thoralf

Direktlänk till inlägg 12 november 2015

ALL TIME HIGH I SENTIO

Av Thoralf Alfsson - 12 november 2015 18:05

 


En ny opinionsmätning som är gjord på nätet. Den visar att SD går framåt i opinionen och att S och M minskar. Hur länge dröjer till att SD når 30 procent?


SKL-kongressen


"Staten ska låna och staten ska spara till flyktingkrisen. Och kommunerna och landstingen kan gott höja skatten"
Finansminister Magdalena Andersson


Ganska paradoxalt att höra 7-klöverns ombud på SKL-kongressen flera gånger applådera att kommunerna och landstingen i princip skall höja skatterna och att staten tvingas låna 10-tals miljarder kronor för att täcka statens underskott på grund av flyktingkrisen, när man avslår Sverigedemokraternas motioner under kongressen. Man blir helt mållös!


Det är dock inte det enda som gör mig mållös på SKL-kongressen. I en motion vill SD göra hälsokontroller obligatoriska för asylsökande. Motionen möte starkt motstånd från 7-klövern. Jag undrar hur de tänker inom 7-klövern.


En annan motion om att kommuner och landsting skall upprätta mångkulturella bokslut röstades ner.


Nu kommer 7-klöverns ledamöter åka hem och fortsätta nedrusta och avveckla det Sverige som alla svenskar vuxit upp i. Hjärnan är fortfarande inte inkopplad! 
ANNONS
 
thojuh

thojuh

12 november 2015 18:13

LO kampanjen verkar ge resultat!

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 november 2015 18:32

Ja, en sak är tyvärr säkert. Gammelmedia kommer att var knäpptysta. Det blir säkert en kampanj mot SD på bred front istället.
Men "nätet" kan de inte stoppa och inte oss svenskars rätt att tänka fritt heller. De senaste dagarnas händelser kommer också att öka SD,s väljarstöd..

 
Ingen bild

RobertSt

12 november 2015 18:33

När skall SD lära sig? Vad de än lägger fram så röstas det ned. Varför? Jo därför att det är SD. Jag tvivlar på att någon i 7-klövern ens läser längre än till att det är SD som är avsändaren.
Kanske dags att ta bort möjligheten för riksdagens medlemmar att få reda på vem som står bakom en motion. På det sättet skulle de bli tvugna att sätta sig in i VAD saken gäller istället, som nu, för vem som skrivit motionen.

 
Ingen bild

Gigolo

12 november 2015 18:48

Tänk att få se denna bild med Åkesson och dessa fina staplar på
SVT eller TV4 Nyhetsprogram Någon som sätter emot att det inte kommer att ske........

 
Ingen bild

Brandmannen

12 november 2015 18:52

Hej Thoralf!

Jag och en kompis var och lyssnade på M K här om dagen. Han pratade b l a om landets stundande kollaps.

Vad är din åsikt i det här ärendet? Hur nära är Sverige en sådan och vad innebär det rent praktiskt?

Ibland undrar jag faktiskt hur mycket som måste bli förstört innan en majoritet förstår vad som händer med vårt land, tragiskt.

 
Ingen bild

Anya

12 november 2015 19:02

Att hjärnan varit frånkopplad på 7-klövern är ett faktum!
Utåt visar 7-klövern en fasad - men bakom stängda dörrar är de väldigt bekymrade. "Gökungen" ensamkommande håller på att äta upp det mesta av kommunernas budget. Efter 2 år för kommunerna stå för kostnaden. Problemet är att nästan alla inte klarar att gå ut 9:an med betyg, om ens något!
När fördelningen kommer att ske i mars får vi se flera
kommuner som kommer att "krascha" sina ekonomier. Hur de skall trolla fram bostäder eller tak för natten blir en svår nöt att knäcka. Jag anser att de flesta i 7-klövern är falska.
Jag kommer nu att lämna 7-klövern och gå över till ....

 
Ingen bild

s29

12 november 2015 19:34

Hade valresultatet sett ut så för tio år sedan så hade man i dagsläget troligtvis haft framtidstro.Och antagligen betydligt gladare pensionärer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 november 2015 19:54

Annat ämne. En barnmorska mister nu jobbet pga. hennes kristna tro som hon anser ger henne rätt att avstå från att utföra aborter.Hon straffas också med att få betala domstolskostnader på 925 000:-
Sätt det i relation till "handskakningsdommar" mm.
Det är skillnad på folk och folk...

 
Ingen bild

Hebbe

12 november 2015 19:59

Att de inte vill ha obligatoriska hälsokontroller är väl givet? Det blir ytterligare en utgift som går att bokföra på invandringskontot. Det är i de fallen man ifrågasätter deras medmänsklighet, det är ju inte alla asylsökanden som har bra hälsa......
Det är egentligen ett erkännande att vår välfärd inte skulle klara av att ge alla dessa människor och alla som redan bor/befinner sig i Sverige, den välfärd vi är vana vid.

 
Ingen bild

SM811

12 november 2015 20:17

Det svänger fort för sju(k)klövern. För inte så länge sedan var alla emot SD politik men nu är de för? Har de blivit främlingsfientliga rasister hela bunten? Arnstad, var är du?

 
Hood

Hood

12 november 2015 20:34

Det kommer "tyvärr" att bli högre,mycket högre. Jag ser SD:s raketliknande siffror som en indikator på hur dåligt det svenska samhället mår.Många vänder sig till SD i ren protest och frustruation mot den politik som deras "normala" parti INTE för.Oavsett hur höga siffror SD får så är det än så länge inte ett statsbärande parti.SD har redan problem med att fylla stolarna i kommuner och landsting med representativa personer.Petar man uppenbart kompetenta och lojala personer som TA så måste en kursändring till innan man kan nå högre.

http://

 
Ingen bild

Lotta

12 november 2015 20:42

Är inte 7-klövernpolitikerna kloka? Fattar de inte att gränsen måste stängas NU? 2000 om dagen som registreras och lika många till som man inte vet vilka de är eller var de kommer ifrån. Det ger 4000 varje dag. 4000x7x52 = 1 456 000 varje år för ingen inbillar sig väl att det finns ett slut på dessa vansinnigheter så länge något eller några av 7-klövernpartierna styr landet? Grattis till de 87 % av det naiva, blåögda sovande folket. Ni röstade för er egen, era barn och barnbarns undergång.

 
Ingen bild

Tänk om det varit en Sverigedemokrat

12 november 2015 20:58

Komikern Kristoffer "Kringlan" Svensson ute i kylan.

"Jag ska dra en yxa i ...... på Åsa Linderborg osv,resterande går ej att skriva här.
"Han är en effektsökande provokatör, numera paria"

Hade han blivit paria om hatet riktats mot en Sverigedemokrat?
http://www.sydsvenskan.se/kultur--nojen/grabbar-som-flabbar/

 
Ingen bild

AyC

12 november 2015 20:59

Skönt att se detta oberoende norska institut leverera en undersökning som går stick i stäv mot övriga institut.
Dessa levererar nu direkta lögner i en sista dödsryckning ...

 
Ingen bild

Lotta

12 november 2015 21:16

Om jag fattat det rätt så kan de som kommer hit utan pass välja mellan att åka tillbaka till där de kom ifrån eller söka asyl i Sverige. Jamen det är ju som att välja mellan pest eller kolera. Minsann tuffa regler. Vad skiljer detta mot hur det var innan? 90-95 % har ju i princip alltid saknat pass eller andra id-handlingar? Förundrad även över varför asylsökande från Syrien som Ribbenvik garanterat PUT i Sverige skulle slänga sina pass?

 
Ingen bild

Observer

12 november 2015 21:24

Apropå detta:

"Ganska paradoxalt att höra 7-klöverns ombud på SKL-kongressen flera gånger applådera att kommunerna och landstingen i princip skall höja skatterna och att staten tvingas låna 10-tals miljarder kronor för att täcka statens underskott på grund av flyktingkrisen"

...Tycker att när SD nått 51% (Vilket givetvis kommer att ske) så skall SD åtala och kasta dessa som satt och applåderade i fängelse!! -Där de hör hemma.
De sitter nu och applåderar att våra pengar som skulle gått till våra pensionärer, till vår tandvård o sjukvård, till vår polis och försvar samt till vår skola istället av dessa kaviar-kommunister skänks bort till LYXMIGRANTER utan krigsskador men väl Rolexklockor.

 
Ingen bild

Observer

12 november 2015 21:33

...En annan anledning till att slänga de applåderande i fängelse är deras ovilja att utföra hälsokontroller på migranterna.
FRAMKALLANDE AV FARA FÖR ANNAN är en given åtalspunkt tycker jag.
-De utsätter nämligen dagisbarn, skolbarn och övriga Svenskar för livsfarliga sjukdomar!
Som är vanliga hos migranterna. TUBERKULOS är en sådan sjukdom.

Thoralf! Jag uppmanar dig att notera sådana här "Applådörer" i fortsättningen.
Jag skulle gärna vilja höra vad de har att säga till sitt försvar i en rättegång! Och se om de applåderar då också? Eller om det får bli vi på åhörarläktaren som då äntligen får anledning till att applådera rättvisans seger.

 
Ingen bild

Kalleman

12 november 2015 22:03

Underbar grafik, men vad hjälper det oss nu? Hela etablissemanget, 7-klövern uppbackad av media och LO jobbar för högtryck för att marginalisera SD med ohederliga metoder. Jag är ganska pessimistisk om framtiden för vårt land och vårt parti, det kommer att värre ju närmare vi kommer ett extraval. Extravalet kommer för denna katastrofsituation som nu råder kan inte accepteras av något parti eller myndighet, dessutom kommer Svenska skattebetalare snart ha fått nog med kommande förändringar!

 
Ingen bild

Åkesson: "Det är den verklighet som ska visas upp"

12 november 2015 22:18

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson om den nattsvarta bild av Sverige som målas upp i SD-kampanjen som nu fortsätter med annonser i Mellanöstern.
http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/jimmie-%C3%A5kesson-det-%C3%A4r-den-verklighet-som-ska-visas-upp-3220832

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

12 november 2015 22:35

For your information:
Sverigedemokraterna Mölndal länkar till din sida.
https://molndal.sd.se/2015/11/12/rekord-for-sd-det-gar-samre-for-svetsaren-och-hans-gang/

 
Ingen bild

OT

12 november 2015 22:39

En rebus så här på kvällskvisten är inte att förakta.

Apropå ALL TIME HIGH I SENTIO "Jävlaranamma - Äntligen Måndag!": https://www.youtube.com/watch?v=s22bwvHQcnc

Tyvärr är det fortfarande bara ~75% som tycker allt är bra med den förda politiken. Och då är det lätt att tappa tron - "Grotesco - Det är Sverigedemokraternas fel": https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

Sverige är ta mig f-n Disney Land after Dark - "Jihad": https://www.youtube.com/watch?v=GP-PeyYLkXc

Eller m.a.o "Leonard Cohen - The Future": https://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

Tacka nu inte mig tacka istället www.snaphanen.dk

P.S: Magnus Wegerup: “Traitors, it’s pay back time”: https://www.youtube.com/watch?v=Qb-Z8XlM4IY

 
Ingen bild

Jakob

12 november 2015 23:07

Ja att människor flyr från helt odrägliga samhällen, krig och terror, samtidigt som vår julhandel spås all time high vad kan vi bistå med?!

Thoralf Alfsson

12 november 2015 23:26

Du kan säkert bistå med väldigt mycket. Du kanske kan berätta vad du tänker bistå med?

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 november 2015 23:08

Undrar hur många som uppehåller sig i Sverige UTAN att någon myndighet vet om deras exsistens? Som bor och lever sedan många år i vårt samhälle.
Att slopa gränskontrollerna var ett gigantiskt misstag..

 
Ingen bild

Cosmik Dedris

12 november 2015 23:37

@Jakob Torsdag 12 nov 23:07

Tino slaktar ditt tramsresonemang

https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10153227579893231

 
Ingen bild

Kverulantus

12 november 2015 23:48

Ring klocka ring!
Malena Ehrman skall nu läsa Tennysons dikt.
På nyårsafton
Det kan förhoppningsvis vara ett annat Sverige då.
Ett Sverige som har tagit sitt förnuft till fånga.
Läste om minst två unga män som lämnat barn och fruar för ett nytt liv i ett land som betalar.
På plats skall familjen komma efter......
Varför stannar de inte hemma och slåss för ett demokratiskt Syrien.
Vi har kämpat för demokrati och allmän rösträtt.
Det är fegisarna som flyr och inte vågar stå upp mot Islamisterna.
Ibland måste man sätta ner foten.
Hit men inte längre.
Drar man därifrån och lämnar barn och gamlingar.
Fegisar!
Stanna och slåss för demokrati.

 
Ingen bild

Annica B L

12 november 2015 23:54

Läste i GP att Kungsbacka kommun har tvångsflyttat 90-åringar från ett äldreboende för att ensamkommande flyktingbarn ska flytta in där istället! Det är horribelt av kommunen att anse att flyktingbarnen har större vårdbehov än 90-åringarna! Det här visar att ingen längre är säker på att få få bo kvar även om man har ett förstahands hyreskontrakt. Det är klasskillnader på olika slags folk idag på alla nivåer. Politikerna undrar sedan varför många blir "främlingsfientliga", det kan ju inte bli någon annan reaktion på det att folk får flytta för att någon annan tar deras lägenhet!

 
Ingen bild

Kurtan

13 november 2015 01:07

Beträffande pågående kaos i väst:
En typisk "flykting" situation i Europa av idag...
Denna gång i Holland vars grannländer befinner sig, om man får tro vänstermupparna, i krig:

https://youtu.be/NJ2Uoy7vtnk

Wake-up people!

 
Ingen bild

Gamla ständigt aktuella nyheter

13 november 2015 02:27


Yemen skyller förlust i volleyboll på cheerleaderflickor!

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/yemen/8140200/Cheerleaders-blamed-for-Yemen-beach-volleyball-defeat.html

'Spelarna blev distraherade, kunde inte koncentrera sig på matchen'!

Muslimer förnekar sig aldrig!

 
Ingen bild

Putte

13 november 2015 05:25

Ja, du Jakob. Alla vet vi ju hur "odrägliga samhällen" Danmark är och Tyskland, Polen, Österrike, Frankrike, Slovakien, Tjeckien, Slovenien, Serbien, Kroatien, Bosnien, Ungern, Bulgarien, Rumänien, Spanien, Portugal, Schweiz. För att inte tala om Grekland och Turkiet. Krig och "odrägliga samhällen" i hela Europa. Konstigt att inte medierna berättar om att det är krig i hela Europa, utom i Sverige. Har vi som enda nation i Europa, klarat oss undan ett tredje världskrig?

 
Ingen bild

Putte

13 november 2015 05:47

@Hulda mk1,

Intressant att barnmorskan mister jobbet. Om man är konsekvent, borde då inte alla läkare som vägrar åldersbestämma "ensamkommande flyktingbarn" också mista jobbet? Det är väl också arbetsvägran!

Thoralf Alfsson

13 november 2015 08:17

Putte

Vad tror du skulle hända om en muslimsk barnmorska skulle vägra aborter av religiösa skäl?

 
Svensson

Svensson

13 november 2015 06:46

Vi är Störst och Bäst,Sverigedemokraterna :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 november 2015 07:01

Set är alltså tillåtet för läkare att vägra göra ålderskontroll på misstänkta bluffande ensamkommande men inte tillåtet att vägra döda foster i moderns kropp

Märklig värd

 
Ingen bild

Fredde

13 november 2015 07:30

Kollade rapport igår. Nu pratas det öppet om slängda pass = lättare att få asyl i Sverige då man uppger sig komma från Syrien. Reportern sa att många kan inte ens det syriska språket eller landets historia. Rätt uppriktigt inslag konstigt nog.

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 november 2015 07:30

Från Bo Frank bloggen

SKL. Bra möte. Top Cats skötte gunget i går kväll. Under kongressmiddagen. Lider av att se hur gubbiga jag och gamla kollegor ser ut. Enda sättet att bota detta är att bryta mönster.
Gillar inte delar av politiska livet. Har sd eller v har en bra idé eller ett bra förslag går andra partier per automatik emot det. Det är i längden att skjuta sig i foten. Det finns stollar i sd. Och rasister. Och komminister i v. Men det är inte hållbart, speciellt inte i dessa dagar, att konsekvent säga nej allt sd föreslår. Även om det är vettigt. Dock. Sd gick idag emot att Sverige skall bli mer jämställt. På SKL:s kongress
------------------------------------------------
Fråga till Thoralf

Vad var det som SD gick emot när det gällde jämställdhet, var det möjligen att politiker vill bestämma vem som är hemma med barnen ?


http://goo.gl/1UVeYs

Thoralf Alfsson

13 november 2015 08:22

SD

Vi gick emot t.ex kvotering på offentliga arbetsplatser. Kvotering av t.ex etnicitet eller hudfärg. Vi föredrar att människor anställs på kvalifikationer, inte etnicitet.

Om en kommun har t.ex 18 procent i befolkningen med utländsk bakgrund innebär inte det att kommunen måste ha minst 18 procent anställda med utländsk bakgrund. Det var det vi sa nej till men som 7-klövern förespråkade.

 
Ingen bild

Fredde

13 november 2015 07:36

Fin start på fredagen:

Åkesson klättrar på maktlista
SAMHÄLLE. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson klättrar på magasinet Fokus lista över landets 100 mäktigaste personer, från en femte- till en tredjeplats.
På första plats kommer, precis som förra året, kanske inte helt oväntat statsminister Stefan Löfven (S). Andraplatsen kniper Stefan Ingves, att jämföra med plats fyra föregående år för Riksbankschefen.
I övrigt ser listans tio första platser ut som följer: 4, finansminister Magdalena Andersson, 5, moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra, 6, Investors ordförande Jacob Wallenberg, 7, Karl-Petter Thorwaldsson, LO-ordförande, 8, centerns partiledare Annie Lööf, 9, utbildningsminister Gustav Fridolin, 10, Margot Wallström, utrikesminister.

 
Ingen bild

OH

13 november 2015 08:10

Rambergskan börjar bli orolig över minskande kundunderlag.Vi får väl skramla ihop slantar så hon kan få en ny Range Rover eller varför inte skänka henne en ny XC 9o som plåster på lidandet.

 
Frågande

Frågande

13 november 2015 08:10

Apropå SKL-applåderna:
Sveriges Radio: Oroande snabb ökning av resistenta bakterier, framförallt i Italien, Grekland, Turkiet och Malta.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6301101
Varför just dessa länder?

http://https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?program

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 november 2015 08:35

En nära släktings barn kvinnlig jobbar på infektionskliniken i Kalmar hon säger att det blivit många mystiska sjukdomar i asylanternas släptåg ,det skriver inte barran/ot om !

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 november 2015 08:52

@Frågande + S-E Karlsson. Tänkte på det också när jag hörde om de resistenta bakterierna. Varför just där i dessa fyra länder? Varför just nu och hur mycket om det mörkas här??
Vad kommer detta att kosta sjukvården, vilka av oss kommer att drabbas och vad kommer det att kosta hela samhället..?

 
Ingen bild

Lena

13 november 2015 11:20

@OT torsdag 22.39
Tack för en Powerride med Leonard Cohen (lyssna på texterna)och Magnus Wegerup som jag aldrig hört tidigare.

Sverigevänner, vi är utsatta för ett massivt, mentalt informationskrig från det s k Public Servicebolaget SVT och SR. Det är inte måttligt vad de mörkar allt. Orkade knappt se färdigt på Aktuellt igår kväll. Det har blivit en så uppenbart "Orwelliansk" framställning på tv-inslagen att man inte vet om man ska skratta eller gråta. Nästan hela programmet till "flyktingkrisen" och naturligtvis med tonen: Är det här rätt väg att gå? - typ av reportage. Ett inslag från norra Tyskland med en familj från Raqqa som inte kunde komma med färjan för endast fadern hade pass. Nu har de inte möjlighet att söka asyl? (I Sverige vill säga, i alla fall inte just idag). Denna reporter nästa skrek fram detta och menade troligen att vi ska skämmas vi som sitter i sofforna och tittar på dessa program.

Ett annat inslag med en somalier som företräder "de ensamkommande" fick vika ut sig i hur lång tid som helst. Nu ska SVT alltså hålla på och klistra "nazist, fascist etc på oss, om vi inte ovillkorligen håller med dem. Programdirektörerna vet nog vad de gör och brys sig intet om att SD eller invandringskritiska inte får vara med alls och föreslå lösningar på dessa problem.

Senare tänkte jag se Debatt men fick stänga av efter ca 10 min. för tjatet står mig upp i halsen. Vad diskuterades? Jo om skolan ska få skicka iväg barn att se en pjäs av Susanne Osten som handlar om skiljsmässa, våld och otrogenhet av föräldrarna i familjelivet. Små barn från redan 7-års åldern ska var "politiskt medvetna" enl. denna kommunist. Barn ska alltså skolas redan från första klass att tänka "rätt", att gå i kommunist-koppel". Fy f-n! Ursäkta språket, var tvungen att svära! Detta är ingenting annat än ren och skär indoktrinering.

De är riktigt äckligt vad dessa elitistiska kulturmarxister tänker, och det är de BORDE TA STEGET fram för att för att TÄNKA LITE MER!

I mina ögon visar SVT många tankar, idéer, samtal etc där det inte finns en mentalt frisk människa. De är i TRANS och PROGRAMMERADE (av alla program, både i skolan, på tv, i radion m m , och kan inte se "den större bilden".

 
Ingen bild

Jan Eriksson

13 november 2015 11:53

Din bild. Kan du göra så att man kan spara ned den?
Verkligt fin desktopbild.

 
Ingen bild

Malte the Swede

13 november 2015 12:26


Sverige behöver en ledare som Viktor Orban, orädd och orubbligt principfast.
Inte en feg, hycklande, patetisk kappvändare som Stefan Löfven.

 
Ingen bild

Sanningen?

13 november 2015 12:46

@Jakob, Tino "slaktar" Jakob och hans gelikars snack om jul.

https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10153227579893231

 
Ingen bild

Fantomen

13 november 2015 12:59

Ja man börjar bli rädd faktiskt för hur det ska bli med Sverige?Har alltid röstat S men nu är det slut med det kan jag säga.Tänker rösta SD.

 
Ingen bild

Stefan A.

13 november 2015 13:25

Vi får se om de även applåderar när de med sina hundögon tvingas gå ut och kräva högre skatt av sina väljare och skattebetalare under sken av "vård och omsorg", inte om de som betalar förstås, utan vård och omsorg av de bördor som de under applådåskor själva bjudit in, politik är inget halleluja och maranatamöte utan det är på riktigt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 november 2015 13:39

@Lena. Jag såg också Susanne Osten igår. Tokvänstern vill förändra/fördärva samhället och då är skolan och våra barn prio ett. Skolan borde hållas ren från sådan påverkan!

 
Ingen bild

Lotta

13 november 2015 15:09

@Jacob
Är det dessa personer vi skall tycka synd om?

http://youtu.be/Td3VNr7ZJvs

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

13 november 2015 15:33


Den kontroll som nu införts av invällare är ju ett enda stort skämt.

Personer utan giltiga id-handlingar och som kräver asyl, skickas till Migrationsverket i stället för att omedelbart avvisas till den plats som de kommer ifrån. I princip således ingen större skillnad från tidigare rutiner!

 
Ingen bild

Tony

13 november 2015 15:33

Jakob:

Vad vi kan bistå med? Tja vi bistår till exempel med
gratis Tand och sjukvård och Medicin, samtidigt som
våra gamla får betala själv, eller alternativt gå
omkring tandlösa. Det är väl ingen dålig julklapp
Jakob? Den är till och med bättre, för det är en året
runt klapp. Jag kan i och för sig fortsätta att räkna
upp förmåner, men du kan försöka att ta in dem jag
redan nämnt.

Sen till sist en fråga, om nu många väljer att spendera
lite extra till jul, Tycker du inte att Svensken ska få
ha något att glädja sig åt, att det han/hon får över
när alla samhällets utgifter är betalda att även det
ska spenderas på flyktinghjälp??

 
Ingen bild

Politiker åtalas för rattfylleri

13 november 2015 15:46

Då var det ingen Sverigedemokrat då partitillhörighet ej redovisas.
http://www.ostrasmaland.se/tt-inrikes/politiker-atalas-for-rattfylleri/

 
Lotta

Lotta

13 november 2015 16:06

Länken fungerar inte när man klistrar in den i inlägget. Testar igen. Mycket intressant film om de "stackars" asylsökande som "flytt" från krig och elände.

http://youtu.be/Td3VNr7ZJvs

 
Ingen bild

They don't care about us

13 november 2015 16:08

Publicerades den 9 nov. 2015

We are the refugees living at Norrbygarden camp Fagersta seending our message to the Swedish government and people to help us to get over our suffering at the camp from the bad treatment and the bad food. '

Bör ses
https://www.youtube.com/watch?v=Td3VNr7ZJvs

 
Ingen bild

Demands money and best housingl

13 november 2015 16:16

Tänk på blodtrycket!
https://www.youtube.com/watch?v=putezSS32m8

 
Ingen bild

Observer

13 november 2015 16:39

@Stefan A
Kräva högre skatt säger du. Njamen, det är ju därför de nu bestämt sig för att LÅNA istället! -Varför? Jo, Därför om de kräver högre skatt så medvetandegörs folket fortare å det vill man ju helst inte! Därför kommer de att först LÅNA pengar. Ty det syns inte lika m.k.t för folk.
Kommunister gör ju allt "i smyg". Kommunismen har dödat ca 128 milj i smyg. Det har gjort att Vänsterpartister fortfarande törs ha Lenin-porträtt på kontorsväggen ännu. De gillar när saker görs i smyg!
DE ÄR ÄCKLIGT FEGA! Det är vad de är. Inget annat. -Gökar. Som vill leva på dig, På andras arbete.

Snart är tiden kommen då vi skall få sortera bort dessa diktaturens kreatur från att ta dina och mina hårt inarbetade slantar. De skall landsförvisas ifrån vårt land tillsammans och till deras kelingars hemländer!!!
Dit skall dom skickas efter vederbörlig rättegång.
Och vi skall ha champagnen på kylning.

 
Björn söderberg

Björn söderberg

13 november 2015 17:07

tänk om vi kunnde få omval. Eller att. Löfven avgår.Migrationsverket va tvunget att larma om den akuta situationer men löfven.och compani står totalt förhandlingsförlamade.vem fan är det som bestämmer här i landet ????

http://barrkis

 
Ingen bild

märta

13 november 2015 18:33

Nyss på rapport. Vi har tydligen 8 st kultur råd utplacerade världen över. För att sprida svensk kultur utomlands. ! Vad kostar inte detta?? Borde man inte gynna och sprida svensk kultur här hemma istället. Känns som det i dags läget är mest utplåning utav svenk kultur som gäller. Upp o nervända världen. Suck!!

 
Ingen bild

Putte

13 november 2015 20:33

Man måste beundra den effektiva svenska polisen. Hela 10 asylsnyltare lyckades de avvisa idag, när gränsen skulle vara stängd. Drygt1600 tog sig in i landet. Man får dock förstå att polisen koncentrerar sig på tyngre kriminalitet, som cyklar utan ringklocka och liknande brott.

 
Ingen bild

Ludvig

13 november 2015 20:49

Barnmorskan förlorar och får betala rättegångskostnader på över 900 tusen för att hon inte vill döda. Vilken parodi på rättvisa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se