thoralf

Direktlänk till inlägg 13 november 2015

LATTJOLANDET

Av Thoralf Alfsson - 13 november 2015 19:19

I Sverige har vi en lattjo statsminister, Stefan Löfven som reser runt i världen och berättar om hur duktiga vi är i Sverige. Nyligen var han i USA och berättade att Sverige skulle fixa sanitära faciliteter för 60 miljoner människor i tredje världen. Det var väldigt lattjo.


När statsministern reser i Europa talar han om för alla andra länder att de skall ta emot flyktingar men det struntar alla länder i för ingen lyssnar på en lattjo statsminister. Att värna sveriges befolkning tycks dock inte vara lika lattjo.


 


Sverige har också en lattjo justitieminister, Morgan Johansson han kommer med nya utspel nästan varje dag. Eller rättare sagt han gör en pudel nästan varje dag. I dag sa lattjoministern att migrationsöverenskommelsen inte fått avsedd effekt. Det vill säga minskat flyktingströmmarna till Sverige. När han fick frågor i samband med att överenskommelsen presenterades vill jag minnas att överenskommelsen inte syftade till att minska volymerna, utan för att det skulle bli ordning och reda. Men ordning och reda kanske betyder minskade volymer på lattjospråk!


Men vi har också en lattjo vice statsminister, Åsa Romson. Hon är så lattjo att hon inte är vice statsminister utan det är en annan minister med rätt lattjo färg som i praktiken är statsminister. Den lattjo vice statsministern, på pappret, har inte synts till på mycket länge.


I lattjolandet har vi också en hel rad oppositionsledare som är väldigt lattjo. De byter fot från den ena dagen till den andra. Ena dagen skall det inte vara gränskontroller men dagen därpå anser de att det skall vara gränskontroller, nästa dag anser det att gränskontroller inte har någon effekt utan istället ökat trycket på Migrationsverket. Det är väldigt lattjo! Andra oppositionsledare tycker att det är lattjo att gömma sig och undvika några politiska ställningstaganden eller att markera partiets politik.


Vi har också ganska lattjo kommunalråd i landet. Nu är de väldigt lattjo då de fått 8,3 miljarder kronor att dela på. Rena lattjojulafton om man skall tro kommentarerna i media. Jag fick 30 miljoner! Hur mycket fick du?

Ingen tycks reagera på eller betänka att vår lattjo finansminister, Magdalena Andersson (S) lånar 10 000 000 000 kronor för att dela ut till alla lattjo kommuner, mest blir det till de riktigt lattjo kommunalråden. Men dessa lattjo kommunalråd bryr sig inte ett dugg om att de svenska skattebetalarna så småningom skall betala tillbaka alla lattjopengarna.


I en tidningsartikel i lattjotidningen intervjuas Bergkvara buss VD. Han tycker det är så lattjo att få hjälpa till med att köra asylsökande åt Migrationsverket. Under 2014 fakturerade Bergkvara buss Migrationsverket drygt 18 miljoner kronor. Under 2015 blir det nog riktigt lattjo för Bergkvara buss när de får hjälpa till så mycket. Det är ju riktigt lattjo att få betalt för att man hjälper till.


 


En annan lattjo politiker är Bo Frank från Växjö. En riktig lattjomoderat! Han har kommenterat en del på sin blogg om SKL-kongressen i Karlstad. En del riktigt lattjo kommentarer. Undrar om han tänker på sina lattjokamrater i Karlstad när han skriver följande på sin blogg.


”Vårt lands kanske största svaghet är alla politiker som stängt ner sin egen hjärna och bara säger det partiledningarna säger. Ogillar medlöpare.”

 

Det gäller säkert mer än ett lattjoparti i det här lattjolandet!


PS


Lattjo land i Kalmar har omvandlats till tillfälligt asylboende. Lattjo land har varit i lekland för barn som stängde den 31 augusti. Lokalerna ägs av Växer i Kalmar AB.


Lite Lattjobarn på förläggningen.



 
 
Ingen bild

Nattmannen

13 november 2015 19:49

Spot On Thoralf. Otroligt Lattjo att få betala skatt för att betala för Lattjolandet eller är det kanske Lattjopengar.

Det är egentligen skrämmande det du skriver och man kan nästan tro att du skojar, men vi som läser annat än Aftonbladet/Metro vet bättre.

Tack Thoralf för en av de bästa hemsidorna i Sverige. Klarsynt, tufft och ärligt

 
Ingen bild

Observer

13 november 2015 19:51

Ja, ......Vi får se hur "Latjo" de tycker det är vi de stora rättegångarna som KOMMER att hållas senare.

”Vårt lands kanske största svaghet är alla politiker som stängt ner sin egen hjärna och bara säger det partiledningarna säger. Ogillar medlöpare.”

...Som sagt; Då får vi se!??
Och jag uppmanar er ALLA som läser detta att ta notis om vilka det här är, Så att vi får reda ut skiten!

 
Ingen bild

Observer

13 november 2015 19:54

Jag vill verkligen se dessa avskyvärda medlöpare i en rättegång ...och få se och höra hur de tänkte!
Och få se dem dömda!!! Så jävla skönt!

 
Ingen bild

Observer

13 november 2015 19:56

..Vi är HÄRTLIGT LESS på att diskutera, Lyssna och språka om detta nu -V I VET!!!!! Att det måste hända något mer konkret nu.
Handling är mer värt nu.

 
Ingen bild

J B Doe

13 november 2015 20:06

Den så kallade "gränskontrollen" fungerar inte. Sedan den införts har det passerat in 1000 peroner. PK-etablissemanget verkar skämmas för misslyckandet. Text-TV meddelade idag att man hittills direktavvisat "nästan tio personer". Låter klart bättre än att meddela ett ensiffrigt tal. Hädanefter kommer de invällande att få sova under bar himmel meddelas det vidare. Kanske dags att vidta aningen effektivare åtgärder?

 
Ingen bild

Hacke

13 november 2015 20:17

Frågan är hur länge denna lattjoregering skall tillåtas härja fritt. Sd som numera får betraktas som det enda seriösa alternativet i svensk politik har flera gånger förgäves försökt fälla detta pajasstyre. Det är väl bara en tidsfråga innan sd "får rätt" också här och får med sig de andra. Men det verkar som om klockan alltid ska passera tolv innan övriga kvicknar till.
Nu ser det f ö ut som Sd också får rätt i abortfrågan.
Åkesson på tredje plats på maktlistan och befäst ställning som största parti hos tillförlitliga Sentio. Det ser bra ut nu - utom för landet.

 
Ingen bild

Gute

13 november 2015 20:24

Fick höra lite inofficiella uppgifter angående kostnader för migrationen häromnatten, efter en fest som avslutades med nattbad m.m

Personen som är insatt (arbetar på en stor svensk bank) menade att ett underskott utan dess like inom statens finanser nu är utom all kontroll, och dessutom skenar.

Han drog lite räknexempel på mobilen och visade lite siffror, om det stämmer så är Sverige i ett värre ekonomiskt läge än vad Thoralf spekulerar med.

Förvänta er en skattechock!!

 
Ingen bild

Kurtan

13 november 2015 20:28

Kanske detta "Lattjo" klipp passar in här...

Lattjo lajban-lådan flippar ur! r!
https://youtu.be/5tUAWsnNuW8

 
Ingen bild

Jakob

13 november 2015 20:37

Nu saknar jag orsaken till att Lattjoland stängs, men som tänkande individ så kollar jag upp detta och finner att man stod inför valet mellan en omfattande renovering eller att stänga ner verksamheten som lekland. Föga förvånad så valde lattjoland att sluta med sin verksamhet av ekonomiska skäl, alltså inget som skall ställas mot flyktingars behov av tak över huvudet. Att då efter att men stängt ned verksamheten öppna lokalerna för flyktingar vad är problemet Thoralf?!

Thoralf Alfsson

13 november 2015 21:15

Har jag påstått att det skulle vara något problem?

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 november 2015 20:58

Bönderna på trakten börjar fundera över hur det ska gå med deras EU-ersättningar. Mjölkkrisen tuffar på och deras situation är värst.
Men hur går det för dem och alla andra om utbetalningar av div. stöd flyttas fram tex. ett halvår pga. ovanstående problem?

Stämmer "Gute",s källa då är det ute med det mesta i Sverige..

 
Ingen bild

Jan Eriksson

13 november 2015 21:57

Asylist kränkt av vänsterpersonal!
Vid inte mindre än två tillfällen har den vänstervridna personalen serverat den stackars pojken röd mat. Först jordgubbar och sedan tomater.
Inte undra på att han reagerar.

http://www.hd.se/lokalt/bastad/2015/11/11/inga-atgarder-efter-flyktingmisshandel/

 
Ingen bild

I\\\///\\\///\\\I

13 november 2015 22:17


Hur många fler IS-terrorister och sympatisörer forcerade den svenska gränsen idag?
Har Sverige någon 'försvarsmakt'? Och vad gör den nu?

 
Ingen bild

C Andersson

13 november 2015 22:37

Det är lite lattjolajban i Paris i kväll. Jag tror inte det är så mycket att hetsa upp sig över. Troligtvis är det bara några svenska busschaufförer som går bärsärk.

 
Ingen bild

Blåsippan

13 november 2015 22:41

Sorry Thoralf om jag går lite utanför men denna otroligt starka filmsnutt är aktuell i alla dina inlägg och din sinnesnärvaro just nu. Hjälp till att dela. Den kommer till sin absoluta rätt andra gången man ser den. Så funkade den i alla fall på mig. Första gången försöker man bara lista ut vem brodern är; https://www.youtube.com/watch?v=ELGXFMzMn7Q

 
Ingen bild

Fredde

13 november 2015 23:05

Ska vi gissa på demonstrationer i Sverige mot rasim efter det som hänt i Paris ?

Mina tankar går till de döda och deras anhöriga!

 
Ingen bild

Lena

13 november 2015 23:18

Håller med @Nattmannen, mycket bra beskrivet hur galet detta land har blivit. Känns som vi lever i en mycket absurd tid. Ibland funderar jag om det finns någon framtid här i Sverige.
Låten med Michael satt som en smäck.

 
Ingen bild

Nyhetstips

13 november 2015 23:56


Detta kommer att hända imorgon
- Vår modige statsminister Stefan Löfven kommer att i skarpa ordalag fördöma det som hänt i Paris.
- Vår opartiska statstelevision SVT kommer via en sk expert påminna oss om att islam är fredens religion och att muslimer är offer för utanförskap och rasism.

Ska vi slå vad om det?

 
Ingen bild

Fredde

13 november 2015 23:59

Åsa Romsson på Twitter:

@asaromson: Det mycket allvarliga händelserna i Paris just nu kan försvåra för klimattoppmötet i dec då över 100 regeringschefer planerat delta.

Avgå gör i H....e!

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

14 november 2015 00:18

Direkt från terroristangreppen i Paris.

http://www.france24.com/en/livefeed

 
Ingen bild

Nu börjar det bli lattjo i Europa på riktigt

14 november 2015 00:19


Startsidan / Nyheter 2015-11-13
Minst 60 döda efter attacker i Paris

Paris är under attack – flera skjutningar och explosioner har ägt rum i den franska huvudstaden.

Minst 60 personer uppges ha dött, enligt BFM TV.

Minst 100 personer uppges ha tagits gisslan på konserthuset Bataclan.

Vid 23.30-tiden rapporterades ytterligare en skjutning i shoppinggallerian Les Halles i Paris, rapporterar AFP.

Nu uppmanas Parisborna att hålla sig inne och miltären har kallats in.

Hollande har förklarat undantagstillstånd och tagit beslut om att stänga gränserna.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article21761633.ab

 
Ingen bild

Ban islam!

14 november 2015 00:36


Frankrike förbjöd för ett tag sedan 'smala modeller' men tillät islam!
Är 'smala modeller' farligare än islam?
........

När ska SD börja kräva totalförbud av islam och alla dess attribut och förklara Sverige till muslimfri zon?
.......

Gör som i Myanmar
Ge muslimer två val, antingen lämna landet eller bli inlåsta för all tid och evighet på mentalsjukhus.
Muslimer har redan 57 länder, så de är inte landlösa.

 
Ingen bild

Quo vadis Gallia?

14 november 2015 00:50


Nu är det krig i Frankrike.
Var ska franska flyktingar söka asyl?
Har Migrationsverket några platser kvar på receptionen?!

 
Ingen bild

Vice statsminister Romsons respons på terrordåden

14 november 2015 01:15

Detta kan försvåra klimattoppmötet
http://avpixlat.info/wp-content/uploads/2015/11/romson-parisattacker.jpg

 
Ingen bild

Lena

14 november 2015 01:33

Minst 100 döda, kanske t o m 140 personer, i Paris, och undantagstillstånd är utropad och gränserna stängda. ww3?
Ja jag är inte förvånad egentligen.

 
Ingen bild

Relevant rapportering

14 november 2015 01:43

Bör läsas
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3317776/Machine-gun-fire-heard-central-Paris-police-flood-scene-not-far-Charlie-Hebdo-shootings.html

 
Ingen bild

Morningstar

14 november 2015 02:57

Antar att detta inlägg skrevs innan terrordådet i Paris. Både Löfven och Romson har gjort bort sig. Här var han minsann kvick att gå ut med att uttala sig att Sverige står med Frankrike och offren. Han har fortfarande inte sagt ett knyst om IKEA-morden. Romsons pinsamma tweet som hon raderade efter högst 10 minuter finns skärmdumpat på Fria Tider.

 
Stefan K

Stefan K

14 november 2015 06:49

Fast det är inte särskilt lattjo med svenska politiker som medvetet nedvärderar sitt eget land och nedprioriterar sina egna medborgare.

Det lär å andra sidan inte bli särskilt lattjo för de partierna när hunsade medborgare på allvar inser vad som är på väg att ske.

Det lär nog inte heller vara lattjo för Sveriges regering och opposition att försvara det faktum att Sverige dagligen släppt in hundratals människor vi inte vet vilka de är och mött detta med floskler. Tänker närmast på det tragiska som skett i Paris.

http://petterssonsblogg.se

 
Svensson

Svensson

14 november 2015 07:45

Många svenskar kommer klaga på skattehöjningarna nästa år,det roliga är att dom förstår det först när dom får skattehöjningen i handen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

realisten

14 november 2015 07:53

Så har alltså högerextremismen slagitb till igen. Vi hade tur att polisen var allärt i Trollhättan och stoppade den högerextremisten, enligt polisuppgift sympatisör till sd.

 
Ingen bild

Pessimisten

14 november 2015 08:00

"Gärningsmännen ska enligt vittnen ha skrikit ”Allahu akbar” samtidigt som de sköt in i publiken, rapporterar nyhetsbyrån AFP."

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 november 2015 08:10

Ja, nu har det hänt igen i Europa. Ett Islamistiskt terrordåd. Denna gången ännu blodigare än det förra som också drabbade Paris. Våran "vice statsminister" gör återigen bort sig och Statsministern svamlar sina vanliga floskler.
Vänstar nu på hovnarren Arnstads analys om "fascism" och Aftonbladets "skarpa analyser" av Anders Lindberg och Lena Mellin...
Frågan är tyvärr inte om, utan när det händer igen. Och då kan det drabba Sverige lika hårt. Då har säkert den Muslimska sprängmedelstekninen förfinats sedan det misslyckade attentatet i Stockholm för några år sedan.
"De otrognas" stora högtid, Julhelgen står nu inför dörren och jag vågar inte ens tänka på vad som kan hända då..
Under tiden har Sverige och hela övriga Europa ingen kontroll på vilka personer som kommer in i EU och vapensmugglingen fortsätter säkert med samma intensitet som vanligt..

Mina ögon tåras när jag tänker på de drabbade i Paris, deras anhörig och alla andra drabbade och oroliga.
Men ögonen glöder också av hat mot de alla jubelidioter som naivt gullar med den ideologi som nu återigen skördat oskyldiga liv i Europa. Träd fram nu och gör avbön!

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 november 2015 08:11

@realisten. Skärp till dig. Idag om möjligt dummare än normalt..

 
Ingen bild

Pessimisten

14 november 2015 08:12

Islamiska staten har tagit på sig ansvaret för attackerna. Enligt ögonvittnen skrek man "det är svar på er inblandning i Syrien".

Läs mera på: http://se.sputniknews.com/varlden/20151114/825986/frankrike-terrorattacker-paris.html#ixzz3rRoJRyDn

 
Ingen bild

Putte

14 november 2015 08:32

Fredens religion har visat sitt ansikte igen och "realisten" är lika rubbad i huvudet som vanligt.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 november 2015 08:57

En sorglig morgon. Först höra om Paris medan kaffet kokar. Sedan se vart mina skattepengar tar vägen i Fagersta. Den videon borde ha visats på SKL-kongressen.

Det positiva är Vice Statsminister Åsa Romsons korkade uttalande. Det vore bra om hennes oro för miljömötet i Paris besannas. Ställ in eländet. Avskeda Miljöpartiet.

 
Ingen bild

Observer

14 november 2015 08:58

Det som sker i Paris är det som kommer att ske Sverige ifall vi släpper loss sådana så Thoralf i vårt land - d v s ytterligheter. Om du känner att du inte passar in i demokrati så finns det säkert något land för dig också.

Thoralf Alfsson

14 november 2015 09:12

Jag jobbar demokratiskt! Att kalla det som hänt i Paris för en "ytterlighet", då är du inte så lite "bombad".

Men jag förstår att din världsbild blivit rubbad ännu en gång och då kanske du inte tänker så logiskt. Nästa gång händer det kanske i Sverige!

 
Ingen bild

Observer

14 november 2015 09:22

Oooops! nu ser vi farligheten med dig - om du läser meningen så var det inte händelsen som var ytterligheten utan du! Så ut ur sd ifall ni skall ha min röst vid nästa val, du är farlig för demokratin ifall S.

Thoralf Alfsson

14 november 2015 09:56

Ditt demokratibegrepp är märkligt.

 
Ingen bild

Putte

14 november 2015 09:56

Ja du "Observer". Du borde få medalj för seklets mest korkade inlägg. Är det något som är ett hot mot demokratin är det ni extremvänstermuppar och ert gullande med islamister. Ingen har någon som helst koll på vad det är för individer som stormar Sveriges gränser och som ni släpper in utan urskiljning.

 
Ingen bild

Crownditch

14 november 2015 10:19

Lattjo att det ordet används flitigt. Ett ord från romani (hua!) som betyder snäll/god/bra :D

 
Ingen bild

Hm

14 november 2015 10:24

Jag har lyssnat på rapporteringen i SVT/SR från Paris och det är kemiskt rent från två ord, 'islam' och 'muslimer'. Så det kan naturligtvis inte ha något med det att göra, ELLER HUR ??

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 november 2015 10:27

Nu väntar vi på...
Kärleksbombning av landets Moskeer
Fackeltåg mot "Islamofobi"
Ännu större insatser i landets skolor mot "rasism".
Större mediatid för Henrik Arnstad.
Samma för Helle Klein.
Fackeltåg mot SD.

Ja, listan kan söäkert göras längre. Den politiska naiviteten i Sverige är enorm..

 
Ingen bild

En riktig observer

14 november 2015 10:31

"Observer" verka vara en mycket MYCKET förvirrad person..

 
Ingen bild

joffe

14 november 2015 10:48

Som mkt gammal smålänning boende downunder sedan länge beundrar jag dina skriverier dagligdax. Jag är helt överens med dig Thoralf och uppskattar dina bloggionlägg. Detta med LATTJOLANDETär en prick över i.

Sverige är numera ett MYCKET underligt land med en HELT knepig regering. I samma veva som ett fruktansvärt terrordrama utspelas i Paris med HITTILLS 153 dödsoffer säger en ledartyp Åsa Romson. Så tråkigt! Då ligger ju det jätteviktiga klimatmötet i farozonen!!! Hon har obefintlig prioriteringsförmåga och är f-n i mig född i fastun och har sitt mönjehuvud under armen. --- Och vart har svetsloppan tagit vägen?
Frankrike har krigstillstånd och har stängt sina gränser. Det är ju nu bara en tidsfråga innan det smäller i Sverige dit Islamic States krigare rasat in helt okontrollerat. Och "Svenska" IS-krigare återvänder nu och förr eller senare är ett terrordåd ett faktum på svensk botten...
Var finns ledarna som ska STYRA SVERIGE detta under allt allvarligare hot!
Kan vi nu äntligen slippa se pajasfigurer och i stället se någon form av L E D A R S K A P för NATIONEN SVERIGE.- URGENTLY!

Sverige har under åren haft ledare som värnat om landet. Per Albin. Sträng, Erlandet,Bohman mfl och 1989 hade vi tom en S ledare som stängde landets gränser för invandring. Luciabetslutet.

Nuläget är skrattretande och undra på att omvärlden skrattar åt Sverige som saknar ledarskap.

 
Ingen bild

Tony

14 november 2015 10:54

Så ser vi åter verkningarna av "Fredens" religion,
vad den i verkligheten är, en blodsbesudlad mördarsekt
som inte besitter några mänskliga egenskaper, bara hat!
När inträffar en liknande händelse har i landet, för här
gömmer sig liknande dårar som i Paris? Och när det händer
ska vi minnas dom som är medskyldiga, P K kräken som med
oförskämdheter bemött oss som varnat för okontrollerad
massinvandring med ord som Rasister, Fascister, Islamofober
och liknande. Det är långt ifrån ett nöje över att ha
fått rätt i antaganden att sådant här kommer förr eller
senare att inträffa! Men att lyssna på mer än sina egna
röster har dessa skitstövlar inte velat göra!

 
Ingen bild

OBS

14 november 2015 10:55

Bättre att kasta ut Observer,hens röst hör inte hemma här eller i SD.
Kämpa på Thoralf!

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

14 november 2015 10:59

Från Sputnik News.
”Attentatserien i Paris kan ha utförts av Islamiska statens gerillamän, som kommit till Europa under täckmantel som flyktingar från Mellanöstern. Europa kan i skenet av detta behöva se över sin migrationspolitik, menar Sergej Gontjarov, president för veteranassociationen vid antiterrorförbandet Alfa.”

http://se.sputniknews.com/varlden/20151114/826372/frankrike-paris-terrorism.html#ixzz3rSQtIuGa

P.S Någon som vet vilka eller vilken som ansvarar för ovanstående site. Här blandas någorlunda vettiga artiklar med ren och skär rysk propaganda. Men kan likväl vara lärorikt att se hur saker och ting uppfattas på olika håll i världen.

 
Ingen bild

Lena

14 november 2015 11:12

@Hm 10.24
Det skulle aldrig falla mig in att slå på SVT 1 eller 2 för sådana här händelser, det har jag märkt långt tidigare att de får man inga riktiga nyheter från. SVT vinklar alltid så att allt blir så "trevligt" som möjligt och därmed hanterbart för medelsvensson som annars kanske anar ugglor i mossen. Om nu medelsvensson öhv kan tänka nuförtiden, de kanske inte ens TÖRS tänka. Fy då kan ju PK-polisen komma och.....och...

Nej slå på SKY News, det är åtminstone hyggligt bra. Igår kväll hade även Avpixlat Livesändning som var mycket bra, mycket informativt. Det är så information ska vara, så att var och en kan göra en egen bedömning. Hör ni det SVT!

 
Ingen bild

Fredde

14 november 2015 11:14

Ser på SVT2. Nu intervjuas ngn Bim Clinell. Prat om Nationella Fronten och att dom vill kasta ut alla invandrare. Googlade Bim och hon har tydligen skrivit en bok om SD. Konstigt att just sådana personer nu bjuds in :). SVT = opraktiska ....NOT

 
Ingen bild

Sanningen?

14 november 2015 11:22

@Crownditch, lattjo användes redan på 40-talet i Sverige, inget nytt.

 
Ingen bild

tonton

14 november 2015 11:36

Å så skördar fransmännen ånyo frukterna av islamiseringen. När blir det vår tur..?

 
Ingen bild

Demokratur

14 november 2015 11:40

Då vet vi vad som väntar Europa. Tack för massinvandringen, PK-etablissemanget, vänstern och liberalerna.

 
Ingen bild

Stefan A.

14 november 2015 11:48

Ser Fridolin på tv och man kan inte undvika undra vad som är farligast, hans oerhörda naivism eller terroristerna....

 
Ingen bild

Fredde

14 november 2015 11:51

Hur sjukt lågt kan SVT sjunka? Claes Elfsberg: SD har ju i sin "världsbild" varnat för kulturkrockar när så många kommer hit och det kan leda till grogrund till extremism. Vaddå i SDs världsbild? Bara fula vinklingar mot SD.

Tidigare från Claes: Vi kanske ska anpassa oss för muslimer så detta inte händer. Vaddå VI ska anpassa oss?

 
Ingen bild

Bo

14 november 2015 12:28

När Mona Sahlin talar om terrorism nämner hon Trollhättan. Jag tänker i första hand på islam. Med tanke på den stora folkvandringen med 70% muslimer, har jag rätt att känna mer oro än Mona.

 
Ingen bild

PKidiot

14 november 2015 12:33

Nu kommer säkert den liberala idiotiska SVT göra ett reportage om hur illa man behandlar muslimerna i Frankrike. All fokus kommer riktas på dem stackars muslimer.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 november 2015 12:38

Jo,jomen folk med samma mentalitet som terroristerna i Paris tas här i Sverige emot med öppen famn ! Har hjärnan och röven bytt plats på dem som sägs ska styra i Sverige ??

 
Ingen bild

Ban islam!

14 november 2015 12:52


Islam är inte bara en fara för icke-muslimer. De muslimska terroristerna dog själva också tillsammans med sina offer i Paris igår.

Förbjud islam!

 
Ingen bild

OH

14 november 2015 13:36

Den enklaste vägen till Europa för dessa terrorister är via Sverige.Hit blir alla inbjudna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 november 2015 14:18

Norges galning Breivik var ensam med sin "låtsasarme".
Trollhättegalningen var ensam i sin rymddräkt.

Detta attentat är något helt annat. En hel religion står bakom ideologiskt och attentatsmännen hade säkert stöd av många som nu gömmer sig i Frankrike.
Så nu vill det till att det på gator och torg manifesteras mot Islam. Men tror någon att det blir av...?

 
Ingen bild

Kalle

14 november 2015 14:47

Volontärernas skyltar "Flyktingar är välkpmmna" tolkar jag som "Terrorister är välkommna!!!"

 
Ingen bild

Virgins in muslim heaven

14 november 2015 15:27



https://www.youtube.com/watch?v=4P2mBp18eqs


Inte ett ord på SVT om det sexuella motivet som driver muslimska terrorister att ge sig in i döden, dvs löftet om att bli belönade med 72 oskulder i Allahs paradis när de dör martyrdöden.

 
Ingen bild

Tony

14 november 2015 15:39

Realisten:
Vilken typ av stimulantsia går du på? Du verkar
mer korkad än vanligt, hur konstigt det än låter?

 
ak

ak

14 november 2015 19:27

sd är förmodligen det enda partiet som förstår sveriges framtid , hoppas att det inte är för sent,tänk på barnens framtid , HEJA SD FÖR SVERIGES FRAMTID!!!

http://besviken

 
Ingen bild

Wallander

14 november 2015 19:29

Man undrar ju lite varför så många araber och afrikaner söker sig till sverige när klimatet är svinkallt på vintern för dom. Kulturen passar ju inte heller. Har aldrig någonsin sett en arab eller afrikan med sällskapshund eftersom dom hatar hundar. Sällskapshundar är helt vanligt i många länder som usa dom flesta länder i europa och även många länder i asien har dom sällskapshundar.
Kan det vara dom fina lägenheterna med rent vatten och fungerande ledningarna och dom fina bidragen som sinnesslöa byråkrater och pärmbärare ordnat fram som lockar. Jo jag vet det finns också verkliga krigsflyktingar som flyr för sina liv så verkligen all hjälp åt dom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards