thoralf

Alla inlägg under oktober 2015

Av Thoralf Alfsson - 18 oktober 2015 12:21

Jag är fruktansvärt upprörd och ledsen över att se hur mitt land förändras! Jag mår faktiskt riktigt illa när jag tänker på vilka negativa konsekvenser den rödgröna regeringens politik innebär för mitt land. Den rödgröna regeringen är en katastrof för mittland.


Hur har man lyckats manipulera en så stor andel av befolkningen i mitt land? Vi vet alla svaret! Svensk media med Wolodarski, Helin och Mattsson fortsätter bara med det som deras föregångare startade, nämligen undanhålla sanningen för sina läsare.


Svenskarna är det mest naiva folket i hela Europa, kanske i hela världen! Befolkningen låter inkompetenta och svenskfientliga politiker nedmontera mitt land. Uppenbarligen förstår man inte konsekvenserna av sitt eget handlande.


Men det som skrämmer mig allra mest är att så många svenskar inte vågar berätta vad man har för åsikt om invandringspolitiken. Man vågar inte berätta för familjen att man sympatiserar med SD, Man vågar inte berätta för sina arbetskamrater att man sympatiserar med SD, man vågar inte berätta det för sin arbetsgivare att man sympatisera med SD, företagare vågar inte berätta att man sympatiserar med SD.


Det har gått så långt att företagsledare som sympatiserar med SD går ut i media, på eget initiativ och uttalar sig positivt om dagens invandringsnivåer för att de är så rädda om sitt företag/organisation och  att förknippas med SD.


Så länge som alla dessa människor inte vågar stå för sina åsikter och om vårt land, kommer det bara gå nedåt för mitt land. Det som nu pågår kommer skattebetalarna få betala om inte landet skall gå i konkurs. Varenda krona kommer vi tvingas betala genom alla typer av skatter!


Det har uppenbarligen inte ca 80 procent av befolkningen förstått i mitt land!

 

Kent Ekeroth talade i Trelleborg igår. Kents tal börjar ca 24:30 in i klippet. Han pratar på samma tema!


ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 16 oktober 2015 22:42

Jag tror att de flesta inte förstår vilka kostnader som Migrationsverket utgör statsbudgeten. Det går liksom inte att ”ta in” hur mycket 20 miljarder kronor är i praktiken.


Jag har därför gjort en sammanfattning grundat på den kontoplan som används för bokföringen inom Migrationsverket. Jag tror att de är lättare att ta in vilken enorm miljonrullning, miljardrullning det handlar om i praktiken hos Migrationsverket om man ser hela listan!


Kom ihåg att dessa siffror gäller 2014! Kostnaderna för 2015 kommer bli extremt mycket högre.


Här nedan finns två bilder men för att se hela listan på drygt 400 rader får du gå in på följande länk.


 

 

ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 16 oktober 2015 01:42

Lena Mellin rasar i Aftonbladet över att Sverigedemokratiska riksdagsledamöter kommer kampanja i landet istället för att vara i riksdagen. Läs artikel.


”I stället för att sitta i riksdagen och utföra de arbetsuppgifter de är valda för att göra, ska ledamöterna ut och kampanja i landet. Gruppledaren Mattias Karlsson uppmanar SD-ledamöterna att vara så ”lite som möjligt” i riksdagen och så mycket som möjligt på andra ställen.

Det är upprörande. SD har för närvarande 49 ledamöter i riksdagen. De är valda till det finaste uppdrag man kan få, att bestämma över andra. De har ett förtroendeuppdrag som innebär att de bestämmer vilka lagar som ska gälla och vilka statliga skatter vi ska betala.

Men det jobbet tänker alltså SD-ledamöterna inte uträtta. De ska dela ut flygblad i stället.

Trots det kommer de att kvittera ut arvodet som från 1 november är minst 62 400 kronor i månaden.”


”Är det på allvar så Sverigedemokraterna tycker att våra gemensamma pengar ska användas? Till helt andra ändamål än de var avsedda för och framför allt inte för det man gör i riksdagen, förbereder och fattar för landet viktiga beslut? Det verkar så.”

 

Lena Mellin är djupt okunnig om verkligheten i riksdagen. Under mina fyra år i riksdagen förstod jag hur partierna i 7-klövern jobbar. Det normala arbetsdagarna i riksdagen är i huvudsak tis-tor. I stort sett alla utskottsmöten sker på tisdagar och torsdagar och i stort sett alla voteringar sker på onsdagen och torsdagen varje vecka.


Den stora skillnaden mellan SD och 7-klövern var att SD:s ledamöter alltid var närvarande vid voteringarna men det var alltid 30-50 ledamöter frånvarande från 7-klövern vid voteringarna. De var utkvittade. Vilket innebar att de flesta var ut i landet och träffade organisationer och väljare eller till och med på semester utomlands.


En av de allra värsta skolkaren från riksdagen är socialdemokraten Håkan Juholt!


Detta oskick har aldrig Lena Mellin haft några invändningar emot. När SD nu säger sig göra det som 7-klövern ägnat sig åt i åratal vaknar Lena Mellin. Vilket hyckleri!!


PS

Jag tror jag skall begära ut alla uppgifter från riksdagen om hur Håkan Juholt sköter sitt riksdagsarbete! Det skulle säkert bli ett intressant blogginlägg! Hur många tror att han gör skäl för sina 62 000 kronor/månad?


Av Thoralf Alfsson - 15 oktober 2015 19:54

Precis kommit till Sverige från Spanien och sitter nu på Arlanda och väntar på flyget till Kalmar.


Har också precis tagit del av Sverigedemokraternas presskonferens. Ett mycket bra initiativ och agerande från partiledningen.


Av Thoralf Alfsson - 14 oktober 2015 21:48

 


Under de senaste 7 dagarna har det kommit 2 361 ensamkommande barn enligt Migrationsverket. Många tror att dessa barn kommer från Syrien i huvudsak. Men så är inte verkligheten och det är också något som svensk media vägrar informera svenska folket om!


Faktum är att mindre än 10 procent av dessa unga män kommer från kriget i Syrien. Hela 75 procent kommer faktiskt från Afghanistan. Ett land som inte har något pågående krig. Pullfaktorn i Afghanistan är med andra ord väldigt stor!


Eftersom den sittande regeringen inte vill förändra något i invandringspolitiken kommer pullfaktorn bestå. Det innebär med stor sannolikhet att antalet så kallade ensamkommande barn kommer öka dramatiskt. Att komma från ett underutvecklat land till Sverige där allting serveras på silverbricka kan bara leda till en sak. Att fler vill bli serverade på silverbricka.


Vad gör den rödgröna regeringen när det kommer 10 000 ensamkommande varje månad? Hur många måste det komma i veckan innan Stefan Löfven begriper att det är en katastrof.


Skattebetalarna i Sverige har inget ansvar för människor i andra länder. Våra politiker har ett ansvar för den egna befolkningen i första hand, sedan kan vi i mån av möjlighet hjälpa andra människor i världen men då i första hand i sina egna länder eller närområden.

Av Thoralf Alfsson - 14 oktober 2015 14:07


Dags att kommentera dagens partiledardebatt. Jag anser att Jimmie Åkesson gjorde en mycket bra debatt idag. Jimmies eget anförande var väldigt bra och avslutning med ett yrkande om misstroendeförklaring mot finansminister Magdalena Andersson var riktigt skön.


Att Sverigedemokraterna innan debatten dessutom meddelade att man kommer stödja Moderaternas budgetförslag när SD:s eget budgetförslag har fallit sätter också press på övriga Allianspartier. Moderaterna och Sverigedemokraterna har 133 mandat i riksdagen och de rödgröna 159 mandat. Det räcker därmed att FP och KD (19+16 mandat) stödjer moderaternas budget för att fälla regeringens budget. Centerpartiet behövs med andra ord inte!


Sverigedemokraternas agerande har återigen satt stor press på Allianspartierna! Är de i opposition eller ingår i den rödgröna regeringens underlag? SD har återigen ställt frågan!


Idag har ägarna till OKG tagit beslut om att stänga två reaktorer vid kärnkraftverket i Simpevarp. Det är en följd av det budgetförslag och skattehöjningar (effektskatt) som de rödgröna beslutat. Är det en politik som M, FP och KD kan acceptera? Det gör det om de inte fäller Magdalena Andersson!


Fick besök av en fin härfågel på terrassen idag.

 


 


En riktig fågelskrämma skriver idag i Aftonbladet om partiledardebatten. Hon kallar SD för ett pajasparti. Hon är till och med orolig för finansmarknaderna, tillåt mig småle! Stor komik av denna fågelskrämma, Lena Mellin. Läs artikel.Av Thoralf Alfsson - 14 oktober 2015 00:10

 


Idag vill jag först och främst tacka för alla gratulationer på min födelsedag som kommit på kommentarerna på bloggen, via Facebook, mejl, sms och telefonsamtal. Känns väldigt härligt med alla dessa gratulationer och att så många samtidigt tackar för mitt bloggande.


Ett särskilt tack till min gode vän Anders E, som jag besöker i Spanien över min födelsedag och ett stort tack för en trevlig middag ikväll på Arte Cafe.


När det händer något utöver det vanliga (läs, Det finns ingen inhemsk svensk kultur!) brukar jag märka det i antalet mejl, sms, kommentarer på bloggen och inte minst telefonsamtal. Idag har det varit en sådan dag! Det kommer sannolikt hänga i några dagar också innan alla tagit in de senaste händelserna i sitt medvetande och förstått konsekvenserna.


Jag är fullständigt övertygad om att medlemsantalet och stödet i opinionen nu får ett rejält uppsving ännu en gång under de kommande veckorna. Jag gissar at vi ganska snart når 20 000 medlemmar i SD.


Jag hoppas att Jimmie Åkesson angriper både Löfven och Kinberg Batra i morgondagens partiledardebatt!


Vad är det för idiot Sveriges Radio hittat? Vem är Stefan Jonsson? När du lyssnar på klippet skall du komma ihåg att Stefan Jonsson företräder den rödgröna regeringen men också Alliansen!


Stefan Jonsson bevisade idag att en titel som professor innebär inte att man har alla hästar hemma!


Av Thoralf Alfsson - 13 oktober 2015 15:13

Jag vill tacka en av mina läsare för den statistik som han skickat mig angående partiledardebatten i SVT i söndagskväll.


Uppgifterna kanske inte är på sekunden rätt då det kan vara svårt att avgöra vem som talar när det käbblats eller när programledarna går in och försöker ge någon annan ordet. Men jag tror att siffrorna ändå ger en god uppfattning om hur programledarna missköter sitt uppdrag och ansvar när det gäller Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson.


Grafiken talar sitt eget språk!


 


 


Imorgon är det partiledardebatt i riksdagen och då gäller andra regler. Samma förutsättningar för alla om inte statsministern har någon minut extra i sitt inledningsanförande.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se