thoralf

Direktlänk till inlägg 26 december 2015

SVERIGES KOLLAPS

Av Thoralf Alfsson - 26 december 2015 13:07


”-Jag är övertygad om att jag och Alliansen skulle klara det bättre.”

Anna Kinberg Batra om flyktingkrisen.


Anna Kinberg Batra och Alliansen vill ju inte ens ta över makten genom att fälla socialistregeringen.


”-Man behöver en omstart. Att sätta sig ner över julen och fundera på hur man skall komma ut med sin egen inriktning.”

Socialdemokraten och kommunalrådet Johan Persson om sin egen regering.


Egentligen ett skrämmande uttalade! Kom ihåg att Johan Persson sitter i socialdemokraternas partistyrelse. Han är dessutom ordförande i flera stora utredningar. Skrämmande att socialdemokraterna uppenbarligen inte vet vad man vill men för den intresserade har det ju varit uppenbart ända sedan man bildade regering med Miljöpartiet. Det bästa för landet vore om Stefan Löfven lämnade in sin avskedsansökan och utlyste ett nyval. Sedan kan socialdemokraterna fortsätta fundera fram till 2018 vad man vill med Sverige!


Lars Berns beskrivning är väldigt bra. ”Migration utan integration orsaken till våldsutveckling”.

 
ANNONS
 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

26 december 2015 13:41

Socialdemokraterna bestämde sig ju för att överhuvudtaget inte diskutera "flyktingpolitiken" på sin kongress sista dagarna i maj och alla sådana motioner lades åt sidan.

Det säger ju det mesta, att ett regeringsparti sköt den fråga som svenska folket anser vara viktigast på framtiden.

Sen några månader senare kom verkligheten ikapp även Socialdemokraterna.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Pepparholm

26 december 2015 13:43

Anna Kinberg Batra med Alliansen törs inte. Socialdemokraterna med bl a Johan Persson i ledningen vet inte. Det måste som Thoralf skriver leda till kollaps. Det borde också Jimmie Åkesson säga i klartext.

 
Ingen bild

Demokratur

26 december 2015 13:59

Det bästa för Sverige, så länge SD inte har egen majoritet, vore att lämpliga delar av sjuklövern slänger stoltheten över bord och sätter sig i samtal med SD.

 
Ingen bild

Lewren

26 december 2015 14:09

Mycket bra video

Ska tillägga, mannen som talar i slutet är Stefan Molyneux och har många intressanta videor som tar upp bla invandringen som sker just nu i stora delar av väst, och påvisar hur inkompatibelt detta är med vår egen kultur. För den som är intresserad av att höra mer av honom så finns hans youtube kanal här: https://www.youtube.com/user/stefbot/videos

 
Ingen bild

Peter Nordström

26 december 2015 16:20

T.o.m en inbiten socialdemokrat som Johan Westerholm tvivlar på sin egen regering.
http://ledarsidorna.se/2015/12/stefan-den-forste/

 
Ingen bild

Demokratur

26 december 2015 16:34

Såg att den avskyvärda Aftonslasken körde med PK-pronomet "Hen" på sitt löp idag. Ska festa när nämnda publikation konkar...

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

26 december 2015 17:48

Denne )s)-Persson säger: "..hur man skall komma ut med sin egen inriktning".

Ordvalet tyder ju på att man "har en inriktning", och problemet är att "komma ut" med denna. Saknar (s) mediakanaler? Icke, det räcker och blir över. Alltså är yttrandet falskt, och indikerar att (s) inte har någon politik, dom är totalt vilsna inför alla problem dom skapat och inte kan hantera.

 
Ingen bild

Gösta Svensson

26 december 2015 18:24

Det är ett svineri av moderaterna att de låter politiskt rävspel och önskan om egen makt gå före nationens bästa! De skulle kunna ta ansvar, bita i det sura äpplet och räcka ut handen till SD, men istället spelar man vidare som om inget hänt, som om det var business as usual och väntar antagligen på att kunna bilda regering nästa val när den rödgröna röran totalhavererar och går upp i rök.

Vad är det för land man tror att det finns kvar att regera över efter 2018?! En bananrepublik!

Om Moderaterna menat allvar med sina förslag om att skärpa till invandringen och bromsa fallet, hade man valt att samarbeta med SD. Det man håller på med nu är bara att lura väljarna, och kasta ut lite fläskben då och då för att hålla grytan varm. Tillräckligt många svenskar kan tyvärr vara tillräckligt korkade för att gå på detta Alliansens tricksande än en gång. Inget positivt kommer att hända om Alliansen kommer ihop och vinner valen än en gång. Fallet kommer att fortsätta och förmodligen någon gång mellan 2019-2021 kommer vi att vara föremål för samma åtgärder och förnedrande "räddningspaket" som Grekland.

 
Ingen bild

Demokratur

26 december 2015 19:35

Det blir ett tungt arbete för oss Sverigedemokrater att städa efter decennier av vanstyre av sjuklövern. Men, någon måste värna nationen.

 
Ingen bild

Tony

26 december 2015 19:37

Moderaten Finn Bengtsson är inte glad över hur hans
parti agerat, och det kan man förstå, dom kunde ju
lika gärna behållit DÖ, dom agerar som om det finns
kvar ännu, fegheten är märklig, för vad tror dom sig
vinna på att lotsas som att dom är någon slags
opposition, så man förstår Finn Bengtssons besvikelse!

 
Ingen bild

calle

26 december 2015 20:19

internationella långivare vill ha massinvandring så de kan låna ut miljarder till Svenska staten. sedan när svenskarna inte kan betala så får långivarna ta landets tillgångar nästan gratis. bara lite mutor till 7 klöverns politiker så går projektet i hamn.

vart på rean och 1000 tals utlänningar handlar som de var miljonärer. gissar handeln gillar massinvandring så de sälja.

på bussen hem sitter ensamkommande och glor i mobilen, och jag sitter bakom ovanför och ser mobilerna och de glor på imamer som håller tal. röd bakgrund och vitklädd gubben med huva på huvet. samma som man sett på avpixlat som är jihaduppmaningar att döda otrogna västerlänningar. skrämmande att de finns i sin vardag.

 
Ingen bild

Innebodde

26 december 2015 20:47

Alliansens d.v.s Moderaternas ställningstagande i flyktingfrågan är inget annat än falskt taktiserande. Grunden för migrationsöverenskommelsen med mp är fundamental. Därför ska man inte tro på Prata Batra. Ränderna går aldrig ur.

 
Ingen bild

Ibbe

26 december 2015 20:49

Alliansens d.v.s Moderaternas ställningstagande i flyktingfrågan är inget annat än falskt taktiserande. Grunden för migrationsöverenskommelsen med mp är fundamental. Därför ska man inte tro på Prata Batra. Ränderna går aldrig ur.

 
Ingen bild

Göta

26 december 2015 21:07


VÅRA HEM I SVERIGE
På julaftons morgon körde P1 ett program från Malmö, där två reportrar gjorde "en djupdykning i myten och drömmen om Hemmet. Platsen dit man alltid återvänder för att få frid, kärlek och trygghet... Om att söka hemmets själ, hur det känns att förlora sitt hem, hur många hem man egentligen kan ha, med mera."

I programmet fick man veta vad Hemmet symboliserade för en handfull olika gäster. Symtomatiskt för SR/SVT hade man bland andra givetvis med en professor i genusvetenskap(!) och naturligtvis också två personer som representerade svensk medias stora och numera enda favoritämne: FLYKTINGAR.

Dessa två flyktingar var dels en kvinnlig lektor i psykologi, som flytt hit från Afghanistan med sina föräldrar, vilka nu såg det tidigare hemmet i Afghanistan som sitt mycket efterlängtade andra hem. Flykting nr 2 var en numera svensk politiker, självklart en Sosse-politiker (förtroendevald och välbetald heltidsanställd) som tillsammans med sina föräldrar hade flytt från Bosnien på 90-talet när hon var 17 år. Hon berättade att när kriget var slut i Bosnien längtade hon först tillbaka dit, men efter att hon åkt dit på besök, tyckte hon att hennes gamla stad hade blivit en helt annan stad, bl.a på grund av att där skett en etnisk rensning, och nu längtade hon inte tillbaka dit, för hennes gamla stad finns ju inte längre, utan nu är det istället det mångkulturella Malmö som gäller för henne.

Reportern yttrade då följande ord som gör mig så heligt FÖRBANNAD, han sa:
"Det finns ju många människor i Malmö och i Sverige som fått lämna sina hem och som bor här nu, långt bort från den platsen de växte upp och KANSKE INTE ENS KAN ÅTERVÄNDA. VAD GÖR DET MED EN MÄNNISKA, ATT MAN INTE KAN VÄNDA TILLBAKA?"

VARFÖR STÄLLS ALDRIG FRÅGAN vad det gör med oss pursvenskar som heller ALDRIG KAN ÅTERSE VÅRT GAMLA SVERIGE IGEN? I stort sett alla flyktingar i Sverige åker som skottspolar i skytteltrafik till och från sina gamla hemländer och besöker sina släktingar där, oftast flera gånger per år. Men vi svenskar kan ALDRIG återvända till vårt egna Malmö eller vårt egna land igen, FÖR DE FINNS INTE LÄNGRE. De är bortsopade av våra egna politiker med god hjälp av journalisterna.

 
Ingen bild

Demokratur

26 december 2015 21:11

Ser att den nya adeln skjuter raketer mot polisen. "Spännande". Fråga: kan man hålla Anders Lindberg på Aftonslasken ansvarig för svenskar som skadas...?

 
Ingen bild

SM811

26 december 2015 22:14

@Demokratur
Med samma slutledningsförmåga som han har så är det fullt möjligt.

 
Lassekolja

Lassekolja

26 december 2015 23:06

Ytterligare ett klipp som alla svenska väljare borde se ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Tompa

26 december 2015 23:54

Det är fler ute i världen som förundras över vad som händer i vårt land

http://www.liveleak.com/view?i=b74_1451164488

 
Ingen bild

Lena

27 december 2015 00:17

@Göta du har så rätt. Varför frågar ingen vad vi svenskar tycker? Kan inte journalister hålla två tankar i skallen samtidigt? Ikväll såg jag filmen "En man som heter Ove", förra veckan såg jag En underbar jävla jul". båda filmerna håller ok kvalitet men är olika varandra. MEN en sak hade de gemensamt, de har båda med invandrare som är så schyssta och pratar svenska precis som vi, uppför sig precis som vi och delar alla värderingar med oss svenskar. Men de är med som en exotisk kuliss och som något nytt i vårt land. Det finns inga som helst konfrontationer.
Samma sak händer nu på SVT, hur många program har Gina Dirawi varit programledare för i höst?, Hur många gånger har hon varit med som gäst? Nu senast fick hon sin egen show på självaste julafton som s k värd. Det handlar OM HENNE, inte om att vara värd för ensamma människor som tittar på tv på julafton. Allt är så genomskinligt och SVT skäms minsann inte, nej här ska bara sättas upp en arrogant attityd.

Och TV4 med en förinspelad Bengt Magnusson som värd på julafton och som talar om för folket att det inte finns något svenskt, allt har kommit utifrån...

All media kommer nu att överösa oss i mängder med den typen av presentationer av invandrare, bara för att skyla över problemen, var så säker på det.

Det finns ingen demokrati utan att media, press och journalister inte står upp för det.
Så vad kan vi, folket, göra? Tror det är bra att skriva inlägg på alternativa bloggar - det visar att vi lever och tänker självständigt. Sedan kan man förstårs vända ryggen till TV det finns i alla fall ytterst få bra program.
Det tredje vi borde ta itu med det är att hitta kreativa saker att göra själva - helt enkelt utskopa TV-skiten och den här Hollywoodkulturen, hur kul är den? Passar väl mest fjortisar.

 
Ingen bild

Eva S

27 december 2015 01:02

Du har så rätt i detta! Tragedin har redan skett och repatriering kommer väl aldrig att ske eller bara i minimal omfattning.
Majoriteten runt mig är muslimer. Åkte till ett f d fiskarsamhälle, numera turistort, för att vila upp mig. Där brukar det finnas svenskar, norrmän och tyskar, i första hand.
Men när jag steg ur bilen kom det en stor grupp kolsvarta, unga män emot mig. Blev både förvånad och skakig, p g a tidigare överfall av invandrargäng.
Vandrade utmed de vita husen, dränkta i rosor men ingenting kändes som förr. Araber o svarta strömmade förbi mig. Vet att det finns asylboende i närheten, förr behandlingshem för personer med personlighetsstörning. De får nu ingen behandling mer än piller + ev. inlåsning.
Jag gömde mig på en pub, eftersom muslimer inte dricker, för att få prata lite med folk från Västeuropa. Växlade några ord med en person från Belgien. Det är spännande med europeisk multikultur och att prata engelska med folk. Det var roligt att resa inom Europa. Men en resa idag skulle kunna sluta hur som helst, som Paris-massakern. Europa är förlorat och jag med.

 
Ingen bild

Moderat

27 december 2015 01:27

Thoralf:Du kan ju drömma om att Löfven lämnar in en avskedsansökan, förmodligen för att du törstar efter makt men det kommer du aldrig att få. Vad som helst i riksdagen bara vi slipper dig.

Thoralf Alfsson

27 december 2015 09:33

Vad är det för fel på dagens moderater?

 
Ingen bild

Demokratur

27 december 2015 07:51

Terrorhot mot europeiska huvudstäder. Upplopp i svenska städer. Heja mångkulturen. 87% av svenskarna vaknar nöjda till dessa nyheter...? Dagens fråga: varför blir någon polis? Riskera livet för usel lön och bara otack från PK-etablissemanget. Hade jag varit polis så hade jag sagt upp mig och uppmanat PK-etablissemanget att själv ta hand om sina gullegrisar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

27 december 2015 09:29

Just när vi hoppades att det dystra 2015 skulle sluta fredligt. Araby/ Växjö/ Annandagen...
Det är skönt att vara landsbygdsbo och slippa invandrargetton, med sina "spännande" överaskningar"..

 
Ingen bild

Tompa

27 december 2015 09:43

"Vi har valt att inte ingripa eftersom det är inte är så många patruller i tjänst i Växjö. Vi måste bedöma om vi kan ingripa eller om det är för stor risk, sa Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral, under kvällen."

http://www.smp.se/vaxjo/polisen-beskjuten-med-raketer-och-gron-laser/

Våra kulturberikare gillar verkligen våld och kaos och vår polismakt ingriper inte som vanligt.

Oerhört tragisk utveckling i vårt tidigare så lugna och trygga fina land.

 
thojuh

thojuh

27 december 2015 10:01

Det är 1000 gånger mer troligt att en jude
får ett nobelpris jämfört med en muslim.
Det måste bero på islamofobism.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Lotta

27 december 2015 11:00

@Moderat
Varför detta hat mot Thoralf? Har du personliga problem föreslår jag att du söker vård.

När det gäller Götas inlägg som var mycket bra anser jag att det inte är rimligt att personer som kommer hit som flyktingar skall få stanna kvar när kriget i deras hemland är över. De skall åka hem och hjälpa till med att bygga upp sitt land igen. De har vant sig vid vår höga standard och ids inte bygga upp sitt eget land. Det är bättre att låta die dumme schwede försörja dem på livstid. Takkiya heter det visst. Varför skall de ha två hemländer när vi inte ens får ha ett? Jag kommer för evigt förbanna de politiker som bestämde, utan att fråga oss det svenska folket om vi ville delta i deras våta dröm, mångkulturen. Må historien döma dem hårt som de landsförrädare de är och har varit.

 
Ingen bild

Tiketike

27 december 2015 11:05

HULDA mk1: samma sak i Navestad, Norrköping. Bränder, stenkastning, upplopp.
Det ska f-n vara polis och brandman när huliganerna går igång.

 
Ingen bild

SM811

27 december 2015 11:19

@Moderat
http://soldatmamma.blogspot.se/2015/12/mastar-gur.html

 
Ingen bild

khaled

27 december 2015 11:19

nu inför 7 klövern totalövervakning mot kritiker av 7 klöver-regimen, (D)iktatur(Ö)verkommelsen.

men det beror på konsekvenser av mångkultursamhället. FOI måste ta reda på vem som har extrema åsikter som makten inte gillar.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6333152

man skall använda olika alias och formulera sig olika hela tiden och skriva på olika tider och variera sig så mycket man kan. så robotfunktioner i övervakningsprogrammen får svårt att kartlägga vanor och mönster i en persons dataanvändning.

 
Ingen bild

snoffsan

27 december 2015 11:50

Till dig moderat - Du säger att Thoralf törstar efter makten. Man skall inte kasta sten i glashuset. Ni sitter själva kvar, biter er fast som blodiglar, låter allt runt om er rasera, bara för att få sitta vid makten.

Att vara ansvarsfull politiker,innebär att man tar ansvar för sitt land och ekonomi, framförallt sitt folk.

Att vara ansvarsfull innebär också att man slutar ljuga för folket, lovar saker, som man sedan röstar ner.

Att ta ansvar innebär också att man inser när det är dags att avgå.

Det är mycket ansvar som ligger på politiker idag, alla verkar inte vara födda till just politiker.
Och du moderat, verkar vara riktigt felplacerad, otrevlig och tror säkert att en högre makt valt ut er som idag sitter och tror sig styra landet.

Ni sitter där inte för folket längre, eller landets väl, ni sitter där bara av en anledning - Lönen, som trillar in på kontot varje månad.
Tänk då på detta moderat - Det är folket som betalar din lön varje månad, folket som ni inte bryr er om det minsta.

En annan sak moderat - En dag, finns varken du eller jag kvar här på jorden. Vill du verkligen lämna detta som händer nu i landet, till dina barn och barnbarn i framtiden ? Tycker du då, att du varit en ansvarsfull och god politiker ?

Själv hoppas jag innerligt, att du bara är barnunge, som fortfarande bor hemma i ditt barnrum, och inte sitter vid någon som helst maktposition, din attityd skrämmer mig.

För det är just sådana personer som du, som idag biter sig fast med alla till buds stående medel, att krampaktig sitta tiden ut till nästa val.Man ljuger utan att blinka, och hoppas innerligt att inget fruktansvärt hinner hända till 2018. Och till er hjälp har ni DDR media, som tävlar om vem som kan ljuga mest och bäst. SVT som är rena rama propaganda TV, som gamla Sovjetunionen. Ser du inte själv hur uppenbart patetiskt allt börjar bli ?

Vad Sverige behöver idag moderat, är ärliga politiker som tänker på landet och folket i första hand, som är ärliga och inte fulla av lögner, som inte längre vet hur man stavar till sanningen.

Och den dagen verkar ju komma till oss med stormsteg.

 
Ingen bild

Demokratur

27 december 2015 12:29

En "Moderat" som stöttar såssar... Säger väl alltom DDR 2.0 Om nu "Moderat" inte är ett alias för stenkastarvänstern...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se