thoralf

Direktlänk till inlägg 25 december 2015

KOMMANDE BAKSMÄLLA

Av Thoralf Alfsson - 25 december 2015 10:23

När man ser på politiker från V, MP och C försvara en fortsatt fri invandring till Sverige så undrar man verkligen om dessa människor är helt friska. Den baksmälla som Sverige kommer drabbas av under de kommande åren blir minst sagt påfrestande för stora delar av befolkningen.

Den svenska börsen står och stampar med några procents ökning under 2015. Den danska börsen har däremot stigit med drygt 30 procent.


Statistiken över antalet asylsökande i november kom i veckan även från Danmark. Jag roade mig med att lägga till kvartal 4 för 2015 i grafiken, trots att december fortfarande återstår. Grafiken är minst sagt skrämmande. Att politiker från framförallt V, MP och C ändå tror att vårt land kan fortsätta med den helt absurda invandringspolitiken är fruktansvärt skrämmande. Men det är faktiskt lika märkligt att stora delar av befolkningen inte kommit till insikten att invandringen måste strypas till absolut minimum eller helt stoppas under en längre tidsperiod. Om vårt land skall fungera som ett välfärdsland.


Sverige behöver inte fler ensamkommande afghanska unga män! Massinvandringen bör nu följas av massavisningar.


"Resultatet ser vi i dagens samhälle där utanförskapsområden nu växer som svampar ur jorden. När den politiska eliten äntligen upptäcker att de håller på att tappa kontrollen över utvecklingen, då försöker man lösa sitt problem genom att tvinga den infödda befolkningen att steg för steg ge upp sin identitet genom att ”öppna sina hjärtan”. De tror att de skall lyckas visa upp något som liknar integration genom att sopa allt som hållit samman den gamla folkgruppen under mattan. Den svenska flaggan anses plötsligt så provokativ att den tas bort på ställe efter ställe, den Svenska Kyrkan täcker över sina symboler så att de inte skall provocera, vänsterfeminister sätter på sig hucklen, psalmsång på skolavslutningar tas bort m.m."

Lars Bern, Migration utan integration orsaken till våldsutveckling.

 


 

 
 
Ingen bild

Tompa

25 december 2015 11:06

Ja fy f-n
Den som inte förstår vad denna statistik innebär för vårt land borde få en förmyndare tilldelad till sig.

2015 var ett skit år men kommer förmodligen ändå att vara ett bra år jämfört med vad 2016 kommer att erbjuda.

 
Ingen bild

SM811

25 december 2015 11:11

"Friska", det tvivlar jag på när man ser staplarna. Ser man inte att Sverige går mot kollaps är man inte frisk. Helt rätt att det skall bli helt stopp och sedan börja massavisningar.

 
Ingen bild

Janne B

25 december 2015 11:11

Men för HELVETE när ska dom vakna! Sveriges behov av testosteronstinna afganska män är minimalt. Skicka hem dom igen!

 
Ingen bild

Hacke

25 december 2015 11:23

Det är skrämmande hur dåligt insatta folk är. Var och uppvaktade en släkting med en blomma före jul och vi kom snart in på politiken. Och visst, hon var upprörd över höstens turbulens men ansåg nu att regeringen genom sina åtgärder kommit tillrätta med problemen. Hon liksom så många följer bara sin gamla invanda mainstreammedia och undanhålls således all form av verklig fakta och siffror. Att gå från abnorma 10 000 i veckan till kanske hälften och något under det tycker man alltså är detsamma som att "få ordning på problemen"! Som tur var hade jag mer än blomman med mig i form av några väl valda utskrifter från alternativmedia och inte minst Thoralfs infoblad som lite nyttig helgläsning. Hon tog tacksamt emot och häpnade vid en första snabbgenomläsning och om jag känner henne rätt lär informationen få snabb spridning i hennes närmaste och vad jag förstår tämligen aningslösa bekantskapskrets.
Det finns ett enormt "väckelsearbete" kvar att göra därute och förhoppningsvis blir 2016 året då isen bryts för gott också i den sista Sovjetstaten. Och det vill nog till om det inte ska vara räddningslöst försent.
God fortsättning Thoralf och övriga Sverigevänner!

 
Ingen bild

Lars

25 december 2015 11:40

Framtiden i vårt land är en mardröm. Synd om alla barn och ungdomar som kommer att få växa upp i ett helt annat land än sina föräldrar.

Det känns som om historien upprepar sig. "Den slutgiltiga lösningen; vi lydde bara order." Folkutbytesprojektet ska intensifieras till varje pris.

 
Ingen bild

Demokratur

25 december 2015 11:53

Vänta bara tills det går upp för svensken vad totalinvandringen kommer att leda till. Det blir en smärtsam insikt för de naiva. Det blir dock förmodligen en trist tid när den naive svensken ska hitta någon annan att skylla på. Men vi i SD får spotta i nävarna och försöka rädda vad som räddas kan av arvet från våra förfäder. Hoppas detta blir en läxa om vad som händer när liberaler och socialister får härja fritt.

 
Ingen bild

Gnorfel

25 december 2015 11:57

Jag förstår att den som vill leva i ett 100% kapitalistiskt samhälle stödjer denna utveckling, då den kommer krossa allt vad social säkerhet och välfärd heter.

Men att kommunister och socialister skulle stödja detta kan jag bara inte få rätsida på.

 
Ingen bild

Christer

25 december 2015 12:04

Synen på invandring hos C MP och V, skiljer sig på det sättet, tror jag, att C+MP helt saknar förmågan till konsekvensanalys. Dom saknar normalt bondförnuft helt enkelt. Märkligt med tanke på C:s rötter. Med MP är det helt enkelt bara flum.
Men med V (VPK) är det helt annorlunda, dom saknar varje form av ansvar när dom får del av den politiska makten. Ett exempel: Dom hade koalitionsstyre i Malmö tillsammans med S MP. Tidigare i år var Malmö tvungna att banta sin budget med några miljoner, trots bidrag från övriga Sverige med 4 miljarder (4000 miljoner!)i kommunalt utjämningsstöd. Detta vägrade VPK så dom klev av samarbetet, med motiveringen att "vi kan inte gå med på besparingar när behoven är så stora". Total avsaknad av allt ansvar alltså. Jag tror att VPK alltid har en "dold agenda" när dom deltar i det politiska spelet, nämligen att kullkasta det "kapitalistiska systemet". Dom hoppas o tror att en miljon muslimer kommer att sluta upp med VPK på barrikaderna när kapitalismen skall störtas. Dom kommer att bli besvikna, muslimerna kommer att "belöna" dom på ett sätt dom aldrig kunnat ana!

 
Ingen bild

biran

25 december 2015 12:11

Varför har just Sverige straffats med idioter (7-klövern) till politiker och slaskmedia, är det feminismen som är orsaken?

 
Ingen bild

Demokrat

25 december 2015 12:56

Tänk att sverigevännerna kunde vara trevliga och snälla för en dag (igår) idag är ni precis som ni brukar. Trots det önskar jag er en fortsatt god helg och ett snart tillfrisknande. Varma hälsningar från en världsmedborgare.

Thoralf Alfsson

25 december 2015 14:56

Tack detsamma! Tyvärr lär väl ditt tillfriskande först ske under galgen! Om det ens sker då.

 
Ingen bild

Kurtan

25 december 2015 13:04


Den "brinnande" frågan nedan har ett svar, men det är inte det svaret som media försöker lura in folk, utan något helt annat och mycket farligare...

"Varför kommer det så många flyktingar just nu? Den frågan har media försökt svara på, några av de vanligaste svaren brukar vara att det beror på kriget i Syrien, nya billiga flyktingvägar och ett allt mer osäkert Mellanöstern".

INSÄNDARE.
Dagens flyktingvåg – En imitering av profeten Muhammed

Läs hela på bloggen:
http://petterssonsblogg.se/2015/12/25/dagens-flyktingvag-en-imitering-av-profeten-muhammed/#more-147741

God fortsättning!

P.s Knowing the real history is the best vaccination against the lies from corrupt media and politicians...

 
Ingen bild

Nattmanenn

25 december 2015 13:06

Hej Thoralf!

Vill önska dig en God Jul och en god fortsättning.

Kan dock lugna dig med att det sker förändringar i opinionen....till det bättre och det sker hela tiden.

Jag märker stor skillnad i mina umgängeskretsar. När jag på en middag för två år sedan berättade att jag hade röstat på SD de senaste valen blev de helt skärrade. De började ifrågasätta mig och kom med massor av sjuka argument typ: "vem skall då städa hemma hos dig" eller "Vi tjänar ju på invandringen"...Som ni förstår smulade jag sönder alla deras argument omedelbart och blev förbannad över deras naivitet och okunskap. Blev lite frostigt på den middagen..;-).

Nu två senare har en stor del av mina vänner börjat förstå vad jag sa på den middagen och vad jag har förklarat de senaste åren. Det är en upplysningstid och det tar på krafterna, men vi är på väg och du är en av dessa som förklarar skeendet och läget på ett mycket bra sätt. Tack för det Thoralf.

Jag är ganska säker på att 2016 kommer att bli ett mycket jobbigt år för Sverige, men SD kommer att öka för varje månad när gemene man fattar det prekära läget

God Jul
Nattmannen

 
Ingen bild

Lotta

25 december 2015 14:22

@demokratur
Vilket av alla länder där islam råder hoppas du kommer bli förebild för det framtida Sverige? Du begriper väl att Sverige inte längre kommer vara sig likt om den massiva invasionen av muslimer kommer fortgå? Tror du också på uttrycket att de som kommer hit faktiskt är svenskar fast många av dem inte hunnit hit än? Kan inte du som världsmedborgare tala om för mig vad det är som är så rasande bra med utvecklingen i Sverige från ett lugnt och tryggt land till ett mångkulturellt helvete? Inser du att vi inom en snar framtid kommer vara i minoritet i vårt eget land? Varför har inte det svenska folket rätt till sitt eget land när alla andra nationaliteter har rätt till sina länder? Varför hatar du Sverige och svenska folket eller är det i själva verket dig själv du avskyr?

 
Ingen bild

Observer

25 december 2015 15:01

....."Den baksmälla som Sverige kommer drabbas av under de kommande åren blir minst sagt påfrestande för stora delar av befolkningen."

Därför tycker jag att:

Stora delar av befolkningen avkräver ett A N S V A R från den lilla del av befolkningen, nämligen de förtroendevalda som förslösat pengarna, på annat än det som var tänkt från början!

MYCKET ENKELT.

 
Ingen bild

Demokrat

25 december 2015 15:11

Du är för härlig Thoralf. Trevlig helg önskar jag Dig.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

25 december 2015 15:18

Den i särklass största gruppen asylsökande är de som uppger sig komma från Afghanistan. De dominerar även bland "de ensamkommande.." med 80%.

Det är inget konstigt med det. Det finns stora mängder afghaner i Iran med, och utan, uppehållstillstånd där. Iran vill inte ha dem kvar. De drar då vidare till Turkiet och Europa. I Tyskland finns 100.000 afghaner som Tyskland genom avtal med Afghanistan vill skicka hem till sitt. 10.000-tals har redan lämnat Tyskland men ca 100.000 är ännu kvar.
Jag tror att vi får många afghaner från Tyskland i fortsättningen.

I Jordanien och Libanon har i dagarna 300.000 boende i UNCF´s flyktingläger gett sig iväg då livet har blivit väldigt hårt. Ersättningen är nu nere på 0,43$ per person och dag. Dessa 3,60 kr är hälften av vad som är minimum för att klara livet i lägren.

Vi i Sverige väljer medvetet att betala 1.000.000 kr för varje "ensamkommande..", och det har väl kommit 30.000 sådana under året.
1.000.000 kr delat på de 3,40 kr som fattas upp till de nödvändiga 7 kronorna, skulle räcka till att 10.000 i lägren hade det drägligt i en månad.

Räknar man på totalkostnaden för årets 30.000 "ensamkommande.." blir det 30 miljarder och fördelat på 7 kr/dag skulle det räcka till 11.740.000 människor i ett år.

 
Ingen bild

Waldemar & Dagny

25 december 2015 15:24


Arabiskt kitsch på SVT på julafton

SVTs svenskfientliga propaganda intensifieras som brukligt under högtider som midsommar, julafton och nationaldagen. Och denna jul var inget undantag. Vi fick återigen höra att julen inte är svensk och att den inte uppfyller kraven på att vara tradition. Att höra något liknande på SVT om en arabisk-muslimsk högtid är förstås något helt otänkbart.
I år gick SVT även ett steg längre genom att ta in en hårt sminkad arabisk kvinna i kitschig utstyrsel och löst hår, känd för sina jude- och svenskfientliga uttalanden, som julvärdinna.
Det uppenbara syftet med SVTs propaganda är att medelst förnekelse av svenskhet och svensk kultur bana väg för arabiseringen/ islamiseringen av Sverige.

 
Ingen bild

Lotta

25 december 2015 15:54

Mitt inlägg var riktat till signaturen och den sk världsmedborgaren demokrat och ingen annan. Ber om ursäkt för misstaget.

Önskar alla Sverigevänner en god fortsättning på julen.

 
Ingen bild

lantjunkarn

25 december 2015 17:59

Svar till Waldemar och Dagny
Jag brukar roa mig med att i bland lyssna på radions P1.Inte ens dessa sändningar är förskonade från propagandan.Hade jag haft kraft till detta kunde undertecknad ha författat ett antal anmälningar under helgen. Men jag har prioriterat familj och vänner under högtiden.Vi Sverigevänner borde kanske organisera oss bättre och dela upp arbetet mellan oss när det gäller bevakningen av public service. De andra media kan vi inte göra så mycket år. Förutom att säga upp prenumerationer på tidningar och ringa upp dess annonsörer. Nu verkar det som om kommunisterna greppar taget kring SR/SVT.Man rekryterar varandra.Och snart sitter dom precis överallt.Det senaste exemplet var rekryteringen av tidningen Aftonbladets nuvarande chefredaktör,Jan Hellin, till posten som programdirektör för SR/SVT. Varför agerar inte alliansen och SD emot detta kan man undra?

 
Ingen bild

Pepparholm

25 december 2015 18:23

Sverige skickar sina ungdomar och pengar till Afghanistan för att hjälpa landet. Ungdomarna i Afghanistan tar sig till Sverige för att de inte vill rädda sitt land. Det absurda törs inte politikerna, utom SD, tala om och åtgärda.

 
Ingen bild

Pensionisten

25 december 2015 18:49

Det sk. skoldådet räknas som rasistiskt men IKEA-morden omnämns inte.
En som ska utvisas mördar på IKEA. Vad är skillnaden? Svenska medborgare har blivit andra klassens med borgare. Dock ej vid försörjningsplikt för "turisterna".
God fortsättning på helgen alla Sverigevänner och allra mest du Thoralf.

 
Ingen bild

Demokratur

25 december 2015 20:09

Jag såg att den socialistiska påven talar sig varm för välfärdsmigranterna. Bra, då kan katolska kyrkan slanta upp för mina skattepengar ska gå till svenskar. Detsamma gäller för övrigt det svenska kungahuset. Republikdags...?

 
Ingen bild

Tony

25 december 2015 21:00

Grafen visar tydligt vilket land som styrs av
idioter. I Umeå hade någon lämnat in en ryggrad
med en röd rosett om till det Socialdemokratiska
partiet. Själv tycker jag att det borde lämnas in
till hela Sju-klövern, för dom är i avsaknad av
just ryggrad

 
Ingen bild

Annica B L

25 december 2015 22:19

Oändligt som vakuum uti rymden.
De flesta politiker som styr riksdag och regering verkar ha trott att allting i Sverige hittills varit oändligt, när det gäller alla resurser och migration. Det finns ett tecken som koperationen har använt länge, den liggande åttan. Det tecknet betyder oändligt. Alla politiker som vill ha en oansvarig migration med obegränsade resurser kan byta bort sin partisymbol till den liggande åttan (lemniskata). De vill ju föra en oändligt dum och oansvarig migrationspolitik. Den liggande åttan lämpar sig även till att använda som glasögonbågar. Med dem glasögonbågarna ser man oändligt dum och korkad ut. Dessutom ser man bara dumma och korkade grejer, allt annat filtreras bort med de pk-korrekta glasögonbågarna.
B-)

 
Stefan K

Stefan K

25 december 2015 22:28

Det är nog inte bara baksmälla som kommer att drabba de partierna. V:s och Mp:s agenda förstår jag, de värvar invandrade röster när svenska folket sviker, men C? Vad har Centerpartiet för ursäkt och vad anser egentligen de centerpartister som fortfarande inser vad en svensk politiker har för uppgift, Staffan Danielsson exempelvis?

Våra barnbarn och barnbarnsbarn lär inte vakna med baksmälla när de nått vuxen ålder, de kommer att befinna sig mitt inne i ett oöverskådligt fylleslag.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 december 2015 23:55

@Stefan K. Centern förr och Centern idag är två helt olika partier. Tyvärr... Då på runt 70-talet stod Centern tryggt i landsbygdens folk och hade stort väljarstöd. Fälldin var ju tom statsminister.
Idag... En vilja att vår befolkning ska upp till 40 miljoner på kort tid, många andra tokerier och väljarstöd därefter...

 
Ingen bild

Brunflo

26 december 2015 00:31

http://svenskaresebloggen.se/2015/12/11/resetavling-vinn-10-000-kr/

Gå in och anmäl er till denna tävling, om någon av oss vinner de 10.000 kronorna skänker vi dom oavkortat till Thoralf som en försenad julklapp!

 
Ingen bild

Blåsippan

26 december 2015 02:09

Kungen är ett jävla skämt. Han nämner Trollhättandådet men inte Ikeadådet. Där sjönk han för sista gången som den pk-gråsten han är.

 
Ingen bild

Stefan A.

26 december 2015 08:31

Gamla bondeförbundet har under barnläkarens och broilerns ledning förvandlats till något slags galet hipsterparti utan verklighetsförankring, antagligen tror de själva att de är hypermoderna, när de i själva verket bara är förvirrande...

 
Lotta

Lotta

26 december 2015 11:02

En film om dagens Sverige.

http://youtu.be/diWlAulVfns

 
Ingen bild

Pär Green

26 december 2015 11:47

195,2 miljoner liter bensin såldes år 2010!
Undrar vad siffran är för 2014!

1.560.000000:-

Enbart den extra miljöskatten innebär 1 tusen 560 miljoner kronor på ett politiskt påhittat klimhot!
IPCC har ett politiskt uppdrag att påvisa klimatförändringar är ett resultat av människan, görs med div beräkningar,årsringar osv!

Finns ingen samlad vetenskap som är överens om IPCC beräkningar!
Men för MP alla gröna beskattningar verklighet!




195,2 miljoner liter bensin såldes år 2010!
Undrar vad siffran är för 2014!

Klimathotet.s vara eller inte vara!

Så är det ett påslag per liter bensin med 8:-! + moms!
Bensinpriset nu skulle vara ca 7 kronor, om det inte var för denna udda beskattning!
195 miljoner liter bensin á 8 kronor litern i fast miljöskatt blir en nätt summa!
Någon som vet var denna slant tar vägen?
Och nu höjs skatten med ytterligare Energiskatten på bensin föreslås för att höjas med 0.44 kronor per liter och energiskatten på dieselbränsle höjs med 0,48 kronor litern!

 
Ingen bild

Lotta

26 december 2015 12:52

Förstår inte varför länken inte fungerar. Testa denna istället:

http://www.exponerat.net/video-fran-paradiset-till-mardrom-sveriges-kollaps/

Thoralf Alfsson

26 december 2015 13:07

Lotta

Lägger upp klippet på bloggen!

 
Ingen bild

Lena

26 december 2015 12:58

God fortsättning på julen kära Sverigevänner. Jag har haft en riktigt skön jul, mycket mys och ljus, god mat, fina klappar och vacker julgran, julblommosteruppsättningar, flera bra böcker att läsa så att man slipper titta på de trista tv-programmen. Det enda jag önskar från Tv är några riktigt bra koncerter.

Så nu när jag sätter mig ner för att läsa alternativa nyheter, då får man bakläxa. Ginas show (knappast någoting av julvärdskap såsom vi känner det) såg jag endast ca 30 sekunder på julafton innan tv-n slogs av och det var mina brorsdöttrar som slog av och de är mycket pk. Men Ginas hårt sminkade face o glittriga klänning á la Hollywood är inget som biter på dem, de ser sådant på paddan varje dag och verkar trötta på sånt.

Förresten i det nymarxistiska klimatet på Tv är det märkligt att Hollywood kulturen slagit igenom så stort, så var inte vänstern på -70 o 80-talet, då var sådant tabu. Men som sagt de tänker lura in så många naiva och omedvetna människor som det nånsin går med sitt kattguld.

Här kommer en del inslag som gör att jag förstår att SVT redan har börjat tillämpa det NYA PK-reglerna. Dessutom fick jag en chock vad TV4 hade för policy på självaste julafton. Det finns ingenting svenskt, ingen svensk jul heller konstaterar julvärden Bengt Magnusson.
Han påstår att självaste jultomten kommer från Turkiet. Men han hade missat att St Nicolaus levde på 400-talet och på den tiden var det som idag kallas Turkiet, Hellenistiskt område och beboddes av många greker, faktiskt var Grekland då MYCKET större område då (hela sydvästra området av Turkiet var kristet och beboddes av greker och andra kristna grupper det var säkerligen en hel det romare, venetianare etc). Med det vet inte Bengt Magnusson.

http://tobbesmedieblog.bloggspott.se/

 
Ingen bild

Lena

26 december 2015 13:02

@Blåsippan
Jag missade Kungens jultal också, har ingen koll alls vad som pågår på tv. Men jag tycker att det var otroligt dåligt av honom att nämna det ena men inte det andra. Tror nog att han kommer att få äta upp det senare. Det visar HUR LÅNGT BORT DE ETABLERADE STÅR FRÅN OSS -DE HAR INGEN KONTAKT VALLS MED STORA DELAR AV FOLKET. Han borde veta bättre. Undrar om Victoria kommer att bli lika undfallande som han.

 
Ingen bild

Blåsippan

26 december 2015 14:53

Lena@ Om man inte nämner det då har det inte hänt.. Måste han vara så ynkligt PK (Kungen) då är det faan bättre han håller tyst istället.

 
Ingen bild

a

26 december 2015 19:28

lena och blåsippan kungen är våran sveriges statschef ja det är politik fast han inte har nån politisk makt

 
Ingen bild

Bengt Lundström

28 december 2015 11:34

Vem / vilka av oss behöver politiker av det slag som under många år vanstyr(t) Sverige? Eller en statschef som fått sitt ämbete genom att bara ha låtit sig födas? Vad hjälper det oss att här, - eller på andra bloggar - slå varandra i huvudet med info som vi sedan många år känner till? Så Hur skall Sverige saneras? Tyvärr finns det nog bara en brutal radikal lösning som återstår oss. Såg på SVT nyligen att det finns massor av nya oanvända vapen i de militära förråden...
- Nåja Thoralf, nu kan du igen du sudda ut min åsikt eftersom du är bloggens innehavare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards