thoralf

Direktlänk till inlägg 2 december 2015

RÖDA KORSET KÖPTE IN 25 BURKINIS

Av Thoralf Alfsson - 2 december 2015 16:53

 


Röda Korset i Nybro har använt insamlade pengar för att köpa in burkinis. Enligt en artikel i Östra Småland den 18 november har Röda Korset köpt in 25st burkinis som nu finns i simhallen.


”En burqini är ett heltäckande plagg som är gjort för att simma i. Det gör det möjligt för muslimska flickor att kunna delta i simundervisningen, något som är nödvändigt för ett godkänt betyg i idrott.”

 

Journalisten, Röda Korset, Simhallen och Ljunghaga skolan har fullständigt anammat det islamiska regelverket. Dessa flickor kan delta i simundervisningen i en vanlig hederlig svensk baddräkt. Vi skall inte anpassa oss efter profeten Muhammeds och koranens regler, som förtrycker flickor och kvinnor. Det är skandal att Röda Korset springer extrema muslimers ärenden i Nybro!


Det är ännu ett steg i islamiseringen av Sverige. Jag undrar om de som skänkt pengar till Röda Korset eller handlat på Kupan tänkt sig att deras pengar skulle gå till inköp av burkinis? Istället för till nödlidande eller flyktingar.


Sannolikt borde detta reta upp en och annan. I varje fall har någon reagerat på detta i Nybro. Läs insändare.


 

Sara Mohammed under en protestaktion vid Almedalsveckan 2015.

Foto Thoralf Alfsson


Sara Mohammad som kämpar för kvinnornas rättigheter och hedersförtryck har uttalat sig i en artikel angående burkinin.


”Det här är islamisternas recept för att implementera könssegregering. Först är det på badhuset. Sedan blir det gymnastikhallen. Sedan blir det ett steg till. Då är det vårdcentralen som de kommer vilja ha olika för män och kvinnor precis som Saudiarabien och andra islamstyrda länder.”

 

Läs hela artikeln.


Sedan vill jag gärna också bädda in Bedårande barns version av Be för Sverige med Jimmie Åkesson på piano.


 
 
Ingen bild

Bikini

2 december 2015 17:11

Röda korsets direktör hon har över 70.000 i månadslön, men ingen hjärna.

 
Lassekolja

Lassekolja

2 december 2015 17:17

Jag ser framför mig Gudrun Schyman i spetsen för F! aplådera detta muslimska tilltag medan hon samtidigt jämför SD´s skoluniform med Hitler-Jugend eller liknande.

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Tack Thoralf

2 december 2015 17:18

För inbäddningen av låten!
Att sen Ådal kan ta avstånd från sin klockrena Sverigedemokratiska sång får stå för honom.
PS
Hoppas du inhandlade något att ha innanför västen för bidraget till din reklamkampanj.

 
Lassekolja

Lassekolja

2 december 2015 17:22

Jag ser framför mig Gudrun Schyman i spetsen för F! applådera detta islamistiska tilltag medan hon samtidigt jämför SD´s skoluniform med Hitler-Jugend eller liknande.

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Hacke

2 december 2015 17:41

Röda Korset visar åter framfötterna som nyttiga idioter under skenet av godhet. Tror inte dom reagerar ens när dom tvingas slopa den egna symbolen efter order från nya uppdragsgivaren.
Vi ska aldrig glömma övergreppet på deras frivilligarbetare Barbro Feldt.

http://snaphanen.dk/2014/07/07/sondagskronika-vardegrunden-skordar-liv/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 december 2015 17:54

Tillbaka till medeltiden med F!, vänsterpartister, miljöpartister och andra galningars goda minne alltså. Att t.ex SVT INTE frågar Schyman vad F! anser om dessa vidriga baddräkter och vad de representerar är undfallenhet och feghet som är provocerande.

Islam och dess bekännare som är muslimer är det största hot Sverige stått inför. Jimmie Åkesson skrev 2009 att ”muslimerna är vårt största utländska hot” Detta skall revideras och därmed lyda:

Muslimerna är numera vårt största inhemska hot!

Om inte den skadliga islamiseringen omedelbart stoppas kommer Sverige att vara förlorat innan 2020. Den politiska ideologin islam kommer att fullständigt ödelägga Sverige.

Vill vi det?

Ring Radiotjänst och säg upp TV-licensen
0771-91 00 04

 
Ingen bild

Jan Eriksson

2 december 2015 18:12

-> Hacke ang. Barbro Feldt

Jag håller helt med dig. Mina bokhyllor svämmar ständigt över. Alla böcker jag inte tänker läsa om hamnar i pappkassar. Dessa har jag med ojämna mellanrum svängt förbi Bikupan och lämnat in.

Det gör jag inte längre. Någon som har förslag på var de kan lämnas? Lite synd att kasta bort, då det finns med en hel del böcker av populära författare.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

2 december 2015 18:13

Nej, Röda Korset har jag aldrig skänkt något till sedan 20 år tillbaka då jag upptäckte "tjänstemännens" extrema löner och t o m hade råd att ha en anställd "informationssekreterare" i lilla Karlskrona. Sen kom Bengt Westerberg som tyckte att hans arvode som ordförande på 65 000 kronor i månaden var helt rimligt eftersom han ibland tvingades "jobba på kvällar och helger". Röda Korset är en helt verklighetsfrånvänd organisation och detta inlägg ger verkligen bekräftelse till att "aldrig, aldrig, aldrig någonsin" stödja Röda Korset.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

ÅMÅL

2 december 2015 18:36

Kompositören av låten intervjuades i SVT-Kulturnytt;
Den vanliga PK-visan "Jaaag är så goooood, hurra! Jag ska skänka intäkterna till flyyyyktiiingar... suck...vad god jag är – men den elake JÅ hade nog inte tänkt det –ha, ha, ha!"
(Andemeningen – inte ordagrant)

 
Ingen bild

Pierre

2 december 2015 19:04

Hej jag fick höra att svenska företag ska tvingas ta in asylsökande som praktikanter och då undrar jag om någon annan hört samma sak för är det så blir det samma historia som i USA då kvoteringar av svarta blev tvång.

Att kvotera in folk via hudfärg eller ursprung är nog det vidrigaste politiker kan göra mot sin ursprungsbefolkning för jag har svårt att tro någon vill att barnen de har ska gå utan arbete enbart för att de har fel hudfärg och är födda på fel plats dvs i sina föräldrars land.

Är inte måttet rågat nu med alla nya bosättare och tiggare i vart gathörn eller ska de sitta en utanför varje svensks dörr innan folk reagerar på vansinnet ?

PS Borgholm ligger på plats tre i mest asylsökare per 100 bofasta och siffran ligger lite över 13 st och kommunen har nu slut på platser och personal , de fick ju 50 millar de politiska prostituerade inröstade fånarna.

 
Ingen bild

Grålle

2 december 2015 19:05

Har sedan länge skippat allt som är kopplat till Röda Korset. Fick nog när ärkepuckot Bengt Westerberg levde i sus och dus för insamlade pengar.

 
Ingen bild

Onkel Sven

2 december 2015 19:22

När insamlingen till flyktingshysterin pågick som bäst i höstas så skänkte en bank i Högsby lika stor summa som Röda Korset samlade in i en drive ! Vad då ,då jag har inte givit banken mandat till att skänka bort mina eventuella sparmedel !

 
Ingen bild

Tiketike

2 december 2015 19:33

Vad blir nästa steg? Låta muslimerna gå före i köerna till kirurgen för att utföra könsstympningar?
Stoppa körkort för alla kvinnor?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 december 2015 19:39

Skäms Röda Korset. SKÄMS!!

 
Ingen bild

Hacke

2 december 2015 20:00

@ Jan Eriksson
Nej det börjar bli tunt med organisationer som man vill stödja numera. T o m gamla säkra kort som Frälsningsarmén och Stadsmissionen tycks ha konverterat.
Men jag brukar skänka till Östhjälpen som verkar raka och ärliga i sin hjälpverksamhet som också riktar in sig på att hjälpa på plats. Vet dock inte om dom finns överallt i landet.

 
Ingen bild

seson.t@telia.com

2 december 2015 21:16

Onkel Sven,
När du gjort din bankinsättning är pengarna inte dina.Juridiskt sett har ägandet övergått till banken. Däremot har du en fordran på banken.

 
Ingen bild

Tobbe S

2 december 2015 21:34

Det ser, rent ut sagt, äckligt ut med de där s k burkinis. Hur kan man bada med kläderna på?

 
Ingen bild

Jan Eriksson

2 december 2015 22:57

Bikupan + ->Hacke

Jag visste inte att Bikupan hörde till Röda Korset, då hade jag så klart inte skänkt någonting. Det var först med den fruktansvärda behandlingen av Barbro Feldt jag blev medveten om sambandet.

Frälsis.
Jag skickade detta mejl till Frälsis
"Hej


Av de större välgörenhetsorganisationerna har jag alltid satt Frälsis främst. Mången peng har det blivit i grytorna. Inte så mycket på senare år dock, då jag inte träffat på er.

När Stockholms stadsmission visade sitt äckliga beteende med lägenhetsaffärer och miljonlöner, fanns ändå hederliga gamla Frälsis.

Röda Korset, och dess lönepolitik, och framförallt behandlingen av Barbro Feldt fick mig att bestämt sluta lämna böcker och annat till dem.
Men Frälsis är OK. Volontärer som sprider glädje och värnar om de svagaste i samhället. Skinkmackor till jul och annat. De är bra.

Lite undrande blev jag när jag passerade Londonkontoret. Det var min själ ingen liten byggnad. Centralt läge också, mellan St.Pauls och Tate modern

Men i Sverige är de säkert bra.

Men inte längre efter att ni önskar färre svenskar och flera araber och negrer i landet gillar jag inte längre er.
Fy på er!

/Jan Eriksson

P.S
Jag har aldrig varit det minsta religiös men bra gärningar kan man tycka om även som icke troende.
--
"
Detta svar fick jag:
"Hej Jan,
Marie Willermark har tagit bort sin tweet, som du syftar på. Hon har lagt in en ny tweet eftersom hon tycker att det blev fel. Hon skrev så här:

"Min tweet igår var fel. Förlåt mig. Vi möter alla utan åtskillnad."

Marie har också formulerat en beskrivning av situationen som ledde fram till hennes tweet:
"Min tweet blir utanför det perspektiv jag hade obegriplig och helt fel. Jag ber om förlåtelse för det och är ledsen att jag i hast fick till en sådan felformulering.
När jag kom till samlingen var där hundratals människor. Men intrycket var att de människor som dagen handlar om, människor som flytt hit från krig, inte var så väl representerade. Det var fel ordval att referera till hudfärg. Under dagen visade det sig dock att många fanns där och flera fick dela sin berättelse om hur de blivit en del av vårt samhälle. Så, ingen behöver vänta flera år på att de som kommit som flyktingar tar aktivt ansvar för sin och vår framtid".

Hoppas att detta svar förtydligar att uttalandet var ett misstag, som Marie ber om ursäkt för.
Lars Beijer
Informationsansvarig.
073 914 82 77
"

Ska kolla Östhjälpen och var de finns. Har inget emot att åka en bit när ändamålet är gott.


 
Ingen bild

Jakob

2 december 2015 23:41

Är det inte bra att muslimska kvinnor lär sig simma? Tycker man inte det är man både naiv och dum i huvudet!

Thoralf Alfsson

3 december 2015 07:48

Tror man att man bara kan lära sig simma i en burkini är man både naiv och dum i huvudet

 
Ingen bild

Janne B

3 december 2015 04:44

Det finns en man i Kalmar vars klokhet och förnuft är utöver det vanliga. Den mannen vill jag gärna se i SD:s inre ledning.
Han heter Thoralf, ni kan hitta honom i Kalmar

 
Ingen bild

Pepparholm

3 december 2015 07:29

Röda Korset bildades av Henry Dunant sedan han sett ohyggliga lidanden under och efter slaget vid Solferino år 1859. Jag tror inte att hans avsikt var att insamlade pengar skulle gå till heltäckande baddräkter.

 
Ingen bild

Nimbus

3 december 2015 08:58

Burkinis finns sedan länge i Emmaboda badhus. Där var det en moderatpolitiker som drev igenom beslutet att köpa in Burkinis. Det var en jämnställhetssatsning enligt hen!

 
Ingen bild

Lena

3 december 2015 09:02

@Jan Ericsson 22.57 igår, Så otroligt bra! Tack för att du delade med dig! Det här är modellen när man ska slå tillbaka på alla "galna" människor. Det blir helt enkelt inte ett öre, dessutom ett förklarande ord. Att den kvinna som skrev Tweeten fick behålla jobbet är oanständigt. Hon är ju fullkomlig rasist.

Själv skänker jag endast till "Hela Människan" en org. på kristen grund. Vi vet vem det är som styr, han syns i staden, han bär själv enkla kläder och lever som han lär. Allt går till hjälp för hemlösa, här i staden finns 20 personer som inte har ett eget kryp-in. Fruktansvärt att vi sjunkit så lågt i Sverige.

Angående Burkinis. Varför kan inte muslimska kvinnor ta itu med problemen med sina muslimska män. Att de ska behöva ha på sig dessa gräsligt fula dräkter när de ska bada, är i mina ögon så absurt att jag saknar ord. Men jag misstänker att en del vill självmant ha dessa plagg för att utmärka sig i sin identitet att de är muslimska kvinnor, dvs finare är kristna kvinnor.

Muslimska kvinnor, om ni läser detta så kom ihåg att när man spelar offer så innebär det att om man ger sitt medgivande till sina översittande män att de tror det är tillåtet att trakassera. Sluta upp med det! Ni tar Sverige till mycket låga nivåer av mänsklig värdighet.


 
Ingen bild

Hacke

3 december 2015 09:19

@ Jan Ericsson
Intressant berättelse. Jag kände inte till något om någon tweet kring hudfärg eller så men när man som denna Willermark får anledning till att pudla blir jag alltid per automatik skeptisk.

Det vet jag mig aldrig att Thoralf har behövt ägna sig åt därför kan han också leverera sådana klockrena kommentarer som till signaturen Jakob härovanför.
Tack för den Thoralf och tack för din alltid högintressanta blogg som vi har förmånen att få skriva på.

 
Ingen bild

Demokratur

3 december 2015 09:29

Jag kan stolt meddela att jag aldrig har och aldrig kommer att ge ett öre till Röda Korset och deras gelikar.

 
Ingen bild

Tiketike

3 december 2015 20:29

Då detta sägs vara fridsamma och humana individer kan vi väl förvänta oss att de inte har några problem med att vi förväntar oss att de håller med bikini och badbyxor om vi åker ner till islam-land...?

Det är ju konstigt att det alltid ska vara sånt jäkla krypande i Sverige!
De utlänningar som jag har som kollegor kan inte begripa varför svenskarna inte säger från, att det skulle vara fult att ha svenska flaggan uppe och sjunga nationalsången.

Med tanke på det så är det extra glädjande att SD växer!

 
Ingen bild

Ludvig

4 december 2015 12:37

Fullständigt huvudlöst! Tur man slutade ge till Röda Korset efter att fått veta Bengt Vesterbergs arvode. Det finns väl någon annan nu som har nästan lika mycket.

 
Ingen bild

leif johansson

5 december 2015 17:48

Skicka ut det jävla packet ! Å vänsterpartister o sossa.

 
Ingen bild

Janne Löfgren

12 december 2015 07:49

Hur kan det komma sig att Fi stödjer kvinnoförtryck? Dom har ju redan bevisat det genom att bära slöja för att stödja muslimska kvinnor. Burkini verkar dom inte heller ha nåt emot. Inte våran "feministiska" regering heller. Kan det vara så att dom är rädda för muslimerna? Jag tror faktiskt det. Det är ytterst beklagligt hur rdgeringen och de sk feministerna uppför sig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards