thoralf

Direktlänk till inlägg 1 november 2015

DAGS FÖR EN SD-MANIFESTATION

Av Thoralf Alfsson - 1 november 2015 23:45

Har träffat en hel del folk under helgen och jag har haft en del diskussioner. Både med sympatisörer, väljare och personer med helt andra åsikter. När man sedan lyssnar på Agenda och all annan nyhetsrapportering och vilka personer som får medverka i nyhetsrapporteringen blir man ganska utmatad rent psykiskt.


En slutsats kan man dock dra och det är att majoriteten och hela etablissemanget uppenbarligen har bestämt sig för att köra vårt land i botten. PK-fascismen är så mäktig att varenda liten småpåve dansar efter etablissemangets pipa. Väldigt tråkigt att gräsrötterna inte vågar ryta ifrån.


Imorgon kommer Migrationsverket presentera statistiken för oktober. Sannolikt kommer antalet asylsökande överstiga 40 000, därav ca 10 000 ensamkommande minderåriga. De akuta kostnaderna blir enorma men de långsiktiga blir astronomiska. När man hör journalister prata om kostnaderna så begriper man hur lite kunskap de besitter. För att inte tala om hur stor okunskapen och naiviteten är bland andra ”kunniga” personer bland allmänheten.


Det är nästan så att man för deras skull önskar 2 kronor högre kommunalskatt, statliga skatter vid lägre inkomster plus neddragen välfärd inom skolan, sjukvården och omsorgen. Dessutom höjd pensionsålder till 70 år för att kunna betala för alla ensamkommande barn som kommer vara sådär 80 år när de skall gå i pension, på grund av att de ljugit om sin ålder.


SD har nu dragit igång sin kampanj ”Upprop för folkomröstning”. Väldigt bra! Men jag saknar en sak, den stora manifestationen/demonstrationen som samlar 1000-tals människor där Jimmie Åkesson håller ett rykande och osande tal till folket. Jag hoppas att det kommer.


I valet i Turkiet verkar Erdogan gå mot en valseger. Jag tycker att Erdogan är en mycket obehaglig person. Av någon anledning tänker jag alltid på Hitler när jag ser Erdogan.



PS


I Kalmar kör vi från och med imorgon igång med öppet hus i vår partilokal varje måndag mellan 15:00 – 20:00. Antalet medlemmar ökar väldigt fort och vi vill gärna träffa de nya medlemmarna. För den som bor i Kalmar eller den som bor i våra grannkommuner men gärna vill prata lite politik med likasinnade så är ni välkomna på en fika hos oss.


Läs mer på vår Facebook sida ”Sverigedemokraterna Calmar” eller på vår webbsida.

 
 
Ingen bild

Demokratur

2 november 2015 00:04

Apropå frånvaron av folklig reaktion på rådande agenda att förstöra Sverige.
Jag skrev innan om min syn på folket i detta land men fick då bannor av en kommentator här på bloggen. Ser nu att Thoralf är inne på samma spår men med lite annat språkbruk... Gott så men själv är jag numera lätt uppgiven...

 
Ingen bild

w-son

2 november 2015 00:10

Lär nog bli omkring 40 000 för oktober. Siffran tom fredag var 37,165 och för de s.k ensamkommande var siffran 8 892. Enligt utländska media så är tydligen en ny våg av asylanter nu på väg norröver..... Skrämmande utveckling! Lägg sedan till denna kris en ekonomisk dito så får vi den perfekta stormen. Att folk inte inser vart hän det barkar är för mig en gåta. Fast. Jag var nyligen på besök på Södermalm i Stockholm. Ett reservat. Men jag tippar att även surdegshipsters på Söder så småningom kommer få känna av sin egen fantasi om det multikulturella helv... menar förstås himmelriket.

 
Ingen bild

Martin

2 november 2015 00:38

Ni klarar inte av det. Ni har låtit media spika fast er i för många ideologiska ord. Ni är spädbarn i era täta lindor.
Se! Dagens demonstration på sergels torg. Det är en demonstration!
Vad ni SDare skulle kunna prestera efter att ni har eliminerat SDU, tja, om jag fick se denna ledsamma och lismande kavalkad av de fåtaliga och de kuvade och de giriga och de lydiga och de opportunistiska, hur många de nu vore, så vet jag inte om mina tårar skulle komma sig av det tragikomiska eller av medlidandet. Men gråter gör jag, när jag ser vad ni har låtit er bli.

 
Ingen bild

SD 2002-?

2 november 2015 00:39

"ensamkommande"?

Du menar förmodligen insmugglade gruppkommande ankarbarn !

 
Ingen bild

Cosmuk Debris

2 november 2015 04:32

Satt vid datorn i kväll och skulle för en gångs skull titta på Agenda.

Efter 5 minuter orkade jag ta mig djävulen inte en sekund till. Min hjärna vägrade acceptera den erbarmliga hjärntvätten som SVT helt oblygt prånglar ut. Den som bara har tillgång till SVT och DN är det mycket synd om. De lever i en förljugen och obehaglig värld. Det går inte komma närmare hjärntvätt än så. Du skulle kunna sätta en förstaklassare som reporter och få ett bättre reportage. av Löfven än denne person som intervjuade Stefan Löfven.

SVT bryter mot alla regelverk det går att bryta mot
Skit i att intervjua politiker, det blir bara patetiskt och plågsamt för tittarna som inte får svar på en enda fråga. Att få höra ”vill vara tydlig”, ”konstatera”, ”möta väljarna i val”, Bygga Sverige starkt”, Jag är stolt”, ”Nya utanförskapsområdena” osv. etc. osv.är att betrakta som våldtäkt på hjärnan.


Ring Radiotjänst och avsäg er TV-licensen

Ring idag!

Radiotjänst
0771-91 00 04
http://www.radiotjanst.se/Kundservice/Skicka-ett-meddelande-till-oss/

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

2 november 2015 06:14

Apropå Turkiets president Erdogan. Karl'n har despotens drag, och har 'flippat ur' pga sitt sitt härskarego. Knappast en ny Hitler, däremot en ny sultan. Han drömmer om att återupprätta forna osmanska väldet, t o m oblygt uttryckt offentligt av sin partifrände i AKP, premiärministern Ahmet Davutoglu.

Lycligtvis fick AKP - i gårdagens nyval - det muslimska "rättvisepartiet", inte de 330 parlamentsplatser som krävs för grundlagsförändringar. Partiet uppnådde däremot egen majoritet, med runt 315 mandat, så nära var det. Erdoåan vill göra förändringar i konstitutionen, för att överföra makten till presidentskapet, och därmed avlöva parlamentet dess nuvarande maktposition. Redan har han dock uppvisat en nonchalans, och ostraffat brutit mot massor av författningens regler, där han ensam tronar i ett osannolikt marmorpalats i Ankara, innehållande 1000 rum (!). Nog kan man kalla det kejsarvansinne, och jag misstänker att han inte ger sig, förrän han knäckt de sista resterna av den bräckliga halvdemokrati, som kännetecknar landet, dessutom i tilltagande grad alltmer tillämpande rigorösare islam, där Erdoåan tillhör de bokstavstrogna, hårdföra bekännarna, som utesluter varje form av moderat uttolkning, det finns bara "ett islam", har han deklarerat. Det kommer att bli hårda tag framöver, mot den kurdiska minoriteten, och på minusidan finns även IS, som deklarerat krig mot Erdoåan. Att EU flirtar med 'sultanen' är illavarslande, och att ens överväga turkiskt medlemsskap vittnar om att även EU-imperiet bär på farliga kejsardrömmar, värre än dagens lerkoloss uppvisar.

 
Svensson

Svensson

2 november 2015 06:39

Jimmie Åkesson skulle kunna håla ett tal i Stockholm,så skulle man locka tusentals människor.För nu är en massa svenskar riktigt oroliga för framtiden,dessa svenskar behöver se att någon står på deras sida.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ulrika

2 november 2015 06:40

"Dessutom höjd pensionsålder till 70 år för att kunna betala för alla ensamkommande barn som kommer vara sådär 80 år när de skall gå i pension, på grund av att de ljugit om sin ålder." Ja det är ju alltid en tröst i eländet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 november 2015 09:14

Tittade på SVT,s Agenda igår. Bla. debatterade Hanif Bali (M) mot Röda Korsets generalsekreterare Elisabeth Dahlin. Maken till politiskt korrekt kvinna går nog inte att hitta utanför 7K. Röda Korset är absolut inget för en Sverigevän. Något för Granskning Sverige att agera i..

Hanif Bali tom ifrågasatte de ensamkommandes ålder (han är själv ensamkommande) och åldrarna 24 och 28 år nämndes. Moderaterna är tydligen mer och mer på väg att styra om sin invandringspolitik och närma sig SD. Då passar denne Bali bra som talesman.
Men är de att lita på? Mycket tveksam..

 
Ingen bild

Sanningen?

2 november 2015 10:41

@Martin, var själv på Sergels Torg, men besviken på att det inte var fler människor som törs demonstrera.

Dessutom var det lite si och så med förmågan att tala inför publik. Ingrid Carlqvist bör inför nästa gång praktisera talandets konst. Att bara läsa från ett papper ger inte ett seriöst intryck. Thorsell och den danske gentlemannen var duktiga talare, däremot.

 
Lassekolja

Lassekolja

2 november 2015 10:53

@Hulda mk1, jag satt och hoppades att kan Agenda möjligtvis ha "ramlat och slagit i huve´t" och hittat en Sverigedemokrat, eftersom "ensamkommande baaaaarn" skulle diskuteras men som vanligt satt man besviken där i TV-soffan. Tycker trots allt att Hanif Bali skötte sig relativt bra, det som stör mig är att så vågade ingen Moderat uttrycka sig under landsförrädare Barbar och det gör mig förbannad, ideligen detta hycklande!
Egentligen borde kontinuerligt sitta en Sverigedemokrat i kulissen vid varje nyhetssändning i svensk TV och korrigera alla felaktigheter, skönmålningar och rena lögner, som prackas på svenska skatte- & licensbetalare, iaf vid varje tillfälle när SD öht nämns, eftersom det då ofelbart alltid annars blir fel och/eller förvrängt! Sanning och verklighet blir allt svårare att förknippa med "fri och oberoende" publikservicemedia!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

J B Doe

2 november 2015 18:45

Nu meddelas att skjutningar och skottskador är 500% högre i Sverige än i de nordiska länderna sammantagna. Alla auktoriteter skakar oförstående på huvudet. Bl a framförs teorin att det beror på att den svenska polisen ev är inkompetent. Hoppas att svensken hemma i TV-soffan genomskådar detta och själv lägger ihop två och två.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards