thoralf

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2015

49 MILJARDER KRONOR TILL MIGRATIONSVERKET

Av Thoralf Alfsson - 22 oktober 2015 09:53

I den budget som regeringen nyligen la fram uppgick anslagen till Migrationsverket till ca 20 miljarder kronor för enbart 2016.


Idag uppger Migrationsverket att deras budget måste förstärkas med 29 miljarder kronor!


Jag förutspår att budgeten för integration även måste höjas i motsvarande omfattning. Dags för Löfven, Romson och Fridolin att starta sedelpressarna på högvarv!

 

Grattis Sverige! Som man bäddar får man ligga!

 

Skyll inte på mig! Jag röstade på Sverigedemokraterna!


UPPDATERING!


Jag tror inte mina öron när jag hör detta berättas av Radio Kronoberg! Migrationsverkets verksamhetschef på asylförläggning måste sparkas. Eller är det så att personalen på asylförläggningar är instruerade att mörka brottsliga handlingar på asylförläggningar?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

22 oktober 2015 10:07

Det hela är sjukt, absurt, galet, vansinnigt, snudd på kriminellt, ofattbart, och en massa andra ord som inte passar i skrift...

 
Ingen bild

Sanningen?

22 oktober 2015 10:11

Frågan är hur många allvarliga och mindre allvarliga brott som aldrig rapporteras till polisen? I det här fallet läggs det förmodligen ner i brist på bevis inom några dagar.

Även polisen har lagt ner sin verksamhet mer eller mindre. Igår i nya Efterlyst så kallas 200-300 stenkastare och allvarliga brottslingar för en mindre klick av polisen.

 
Ingen bild

Pär Green

22 oktober 2015 10:19

Norge bevarar höga kostnader!

NRK räknar ut att de som nu kommer kostar 750 miljarder under sina liv i Norge, netto.

Hälften av utomvästliga invandrare är normalt i arbete efter tio år men nu kommer syrier som har mycket lägre utbildning så det lär bli dyrare.

Här ser ni NRKs beräkning:

Läs även detta från NRK och förhoppningsvis kan ni se videon.

Det som är uppenbart i Norge, får inte debatteras offentligt i Sverige.

Personligen anser jag att vi borde ha öppna gränser med mycket höga krav för att bli medborgare med alla sociala rättigheter, kanske ansöka först efter 25 år och då visa upp sin lönsamhet och hederlighet?

http://gunnarlittmarck.blogspot.se/2015/10/jamfor-nrk-med-sr-vad-galler.html

 
Ingen bild

World Traveller

22 oktober 2015 10:26

Titta på tv om invasionskrisen nu ni som kan. En varning bara, ni som har dåligt hjärta ombedes att inte titta.

190.000 registrerade ockupanter i år och kanske lika många som inte registrerat sig. Säkert ännu fler nästa år. 7-klövern skjuter upp krismötet tills imorgon (i förhoppningen om att allt löst sig tills dess).
Det vi varnat för angående konfiskering av svenskars sommarstugor och bostäder börjar nog närsomhelst nu.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 oktober 2015 10:38

Det är mycket prat och skriverier om tälten på Revingehed. MEN... Hur många timmars invandring kan de svälja..? En förmiddag, eller kanske någon timma till..?

 
Ingen bild

World Traveller

22 oktober 2015 10:57

Vansinnesdåd eller jihadistdåd på skola i Trollhättan. En lärarae och fyra elever skadade av svärdshugg. Gärningsmannen skjuten av polis.
Sverige blir allt mer spännande. Mångkultur kallas det visst.

 
Ingen bild

Hacke

22 oktober 2015 10:57

Låt oss aldrig glömma att den store regissören bakom kaoset vi nu ser i vårt land heter Reinfeldt. Han inte bara omsorgsfullt bäddade för detta som ett straff åt svenska folket utan lika omsorgsfullt planerade sin egen sorti och överlät under strikta förmaningar åt Löfven att handlägga kaoset. Och det har Löfven som bekant inget emot utan tvärtom tagit varje tillfälle till strid för att förvärra mot den snabbt nalkande katastrofen.

Såg precis presskonferensen med Magdalena Andersson och Morgan Johansson. Där uteslöts inget när det gäller besparingar, lån och indragna reformer för att finansiera det egenskapade helvetet. Men det är uppenbarligen så här 7-partiet vill ha det i sitt nya Sverige. Så lång ifrån mitt och två miljoner andras Sverige man kan komma.

 
Ingen bild

Den heliga bluffen

22 oktober 2015 11:13

Om det nu vore så bra att vi hade en egen sedelpress.
Rätten att trolla fram "pengar" ur tomma intet har den ewige tagit sig. Regimen lånar dessa "pengar" mot juridiska åtaganden att vi skattebetalare och kommande generationer ska betala tillbaks med blod, svett och tårar med räntans hävstång..
Med detta förslavas vi mer under den ewige som använder sina "pengar" till att köpa upp våra reala tillgångar.
Våra naturresurser, våra företag, våra skapade varumärken och innovationer mm etc..

 
Christian Andersson

Christian Andersson

22 oktober 2015 11:24

Migrationsverket är delvis självfinansierat. Migranterna jobbar nattskift i mörkrets skydd och sitter och vilar sig på dagarna.

"Tågtrafiken står still på södra stambanan mellan Norrköping och Linköping. Orsaken är en kopparstöld i Kimstad, sydväst om Norrköping. Avbrottet påverkar pendeltågstrafiken i Östergötland, och även fjärrtågen mellan Stockholm och Malmö.
– Stölden upptäcktes i vid klockan åtta i morse. Det är kopparledning som finns i spåret som har stulits, säger Jonas Bruce vid Trafikverket till TT. Enligt Trafikverket är prognosen att sträckan ska vara farbar omkring klockan 11, meddelar Östgötatrafiken." svt.se

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ost/kopparstol

 
Ingen bild

Demokratur

22 oktober 2015 11:45

Det totalitära Sverige har påbörjat sin dödsmarsch. RIP, Sverige. Kul så länge det varade.

 
Cavatus

Cavatus

22 oktober 2015 12:19

Sverige krackelerar mitt framför mina ögon! Svärdsdåd på invandrartät skola i Trollhättan. Massimmigration - snarare ockupation - i Sverige med politikernas goda minne (allt för att jävlas med Sverigedemokratiska väljare). Sist det var ständiga tevesändningar och kris var efter Ikea-morden, även där en icke-svensk som iscensatte dådet.

Intressant i sammanhanget och ett bevis på medias dubbla agendor för att dupera och beslå svenska folket med lögner, är att i rapporteringen om skoldådet i Trollhättan sägs det att det inte handlar om barn. Märk väl att skolan är en F-9-skola, med barn från 6 år till 16. De berörda är alltså inte barn. Med andra ord är de ungdomar, eller vadå? MEN! De s k ensamkommande barnen är ALLTID barn, hur rynkiga och gråsprängda de än är. Där har vi hyckleriet i alla sin glans!

Det som sker framför mina ögon är helt förskräckligt att tvingas åse. När ska politikerna vakna och se sambandet mellan allt detta våld och den migrationspolitik de för?

Jag rekommenderar att läsa Dick Erixons blogg. Han har verkligen vaknat på senaste tiden och kallar riksdagen för en kommunistisk lekstuga. Ord och inga visor.

http://erixon.com/blogg

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

22 oktober 2015 12:29

Migrationsverket spår att det kan handla om 190 000 asylanter som tagit sig hit innan årsskiftet. Detta motsvarar i stora drag befolkningen i Kronobergs län som uppgick till 189 128 personer
(enl. SCB-statistik 1/1 2015)

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 oktober 2015 12:44

"Det är inte hållbart". Så säger en minister i våran regering om asylinvandringen.
För att konstatera det behövs ingen välbetald minister. Det konstaterade jag och många andra för många år sedan..

Trollhättan: Innan vi vet vad som verkligen har hänt är det ingen ide med spekulationer, men man anar...

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 oktober 2015 13:00

Just nu över 4000 besökare på Avpixlat. Händelsen i Trollhättan ligger säkert bakom många av besöken. Gammelmedia tappar hela tiden i trovärdighet..

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 oktober 2015 13:19

Det nya Sverige visar sig nu på Sveriges Radios hemsida angående den tragiska händelsen i Trollhättan. Där går att läsa också på engelska, finska och.....på arabiska...

 
Ingen bild

World Traveller

22 oktober 2015 13:39

Svetsarn tar visst regeringsflyget ner till Trollhättan. Då kanske gärningsmannen är svensk och offren invandrare, annars skulle han nog aldrig göra så.

 
Ingen bild

Göta

22 oktober 2015 14:50

@World Traveller (13:39)

Du har tydligen rätt i dina funderingar World Traveller (som vanligt).

Verkar vara en svensk kille i 20-årsåldern, som tydligen klätt ut sig till Star Wars-figuren Darth Vader.

 
Ingen bild

Janne

22 oktober 2015 15:09

Först breivik, sedan Mangs och Trollhättan.

Vad görs internt i partiet för att stoppa det sverigedemokratiska mördandet?

Thoralf Alfsson

22 oktober 2015 15:21

Janne

Är du helt tokig?

Vilket parti skall vi skulden för IKEA-morden eller gruppvåldtäkten i Mariannelund eller på Finlandsfärjan.

Vilket parti har skulden för alla skjutningar och mord i våra storstäder?

Med sådana som dig lär våldet fortsätta!

 
Ingen bild

World Traveller

22 oktober 2015 15:34

Sinnessjuka media och 7-klövern. Vad var det för fel på det Sverige vi hade när jag växte upp? Varför skulle vi tvunget bli ''mångkulturella'' och lägga ned mentalsjukhusen? Utan ''mångkultur'' och med en fungerande mentalvård så hade vi fortfarande legat i topp industriellt, teknologiskt och välfärdsmässigt med ett fungerande försvar.
Nu sitter vi här med motsättningar mellan svenskar och invandrare där båda grupperna känner sig diskriminerade, motsättningar mellan olika religiösa invandrargrupper, motsättningar mellan olika grupper av svenskar, motsättningar mellan olika kriminella grupperingar och som grädde på moset så har vi hundratals stackare som är psykiskt sjuka och mår dåligt och i värsta fall har tvångstankar om att mörda folk eller som i regeringens fall tvångstankar om att byta ut ett folk mot ett annat.
Vad fan vi göra för att ställa allt tillrätta igen? För de ansvariga, media och 7-klövern lär ju inte göra det.

 
Tobbe S

Tobbe S

22 oktober 2015 15:42

Vansinnesdåden i Trollhättan
När två oskyldiga svenskar mördades på IKEA av en desperat afrikan, som ville hämnas ett avisningsbeslut, sa regering och riksdagspolitiker ingenting...
Idag när flera oskyldiga invandrare mördas och lemlästas på en skola av en desperat svensk, som vill hämnas, åker Löfvén i expressfart ner till Trollhättan för att visa sitt deltagande.
Min sammanfattning om våra regeringsmedlemmar och våra riksdagspolitiker: Skitstövlar! sjufalt Skitstövlar!!

http://jrqs

 
Ingen bild

Christian Andersson

22 oktober 2015 15:48

Det brinner i Sverige. Men vem är det som tänder på? Tänder eld på romernas läger, tilltänkta asylboenden och inte minst moskéer? Jag vet inte vilka de är men jag tror inte att det är sverigedemokrater.

Det brann härom natten. I ett garage med plats för fler än ett hundra bilar. Två bilar blev totalförstörda och uppemot hundra skadade. Det var ingen riksnyhet. I de stora tidningarna stod det att läsa om andra bränder. Jag vet inte vilka de var som tände men jag vet var de kommer ifrån.

Min bror ligger på sjukhus just nu. Han fick sitt lilla hus länsat och sönderslagit nu i helgen. Jag vet inte vilka de var men jag vet var de kom ifrån. Det är omöjligt för honom att flytta hem igen. Har ni en sjuk bror kanske ni förstår.

Jag stannade och släppte en man och en flicka över vägen i går. Han nickade och flickan log. Jag vet vilka de är och varifrån de kommer. Flickan i sin kappa är så lik sin syster.

Flickan gjorde mig glad med sitt leende. Annars är jag jävligt ledsen just nu.

 
Ingen bild

Quo vadis

22 oktober 2015 15:57

Migrationsverket mörkar barnvåldtäkt. Fullkomlig vidrigt, dessutom brottsligt! Ansvariga chefer på Migrationsverket borde avgå och asylförläggningens chef hamna bakom lås och bom!!!!

 
Ingen bild

Demokratur

22 oktober 2015 17:40

@Janne
Sök vård. Det finns hjälp för personer med psykiska problem av det slag du verkar lida av.

 
Ingen bild

Lotta

22 oktober 2015 17:41

Precis lyssnat på inslaget från radio Kronoberg. Där har ni den verkliga islamofobin. Ryggradslösa myndighetspersoner som döljer våldtäkt. Man är så livrädd för islam och delar av dess utövare att de hellre skyddar våldtäktsmannen och försöker dölja brottet än värnar offret. Vidrigt.

 
Ingen bild

Koltjak

22 oktober 2015 18:05

Solklart fall av skyddande av brottsling låter det som. Hoppas innerligt att detta är polisanmält. Såna ärkeidioter!

Det mest skrämmande är kanske egentligen att det här kanske bara är toppen av ett isberg. Vem vet om det är massor av liknande brott som aldrig ens anmäls om man på asylboendena har den här inställningen!

Så här står det i lagen:

11 § Om någon döljer den som förövat brott, hjälper honom eller henne att undkomma, undanröjer bevis om brottet eller på annat dylikt sätt motverkar att det uppdagas eller beivras, döms för skyddande av brottsling till böter eller fängelse i högst ett år.

För skyddande av brottsling döms också den som undanröjer bevis om brott som är föremål för ett rättsligt förfarande vid Internationella brottmålsdomstolen eller på annat dylikt sätt motverkar att det uppdagas eller beivras.

Är brottet grovt, döms till fängelse, lägst sex månader och högst fyra år.

Den som inte insåg men hade skälig anledning att anta att den andre var brottslig, döms till böter.

Ansvar ska inte dömas ut om gärningen är att anse som ringa med hänsyn till gärningsmannens förhållande till den brottslige och övriga omständigheter. Lag (2009:1281).

Thoralf Alfsson

22 oktober 2015 20:43

Delar helt och fullt din uppfattning att ansvariga på asylförläggningen som förflyttade den häktade skall anmälas för skyddande av brottsling.

 
Ingen bild

Fredde

22 oktober 2015 19:48

Ligger Avpixlat nere?

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

22 oktober 2015 20:25

Det som hänt på asylboendet är tveklöst något som verkligen borde lasgföras.Vad jag kan förstå av Migrationsverkets agerande. Eller icke agerande i ärendet är detta att se som skyddande av brottsling. Platschefens fortsatta ställning inom staten måste nogsamt övervägas. En helt annan utveckling för denna person utanför lönelistorna måste absolut eftersträvas. Inte tu tal om annat där. Ärendena måste båda två upp på tingsrättens bord medels omedelbar expedition

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

22 oktober 2015 21:00

Det finns vissa saker man önskar att man inte visste, detta med den 3åriga barnet var ett sådant. Att SR tog upp det? Klart att de ska anmälas. Vad jag önskar våldtäktsmannen skriver jag inte...

 
Ingen bild

Lotta

22 oktober 2015 21:53

Ja vad kan man säga? Har precis lyssnat på Magdalena Andersson i Aktuellt. Som så många gånger förr säger hon att Europa måste ta sitt ansvar att ta emot asylsökande. Struntprat eftersom Sverige inte har någon bestämmanderätt över vad andra EU-länder ska och inte ska. Vår "store statsminister" sägs ha ett bra samarbete med Angela Merkel i Tyskland. Ett Tyskland som sänker bidragen till asylsökande och inför gränskontroller för att minska invasionen vilket svenska politiker inte gjort. Hörde att EU-länderna gemensamt skall ta emot 160000 asylsökande fast det går tydligen trögt. Från Italien som de flesta kommer nu har endast en handfull skickats vidare till ett annat land, gissa vilket? Jo Sverige så klart. Vi skall ju ta emot 190000 bara i år så det är klart att vi som enda land skall ta emot de som EU-länderna skulle dela på. Kommentatorn trodde inte att de 160000 skulle komma vidare till något annat EU-land under överskådlig tid. De andra EU-länderna behöver inte lyfta ett finger så länge Sverige utan prut tar emot alla.

 
Ingen bild

Hulda

23 oktober 2015 14:11

Når jeg leste dette i går så ble jeg så forferdelig sint og lei meg at jeg måtte slå av laptoppen og gå meg en tur ut.
Det er så vidrigt og stygt at jeg finner ikke ord. Så kommer en tanke til meg...blir det sånn i Norge også? Kommer myndigheter til å dekke over grusomheter begått av innvandrere for å ikke ødelegge bildet av det vellykkede eksprimentet? Hvor mange fler slike syke hendelser har skjedd som ikke er rapportert?

 
Ingen bild

RobertSt

24 oktober 2015 21:41

World traveller: "Då kanske gärningsmannen är svensk och offren invandrare, annars skulle han nog aldrig göra så."
Det är bara att gå tillbaka till IKEA-morden, åkte han till Västerås då? Nej, han skickade en minister. Detta brukar jag kalla för 'signalpolitik'. Det spelar ingen roll hur bra skäl han hade att inte resa till Västerås, det borde han ha förstått, ställt in sina andra engagemang och rest ned. Men nej, det var ju fel personer som dödades av fel person. Så tolkar jag det iallafall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se