thoralf

Direktlänk till inlägg 29 december 2015

INTE RASIST MEN

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2015 10:29

Tidningen Östra Småland har tagit upp att Inte Rasist Men på sin facebooksida hänger ut mina personuppgifter sedan den 17 december. Man hänger ut min adress och mitt personnummer med alla 10 siffror. Detta trots att uppenbarligen tidningen uppmärksammat ansvariga på detta!


Det är en plusartikel i Östra Småland men via min FB-sida kan artikeln läsas under några dygn.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maja Dacke

29 december 2015 11:12

Eftersom jag absolut inte gillar detta förfarande av gangstrar så trycker jag inte heller på gilla-knappen. Men att hänga ut någon med personnummer varhelst det sker är kriminellt. Och måste på något sätt stoppas.

Tänk så mycket ohyra som rör sig fritt i landet - de som påstår sig inte vara rasister men är de mest rasistiska och kriminella. Tvi!

Med hänvisning till Strindberg: Det finns tydligen svin som har loppor i pälsen. Eller hur var det nu?

 
Ingen bild

Demokratur

29 december 2015 11:49

Vänsterextremisternas terror och hot i ett nötskal. Det verkligt tråkiga är att etablissemanget håller dessa terrorister under armarna.

 
Ingen bild

Argus

29 december 2015 12:23

Såvitt jag kan bedöma är det ett brott mot Personuppgiftslagen (PUL). Anmäl.

 
Ingen bild

Tony

29 december 2015 12:33

Sossepartiet i Umeå fick en ryggrad i julklapp,
Fler borde föräras denna julklapp till exempel
alla tidningsredaktioner i landet, som visserligen
motvilligt skriver om att någon terroriserar polis
Ambulanspersonal och brandkårspersonal med bomber
och raketer som slängs emot dem, men som inte har
ryggrad att beskriva vilka dessa ungdomar är.
Så varje tidningsredaktion borde föräras en
ryggrad i nyårspresent!

 
Ingen bild

snoffsan

29 december 2015 12:33

Man skulle kunna tro att det är ett busstreck från några småbarn.Fast man inser att det är vuxna människor med en pytteliten hjärna.Att skriva ut någons personnummer på det sättet är faktiskt kriminellt och kan få förödande konsekvenser, om någon får för sig att kapa din identitet.

Vad skulle du kunna göra om någon gjorde detta ? Om du själv varit aktsam med dina uppgifter ? Får man rätt hos banker ? Polisanmälningar ? Betalningsskyldig ifall någon tar en massa lån och gör köp i ditt namn ?

Detta borde helt klart polisanmälas snarast, ifall det kommer tråkigheter utav det.

Träffade på tre stycken av denna typ i kön i affären igår. Vuxna runt 40 år gamla. Mannen i sällskapet verkade inte tvättat eller borstat och klippt sitt hår senaste åren. Stora stickade mössor och halsdukar, även på kvinnorna.
Deras uppträdande i kön, var på en sådan låg nivå, att folk började skruvade på sig, och fram med alla skämskuddar man kunde hitta.

När jag tänker på dessa, inser jag en sak, dessa är näthatarna, dessa som spyr galla och svavel över allt. Dessa som man skulle vilja konfrontera en och en.

Men inser att inget vettigt skulle komma ur någon mun på dem.

Polisanmäl dem snarast, även om det inget händer, är du tryggad om något skulle hända med din identitet. Kanske ta det med din bank också ?

Vår tid kommer en dag, tröstar jag mig med varje dag. SD kommer till makten, river ner, bygger om, börjar om igen.

 
Ingen bild

Dolle

29 december 2015 12:45

Du är en offentlig person med kontroversiella åsikter så det få rdu nog tåla!

Thoralf Alfsson

29 december 2015 13:00

Så du menar att alla inte skall vara lika inför lagen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 december 2015 13:37

@Dolle. Tycker du att alla som inte tycker "rätt" ska drabbas av att få sitt hela personnummer mm uthängt på nätet? Straff för sk. fel åsikter, ska Sverige bli ett Nordkorea ligth?
Kontroversiella åsikter idag, rätt åsikter imorgon. Vi kan ju alla se hur 7K sakta gör helt om...

 
Ingen bild

Gnorfel

29 december 2015 14:36

Varför inte starta en systersajt kallad
InteHellerRasist.nu
Eller liknande, där kulturmarxister och intersektionalister hängs ut... #killallmen, #killAllCIA, #KillAllWhites, etc.

 
Ingen bild

World Traveller

29 december 2015 14:41

Dolle, hur langt ar ni beredda att ga i era trakasserier mot Thoralf? Uthangning med namn, bild och personnummer sager du ar ok. Ar det ok att tuta i vuvzelor och skramla med nycklar nar Thoralf haller tal pa torgmoten? Ar det ok att skaera sonder hans bildack? Lite stenkastning ar vael ok i demokratins namn eller...?

 
Ingen bild

calle

29 december 2015 15:19

facebook säkerhetsavdelning hade nog stoppat detta, om det varit en person som tillhört maktelitens agenda.

Bo Frank möter folket, som fått nog av Mångkultur.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6334683

 
Ingen bild

Gösta Svensson

29 december 2015 15:22

Kanske Dolle var ironisk, men om nu inte så var fallet så ber jag att få påminna om att det du kallar "kontroversiellt", för en annan kan vara högst normalt.

Däremot kan jag hålla med om att stora delar av medie- och åsiktsetablissemanget brukar påstå att SD och dess företrädare är "kontroversiella". Fast det är ju liksom inte samma sak som att konstatera att de verkligen är det.

 
Ingen bild

Tompa

29 december 2015 16:04

Vänsterns hot och våld ignoreras av etablissemanget.


Tack för att vi fick komma till Sverige?
50-60 i slagsmål uppe i Trängslet
http://www.dt.se/dalarna/alvdalen/brak-pa-asylboendet-i-trangslet-flera-polispatruller-pa-plats

Är det inte dags att börja deportera direkt efter utfört brott?

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 december 2015 16:09

Lucas 23:34 "Fader förlåt dem, ty de veta icke vad de göra". Det är helt enkelt så att förmågan att tänka klart, fattas hos de ansvariga för IRM.
De borde få en God Man och fråntas sina datorer. Det finns mera lämplig "daglig verksamhet" för att bättre matcha deras intellektuella status..

 
Ingen bild

Lewren

29 december 2015 16:19

Hur ser det ut rent lagmässigt? Personuppgifter är ju offentliga uppgifter, och PUL vad jag förstår det gäller väl enbart lagring av personuppgifter i register?
Fult oavsett, det är uppenbart ett försök att göra skada.

 
Ingen bild

Gösta Svensson

29 december 2015 17:32

@calle

När man läser om Araby-kaoset så ser man en del röster som menar att det krävs långsiktigt arbete för att kommma till rätta med problemen. Det är väl sant på ett sätt. Problemen som följer av decenniers politiskt vanstyre på alla nivåer i Sverige, kan man inte i grunden lösa över en natt, fast det finns saker man kan göra väldigt snabbt med de resurser man har, och som också kommer att märkas väldigt tydligt.

Det är det gamla vanliga som gäller när man diskuterar vad som måste göras åt kriminaliteten; en sida hävdar att det var fel på förövarnas uppväxt/föräldrar/skola/boendemiljö etc, och att det är det som är det viktigast och egentligen enda felet. Andra menar att man bara skall bura in dem. Sanningen är väl den att båda problembeskrivningarna är relevanta. Man måste akut göra något åt orsakerna till problemen, tex drastiskt minska invandringen från länder som är statistiskt överrepresenterade i brottsstatistiken och dessutom stoppa invandringen av människor som uppenbart kommer att ha stora problem att tillföra något till det svenska samhället (tex betala skatt), och att kasta ut de som redan är här och har visat att de inte respekterar Sverige och inte anstränger sig för att bidra.
Sen måste man naturligtvis också göra något långsiktigt hållbart åt de som redan är svenskar, och som vi inte kan kasta ut. Det handlar så som hela livet faktiskt gör, om piska och morot. Man får något för att man gjort sig förtjänt av det och inte för att någon lyckats med konststycket att inbilla oss som betalar för kalaset att vi är "skyldiga" att ge någonting. Man gör rätt för sig om man kan och ges också chansen att göra det (utbildning!). Eller så tar man de hårda konsekvenserna av att inte göra det. Punkt.

Samma i Araby - akuta insatser! Snabba lagändringar som på några dagar kan ta bort de drivande, de ruttna äggen, ur korgen. Resten av fårskocken (följarna) kan sedan fångas upp av tvingande arbets- och eller studieåtgärder. Är inte föräldrarna med på noterna och samarbetar, så skall de tydligt märka det i form av minskade/indragna bistånd och om möjligt, utvisning.

Det hela är egentligen mycket enkelt, men mjäkigheten och ryggradslösheten hos alla dessa falska humanister som tillskansat sig maktpositioner i vårt land Sverige, är ett absolut hinder för att något konstruktiv någonsin kommer att ske. Jag tvår mina händer!

Thoralf Alfsson

29 december 2015 17:53

"Det hela är egentligen mycket enkelt, men mjäkigheten och ryggradslösheten hos alla dessa falska humanister som tillskansat sig maktpositioner i vårt land Sverige, är ett absolut hinder för att något konstruktiv någonsin kommer att ske. Jag tvår mina händer!"

Ja, det handlar om att plocka bort de drivande och helst utvisa dem och dra in deras medborgarskap (om de har svenskt och dubbla medborgarskap). Jag kan lova att det skulle ha en mycket god effekt.

 
Ingen bild

Gösta Svensson

29 december 2015 17:51

Jag ber om ursäkt för off topic, men jag måste bara få tipsa om detta:

"På tisdagsmorgonen fick Migrationsverket i Alvesta ta emot 35 personer som bor på flyktingboendet i Grännaforsa. Som Sveriges Radio Kronoberg rapporterat har de lämnat boendet på grund av att det spökar där och de vill inte återvända dit.

– Det är några personer med en stark tro på väsen som har dragit med sig många fler i det här.


– Vi tar det här på allvar, och tror att vi kan förklara händelserna. Flyktingarna kommer från en annan kultur med själslig tro, säger Magnus Petersson."

Från Smålandsposten
http://www.smp.se/alvesta/spoken-skrammer-bort-flyktingar-fran-grannaforsa/


Skall man skratta eller gråta?
Hade förresten hand om en bosnisk muslim som skulle börja jobba på min arbetsplats för några år sedan. Hon vägrade att gå ned i en källare pga "spöken". Jag bet ihop och gjorde det åt henne.Dels eftersom hennes anställning bara var tillfällig och till för att lösa ett personalproblem som uppstått plötsligt, och dels eftersom hon jobbade bra för övrigt. Annars hade jag nog sett till att hon åkt trots alla andra problem det inneburit.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

29 december 2015 18:39

Som gratismedlem på Ratsit eller Upplysning får man fri tillgång till folks adresser, fullständiga personnummer, ev andra boende på samma adress mm. Men att hänga ut detta är ett vänstersnusk, alltid.

 
Ingen bild

Polisanmäl-Förtal och brott mot PuL

29 december 2015 19:23

"Det som sägs nedan bygger på din uppgift att hemsidan i fråga inte har något utgivningsbevis (se Myndigheten för radio och TV:s hemsida http://www.radioochtv.se/Tillstand-och-registrering/Internet/Utgivningsbevis/). Finns utgivningsbevis blir PuL oftast inte tillämplig och man får istället titta på förtalsbestämmelsen inom grundlagen och inte i brottsbalken."

"Ett tips kan vara att du också vänder dig till Datainspektionen (www.datainspektionen.se), som är tillsynsmyndighet för PuL och har stor kunskap om kränkningar av den typen som det är frågan om här. Det är dock viktigt att betona att Datainspektionen inte sysslar med regelrätta brottsutredningar, därför ska man också vända sig till polisen för att anmäla brott mot PuL.

Mitt råd är alltså sammanfattningsvis att du gör en polisanmälan för förtal och brott mot PuL och kanske även hör av dig till Datainspektionen för att få ytterligare råd."
http://lawline.se/answers/15865

 
Ingen bild

Lars

29 december 2015 20:40

IRM..., "demokratisk värdegrund", "allas lika värde", "antirasist" och allt vad det heter numera medan Sverige avvecklas, faller samman och fasas ut. Vi "berikas" numera med diverse "social oro" i vårt tidigare trygga, fina land.

Stå på dig Thoralf! Du har långt fler med dig än vad du tror. (500 ex utdelade med lätta steg.)

 
Köksblandare mässing

Köksblandare mässing

29 december 2015 20:42

Kör hårt

http://koksblandare.blogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 december 2015 23:09

IRM = Inte Riktigt Monterade...

 
Ingen bild

öga för öga tand för tand

30 december 2015 23:16

https://www.youtube.com/watch?v=UZizVPNxWWc

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se