thoralf

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2015

BLUDDER AV BATRA

Av Thoralf Alfsson - 19 oktober 2015 00:00

Vilket bludder av Anna Kinberg Batra i kvällens Agenda! Hon säger egentligen inte ett enda dugg, utan det är endast ett innehållslöst bludder. Hon menar ju inte allvar eftersom Moderaterna inte vill ta över makten förrän tidigast 2018.


Hur kan någon moderat ha förtroende för Anna Kinberg Batra? Att 21-23 procent av Sveriges befolkning fortfarande väljer Anna Kinberg Batra är en gåta för mig!


Det är jäkla tur för Sverigedemokraterna att inte Finn Bengtsson är partiledare för Moderaterna. Vi var bänkgrannar i riksdagens kammare och jag har därför pratat en del med Finn under förra mandatperioden. Jag har stor respekt för Finn Bengtsson.


Den Palestinska ambassadören svarade mycket beklämmande på de frågor som ställdes. Tråkigt att programledaren inte vågade pressa henne hårdare. Hon svarade dessutom med rena lögner vilket inslaget före intervjun visade. Men intervjun visar att palestinierna inte har något intresse av att få stopp på dödandet i Israel.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bertil

19 oktober 2015 00:55

Märkligt hur AKB under moderatstämman hade en helt annan framtoning. Då lät det på henne som situationen var ohålIbar.
När hon sedan i Agenda får frågan om deras nya politik innebär en minskning av dagens nivåer så körde sitt mantra av icke-svar. Helt uppåt väggarna att människan inte ens törs stå för vad hon förmedlat tidigare under dagen.
Moderaterna har en hel del att jobba med om man säger så.

 
Ingen bild

Groucho Marxist

19 oktober 2015 01:11

Sjuklövern tror att vi importerar högutbildade akademiker (typ veterinärer). Sanningen är en helt annan:

https://twitter.com/RolandXSweden/status/655707714870489088

OBS! Känsliga personer bör inte klicka på länken.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 oktober 2015 02:01

Lyssnade(tyvärr)på Ebba Busch Thor på svt.se.

Hörde också brottstycken av vad AKB sa på Moderaternas stämma.

Det är ren tortyr att lyssna på dessa varelser. Man vill bara skrika rakt ut!

EBT kan överhuvudtaget inte vara konkret eller hederlig på en endaste punkt. AKB är nog det mest okarismatiska och robotaktiga jag NÅGONSIN hört och sett. Hon är en erbarmligt eländig talare. Hon är en katastrof helt enkelt. Inleder med ”vill vara tydlig med” eller ”konstatera”, "bygga Sverige starkare” och avslutar elegant med ”redo att möta väljarna”


Hon är lika retoriskt skicklig som ett kassaskåp är smidigt. Hon är också lika karismatisk som en bokhylla är vig.

Det är i sanning tortyr för de som tvingas lyssna på eländet.

Det är en förbannad tur man inte har TV.

Jag rekommenderar det!
Ring Radiotjänst
0771-91 00 04

 
Ingen bild

Strategen

19 oktober 2015 06:52

Det börjar bli mer och mer uppenbart att Alliansen INTE vill ha makten. Vad Stefan Löven & co inte förstår är att dom används som nyttiga idioter för att slutföra det Reinfeldt påbörjade, dvs använda invandringen som murbräcka för att överbelasta välfärden så den till slut avskaffas. Samt att lägsta lönerna ska pressas(sänka trösklar). Nu gör dom rödgröna jobbet åt Alliansen som slipper sitta med Svarte Petter(invandringen)och själv behöva göra nedskärningarna. Åkesson och SD måste börja pressa alliansen på detta som nu mer är så uppenbart. Svenska väljarkåren blir grundlurad av Moderaternas egentliga Agenda.

 
Ingen bild

Tony

19 oktober 2015 07:18

Palestinier när på en sjuk dröm att man ska utplåna
Israel från kartan, och tyvärr har dom hjälp av sådana
länder som Sverige som med feta bistånd ser till att
landet kan förses med otaliga mängder vapen, och deras
hat mot Israel är väl det första som ett barn i Palestina
får lära sig. Alla bistånd till landet borde sänkas
kraftigt så länge dom föredrar att använda bistånden till
vapen istället för att utveckla landet.
Den Palestinska Ambassadören slingrade sig som en orm
på dom långt ifrån skarpa frågorna som ställdes.
Däremot Fick Israels ambassadör in ett par käftsmällar
till Svensk Media för deras alltid Propalestinska
hållning i konflikten!Välgörande!

 
Ingen bild

OH

19 oktober 2015 08:06

Eftersom det påstås att det bland de invällande skarorna finns många läkare vore det lämpligt att dessa tog hand om sjukproblemen hos sina invällande kompisar.Det skulle även resultera i att vi slapp dyra tolkar.
Vem orkar lyssna på Moderaternas ledare Tjatra.

 
Ingen bild

SM811

19 oktober 2015 08:09

Hela Alliansen är falsk.
https://www.youtube.com/watch?v=Mnk1Q2m31Lo

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 oktober 2015 08:29

Moderaterna och KD går balansgång på slak lina nu. Hur hålla kvar de som är på väg till SD och hur få tillbaka de som lämnat för SD. Samtidigt måste man hålla en rejäl rågång mot "rasismen"...
Hörde också den Palestinska ambassadören. Det enda positiva med henne var att hon inte var inlindad med tyg runt huvudet. För övrigt, bara tragiskt.

 
Ingen bild

Lena

19 oktober 2015 08:31

Bludder är väl det rätta ordet för de icke-uttalanden som AKB gjorde igår på Agenda. Jag satt mest och skrattade åt programledarer Anders Holmblads "minspel". Den mannen behöver inte ens öppna munnen, för man kan läsa i ansiktet precis vad han anser om AKB och hennes bludder. EBT är inte så långt ifrån icke-uttalanden hon heller. Nej de har långt till Annies vassa framtoning. Tyvärr är ju Annie en förrädare av klass och en kall cyniker. Så ingen av de kvinnliga partiledarna i Sverige är något att bygga på.

Vad gäller Israel-Palestina konflikten tänker jag inte gå in på den. Man känner bara SUCK, orkar inte uppbåda energi i deras galenskaper. Men förstår att Israel faktiskt måste försvara sina oskyldiga medborgare som står vid en busshållplats och blir angripna av knivmän. Värre än det kan jag inte tänka mig ett samhälle.

Här en artikel om en asylsökande kvinna från Djibouti, Afrika skulle jag tro som är påtänd, och tänder på asylboendet m m. För det blir hon inte utvisad!!! Nog har rättsväsendet här i landet något att arbeta med! Det skulle ju var fint om de kunde göra det de är ålagda till! De asylsökande tror att de kan göra vad som helst - det finns knappt straff här i landet och det är därför de "tar ut svängarna" när det gäller sina brott. De känner sig så säkra som de kan bli.

http://avpixlat.info/2015/10/18/kvinna-domd-for-mordbrand-pa-asylboende/#more-157921

 
Ingen bild

World Traveller

19 oktober 2015 08:35

Nu i morse sa min irakiske förare att en av dom som drog till Sverige redan är tillbaka i Basra för att hämta sin familj (fru och tre barn). Han anlände med ett svenskt provisoriskt främlingspass och har redan fått en lägenhet och är lovad ett hus när han får över sin familj till Sverige. De kommer troligen att åka nu till helgen och de kommer som anhöriginvandrare och räknas därför inte in i statistiken som asylsökande. Nu går det undan med folkutbytet.

 
Ingen bild

Tiketike

19 oktober 2015 08:48

Nu varnar allt fler ekonomer och bedömare för konsekvenserna av asylinvandringen. För en genomsnittlig löntagare innebär det 6 000 kronor mer i skatt per år.Men det blir värre än så, SKL har nämligen använt sig av gamla siffror, kraftiga nedskärningar av välfärden är ett troligt scenario. När ska de styrande våga säga stopp???

http://nyheteridag.se/ekonom-flyktingvagen-pa-vag-knacka-sveriges-ekonomi-sa-mycket-hojs-skatten/

 
Ingen bild

SDare

19 oktober 2015 09:03

Håller med Cosmik Debris. Förbannad tur att man inte har TV.
Radiotjänst skulle inte haft många kronor om folk slutat att vara så fruktansvärt fega. Säg upp skiten!! Vad kan hända? Faktiskt absolut ingenting förutom mer pengar i din plånbok.

 
Ingen bild

Skojet bara värre

19 oktober 2015 09:27

I PK-medias kampanjjournalistik gör man allt för att måla upp en positiv bild av miljöpartiet. Men vad är det för god miljöpolitik med ett språkrör som är en fara för andra?
Se själva:
http://www.exponerat.net/legendarisk-miljopartist-fick-fangelsedom-i-hovratten/

 
Ingen bild

Harry

19 oktober 2015 09:34

Mrs Jekyll och Mrs Hyde är en bra beskrivning på denna kappvändare!

 
Stig Rydmark

Stig Rydmark

19 oktober 2015 12:37

Bengtsson har ju nyligen uttalat att sverigedemokrater är främlingsfientliga så SD har nog inget att frukta från det hållet.

http://HTTP

 
Ingen bild

Lena

19 oktober 2015 17:27

Granskning Sverige: Så styr Socialdemokraterna media & opposition.
När Johan frågar TTs chef om varför ingen journalist står med sitt namn för artiklarna, så svarar han; ja men det är så det fungerar i Sverige...

https://www.youtube.com/watch?v=xciR5xyedyk#t=1557

 
Ingen bild

Stig Rydmark

19 oktober 2015 22:43

Måste rätta mitt tidigare inlägg: Bengtsson beskyller SD för att vara rasister, en ful fisk du hade som bänkgranne Thoralf.
En riksdagsman som inte ser till Sveriges bästa är en landsförrädare som endast förtjänar vårt förakt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se