thoralf

Direktlänk till inlägg 10 november 2015

ORDVITS

Av Thoralf Alfsson - 10 november 2015 23:30

Ser fram emot en intressant dag imorgon på SKL-kongressen i Karlstad. Inte minst vad Magdalena Andersson kommer säga i sitt tal och hur 7-klöverns politiker kommer besvara motionerna från Sverigedemokraterna. Det skall också bli intressant att se om SD får vågmästarställning under kongressen. Beror på hur närvaron är hos 7-klöverns partier. Jag gissar att jag får ett och annat att skriva om imorgon.


Har idag kört bil från Kalmar till Karlstad. Har åkt igenom väldigt många orter, stora som små. Kan bara konstatera att det är ett Sverige som är under förvandling. Det är helt sjukt! Det som är än värre är att människor inte tycks förstå vilka konsekvenser det kommer leda till. Det är bara att lyssna till Ring P1 så förstår man hur naiva, okunniga och manipulerade människor är.


Fick ett samtal i bilen på väg till Karlstad från en person som tipsade om vart det nya tillfälliga asylboende i Kalmar skall inrättas. Om tipset stämmer vet jag ej men det får jag kolla när jag är hemma igen på fredag om det inte redan är omskrivet i media.


Men som alla vet är dessa uppgifter inget att ”leka” med idag och sådana lokaler ”växer” inte på träd ;-)

 

Niklas Strömstedt har ju fått mycket uppmärksamhet och enligt en kommentar på förra blogginlägget skall Sverige Radio spela hans tolkning av ”Happy nation”. Hans tolkning finns överallt på sociala medier och det länkas och gillas av alla politiskt korrekta.


För snart sex år sedan bäddade jag in ett Youtube klipp med Peps Persson och låten Grannen. Då blev det ett herrans liv på Peps Persson och i media. Läs mitt blogginlägg från januari 2010. Läs artikel i Nyheter24.


Jag tror att antalet grannar har ökat radikalt sedan Peps Persson skrev låten.


 
 
Ingen bild

Conny

10 november 2015 23:44

Det finns ett alternativ till Strömstedts låt

https://www.youtube.com/watch?v=a2DEi4piObw

 
Ingen bild

matspp

10 november 2015 23:48

"Har idag kört bil från Kalmar till Karlstad. Har åkt igenom väldigt många orter, stora som små. Kan bara konstatera att det är ett Sverige som är under förvandling. Det är helt sjukt! Det som är än värre är att människor inte tycks förstå vilka konsekvenser det kommer leda till." Ja om 5 till 10 år finns inte en enda Svensk kvar på många av dessa ställen. Polis och Militär inget att räkna med så vart finns motståndet?

 
Ingen bild

Ronny

11 november 2015 00:17

Läser en artikel att många företag i Kalmar står i kö för att få anställa nyanlända. Och alla dom andra arbetslösa då? Fina siffror för media att stoltsera , med denna diskriminering av svenskar. Ruttet..........

 
Ingen bild

Ban islam!

11 november 2015 00:18


Om SD:s flygblad

I ett svenskt Sverige ska det självfallet vara förbjudet att
Slakta djur utan bedövning
Påtvinga kvinnor att bära slöja
Könsstympa barn, dvs omskära flickor och pojkar
Böneutropa att 'Allah är störst, ingen gud utom Allah'
Tillhöra en terrorgrupp eller en pedofilsekt


 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 november 2015 05:35

Enligt Migrationsverket så kan Högsby kommun inte säga nej till ökat mottagande av " flyktingbarn" , vart har den kommunala självbestämmanderätten tagit vägen? Enligt dagens OT .

 
Ingen bild

Janne

11 november 2015 05:55

Hej och välkommen till Karlstad Thoralf.

 
Ingen bild

Fredde

11 november 2015 06:00

Jag brukar lyssna på reprisen av ring P1 när jag åker hem från jobbet. Tjejen som leder programmet denna vecka droppar PK-svett! Hela tiden lägger hon in PK rättelser om ngn säger ngt kritiskt om invandring. Igår ringde en tant på dryga 90 år in. Hon talade om dom ensamkommande barnen som inte var barn enligt henne. Programledaren fyllde genast i - ja alla är inte barn men alla är under 18 år.

Sjukt när hjärntvätten pågår för fullt!

 
Ingen bild

Fredde

11 november 2015 06:38

Varför lyssnar jag då på Ring P1? Jo för att det är så tragikomiskt! Tragiskt för att en svensk INTE törs säga sanningen för då har hon inget jobb i morgon. Rena Nordkorea! Man hör hur hjärntvättade dom är! Komiskt för att det blir så löjligt PK!

Apropå Sandelin. Nu har han tagit tillbaka det han sagt om att ha Jimmy som stadsminister. Och nu vill han sälja tavlor och skänks pengar till flyktingar. Jävla krökrygg!! Du har pengar så du klarar dig.

 
Svensson

Svensson

11 november 2015 06:47

Skulle inte förvåna mig om Magdalena Andersson är sjukskriven idag,för det kan inte vara någon rolig arbetsuppgift,att förklara hur så mycket skattepengar har försvunnit.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Jenny

11 november 2015 07:29

Lästips Marika fromgren
http://iloapp.marikaformgren.se/blog/www?Home&post=84

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 november 2015 08:20

@Fredde. Hörde samma sak på Ring P1 igår. Gårdagens programledare har förut varit (förhållandevis) neutral. Men nu blev jag besviken.

@Thoralf. På resan till Karlstad har du passerat mina hemtrakter. Troligen åkte du Falköping - Skövde - Mariestad - Gullspång - Kristinehamn - Karlstad.
Samma kaos råder här. Dagens politiker i sju partier fördärvar nu Sverige för all framtid...

Thoralf Alfsson

11 november 2015 10:07

Linköping, Motala, Laxå, Karlskoga

 
Ingen bild

Lena

11 november 2015 09:47

Marika Formgrens senaste blogginlägg är mycket läsvärd, hon ger nycklar till hur det blivit som det blivit inom svensk politik. "Gör din plikt, kräv din rätt". Något att fundera över.

 
Ingen bild

w-son

11 november 2015 11:01

Jag tror att många fortfarande tror att dessa s.k "flyktingar" endast ska bo här temporärt.
Jag tror inte folk riktigt förstått att vi står inför en permanent förändring av vårt land och samhälle, då de som kommer avser stanna här för gott för att leva av vår välfärd. De har inte för avsikt att åka hem igen för att bygga upp sina egna hemländer.
Snarare avser de att ta hit resten av familj och släkt för att skapa bostadsområden som påminner om hemlandet. ”Utanförskapsområden” som stadigt expanderar på svenskens bekostnad.
Med ständigt nya krav om särbehandling och annat kommer vi få växande spänningar mellan olika folkgrupper och få uppleva en allt mer negativt påverkan på det svenska majoritetssamhället som samtidigt kommer försvagas.
Vi kommer alltså få ett samhälle långt ifrån det utopiska och lyckliga multikultisamhället som media, politiker och övriga PK-elit målat upp för svenska folket. Vi kommer se nåt helt annan än de visioner som snarast tycks hämtade från amerikanska Hollywood-baserade TV-serier än verkligheten.

Vi kommer se förändringar som för en majoritet av landets befolkning innebär stora försämringar som dessutom kommer eskalera efter hand. Många svenskar vaknar nog först när de själva eller deras närmaste riskerar att dras ner i avgrunden därför att maskorna i välfärdens skyddsnät blivit alltför vida. När folk inser att de skattemedel och avgifter som de betalat in till staten under hela sitt arbetsliv nu är borta kanske de vaknar upp och undrar: Vad hände? Vad har vi gjort med vårt land och mot våra barn, sjuka och gamla? Vad har vi gjort mot oss själva? Varför varnade ingen oss? Varför gjorde inte politikerna något? Varför utförde inte media sitt uppdrag? VARFÖR?
Vilkas ärenden går egentligen media och politikerna?

Att Sverige sakta men säkert omvandlas till ett land och samhälle/n som flertalet inte i sin vildaste fantasi kunnat drömma om och merparten inte önskar sig borde stå allt mer klart - åtminstone för den som har något att tänka med.
Att massinvandringen av folk från tredje världen leder till samma slags kaotiska samhälle varifrån dessa "flyktingar" kommer borde snart allt fler inse. Titta på länder i Sydamerika eller lär från andra länder som snabbt omvandlats pga stor invandring, som exempelvis Libanon.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

11 november 2015 11:07


Har funderat mycket på hur det här med hur partimedlemmar uteslutits och att detta givetvis varit välkommen ”ammunition” för våra politiska motståndare. Min, och som jag förstått andra i bekantskapskretsen, uppfattning är att detta har fått många tänkbara sympatisörer att undra vad som egentligen pågår och att SD förlorat en hel del sympatisörer som en följd av detta med ”nolltoleransens” utformning.

För att göra det enkelt? Varför inte göra som i t.ex olika lagsporter. Först varning(ar) och sedan ”rött kort”!

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

11 november 2015 11:17

Muslimer stenar kvinna i Afghanistan:

http://www.rferl.org/content/afghanistan-governor-confirms-stoning-video-authenticity/27343293.html

 
Stefan K

Stefan K

11 november 2015 11:23

Lyssna gärna med sossar som Göran Dahlström och Jimmy Jansson. Det vore intressant med deras röster "bakom scenen".

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Göta

11 november 2015 11:50

Thoralf skrev: "... Kan bara konstatera att det är ett Sverige som är under förvandling. Det är helt sjukt! Det som är än värre är att människor inte tycks förstå vilka konsekvenser det kommer leda till. Det är bara att lyssna till Ring P1 så förstår man hur naiva, okunniga och manipulerade människor är."

Instämmer till 100 procent. Jag har inte klarat av att lyssna på Klarspråk på ett par år, men gav programmet en chans i måndags morse. Det gör jag definitivt inte om igen. Det var så fruktansvärt overkligt och oerhört tragiskt att höra alla dessa naiva svenska korkskallar, som ringde in och likt sektmedlemmar på frälsningsmöte predikade saligheten i att förstöra sitt land.

Jag beundrar verkligen dig Thoralf och alla andra SD:are som orkar fortsätta kampen efter att ni lyssnat på t ex Ring P1, eller våra svenska TV-kanaler, inte minst de s.k underhållningsprogrammen där. Dessa har jag inte heller förmått mig att titta på sedan väldigt länge, men man läser ju om dem och kan se brottstycken av eländet på sociala medier. Plus att man märker de sorgliga resultaten av mediernas lyckade hjärntvätt på alltför många vänner och bekantar, även om en och annan av de mer intelligenta personerna i vänkretsen på allra senaste tiden äntligen har vaknat upp och nu förskräckta börjat inse vartåt det barkar. På nätet kan man också börja skönja vissa förändrade attityder. Här är ett exempel:

http://detgodasamhallet.com/2015/11/10/moten-pa-transportmedel/

MEN TYVÄRR: Nedmonteringen av vårt före detta homogena välfärdsland liksom övriga Europa har gått alldeles för långt för att den nu allt snabbare omvandlingen ska kunna vändas. I och med den pågående helt okontrollerade invasionen av folk (till minst 80-90 procent män) från islamska länder kan inget parti längre hindra den snabbt accelererande utvecklingen till ETT MUSLIMSKT EUROPA MED SVERIGE SOM DET FÖRSTA OCH LEDANDE EU-LANDET MED SHARIA-LAGAR. Globalisterna i EU har lyckats avancera så långt i multikultiprocessen att bromssträckan har blivit alldeles för lång för att vi ska kunna vända tillbaka till tryggheten i vårt tidigare Sverige.

Det är en fruktansvärd utveckling och jag kan bara hoppas att mina barn och barnbarn hinner lämna det här landet, som vi har bebott sedan otaliga släktled tillbaka.

PS: Bloggen "Det goda samhället" som jag länkar till ovan är mycket läsvärd (liksom kommentarsfälten). Läs gärna även det senaste inlägget, "Kardinalfelet", av Patrik Engellau med tillhörande kommentarer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 november 2015 12:00

@Thoralf. Också en bra sträcka! Vintertid är viss försiktighet att rekommendera vid Laxsjöarna mellan Askersund och Laxå.. Oavsett resväg så passerade du landsbygd, samhällen och städer där mångkulturen nu desvärre påverkar allt och alla...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 november 2015 12:10

Behövs bara att man åker från lilla Berga till Högsby så får man kvitto på hur de styrande har ställt till det ,en gammal dam sa till mej att hon inte känner igen sej i Högsby längre ,det enda som är sej likt är Emån som rinner förbi Högsby sa hon !

 
Ingen bild

Demokratur

11 november 2015 12:15

Vi normala svenskar (ca 13%...) borde förhandla med något land om att få disponera ett landområde med visst självstyre. Och så lämnar vi detta sjunkande elände till land. Det viktigaste måste vara att svära trohet till det nya landområdet och att svära på att man inte röstade på sju-klövern i valet 2014. Kända PK-förrädare ska givetvis nekas tillträde.

 
Ingen bild

Jenny

11 november 2015 12:33

Fastnade för just det här stycket i Marikas text, vad tror ni om det?
"Alla med mer analysförmåga än Henrik Arnstad bör misstänka att Reinfeldts ”öppna era hjärtan”-tal handlade om att Reinfeldt fått indikationer om vad som komma skulle (den akuta krisen vi har just nu), och att han desperat ville att socialdemokraterna skulle vinna riksdagsvalet 2014 för att de borgerliga skulle kunna skylla eländet på sossar och miljöpartister när Sverige rämnar.
Och alla som kallar sig ”realister” bör vara skeptiska och misstänksamma inför de nya tongångar vi nu hör från borgerliga debattörer och politiker. "

 
Ingen bild

World Traveller

11 november 2015 12:56

SAS nyanställer nu en massa folk. Min gissning är att de ska börja flyga hit ännu fler muslimer.

 
Ingen bild

Göta

11 november 2015 13:01

Såg att jag kallade Ring P1 för "klarspråk" på ett ställe i min kommentar (11:50). Det var ju fel i dubbel bemärkelse.

@ w-son (11:01) "Jag tror att många fortfarande tror att dessa s.k "flyktingar" endast ska bo här temporärt..."

Helt riktigt w-son. 7-klöverpolitikerna och hela PK-etablissemanget förutsätter dessutom att allt det här invällandet är högst tillfälligt och kommer att upphöra inom den närmaste tiden - trots att det har pågått i flera decennier nu och ökar hela tiden.


 
Ingen bild

Tony

11 november 2015 13:12

Vid ett regimskifte så måste det hända något med
kommunistnästet SR/SVT, det bästa är att avskeda
hela högen. Ska man jobba på ett sådant ställe så ska
Neutraliteten vara ett måste,programledares åsikter
ska inte ha någon inverkan på programmet! Att man år
efter år kan hålla på att sjunga socialismens väl,
samtidigt som man blåljuger om att man är politiskt
neutrala är för jävligt, inget annat företag i Sverige
kommer undan med att ljuga om sin agenda, men SVT/SR
kan tack vare att det merendels gagnar Sosseriets och
VP s agenda.Ut med alla kommunister från Public Service!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 november 2015 13:38

@w-son Onsdag 11 nov 11:01

Utmärkt skrivet. Jag har tidigare också påpekat att det verkar som att folk tror att de befinner sig i Sverige temporärt undan krig och förföljelse – och sedan återvänder.

Det kommer de INTE att göra.

De kommer att bli hårda tider för sjuka, pensionärer och ungdomar. Det som händer med vårt land är irreversibelt och förändrar landet för alltid. Det går ALDRIG att återställa. Islam kommer att ödelägga mycket av det vi förknippar med Sverige.

Som sagt: Det är irreversibelt!

Ps.

Magdalena Andersson kan inte hjälpa 6-årige handikappade Elias då flyktingmottagandet tar alla resurser.

Undrar vad Schyffert, Gardell, Ernman, Strömstedt, Bergqvist och Kleerup m.m tycker om sådana prioriteringar?

Mitt svar är att det skiter de i så länge det inte drabbar deras anhöriga. Så vidrigt fungerar hyckleri.

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.2889912-susanna-birgersson-nagon-maste-ju-hjalpa-elias

 
Ingen bild

calle

11 november 2015 13:54

folk är så hjärntvättade av mångkulturmaffian, så de tror det som händer är utveckling.

hittade 3 minuter från 1990, se wolodarski placerad i barnprogram. och hur mångkulturmaffian finanserar mångkultur i musikbranschen. det var en producent som fick betalt för att införa mångkultur-hjärntvätt i musikvideos.

http://www.oppetarkiv.se/video/3186094/barnjournalen

nu tog dom steget så grovt med Strömstedts klantiga hjärntvätts låt.

 
Ingen bild

calle

11 november 2015 14:23

folk tror nog att Sverige kommer för alltid vara en rik industriland med välutbildad befolkning. och därför indoktrinerats att tro att alla andra folk från 3de världen är det synd om, bara för dom inte är Svenskar. Därför måste vi ta vårt ansvar.

men vad har 7 klöverns kreatur bidragit med? bara roffat åt sig och levt gott på vad andra har skapat.

faktum är ju att de flesta svenskar har låg utbildning och klarade sig på enkla arbeten för industrin fick ju exportera.

när industrijobben försvinner få de självgoda svenskarna skaffa andra enkla arbeten, som massinvandringsindustrin erbjuder. det går några år tills pengarna är slut.

folket är ju verkligen hjärntvättade till att leva i en fantasivärld. går man in på biblioteket i Kristinehamn finns expo tidningar som kommunen prenumererar på. vad är det för utveckling för framtiden?

åker man genom Degerfors där kommunister styrt, ser man hur massarbetslöshet och förfall tilltar. likaså att åka genom hjortkvarn, Tjällmo rena ödemarken. Percy Barnevik måste vara stolt när han köpt upp företag och lagt ner.

förstå vilket helv-ete när tom massinvandringsindustrin gör slut på skattebetalarnas pengar. Globalismen ger Totalkaoz i Sverige.

 
Ingen bild

Tommy Deogan går till Sverigedemokraterna

11 november 2015 14:53

Han kandiderade till riksdagen och var ett av framtidsnamnen inom Centerpartiet.

Men nu avslöjas det att Tommy Deogan har fått anställning hos Sverigedemokraterna.

– Han kommer lämna alla sina uppdrag hos oss, säger Christina Linderholm, distriktsordförande för C i Stockholm.
http://www.nyhetsdatabasen.se/senaste-nytt-om/christina+linderholm.htm

 
Ingen bild

Nils Dacke

11 november 2015 15:00

Varför har man en regering och statsminister??
Därför att deras första ansvar är att bygga landet och skydda medborgare och landet från olika hot. Nuvarande svenska "regering" visar en total inkompetens och handlingsförlamning som knappast går att förstå, jag tror inte någon av oss kunde fatta för något år sedan att detta får fortgå-
Igår lyssnade jag till delar av brittiske PM David Cameron och insåg att ett sådant tal skulle aldrig en svensk statsminister från S och M hålla. Cameron slog tydligt fast att kommande förhandling och folkomröstning om brittiskt EU-medlemskap helt skall baseras på folkets vilja, inte vad något parti, EU-byråkrater eller andra länder tycker utan enbart det brittiska folket. Detta tal kändes skönt att lyssna på men synd att det inte var i Sverige

 
Ingen bild

Hjärtat.

11 november 2015 15:14

"Detta är inte slutet.Det är inte ens början på slutet.Men kanske
är det slutet på början" Det återstår att se om det är slutet,jag tror
dock att så är det inte, början på slutet.

 
Ingen bild

Suzie

11 november 2015 16:43

Apropå ensamkommande unga ljugande män som utger sig för att vara flyktingbarn.Läste att en god man för ett "ensamkommande" från Afghanistan boende på ett hvb hem någonstans i Sverige,visade upp ett sms för gode mannen och sa att hans 15 åriga dotter hemma i Afghanistan fått barn så han har blivit morfar."ensamkommande" visade sig vara dryga 30.Vilket gigantiskt asylbedrägeri dessa falska "flyktingbarn" är.Ofattbart att detta bedrägeri bara eskalerar.

 
Ingen bild

Kalle

11 november 2015 16:59

Belöningen för en SD-hatare kom blixtsnabbt från SVT.

""Malena Ernman, nyss fyllda 45, är den i särklass yngsta som fått uppdraget att läsa Alfred Tennysons ”Nyårsklockan” från Sollidens scen på nyårsafton. Hon kunde bara inte tacka nej.""

http://www.dn.se/kultur-noje/malena-ernman-laser-arets-nyarsklockan/

Verkar som om alla mer eller mindre kända artister är SD-hatare. ÄR det därför de kommit sååå långt i sina karriärer???

 
Ingen bild

Fredde

11 november 2015 17:07

# Suzie

Om det stämmer varför river inte Migrationsverket upp uppehållstillståndet när han fått det på falska grunder? En vanlig medborgare som gör ett bedrägeri får justerad. Gäller det inte alla?

 
Ingen bild

ABs och Lena Mellins hyckleri!

11 november 2015 17:44

Busch Thor ger sig på ett problem - inte på flyktingarna

KD:s Ebba Busch Thor vill ha flyktingläger vid gränsen.
Det kan låta brutalt.
Men hon ger sig på ett verkligt problem. Inte på flyktingarna.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article21743238.ab

 
Ingen bild

Lena

11 november 2015 18:19

Här i Västra Mälardalen har bägaren runnit över hos Polisen för länge sedan. De är besvikna på rikspolischefen, som dock inte svarar på frågor.....

http://bblat.se/nyheter/vastramalardalen/1.3252540-ordorande-bagaren-har-runnit-over-for-lange-sedan

 
thojuh

thojuh

11 november 2015 18:25

Vår store statsman Herr Löfven befinner sej nu på Malta
där han läxar upp dom andra oansvariga EU-länderna

Det blir: Ris a la Malta!

Myggan ska nog inte pipa så högt.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Stefan A.

11 november 2015 18:26

Jasså Mellon vill jaga iväg människor som flyr för sina liv, jo jo dödsnazisterna gömmer sig på fiiina redaktionen, inte oväntat men skickligt av SS-dyrkarna att lura hela Svenska folket att man är god, sedan slår fascisterna i firma Mellin, Lindberg och Pettersson till när man minst anar det.
Hatsiten aftonbladet hatare nöjer sig inte bara med att hata SD, nu börjar de även hata inbördes, de får aldrig nog med hat, troligen något fel på luften i åsiktskorridoren, behövs luftombyte....
http://www.dn.se/kultur-noje/aftonbladet-avbryter-samarbete-med-kringlan-svensson-efter-hot/

 
Ingen bild

M

11 november 2015 18:52

Jag förstår din ordvits och begriper därmed var denna förläggning är tänkt att lokaliseras. Jag tänker dock inte skriva ut det...Hursomhelst, det strider mot kommunallagen att försöka mörka detta och då eventuellt förhindra att medborgare begär ut handlingar som pekar ut platsen. Här kan ju finnas sakägare som har talerätt, och det är inte upp till kommunen att avgöra vem som har denna talerätt.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

13 november 2015 15:05

@ M

Skall bli intressant att se om de närliggande företagen får en VÄXANDE marknad eller folk drar sig för att åka till det aktuella området?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards