thoralf

Direktlänk till inlägg 14 november 2015

WE MUST BE MAD

Av Thoralf Alfsson - 14 november 2015 23:03

"Chefsåklagare François Molins berättade även om det syriska passet som hittats nära kroppen av en av självmordsbombarna utanför Stade de France. Det tillhör en person född 1990 som inte tidigare är känd av de franska säkerhetsstyrkorna. Enligt grekiska myndigheter ska passet ha registrerats på den grekiska ön Leros den 3 oktober i år. Det är oklart om passet registrerats i andra EU-länder."


"Lørdag aften fortalte græsk politi til det franske nyhedsbureau AFP, at også en anden mistænkt terrorist skulle have registreret sig som flygtning i Grækenland tidligere i år." 
 
Ingen bild

Hulda mk1

14 november 2015 23:29

De som vill läsa detta (vi) läser om detta och tar in kunskapen. Andra blundar för fakta och fortsätter med sin naiva godhetsonani. Snart smäller det igen...

 
Ingen bild

Svensk text

14 november 2015 23:32

Tobbes Medieblogg - Marine Le Pens tal till nationen november 14
https://www.youtube.com/watch?v=jtmm6CSZX2o

 
Ingen bild

Bengt Eriksson

15 november 2015 00:25

Donald Trump har en lösning på problematiken som folk tycks vara för.

http://edition.cnn.com/videos/world/2015/11/14/donald-trump-paris-attacks-guns-victims-sot.cnn/video/playlists/paris-shootings/

 
Ingen bild

Jan Eriksson

15 november 2015 00:56

Skönt att se att det åtminstone finns tre politiker som har hjärnorna igång. (Orbán nr 3)

Vi måste vara världens dummaste folk. Det går inte bara att skylla på våra politiker. Visst, det har funnits mycket onda politiker i andra länder, men så djävla obildade och dumma i huvudet som våra har de i alla fall inte varit.
Bara ta feministan "Sharia har inget med islam att göra". Utrikesminister, minsann. Och hon tillhör ändå "smartaste bästa tjejgänget".

Och det är den stora majoriteten i vårt land som låter rena idioter styra landet.

 
Ingen bild

Calle

15 november 2015 01:57

troligen kommer Ryssland nu att utplåna is i syrien för att skydda sina oljeledningar. då kommer det bli massor med terrordåd i Ryssland.

Sedan spårar Ryska säkerhetstjänsten att terroristerna som utfört dåd, har Svenska medborgarskap.
varken Nato eller EU kommer göra nåt, pga av IS är fjärrstyrda av pentagon i form av proxy-krigare.

då får Ryssland gå in med militära åtgärder och upprätta militärpolis i Sverige för att fånga in terroristerna som säpo cheferna inte vågar reta upp.

Thoralf Alfsson

15 november 2015 08:29

Vilka fantasier! Kom ner på jorden igen.

 
Ingen bild

realisten

15 november 2015 06:15

Marine le Pen hyllade fransk polis men speciellt säkerhetspolisen måste ju ha gjort katastrofala misstag när så många terrorhandlingar skett under 2015.

 
Ingen bild

Bo

15 november 2015 08:11

Schibsted Sverige med sina bolag Aftonbladet och Svenska Dagbladet gör en akut insats till förmån för Sjöräddningssällskapet. Två räddningsbåtar finns på plats i Medelhavet för att rädda liv. Tillsammans med andra företag, dig och alla andra som vill hjälpa kan vi se till att det händer.
Det jag undrar är om den terrorist som tagit sig till Paris via Grekland fått aktivt transportstöd av Schibsted Sverige?

 
Ingen bild

Demokratur

15 november 2015 08:36

Totalinvandringen kommer att sänka Sverige och Europa. Vänstern och liberalerna njuter av vällust... Vi normala konstaterar med sorg i hjärtat att Europa kommer att bli ett nytt Mellanöstern.

 
Ingen bild

Hacke

15 november 2015 09:40

Om inte Europa skall gå förlorat i kaos måste det bli sådana som Marine Le Pens, Nigel Farage, Victor Orban och Polens nye Anrdzej Duda som tar tag i taktpinnen i EU alternativt ser till att hela spektaklet upplöses. De är ju inga lilleputtar till stater som värnar om den nationella suveräniteten och egna folken precis.
Vilken njutning att höra Le Pens och Farage en dag som denna.
Duda deklarerade f ö direkt efter dåden i Paris att Polen inte tänker ta emot muslimska invandrare/flyktingar. Vilken himmelsvid skillnad på handlingskraft och det flum vi tvingas åhöra och leva med oavsett vad som sker i världen och här hemma.

 
Ingen bild

Elisabeth (pensionär)

15 november 2015 09:43

Vi får inte glömma att syrier flyr från likadana attentat som hände i Paris, terrorn och IS!

Thoralf Alfsson

15 november 2015 10:15

Vilka är det som står för ondskan? Islam eller kristendom? Syrier är bara en bråkdel som söker asyl i Sverige!

Skall vi låta ondskan invadera Sverige?

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

15 november 2015 10:48

@ Elisabeth
Enligt artiklar i olika massmedia, så är det max 20 % av de som fått uppehållstillstånd under 2015 från Syrien och kan i bästa fall räknas in i ditt påstående. Resten är utan tvekan till övervägande del ekonomiska migranter från andra håll och som de korkade svenska myndigheterna inte vill ”prata om”.

Tyvärr tycks du, liksom stora delar av svenska folket, sakna den mest elementära kunskap om vad som sker och inser inte konsekvenserna av den nu pågående massinvandringen. Men så länge TV och slaskblaskorna sprider sina lögner så förstår jag att det tyvärr har blivit allt för många med den bedrövliga faktakunskap som du uppvisar.

 
Svensson

Svensson

15 november 2015 11:11

EU skapar terror i Europa.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lotta

15 november 2015 11:20

Hör på nyheterna att en av terroristerna var okänd för säkerhetspolisen men att den andre fanns på deras sk svarta lista över radikala islamister. Ursäkta en fråga men vad spelar det då för roll om man finns med på någon lista eller inte? Uppenbarligen lyckades ju båda med sitt vidriga dåd. Det invaggar ju bara folk i en falsk trygghet.

 
Ingen bild

Calle

15 november 2015 15:44

01:57

visst kan det låta som fantasier. men faktum är att när Tjetjenska terrorister utförde dåd i Ryssland. så kartlade Ryska säkerhetstjänsten att det var asylbluffare från Tjetjenien boende i Sverige som styrde nätverket!

det räcker nog inte att bara skicka ett mail till Säpo. mer troligt att Civilklädd Rysk säkerhetspersonal som smälter in, varit i Sverige och styrt upp hos de terrorister som har fått svenska medborgarskap.....det lugnade ner sig, ganska snabbt.

troligen har utländska säkerhetstjänster bra
koll på de asylbluffare som får Svenska medborgaskap
i Sverige.

och skulle de behöva vidta åtgärder så sker det mer med scenarier som svensk media kommer rapportera som gängkriminella uppgörelser. inte att militärer åker in i Sverige med stridsvagnar. det menade jag inte.
"Ryska turister" kan bara ta färjan över!

Anders borg fd finansministern var ju i USA och höll föredrag, där han skojade att "USA sköter krigen, och Sverige tar emot flyktingarna" så nog vet alla att Pentagon har del i kriget i Syrien.

 
Ingen bild

Putte

15 november 2015 16:08

Nu var det ju så Elisabeth (pensionär)att minst en av terroristerna i Paris var en asylsökande från Syrien. Vad är det som säger att åtskilliga av de som tar sig hit, inte är ute i samma ärende?

 
Ingen bild

calle

17 november 2015 13:34

01:57

Vi har nog mycket att tacka ryssarna för att vi ännu inte drabbats av attacker. FSB har nog i hemlighet avstyrt mycket tok i Sverige som vi inte vet om. de har koll på och agerar mot attentatsmän överallt på jorden. svenska myndigheter törs väl inte göra nåt om de inte får godkänt av Bilderberg eller pentagon.
http://avpixlat.info/2015/11/17/flygplanskraschen-i-sinai-orsakades-av-sprangladdning/#more-160583

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se