men den tysta bitterheten är stor inom media och dess politiska bundsförvanter.
- Kan tänka mig att skadeglädjen är Extra stor på vissa håll.

 
Ingen bild

hjärtat

31 december 2015 18:39

Och på andra plats kom Jimmie Åkesson,hurra,hurra,hurra.
Gott Nytt År Thoralf.

 
Ingen bild

Demokratur

31 december 2015 18:43

@Demokrat
Själv firar jag tvåan, Jimmie Åkesson. Jimmie, Jimmie, Jimmie.
Eftersom vi vet att det inte blir ett Gott Nytt År så säger jag: Trevlig Avslutning på innevarande.

 
Ingen bild

Stefan A.

31 december 2015 18:47

Ja gott nytt år på oss "SS-soldater" "skinnskallar" "stöveltrampare" som vi kallas på den för förtal(någon förvånad?) åtalade chefredaktören Thomas Mattssons fulblogg, min nyårsönskning är en fortsatt nedgång för fulmedia och gärna i ökad takt, tror att den önskan har stora chanser att uppfyllas, och glöm inte att säga upp TV-licensen, tycker journalisterna på SVT/SR kan behålla sina åsikter för sig själva, eller i varje fall själva få betala om de vill framföra dom.
Undrar hur det går med den av PK så omhuldade statistiken över minskade mord o dråp och "ett tryggare Sverige", tycker det hänt något varje dag i år, kanske ytterligare en PK-myt som spricker, precis som alla andra PK-myter...

 
Ingen bild

Tiketike

31 december 2015 20:13

Stefan: bra skrivet, men glöm inte att även säga upp dagstidningen.
Det finns ju bra kanaler på Internet.

Ett riktigt Gott Nytt År på er alla Sverigevänner!
Jag hoppas att 2016 blir det år då allt vänder och vi kan få ordning på vårt fosterland!

 
Ingen bild

Jakob

31 december 2015 20:15

Jag vet inte hur det är med andra partier men SDs riksdagspolitiker har en högre brottslig statistik än invandrare, snälla sluta beskylla invandrare för att vara överrepresenterade inom brottsstatistik.

Källa SCB

Thoralf Alfsson

31 december 2015 20:29

Jakob

Kan du ge en länk till den statistiken från SCB? Du anger SCB som källa. Upp till bevis.

Skall bli intressant att läsa hur brottsliga vänsterpartister och miljöpartister är! Eller varför inte socialdemokrater.

Det märks att du bara är 15-16år. Du är fullständigt okunnig om verkligheten!

 
Ingen bild

snoffsan

31 december 2015 20:49

Snälla snälla Pelle, ge oss bevis på att våldet har gått ner, minskat i vårt land och övriga välden.

Där jag bor Pelle, har man inte sett poliser på många många år. Det har varit trygga områden för gamla.
Brott har knappt existerat, om inte någon haft trasigt lyse, eller gått mot röd gubbe och glömt glasögonen hemma.

Ett asylboende och två hem för ljugande män i 25 till 40 årss ålder senare. Dessa tre boenden har bara funnits där i tre månader.

Kör nu polisen konstant genom gator och torg. Stölder och stök i affärer, våldtäkter som aldrig funnits här, är mer regel än undantag, rån och misshandel på folk som bor här, vandaliserade rutor och sönderhoppade bänkar i hållplatserna, ser ut som en sopstation utanför stora asylboendet,man har köpt in privata vakter till de smååå barnens boende, ingen går oftast ut längre när det är mörkt. Man stjäl cyklar och barnvagnar, vissa går rakt in i trädgårdar och bara tar för sig.

Dessa områden har varit vackra och trygga områden, där många gamla varit ute, oavsett tid på dygnet.

Nu är det som en plats i mellanöstern Pelle, på bara tre månader. Kan du vara snäll och länka dina källor, till ett mindre våldsamt land.

Tänk också Pelle om polisen inte hade hållit nere brottsstatistiken, genom att ständigt lägga ner förundersökningar, trots att brott begåtts, trollar polisen bort detta.

En vän till oss fick sin bil förstörd på parkeringen, polisen lade ner den förundersökningen, p g a det skulle bli svårt att hitta förövaren.
Vips hade det inte hänt, men likt förbaskat var bilen förstörd.

Försäkringen gällde då inte helt plötsligt, kostade lite drygt 10 ooo kr att fixa bilen.

Så snälla lilla Pelle, ge oss bevis är du snäll. Har du händelsevis läst detta på Aftonbladet ?
Annars är du välkommen att bo hos mig några veckor, kanske skulle få dig på andra tankar.

 
Ingen bild

Lotta

1 januari 2016 11:43

Är det månne godhetsapostlar eller verklighetsflyktingarnas nya sätt att argumentera vi fått stifta bekantskap med den sista tiden? Dra åt skygglapparna än hårdare och vägra ta till sig fakta? Någon minns kanske individen som trots att jag presenterade statistik från polisen i Kalmar att bland de otryggaste områdena i Kalmar hör Norrliden och området runt Berga Centrum hårdnackat och utan egna källor höll fast vid att det är såååå lugnt i Norrliden. Senast var det signaturen pelle som påstår att "alla rapporter" visar att brottsligheten minskat i Sverige de senaste 25 åren utan att redovisa med källor för vilka rapporter det är. Så har vi Jacob som även han påstår en massa strunt utan belägg. Är ni så dumma att ni tror att exempelvis våldtäkterna där förövaren är av utländsk härkomst minskat i landet för att SCB inte längre redovisar detta? Det man inte redovisar finns inte och då finns heller inga problem. Jag tycker oerhört synd om er den dagen ni råkar vakna om ni någonsin gör det. Om man inte ser hur förstört och otryggt vårt land blivit efter decennier av vanskött massinvandringspolitik är man mentalt handikappad anser jag.

 
Ingen bild

Lena

1 januari 2016 13:09

Igår skrev @Pelle att brottsligheten gått ner, nu undrar jag hur han räknar då. Vilken typ av brottslighet? För 15-20 år sedan var ett vanligt brott att bryta sig in i en bil och stjäla kassettspelaren/alt ta hela bilen (vilket är svårare med moderna bilar) och den typ av "vardagsbrott".
Men idag tror jag de flesta som påstår att de upplever att brotten har ökat, menar allvarligare brott som mord, rån, våldtäckt, misshandel, trafficking etc. Det har under det senaste året varit ca 3 mord i veckan vilket på årsbasis blir ca 150 mord men statistiken visar endast på 70 - 90 mord/år. Konstigt tycker jag att man kan säga att antal mord har minskat, det har ju bevisligen ÖKAT.

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/2015/12/psykiskt-sjuk-knivskar-tre.html

"Vi hoppas att det inte hinner bli fler mord i år och att bilarna inte brinner alltför frekvent i natt och att raketkriget inte når hemska höjder. Å andra sidan är det bra för ekonomin om det brinner lite bilar och en del hus och många har brunnit under året. Då höjs BNP i landet för vi behöver nya hus och bilar." Det är detta som stadsministern hänvisar till.

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/2015/12/dorren-till-det-nya-aret.html

 
Ingen bild

Demokratur

1 januari 2016 15:08

Kan konstatera att Gated Community blir stort i framtiden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se