thoralf

Direktlänk till inlägg 24 november 2015

HYCKLARNA

Av Thoralf Alfsson - 24 november 2015 23:18

Hycklarna som utgör Sveriges regering har återigen hållit presskonferens. Det sägs att Åsa Romson gråtit. Det får tala för sig själv och visar bara att Miljöpartiet är riktiga hycklare. Att sitta kvar i regeringen var viktigare än att stå upp för sin politik. Likt en fästing biter de sig kvar vid makten.


Jag känner bara förakt för de sjuklöverpolitiker som spytt galla över politiker från Sverigedemokraterna i riksdagen under min tid i Sveriges riksdag. Jag känner förakt över de politiker som hånat och kallat Sverigedemokraternas politiker i landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige för rasister och främlingsfientliga. Kommer de nu kalla sin egna politiker, Löfven, Romson, Fridolin, Ygeman, Kaplan, Johansson o.s.v för rasister och främlingsfientliga?


Bättre sent än aldrig! Frågan är nu vilken effekt de beslutade åtgärderna får. Personligen anser jag att åtgärderna skall vara retroaktiva och gälla alla som ännu inte fått sin asylansökan prövad.


Nu har ju då Stefan Löfven och regeringen anslutit sig till Sverigedemokraterna ”människosyn” och då borde han ju inte längre han någon anledning att inte bjuda in även Sverigedemokraterna till samtal om migrationspolitisk och integrationspolitik. Eller för den delen heller något annat område.


Turkiet har skjutit ner ett ryskt plan! Jag anser att Erdogan är Europas mest obehagliga ledare. Vilka syften Erdogan har med att destabilisera hela regionen kan man ju spekulera i. Nyligen röstade FN igenom ett enhälligt beslut om att bekämpa IS. Till och med både Ryssland och Kina röstade för detta. Är det denna enighet som Erdogan försöker rubba genom att skjuta ner ett ryskt flygplan.


Vem litar på Erdogan?

 
 
Ingen bild

Tobbe S

24 november 2015 23:26

Mailade lite kända journalister:
"Huxflux, idag, fick jag rätt värdegrund... Känns lite underligt efter en så här lång tid i kylan.
Hur gick det för dig?
/T"

 
Ingen bild

Jan Eriksson

24 november 2015 23:32

->Tobbe S
Den var bra!

 
Ingen bild

Martin

24 november 2015 23:34

Thoralf kan man lita på!

 
Ingen bild

pelle

24 november 2015 23:36

Tror du verkligen inte att usa har gett order om nerskjutningen?
Pelle motala

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

24 november 2015 23:47

Turkiet, jämte USA, stödjer aktivt ISiS, det finns många och otvetydiga bevis. EU tycks lita på Erdogan, beredda skriva avtal med honom på hutlösa miljarder, och tro att denne sunnimuslim skulle hejda FLYTTING-strömmarna från Turkiet till Europa, samt få passfrihet för sina 80 miljoner turkar, in i Europa. Vem STARTADE lämmeltåget från Turkiet? Erdogan! Han och AKP eftersträvar det islamska kalifatet, och suktar parallellt att återupprätta osmanska riket 2.0 Med Erdogan som maktgalen sultan. Lita inte en sekund på Turkiet! Pragmatism, parat med hårdför islamism, är en förödande giftbrygd, som muslimerna slugt räknat ut, och halvt sålt in till naivismens vacklande tempel, EU-hybriden (under upplösning).

 
Ingen bild

C Andersson

24 november 2015 23:58

Lite nytänkande

Folkpartiet -> Liberalerna
Ungdomsförbundet -> Libero
Kvinnoförbundet -> Libress

Källa: Internet

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

24 november 2015 23:58

Du ställer frågan Vem litar på Erdogan? Vem litar på Hycklaren Löfven och GråtRomson?
Jag litar inte på någon av dessa tre.
Situation har urartat till ett Narrspel, Gycklarnas afton.

 
Ingen bild

AyC

25 november 2015 00:23

Tobbe S ; Den var årets bästa "dräpare" ...

 
Lassekolja

Lassekolja

25 november 2015 01:00

Ja, idag passerades verkligen helt nya hycklerinivåer. Vem trodde i morse att Svetsar´n skulle bli Sverigedemokrat under dagens lopp? Jag anser dock att han bör uteslutas direkt efter att ha gjort så många främlingsfientliga uttalanden! Detsamma borde gälla Fridolin och Romson! Det var många som trodde att Åsa var ledsen och grät idaag men hon hade bara fått lite giftig båtbottenfärg i vänstra ögat.
Igår kväll hade jag nöjet att tillsammans med 8-900 andra Sverigedemokrater lyssna till Paula Bieler, Mattias Karlsson, Richard Jomshof och Jimmie Åkesson vid ett stormöte i Eriksbergshaallen i Göteborg. Som alltid lika intressant, inte minst mot bakgrund av att en stor andel av Riksdagen idag blivit Sverigedemokrater men det är väl, som vanligt bara fejk. Hoppas inte Medlemsutskottet beviljar såda hycklare SD-medlemskap!!!
Hela Eriksbergsmötet kan ses på Exponerat!
http://www.exponerat.net/videos-fran-sd-topparnas-foredrag-i-eriksbergshallen-i-goteborg-24-nov-2015/

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Kalmar

25 november 2015 02:05

Reinfeldts vädjan om öppna hjärtan faller platt numera när Batra har gjort en kovändning. Vad säger Fredrik om saken?

 
Ingen bild

Observer

25 november 2015 02:17

Thoralf!
Om 10 år kan vi ha ett helt Sverige igen. Om 10 år kan vi ha ett Nordiskt försvarssamarbete - En Nordisk union.
Med dom bästa forskarna, Bästa företagen och bästa förutsättningarna på hela den här planeten! När Norden styrs av partier som delar Sverigedemokraternas vilja.
DÅ BEHÖVER VI INTE EU MED SINA GENOMRUTTNA & INKOMPETENTA LEDARE - EJ HELLER BEHÖVER VI SKITLÄNDER SOM INTE ENS KAN HÅLLA RENT OCH SNYGGT PÅ SINA EGNA GATOR.

 
Ingen bild

L.C.

25 november 2015 05:10

Efter den helomvändningen kan väl inte Nobelkommitten bjuda in Löfven och Romson till nobelmiddagen?

 
thojuh

thojuh

25 november 2015 07:24

Man påstår att man varit naiva
Och blivit tagna på Schengen
Hade man lyssnat på SD
I stället för att läsa Aftonbladet, Expressen eller DN
Hade man sluppit framstå som de nakna kejsare man är

http://thojuh.se

 
Ingen bild

St Ulfsten

25 november 2015 07:26

Man kan inte annat än att bli äcklad av dessa idioter. GRÅTA när ens egen fantasivärld kolliderar med verkligheten, fy fan! SD har haft rätt om ALLT, hela tiden.

Kommer nu äntligen svenska folket att reagera? Allt tal om invandringens lönsamhet, allt tal om att vi inte kan göra något utan att bryta mot avtal och konventioner, var bara bluff.

Vad gör den s.k oppositionen. AKB, har du ingen åsikt i frågan??

 
Ingen bild

Niklas R

25 november 2015 08:04

Stackars miljökommunister, deras kontakt med verkligheten var verkligen chockartad. Nu vet de precis som resten av oss att verkligheten är ett helvete.

 
Ingen bild

OH

25 november 2015 08:09

Vilken fantastisk regering landet har, dom har inte ens förstånd nog för att avgå.

 
Ingen bild

Lena

25 november 2015 08:49

Du har rätt Thoralf, varför avgår de inte? Patetiskt att Romson står och gråter för hon misslyckats med politiken. Det är verkligen förfärande vilka åsnor vi har till s k ledare.

Vad gäller nedskjutningen av ryskt plan så hänvisar jag till @ådärkomdenjas inlägg. Jag tror också att ordern kommer från Obama. Han har kritiserats hårt i USA, t ex i intervjuer i "60 minutes". Ska försöka hitta den ikväll när jag kommer hem.
Obama är bara en budbärare, han har fått ordern i sin tur av osynliga makthavare. Nu vill de få orsak att mucka med Putin.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

25 november 2015 09:01

När kommer dessa nya bestämmelser träda i kraft , borde varit idag ,inte om ett halvår!

 
Ingen bild

Grålle

25 november 2015 09:02

Visst är det ett hyckleri utan dess like, men skall man försöka hitta något positivt i det hela så är det bra att man äntligen gör något men det kommer alldeles för sent. Att MP nu tvärvänder och dessutom har mage att sitta kvar i regeringen visar bara vilket genomruttet parti det är, berusat av makt.

 
Ingen bild

C Andersson

25 november 2015 09:27

Så här skriver 'asylrättsjuristen' Viktor Banke i Expressen:

"Nu stod de där på podiet igen. Löfven, som i september på Medborgarplatsen önskade ett Europa utan murar, och Romson, vars parti skulle verka för en ännu starkare asylrätt för det fall man hamnade i regeringsställning. Så lät det inte längre."

En jurist som inte har koll på hur länge Åsa Romson har setat i regeringsställning är inte mycket att hänga upp i julgranen. Han måste vara miljöpsrtist. Såvida det inte är ett snyftningsfel.

 
Ingen bild

Hacke

25 november 2015 09:37

OT. Tittartips på S(V)T Forum 15.30: Blivande statsminister Jimmie Åkesson intervjuas.

 
Ingen bild

Lena

25 november 2015 09:40

Dessa förändringar som Löfvén nu lovat genomföra ska påbörjas först i april!!!! Är det ett aprilskämt??? Läs hela Olle Ljungbecks artikel. Om gårdagens stora ämne skrivs en bit ner.

http://varstundisverige.blogspot.se2015_11_01_archive.html

 
Ingen bild

Annel

25 november 2015 10:10

Tack thoralf för en bra blogg. Igår var jag och min man inbjudna av centerpartiet för en presskonferens mot rasism och främlingsfientlighet. Det visar ju i tidningen att SD ställer upp och att folk inte ska kasta skit om rasism. Men jag har redan fått påhopp om detta, att det är fel att vi ställde upp mot något som vi är för. Men jag har bemött personen. Får se om jag blir avstängd från gruppen du vet att du är från vimmerby

Thoralf Alfsson

25 november 2015 11:26

Vi är inte för rasism! Bra att ni ställde upp på detta och den motion som det gäller. De som kritiserar detta vet uppenbarligen inte vad de pratar om.

http://www.vimmerbytidning.se/article/articleview/68493/1/49/

 
Ingen bild

C Andersson

25 november 2015 10:57

'SD-toppen skrev åt hatsajten Avpixlat' skriver Aftonbladet och referar till Expressen. Jag är måttligt förstjust i Mattias Karlsson och Avpixlat men ska de blaskorna bestämma var våra politiker ska skriva?

Thoralf Alfsson

25 november 2015 11:22

Fördelen med en egen blogg är ganska uppenbara!

 
Stefan K

Stefan K

25 november 2015 11:11

Det är många som bemöts med mindre trevliga epitet när de varnat för konsekvenserna med år av naiv och överdimensionerad asylpolitik.

Nu väljer 7-klövern (-Vänsterpartiet) att bedriva samma politik som de man häcklat och vänt ryggen i alla år.

Det känns som att många borde be om ursäkt.

Skulle vara intressant av med dold kamera se och höra vad som sägs i miljonärartisternas loger just nu. Tänker närmast på miljonärer som Strömstedt, Ernman, Schyffert, Bergqvist m.fl

http://petterssonsblogg.se

Thoralf Alfsson

25 november 2015 11:23

Det har varit väldigt tyst från dessa kändisar det senaste dygnet.

 
Ingen bild

Mattias R

25 november 2015 11:12

@Thoralf
Det är en väsentlig skillnad i det nu regeringen gör och det SD står för. Med rätta har man och kommer framledes kalla en hel del för era företädare och medlemmar för främlingsfientliga och rasister och det är inget konstigt. En spade är en spade som du brukar säga. Sen att regeringen gör något väldigt fel och galet är en annan sak som man inte ska glömma bort. Hoppas att det straffar sig hårt för dessa lögnaktika politiker som med berått mod går extremhögern (SD) till mötes, även om det inte är så troligt.
För att lyfta något positivt i denna hjärtlösa galenskap så är det nog så att SD´s väljarsifror nu kommer att dyka kraftigt. Med partier som nu finns i regeringsstälning har ni spelat ut er roll.

Thoralf Alfsson

25 november 2015 11:24

Begriper du inte själv hur motsägelsefull du är i din egen kommentar ;-)

 
Ingen bild

Tony

25 november 2015 11:18

Aldrig att någon från från sju klöverhycklarna
kommer att stå upp och erkänna att SD har haft rätt
och dom själva varit naiva, utan dom kommer att
fortsätta att diskutera med den så kallade oppositionen,
SD finns liksom inte, vad 2 miljoner medborgare
tycker spelar ingen roll för skitstövlar.
Och heller ingen från Media ser att det är SD s politik,
däremot är det viktigt vad Jonas"allt till alla"Sjöstedt
tycker eftersom denne ledare för ett 5% parti varit
gäst i nyhetssändningarna både i går och idag

 
Ingen bild

Blocka nu idioten Mattias R

25 november 2015 11:46

Hen har fått sin chans att höra sin röst hörd!

Har du Thoralf ett överdrivet behov att hävda din rätt gentemot troll så gör du fel!

Visst motståndare ska bemötas dock inte med resultatet hamnar i någon form av rättshaverism,vilket har varit frågan om på senare tid!
Jag har ingen lust att bli rasistanklagad i parti och minut av dessa vänstertroll!

 
Ingen bild

Niklas R

25 november 2015 11:49

Jag vet att jag inte borde göra detta men....

@Mattias R
Kan du med väl underbyggda argument och bevis påvisa att en hel del av SDs företrädare och medlemmar är främlingsfientliga och rasister?
För att kunna svara så måste du först definiera vad det innebär att vara "främlingsfientlig" samt "rasist".
För att underlätta för dig så kan jag säga att främlingsfientlig definieras någon som har "djupt rotat, irrationellt hat mot främlingar" eller "oskälig rädsla eller hat mot det främmande."
Rasist definieras en person som delar upp människor i raser baserade på fysiologiska grunder (huvudform, näsform, etc.) för att sedan värdesätta dessa baserat på de fysiologiska attributen och tilldela dem psykiska och kulturella egenskaper därefter.

 
Ingen bild

Mattias R

25 november 2015 11:51

@Thoralf
Tycker du det? Eftersom det nu endast finns ett parti i riksdagen som är för det jag står för hoppas jag ju att de får ett rejält uppsving. Och SD kan från och med igår känna sig välkomna in i den sk 7-klövern. Tydligt nog?

Thoralf Alfsson

25 november 2015 11:59

Ditt parti, Vänsterpartiet ingår väl i 7-klövern?

 
Ingen bild

Sanningen?

25 november 2015 11:52

@Mattias R, vad du inte verkar förstå att istället för att minska som du önskar så kommer röstetalet att öka dramatiskt. Svenska folket tycker om ärlighet och när nu även en del av sjuklövern förstått allvaret så kommer man att hedra de som stått upp för Sverige, tror spott och spe från ynkryggar som dig.

Svenska folket kommer inte att stå upp för dig och dina ynkryggar utan SD mot 40%.

 
Ingen bild

Pär Green

25 november 2015 12:04

IS vill såklart trappa upp kriget, men hallå, 1,6 miljarder muslimer har nollchans mot resten av världen!
Bara se till antalet nobelpris i de relevanta aktertofterna.
2 från sekulära muslimer i den simplaste disciplinen och dessutom som delaktiga, inte ledande.
Hur många hightech produkter har skapats av muslimer? Jag svarar, noll komma noll...
Så hur stor chans är det att de fundamentalistiska muslimer som vill starta ett religionskrig mot alla andra kommer vinna?
Nazism är förbjuden i många länder, gå vidare och förbjud islam.

 
Ingen bild

Mattias

25 november 2015 12:06

Mattias R: Det viktigaste är inte vad du säger utan vem du är. Om t.ex Expo eller Stefan Löven säger -"Antalet asylsökande måste minska!, då är det helt OK, etablerade svenska medier håller med. Men om en SD-are (t.ex. förträfflige Thoralf) säger exakt samma sak, då stämplas denne som rasist, fascist, främlingsfientlig och så vidare. På vanlig svenska kallar vi detta för HYCKLERI.

 
Ingen bild

Peter

25 november 2015 12:40

Vi ska inte förrakta någon eller känna hat mot andra människor.
Jag gör det inte, för jag tror att onda krafter i mörkret är våra fiender, och jag fror på Jesus som säger att vi måste förlåta.

 
Ingen bild

joffe

25 november 2015 13:04

eg finns inga ord att beksriva Sverige längre om man med klara indikationer om Sveriges förfall redan redovisades för mig 1982.(Verksam inom SVT i 20 år)
Allt det förutspåddes redan då och nu ser vi katastrofen i vitögat.
SVT - DDR.

Det är sedan länge inget hopp för Sveriges kristna nation. Islam tar över... Grattis!

 
Ingen bild

Avgå!

25 november 2015 13:16

Vem litar på Erdogan? Svar: Kaplan
Omfattande resor till Turkiet som Rebecka Uvell granskat.
http://www.uvell.se/i/t23071381/kaplan

"Så till sakfrågan: vad gjorde egentligen Kaplan i Turkiet?

Jag har ju försökt att få reda på detta sedan den 17 december, då jag först mailade in min begäran om att få se statsrådets förehavanden under hösten. Hur väl detta gick vet ni ju redan men nedan ser ni alltså när jag fick första svaret från registratorn på Näringsdepartementet.

Och mycket riktigt, i dokumentet som medföljde är saker borttagna. Med hänvsing till "rikets säkerhet"."

 
Ingen bild

Tony

25 november 2015 13:20

Mattias R:

"det posiva är att nu kommer SD s väljarsiffror
att dyka kraftigt" ? Fortsätt att drömma!
Den som är mest extrem här är väl du,
som dillar om främlingsfientlighet och rasism,
samtidigt som du är anhängare av historiens värsta
mördarpack Kommunismen. Om jag .hade varit anhängare av
detta ruttna samhällssystem , så skulle jag hålla
låg profil.
Mattias, du kan väl åtminstone ge oss namnet på ett
land som anammat detta samhällssystem, och där det
samtidigt råder välstånd och frihet?? Alla dom 7
kommunistländer som jag sett och besökt har enbart
varit otroligt nerslitna och skitiga, allt andas
tristess och håglöshet. Men när man lämnat detta OK
bakom sig är det som om länderna fötts på nytt!

 
Ingen bild

Andreas

25 november 2015 14:55

"Erdogan är Europas mest obehagliga ledare".

För ovanlighetens skull har du fel, Thoralf. Erdogan är inte Europas mest obehagliga ledare, däremot en av Asiens.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

25 november 2015 15:29

Hur blir det nu med nobelmiddagen? Jimmie är ju som bekant portad, men Batra då? Hon brer ut sig som fan i hetsen mot flyktingar som flyr från bomberna.
Hon kan väl inte få vara med. Och Lövén, Romson och Fridolin då? Hur är det med dem?
Jag hittar ingen e-postadress till Nobelstiftelsen, annars hade jag skrivi dit och ställt frågorna.

Det börjar bli svårt det här. Det var enklare när bara SD var rasister och alla andra godhetsdyrkare.

Det måste vara stor skit när den förbannade verkligheten tränger sig in på drömmarnas domäner och ställer till kaos i deras hjärnor.

Om man tar vad regeringen sa igår, och lägger till vad Batra sa idag, så är det värre än vad SD tidigare sagt. (Då de var ensamma rasister/fascister/neofascister)
SD´s förslag att öka på antalet kvotflyktingar till 4.000 gör SD till det mest främlingsvänliga partiet.

Och hur göra med båtflyktingarna över Medelhavet? Ska svensk sjöräddning fortsätta sin insats med att flytta folk från Afrika till Europa? Eller ska de tas hem till Östersjön och sättas in som hjälptransportörer för de afgahner kommer att anlända med "privatbåtar" från Tyskland?

Ja, vem vet. Ja, förutom stassminstern då. Han är ju ändå den stora rorsmannen som alltid vet bäst.

 
Ingen bild

Nils Dacke

25 november 2015 17:41

Det som gör mig mest orolig och konfunderad när man nu dagen efter åtstramningen av invandringspolitiken ser hur politiker på riksnivå kan vara så fundamentalt verklighetsfrånvända, okunniga och naiva att man inte såg sammanbrottet komma, trodde man verkligen på allvar att det skulle fungera med i princip fri invandring och en socialtjänst öppen för hela världen??, att journalister kan vara sådana det inser jag men riksdagspolitiker som skall bygga vårt land det är obegripligt och samtidigt en stor risk vid framtida kriser, tex väpnat angrepp eller storskaliga terrorangrepp. Thoralf du som varit i riksdagen kanske kan svara på hur detta är möjligt ?

 
Ingen bild

tonton

25 november 2015 18:30

Ideologin fick ge vika, maktfullkomlighetens drift är starkare än sexualinstinkten för islamistivrarna. Man fönedrar sig för denna makt så till den milda grad att man står å lipar i direktsändning -vilka statsmannatakter man exponerar, någon att luta mot- och ty sig till när det blåser snålt. Men va fan, koftgänget har klamrat sig fast ännu en stund, förhoppningsvis ytterst begränsad sådan...

 
thojuh

thojuh

25 november 2015 18:45

Vem gråter du för Åsa?

Är det för offren för rasistmorden vid IKEA?

Är det för alla gamla o sjuka som kastats ut från sina äldreboenden därför att såna som du bestämt att det ska bli asylboenden istället?

Gråter du för Sverige, som du och dina partikamrater splittrat o slagit sönder?

Är det för alla våra svenska ungdomar som inte
kan flytta hemifrån och starta sina liv?

Är det för barn med diabetes, som nu har orimliga väntetider
p.g.a den oansvariga totalinvandringen ?

Vem gråter du för Åsa?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Vaken

25 november 2015 21:55

Efter "regeringens" helomvändning är Sveriges nya flyktingpolitik plötsligt förstasidenyheter världen över..........Hoppas det inte är för sent arma moder Svea.........

 
Ingen bild

Ny regering nu!!

25 november 2015 22:12

Vem kan lita till Erdogan? Inte Europeer i alla fall!

Turkiet kränkte grekiskt luftrum inte mindre än 2244 ggr under 2014! Dagliga cat fights helt i onödan....men inte skjuter man skarpt....

http://www.rt.com/news/323429-greece-turkey-airspace

 
Ingen bild

calle

25 november 2015 22:24

7 klöverns kreatur forsätter som vanligt. i Avesta visar de sitt förakt för skattebetalare och medborgare.

http://www.friatider.se/era-l-gnare-kaos-p-kommunen-i-alvesta-efter-fria-tiders-granskning

 
Ingen bild

Maja Dacke

25 november 2015 23:03

"Vem kan lita till Erdogan?"

Hans familj är djupt involverad i IS-stöd så ... hans dotter och son kan väl lita på honom.

EU? Som vill betala honom för att han senare ska kunna hota med att släppa loss emigranter när han vill ha mer ... Och detta med att turkar när som det behagar fritt ska kunna resa runt i Europa utan visum ...

Vi vet ju vad Erdogan har sagt till turkar som bor i Tyskland: Ni ska inte blanda er med tyskar - förbli turkar (el liknande).

Som gammalinvandrare i Sverige sa till mig för mycket länge sedan:

Turk på burk luktar skurk. Jag tror att det finns många kurder som håller med om detta - kanske fler än svenskar ...

 
Ingen bild

Demokratur

26 november 2015 12:43

Innan var man dödsnazistrasistfacist när man förespråkade det regeringen nu föreslagit på totalinvandringsområdet. Betyder det att man i äckel-hycklar-landet Sverige nu är PK eller är sju-klöver-hycklarna nu dödsnazistrasistfacister...? Eller finns det annan lösning på denna ekvation?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

26 november 2015 17:09

Vad har tagit åt Anna-Lena Lodenius ,hon lät ju riktigt mänsklig idag i Forum !

 
Ingen bild

J B Doe

26 november 2015 21:02

@ Ny regering nu!
Det hetr "dog fights". Tala svenska!

 
Ingen bild

C Andersson

27 november 2015 00:27

Jag kom att tänka på de pryda damerna i Torsås som löste biljett ända till Bergkvara fast de bara skulle åka till Gökalund. På tal om hyckleri.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards