thoralf

Direktlänk till inlägg 17 december 2015

IRM-LÖGNER OCH HAT

Av Thoralf Alfsson - 17 december 2015 13:45

 

Henrik Johansson.  Foto Thoralf Alfsson


Ibland blir det bara för mycket. Nu är jag riktigt trött på IRM och Henrik Johansson. Hur kan man vara så falsk, ohederlig och sprida direkta felaktigheter eller rena lögner. Sedan kommer det hundra kommentarer som tror på dessa lögner och därför spyr ur sig sitt hat. Vilket samvete har man då som person? Vilket hat besitter man då?


Det är minst sagt upprörande. Vad har då IRM och Henrik Johansson gjort?

På Facebook anklagar IRM och Henrik Johansson mig för att ha hängt ut hans mammas adress i kommentarerna på min blogg. Något som är fullständigt felaktigt! Jag har aldrig lagt ut någon adress till hans mamma! Det enda som finns är nedanstående kommentar som jag godkänt.


 

Följer man den länk som anges får man en adress till en Henrik Johansson i Avesta.


Samma resultat enligt hitta.se. Enligt hitta.se finns det inga fler folkbokförda på den aktuella adressen och lägenheten.


Om det nu skulle vara så att Henrik Johansson mamma är boende på den adressen och lägenheten men inte Henrik Johansson så bör nog Henrik Johansson se till att uppgifterna blir korrekta hos de myndigheter som hitta.se hämtar sina uppgifter ifrån. Henrik Johansson är ju uppenbarligen skriven på adressen.


Varför är du "skriven" hos din mamma?


Eller är det så att Henrik Johansson genom dessa felaktiga uppgifter försöker dölja sin egen riktiga bostadsadress och istället utsätter sin egen mor för det han själv borde ta ansvar för genom att stå skriven på den adress han verkligen bor, inte hos sin mor? I så fall är det bara väldigt, väldigt ynkligt!

 

Här nedan är några exempel på det hat som IRM sprider i sina kommentarer på facebook under deras inlägg om mig, alla kommentarer syftar på mig. Hatet är en del av IRM och deras facebooksida. Något som svensk media aldrig uppmärksammar, det är ju SD-företrädare som oftast är måltavlan. Då gäller en annan måttstock för vänsterjournalisterna. Ytterligare kommentarer från min sida är överflödiga!


 


 

 

    

 

PS

Enligt hitta.se så får man hela 1456 träffar på personer som heter Henrik Johansson. Däremot finns det bara en Thoralf Alfsson. Så det är bara pinsamt när Henrik Johansson skriver att ingen skall hänga ut min adress. Till och med en 7-åring klarar av det googla min adress! AFA har till och med klarat det.


Jag har fått fönster krossade i min bostad vid tre tillfällen, hattexter har klottrats på fasaden, i kvarteret har AFA klottrat på elskåp och jag har fått hatbrev och hot med posten.



 
 
Ingen bild

Tony

17 december 2015 14:22

Vad för något urskiljer kommunister från andra grupper
av människor, jo lögnen. Lögnen är faktiskt deras enda
tillgång, ideologin deras är stendöd och därför används
lögnen vid alla möjliga tillfälle, om andras fel och
brister, och om deras egen förträfflighet, finns det
inga fel att hitta hos motståndaren, så hittar dom på
något. Finns inga mer skenheliga individer än kommunister!

 
Ingen bild

Quo Vadis

17 december 2015 14:28

Beundransvärt att du vågar ta fajten med dessa dårar. Tänkte förresten, nu när Mp och S har infört ID-kontroller tillsammans med SD, ska AFA och vänsterns fotsoldater även börja hata/hota/attackera politiker från Mp och S???

 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2015 14:32

Gjorde de inte någonting mot din bil också Thoralf?
Min fru har fått en stor spik i däcket när hon hade parkerat långt ut i skogen och var ute på en löprunda. Två dagar senare så kunde hon ha kört ihjäl sig när bromsen slutade fungera. Bromsslangen hade lossnat. Hur vanligt är det?
Vad säger ni i AFA/Dokumentation eller som det också kallas, Researchgruppen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 december 2015 14:39

Snacka om näthat och kränkande kommentarer... Men extremvänstern verkar ha frikort att bete sig illa..

Detta hat göder tyvärr också det våld och hat som drabbar SD-politiker och våldet när SD har torgmöten. Hatet når dessvärre också media och in i våra hem och påverkar okunniga barn och vuxna, senast med My Vingren och Jan Helin..

 
Ingen bild

Sanningen?

17 december 2015 14:39

Bry dig inte istället. Genom att publicera skiten får de som de vill. Glöm hatsajten istället. Han är en nolla och inget att bry sig om.

Snart kommer pengarna att sina och då har den kriminella Henrik inget att roa sig med. Dömd=kriminell.

 
Ingen bild

Tiketike

17 december 2015 14:56

Pinsamt att de som kommenterar på IRM's sida inte ens bryr sig om att ta reda på hur det verkligen ligger till, utan istället bara hejar på utan en tanke.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

17 december 2015 15:18


Att personer som Henrik Johansson och hans anhang kan vara så korkade att man torgför sin egen dumhet är för mig en gåta. Men är man tillräckligt dum så inser man tydligen inte sin egen dumhet och totala brist på normal fattningsförmåga.

Stackars dj-r!

 
Ingen bild

Hacke

17 december 2015 16:00

Har aldrig varit i kontakt med sajten Inte rasist men och liknande avarter på nätet. Det jag nu ser bekräftar bara mina värsta misstankar. Ser ut att vara en renodlad plantskola och rekryteringsbas för hat- och förföljelsemedia som Expressen, Aftonbladet och numera också public service. Media beroende av våra skattemedel och regimstöd och således utan framtid i ett befriat Sverige.

 
Ingen bild

Inte Rasist Men Naiv

17 december 2015 16:03

Han är väl skriven hos mamma för att kunna fuska med bidrag?
Eller så bor han bara olagligt i andrahand...

 
Ingen bild

snoffsan

17 december 2015 16:40

Fruktansvärt Thoralf, finner inga ord, hur lågt en del människor är beredda att sjunka i sin dumhet. Men dumhet får här en bra bild på hur dessa ser ut faktiskt.

Det som är mest skrämmande är mentaliteten på de som kommenterat. Någon hatar något !!!! yey, vi också, vi osar svavel här, titta så rediga vi är. Och ingen har väl naturligtvis en aning om vad de hatar eller tycker illa om antar jag ????

Precis som vanligt med bottenskrapet i samhället, dessa hänger bara på, tänker inte, utan tror i sin dumhet och enfald att de uppför sig både klokt och moget.

Ser man till hur Löven med hjälp av just bottenskrapet lyckades bita sig fast som så kallad statsminister, där kunniga och duktiga politiker tackade nej på löpande band, när dessa insåg att skeppet skulle sjunka inom ett år. Så ser vi också anhängarna i kommentarsfältet ovan.

Oftast kan man faktiskt para ihop människors utseende, mentalitet och förstånd med vilka partier dessa sympatiserar.Löven med regering måste ju vara oerhört stolta över vilka som röstar på dem antar jag.

Hat och floskler kommer inte bara i från ovan kommentarer, dessa trillar ut i en strid ström i regeringen också. Käbbel, järnrör, nazister, rasister och fascister. Ständiga ord från han som kallar sig för landets statsminister.

Hot är inget trevligt alls Thoralf, skaka av dig ohyran, ge dessa inte mer uppmärksamhet, som dessa inte är värdiga att få.

Den ruttna frukten faller inte så långt från trädet.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

17 december 2015 16:47

Thoralf.
Gör det till en regel att inte lägga upp någons adress, måste någon ha tag på en adress, så finns det fler sätt, än att lägga upp den offentligt, ( eller som i detta fall godkänna inlägg)

Jag personligen skulle vara väldigt aktsam att göra det, fel adress, och så står den personen och knackar på dörren en vacker dag, och tro mig det finns farligare människor än afa etc.

 
Ingen bild

Pär Green

17 december 2015 17:01

Lätt att göra av med allmänna medel.



En fransk domstol har beslutat att Christine Lagarde, chef för Internationella valutafonden (IMF) och tidigare fransk finansminister, ska ställas inför rätta.

Hennes advokat vill överklaga beslutet.

En fransk domstol har beslutat att Christine Lagarde, chef för Internationella valutafonden (IMF) och tidigare fransk finansminister, ska ställas inför rätta.

Hennes advokat vill överklaga beslutet.

– Det är obegripligt. Jag kommer att rekommendera fru Lagarde att överklaga, säger advokat Yves Repiquet.

Domstolen har beslutat att Lagarde ska ställas inför rätta angående hennes hantering vid

utbetalningen av statlig ersättning på 400 miljoner euro till den franske finansmannen Bernard Tapie 2008.

 
Ingen bild

Demokratur

17 december 2015 17:28

Det statssanktionerade "goda" vänsterhatet är precis orsaken till att man ska söka lyckan någon annan stans. Sverige är allt för nedsmittat med socialistsjukan. Ungefär som en rabiessmittad hund. IRM är motsvarigheten till en rabiessmittad hund.

 
Ingen bild

Per S Johansson

17 december 2015 17:46

Pubertale Henko har bevisligen ett outtömligt bekräftelsebehov. Sitta och skärmdumpa och skapa storys där avsikten bara är att håna och förlöjliga. Självgodheten är det inget fel på, han tror på fullaste allvar att han kämpar för en god sak och gör samhället en rättfärdigad tjänst.
Oerhört patetiskt det hela, han har absolut inte täckning för att ge sig på sina offer, det faller platt efter sista bokstaven, han gnäller över mammans adress, well, I do say, det är precis det han själv ägnar dagarna åt. Birro är ett bra exempel, finns fler.
Så självgode Henrik, antar att du läser detta..börja med att ta ansvar för dina egna handlingar, de 150 gamarna som ständigt hotar och hatar på din Facebook-sida, kom inte och påstå att man kan göra sig hörd och kommentera fritt, blir det inte block så blir det flåsande telefonsamtal, massmejling och okynnesanmälningar till FB. Din verksamhet är uttjänt, det finns inget mer att hämta, dom du ger dig på himlar med ögonen eller hämtar anteckningsblocket..journalistik är det inte i närheten av, däremot en fullödig hatblogg.

 
Ingen bild

Tompa

17 december 2015 18:04

Kan bara konstatera att Jimmie har så rätt än en gång.

Vårt samhälle slits isär. Inte ens ursprungs befolkningen kan snart hålla sams.

Mycket tråkig utveckling

 
Ingen bild

Klas Johansson

17 december 2015 18:07

Vad du än gör Thoralf, ge aldrig någonsin upp det helt otroliga jobb du dagligen gör! Vi är massor med vanliga skattebetalande "Svenssons" som står bakom dig, och fler sällar sig till oss dagligen om jag ska lyssna till hur snacket går omkring mig. Kämpa!

 
Ingen bild

Tobbe S

17 december 2015 18:44

Henrik tillhör en självgod sort som lever på andras pengar. Det han lever på är fackmedlemmars och skattebetalares pengar. På något sätt börjar den här sortens bidragslyftare, för det är vad Henrik är, känna sig som om de står över kreti och pleti och att de har en moralisk uppfostrarroll gentemot de som föder dem. Rätt så vanligt, faktiskt, bland den här sortens parasiter.

 
Ingen bild

Olof Svensson

17 december 2015 20:09

Pajas, mupp, desorienterad, fanskap, idiot, korkad, farlig, rasse, folkvald, efterbliven känns ju i sammanhanget som idel komplimanger.

Ang hat så var det länge sedan jag såg så många glada smileys i ett kommentarsfält och alla vet ju vad
glada smileys betyder.. lädje och KÄRLEK!! <3

P.s, försök undvik att lägga ut folks adresser oavsett vem det är.

 
Ingen bild

Kverulantus

17 december 2015 20:32

Hej Toralf!
Fler än jag står bakom dig!
Fortsätt kämpa!
Du behövs.
En saklig debatt om invällningen är inte att förvänta.
Att personer som Toralf är berädda att sticka ut hakan är fantastiskt.
Vi behöver fler av samma kaliber!!
Skulle själv stått på barrikaderna om det inte var så att jag skulle bli arbetslös på stubben....
Företagarna är SD men gullar med S och Mp....
Suger grovt!!

 
Ingen bild

Kverulantus

17 december 2015 20:47

Det är dags för kommunisterna att ta ställning.
Ni misslyckades att ta makten då Sverige var svagt.
Ställ er nu på den sidan som inte vill ha ett muslimskt kalifat i Sverige.
Hizbolla och andra fraktioner på vänsterkanten har bevisat sin oförmåga att styra ett land.
Nu är det dags att alla tar krafttag mot Daesh.
Islamistiska mördare som skyller sina avskyvärda dåd på en urgammal profet.....
Den krigiske Muhammad jublar i sin grav.....
Mord och våld skall drabba alla som inte accepterar Allha som den enda guden.....
Det är nog för att jag inte kommer att spela på samma planhalva som mördare och pedofiler.......

 
Ingen bild

Stefan A.

17 december 2015 21:08

Vad vill han egentligen? han stalkar Sverigedemokratiska politiker men skriver ingenting om politik själv, ännu märkligare är att hans fotsoldater vill schavottera på hatsiten, t.o.m en som påstår sig vara lärare.. skrämmande, SD ökar vad än Henrik Johansson säger och skriver och gör och det är ju det som är huvudsaken....

 
Ingen bild

Observer

17 december 2015 21:08


Titta vilket språkbruk!!!

-Inte undra på att V och MP bara har några få %.

 
Ingen bild

sarak

17 december 2015 21:21

Inte till ämnet, men jag grattar SD till siffrorna men jag tycker inte om utspelet med drönare och JAS. Låt muslimerna själva sköta om bedrövelsen i mellanöstern. Jag tror på svenskarnas bedömningsförmåga.

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 december 2015 21:50

Snart är Miljöpartiet nere på det väljarstöd som passar partiets politik. En halvering av dagens siffror är lämpligt..

 
Ingen bild

S-E Karlsson

17 december 2015 21:53

Migverkets chef i Högsby ska ju byta jobb till arbetsförmedlingen då blir det väl ett kraftigt avgångsvederlag som ska utbetalas ??

 
Ingen bild

OT

17 december 2015 22:02

Apropå opinionsundersökningarna! Det måste vara så här Zozzarna känner sig - "Eddie meduza - kom hit ska du få": https://www.youtube.com/watch?v=nx-fTWaWIj8

P.S: Undrar vad Zozzarna gjort för att få skåningarna efter sig så?

 
Ingen bild

OT

17 december 2015 22:25

Helt apropå. Hur tror ni att det kommer att gå i det kommande valet? "Robert Gustavsson-Nazisterna": https://www.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0

P.S "säkra" pengar på att SD kommer få mer än 30%!

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 december 2015 22:40

SVT Debatt ska ju tydligen läggas ner. Vi slipper många "hen-extremister" och andra märkliga människor. Men kan det vara så att de ämne som är intressanta, viktiga och intresserar/upprör, har gynnat SD?
Är det därför programmet tystnar...?
Slöjor, handskakningsdomar osv..

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 december 2015 00:25

Annat ämne:

Tino i Dagens Samhälle:

”I Tensta var elen borta i två timmar en dag i december och då blev det genast upplopp. Svenskarna säger: ”Vi vill inte ha det som i USA.” Nu har ni fått det som i USA.”

Precis vad jag har sagt i flera år.

När pengarna är slut och omfattande bidragsnedskärningar är ett faktum kommer det att bli rejält problematiskt för landets politiker och myndigheter. Det kommer att bli upplopp och våldsamheter. Vi svenskar startar inte upplopp om elen är borta i två timmar.

http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/masspsykosen-aer-snart-slut-sedan-far-vi-oeppen-debatt-21151

 
Ingen bild

Sentio december-Moderaterna 17,8%

18 december 2015 00:31

Hela mätningen för december månad – novembermätningen inom parentes

Moderaterna 17,8 (19,3)
Liberalerna 5,3 (5,2)
Centerpartiet 7,3 (7,4)
Kristdemokraterna 3,0 (2,9)

Socialdemokraterna 23,5 (22,0)
Vänsterpartiet 6,9 (6,5)
Miljöpartiet 5,6 (5,5)

Sverigedemokraterna 26,6 (26,8)

Feministiskt Initiativ 1,7 (2,5)
Piratpartiet 0,7 (1,2)

Övriga 1,7 (0,9)
http://nyheteridag.se/katastrofsiffror-for-kinberg-batra-sd-fortsatt-storsta-parti/

 
Ingen bild

UncleBob

18 december 2015 03:25

Bra att du tar upp den där fjanten "mr Henko", Alias Henrik Johansson.
Han gnäller för att det inte tillåts "trollande" i Thoralfs debattblogg. På Facebook är hans troll-fjanterier i maskopi med andra IRM-följare ökänt.
Själv är jag blockerad för att ha ifrågasatt deras tröttsamma och enfaldiga debatteknik.
Det är ju bara ett enda sammmelsurium av argumentationsfel som "halmgubbe", Guilt-by association. Ad Hominen och en jävla massa illaluktande insinuatíoner typ "det verkar som", följt av nåt lögnaktigt påstående. De är helt enkelt inte seriösa och tål inte mothugg för då blir man liksom jag "bannad" eller blockerad via IP-nr.
Jag vet sedan många år hur den där fjanten trollar. När Dispatch International startade upp med en diskussionsgrupp så gick IRM trollen in och förolämpade hotade och spred sina tokiga konspirationsteorier.
Att spela dum och medvetet vantolka vad som skrivs är Henriks paradgren. Det skapar irritation när han provocerar med lögner och KOMPLETT OSAKLIGA överdrifter och det är naturligtvis hela hans taktik i ett nötskal. Ett jävla troll helt enkelt...
Kunde han senare visa en skärmdump där någon reagerat negativt eller om någon av hans IRM-troll fick en veckas karantän av Ingrid Carlkvist så var ju bara detta "ett bevis på att han hade rätt". Så enkelspårigt fungerar den provokatören och han har aldrig kunnat föra en seriös debatt.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

18 december 2015 04:09

Hulda mk1, något som jag också tänkt på ! Programmet har ju dragit till sej tittare och lyssnare så jag tror du har rätt !

 
fete@live.se

fete@live.se

18 december 2015 08:09

Thoralf stå på dej skriv mer......

http://fete

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

18 december 2015 08:51

"Varför är du "skriven" hos din mamma? Eller är det så att Henrik Johansson genom dessa felaktiga uppgifter försöker dölja sin egen riktiga bostadsadress och istället utsätter sin egen mor för det han själv borde ta ansvar för genom att stå skriven på den adress han verkligen bor, inte hos sin mor? I så fall är det bara väldigt, väldigt ynkligt!"

Precis Thoralf, det finns ju även en gammal tråd på Flashback om "Henrik Johansson (interasistmen.se)" under "Kändisskvaller", även om det nog är en av de absolut kortaste trådarna i det forumet.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Jan Eriksson

18 december 2015 09:00

->Thoralf

Tagga ned "bråket" med IRM. Du har inget att vinna på det. Du framställer bara dig själv som barnslig. Man kan inte "vinna" över ohederlighet utanför ringen, eller i domstol. Betänk det egyptiska ordspråket:

-Medan sanningen snör sina sandaler, hinner lögnen till Damaskus.

Thoralf Alfsson

18 december 2015 09:10

Jan Eriksson

Ibland måste man säga ifrån!

 
Ingen bild

Hm

18 december 2015 10:17

@Jan Eriksson
Jag är rätt säker på att Thoralf klarar att driva sin blogg utan 'råd' från självutnämnda retorikexperter.
Tala är silver, tiga är guld.

 
Ingen bild

sven svensson

18 december 2015 10:44

Googlade idag och nu finns det två personer på adressen......

 
Ingen bild

SD4Ever

18 december 2015 10:50

Det är bara att se på bilden....

Lyset är tänt men ingen är hemma.

Har själv haft duster med inte frisk men....
Låg nivå på kommentarer/påhopp.

 
Ingen bild

sven svensson

18 december 2015 10:55

merinfo och upplysning har annan info än hitta . . .
Gissar att hitta bara har telefonuppgifter, eller gammal skåpmat, medan de andra har från folkbokföringen mera färska data.....

 
Ingen bild

Lotta

18 december 2015 10:57

Håller med @Tiketike. Likt en fårskock följer de "goda" hatarna den som kan ljuga ihop nåt de alla kan spy sitt hat över. Att först kontrollera sanningshalten i påståendet är inget de ens ägnar en tanke. Ty de "goda" har alltid rätt så varför lägga ner tid på petitesser som källkritik.

 
Ingen bild

Lena

18 december 2015 11:32

@Cosmik Debris
Tack för länken till Dagens Samhälle och artikeln med Tino Sanandaji. Hoppas många läser den, den säger allt. Avslutning är också bra, den om att svenskarna i grunden är humanistiska och toleranta människor. Det är bara det att media drivit in folk i en masspykos med alla lögner, mörkningar och argument som inte får bemötas. (Ex. argumentet om Hitler i e nazist etc).

Tino påstår också att svenskarna håller nu på att bilda sig ordentligt genom att läsa alternativa medier isf msm, utländska medier och söker efter sanningsenliga argument som håller när vi i vår egen erfarenhet märker saker som beslutsfattare blundar för. Om några år är masspsykosen över. DET tycker jag låter förnämligt.

 
Ingen bild

Lars

18 december 2015 11:35

Väl värt att exponera IRM-byken och näthataren Henrik Johansson. Låt de inte komma undan!

 
Ingen bild

Lena

18 december 2015 12:28

Det står mycket som är intressant i tidningen Nyheter Idag, här en artikel om hur SVT ska byta språkbruk. Ex terrorister ska beskrivas som svenskar, invandrare har negativ klang och byts ut mot "människor som bor i Sverige", invandrartätt område byts ut mot socialt/ekonomiskt utsatt område,. Polisens signalement på eftersökta får INTE användas ex "färgad" eller "av afrikanskt ursprung" blir bannlysta.

Det är det här som kallas manipulation.

http://nyheteridag.se/svts-medarbetare-far-nya-direktiv-terrorister-ska-beskrivas-som-svenskar/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

18 december 2015 13:04

Någon godhetsapostel i Högsby har kört igång en Facebook sida som han/hon kallar för en sammanställning av rasism i SD Högsby där hängs av ren godhet ett flertal SD medlemmar ut på grund av vissa uttalanden om invandring ,jag tillhör dem som drabbats ,det ska inte tros att någon får säja något negativt om invandrare, nej,nej,nej ! Det går bra att fegt gömma sej i anonymitetens dunkel ,då kan man operera hur som helst , hoppas någon lyckas få tag på namnet på den som står bakom detta !

 
Ingen bild

Maja Dacke

18 december 2015 13:14

Nu när poliskåren fått mod i barn, kraft i arm och börjat sätta ner fötterna för att hålla vänsterextremister i schack kan det bli ändring. Äntligen! Till och med SD-möten kan bli störningsfria så att vi åhörare får del av det fria ordet.

Det du, Henrik, så nu gäller det att hålla rent framför din dörr var än den befinner sig.

Och när nu Google och Facebook tänker rensa upp på nätet så undrar man vilka ord som ska tillåtas passera ...

 
Ingen bild

Tiketike

18 december 2015 14:39

Lena: mycket intressant att "den oberoende televisionen" skickar ut regler, som är så PK så man mår illa.
T.ex Denna mening:
"När det inte går, använd de ord som stämmer mest överens med personens
utseende: Vit, ljushyad, rödlätt, östasiatiskt utseende, mörkhyad, svart. Tänk på att beskrivningar av hudfärg är känsliga och var medveten om att begreppen svart och mörkhyad kan väcka kritik."
OK, varför ska man inte få säga mörkhyad när man får säga vit?
Jag är ju inte vit (det är ju ingen i verkligheten) om man ska vara nogräknad, kanske ska jag kritisera den benämningen?
Vad har det blivit av svensk media???

 
Ingen bild

Zetor

18 december 2015 16:28

Av utseendet att döma så verkar det som denne Henrik sover till kl 11 på förmiddagarna !

 
Ingen bild

Lisen Persson

18 december 2015 21:51

IRM skriver att ingens adress ska skrivas ut. Men det är ju precis det som alla dessa översittare gör med sina meningsmotståndare!

 
Ingen bild

Utanför ämnet

19 december 2015 01:08

Hela namnet "inte rasist, men" sammanfattar ju mycket av tankarna i vårat samhälle. Så fort en vanlig Svensson önskar kritisera något så infinner sig behovet att istället för att rakryggad säga "jag tycker..." så skall man säga "Jag är inte rasist, men...". OT missade denna så då länkar jag till denna fina låt: https://www.youtube.com/watch?v=3UzVmYOwKC0

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards