thoralf

Direktlänk till inlägg 16 november 2015

ISLAMISKA DAESH INGEN LITEN MINORITET

Av Thoralf Alfsson - 16 november 2015 23:06

Daesh (IS, ISIS, ISIL) har inget med islam att göra. Islamiska daesh är inte riktiga muslimer. Idag har vi fått en lektion på detta tema i Aktuellt och säkert i andra nyhetssändningar eller program som jag inte sett. Jag gissar att media kommer fortsätta att sprida dessa falska budskap. Det viktigaste tycks vara att skydda islam från all form av kritik.


Det märkliga är att när media pratar om bakgrunden varför dessa jihadister har radikaliserats så visar man bilder från en moské där jihadister besökt och sannolikt radikaliserats enligt inslagen. Skall man tolka det som att dessa moskéer och dess imamer heller inte har något med islam att göra. Det borde ju vara logiskt.


Jag har hört mer än en berättelse om ”svenskar” som börjat gå till moskén och lämnat alla andra hobbys och intressen innan de rest till Syrien. Det har skett en tid innan de reser iväg till Syrien. Så tydligen har dessa svenska moskéer inte heller något med islam att göra om man skall tro de politiskt korrekta journalister som försöker förtränga den bistra verkligheten om islam.


Den 11 november 2014, nästan exakt ett år innan terrordåden i Paris höll Richard Jomshof ett mycket bra anförande i riksdagen under den allmänpolitiska debatten. När man samtidigt tänker på den folkvandring eller massinvandring som nu pågår till Sverige blir anförandet än mer aktuellt. Tänk så rätt Richard har i sitt anförande.


Islamiska Daesh är heller ingen liten minoritet!

 


 

Har fått många beställningar på infobladet. Allt ifrån 25st infoblad upp till flera tusen. Kommer att lägga en ny beställning till tryckeriet i slutet av veckan. Hoppas att fler av mina läsare beställer infobladet . Se blogginlägg för mer information.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Alf

16 november 2015 23:30

Islamister Jihadister IS krigare är muslimer som har Koranen och Islam som ledstjärna, samma ledstjärna som alla muslimer i världen.

 
Ingen bild

Lisen

17 november 2015 00:34

Mona Sahlin är ju som bekant ansvarig för att stävja extremism i Sverige! Hon har knutit röda korset till detta och öppnat telefonlinjer OCH anlitat ett gäng duktiga Imamer som ska hjälpa till att "omvända" dessa unga män (och kvinnor). Samtidigt som hon passar på att läxa upp kommunerna för att de är för naiva och inte har någon handlingsplan mot radikalisering! Herre gud - vilken kommun skulle ha vågat knysta om att muslimer kan vara farliga?

 
Ingen bild

Radikaliserad Pastafarian

17 november 2015 00:58


IS är inte muslimer
De är pastafarianer

 
Ingen bild

Göta

17 november 2015 01:12

Tidigare har jag rekommenderat bloggen Det Goda Samhället, där flera intressanta skribenter, såväl fasta som gästande, presenterar sina alster. En av mina favoriter bland de fasta skribenterna är den svenskfödde poeten och kulturskribenten Mohamed Omar. Läs gärna hans inlägg efter Paris-attentaten!

Han om någon bör veta vad det handlar om, eftersom han under åren 2009-2012 såg sig själv som radikal islamist, men tydligen kom till klarhet efter ett par år och lyckades "avprogrammera" sig på egen hand.

Här kommer några utdrag ur hans text:

"Fredagen den 13 november slog barbarerna till mot civilisationens oskyddade hjärta."
[...]
"Två sätt att tänka står mot varandra. Ett som värdesätter livet, det här livet. Ett som värdesätter döden och det efterkommande livet. De två är oförenliga och kan inte mötas. Väst hatar inte de andra och vill inte ha krig. Men de andra hatar väst och har förklarat krig. Då måste vi svara."
[...]
"I islamvärlden är religiöst hat och våld en del av vardagen".
[...]
"De islamiska extremisterna vilar inte. De är bestämda och handlingskraftiga. De vill sprida sitt sätt att tänka och leva. De föraktar våra västerländska värderingar. Vi bör bli ännu mer aktiva i att sprida vårt sätt att tänka och leva. Ja, det rör sig om en kraftmätning. Och så länge vi inte inser det har våra fiender ett försprång." ....
(Slut på citaten)

Läs hela inlägget här:
http://detgodasamhallet.com/2015/11/15/o-paris/

 
Ingen bild

B Johansson

17 november 2015 05:24

Varför är det så tyst? Varför tar inte alla dessa s.k moderata muslimer itu med Daesh och andra avarter inom ideologin islam istället för att påtala att alla muslimer behandlas så illa? Här är en som får svar på tal.
https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s

 
Ingen bild

Demokratur

17 november 2015 06:09

Det är väl lika bra att svenskarna vänjer sig vid sina nya herrar... De har ju totalt vikit ner sig för dessa i sin iver att vara politiskt korrekta. Fega, ryggradslösa och undergivna.

 
Svensson

Svensson

17 november 2015 06:56

Vi ser att det här ökar,många vanliga muslimer väljer att börja stödja IS,så det är inget litet problem som regeringen påstår.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Lotta

Lotta

17 november 2015 07:25

Det sägs att de vidriga barbarerna inte har något med islam att göra. Ok, på nyheterna visade man igår en bild på den som sägs ligga bakom terrordåden i Paris i helgen. I sin hand var det inte Elloskatalogen han hålla utan Koranen som de säger sig finna stöd för sina vidriga handlingar i. Hör då inte heller Koranen till islam? När de utförde sitt vidriga dåd skrek de tydligen Allah akbhar, eller hur det stavas. Hör då inte heller Allah till islam? Hur mycket islam finns det då kvar?

http://https://vimeo.com/145862768

 
Ingen bild

Jan Eriksson

17 november 2015 07:37

Ingenting tycks hänga ihop, när det gäller muslimer. Stassministern och feministan vet inte vad Sharia är. Det har i alla fall inget med islam att göra, enligt dem. Goda muslimer har inte heller något med islam att göra. De bryr sig inte om koranen. Ingen tycks ha någonting med något att göra när det gäller bokens värsta folk.
Den dag alla "goda"muslimers imaner utdömer en fatwa över de muslimer som begår onda handlingar ska jag eventuellt ändra åsikt om att islam är bland det äckligaste som finns.

 
Ingen bild

Bo

17 november 2015 07:40

Bra exempel! Det skall bli intressanta att följa utvecklingen för SD. Att SD haft rätt hela tiden visar sig nu. Kommer partiet att växa när snart alla dess ideer verkställs av de andra partierna och ute i EU?

 
Ingen bild

OH

17 november 2015 08:10

Lördagen den 14 november finns en artikel av en Per Jönsson,Utrikespolitiska institutet, artikeln avslutas följande:Per Jönsson tror inte det finns någon stor risk för IS-attentat i Europa.Jag tror inte de opererar så, utan man utser sina motståndare.Och motståndare är de som agerar militärt mot dem och vissa former av "otrogna" som shiamuslimer och yazidier.
Vilken fantastisk information detta institut har.
Källa Ystads Allehanda.

 
Ingen bild

Stefan A.

17 november 2015 08:27

SVT har som väntat svängt om nu från fakta till flower power, känsloargument och pekpinnar och "värvat"(från vad?) Lena Sundström, känd förföljare av oliktänkande och Danmarkshatare, man tvingas över till CNN där man kan förundras över hur politiker i den fria världen kan uttrycka sig utan att stämplas som dödsnazist och få en flock journalister utanför dörren, Svensk offentlig debatt är sjuk....

 
Ingen bild

Tony

17 november 2015 09:42

Nej alla Muslimer är nog inte terrorister, men
alla Terrorister är Muslimer!

 
Ingen bild

Eric H

17 november 2015 12:55

"ISLAMISKA DAESH INGEN LITEN MINORITET"
De aktivt deltagande är kanske en minoritet och man jämför med hela den muslimska volymen.
Men, antalet symaptisörer är enormt! Man har ju gjort mätningar på sympatierna i en del länder och även på antalet som hellre önskar sharialagar än mer civiliserade västerländska sådana..
Nu ids jag inte hämta exakta siffror men runt 40-45% var det väl i UK?
Hur stort är steget från "symapatisör" till "aktiv".? Säg det, alla vill ju vara en del av det vinnande laget så när antalet symp ökar så ökar troligen också antalet "aktiva".
I Sverige skulle sn sån undersökning troligen klassas som "krenkande" så hur läget är här, det får vi aldrig veta.
Förrän det är försent...

 
Ingen bild

Hm

17 november 2015 13:13

Bakgrunden till detta är vänsterns väljarbas. Den tidigare broderskapsrörelsen började samarbeta med div muslimska organisationer. Den kristna inriktningen blev därmed alltför besvärande så man bytte inriktning. Numera heter det Socialdemokrater för Tro och Solidaritet och omfattar även islam. Se länken för info om samarbetet
http://vartdagligabrod.blogspot.se/2014/08/socialdemokraterna-samarbetar-med.html

 
Ingen bild

Lena

17 november 2015 13:16

@Peter
Mycket bra länk. Tack för informationen. Hittade också denna som visar att Franska myndigheter visste om och blev varnade från olika källor om attacken, den första för en månad sedan och den sista varningen kom från Irak bara en dag innan. OBS detta är källor från olika tidningar, inte info från en enskild bloggares tyckanden.

http://www.vaken.se/franska-myndigheter-visste-att-paris-skulle-attackeras/

Här en kort video där en journalist i US intervjuar en senator som stöder Hillary Clinton, och som erkänner att US har stött ISIS.
Kan inte förstå att så många fortfarande tror att det de ser på tv är sanning - det är manipulerad och förvrängd info som ska få dig att tro på "deras" (i vems intresse?) version. Alla borde ta in olika källor för att jämföra.

Rickard Jomshof är en gudabenådad talare, är också imponerad att de/han varit så långt före med "förutsägelserna".

Thoralf, jag kommer senare i veckan in med en beställning. Infobladet är kanon!

 
Ingen bild

Hm

17 november 2015 13:24

Avsett endast för dig. Kan du kanske ta upp detta på något sätt? Mot bakgrund av alla kränkta muslimer som får skadestånd för ditten och datten.
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/gabriel-wikstroem-och-asa-regner-boer-avga-20148

 
Ingen bild

Alma

17 november 2015 14:26

Hur länge ska vi importera terrorister till Sverige? Hur länge ska vi ta emot strömmar av flyktingar utan att kunna erbjuda dem ett värdigt liv här? Snart blir vi bortkörda från våra boende för att ge plats till flyktingar. Mitt barns fotbollshall är redan borttagen. Kommunen beslutade att det skulle bli en flyktingboende där. Hur länge?????

 
Ingen bild

Pensionisten

17 november 2015 14:54

Nu har svetsaren o Hultqvist hittat ett JAS någonstans för att kriga mot ISIS. Detta kan bli en direkt inbjudan för attentat i Sverige då de länder som strider mot ISIS utsättes för självmordsbombare.

 
Ingen bild

vmm

17 november 2015 16:00

Jag gillar inte islam. Jag tänker inte på islamism och terrorism och sådana saker. Det kan vi bemöta med militärer. Jag tänker på islam som religion och livssystem.

Jag vill ha ett modernt samhälle som sprakar av färg och musik och där vi alla kan leva och utforska universum. Jag tycker islam, även i fredliga varianter, är ett hinder.

Jag tycker jag har rätt att vara emot en religion som jag anser är emot det samhälle jag vill ha. Andra får vara för men jag måste få vara emot.

 
Ingen bild

”Nyanlända bör räknas som arbetslösa”

17 november 2015 16:00

Nyanlända ingår i myndigheternas statistik över arbetslösa först när de kommer in i en etableringsreform. Inte förrän då skrivs de in på Arbets­förmedlingen som arbetslösa. Det, i sin tur, förefaller ske först när personen i fråga fått uppehållstillstånd. För de många som kommer 2015 kan det därför i värsta fall dröja flera år innan de registreras som arbetslösa, trots att de oftast är uppenbart arbetslösa i dag.
http://www.svd.se/nyanlanda-bor-raknas-som-arbetslosa/om/debatt

 
Ingen bild

realisten

17 november 2015 16:55

@Tony
Varken Breivik eller han i Trollhättan var muslimer, så alla terrorister är inte muslimer en del är kristna.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 november 2015 17:24

@realisten Tisdag 17 nov 16:55

"Varken Breivik eller han i Trollhättan var muslimer, så alla terrorister är inte muslimer en del är kristna."

Sant.

Fundera gärna på varför Brevik utförde sitt terrordåd och vad som kunde ha förhindrat det.

 
Ingen bild

SD 2002-?

17 november 2015 18:22

@ Alma,


Ja man undrar ibland vad dasshusingenjör Löfven avser med "ordning och reda".

 
Ingen bild

Anders

17 november 2015 18:50

Synd att så många nyttiga idioter börjar kalla Islamiska Staten för Daesh. Enda syftet är att dölja banden med islam.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

17 november 2015 19:15

Jodå , smålandsnytt i kväll präglades som vanligt av nyheter om sabotage mot ensamkommande barns boende och hedersvåld ,inte ett ord om att det finns svenskar i smålandslänen !

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

17 november 2015 19:25

Läs Dick Erixons utmärkta blogginlägg "Inte muslimer, men islam är problemet". Där återges bl a en konversation, mellan PK- o icke-PK-journalister. Slutsats: Islam är oförenligt med fred och demokrati.

http://erixon.com/blogg/2015/11/inte-muslimer-men-islam-ar-problemet/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 november 2015 19:29

@Anders Tisdag 17 nov 18:50

Håller fullständigt med dig. Det hela verkar synkroniserat i syfte att vilseleda folk om vad som egentligen ligger bakom (islam, muslimer ligger bakom)

Var inte nyttiga idioter.

Sluta med det!

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

17 november 2015 19:33

Alla muslimer och islamister har samma Herre...Allah. De utgår ifrån samma bok Koranen.Frågor på det!

 
Ingen bild

Observer

17 november 2015 19:35

EUROPA ÄR I KRIG!

Frankrike har åberopat Lissabonfördraget: 42-7. Som innebär att alla EU-Länder MÅSTE ställa upp med full styrka. Alla länder i EU säger att de nu ställer upp.

.......Löven i tidningen: "Sverige är inte i krig"
Och vidare: "– Att börja spekulera nu i vad som skulle vara bäst är inte rätt."

Han måste vara så osedvanligt korkad att man nästan ramlar baklänges! Hur är det ens möjligt att få ett jobb överhuvudtaget när svaren han rabblar upp känns lika relevanta som om det vore en cirkusapa som drog upp slumpmässiga ord på lappar ur en hatt.

Lars Bern hävdar också att vi nu är i krig. -Inga media påtalar detta lilla faktum. Fullständigt otroligt. Krigsplacerade kan nu när som helst skickas iväg att slåss.
-Inte ett ord.
Tror PK-Elitisterna att de kan dölja även detta för det Svenska folket? Ja, Tydligen.
Läser även att kommunderna nu går på knäna ekonomiskt och att många funktioner nu kommer att drabbas av dysfunktionalitet.

Jag vill se ett omedelbart nyval eller en samlingsregering med a l l a partier och att man upphäver EU-Medlemskapet från nyår, Stänger gränsen helt, skeppar ut varenda obehörig som saknar id-handlingar och brottslingar samt varenda lyx-emigrant och omedelbums lägger de pengarna på vårt försvar och vår duktiga polis som fått jobba i motvind så att de kan jobba för oss istället med bra lön. Samt återställa övrig samhällsfunktioner till att faktiskt funger på ett gott sätt. Det är ju rent förjävligt hur det ser ut nu!

EU Det blåa Sovjet som verkar ha varit vänsterns sätt att skapa ett trasigt Europa genom galenskaper av byråkrati och import av valboskap, Därav deras resering av ländernas både försvar och gränser. Nu finns inget som motsäger det.

Kriminella brottslingar, Terrorism mm graserar fritt.

Man har dock oändliga resurser för att jaga sina egna LAGLYDIGA medborgare! -Jävlar om du parkerar fel, Du har en p-bot inom loppet av 10min G A R A N T E R A T
(..Jaga terrorister??! Det är väl bara att skicka ned Sveriges samlade flotta av p-lisor & Alla tv-pejlare. -Fyffaan 10min så skulle de nitat varenda terrorist!)

Polisen tvingas jaga "pinnar" och ligga och lasermäta Svensson när han är på väg till jobbet. Jag tycker att det är förjävligt. Det är att kasta bort kompetens på ett ovärdigt sätt. De skall istället kunna agera på när Svensson ringer om riktiga brottslingar e.t.c och ha bra betalt och goda resurser.

Jag vill inte se att Sverige nu dras in i krigssituationer under EU-Flagg där den fruktansvärt låga kompetensen antagligen bara leder till en onödig våldsspiral i Europa och kaos, Inte minst ekonomiskt sådant. Därför behöver Sverige ett nyval eller en klok samlingsregering så fort det bara är möjligt.

 
thojuh

thojuh

17 november 2015 19:38

Smålandsnytt är en sjukdom och för att inte bli smittad
gäller det att ha fjärrkontrollen till hands
för att snabbt byta kanal!

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Tony

17 november 2015 20:28

SD existerar inte enligt Statstelevisionen, vid
dagens diskussion om hur Sverige ska ställa upp
för Frankrike mot Terroristerna tillfrågas alla
partier utom just SD, enligt Rödingarna där finns
tydligen inte SD. Av all den ruttna Media som finns
i Sverige är SVT/SR det som stinker mest, denna media
är finansierad med folkets licenspengar och ska enligt
deras eget skryt vara Neutral? Tala om falsk
marknadsföring! kloakblaskorna kan man i alla fall välja
bort! Men vänta nu, dom fråga inte Feministisk idioti
heller, konstigt, för alla vänsteråsikter är väldigt
viktiga för rödingarna på SVT!

 
Ingen bild

Suzie

17 november 2015 22:35

Min yngste son som är 15 år visade mig den här sidan ;riksdagsvalet 2018.Vilket parti skall jag lägga min röst på?
Av hittills totalt 31 489 röster så har SD fått hela 74,85%.
Mycket intressant att följa upp denna sidas röstande.

 
Ingen bild

Maggan

17 november 2015 23:21

@ realisten 16.55 Vilken religion Breivik och killen i Trollhättan handlade under vet vi inte. Tror inte de skrek: Jesus är stor och hans far Gud är större.
Troligtvis handlade de av andra orsaker. Det är när en speciell religion samlar sig, utövar terror mot civilister och anser att de gjort en god gärning i allahs namn, det är då det går rent åt skogen.

 
Ingen bild

Morningstar

18 november 2015 00:00

Om ni har tittat på Open Gates-videon på Avpixlat så skall ni ha klart före er att Avpixlat inte längre gör skäl för sitt namn. Dom har nämligen klippt bort en viktig bit och inte bara därför kränker upphovsmannen till filmen. Dom för även sina läsare bakom ljuset. Se hellre hela filmen hos Jan Milld eller någon annan som är en sann demokrat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se