thoralf

Direktlänk till inlägg 3 december 2015

JIHADIST HÄRJAR PÅ ASYLFÖRLÄGGNINGAR

Av Thoralf Alfsson - 3 december 2015 09:20

 


"26-åringen greps i september vid asylboendet i Boda Glasbruk. En kristen asylsökare hade vid flera tillfällen blivit hotad till livet av 26-åringen på grund av sin religion. Flera andra berättade om 26-åringens extrema åsikter, om hans glorifiering av självmordsbombare och hot om jihad. Han hade anlänt till Sverige bara några dagar tidigare och omgående börjat sätta skräck i andra flyktingar genom sina uttalanden.

I en telefon som mannen försökt gömma hittades bilder från kriget i Syrien. Bilder både på 26-åringen som poserar med svärd och skjutvapen, liksom på andra tungt beväpnade män som ser ut att strida för islamistgrupper."Det går att läsa Östra Smålands plus-artikel via min facebooksida.


https://www.facebook.com/thoralf.alfsson

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

3 december 2015 09:41

Hoppas många sovande svenskar såg gårdagens Uppdrag granskning. Där visade verkligen de från krig flyende "stackars" flyktingarna sitt rätta ansikte. Gnäll om att det är tråkigt, gnäll på maten, gnäll om det mesta. En person sa att i Syrien dör man snabbt men i Sverige dör man långsamt. När reportern upplyste dem om att det kommit och kommer så många att samhället inte hinner med tyckte en att man skulle stänga gränsen och inte ta emot fler. Där håller jag med. Men hon tyckte trots invasionen att de i alla fall skulle få varsin lägenhet. Till dessa otacksamma kravmaskiner har jag bara ett att säga: Åk hem. Läser i dagens Östran att islamisten som hotade att döda en kristen på ett asylboende fortsätter i samma hjulspår. Igår skall islamisten misshandlat och hotat en 16-åring på Öland. Varför går den vidriga islamisten fri på våra gator? Han har ju visat att han inte hör hemma i ett demokratiskt land. Skicka tillbaka avskummet till var han kom ifrån.

 
Ingen bild

Lotta

3 december 2015 09:53

Detta kan bara ske i dårarnas paradis Sverige. Man har slutat häpnas för inte de mest sjuka beslut förvånar längre.

http://www.friatider.se/illegal-invandrare-lj-g-om-sin-bakgrund-och-begick-grovt-v-ldsbrott-f-r-nd-put

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

3 december 2015 09:58

Stackars jihadist. Han har nog tappat bort numret till Måna Sahlins hjälptelefon.

 
Ingen bild

Rättvis

3 december 2015 10:44

SCB:
Helt otroligt sd, Kalmar län ökar från 3,6 - 26,2. 8x större på 18 mån. Dubbelt så stora som M./ Saxsat ur SD i opinionsundersökningarna, Crispykreem/

Thoralf Alfsson

3 december 2015 12:24

Källa till dessa siffror.

 
Ingen bild

Christer

3 december 2015 11:03

Det är oroligt bland flyktingarna även på asylmottagningscentret på Malmömässan, det rapporterar SR idag. Orsaken är b.la olika etnisk och religiös bakgrund. Vilken nyhet att sådant kan skapa motsättningar.
De som nu yrvaket upptäcker dessa motsättningar, är antagligen samma människor som inte förstår varför SD håller på att bli Sveriges största parti!
Mångkulturen har aldrig fungerat någonstans. Mångkultur innebär ett samhälle utan gemensamma värderingar, med otrygghet, splittring och utan tillit mellan folkgrupperna. Det som nu börjar på Malmömässan är något som redan finns i överflöd i våra utanförskapsområden.

 
Ingen bild

Pepparholm

3 december 2015 11:47

Det finns inga riktiga statsmän med inflytande i regering och riksdag. Endast egoistiska karriärister. På samma sätt i alla de så kallade tankesmedjorna och i mediers ledar- och kulturredaktioner. En logisk tänkare inser, att ett handlingsförlamat rättsväsende leder till anarki.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

3 december 2015 12:13

Nytt islamistiskt terrordåd i USA. URL länk till CNN.

http://www.freeintertv.com/view/id-200

 
Ingen bild

C Andersson

3 december 2015 12:13

Enlig Expressen/KVP vill regeringen vill kunna stänga Öresundsbron!

Min dotter reser världen runt i sitt arbete. Utan större problem. Nu vill svenska regeringen stoppa henne och tusentals andra från att åka över sundet till jobbet i Köpenhamn.

Någon hjälp från danskarnas sida är nog inte att räkna med. Inte sedan Löfvens historieberättare förolämpade dem å det grövsta i Sveriges TeleVision.

När man trodde att det inte kunde bli värre så blev det så.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

3 december 2015 12:21

Jag tipsar er om att åka till Högsby mellan 9-12 Migrationsverket ,ni kommer inte att tro era ögon säkert minst 50 meters kö av alla som ska in och få papper så dom kan skena in på Swedbank och börja ta ut av våra inbetalda skattemedel ! Helt sonika galet !

 
Ingen bild

C Andersson

3 december 2015 12:33

@Christer@

De bråkar nog om vem som är mest likvärdigast.

 
Ingen bild

C Andersson

3 december 2015 12:39

@S-E Karlsson@ Mörkaste Småland? Hujedamej?

 
Ingen bild

Janne B

3 december 2015 12:48

Det verkar som om galenskapen har våldtagit allt förnuft! Ut med skiten för helvete! Nu får det vara nog!

 
Ingen bild

Bosse

3 december 2015 12:57

Denna nyhet förbigås med tystnad av Barometern,SVT Småland och P4 Kalmar.

 
Ingen bild

Pär Green

3 december 2015 13:08

Polisen presenterar ny rapport om kriminalitet kopplat till tiggeri

2015-12-02

Polisen presenterade idag en ny rapport om kopplingen mellan tiggeri, människohandel och kriminalitet. Polisen sammanfattar rapporten så här på sin hemsida:

"Utsatta EU-medborgare som tigger finns i hela landet, både i storstäderna och på mindre orter och landsbygden. I lägesbilden uppskattas antalet utsatta EU-medborgare i tiggeri i Sverige till cirka 4 700 under 2015. Siffrorna är dock en uppskattning och bör tolkas med försiktighet.

Polisens bedömning är att de flesta av de utsatta EU-medborgare som kommer till och befinner sig i Sverige för att tigga gör det frivilligt, utan kriminella syften och utan koppling till organiserad brottslighet. De flesta samarbetar i mindre grupper av familjemedlemmar, släktingar eller vänner som gemensamt organiserar resan till Sverige och boendet under vistelsen här.

Det finns däremot en del av tiggeriet som har koppling till organiserad brottslighet. Polisens bedömning är att det finns flera grupperingar med utsatta EU-medborgare som tigger och som styrs av kriminella aktörer. Dessa kriminella aktörer utnyttjar utsatta EU-medborgare, bland annat genom utpressning och människohandel.

– Polisen har i uppdrag att förebygga alla former av brottslighet och hjälpa alla brottsoffer. Lägesbilden bidrar med kunskap som skapar förutsättningar för polisen att fullgöra sitt uppdrag, säger Linda Staaf, chef för underrättelseenheten vid Nationella operativa avdelningen, som tagit fram lägesbilden.

Antal polisanmälningar gällande människohandel för tiggeriändamål har ökat från 9 under år 2013 till 55 fram till och med oktober 2015. Ökningen bedöms delvis bero på en faktisk ökning av brottsligheten.

Jag kan bara konstatera att det som både moderaterna och andra sagt under lång tid, nämligen att det finns en tydlig koppling mellan tiggeri och kriminalitet (där tiggare både kan vara förövare och offer) inte bara varit korrekt, utan dessutom är ett växande problem. De allra flesta tiggare är här frivilligt och är vare sig kriminella eller utnyttjade, men samtidigt verkar enligt rapporten allt fler faktiskt falla offer för människohandel eller dras in i kriminell verksamhet. Och samtidigt säger man i rapporten att det troligen finns ett stort mörkertal. Detta måste politikerna ta på allvar.
En moderat som tycks ha några hästar hemma!

http://www.ericsoniubbhult.se/

 
Ingen bild

C Andersson

3 december 2015 13:14

Jag funderar på att spränga bron vid Danske Bröms!

http://www.di.se/artiklar/2015/12/3/regeringen-redo-stanga-oresundsbron/

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 december 2015 13:30

Ja, vem kan bli förvånad över att SD växer så det knakar?
I varje tidning, i varje nyhetssändning, i varje tidning, i varje lunchrum, i varje tv-soffa, ja överallt får nu äntligen svenska väljare höra om de gigantiska problem som har uppstått....

Endast de mest naiva Miljöpartisterna, Liberalerna och Centerpartisterna, vägrar att ta upp huvudet ur sanden....

 
Ingen bild

Rättvis

3 december 2015 13:38

Thoralf!
Här är källan
https://www.flashback.org/t1693393p3663

Thoralf Alfsson

3 december 2015 14:24

Tack. Hittade scb-dokumentet på SD-opinion

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 december 2015 13:46

De 14 mest problemfyllda områdena i landet

Region Väst
• Bergsjön (Göteborg)
• Biskopsgården (Göteborg)
• Gårdsten (Göteborg)
• Hammarkullen (Göteborg)
• Hjällbo (Göteborg)
• Lövgärdet (Göteborg)

Region Stockholm
• Ronna/Geneta/Lina (Södertälje)
• Tensta/Rinkeby (Stockholm)
• Husby (Stockholm)
• Hallunda/Norsborg (Botkyrka)

Region Syd
• Rosengård (Malmö)
• Södra Sofielund (Malmö)
• Araby (Växjö)

Region Bergslagen
• Vivalla (Örebro)

Gemensam nämnare?

Vill vi att hela Sverige skall bli en lista?

 
Ingen bild

Pär Green

3 december 2015 14:13

Ingen fara!

Nu börjar repgubbar kallas in igen!

Varför?
Är det krigsfara?

 
Ingen bild

ett dåligt skämt

3 december 2015 14:57


Hur många fler islamska terrordåd behövs för att islamofober ska inse att islam är fredens religion?

The anwser my friend i blowin' in the wind!

 
Ingen bild

Sanningen?

3 december 2015 15:12

@Rättvis, till stor del Thoralfs förtjänst naturligtvis med kanon siffrorna för Kalmar län. Undrar vad de i Stockholm sysslar med vad gäller Thoralf?

 
Ingen bild

Demokratur

3 december 2015 15:35

Sverige är ett land befolkat av verklighetsfrånvända oikofober.

 
thojuh

thojuh

3 december 2015 16:41

Okifober

Begreppet ringar in en avog inställning till det invanda, hembygden, sederna och traditionerna. (...)Redan George Orwell tangerade oikofobin då han talade om en i Europa utbredd 'negativ nationalism' med vilket avsågs ett slags masochistiskt självhat ägnad att utplåna den egna värdegrunden.

Från Wikipeda

http://thojuh.se

 
Ingen bild

C Andersson

3 december 2015 16:51

@Sanningen?@ Om de hade varit stockholmare kunde jag förstått. Men det är ju skåningar och smålänningar och till och med ett par sillsstrypare.

 
Ingen bild

Mattias R

3 december 2015 16:54

@Sanningen?
Torsdag 3 dec 15:12
SD-ledningen vet EXAKT vad de sysslar med vad gäller Thoralf, oroa dig inte för det. Man väntar bara på nästa klavertramp så sagan får sitt slut.

Thoralf Alfsson

3 december 2015 17:21

Hoppas inte för mycket Mattias R. Du kan bli väldigt besviken ;-)

 
Ingen bild

Skånepå

3 december 2015 17:03

@ Pär Green

"Nu börjar repgubbar kallas in igen!"

Var har du sett detta. Har en släkting som är officer i Nationella skyddsstyrkan (Hemvärnet)och han har inte hört något om detta? Han tillhör någon elitgrupp med någon sorts snabbinsats, så man tycker att de borde åtminstone få veta vad som sker?

 
Ingen bild

Johan

3 december 2015 17:15

Thoralf k
Kan du inte justera din facebook sida så att det går att följa dig utan att vara din "vän"? Jag tror att Tino Sanandaji har så. Som exempel.

Thoralf Alfsson

3 december 2015 17:42

Min Facebooksida är offentlig så det skall inte vara något problem. Min tidslinje är offentlig.

Men jag är ingen specialist på FB så om det är någon annan inställning som skall göras tar jag tacksamt emot tips.

 
Ingen bild

Såja

3 december 2015 17:26

Grattis Thoralt!
Du representerar nu enligt SCB ett parti jämnstort med (S)
Kalmar län
m 13 %
S 29,1 %
SD 26,3%
I verkligheten är säkert SD större och detta återspeglas i Löfvéns uppenbara desperation, till exempel genom att han plötsligt vill strama åt.
http://www.scb.se/Statistik/ME/ME0201/2015M11J/Partisympatier-i-valkretsar-nov-2015.pdf

 
thojuh

thojuh

3 december 2015 17:36

Ska vara oikofober

Källa: Metapedia

@ Mattias R. Du som vet "exakt", du som vet
SD-ledningens tankar - kan vi få veta mer
om din visdom? Sen ska du veta att oavsett
vad som händer har Thoralfs blogg en påverkan
på opinionen i Kalmar län och i Sverige.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Sanningen?

3 december 2015 17:57

@Mattias R om du inte gjort dig själv till en pajas här på bloggen skulle jag ha beaktat dina synpunkter. Nu slängs de bara på sophögen.

 
Ingen bild

T

3 december 2015 18:17

Medias rapprtering kan allvarligt skada din verkighetsuppfattning!

Thoralf Alfsson

3 december 2015 18:19

Media rapporterar väl alltid om sanningen ;-)

 
Ingen bild

Hacke

3 december 2015 18:25

Vad är väl Westerbergeffekten mot Thoralfeffekten.
Jag vet att man inte ska jämföra päron och äpplen eller rättare sagt landsförrädare med folkhjältar men ändå...
Stort grattis igen Thoralf!

 
thojuh

thojuh

3 december 2015 18:26

Ha, ha media rapporterar alltid sanningen
en fullträff, eller hur T?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

calle

3 december 2015 19:49

Nu får migrationsvÄrket mindre skattepengar än vad 7 klövern planerat!

järnvägen måste lagas efter slarv med underhåll på järnvägsvagnen, eller om Hsbg tågcental lade om växel innan tåget passerat.
http://na.se/nyheter/lindesberg/1.3327853-nytt-besked-ingen-tagtrafik-fore-nyar
infranord är statligt bolag som skulle säga upp personal pga besparingskrav. alla skattepengar skulle ju gå till massinvandringen som Reinfeldt sade i sitt "öppna dit hjärtatal"

nu måste de ta skattepengar till att laga järnvägen. eller så får de lägga ner banan. pengar som skulle gå till försörjning av asylbluffare

 
Ingen bild

J B Doe

3 december 2015 19:52

Idag avtäcktes en skulptur i en rondell i Kalmar. Den heter Trojansk häst. Konstnären säger att var och en får tolka vad den betyder.
Själv tycker jag att det är ett högaktuellt namn. Vi tar in tusentals unga män i vapenför ålder från en främmande kultur och med främmande religion. Bland dem är jag övertygad om att det döljer sig en armé av IS-sympatisörer som kan aktiveras när de får order om det.

Thoralf Alfsson

3 december 2015 19:57

Har planerat ett blogginlägg på ditt tema, då jag tänkt precis på samma sätt. Jag måste dock ha ett eget foto på den trojanska hästen.

 
Ingen bild

Johan

3 december 2015 20:18

https://m.facebook.com/help/201148673283205?refid=69&ref=related

Så kan alla följa dig utan att adda vän

Thoralf Alfsson

3 december 2015 21:29

Ok

 
Ingen bild

Göta

3 december 2015 20:21

Stort grattis Thoralf och andra SD-kämpar till de fina siffrorna för Kalmar. Och det är ju ändå SCB-siffror, som alltid brukar ligga en bra bit under de verkliga siffrorna för SD.

Riktigt gôtt alltså!

 
Ingen bild

Calle

3 december 2015 20:22

anledningen till Trojanska hästen, är väl att amerikanska globala investmentbanker vill åt Svenska kapital och naturtillgångar. IS är ju skapat av pentagon.

tricket var att få fram korkade Svenska politiker som inte förstår konsekvenserna av sina beslut.

nu kan IS-krigare som bor i Sverige skapa kaoz bland Svenska befolkningen.
samtidigt som beslut tas att sälja ut naturtillgångar i smyg.

SGU har redan projekt för att förstöra sina arkiv så ingen skall kunna veta vilka marker som säljs med uran och ädelmetaller. se själva på svt.

http://www.svt.se/kultur/sgu-lagger-ned-sitt-bibliotek

det är så här det kommer ske, med sakta tillvänjning i smyg.

 
Ingen bild

calle

3 december 2015 20:40

det är nog ett misstag som begåtts i Hallsbergs kontrolltorn, sista vagnen spårade ur i en växel. kanske de lade om växeln för tidigt, missbedömde hur många minuter att vänta innan det långa tåget skulle behöva för att passera växeln. mångkultur med inkvoterad personal tycker kontrollsystem fungerar bra!

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/orebro/varningssystem-saknades

samma med inkvoterad mångkultur på våra kärnkraftverk. Iranier har hjälpts in på kärnfysik programmen på KTH, nu sitter de i kontrollrummen på våra kärnkraftverk och vänta på order från Iran. vem vet om de är Jihadister!

 
Ingen bild

Calle

3 december 2015 20:54

rättsväsendet är handlingsförlamat. blir spännande att se om dessa asylsökande kommer dömas och utvisas för grovt snatteri.

http://www.exponerat.net/asylanter-plundrade-butik/

Asylbluffare plundrade en butik och vet de inte behöver bry sig att larmbågarna tjuter och blinkar, för vakter och polis måste vara politisk korrekta.

 
Ingen bild

Lars johansson

3 december 2015 21:08

Den Trojanska hästen är väldigt tidstypisk när det gäller Sverige idag.Då samlades man inne i hästen och gjorde ett avgörande anfall!I dagens Sverige så finns man inte inuti en häst,
utan infiltrerar långsamt men tyvärr effektivt

 
Ingen bild

C Andersson

3 december 2015 21:49

Var har de parkerat pållen? Norra vägen?

Thoralf Alfsson

3 december 2015 22:09

Utanför Teknikum (gamla polishuset), där SFI har sina utbildningslokaler ;-)

 
Ingen bild

Lars johansson

3 december 2015 22:23

Jag funderar över hur kan det komma sig att de kvinnor som finns i riksdagen är de som är mest rabiata och hatande? Deras livsluft verkar vara att hata,hata och då speciellt SD och deras representanter? Tänk ett styre med dessa kvinnor? Hur skulle ett land se ut med dessa hatande kvinnor?

 
Ingen bild

Pär Green

4 december 2015 07:52

Svar till Skånepå

Torsdag 3 dec 17:03

Angående repmånad, har media och radio informerat.


Beslutet att återinföra repmånad motiveras med det försämrade säkerhetsläget i Sveriges närhet. De som berörs är personer som genomfört värnplikt efter 2004, eller den frivilliga GMU-utbildningen. Med förändringen vill regeringen främst se till att försvaret kan utföra fullskaliga övningar.

De sista värnpliktiga gick genom sin utbildning 2010 och det beräknas ta tid innan Sveriges insatsberedda yrkesförsvar har fullt mantal

http://www.svd.se/regeringen-aterinfor-repmanad

 
Ingen bild

Ludvig

4 december 2015 12:32

En sådan som hotar andra på asylboendet ska vi försörja, vad man blir trött. Han borde utvisas omgående.

 
Ingen bild

Ut

6 december 2015 00:08

Ännu ett exempel pa hur extremt absurt läget är i detta land. Jihadisten som pa 2 olika asylanläggningar i länet hotat och terroriserat personer med kristna värderingar skall givetvis OMEDELBART utvisas ur landet för gott! En infiltratör!! Även Säpo bör kontaktas...Vem vet vad som händer här näst ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se