thoralf

Direktlänk till inlägg 22 december 2015

TRÖTTNAT

Av Thoralf Alfsson - 22 december 2015 09:59

Öppet hus igår blev en mycket trevlig tillställning i vår partilokal. Jag hoppas att alla trivdes i sällskapet. Blev nog lite av ett rekord i antalet besökare med en del nya ansikten också. Tror att de flesta tyckte att smörgåstårtan smakade bra.


Jag fick dessutom några julpresenter och jag tackar för omtanken.


Det finns ett antal personer som högljutt klagar över att jag inte godkänner alla kommentarer. Nej, jag gör inte det. Det är nämligen min egen blogg och inte någon allmän anslagstavla. Jag publicerar först och främst mina egna åsikter. Om man skriver under alias eller liknande har man inga som helst rättigheter att få sina kommentarer godkända och publicerade!


De personer som klagar mest uppmanar jag att starta en blogg under eget namn och sedan köra med omodererade kommentarer. Så kanske ni förstår problemet. Jag anser att jag varit väldigt öppen med att godkänna kritiska kommentarer om man jämför med vissa andra bloggar som drivs av vänstersympatisörer. Men den insikten tycks inte nått fram.


 

Några kommentarer som jag inte godkänt.


De påhopp som nu kommit de senaste dagarna innebär dock att jag kommer strama upp det betydligt när det gäller kommentarer. Den som vill kritisera och hata kan hålla sig hos IRM (Inte rasist men) eller andra forum.


Jag känner till hur flera av er beter sig genom att skriva en ganska saklig kommentar men när ni sedan får mothugg vägrar ni svara eller så spårar ni så småningom ur i era kommentarer som inte godkänns av mig och då klagar ni. Gör er inte besväret mer i fortsättningen.


Starta er egen blogg eller håll er på vänsterns ”sociala bakgårdar” på nätet!

 
 
Ingen bild

Demokratur

22 december 2015 10:18

Bravo, Thoralf.

Då ska jag försöka vara mindre bitter, som jag skrev :-)

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 december 2015 10:20

Bra inlägg , klart och tydligt

 
Ingen bild

SM811

22 december 2015 10:48

Helt rätt Thoralf.
Jag önskar dig God Jul och Gott nytt år.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2015 10:54

Man skäms som människa när man ser de två kommentarerna i inlägget.
Tyvärr agerar Tokvänstern värre än så när möjlighet gives.

Mitt politiska liv började på allvar efter Göteborgskravallerna. Satt helt chockad och såg hur de kriminella Vänsteraktivisterna misshandlade folk, kastade sten på poliser och vandaliserade.

Tyvärr var det ingen engångshändelse. Nya unga och okunniga fortsätter med nätaktivism, våld mot politiska motståndare och agerar som vrålapor under demokratiska torgmöten.
Nu återfinns kräken från Göteborg på mediaredaktioner, på kulturinstutioner, som lärare mm mm. Vi ser också hur Resachgruppen uppmuntras och stöds av stora dagstidningar och hyllar med priser.
Fönsterglas går att byta ut, misshandlade får vård och blir förhoppningsvis friska, men en ung människa som får fel värderingar är svårare att reparera...

 
Åke Nordlöf

Åke Nordlöf

22 december 2015 11:16

Helt rätt Tor Alf
Tack för den bästa bloggen

Önskar dig en riktig God Jul och Gott Nytt År

http://blogg

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

22 december 2015 11:16

Skrämmande kommentarer för de som anser sig representera det "goda".

Ingen sann humanist önskar olycka, elände och våld åt sina meningsmotståndare. De önskar att meningsmotståndaren skall ändra sig. Men då blir det väl ingen kvar att spy ut hatet mot?

 
Ingen bild

Pepparholm

22 december 2015 11:17

Mycket bra! Skinkan är i ugnen och börjar lukta så där frestande.

GOD JUL!

 
Ingen bild

Gigolo

22 december 2015 11:18

Tack Toralf för att du
VILL VÅGAR O KAN
God Jul

 
Ingen bild

Kurt Johansson

22 december 2015 11:19

Mycket bra. IRM är en otäck hatsida som lierat sig med blä AFA. Håll dem kort, de ska inte bestämma agendan. Särskilt inte på privata bloggar. Det ironiska är att man inte alls kan kommentera på IRMs egen blogg trots att den finansieras bl.a av LO.

 
Ingen bild

Morre

22 december 2015 11:44

Jag får tacka för ett trevligt möte, med jättegod smörgåstårta. Det var första gången jag och min fru var på måndagsmötet hos er. God Jul Toralf, så ses vi nästa år.

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2015 11:47

Bra Thotalf!

Får passa på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År också.

Även till er vänsterextremister. Försök att njuta av julfriden och hälsa på era nära och kära och framförallt tänk på vilka fina mysiga traditioner vi har här i Sverige. Traditioner som etablissemanget och EU försöker ta ifrån oss.

 
Ingen bild

Lena

22 december 2015 11:49

Skönt att det ordnade sig med det Öppet Husmötet, ett tag trodde jag att den där Mattias skulle dra dit med minst 20 pers som han sa. Då tänkte jag hur i hela friden ska du hinna diskutera, debattera med 20 pers som höjer rösten i kör för att få rätt.

Jag har många gånger tänkt att vi alla som skriver inlägg här inte har samma ingång, inte samma åsikter om hur saker ska lösas, inte samma åsikter vad som är viktigast etc. DET tycker jag är fantastiskt att vi kan få nya perspektiv genom denna blogg. Om alla tycker precis lika vad finns till slut att debattera om?

Jag har också förstått att somliga här på bloggen, ganska många skulle jag tro, tycker att jag är lite knäpp och udda i vissa åsikter. Men här kommer det en artikel från den kunskapsinriktade, balanserade och eftertänksamme Lars Bern som jag högaktar. Känns som upprättelse för mina tidigare inlägg om diverse åsikter, framför allt i omvärldsanalys:

"Den som är satt i skuld är inte fri"
" en starkt pådrivande kraft bakom denna globalisering har varit västvärldens rikaste familjer - de angloamerikanska oligarkerna. De har dragit riktlinjerna för den globala maktordningen i sina halvhemliga sällskap som Romklubben, Bilderberggruppen, Trilaterala kommissionen m fl".
" För att kunna expandera den globala makten var det nödviktigt att riva ner alla nationella hinder bl a i form att tullmurar, valutor, lagar, skatter OCH NATIONELL IDENTITET".

http://antropocene.se/

 
Ingen bild

Gösta Svensson

22 december 2015 12:14

Jag uppfattar denna blogg som ganska "vardagsrumsmässig" med stor personlig närvaro av ägaren. Detta måste man som kommentator naturligtvis försöka känna in så att man anpassar sin stil då man skriver.
Ett helt annat slags forum är tex det ofta utskällda Flashback. Jag vill definitivt ta FB i försvar och tillhör inte de som reflexmässigt spyr galla över företeelsen, men jag kan också konstatera att den miljö och kultur som är gångbar där, inte fungerar på många andra ställen.

Så håll rent i din blogg Thoralf, och försök göra det på ett sätt som ingen kan uppfatta som diktatoriskt. Jag är väl kanske inte en storbesökare här så jag vet inte vad mitt omdöme är värt, men hittills tycker jag att bloggägaren håller stilen bra.

 
Stefan K

Stefan K

22 december 2015 12:28

Det är väl ingen hemlighet att hatet och hoten frodas i de kommentarer som kommer från vänster. Då dessa individer tillhör samma "goda" sida som majoriteten av svenska journalister passerar det dock ganska obemärkt förbi.

Det finns två alternativ. Att låta kommentarer flöda fritt och moderera de som är alltför grova, eller att helt enkelt sluta med kommentarer alternativt bara tillåta de som passar in i agendan.

Gammelmedia har i allt större omfattning valt det senaste alternativet, trots en hög bemanning dygnet runt och inhyrda moderatorer.

Alternativ media håller sig än så länge till alternativ ett, trots att bloggarna sköts på fritiden utan uppbackning av dygnet runt passande moderatorer.

I en sann demokrati ska man låta också den lilla människan komma till tals och därför förespråkar jag kommentarer som inte så sällan är både informativa och läsvärda. Tyvärr finns det de som inte klarar en debatt ens i kommentarsfälten och som gärna angriper med hat och hot. Dessa individer finns i alla läger, både till höger, vänster och mittemellan.

IRM, som uppenbart har ett horn i sidan till dig Thoralf, tillhör de som inte vågar ha kommentarsmöjligheter till sina artiklar.
Rådet till dem är därför att låta människor kommentera dygnet runt, så också de får lite att göra när hatet och hoten ramlar in under dygnets alla timmar.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Sanningen?

22 december 2015 12:35

Rätt så. Håll det där gänget på minst armslängds avstånd.
God Jul.

 
Ingen bild

Hacke

22 december 2015 12:49

Helt rätt beslut Thoralf. Sanera bort de värsta avarterna som höll på att förstöra din utmärkta blogg.

@Hulda mk1
Känner igen mig i din beskrivning. Det var under Gögteborgskravallerna min definitiva politiska omvändelse kom. Jag var själv på plats och fick uppleva pöbelns framfart bland vanligt folk och fredliga demonstranter. Det var en kuslig och närmast overklig upplevelse för att uttrycka det milt. Det visar hur skrämmande lätt saker kan utvecklas till rörelser utom all kontroll. Därför blir man minst sagt orolig när man märker dagens resursbrister (inklusive ledning) hos polis och andra samhällsskyddande instanser.

 
Ingen bild

Nyrakad

22 december 2015 13:18

Thoralf, Du gör helt rätt i att rensa bland inläggen, och Du gör ett fantastiskt arbete med denna blogg, helt enkelt världsklass!
God Jul och Gott Nytt År till dig och alla följare!

 
Ingen bild

Eric H

22 december 2015 13:22

Bra Thoralf. Stå på Dig bara.
Efter att nyligen (för första gången, faktiskt) besökt IRM (Inte rasist men) så känner man igen agerandet från den kanten i Dina exempel..
Men tyvärr, även den finaste fasaden har en bakgård man inte visar. Även mer Sverigevänliga sajter får ofta sk-t får att de raderar/modererar/censurerar, vanligen rätt korkade kommentarer.
Man får tåla sånt, skriver man i affekt, då blir det ofta lite fel, så det undviks..

 
Ingen bild

peter dahl

22 december 2015 13:28

Du har fulla stöd.

Hatsajter är ju DN AB och Exp + div vänsterbloggar typ IRM. Jag har tagit för vana att skriva till journalister och ställa frågor; arrogansen och det dåliga humöret när man som upphöjd journalist får mothugg eller "tykna" frågor går ej att taga miste på (det gäller inte minst H Avalan E Helmersson som ex) Hatet finns hos dessa och svansen av PK-fans på Söder och andra kultiområden (obs ej MULTI-kulti)i landet.

Sortera stramt alla kommentarer. Den Sverigevänliga rörelsen måste vara sober i uttryckssättet och skilja sig från vänsterpöbeln (och även från identitetshögern)

mvh

Peter Dahl
läkare
Göteborg

 
Ingen bild

Stefan

22 december 2015 13:35

Bra att du håller borta de riktigt låga kommentarerna. Jag tycker ändå att du har högt i tak och tillåter kommentatorer med olika åsikter att komma till tals.

Jag hoppas att din polisanmälan av kvinnan som slog till dig resulterar i ett åtal. Inte för att det kommer bli något kännbart straff men det är ändå en markering. Tyvärr så är väl en misshandelsdom en merit i vänsterextrema kretsar...

Jag vill också passa på att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År!

 
Ingen bild

snoffsan

22 december 2015 14:15

Tycker du gör helt rätt Thoralf, att du äntligen fått nog. Har förundrats många gånger över ditt tålamod, mot vissa här.

Skall man skriva kommentarer, som inte alla gånger är rumsrena, får man nog också ta sitt ansvar att på uppmaning att förklara sig, och framförallt komma med ett moget och vuxet svar tillbaka.

Men detta verkar inte finnas i mångas värld idag. Att spy sitt hat och galla, för att man inte delar samma åsikter, är bara rent ut sagt mycket barnsligt, och framförallt omoget, sist men inte minst - Det gäller att vara påläst, och inte inskränkt.

Som Reinfeldt sa en gång - För att vinna en diskussion mot Jimmie, så måste han vara aspackad. Tycker väl detta säger det mesta, om styrande och om de som håller låg nivå på sina kommentarer.

Håll dem borta från din blogg, som man bäddar får man ligga, man får ta sitt ansvar, ingen annan än dem själva har försatt sig i denna situation. Absolut inte ditt fel Thoralf.

Med tanke på allt jobb du lägger ner här, för att upplysa vad som händer ute i landet, är ett hästjobb från din sida, vågar inte ens gissa på hur många timmar detta ta dig varje dag.

Du gör ett helt otroligt jobb Thoralf, sträck på dig och känn dig stolt, för visst har du trampat på vissas ömma tår här.

Jag och min familj önskar dig en helt fantastisk jul, med mycket värme och mys, man gör ju julen till vad den blir. Oavsett om man sitter hela helgen med näsan i en bok, eller i sängen och gör absolut ingenting. Julen är till för eftertanke, att vara med familj eller vänner, eller man kanske bara vill vara för sig själv.
Det viktigaste är ändå att inte haka på hysterin kring julen. Alla måsten och allt som man egentligen inte vill göra, bara för att andra gör si eller så.

För vår del blir det lite av varje, näsan i en bok, ligga länge i sängen, välja själv att göra vår jul.

Till alla andra här, en riktigt God Jul på er alla, och ta hand om er nu.

 
Ingen bild

En lärare i NO

22 december 2015 14:36

Enligt en undersökning för något år sedan visade lärares sympatier för SD ligga på någon enstaka procent. Jag kan med stolthet säga att jag tillhör dessa få. Jag är glad att jag inte är SO lärare för det är svårt att hålla sig utanför pk-ramarna i undervisningen. I de ämnen jag har kan jag försöka minimera skadorna genom att få eleverna att ifrågasätta vissa givna sanningar som tyvärr återfinns i läroböckerna. Dessutom finns det mycket mer sympatier för sd bland lärare än vad statistiken visar.

Tyvärr är det i skolans värld i kombination med att barnen curlas hemifrån som IRM/AFA vänstertomtar skapas. De får aldrig lära sig att kämpa för att uppnå något. Det är nog också så att det mesta av det underlaget återfinns i välbeställda områden där det mest finns etniska svenskar.

Etniska svenskar som hatar allt svenskt och mest skriker efter mångkultur. Jag har en gång tänkt likadant. Men många bekanta till mig som är invandrare har fått mig att öppna ögonen och lärt mig att mer uppskatta det genuint svenska. Det är sådana invandrare som med stor tacksamhet uppskattar Sverige och undrar samtidigt hur "vi" kan vara så dumma i huvudet att vi släpper in alla dessa dysfunktionella parasiter som har agendan att förstöra det generationer byggt upp. Nu säger jag inte att alla är så, men hur kollas det?

Det finns mycket att säga om detta och jag tror tyvärr nånstans att vi behöver bli medvetna om vad nästa generation står inför, och vad viktigt det är att vi rustar dem för detta i form av, vägledning med fast hand. Vi behöver se till att de har bra fysisk och psykisk kondition, helst kunna självförsvar för att upprätthålla gott civilkurage. Sist men inte minst att de intellektuellt kan föra en kamp för återupprättande av det sunda förnuftet.

Jag kan säga att oseriösa och hotfulla kommentarer från vissa håll är symptom på nåt som desperat försöker kämpa mot sin egen uppenbara undergång.

Även du är och har varit en inspirationskälla och kommer fortsätta vara det!

GOD JUL THORALF!

 
Ingen bild

Grålle

22 december 2015 14:44

Enbart positivt att du väljer att styra upp inläggen och städa lite i kommentatorsfältet. Att det frodas så mycket hat i vissa grupper i lilla Sverige är bekymmersamt och sorgligt. Man förstår ju att vänsterpöbeln och radikala muslimer finner varandra då koranen ofta förespråkar våld och bråd död som problemlösare. Undrar vad 2016 har i sitt sköte ?
Ber att få tillönska alla en God Jul och ett bättre Nytt År !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 december 2015 14:52

Frågan man bör ställa sig är: Varför tillåter inte ”antirasistiska" bloggar såsom IRM kommentarer?

Om nu deras åsikter delas av hela svenska folket bör det inte vara något problem med troll eller liknande. Har man dessutom hela det politiskt korrekta etablissemanget bakom sig saknas säkerligen inte heller resurser.

Nej, det är inte där skon klämmer!

Svaret är att deras åsikter och metoder INTE delas av svenska folket.

 
Ingen bild

Christer

22 december 2015 15:11

Jag är en person som läser många bloggar, och oftast alla kommentarerna också. Jag har på senaste tiden tyckt att du Thoralf har varit väl generös med utrymme åt hatets predikanter. Så jag välkomnar att du stramar åt en del nu. Det kommer att göra din blogg mer läsvärd
Många av dina kommentatorer, i likhet med mig verkar vara medelålders, hederliga, rättänkande människor som minns det Sverige vi växte upp med. I likhet med flera andra här så var Göteborgskravallerna det som lyfte min blick för vad som höll på att ske med vårt land. Jag är också oändligt stolt över att den Sverigevänliga delen av befolkningen inte ägnar sig åt hat och våld. Detta påpekar jag alltid när jag talar med folk. Ok, det finns nazister, fascister o.dy, men dom hör inte till oss.
Till sist vill jag önska Dig en God Jul Thoralf.

 
Ingen bild

Stefan A.

22 december 2015 15:54

Det avslöjar iaf. den hycklande fulmedia, ingen hatare från den "goda" sidan som någonsin hängs ut, de har frikort att hata, och det gör en heligt förbannad på hyenorna som fortfarande håller delar av Svenska folket i ett järngrepp, inte minst SVT...

Thoralf Alfsson

22 december 2015 16:14

Kan komma ett blogginlägg på detta tema imorgon. Lite irriterad just nu!

 
Ingen bild

KS

22 december 2015 16:54

Fulmedia ja! Idag skulle en rapport redogöras i SR för migrationen till Europa. En rapport någon, vem vet jag inte, sammanställt. Cirka 1 miljon migranter, de flesta till Grekland, under 2015. Men....Kunde reportern hålla sig till fakta? Naturligtvis inte! "som flyr ifrån krig och förföljelse....". Att dom bara orkar. Men det finns folk som fortfarande tror på detta påstående. Min fråga blir då: Finns det något hopp om att dessa "troende" kan fås att fatta vilken hjärntvätt man är utsatt för? Jag känner ett stort tvivel som tyvärr ökar dag för dag......

 
Ingen bild

KS

22 december 2015 17:07

Läste just en "nyhet" på SVT:s hemsida om de s.k gränskontrollerna. Där handlade det om tåg, men jag kan berätta om en gränskontroll jag gick igenom för en vecka sedan. Vi kom med en svensk bussarrangör från Tyskland där vi varit på julmarknadsbesök. Vid den svenska sidan på Öresundsbron blev vi invinkade av en polisman som dessutom ville se våra pass. Cirka 25 - 30 bilar passerade under tiden utan någon som helst kontroll. Jag påpekade detta för honom, men naturligtvis eller....så "kunde jag tycka vad jag ville". Detta är alltså vad vårt gränsförsvar är värt. Cirka 50 personer på väg hem är en bättre statistik över kontrollerade personer än vad en fordonskontroll kan ge. Nu hörde jag inte om han var skåning eller kom från något annat ställe i Sverige, men säkert bodde han tillsammans med sina kollegor på Scandic Hotell där det stod 6 polisfordon! Snacka om vansinne.

 
Ingen bild

Gösta Svensson.

22 december 2015 17:58

Hörde talas om P1 radioserie "Föregångslandet" idag. Lät lite, lite hoppfullt, men jag har inte lyssnat på programmen än. De finns som pod. Skall öyssna så snart jag hinner. Skulle vara intressant att höra vad andra tycker om programserien. Är det samma vinklade dravel och halvsanningar som public service brukar produdera eller är det annorlunda?

 
Ingen bild

Maja Dacke

22 december 2015 18:18

Skönt att det gick bra igår på Öppet hus och att du, Thoralf, stramar till tyglarna ...

Idag har det skrivits så mycket välmenande, förnuftigt och sympatiskt här att jag inte kan tillägga något. Kanske bara:

RIKTIGT GOD SVENSK JUL till Thoralf OCH alla ni andra som råkar läsa detta. Ja, även ni hatiska som kommit på sned i tillvaron - det finns kanske hopp om lite mer själsfrid för er också.

Lena - HALLÅ! Det du skriver känner jag ofta igen och tänker ungefär som du ... Möjligen kom vi från samma planet en gång när vi damp ner på denna ...

Lars Bern är också en av mina favoriter, och jag tänkte just när jag läste det du citerade: Han är en av de modigaste här idag som säger ifrån och ger oss sanningen rakt fram. Och vilken kunskapskälla han är!

Så efter em GOD JUL kommer - önskar jag er alla - ETT BÄTTRE NYTT ÅR!


 
Ingen bild

Lena

22 december 2015 20:26

Men tack kära @Maja Dacke det värmde det du skrev och jag önskar också dig, Thoralf och alla andra Sverigevänner en riktigt GOD JUL, Julefrid och ett, som du sade, BÄTTRE GOTT NYTT ÅR!

P s det där om att känt varandra i tidigare liv, innan detta... hm, om sådant kan man inte skriva här;)

 
Ingen bild

ÅMÅL

22 december 2015 20:36

De här sötisarna önskar vi GJ och att de blir bättre nästa år ;-)

http://www.svd.se/mer/om/topp100/

 
Ingen bild

Olof Lundqvist

22 december 2015 21:48

Är inte vänstern i majoritet har de svårt med demokrati.
Det har jag insett på olika debattsajter.
När argumenten tryter kommer nävarna fram också vissa stenar.
Vad det rör sig om är brist på kunskap och en viss intellektuell förmåga att tackla olika problem och att kanske andra har mer rätt i sak än man själv. Lycka till i fortsättningen Thoralf.

 
Ingen bild

lecomte

22 december 2015 23:19

God Jul och Gott Nytt År alla Sverigevänner !

 
Ingen bild

En tacksam Göteborgare

23 december 2015 03:45

Tack för en alldeles utmärkt blogg.
Önskar dig en riktig fröjdefull Jul!

DJ

 
Ingen bild

Nils Dacke

23 december 2015 10:42

Bra Thoralf, de som inte kan hålla en vettig ton utan bara vill angripa kan göra detta någon annanstans.

Önskar dig en God Jul och ett Gott nytt år, hoppas du orkar hålla igång bloggen även under 2016. Den är liksom många andra alternativmedier ett andningshål när propagandaministeriet SR/SVT och övriga inom PK-fascismen håller på som värst.

 
Ingen bild

Argus

24 december 2015 10:50

Helt riktigt Thoralf. Det är din blogg och därför är du också juridiskt ansvarig för kommentarerna. I alla fall att utan alltför långt dröjsmål ta bort sådana som är lagvidriga. Du borde kanske för din egen skull ha en länk för att anmäla kommentarer så du kan ta bort sådana som kanske slunkit igenom.

Beträffande överfallet så kan du säkert tänka dig rubrikerna i avloppsmedia om du använt dig av din lagliga rätt att freda dig. Din självbehärskning är hedervärd och förtjänar beröm. Det är också strategiskt att inte ge meningsmotståndarna angreppsvinklar även om all reklam verkar vara bra reklam för SD just nu i alla fall.

Med en tillönskan om en god jul.

 
Ingen bild

Bo Hofvander

25 december 2015 10:31

Stå på dig Thoralf!
Strunt i dessa "mindre begåvade"! För om man så fällde en atombomb hade de inte märkt det. Det finns människor i världen som kan gå genom livet utan att ta intryck av någonting som helst av allt som händer, trots att det sker mitt framför ansiktet på dem.
Men så är det; envishet och dumhet går alltid hand i hand!
Vi blir allt fler som fattat att det är du som står för de rätta åsikterna om det som händer och sker och vi är klara över vad Sverige är utsatt för, vilket allt fler svenskar vill ha ett omedelbart stopp för. Detta rena vansinne, denna totalt ansvarslösa massinvandring som fått Sverige att nu säkert falla utför det sociala och ekonomiska Ättestupet!
Det är konstigt att vissa inte har begripit i det här landet, att det är våra, det arbetande och skattebetalande svenska folkets samlade tillgångar, som regeringarna skänker bort till människor i avlägsna länder? Människor som bara är ute för ensak - att på ett annat lands befolknings bekostnad berika sig själva och sina familjer.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards