thoralf

Direktlänk till inlägg 20 december 2015

TACK FÖR STÖDET

Av Thoralf Alfsson - 20 december 2015 15:51

Vill passa på att tacka alla som hört av sig på mejl, kommentarer på bloggen och via facebook. Det känns väldigt bra med allt stöd jag får. Även om jag bara blev lite öm på kinden och käken så är det skönt med ert stöd. Det skall dessutom bli intressant att följa hur polisen och förhoppningsvis åklagaren handlägger ärendet. Hur snabbt man kommer jobba.


Imorgon måndag har vi som vanligt ”Öppet hus” i vår partilokal i Kalmar klockan 15:00 till 20:00. Hoppas att det blir fullt hus ännu en måndag. Vi bjuder på smörgåstårta, så länge den räcker ;-)


Sedan tar vi ett uppehåll fram till den 11 januari då vi kör igång med ”Öppet hus” igen.


Känner en ganska stor besvikelse idag, det har dock egentligen inget att göra med händelsen i fredags. Utan det är bara något som växer fram med tiden.


Respekt är i mina ögon någon positivt. Man kan respektera varandra på många olika sätt. I politiken kan man känna respekt både för sina motståndare och sina vänner eller att själva vara respekterad. Respekt är något man måste vårda under sin livstid. Annars kan den lätt tyna bort. Det är tråkigt och deprimerande när man känner att respekten tynar bort för personer som man respekterat under många år!

 
 
Ingen bild

Peter

20 december 2015 16:36

Hej Thoralf här är en länk till SVT dokument.
Om du redan känner till, kan vara intressant?

http://www.svt.se/svts/article5391394.svt/BINARY/Sverigespegling%20på%20SVT%20Nyheter.pdf

 
Ingen bild

Pierre

20 december 2015 17:38

Ska se om jag hinner titta förbi partilokalen efter arbetet då jag inte varit där än .

 
Ingen bild

oveg

20 december 2015 18:32

En bedrövlig händelse, detta att en amason ur ett bakhåll plötsligt går till anfall mot dig. Det var nog sinnesnärvaro ändå, detta att du inte svarade med samma mynt - då hade det blivit rubriker!

Men de har snart inte mer än knytnävarna att ta till; utvecklingen går dem ur händerna nu när landet går mot en ekonomisk kollaps tfa det massiva okontrollerade inflödet av människor som söker sig hit. Det är kanske inte så konstigt att de söker sig till källan när de läst/hört om hur generösa våra företrädare är med förmåner till envar som reser in i landet och säger sig vara flykting.

Regeringen är uppenbart oduglig. Jag tror Löfven insett det och att han kastar in handduken snart. Det borde rimligen bli ett extraval före sommaren, något som i så fall måste utlysas senast i februari 2016. Har sossarna några strateger så kanske de ser det som mindre ont att SD får försöka nu, än att vänta till 2018 då SD sannolikt får egen majoritet.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

20 december 2015 19:25

Man kanske får omformulera tidigare uttalande. "-för där hjärnan tar slut så tar nävarna vid." till "för där mandaten tar slut tar stenkastningen vid."

 
Ingen bild

Lotta

20 december 2015 19:39

Alltså kärringar skall inte vara höga chefer. Boverkets generaldirektör Janna Valik föreslår på fullt allvar att de bostadslösa själva skall bygga sina bostäder.

 
Ingen bild

Hood

20 december 2015 19:44

Väldigt tragiskt att du som privatperson inte ska kunna röra dig fritt i kalmar. Om vi till äventyrs ponerar att det inte blir något åtal med åtföljande fällande dom.Är då fritt för vem som helst som inte sympatiserar med personens i fråga åsikter att ge Johan P,Bertil D och andra ledande politiker "på käften"?

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

20 december 2015 20:10

@ Thoralf

God Jul och Gott Nytt År och "from the bottoms of our hearts), stort tack för allt arbete som du lägger ner för att rädda vårt fosterland.

 
Ingen bild

"Pretty boy Floyd"

20 december 2015 20:31

Hej Thoralf !
Jag läste om det tråkiga påhoppet av kvinnan med mindre vetande !
Jag hoppas du kan glömma detta fort !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 december 2015 21:10

Minst hela december så har smålandsnytt bara tjatat om asylsökande ,ensamkommande barn ,julklappar till asylsökande barn ,insamling av kläder till flyktingar inte ett enda ord om Sveriges mellan 40 och 50 tusen hemlösa och uteliggare ,varför ska vi i Sverige glömmas ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 december 2015 21:34

SVT,s Agenda nu. Maria Wetterstrand, fd språkrör för Miljöpartiet pratar nu nästan desperat FÖR fler asylsökande till Sverige. Hur tänker hon????
Verkligheten är inget för Miljöpartister...

 
Mika

Mika

20 december 2015 21:48

Du får spara 2 bitar då till oss, då vi självklart kommmer imorgon med!

http://www.mikaemma.se

Thoralf Alfsson

20 december 2015 23:14

Får försöka att göra det!

 
Ingen bild

Kalleman

20 december 2015 22:14

Nu bor jag inte i Kalmar, annars hade jag besökt ert evenemang. S-E Karlsson beskriver lokalmedias prioritering helt korrekt, SVT:s lokalredaktioner är fullt av skitjournalister som hela tiden följer den PK-korrekta linjen med rädsla för att annars förlora jobbet, allt är styrt uppifrån, ok, vissa enskilda journalister är politiskt ovändbara hur fel de än har, men de flesta är bara rädda om jobbet och vill inte göra ett scoop med hur verkligheten ser ut, besök ett kommunalt äldreboende vet jag, där finns inga entusiastiska frivilliga, tvärtom, en verksamhet som ständigt lider av neddragningar vad gäller ekonomi och personal. Men det är klart, våra gamla 70+ bidrar ju inte längre till samhället med mer än sina höga skatter, dvs en icke prioriterad grupp journalistiskt sett, inga förstasidor! SKAM!

 
Ingen bild

Annica BL

20 december 2015 22:50

En kommentar till Lottas inlägg. Janne Valid menar väl att de bostadslösa ska ta lagen i egna händer och göra som EU-migranterna. Det är bara att samla in lastpallar och annat löst virke som kan hittas och spika ihop ett "hus" på ockuperad mark. Det har fungerat att bo så för vissa EU-migranter i över ett år innan vräkningen sker. Alternativ två är att stjäla ihop så mycket pengar att man klarar av att köpa ett hus. Åker man fast är det ju bra för då kan man hoppas på gratis mat och bostad under fängelsevistelsen. Dessutom brukar man få hjälp till att skaffa bostad efter att straffet är avtjänat. Hur ska vi som är svenska medborgar utan att ha utomeuropeiskt ursprung få tag i bostad utan behöva låna? Det finns massor med bostadslösa som är utan jobb som ibland även har betalningsanmärkningar och skulder sedan tidigare, hyresvärdarna nekar en sådan person direkt. Värsta straffet i Sverige är att vara skuldbelagd, arbetslös och bostadslös, ingen vet hur länge man kommer att vara det. Sitter du av ett straff så är det oftast tidsbestämt och du behöver inte bekymra dig för hur du ska klara av ekonomin m.m De som vill göra rätt för sig har det många gånger sämre än de som missköter sig och är i fängelset.

 
Ingen bild

Brandmannen

20 december 2015 22:54

Thoralf!

All heder till dig som vågar stå upp för det som alla med sunt förnuft vet är riktigt. Tyvärr är det många som knyter näven i byxficken men inte riktigt vågar säga sin åsikt öppet eftersom de är rädda för följderna. Det gäller inte dig, ta åt dig av det.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 december 2015 23:50

I SVT,s Agenda medverkare barnläkaren och professorn Anders Hjern. En person som jag googlat lite på nu.
Han har bla skrivit en bok om flyktingar tillsammans med Henry Ascher, en känd vänsterextremist och barnläkare. Denne Ascher har bla deltagit i Ship to Gaza 2010 och är medlem i Kommunistiska partiet (gamla KPMLr).
Huruvida denne Anders Hjern är kommunist vet inte jag, men man funderar... Finns det inga neutrala läkare eller professorer att intervjua i SVT?

 
Ingen bild

En småländska

21 december 2015 00:30

Detta är ju sen länge satt i system av SVT, aldrig bjuda in objektiva el t ex SD för att kommentera tex opinionsundersökningar el dyl Senast dök Ulf Bjereld upp i egenskap av statsvetare, ofta använd av SVT om inte en miljöpartist finns tillgänglig! SÄG UPP LICENSEN!!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 december 2015 07:59

Tack " Kalleman" ! Har mer att komma med ,eftersom min livskamrat är helt döv så har vi kämpat med att få Smålandsnytt att texta sina nyheter men icke sa Micke vi får bara svaret att det är problem med resurser och teknik dom kan inte heller texta sin årskrönika fast dom har i princip hela året på sej ,nej då ska vi döva och hörselskadade vänta på reprisen som kommer några dagar efter ! Jomen allas lika värde är bara floskler !

 
Ingen bild

Stefan A.

21 december 2015 08:12

SVT firar jul tidigt genom att hitta på en pseudodebatt för att få en möjlighet att bjuda in sin tidigare drottning Wetterstrand, SVT-drottningen var mera som en anställd på... hm "oberoende" SVT än som en representant för ett 5 % parti...

 
Ingen bild

Mattias R

21 december 2015 09:42

@Thoralf
Öppet hus torde betyda att vem som är välkommen? Kan tänka mig att samla ihop ett rejält antal människor från mitt område och komma och diskutera politik med er. Är det ok?

Thoralf Alfsson

21 december 2015 09:57

Det är till för i första hand medlemmar i partiet och sympatisörer! Inte politiska motståndare.

 
Ingen bild

Tiketike

21 december 2015 10:07

Mattias R: Det räcker med att du blir medlem så är du alla gånger hjärtligt välkommen. :-)
Det är ju så det brukar funka.

 
Ingen bild

Mattias R

21 december 2015 10:15

@Thoralf
Väldigt dumt att ni kallar det för öppet hus då. Men vi gör ett försök efter helgerna så får vi se om vi får komma in eller inte. Ska även bjuda med en journalist eller två.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 december 2015 10:16

@Mattias R. Vågar du inte åka till Kalmar själv?

 
Ingen bild

Pensionisten

21 december 2015 10:19

Midvinternattens köld är väck
Plomberna fastnar i hemlagad knäck
Knivarna blänker och skotten dom ekar
långt ifrån barndomens lekar
Pensionären med minnen från fornstora dagar
undrar vem är dom som stiftat våra lagar
Julen ej längre firas som förr
"Nysvenskar" kommer genom vidöppen dörr
Julskinkan ratas av vår nya befolkning
Dom som vi inte förstår utan tolkning
Lyckan är vår när vi "doppar i grytan" och ölen därtill
Ta sej en nubbe o sillen med dill
Janssons är rätten som tillhör vårt julbord
Efter den känns man välsmord
Ska detta tas från oss och inte ärvas för framtid
Våra traditioner ska kvarstå men helst utan strid
Regnet droppar från taken
Endast Tomten är vaken
Frid över julen och slutet på året
Att hinna med julestöken hänger på håret
Hoppas i julklapp ni får något kul
Önskar er alla en riktigt GOD JUL

 
Ingen bild

Sanningen?

21 december 2015 10:27

@Thoralf Alfsson, förstår ditt svar. All den stund motståndarna är mycket våldsbenägna som du fått erfara nyligen.

 
Ingen bild

Demokratur

21 december 2015 10:40

@Mattias R

Ja, ni uppträder ju helst i flock. Hur många behöver ni vara för att "diskutera"? Blir det den sedvanliga maskeringen? Beväpnade, eller?

 
Ingen bild

Johan

21 december 2015 10:40

@Mattias R
Gud nej! Det hade ju betytt att en SDare skulle behöva försvara sina åsikter och utsättas för logiska argument vilket ju är otänkbart! Mycket bättre att sluta sig från omvärlden och omge sig med ja-sägare... till exempel genom att ta bort kommentarer som argumenterar mot en på sin blogg!

Thoralf Alfsson

21 december 2015 10:56

Logiska argument har väl inte varit era starka sida! Floskler är de enda argumenten.

Johan, vem bryr du dig mest om? Din mamma eller en ensamkommande minderårig från Afghanistan?

Skall jag godkänna någon mer kommentar skall du också svara på frågan, utan floskler!

 
Ingen bild

Sanningen?

21 december 2015 11:34

@Mattias R, vem tror du att du skrämmer med hot om journalister? Kan berätta att de finns väldigt få journalister kvar, framför allt i Kalmartrakten.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

21 december 2015 12:07

@ Mattias

Att du är så korkad att du inte inser att öppet hus i det här sammanhanet underförstått är för uppriktiga medlemmar i partiet. Med din ”hotliknande” kommentar avser du således att försöka komma in på mötet, ställa till allmän oreda och virrvarr när folk träffas och har det gemytligt. Du har som mål enbart att smutskasta och är en avundsjuk och misslyckad vänstertomte som jag anser bör få ”rött kort” eftersom vi nu verkligen är trötta på dina totalt ologiska argument och inte minst en fullständigt avsaknad av verklighets- och konsekvenstänkande.

 
Ingen bild

calle

21 december 2015 12:39

thoralf och sd kan ligga lågt och invänta tiden då alla inser att sd har rätt. och Thoralf har rätt i nästan allt han påpekar.

det var väl där skon klämde, hos den galna damen som slås för sin vilseledda verklighet. hjärntvätten har gått djupt hos den damen.

här kommer en Hjulklapp till transportarbetarförbundet som utesluter SD-are. här var det mångkultur och lönedumpning och omdömmeslöshet , ja allt som transportarbetarförbundet vill ha på en gång.

http://na.se/nyheter/kumla/1.3384652-webb-tv-lastbil-fast-blockerade-vagen

vända på motorväg med tankbil och riskera en katastrof om nån kört in tanken! vansinne som bara är ok i 7 klöverns Sverige

 
Ingen bild

Lena

21 december 2015 12:46

@Mattias R
Vilket gäng tar du med dig, AFA eller RF? Du fattar kanske inte att din utsägelse skulle kunna tolkas som förtäckt hot? Men svaret är att du INTE är demokratiskt sinnad, du och dina gelikar vill tvinga på andra din förkärlek till invandrare. Det får du gärna ha, likaså kan du gott arbeta för bättre kontakter mellan olika grupper framför allt mellan svenskar och invandrare. Det är inte mig emot. MEN kom för f-n inte och hota och tvinga på andra dina åsikter. Och varför skriver du här? Tror du vi ska inse hur pass intelligenta inlägg du gör och vi ska ändra oss? Många av de som skriver och läser här har haft mångårig kontakt med olika invandrare och VET nog en hel del, vilka invandrare som är bra för vårt land och vilka som inte är det. Det är inte folk från andra länder jag/vi avskyr - det är invandringspolitiken och vänsterns svängning från att vara FÖR svenskt arbetarklass till att VARA EMOT svensk arbetarklass.

Varför bryr du dig inte om de svenska hemlösa?

@Pensionisten 10.19
"knivarna blänker och skotten dom ekar". Jo jag hörde två skott igår kväll, och jag bor mitt i stan. Men vi får inget veta, tidningarna tar inte upp det.

Att Maria Wetterstrand var med i Agenda var ju rena lyckoträffen för SD (särskilt som SD inte fått vara med) En galnare människa än Maria Wätterstrand få man leta efter och det syns också på hennes kroppsspråk. Henne skulle man inte vilja möta en mörk natt, eller på en pub och framför allt inte i en diskussion om det som ligger henne varmt om hjärtat. Hon respekterade inte ens programledaren utan fortsätter bara att pladdra på. Finns inget av ett demokratisk sinne hos henne.

P s Läs historia folk - det finns så oändligt mycket att lära sig. Just nu läser jag Ingmar Karlssons bok Turkiets historia, nyutkommen bok. Så intressant, det som händer här har hänt förut på andra platser.

 
Ingen bild

calle

21 december 2015 13:22

dom som är politiska motståndare till SD hur tänker ni er framtid i Sverige?
allt för mycket tyder på att det blir ett kriminellt och Kaotiskt samhälle, det som SD kämpar emot.

nu är polisen maktlös inför den organiserade brottsligheten. och de kan inte stoppa handeln med knark, vapen, människosmyggling, falska pass och körkort. endast ett totalt övervakningssamhälle kan ha koll på varje individ vad de gör minut för minut. se denna videoklipp på svt och inse vilken mardröms samhälle som växer fram.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vast/latt-att-fa-tag-pa-falska-id-handlingar

om ett halvår-1-2 -5-10 år kommer alla inse vilken fantastisk kamp Thoralf bedrev för att bevara ett välfungerande samhälle.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

21 december 2015 13:34

Johan, vem bryr du dig mest om? Din mamma eller en ensamkommande minderårig från Afghanistan?

Frågan är felställd. ( har du slutat slagit din fru)

Du frågar. Om du älskar Cocacola, så måste du tycka mindre om fanta.

Svaret blir alltid. Relaterat till vad. ( här ligger problemet, det är så många variabler, att frågan blir felaktig)

Svart eller vitt, funkar inte, barn, och religiösa använder gärna, dom termerna.

 
Ingen bild

Ludvig

21 december 2015 13:48

GOD JUL Thoralf!

 
staffan anderstig

staffan anderstig

21 december 2015 14:02

För människor som Johan,som omfattar allas lika värd?sätter han nog den kvinna som under plågor fött och sörjt för honom efter den bluffande Afghanen.

http://facebook

 
Ingen bild

Mattias R

21 december 2015 14:28

@Hulda mk1
Måndag 21 dec 10:16
Jag bor som sagt i Kalmar och har inga problem med att röra mig här i stan. Dock har jag en hel del vänner som gärna skulle vilja följa med på något likande och få svar på en del frågor från SD och Thoralf. Med tanke på att Thoralf konsekvent vägrar möta dessa människor på plats är det väl logiskt att man söker upp honom och SD? Det är inte lite skit han slängt på många genom sina grova generaliseringar här på bloggen. En sammanställning av de allra grövsta är på gång. Kanske dax för en och annan förklaring.

@Demokratur
Måndag 21 dec 10:40
Tja ju fler dess bättre, ett 20-tal än så länge och två journalister, men det kommer att bli fler. Det du antyder angående maskering och beväpning är grundlöst och befängt, jag förespråkar ickevåld i alla situationer. Det här är en möjlighet till politisk diskussion, inget annat. Sen kan det ju mycket väl vara så att Thoralf och SD i Kalmar inte vill ha någon sådan, men det får ju stå för dem isf. Då tror jag helt säkert att det finns någon annan på lite högre possition i SD som vill vara behjälplig. Som politiker kan man inte bara svara på sånt som är lätt och smidigt, inte ens inom SD-kalmar.

@Johan
Måndag 21 dec 10:40
Nog med Ja-sägare nu. Jag har viss förstålse för att Thoralf kan tycka att det här blir lite besvärligt, men han är en offentlig person med väligt starka åsikter. Då får man även ta att man blir ifrågasatt IRL.

 
Ingen bild

calle

21 december 2015 14:29

nu kan alla som vill ha mångkultur, ta emot ensamkommande i sina hem. assistansbolag fixar allt. så kan ingen i 7 klövern hyckla och säga nej till mångkultur i sin vardag! skattebetalarna står för notan.

http://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-orebro/Familjehem-ensamkommande/1280834?ca=8&j_list_id=64439650&w=1

blir väl som med välkommenskyltarna i Karlstad, bara 1st av alla 7-klöverpolitiker satte upp dom på sin postlåda.

 
Ingen bild

World Traveller

21 december 2015 15:07

Matthias R och Johan, vi som kommenterar här är oroliga för vårt lands och våra barns framtid. Vi oroar oss för det ökande våldet, att kvinnor inte längre kan gå säkra uran att riskera att våldtas, att politikerna ger bort våra skattepengar till otacksamma män från Mellanöstern och Nordafrika. Vi tycker inte om drbattklimatet och åsiktsförtrycket i Sverige. Vi ogillar de vänsterfascister som kastar sten på Sverigedemokrater under torgmöten och vi ogillar medias lögner och flörtande med islam.
Vad VILL ni egentligen?

 
Ingen bild

Göta

21 december 2015 15:07

Off Topic, men

HÄR FINNS ATT LÄSA...
http://detgodasamhallet.com/2015/12/21/man-bor-sta-upp-for-den-svage/#more-3160

...ett mycket bra inlägg av Mohamed Omar (med lika utmärkta kommentarer under) om den utbredda rasismen mot oss pursvenskar.

 
Ingen bild

pelle

21 december 2015 15:26

Bra, vi bör komma så många som möjligt så det öppna huset inte bara blir inbördes beundran,

 
Ingen bild

Blocka vänsterdräggen

21 december 2015 15:35

Ni göder bara deras hat!

 
Ingen bild

Observer

21 december 2015 16:08

@World Taveller
-Klart bra frågeställning till Matthias & Johan!

-Vad v i l l dom?

Skulle dock tro att det är som att fråga ett par fotbollshuliganer vad d e vill.
Jag tror dessa två är sk "Nöjeskommunister" sprungna ur övre medelklassfamiljer varur de gjort tonorsuppror som blivit kronisk -D.v.s de har blivit Svenska kommunister. Ute efter bråk o gräl, med allt o alla -Obstinata.
Och nu är de h ä r inne på bloggen och försöker skapa lite "julstämning" på sitt eget lilla vis, genom att obstruera.
Ja, Det är väl föga konstigt att V o MP har så försvinnande få procent i opinionen, Eller hur?!
GOD JUL

 
Ingen bild

Mattias R

21 december 2015 16:09

@World Traveller
Måndag 21 dec 15:07
Vilka VI? Du talar väl endast för dig själv World Traveller, eller är du någon form av obersturmführer för alla här?
Även jag anser att precis allt våld i samhället måste bort. Att polisen ska få ökade resurser och att påföljder ska ses över.
Delar inte din uppfattning ang flyktingar som du kallar "otacksamma män från Mellanöstern och Nordafrika". Det här är inget jag upplevt när jag jobbat med flyktingar.
SD är inte "åsiktsförtryckta" utan har en del i den offentliga debatten. Klart ni får mothugg, vad vore det för debatt annars?
Även jag ogillar folk som kastar sten.
Vi har religionsfrihet i vårt land. Jag sympatiserar inte på något vis med islam, men det är var och ens rätt att tro på det man vill och bekänna sig till vilken religion man vill. Var på ett dop här i Kalmar förra veckan där 8 st konvertiter från islam döptes, och det var bara början. Det är ett steg till intergration i vårt svenska kristna samhälle på riktigt, eller iaf svenska kyrkan. (det var ju länge sedan sverige var kristet) Men det är ett personligt val som inte kan eller ska tvingas på någon.

Jag vill leva i ett samhäle fritt från våld, hat och rädsla för våra medmänniskor. Fick jag välja skulle det vara ett samhälle som vilar på kristen grund, med allt vad det innebär.

Thoralf Alfsson

21 december 2015 20:08

8st konvertiter? Hade de uppehållstillstånd eller var de svenska medborgare?

 
Ingen bild

Demokratur

21 december 2015 17:16

Jag ska skrapa Trisslotter i helgen. Drömmen är högvinst. Direkt ner till flygplatsen, enkel biljett och långfingern när jag vänder mig om sista gången. Slippa Nordkoreas spegelbild med sina oikofoba bosättare.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

21 december 2015 17:42

@ Gubben och gumman

Var håller du hus. Saknar verkligen dina skämtsamma inlägg. Nu börjar det bli rena ”trollskogen” på bloggen och minst sagt tröttsamt att läsa kommentarer från vissa personer med grund och botten samma ältande och innehållslösa substans.

Funderar på att i fortsättningen enbart läsa Thoralfs inledning på trådarna för att slippa de IQ-befriade inlägg som skapar en otrevlig atmosfär på bloggen!

God Jul och Gott Nytt år önskas alla Sverigevänner.

 
Ingen bild

KS

21 december 2015 18:27

Jag glömde önska dig God Jul och Gott Nytt År nu i eftermiddags! Därför gör jag det nu istället! Spännande med ett debattmöte med Mattias R och "gänget" eller?? Naturligtvis inte i SD:s lokal, men varför inte?

 
Ingen bild

OT

21 december 2015 18:44

Varning! Snart kommer svenskarnas alla känslor på en och samma gång!

"Jag borde ha förstått då du Zozze nyligen tittade bort
Att allting har ett slut; Att allt det vackra är kort
Zozzen's enda förhoppning är att med Alzheimer's kan vi alla glömma bort!

Nu sitter jag och fryser som uteliggare på en regnig perrong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Vi möttes i början av 1900-talet när mitt hjärta var tömt
Jag placerade dig i drömmen som vi ej har glömt
Nu faller den från himlen som en trasig ballong...": https://www.youtube.com/watch?v=PTyQZFkPYqE

 
Ingen bild

Mattias R-Hatet som hen utstrålar bör raderas!

21 december 2015 18:46

Mycket besviken på detta trollande som du Thoralf själv skapar genom din respons till vänsterextremisterna!

Du har vårt stöd!Att tangera rättshaverism är dock inget jag stödjer!

Låt nu julefriden råda!

 
Ingen bild

matspp

21 december 2015 19:21

@Mats (ateist)aka(Proffstroll som du lade till vid förra grundstötningen)
Synd att du inte löd uppmaningen att ta lång ledighet! Nu måste nog brodern LSW14 rycka ut som stöd även fast det brunnit i skallen. Så vad är det Ateisten vill efter flera års enkelspåriga antaganden? och LO brodern med SAP hatten på sned kan du lämna därhän så länge.

 
Ingen bild

Sanningen?

21 december 2015 19:31

@Mattias R, Svenska kyrkan? Hoppas du vet att ni har en DDR-spion som högsta chef. En som angav stackars människor som bara tyckte annorlunda.

Sedan bör du ta dig en tankeställare varför de konverterar. En dag skall jag berätta det för dig och då lär du bli besviken.

 
Ingen bild

OT

21 december 2015 19:32

Apropå! "OT 8 februari 2014...

Varför kämpar jag? Varför kämpar du? Varför kämpar Thoralf?

Så här är det oavsett vad du tycker, tänker och hur du agerar. Lögnen är synad och folket har börjat vakna upp och fokuserar på vad som händer i stora frågor.

Och följande är vad det vakna folket säger om SD's-partiprogram, nu över 10%; förlåt 26% och exponentiellt ökande...

"Den första gång jag såg ditt politiska program,
Och förstod hur du såg på mig.
Då föll allting jag trott var sant.
Jag förstod du tänkte likadant.

Det var så vacker då,
Som nått jag aldrig kunnat nå.
Och hjärtat slog ett slag, för var förlorad dag.

Jag gömde mig i fantasin.
Så rädd för vad du kunde bli.
Var gång som jag ljög för mig,
Så såg jag sanningen i dig.

Nu står du här i dag,
Med allt jag nånsin velat ha..." - Öppna din dörr: http://www.youtube.com/watch?v=Ug9KQU6IAmY

 
Ingen bild

Mattias R

21 december 2015 19:36

@Thoralf Alfsson
Måndag 21 dec 17:04
Har inget svar på din fråga, den saknar även relevans. Dock vet jag att de genomgått en rejäl utbildning i Kristen tro under ett antal månader innan de blev döpta.

 
Ingen bild

Kverulantus

21 december 2015 19:37

Hej Toralf!

Bedrövligt!
Har det gått så långt att politiker åker på stryk?
Sorgligt är bara förnamnet.
Polisutredningen kommer nog att läggas ner.
Vi får dock vara glada att det inte gick värre.
Hoppas du går stärkt ur denna otrevliga händelse.
Vi är många som gillar vad du gör.

 
Ingen bild

Kverulantus

21 december 2015 19:44

@Sanningen
Jag vet vem hon är.
Hon och Eva Brunne fick mig att gå ur svenska kyrkan i höstas.
Inte en krona till landsförrädare som har på sin agenda att upplösa nationalstaten.
Precis som Bolsjevikerna i Ryssland.
Den sortens folk vill vi inte ha här!

 
Ingen bild

Demokratur

21 december 2015 19:48

Fundering, Thoralf.
Håller med de här som säger att du ska skippa vänstertrollen här på bloggen.
De är bara energitjuvar. Dessutom har dom sina egna hatsajter, typ IRM, att spy sin skit i.
Låt din blogg vara ett ljus i PK-mörkret för oss Sverigevänner.
Gör du omtag på bloggen så ska jag försöka vara mer positiv och mindre bitter i mina inlägg :-)

 
Ingen bild

Tony

21 december 2015 19:50

Ekonomin går som tåget säger Magdalena Andersson??
Ja och Jultomten kommer på Torsdag!
Om ekonomin går som tåget måste den gå dåligt,
i vart fall när det gäller Skånetrafikens tåg,
för dom står mest stilla!

God Jul och Gott Nytt år till alla SD sympatisörer!

 
Ingen bild

Stefan A.

21 december 2015 20:18

Hoppas Thoralf har kameran med sig så kan vi få Johan och Mattias R på bild också, och deras följe av.. hm journalister.....

 
Ingen bild

Mattias R

21 december 2015 20:27

Detta blir mitt absolut sista inlägg här. Vill ni som skriver och läser här endast ha en ryggdunkarklubb ska jag inte störa mer.

@Thoralf
Om det är så att ni absolut inte vill ha besök i er lokal, skicka ett mail du har adressen.
Over and out...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 december 2015 20:35

Herregud ,om ekonomin går så bra då kan vi pensionärer få det eftersläpet på bergis 30% som vi har rätt till ! För övrigt hur många invandrare har fått de 250000 kronorna som ersättningsnämnden betalar ut till dem som varit placerade i barnhem och fosterhem ? De kan ju få retroaktiv föräldrapenning så då kanske dom får från Ersättningsnämnden också ! Vi är 2557 sökande som fått avslag ,2177 har beviljats ersättningen !

 
Ingen bild

tonton

21 december 2015 20:57

Du är en veritabel och outtröttlig hjälte som gör att man trots allt uthärdar de till synes aldrig sinande idiotierna levererade av rikets styrande skitelit. All heder och eloger är Dig väl unt. God Jul

 
Ingen bild

Thoralf A

21 december 2015 22:09

Johan

Du missade att besvara frågan!!!!!

Jag beklaga att din mamma är död men då skulle du istället betraktat frågan som hypotetisk och besvarat den som om din mamma var i livet. Det var inte så lite fegt att fly undan på det sättet.

Men jag tror att alla läsare på bloggen som även läser kommentarer förstår precis vad det är som du flyr ifrån.

Jag är fruktansvärt tacksam över min egen mor, som tyvärr gick bort i cancer 2009. Jag tycker bara väldigt synd om dig som inte har större respekt och tankar om din egen mor än att du inte ens kan sätta större värde på din egen mor än en ensamkommande fuskande (inga asylskäl) minderårig från Afghanistan. Tur att din mor slipper uppleva dittynkliga försök till svar. Jag befriar dessutom mina läsare från att läsa ditt svar.

 
Ingen bild

Tompa

21 december 2015 22:20

Gäller detta även slöjor?
http://www.expressen.se/kvallsposten/skulpturen-av-jesus-tvingas-tackas-over/

Kom ihåg, det pågår ingen islamisering

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

21 december 2015 23:01

Apropå vänstertrollens inlägg.

Jag tycker Thoralf gör rätt när han låter dem komma till tals så länge de håller god ton. Det gör mig bara mer säker på min ståndpunkt.

Om de inte får debattera kanske vi tror att de är svarslösa, men när de debatterar så bevisar de att de inte har något att komma med.

Möjligen oneliners, hittepå och förtäckta hot. Men det är också allt.

 
Ingen bild

Blåsippan

21 december 2015 23:04

Tror inte Johans mamma är död. Inte heller att han bor i Norrliden heller. Jag tror inte på någonting han och hans gelikar skriver. Jag bryr mig inte heller om vad han tycker eller tänker om saker rent allmänt om de nu tycker något. Jag besöker denna blogg för att läsa Thoralfs inlägg samt vuxna och förståndiga kommentarer till dessa. Inte en massa meningslöst pladder från någon som själv tycker han är himla smart med sitt meningslösa nonsens till pladder i syfte att flytta fokus till ingenting.

 
Ingen bild

Vaken

21 december 2015 23:22

Den trista händelsen i fredags visar bara hur lagt man har sänkt sig i vissa led - ta till knytnävarna - givetvis helt oacceptabelt och ingenting som ska passera förbi rätten...

För ett par dagar sedan kom jag med sista flygbussen till Karlskrona. När jag inväntade skjuts blev jag vittne till hur en hatfylld och aggressiv kille stormade in pa stationen vid 23-tiden medan han gormade, fräste samt gjorde jihadtecken at folk! Vad är det för land vi
lever i ????????? Jag anmälde givetvis händelsen till polisen - men inte en rad i lokalpressen......

Thoralf vi önskar dig en GOD JUL!!! Tack för en förträfflig insats!

 
Ingen bild

Kverulantus

22 december 2015 03:44

Jag ber om ursäkt att jag inte kallat dig vid ditt rätta namn.
Rättning i ledet!
Nu är det Thoralf som gäller i fortsättningen.
Tack för en intressant blogg av den som jag vill se få en post i en framtida SD regering!
2018 om inte tidigare.
God Jul och Gott Nytt!

 
Ingen bild

Lotta

22 december 2015 07:11

Läste i dagens Östran att ledarskribenten Joakim Carlsson skrev att ingen förtjänar stryk för sina åsikter där han tog upp misshandeln av dig Thoralf. Först tänkte jag att det hedrade honom men sen tänkte jag att, nej det gör det inte. Det är ett fullt normalt beteende att stå upp för någons rätt att utrycka sina åsikter utan att behöva riskera att bli misshandlad eller för den delen bli av med sitt jobb eller fackupodrag. Något annat vore att att spotta på demokratin. Något som många journalister, arbetsgivare och fackklubbar borde tänka på.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2015 09:08

Annat aktuellt. Har någon sett eller hört i något av alla matlagningsprogram inför Julen, någon som tillagat Julskinka eller ens nämnt denna läckerhet på ett svenskt traditionellt Julbord?

Det känns som att det är lite "känsligt" med denna maträtt med tanke på våra "Nya svenskars" matvanor, och den politiskt korrekta omvandling av allt traditionellt som vi har...

 
Ingen bild

Vaken

22 december 2015 22:45

@ Hulda

Just det ! I det svenska mediebruset susar det starka vänstervindar och tro det eller ej, men det har faktiskt paverkat inriktningen även pa matlagningsprogrammen....Vilket trams! Hur som helst: Om man gillar julskinka sa väljer man det!! En given klassiker pa julbordet! Själv köpte vi en rimmad färsk som vi ska ugnsbaka och senapsgriljera tills den blir knaprig! Tycker man inte om julskinka väljer man givetvis nagot annat! Kalkon, anka eller grönsakspaté till exempel.......Lev väl och njut av julen! Vara kulinariska traditioner är en del av det svenska kulturarvet! Även strömming och sill till exempel...Därmed inte sagt att man inte kan njuta av all världens kök........men nej tack till likriktning och skygglappar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards