thoralf

Direktlänk till inlägg 12 december 2015

ISLAM - TROJANSKA HÄSTEN

Av Thoralf Alfsson - 12 december 2015 13:10

 
 
Ingen bild

SM811

12 december 2015 15:21

"Magdalena Andersson låter statsbudgeten skena – mångmiljardbelopp ska lånas till asylinvandrin"
http://avpixlat.info/2015/12/12/magdalena-andersson-later-statsbudgeten-skena-mangmiljardbelopp-ska-lanas-till-asylinvandring/

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 december 2015 18:11

Intressant. En av de bästa och nyanserade videos du lagt upp. Jag lämnar en kort kommentar, och det är att tyvärr är inte de andra religionerna inte är mycket bättre. förutom på den extrema av de extrema punkterna. Tyvärr är jag av den uppfattningen att man inte kan döda dåliga idéer med bomber, man måste utbilda bort den.

 
Ingen bild

ÅMÅL

12 december 2015 18:46

Varför ansluter sig västerländska ungdomar till Islam?
- För att de lever i tomhet!

VACCUM NATION
http://www.youtube.com/watch?v=ohUfNGkg4eU

 
Ingen bild

Lena

12 december 2015 19:01

Mycket, mycket bra video, den muslimska kvinnan sätter siffror på VAD sharialagar egentligen står för. Innerst inne finns en ganska liten grupp (liten om man tänker att 1,6 MILJARDER är muslimer),kärngrupp kallad jihadister (muslimska krigare) sedan en mycket större grupp kallad "islamister", som vill ändra det västerlänska systemet "inifrån" men delar jihadisternas idéer om sharialagar t ex vilka som ska döden dö, om de lämnar islam så anser ca 80% att det är rätt att döda den personen. Men den största gruppen är fundamentalisterna. De tycker ca 60% t ex att en kvinna som är otrogen sin man/haft sex före äktenskapets ingång, att det är det rätt att döda henne. Att använda stening som dödsmetod är det ca 50% muslimer som tycker enl. en undersökning 2013. Det är förfärande! Och det anser även denna moderata muslimkvinna som kämpat för att modernisera islam. Hon är själv dödshotad.

Så barbariet kommer utifrån, Reinfeldt!

 
Lassekolja

Lassekolja

12 december 2015 19:05

Jag bryr mig faktiskt inte om huruvida islam är si eller så, kan jag bara inte få slippa den(skiten)? Hela mellanöstern kryllar av muslimska stater, hur fan har dom hittat just Sverige?
Hade jag fått råda hade samtliga politiker fr.o.m 1970 endast fått halv änkepension som straff för destruktionen av vårt vackra Välfärdssverige, Ian & Bert och samtliga SD-politiker undantagna!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

märta

12 december 2015 19:24

Går det inte på något vis att visa upp den för regeringen??? Eller skicka länk till alla regerings medlemmar. Du har väl deras mailadresser Thoralf?? Kör på!!

 
Ingen bild

Kurtan

12 december 2015 19:53

Sammanfattning av denna video;

En Jihadist är en person som strävar efter planerar nu och utför så många mord som möjligt av icke-muslimer i.e Infidels (dvs du och jag) i islams namn som han kan...

En "moderat" muslim är en som inte själv utför dessa mord på icke-muslimer men samtycker till 100 % vad Jihadisterna gör...

Wake-up people...

 
Ingen bild

World Traveller

12 december 2015 20:01

Mats, är det inte lite dåligt försvar av islam att andra religioner också är dåliga?
Försök du utbilda Al Shabaab, Al Nusra, Boko Haram och IS-grabbarna och återkom gärna med en rapport efteråt.

 
Ingen bild

Lars johansson

12 december 2015 21:05

Mats måste vara otroligt naiv,hur ska vi fostra dessa i mängd invällande unga män,de som är fostrade i en medeltidsreligion?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 december 2015 21:19

Intressant. En av de bästa och nyanserade videos du lagt upp. Jag lämnar en kort kommentar, och det är att tyvärr är inte de andra religionerna inte är mycket bättre. förutom på den extrema av de extrema punkterna. Tyvärr är jag av den uppfattningen att man inte kan döda dåliga idéer med bomber, man måste utbilda bort den.

WT
Peka gärna ut, när jag försöker försvara islam.
Är det när jag säger "kort" svar, (på ett stort ämne).
Är det när jag säger att dom har dåliga idéer.

Och slutligen, ge mig ETT exempel på när bombning har lett till utplåningen av extremist, fundamentalism eller dåliga idéer.
Så det lämnar bara (andra sätt) information och kunskap har brukat fungera, men jag är öppen för förslag. Om du nu inte kan ge mig fakta grund för att bombning (krig) har lyckats mot terrorism.
Du får verkligen chansen här att bevisa mig obildad, jag har nämligen inte kollat detta. Ett. ett enda exempel på att man vunnit mot terrorism med våld av någon form.
Om du inte kan hitta något, så kanske även du skall fundera på allternativa lösningar.

Lars johansson
Försvinner problemet om vi gömmer oss. Och eftersom ni hela tiden skall klumpa ihop människor, så behöver vi antingen 1,6 miljarder kulor, eller någon annan lösning.... Dåliga idéer försvinner inte bara av sig själv.

Thoralf Alfsson

12 december 2015 22:22

Mats+

Frågan är felställd. Hur hade världen sett ut om vi inte bombat extremister. Jag tror inte på ett icke våldsförsvar som Miljöpartiet drivit tidigare.

Jag tror ont måste fördrivas med ont men sedan kompletterat med andra åtgärder som t.ex utbildning.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 december 2015 22:32

Thoralf Alfsson
Vi (nästan) helt överense.

Jag tror ont måste "fördrivas" (stoppas) med ont men sedan kompletterat med andra åtgärder som t.ex utbildning.

Sedan hör det till att vissa länder, inte behöver vara och sparka omkring i saker som dom inte har med att göra, förutom att säkra tillgångar, det leder till mycket skit som vi andra länder får bära.

Trevilg fortsatt helg.

 
Ingen bild

lecomte

13 december 2015 03:08


Varför tror Ni att Donald Trump inte vill se några muslimer i USA ? Naturligtvis för att han inte vill att USA ska bli som Sverige.

 
Ingen bild

World Traveller

13 december 2015 06:14

Mats, Andra Världskriget vanns av de allierade genom bombningar så nog kan man vinna över ondskans ideologier genom att använda våld.
Sen tycker jag och SD's ledning att kriget mot Irak 2003 och mot Libyen 2011 och stödet till Saudi för kriget mot Jemen och stödet till "rebellerna"i Syrien och stödet till Muslimska Brödraskapet i Egypten är fel och helt vansinnigt. Men 7-klövern stödjer ju koalitionen USA/Saudi/EU/Qatar som genomför dessa illegala krig.
Men som sagt, åk du iväg och utbilda tidigare nämnda islamister och återkom med en rapport efteråt. Lyckas du så borde du få Nobels fredspris.

 
LSW14

LSW14

13 december 2015 12:20

@Kurtan 12 dec 19:53 "Sammanfattning av denna video;"
En utmärkt sammanfattning av videon!
Det som dock stör en aning är att man i videon menar att alla muslimer sympatiserar med Jihadisterna (min tolkning). Jag betvivlar att detta är sant. En annan viktig omständighet som inte omnämns är att det som bekant finns 2 inriktningar av Islam, Shia och Sunni, där Sunni är den hårdföra och mer bokstavstrogna varianten av religionen, i motsats till Shia, som har en mycket mer tolerant tolkning av koranen.

@Lassekolja 12 dec 19:05, "... hur fan har dom hittat just Sverige?"
Det är en bra fråga och tyvärr gäller det inte bara Sverige. Hela europa är på väg att gå under pga invasionen från muslimska länder. På något sätt måste invällningen få ett slut, frågan är hur det ska gå till- och om det verkligen är muslimerna som är orsaken till invasionen? Om man läser vad som skrivs på siten World Jewish Congress känns det lite fel att enbart anklaga Islam för skeendet i Europa och Sverige. Lite anmärkningsvärt att Rabbiner och Imamer gemensamt gör ett så kategoriskt uttalande- i Bryssel dessutom! Vad ska man tro?!

Artikel från World Jewish Congress, 30 maj 2011:*

// "Gemensam förklaring med anledning av Europadagen 2011:
"Bryssel, ledare för muslimska och judiska samhällen från flera europeiska länder presenterade idag ett gemensamt uttalande till ordförandena för de tre viktigaste EU-institutionerna."

"Europa är vårt gemensamma hem. Judar och muslimer lever sida vid sida i alla europeiska länder och våra två samhällen är viktiga komponenter i Europas religiösa, kulturella och sociala väv. Både muslimer och judar har djupa rötter och historisk erfarenhet på denna kontinent. Våra två religioner och samhällen är en integrerad del av Europa: dåtid, nutid och framtid."

"Det gemensamma uttalandet fortsätter med: "bigotteri mot någon Jude eller muslim är en attack mot alla muslimer och alla judar. Vi är eniga i vår tro på värdighet för alla folk "och uppmanar" alla européer att sätta stopp för grupper som är anhängare av rasistiska eller främlingsfientliga ideologier långt innan de är i stånd att få lagstiftning eller annan makt. Vi får aldrig tillåta antisemitism, islamofobi, främlingsfientlighet eller rasism att bli respektabel i dagens Europa. I det avseendet uppmanar vi alla politiska ledare att inte vädja till dessa grupper med att upprepa sin retorik. "//

[*] Jewish and Muslim leaders urge European Union heads not to pander to extreme-right:

http://www.worldjewishcongress.org/en/news/jewish-

 
Ingen bild

C Andersson

13 december 2015 13:19

Såg ni på tv jag tror det var i går. Det var fyra snippor i klädda i sina stora svarta som tog en selfie. Jag höll på att skratta på mig. Det ser mörkt ut på den saudiska avbytarbänken.

 
Ingen bild

World Traveller

13 december 2015 13:55

Mats, jag skrev ett exempel på när bombningar hjälpt mot terrorism, mot ondskans och hatets ideologier. Jag kan ge fler - till exempel när Executive Outcomes slog ut rebellerna i Sierra Leone. I media läser ni att Nigerias arme' slagit till mot Boko Haram och befriat gisslan och tagit tillbaka områden från terroristerna. Vad media mörkar för er är att det är en liten grupp sydafrikaner, britter, fransmän och portugiser som gör jobbet och låter nigerianska arme'n ta äran. Nu försöker Obama, FN, EU och övriga ''do-gooders'' stoppa denna grupp från att bekämpa Boko Haram. Vilkas ärenden går egentligen våra styrande?

 
Ingen bild

Kurtan

13 december 2015 14:27

@LSw14,

Två klipp av många gjorda av mr Bill Warner PhD som kanske kan sprida lite ljus om frågeställningarna du tog upp i din kommentar...

Bill Warner PhD: Moderate Islam
https://youtu.be/5OogwK5fRHI

Bill Warner PhD: Islamic Immigration
https://youtu.be/t_gUkPzx5kE

MVH




 
Ingen bild

LSW14

14 december 2015 16:09

@Kurtan 13 dec 14:27, "Två klipp av många gjorda av mr Bill Warner..."

Tack för länkarna!

Warners beskrivning av Islam som en till alla delar ond religion utan några som helst nyanser är helt enkelt inte sann. Det han egentligen säger är att sunni- och shiamuslimer inte tolkar koranen på olika sätt, ett helt absurt påstående! Sedan konstaterar han bl a, citat: "Moderat Islam är inte Islam. Islam kan inte förändras- den kan bara ignoreras". Vidare: "Islam är aldrig moderat, Islam är Islam. Islam är inte extrem, inte moderat- Islam är helt enkelt Islam!". Det är som att påstå att alla judar är zionister eller att Syrien (shia) är lika radikalt som Saudi (sunni), vilket naturligtvis inte heller är sant. Det finns betydande skillnader både mellan och inom resp grupper, något som Warner -om än underförstått- förnekar.

Efter att ha tittat på de i tråden aktuella videorna är min slutsats att denne Warner inte är seriös, hans retorik och analys är i många stycken allt för lik Henrik Arnstads mässande om rasism!

MVH /lsw14

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards