thoralf

Direktlänk till inlägg 29 december 2015

JOHAN ROCKSTRÖM BLANDAR ÄPPLEN OCH PÄRON HELT VILT

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2015 22:43

 

Johan Rockström   Foto Thoralf Alfsson


Sveriges superklimatalarmist, Johan Rockström, var i måndags vinterpratare i Sverige Radio. Jag funderade på om någon i media skulle våga ta upp alla hans domedagsprofetior. Döm om min förvåning var stor när jag såg att Staffan Heimerson på Aftonbladet sågar Rockströms vinterprat.


”Hade en pastor i Livets ord öst ur sig lika mycket ensighet skulle ärkebiskopen kontaktat Sverige radio för ett genmäle. Men nu var det den kändis som två år i rad av Naturvårdsverkets tidskrift krönts med titeln ”Miljömäktigast i Sverige”. Då är det basta.”

 

Personligen reagerade jag på när Rockström blandade äpplen och päron helt vilt.


”Sverige tar emot 140 000 flyktingar i år, 2015. Vid en grads uppvärmning! Frågan är hur det blir när vi går över en grad? Två grader? Tre grader?”

 

Det gäller att utnyttja situationen. Ett minst sagt cyniskt sätt att argumentera på. Men har man inte bättre argument får man ta till dessa grepp.


Läs artikel i Aftonbladet.

 
ANNONS
 
Ingen bild

lecomte

29 december 2015 23:13Jag skulle inte våga köpa en begagnad bil av denne man.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

30 december 2015 01:33

Andra ämnen

"–Att vi en dag har en stabil regering i mitt land. Utan korruption, krig och hat, så att människor kan leva på ett bra sätt. Kanske kan jag då använda den kunskap jag har fått, även för folk i mitt land"

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2941830-fran-flykting-till-lakare-pa-rekordtid

Fråga: Om alla akademiker flyr, är det då sannolikt att den exemplariske flyktingens dröm om ett fungerande Afghanistan går i uppfyllelse?

Notera att han säger: ”för folk i mitt land”Bo Frank. Sveriges halaste, fegaste och mest egotrippade politiker har åsikter om valet av julvärd.

"Går inte igång på Gina eller Arne Weise."

Ynkryggen har inte modet att såga den muslimske julvärden rakt av utan kände sig av feghet tvungen att blanda in Arne Weise. Detta gjort för att inte hamna i onåd hos dem han inte vill hamna i onåd hos. Han vågar inte mycket den mannen.

Har inte han upplopp att ta hand om förresten? Arne Weise skulle sannolikt vara lättare att handskas med än de araber som nu förpestar och sätter skräck i Växjö.

 
Ingen bild

World Traveller

30 december 2015 02:36

Varför vill samtliga miljöalarmister byta ut svenska folket mot araber och afrikaner? Tror de att det kommer att bli bättre för miljön?

 
Ingen bild

B Johansson

30 december 2015 05:38

Visst får man associationer till en frikyrkopredikant när man hör Johan Rockström. När jag lyssnade till hans sommarprogram kom jag ihåg Målle Lindberg som på 60-talet med sång och predikan på Maranatamöten eggade åhörarna till extas och frälsning. Det enda som saknas när Rockström predikar sin religion är Hallelujaropen, men de kommer säkert från de frälsta på Twitter och Facebook.

 
Ingen bild

Tompa

30 december 2015 06:18

Hörde också detta på radio. Önskade många ggr att man hade haft möjlighet att ställa lite motfrågor om vad han påstod.

Ännu en gång visade SR sin opartiskhet. Tänk om ex Lars Bern fick tillgång till en timmes fritt prat uppbackat med fakta i SR eller SVT. Kommer förmodligen inte att hända.

Miljön skall vi vara rädda om ialla fall, det är helt klart, men just nu finns en annan sak som är viktigare att få ordning på. Den organiserade brottsligheten flyttar fram sina positioner och börjar ta över.

Kriminalpolitiken är det område som SD bör fokusera stort på framöver. Köp in fängelseplatser i ex Baltikum då svenska fängelser är en morot för världens brottslingar. Signalpolitiken på detta område måste ändras omgående.

Läs denna skrämmande artikel
http://fof.se/tidning/2015/5/artikel/darfor-okar-de-kriminella-gangens-makt

 
Ingen bild

Demokratur

30 december 2015 06:47

Rockström är väl ännu en representant för PK-folket. Eller måste han bre på för att få leka med etablissemanget.

 
Ingen bild

ugglan

30 december 2015 07:34

Johan Rockström är en person som helt styrs av NWO. Antingen medvetet eller omedvetet.
Klimatmötet i Paris blev ju som bekant ett stort fiasko. Det måste svida ordentligt för en klimatfobiker som Johan Rockström.
De snabbväxande ekonomierna i Kina och Indien kommer att bygga ut sin energiförsörjning oavsett synpunkter från "experter" som Johan Rockström.

 
Ingen bild

Tiketike

30 december 2015 07:55

Rockström är en skojare av värsta sorten, som gör sig ett namn på att sprida skräckscenarier.
Han är dessvärre inte ensam, den långhårige frilansaren Pär Holmgren håller på likadant. Men, när man livnär sig på sånt så är väl sanningen inte så viktig.
Likheten med gamla tiders tivoliskojare är påfallande.
Exempel: "Statistik från SMHI visar att de gröna jularna blir allt fler" enligt Holmgren.
Men, går man in på SMHI och tittar på verkligheten så stämmer Holmgrens påstående inte alls, tvärtom. Se här: http://www.smhi.se/polopoly_fs/1.98056.1450170923!/image/vitjul2014.png_gen/derivatives/Original_1004px/vitjul2014.png
Holmgren säger "Havsnivån kommer att höjas. För närvarande stiger nivån med drygt 3 mm om året" Fast i verkligheten är landhöjningen större, något som han "råkar glömma" att nämna.

Rockström sprider att "Grönland och delar av Antarktis kommer att smälta och höja havsnivån med upp till 14 meter" fast det finns inga belägg för något sådant scenario.
I verkligheten ÖKAR ju isen vid Antarktis! Fast, det skrivs inget om, skräck säljer bättre...

Ja, de har torka i Syrien, men det är inte anledningen till att folk flyr. Det är faktiskt krig där!
Och, Syriens befolkning har ökat med 11 gånger sedan 30-talet, är det då konstigt att vädret påverkar landet?
Det är heller inget som PK-media upplyser allmänheten om.

 
Ingen bild

Pär Green

30 december 2015 08:08

Skattehöjning 1 januari 2016
Skatten på drivmedel höjs den 1 januari 2016. Det innebär att vi gör följande ändringar inklusive moms:

Bensin: 56 öre/liter
Diesel: 63 öre/liter
E85: 41 öre/liter

Skattehöjning 1 december 2015
Skatten på etanol höjs den 1 december med 69 öre/liter inkl moms.
Bensin innehåller upp till 5% etanol, vilket innebär att skatten höjs med 2 öre/liter inkl moms.


Sverige kan minska världens koldioxidutsläpp en tusendel.

Sverige kan inte rädda världen från mer utsläpp än landet själv producerar. År 2010 var mängden 52,9 megaton, miljoner ton. Med det utsläppet lyckades landet driva sina fem miljoner motorfordon, en måttlig cementproduktion och resterna av en fram till 1980 blomstrande verkstadsindustri.

Rädda klimatet? Vad händer om man skär radikalt i bilparken, lägger ner kärnkraften, jagar energikrävande industrier ur landet och sänker Sveriges koldioxidutsläpp med så mycket som femtio procent, säg avrundat 30 megaton? (Det vore en större nedskärning än något land i världen lyckats med.)

Jo, det globala utsläppet minskar nominellt med 30 megaton. Det är en tusendel av världens 33 400 megaton. Ta bort alla svenska koldioxidutsläpp och det globala minskar med två tusendelar.

Att prata om sådana obetydligheter med darr på rösten och dramatisk retorik motverkar sitt syfte. Som Alf Henriksson (1905-1995) skrev:

Retar du upp dig på ting som är små
?så är du väl inte större än så.

Något att sätta på kylskåpsdörren hemma

 
Ingen bild

OH

30 december 2015 08:16

Johan Rockström och Åsa Romson två genier .

 
Ingen bild

World Traveller

30 december 2015 09:03

O.T Två tidigare kollegor fick sparken efter att de skrivit på Facebook att de tyckte att ISIS borde bombas sönder och samman och att Storbritannien borde neka asyl till män i vapenför ålder för att det är stor risk att IS-terrorister följer med migrantströmmen. En brittisk tjej som jobbar som engelska och svenskalärare på SFI någonstans i Sverige ringde brittiska UD efter att ha sett kommentarerna och krävde att de skulle få sparken eftersom de är ''rasister'' och ''islamofober''. Mina två kompisar fick sparken redan samma dag.
En tidigare kollega skrev om vad som hände i Syrien och han familj blev mordhotad och han gick under jorden tillsammans med fru och barn för två år sen. Det är skrämmande vilken makt de fega syltryggarna som styr våra media och våra länder har.

 
Ingen bild

Bo

30 december 2015 09:27

Det som plågar mig är att svensken är så godtrogen. När man hör att Johan Rockström har en professorstitel och är mycket omtyckt, slickar man i sig hans struntprat. Jag stängde av radion efter några minuter. Att prata om en fosilfri värld är ju rena nonsens. För att förstå att vindsnurror inte kan ta över är det lämpligt att betrakta en avskild del av världen, en ö i havet:
http://klimatsans.com/2015/12/18/maste-el-hierro-halvera-sin-befolkning/

 
Ingen bild

Svante1

30 december 2015 09:30

Sicken tok och skojare...stängde av efter 11 minuter :(

 
Ingen bild

Pepparholm

30 december 2015 09:31

Agronomen Johan Rockström borde veta att växter behöver ljus, vatten, värme och koldioxid för att bli frodiga. Varför hatar han koldioxiden som många trädgårdsmästare tillför i sina växthus? Vad är han rädd för? Att bli arbetslös när den datorsimulerade klimatbubblan spricker på grund av felaktiga ingångsvärden?

 
Ingen bild

Lotta

30 december 2015 09:36

OT/ Läser om en 21-åring som åtalas för att varit med när en 19-åring tände eld på ett plasttak mellan Folktandvården och Vårdcentralen i Berga Centrum. 21-åringen dömdes redan 2012 när några "stackars barn" efter ett otaligt antal försök lyckades bränna ner stora delar av Berga Centrum eftersom de saknade lokaaaal eller nåt. Trots att han dömdes till det hårda straffet, samtal med saft och bullar hos någon batikkärring har han fortsatt med sitt pyromani. Denne uppenbarligen störde individ borde snarast låsas in i flamskyddssäkrad madrasserad cell eller ännu hellre utvisas från landet på livstid.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/tva-atalas-for-brand-i-berga-centrum/

 
Ingen bild

Tiketike

30 december 2015 10:24

Lotta: du minns väl att de "oskyldiga ungdomarna" redan 2011 också påpekade att det kommer att brinna igen om de inte fick en lokal?
Snacka om hot!

På tal om Bergagänget:
http://www.barometern.se/reagera/inget-ar-sig-likt-vid-berga-centrum/
http://www.barometern.se/kalmar/besvaren-i-berga-centrum-bestar/

Sorry för OT, men detta fick mig att tänka på en viss person som här på bloggen påstår att det inte förekommer oroligheter i Berga och Norrliden.

 
Ingen bild

Tobbe S

30 december 2015 10:31

Det var som att höra en galen "KlimatMaranataPastor". Stod ut i tio minuter, sedan var jag tvungen att byta kanal.

 
Ingen bild

Niklas R

30 december 2015 10:39

Eftersom jag av princip inte läser Pravda (aka Aftonbladet) på samma grunder som jag inte Realisten, så vet jag inte vad som skrivits i artikeln.

Men baserat på vad Thoralf skriver så säger denna "gigant bland giganter" att det är växthuseffektens fel att muslimerna "flyr" från sina länder.
Någon kanske borde utbilda denne "gigant" lite mer om ideologin islam och vilken påverkan den har på världsfreden.

I dagarna så har det lilla afrikanska landet Centralafrikanska Republiken val. Nu, detta land blev fritt för 60 år sedan från franskt kolonialstyre och har sedan dess har det varit oroligheter mellan norr och syd. Dessa oroligheter bottnar i att norr är muslimskt och syd är kristet. Så ni kan ju gissa vilka de är som driver på våldshandlingarna och oroligheterna i landet.

 
Ingen bild

Gnorfel

30 december 2015 11:13

Idioter som denne kan inte argumentera utan att ljuga...

Hoppas för bövelen att denne individ inte har något med militären att göra. (Skulle iofs förklara mycket av militärens nuvarande dysfunktionalitet om detta offer tillåts agera sådan.)

 
Ingen bild

HM Gotland

30 december 2015 11:17

Ändå är det väl lite komiskt att klimatalarmister nu börjar begagna sig av asylinvandrare som hot?

1 grad = 140.000

2 grader = 280.000

3 grader = 420.000

Naj, huuuu som man säger på Gotland och det är väl meningen? :-)

 
Ingen bild

C Andersson

30 december 2015 11:54

@B Johansson@

Nu har vi en annan Linderg som sjunger. De sista ljuva åren.

 
Ådärkomdenja

Ådärkomdenja

30 december 2015 12:18

Lars Bern om skojaren Rockström: "Domedagsprofeten och charlatanen Johan Rockström har nyligen sommarpratat och gjort sitt bästa för att spä på klimatskräcken i landet. Rockström framställs i vänstermedia (de enda gammelmedia som finns) som klimatforskare, vilket han inte är. Han är agronom och har en rent politisk professur av ringa vetenskapligt meritvärde."

http://adarkomdenja.blogspot.se

 
Ingen bild

Lotta

30 december 2015 12:19

@Tiketike

Tack för länkarna. Enligt Håkan Roupé på polisen är dessa stenkastande ligister ett svårlöst problem. Inte alls. Utvisa dem och deras familjer till hemlandet och problemet är löst. Silkesvantarna visade sig ju hjälpa föga. Alltså dags att ta i med hårdhandskarna.

 
Ingen bild

kallhe

30 december 2015 12:59

här fanns en länk från kommentarer på exponerat. den förklarar allt tok som media och 7 klövern orsakar oss undersåtar som byggt samhället. klimatagendan är mer politisk än vetenskaplig.

http://blog.lege.net/?/362-Skapade-kriser,-istaellet-foer-verkliga-loesningar.html

 
Ingen bild

snoffsan

30 december 2015 13:00

Lagom är bäst, fast när man passerar gränsen för lagom, verkar förståndet försvinna på vägen, och allt blir bara obegripligt dumt och korkat.

Han verkar tillhöra just den där gruppen, när han själv inte inser att gränsen för lagom passerat med råge.

Oavsett hur mycket vi gör i vårt land för miljön, blir vi ändå påverkade av andra länders sätt att sköta sin miljö. Kom att tänka på Tjernobyl. Oavsett om vi inte hade haft kärnkraftverk eller inte,blev vi ändå drabbade.

De flesta stora företag har idag flyttat sina tillverkningsfabriker till länder med dålig arbetsmiljö, billig arbetskraft. För att sedan har affärskedjor i alla länder, världen över, där man säljer sina produkter. Ingen verkar väl ha någon större koll på hur mycket man förstör dessa länders miljö ? När man köper varor i landet ?

Tittar man noga, står inte ofta att prylen, som är svensk, ha tillverkats i landet ? Made in China, på det mesta.

Hur länge dröjer det innan någon i MP , kommer på att man kan sätta en glaskupol över hela landet ?

Läste idag en annan sak, på tal om tokar och stollar. I Karlskoga har MP tänkt till ordentligt.Nu skall det genusskottas, platser där kvinnor rör sig, skall alltså skottas först.
Fast som vanligt, när MP tänker till finns liksom inget konsekvenstänkande bakom. Man passerar gränsen lagom, sedan försvinner förståndet, och kvar blir bara dumhet kvar.
Det gick väl inte så bra. Kvinnorna fick nyskottade trottoarer och busshålls platser att stå på, medans de väntade på bussen. Fast det uppstod då ett litet problem som MP inte tänkte på. Bussen kunde inte komma fram till de fina och nyskottade busshålls platserna. Då vägarna som ansågs mansdominerade, inte blev skottade.
Trots detta ansåg inte kommunen att detta var ett problem alls. Vilket jag har lite svårt att förstå, hur detta inte kunde vara ett problem. Om inte bussen kan ta sig fram, man kommer inte till jobbet. Så måste väl detta vara ett problem ?
Artikeln finns på Fria Tider att läsa. Feministisk snöröjning.

Sedan har vi en annan som passerade lagom. En Mia Jonas, som nu kallas hen. En man i örhängen, som förmodligen tar upp locket när han kissar. Att känna sig som både kvinna och man, kan nog vara jobbigt, men anse sig som både och, och kräva att bli kallad för en hen, är passerad lagom. Så länge han är en man, och inte har två kön, får han nog acceptera att bli kallad man. Enligt alla lagars mått mätt, så är han en man, och inget annat.

Om han som homosexuell vill bli respekterad,så var nog inte detta den bästa lösningen, han skulle varit vid strecket lagom, inte passerat den.Finns också på Fria tider.

Ser framåt mot dagen när SD tar makten, att vi får riktiga politiker som tänker lagom, och framför allt begripligt, och lever på samma planet som jag gör.

 
Ingen bild

Göta

30 december 2015 15:53

Vår stackars korkade statsminister skryter med att enligt hans "fakta" är tillväxten i Sverige hög nu. "Den är högre än vad den har varit på flera år. Den är fjärde bästa i EU. Många länder skulle vara avundsjuka om de hade vår tillväxt, sysselsättningen ökar, arbetslösheten sjunker. Det är bra."

Han nämner inget om att ALLT sker med lånade medel (staten och folket lånar som dårar).

I sin senaste artikel på Ledarsidorna redogör Johan Westerholm för detta vansinne och vad det leder till med följande klartänkta liknelse:

"Tillväxt med lånade medel är som en festkväll med vännerna på stadens krogar på kredit. Morgonen efter vaknar du med en kredit körd i botten, lån som måste återbetalas och en orkester av kopparslagare i huvudet. Men kul hade du. Och bartenders samt servitriserna fick arbeta hårt."

Mer om konsekvenserna finns att läsa här:
http://ledarsidorna.se/2015/12/statsministern-och-den-selektiva-verkligheten/

 
Ingen bild

Demokratur

30 december 2015 16:04

Apropå nämndeman-hen:
Själv hade jag titulerat vederbörande "det" för jag finner inga ord för att beskriva dylik absurditet. Det måste vara mänsklighetens sista tid.

 
Ingen bild

Lotta

30 december 2015 16:22

Syrier vill sprida islam i Europa. Man kan fråga sig varför när det inte finns enda land där islam råder som är något att ha. Om islam är så fantastiskt varför ser det då ut som det gör i dessa dysfunktionella länder? Varför flyr det från sina lyckoriken om islam är så bra?

http://www.liveleak.com/view?i=08f_1450562352

 
Ingen bild

Niklas R

30 december 2015 16:51

@Snoffsan
Appropå brynstenen så kan jag inte förstå varför någon person skulle vilja identifiera sig som en sådan.
Hen är ett gammalt ord för brynsten och finns i otaliga ort- och lokalnamn för att identifiera områden där man kunde hitta just brynstenar, vilket var viktigt för människorna i landet förr, när man inte kunde gå till affären och köpa ett bryn. Därför så finns det namn som Henån, Henskog, Hensjö, etc.

Att nu denna person, Mia-Jonas vill att skall kalla den för hen kan tyckas lite konstigt, men jag anser att det är varje persons rätt att bli kallad vad man vill. Men för att det inte skall kännas så gammalmodigt så är det bättre att vi använder det moderna ordet för hen, nämligen brynsten, eller bryne.
Så i detta fallet så blir det då nämndebryne Mia-Jonas. Och i text kan man ju då varva detta med bryne eller brynstenen, t.ex "brynstenen anser att..."

Vi måste ju vara omtänksamma mot våra talande brynen.

 
Ingen bild

carl

30 december 2015 17:12

skandal i sjukvård, är ok. Har läkare utländskt ursprung eftersom det inte gör nåt att han missköt sitt yrkesutövande ?

http://na.se/nyheter/orebro/1.3407391-lakare-oppnade-inte-posten-pa-ett-och-ett-halvt-ar

svenska läkare prickas ju för minsta lilla.

 
Ingen bild

s29

30 december 2015 17:55

Herregud, har en intellegent människa fått jobb på Aftonbladet?

 
Ingen bild

ÅMÅL

30 december 2015 18:55

Ramona Fransson önskar GOTT NYTT ÅR –
intressant tillbakablick på det gångna året:
http://snaphanen.dk/2015/12/30/gott-nytt-aar-2016/#more-185003

 
Ingen bild

Bo

30 december 2015 19:32

Johan Rockström agronom? Otänkbart, då borde han känna till att det finns ett klart samband mellan CO2 och O2. Vid fotosyntesen i våra växter, regnskogar, veteodlingar mm tar bladen upp koldioxid och skapar syre. Tack vare ökningen av CO2 är skördarna nu rikare än någonsin. Vill IPCC skapa svält? Ja!

 
Ingen bild

snoffsan

30 december 2015 20:51

Tack för din förklaring Niklas, hade ingen aning om varken det ena eller andra. Men godtar bryne framför hen. Är väl lite gammalmodig, för att klara av ordet hen.

Det får bli han och hon, och bryne om jag är osäker ^^

 
Ingen bild

OT

30 december 2015 21:14

Helt apropå! "Love brought out the animal in her.": https://www.youtube.com/watch?v=dAagFKdsSNs

Är det detta kvinnorörelsen går ut på? Är det därför det innebär att åka tunnebana är detsamma som att vara svensk?

Jag vet! Det är många kvinnor som istället ser det ur denna synvinkel istället "Inglourious Basterds - Shosanna": https://www.youtube.com/watch?v=bM5mTEavepU

P.S Jag som enkel svensk, säger bara detta - "If I had a heart (Vikings Soundtrack)": https://www.youtube.com/watch?v=9YEyuRlSieg

 
Ingen bild

Jan Eriksson

31 december 2015 12:52

-> snoffsan
Bra skrivet!
Fast SD kommer aldrig över 20%. Det står så i DN idag. 20% är max. För 1½ år sedan stod det i DN att 10% var maximalt för SD.

Man ska alltid lite helt på DN som är lansbärare för avvecklingen av verkligheten. Nu räcker det inte med "nyanlända svenskar längre". Nu är det "nyanlända svenska medmänniskor" som gäller.

Finns det någon gräns för dumheter?
Svar: Nej, tyvärr. Inte ännu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se