thoralf

Direktlänk till inlägg 4 november 2015

OKTOBER INNEBAR NYTT ALL TIME HIGH PÅ BLOGGEN

Av Thoralf Alfsson - 4 november 2015 23:05

Det gamla rekordet på drygt 72 000 unika besökare under en månad stod sig bara en månad. Att jag skulle nå ”drömgränsen” på 100 000 unika besökare redan i oktober var inget jag ens hoppades på. Men så blev det.


Det nya månadsrekordet lyder på 101 553 unika besökare.

 

Tittar man på besöksutvecklingen och jämför den med antalet asylsökande till Sverige under samma period så ser man att det har ett visst samband. Därför tror jag inte stavelse på att SD skulle minska i opinionen. Jag är fullständigt övertygad om att vi går upp i opinionen.

Jämför diagrammen!


 


 


 

Det lilla mejeriet i Hultsfred, Emåmejeriet som jag besökt vid några tillfällen som konsult har startat en kampanj för att ta marknadsandelar i Blekinge och Kronoberg. Deras reklamslogan har kränkt mejerijätten Arla. Läs artikel.

”Vi mjölkar kor, inte svenska bönder”

 

Att Arla blir kränkta av den texten är faktiskt väldigt avslöjande över hur de ser på sin egen verksamhet och självbild. Det finns uppenbarligen fler som är lättkränkta!


Roligt när den lille retar upp giganten Arla för en sån liten skitsak.



En pappa dömdes idag vid Kalmar Tingsrätt till 100 timmar samhällstjänst och skadestånd på 5 500 kronor.

 

Under matchen fick den lille killen en smäll och hämtade gråtande sin pappa. Denne gav igen med flera knytnävsslag.”

 

När man läser en artikel med detta händelseförlopp så tänker jag att så uppför sig normalt inte en svensk pappa. Det kanske är att ha fördomar. Men för att bekräfta det kollade jag upp domen. Det var som jag misstänkte. Pappan var medborgare i Jordanien och fanns under fyra avsnitt i belastningsregistret, bland annat bokföringsbrott och olaga yrkesmässig trafik. Det låter som svarttaxi.


”Trots att våldet och hotet riktades mot en minderårig, och att mannen begick brotten då han var under prövotid för villkorlig dom för annat brott, anser Kalmar tingsrätt att det inte är nödvändigt med ett fängelsestraff.”

 

Jag undrar hur många fler än jag som funderar över samma sak när de läser artikeln, misshandel och dödshot. Är det en förmildrande omständighet att vara medborgare från ett MENA-land vid en svensk tingsrätt?

Barometern, Östra Småland

 



 
 
Ingen bild

Hulda mk1

4 november 2015 23:41

Grattis till nya höga besökssiffror Thoralf! Intressanta och avslöjande inlägg nästan varje dag, ger resultat!

Och, jo, det är säkert en förmildrande omständighet att komma från en utländsk kultur. Speciellt om den är från Mellanöstern.
Varför ska rättsväsendet vara avvikande. Anpassning till det nya Sverige sker ju överallt i landet..

 
Ingen bild

SD 2002-?

5 november 2015 00:08


"Vi mjölkar kor, inte svenska bönder".

Du kan inte prata om en stoppnål heller, för det finns helt säkert någon en-ögd stackare som känner sig utpekad.

 
Ingen bild

Quo vadis Sverige?

5 november 2015 00:43


Barnmisshandel är kultur
I dagens uppochnervända Sverige
Atonalt rabbel klassas som musik
Klotter som konst
Lagom betraktas som extremism
Kvinnoförtryck kallas religionsfrihet

 
Ingen bild

Göta

5 november 2015 01:19

ANGÅENDE DEN PÅGÅENDE INVASIONEN
På grund av 7-klöverns generösa riksdagsbeslut 2013 har ju numera ALLA ASYLSÖKANDE SAMT ILLEGALA (s.k "papperslösa") RÄTT TILL GRATIS (=50 kr) SJUKVÅRD OCH TANDVÅRD I SVERIGE!!!

Många av våra svenska gamla fattigpensionärer är sedan länge i stort behov av tandvård. Av deras lilla pension finns det nämligen, efter att de nödvändiga utgifterna betalats, aldrig pengar över för de dyra tandvårdskostnaderna, hur nödvändiga dessa än skulle vara. Och för svenska fattigpensionärer är det som bekant absolut förbjudet att ta del av den gratis-tandvård, som Sverige så generöst bjuder alla illegala och asylsökande utlänningar på.

Enligt uppgifter från Sveriges kommuner och landsting pressas nu den svenska folktandvården allt hårdare för att HINNA MED GRATISTANDVÅRDEN FÖR DE ENORMA MÄNGDERNA UTLÄNDSKA MEDBORGARE som nu översvämmar vårt land och som har VÄLDIGT OMFATTANDE TANDVÅRDSPROBLEM!!!

Till ALLT ANNAT skall nu alltså även den av svenskar skattefinansierade tandvården
i stort sett UTESLUTANDE ANVÄNDAS TILL ALLA DE MEDBORGARE FRÅN ANDRA LÄNDER OCH VÄRLDSDELAR som väller in här! Oss betalande svenska skatteslavar kommer de inte ens hinna befatta sig med.

Citat från den pressade Folktandvården i Örebro:
"... att hjälpa alla nyanlända som är i akut behov av tandvård, börjar fresta på rejält ute på folktandvårdens 22 kliniker runt om i länet. För ingreppen är omfattande, förklarar Gunilla Thorstensson-Sjöqvist.
– Det är mycket extraktioner, alltså att vi tar bort tänderna. Det kan till och med vara så att vi får sanera hela munnen, alltså ta bort många tänder eller ibland alla tänder.
– Det är en situation som vi inte har på våra ordinarie patienter, utan situationen nu är ganska extrem för oss, säger hon."
Läs mer här:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=6284085

För mig är det helt obegripligt att en enda procent av svenska folket över huvud taget kan tänka sig att lägga sin röst på något av 7-klöverns starkt svenskfientliga partier.

 
Ingen bild

Blåsippan

5 november 2015 02:26

Pappa till flicka störd av blickar i duschen

Saxat från Barometern;

En pappa som hade med sin dotter i förskoleåldern till Vattenpalatset upplevde att män i duschen tittade för närgånget på flickan.
Men sådant är svårt att hantera, menar Vattenpalatsets VD Oscar Ekstam.

– Det är svårtolkat och inte helt lätt att kommentera; det här handlar ju om subjektiv bedömning. Men vi har aldrig haft några tillbud även om det händer ibland att någon kan känna sig mer eller mindre otrygg, säger han.

Den som känner sig obekväm av olika anledningar får dock gärna använda duschen på övervåningen som är mer avskild även om det inte finns omklädningsrum där.

– Det är bara att kontakta personalen, säger Oscar Ekstam.

Jag får vibbar till denna artikel. Det är inte en man som tittar utan flera män. Jag tänker; Vilka får gratis inträde till vattenpalats? Hur brukar deras kvinnosyn se ut?

 
Ingen bild

Statsministern-SD fiender till svenska samhället

5 november 2015 03:40

"Jag kallar dem för fiender till det svenska samhället. Det oroar mig verkligen. Även om de är få till antalet är det illa nog att de tänder eld på byggnader där det bor barn", säger han till Financial Times.
http://www.di.se/artiklar/2015/11/4/lofven-sd-vill-skapa-kaos/

 
Ingen bild

Demokratur

5 november 2015 06:14

Sju-klövern kommer snart att införa två lagböcker i detta land. En för den nya adeln med privilegier och fördelar. En för svenskar med särskilda åtaganden och enbart skyldigheter. Det är vad ni som tänker stanna kvar i detta "land" har att se fram emot. Sverige är förlorat.

 
Ingen bild

Demokratur

5 november 2015 06:25

Jag ska snart åka utomlands. Givetvis utanför Europa. EUFORISK GLÄDJE. För att minska risken för att bli klassad som lågbegåvad tänker jag inte avslöja min nationalitet om någon undrar.

 
Svensson

Svensson

5 november 2015 06:37

Gratis Thoralf, du ger svenska folket information,som svensk massmedia gömmer undan.

http://https://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lotta

5 november 2015 07:14

@Mattias
Stefan Lövén och övriga från 7-klövern begär att asylsökande som kommit hit skall flyttas till andra EU-länder eftersom det kommit hit alldeles för många. Inser Mattias hur långt det gått då? Hur nära kollaps vårt land befinner sig i? 40 000 lyxmigranter på 30 dagar, flera tusen väntar i Rostock för att kunna åka vidare till Sverige. Det är helt sinnessjukt. Hur har vår sk regering bara låtit det ske? Ingen, ingen av er godhetsapostlar kan någonsin komma dragandes med, vi visste inte eller vi förstod inte. SD har varnat för detta i åratal. Snart är vårt land och vår välfärd ett minne blott. Hoppas ni är nöjda, ni fick som ni ville.

 
Ingen bild

Andreas

5 november 2015 07:38

Grattis Thoralf!
(Tänk att den som "kommunicerar på (sådant) fel sätt" kan få så många läsare.)...

Thoralf Alfsson

5 november 2015 07:57

Hahaha, kanske dags för ett blogginlägg på ämnet och med några citat.

Men jag skall invänta en sak först.

 
Ingen bild

Stefan A.

5 november 2015 07:40

Ja det är det nya "spännande" Sverige, slagsmål vid fotbollsplaner och sjukhus mm. en allt mindre respekt för Svenska lagar och regler, men så länge våldet håller sig borta från de "finare" kvarteren där politiker och journalister bor kommer inget att hända.
Löfven vädjar om hjälp från EU, sjuklövern klarar inte längre av sin egen politik, men intresset för att hjälpa kommer nog att vara minst sagt ljummen från övriga EU, inte minst pga. Sveriges höga svansföring i invandringspolitiken och kritiserande av andra länder, samt Svenska politiker och journalister skrytande och skrävlande om hur rika vi är, och även för att Sverige tillhör en av de största sk. pull-faktorerna för att flyktingar skall söka sig till Europa, många tycker säkert att det är rätt åt oss, och tyvärr kan man inte annat än att hålla med, Svenska folket är förda bakom ljuset av godhetsnarkomani av sällan eller aldrig skådad art, avgiftning rekommenderas snarast...

 
Ingen bild

Mattias

5 november 2015 08:02

Gratulerar Thoralf, kul att allt fler får upp ögonen för din utmärkta blogg!!

 
Ingen bild

Hacke

5 november 2015 08:25

Grattis igen Thoralf! Din blogg är ovärderlig i det Sverigevänliga folkrörelsearbetet.
Bra också att du tar upp sådant som i bästa fall bara blir en kort notis i gammelmedia, kemiskt rensad från all störande fakta. Tänk alla som inte har tillgång till fullständig information på nätet och därmed heller inte läser mellan raderna i fulmedia. Det är ju en halv vetenskap numera att ta sig igenom deras kodade språk för att förstå vad det verkligen handlar om.
Vi har alla en uppgift att sköta där när vi pratar med vänner och bekanta.

 
Ingen bild

Lena

5 november 2015 09:19

Stort Grattis till framgången med bloggen, Thoralf, och det är inte måttligt vad det hoppar framåt heller. Fler o fler söker sig till alternativ infosökning, nu när det är så tydligt hur MSM mörkar och manipulerar.

@Göta 01.19
Jag skriver under på ditt inlägg till 1000%, gråter blod när jag tänker på vad som sker inför våra ögon. Dessutom oförskämda politiker och MSM som låtsas som att det "regnar". Det är det här som de menar är ALLAS LIKA VÄRDE!!!! Så fort de öppnar munnen och säger något, så kan man kallt räkna med att det är tvärtom de menar. Låt oss ägna de återsående tiden innan staten beslutar att förbjuda fri yttrandefrihet, till att ta upp ALLA lögner o mörkningar, ALLT skit de försöker smeta på oss och plocka fram alla tidigare oförätter. Allt ska fram. De sitter o smygläser dessa alster sedan står de på nyheterna och ljuger oss rakt upp i ansiktet utan att skämmas. Hur i hela friden ska man få respekt för detta?

Hoppas ni läste Mats Dagerlings krönika på Avpixlat "SVT kom på besök". Det är lång men mästerligt skriven.

 
Ingen bild

Gösta Svensson

5 november 2015 09:22

Ang tandvård.

Jag måste utelämna en del info och göra texten mera oprecis för att inte hänga ut någon som sedan råkar illa ut, men jag befinner mig i tredje led från den info jag skall redogöra för nedan, och både andra och första led är bortom allt tvivel pålitliga.


En sk "ensamkommande" som uppenbarligen ljugit å det grövsta ang sin ålder, sökte fri tandvård hos en större tandvårdsinrättning i Skåne alldeles nyligen. Arten av dennes tandåkomma är sådan att åldern, som denne angett till långt under 18 år, är helt omöjlig, eller åtminstone vore en medicinsk sensation om angiven ålder stämmer. Jag vågar inte gå in på exakt angiven ålder, men det är långt under myndighetsålder. Inte heller vågar jag ange arten av tandproblem.


Jag skulle önska att det fanns något i stil med Merit Wagers sk "miggor" som kunde vittna anonymt, men med ett erkänt namn som garant och förmedlare, även då det gäller vad som nu sker inom den svenska tandvården. Kanske finns det redan?

 
Ingen bild

Mattias

5 november 2015 09:27

Lotta
Torsdag 5 nov 07:14
Att situationen är lite ansträngd råder det inget tvivel om. Men att vi står vid ruinens brant är inget jag håller med om. Tycker inte heller att det är konstigt att Stefan L tar det initiativ du tar upp, som du vet tycker jag att världen solidariskt ska ta ansvar för flyktingsituationen. Jag vet inte hur många flyktingar du pratat med ang anledningen till att de varit tvungna att fly. Jag träffar rätt många varje vecka främst från syrien och iran. Folk som liksom jag är kristna, folk som konverterat från islam till kristendomen. Att dessa skulle vara någon form av "lyxmigranter" är bara nonsens.

@Thoralf
Med 100 000 besökare torde du vara en av de större pro SD bloggarna, om inte den största. De som såg till att du miste din riksdagsplats sliter väl sitt hår. Det är ju precis inte på att du ändrat på ditt sätt att kommunicera SD´s politik? Det oundvikliga närmar sig med stormsteg.

 
Ingen bild

SM811

5 november 2015 10:14

Grattis Thoralf. Din blogg är fantastisk.

 
Ingen bild

Calle

5 november 2015 10:50

Grattis Thoralf även från mig för ett fantastiskt arbete med denna blogg. Har följt den nästan sen starten, och den fick mig att bli medlem i SD, så helt fel kan du inte ha "kommunicerat". Önskar dock att inte bara vi gräsrötter, utan även partiledning skulle visa ngn. form av uppskattning av ditt arbete.

 
Jocke

Jocke

5 november 2015 10:53

Grattis till 100000! Respekt!

http://https://sverigeselit.wordpress.com

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

5 november 2015 11:03

Stort grattis Thoralf till ett välförtjänt nytt besöksrekord i bloggen!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lärare

5 november 2015 11:31

Grattis Thoralf!
Helt rätt, du ökar din besöksstatistik i takt med invällningen av asylsökanden.
Man hör dagligen att många, många läser din blogg nu för tiden.

Jag begriper inte vad 7-klöverna har för diagnos som fortsätter dag ut och dag in ta emot. Sverige har fullt nu. Ser de inte det? Tyskland har fullt, så nu kommer ännu fler till Sverige! Varför inte sända ut signaler att nu stänger vi gränserna!

Helt groteskt hur 7-klövern raserar Sverige totalt.
Man kan hoppas att alla som kommer inte får stanna utan skickas tillbaka varifrån de kom. En ren omöjlighet att detta kan få fortsätta en dag till. Stopp nu! Tillbakasändande nu! Inga PUT ska öht utdelas längre!

SD kör på! Endast SD som kan rädda det som räddas kan!
Svenska folket har fått mer än nog! Vi vill ha Sverige tillbaka!

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

5 november 2015 11:32

Svar ang sista stycket: JA!

Alternativt så tar tingsrätterna mutor numera.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

5 november 2015 12:24

Grattis Thoralf! Min teori kring de höga siffrorna, är (förutom det briljanta innehållet i bloggen) att du VÅGAR VARA SVERIGEDEMOKRAT! Tillsammans med Björn Söder är du på barrikaderna och FIGHTAS. Vilket man tyvärr inte kan säga om SD: högsta ledning längre. Dom hukar i bänken, verkar anpassligt passiva, och verkar idag mest tvingas till offentligheten i s m negativa händelser, som försvarsadvokater, skapade av gammelmedias journalister. Folk vill se frontkämpar som dig t ex, som är orädda, och SLÅSS för partiet och ett ändrat (räddat) Sverige.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

5 november 2015 12:46

Nu börjar " flyktingarna "lämna Solhöjden i Berga Högsby , dom tycker det är för mörkt och tyst där men har man som dom säger flytt från kriget så borde väl mörker inte va så farligt ?
Källa " Kyrkan"

 
Ingen bild

Runt 5.000 flyktingar till Sverige idag torsdag

5 november 2015 12:49

Rekordmånga flyktingar väntas komma till Sverige på torsdagen. Det kan röra sig om så många som upp emot 5.000 människor som kommer komma till Trelleborg. – Det stämmer att det rör sig om upp emot 5.000 människor, säger Johanna Uhr, presskommunikatör på Migrationsverket.
http://www.svt.se/nyheter/migrationsverket-tvingas-till-nodlosningar

 
Ingen bild

Tony

5 november 2015 13:03

Grattis till rekordet Thoralf,det lönar sig alltid
att berätta om verkligheten som den är, det är därför
som din blogg bara går framåt, och lögn media bakåt.

När man lyssnar på lögn media är det märkligt hur man
benämner saker och ting, Ligisterna som hjälper
Zigenarna att bita sig kvar utanför stadshuset kallas
hovsamt för aktivister trots att dom beter sig som kräk,
alla som sympatiserar med SD kallas för högerextrema?
När blev det extremt att beskriva verkligheten??
vi lever onekligen i ett bakvänt land idag, där
lögn blir sanning, och sanning lögn!?

 
Ingen bild

Sverige kan inte hoppas på hjälp från EU

5 november 2015 13:23

Tar emot 0

Hittills har hälften av EU:s 28 medlemsstater gått med på att ta emot 1 375 av dessa flyktingar. Det är mindre än en procent av det man kom överens om.

14 länder tar emot 0 av dessa. Där ingår Ungern och de övriga öststaterna som motsatte sig tvingande kvoter.

Det absurda är att Sverige som själv bett att andra ska ta emot några av "våra" flyktingar även här är bäst i klassen genom att säga ja till 300. Sverige var också först med att ta emot några av de omfördelade flyktingarna.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/kolumnister/wolfganghansson/article21704036.ab

 
Ingen bild

Allas lika värde

5 november 2015 13:35

Innebär att

Stefan Löfven har samma värde som Adolf Hitler

 
Ingen bild

HANS

5 november 2015 14:49

Reklamen om folkomröstningen kom i brevlådan idag i vart fall. Då får vi se hur det går med den insamlingen.

 
Lassekolja

Lassekolja

5 november 2015 15:00

"Svenska folket har de politiker det förtjänar!"
Med tanke på de 87%-en, vars favoritdjur är de tre aporna, är jag benägen att delvis hålla med. Synd att det även drabbar oss 13%, som både lärt av erfarenheter och tänkte längre än en mandatperiod framåt (läs:våra barns och barnbarns framtid, förhoppningsvis i Sverige!) och först därefter lade vår röst i valurnan!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Astrid Lindgrens värld öppnar för flyktingbarn

5 november 2015 15:04



Astrid Lindgrens värld i Vimmerby håller extraöppet för flyktingbarn i november.

– Alla får komma och leka i vår park, säger VD Joacim Johansson.

Egentligen ska Astrid Lindgrens värld stänga för året. Pippi och Madicken och Emil och alla de andra går i ide under vintern. Men när frågan kom om att hålla öppet för nyanlända och ensamkommande flyktingbarn var det självklart.

– Vimmerby[1] IF jobbar mycket med integration här och vi har samarbetat med dem förut, så när de frågade sa vi ja. Det handlar om våra värderingar som ju är Astrids värderingar. Kan vi hjälpa till så gör vi det, säger Joacim Johansson, som är VD på Astrid Lindgrens värld.
http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21708269.ab

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 november 2015 15:09

Grattis till rekordet. Imponerande!

Det verkar som att regeringen slutligen bestämt sig för att landet skall köras i botten. Detta för att när nödvändiga beslut skall tas – inte riskera att kallas rasist.

Fegt.

 
Ingen bild

Maja Dacke

5 november 2015 15:17

Grattis till rekordet, Thoralf! Men var så säker på att det kan slås ...

Vad SD skulle göra just nu är åka ner till Rostock, där fler än 5.000 invällare väntar på överfart - troligen till Trelleborg. (Med Stena och TT-line)

Med sig skulle SD ta bilder på hur det ser ut på 'vissa ställen' i Sverige just nu. Och i text (arabiska m fl språk) berätta sanningen om vårt land just nu och hur det kommer att bli i framtiden.

Kanske skulle en del försöka ta sig tillbaka till sina hemländer. I alla fall skulle många fatta att de blivit lurade av smugglarna - och de som har sina pass kvar skulle vara rädda om dem.

Men finns det någon inom SD som tänkt detta? Jag bara undrar eftersom jag blivit mer och mer förundrad över hur det står till inom SD-toppen. Det började inför valet ... och fortsatte och ... fortsätter tydligen när det droppas av från toppen.

Det finns tydligen strålnings'mackapärer' som kan förändra människors hjärnor. Jag menar då inte bara Wi-Fi och smartfånar o d utan andra 'tyngre' saker - det är bara att leta på nätet så finner man. Inget förvånar idag. Har man följt med på nätet och läst avslöjanden så förstår man.

Det är nog inte bara svamp som förändrar vissa personers hjärnor, alltså. Efter att ha läst den tidigare nämnda artikeln i Dagens Industri där Löfven uttalar sig förstår man att han på något sätt blivit utsatt för elaka manipulationer.

 
Ingen bild

Christer

5 november 2015 15:20

Vill också gratulera till framgången med en "felkommunicerad blogg" som folk tycks gilla. Dagens ämnen med Arla som med makt vill kväsa det mindre mejeriet är slående.Så jävla korkat av Arla, dom borde veta att i ett sånt här läge så håller nästan alla på "the underdog". Extra smart av Emåmejeriet att direkt pudla och lägga sig på rygg, det förstärker maktfullkomligheten hos Arla ytterligare.
Bra att du gör vår vardag begripligare genom att röja etniciteten på "fotbollspappan". Klokt är dock att vänta till det finns en dom i målet, som du gjorde Thoralf. Nu vet vi det som vi hela tiden misstänkte.

 
Ingen bild

Maja Dacke

5 november 2015 15:21

Thoralf ... "dags för ett blogginlägg på ämnet och med några citat.

Men jag skall invänta en sak först."

Håll oss inte i spänning alltför länge, jag ber! Tidigare lovade du oss ett avslöjande - jag minns inte vad - men jag minns att jag inte läst det ...



 
Ingen bild

Ludvig

5 november 2015 15:32

Sveriges bästa blogg ökar i besökande, inte konstigt. Här får man veta sanningen.

 
Ingen bild

Lars

5 november 2015 15:58

Ett stort grattis från mig,SD ordf i Gnesta.Inte en dag utan jag läser din blogg,Grattis igen du är bäst.

 
Ingen bild

Janne B

5 november 2015 16:20

HEJA!

 
Ingen bild

Ibbe

5 november 2015 16:30

Fler och fler läser din blogg Thoralf. Det räcker med att lyssna i affären, på jobbet eller på cafe't. Detta har tyckaradeln i media ingen som helst koll på. Gratulerar till en bra informationsinsatser i folkbildningens tjänst.

 
Ingen bild

Stig

5 november 2015 16:44

Jättegrattis Thoralf!! Och tack för din blogg! Är alltid kvällens höjdpunkt. Mot 200,000 !!

 
Ingen bild

s29

5 november 2015 16:49

Det kommer att bli en spännande UTMANING när dom nya medborgarna kommer ut på vägarna med sin nyinköpta passat99,givetvis obesiktad och oförsäkrad.De du Tingvall.

 
thojuh

thojuh

5 november 2015 17:10

Grattis Thoralf!

OT: Med tanke på hotet om att stänga två reaktorer
i Oskarshamn får vi nog i fortsättningen förlita oss till
FLYKTINGSTRÖMMEN

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Mattias

5 november 2015 17:16

@Thoralf
bloggplatsen.se har ju som bekant topplistor på sin site för att visa de mest populära bloggarna. Du påstår i dagens inlägg att du haft mer än 100k besökare och skulle med detta vara den hetaste bloggen på bloggplatsen. Men hur märkligt det än kan låta så finns inte ens din site med på topplistan, ledande blogg är Anders Leander i mönsterås med knappt 30k besökare förra månaden.

Ljuger du, bygger luftslott, trollar eller har bara bloggplatsen inte tagit med dig? Du finns ju med som ledande i antalet kommentarer men det betyder ju inte att du har så många som besöker din sida. Det är ju mest samma som skriver dag för dag, och många gånger med flera inlägg.

http://www.bloggplatsen.se/topplistor/bloggar/flest-besokare/period-manad/

Thoralf Alfsson

5 november 2015 20:45

Mattias

Varför skulle jag ljuga? Kan kanske bero på att man måste anmäla sig för att vara med på topplistan.

Om du tittar i högermarginalen så hittar du rubriken "Besöksstatistik" det är en tjänst som Bloggplatsen erbjuder. Om du inte litar på dem för du vända dig till dem!

 
Ingen bild

Grålle

5 november 2015 17:18

Inget tvivel om att Thoralf är en maktfaktor att räkna med i svensk politik. Kanske dags att "köra eget" (parti) snart ?
Skulle förstås vara negativt för SD men jag tror du har möjlighet att fånga många röster som av princip inte kan tänka sig att rösta på SD även om man i grund och botten sympatiserar med deras politik.

 
Ingen bild

Sanningen?

5 november 2015 17:19

Grattis till rekordet. Nu väntar vi på nästa.

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 november 2015 17:33

Besökte idag ett samhälle några mil bort. I en nedlagd banklokal bedrivs det nog SFI-utbildning av invandrare. Ett stort antal män i 55 - 60 års åldern stod ute, hade rast och rökade.

Vilka RIKTIGA jobb finns för dem och deras fruar? Kan någon svara på det... Vad får de i pension när de blir 65 år? Har Sverige råd med det? Hur går det med sjukvården när de blir ännu äldre?
Och sedan på "Hemmet", där behövs särskild personal av samma ursprung, då lite SFI-svenska så lätt försvinner på ålderns höst...
Det politiskt korrekta "utmaning", bör genast ersättas med PROBLEM.

 
Ingen bild

Tony

5 november 2015 18:06

Läste igår i Dagens industri om Stefan Löfvens
senaste trams om att SD är en fara för Sverige?
Jag förstår att det är besvärande att det enda
parti som fungerar som opposition när dom fega
Borgarna låter idiotin pågå utan att protestera,
det är ju pinsamt för Stefan att S D redovisar
för folket hur illa ute Sverige är.
Det enda positiva för Sverige som Stefan Löfven
kan göra, är att lämna in sin avskedsansökan helst
innan året är slut, han har förstört tillräckligt,
han är en skam för ett land som Sverige, som legat
i framkant på dom flesta område, men som nu med
stormsteg går bakåt i utvecklingen.
Ta bara en sak, det finns väl ingen som babblar mer
än Regeringens representanter om klimatet, man
chockhöjer skatter och drivmedelsskatter för Svenska
åkare, och kräver rena motorer på lastbilar,och låter
sen utländska åkerier komma hit med ofta gamla fordon
kör på sin egen skitiga diesel, man kör till och med
hit med tankbilar för att slippa tanka den dyra Svenska
Drivmedlen, med underbetalda chaufförer som konkurrerar ut
Svenska åkerier med låga priser. Avgå för f-n Dårar!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 november 2015 18:14

Lite siffror.

”Finansdepartementet uppger att utgifterna totalt sett för arbetslöshetsersättning, aktivitetsstöd, lönegarantin och vissa statliga ålderspensionsavgifter uppgick till 38 miljarder kronor år 2010, varav 17,6 miljarder kronor för a-kassan.”

Det betyder att kostnaden för ”ensamkommande” i dagsläget överstiger statens kostnader för arbetslöshetsersättning.

Detta slutar illa!

http://www.utredarna.nu/matsessemyr/2011/09/01/finansieringen-av-a-kassan-ar-orimlig/


 
Ingen bild

s29

5 november 2015 19:09

Har för mig att ARLA betalar skatten i Danmark.

 
Ingen bild

Tomas

5 november 2015 19:16

Hej Thoralf.

GRATTIS.

//Tomas.

 
Ingen bild

Larjoh

5 november 2015 19:30

Thoralf !
Ett stort grattis till den framgångsrika bloggen som nått all time high.Du kommunicera SD politiken bättre än någon annan.
Du ger oss dagligen en sann och riktig beskrivning av Sverige
och med gott omdöme.Ett stort tack och lycka till !

 
Ingen bild

World Traveller

5 november 2015 19:44

Thoralf skriver sanningen om samhallsutvecklingen och graever upp och avslojar medias och 7-kloverns smutsiga byk, varvat med vackra naturreportage - laesarsiffrorna okar.
Svensk media morkar samhallsutvecklingen och ljuger om SD och skyddar invandrare som begar brott, varvat med propaganda for islam - laesarsiffrorna minskar.

Ganska logiskt tycker jag. Svarforstaeligt tycker Mattias och realisten.

 
Ingen bild

Pierre

5 november 2015 20:06

Ja Thoralf jag är säker på att det är förmildrande omständigheter att inte vara född i Sverige och alla är inte lika inför svensk lag så länge det sitter invalda vänsterextremister med tycka synd om mentalitet i domstolarna.
Det som är mest sjukt är att i ett normalt land skulle de som begår brott vilka är invandrade bli utslängda eller och få ett riktigt hårt straff.

Ta våldtäkten som utfördes av minst fyra utländska ungdomar i Stockholm där minst två var garanterat 18 år men ändå döms som barn till en löjlig dom villkorligt.

Detta land är kört precis som de politiker som inte har ett dugg koll på hur illa de gör detta land.

 
Ingen bild

Skämt åsido

5 november 2015 20:23


Sveriges kommuner och Europas länder vädjar till den svenska regeringen

Skicka dem till oss
Vi vill bli berikade

 
Ingen bild

OT

5 november 2015 20:56

Apropå att alltfler väljare lämnar Alice (läs sozzarna) - "Who the Fuck is Alice?": https://www.youtube.com/watch?v=CsrfovOPcjk

 
Ingen bild

Tompa

5 november 2015 21:03

Är detta årets självmål? (Tänkte lite på Morgan Johanssons besked till resenärerna ute i Europa)
http://elisabethoglund.se/blogg/sverigedemokra_terna_agerar_landsforradare_sverige_nara_undantags_tillstand/

Citat
"Det obehagliga är att ett enskilt svenskt politiskt parti går ut internationellt för att stoppa flyktingströmmen till Sverige genom att tala om hur usla förhållanden det råder här och att det inte finns vare sig jobb, bostäder eller integration av flyktingar i Sverige. Detta är på gränsen till landsförräderi"

 
Ingen bild

OT

5 november 2015 21:09

Jag som följt din blogg ganska länge säger följande.

"Luck has nothing to do with it!": https://www.youtube.com/watch?v=BfvzZcVFJxE

 
Ingen bild

S-E Karlsson

5 november 2015 21:32

Ryktet går att det är slagsmål i kön utanför Migrationsverket i Högsby på förmiddagarna, Koranen och Bibeln kommer inte överens!

 
Ingen bild

Lotta

5 november 2015 21:36

@Mattias
"Att situationen är lite ansträngd råder det inget tvivel." Jösses människa i vilken fantasivärld lever du i? Lövén kräver att andra EU-länder skall ta över asylsökande från Sverige för vi klara inte av att ta emot fler. Morgan Johansson säger i Aktuellt att de som kommer hit får två val: Hitta boende själv eller åk tillbaka till Tyskland. Tror du verkligen på fullt allvar att dessa båda skulle uttala sig på det viset om situationen är "lite ansträngd" som du påstår? Jag skulle gissa på att läget är mycket, mycket värre än vad som framgått hittills. Hur mycket pengar tror du detta kostar oss svenska skattebetalare för du begriper väl att det är våra skattepengar som är ämnat till svenska folkets välfärd som nu sinar i allt snabbare takt. Hur länge tror du dessa pengar räcker? Med tanke på att Magdalena Andersson vill halvera biståndet och nu till och med lånar för att klara utgifterna till massinvandringen kan det inte vara småsummor det rör sig om. Anser du att en person som kan resa genom 7-8 länder är en flykting? Jag anser det inte. Hade det rört sig om flyktingar hade de stannat i fösta bästa land där det råder fred. Väljer man att resa vidare genom land efter land är man en ekonomisk migrant och saknar därför asylskäl.

 
Ingen bild

Malte the Swede

5 november 2015 23:47


Personer som söker sig till SD endast av det skälet att invandringen kostar pengar, är inte att lita på. Sådana personer kan lätt bli köpta för pengar.
Ett praktexempel på detta är girigbuken Bert Karlsson, som en gång var med och startade ett invandringskritiskt parti (Ny Demokrati), men som numera serverar halalmat till IS-terrorister och sympatisörer som invaderar landet. Enligt uppgift har denne vidrige landsförrädare kontaktat Invasionsvärket idag och erbjudit dem 1000 husvagnar för att husera invaderarna.

 
Ingen bild

Mattias

6 november 2015 06:20

@Thoralf
Tyckte bara det var lite märkligt, men du har säkert rätt.

 
Ingen bild

Tompa

6 november 2015 06:20

Kan den här lilla berättelsen få Realisten och Mattias mfl att förstå orsak-verkan?

http://www.d-intl.com/2015/03/19/nar-gar-godisbutiken-sverige-i-konkurs/

 
Svensson

Svensson

6 november 2015 06:52

Många medborgare i Sverige ser massinvandringen som ett hot,när dom riskerar att tvingas ut i arbetslöshet,och det är ingen hemlighet att mycket annat kommer bli sämre i Sverige på grund av massinvandringen.

http://https://svenssonsfunderingar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards