thoralf

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2015

VILKET ANSVAR?

Av Thoralf Alfsson - 9 oktober 2015 11:12

Regeringens presskonferens en stor besvikelse. Tältläger var regeringens svar!


Handlingsförlamningen kvarstår och budgetunderskottet exploderar! Islamiseringen av vårt samhälle accelererar i raketfart! Kraven på sharialagar kommer öka! Ett parti som bara vänder sig till muslimer kommer snart vara en verklighet!


Kollapsen har nu inträffat och erkänts av regeringen och kommer nu expandera i samhället på alla nivåer. Samhället och välfärden kommer implodera. Den rödgröna regeringen sänker Sverige!


Regeringen undviker att prata om kostnaderna. Men framförallt hur detta skall finansieras!


Vad har Sverige för ansvar för konflikterna i Afghanistan, Iran, Irak, Ukraina, Syrien, Palestina, Somalia, Mali o.s.v Vilket ansvar?


Vilka inkompetenta politiker som styr Sverige idag!


Den viktigaste åtgärden idag är att införa TUT, temporära uppehållstillstånd!


Om man införde TUT skulle en regering ha en viss handlingsfrihet. Det obehagliga är att Migrationsverket beviljar fler och fler permanenta uppehållstillstånd. Möjligen beror det på den pressade situationen på Migrationsverket och att handläggare hellre friar än fäller en asylsökande.


Så här ser utvecklingen ut om man undantar Dublin ärenden.


 


Backar vi tillbaka ända till 2011 så förstår säkert alla hur den humanitära stormakten Sverige utvecklats under regeringarna Reinfeldt och Löfven. Givetvis har regeringen skickat direktiv till Migrationsverket!


    PS

För något år sedan gjorde jag en undersökning över varifrån mina läsare kommer och det vore intressant att se hur detta utvecklats under det senaste året. Så det vore intressant om du/ni även svarade (klickade i) ert alternativ i högermarginalen på bloggen vid rubriken "Omröstning".

 
ANNONS
 
Ingen bild

sarak

9 oktober 2015 11:44

VARFÖR HÖRS INGET FRÅN SD???

 
Ingen bild

Erik

9 oktober 2015 12:00

Å andra sidan, när regeringen startar PUT-pressarna, då är det möjligt att alla PUT blir lika mycket värda som Zimbabwedollar.

 
Ingen bild

kalle

9 oktober 2015 12:19

alla förstår att Sverige inte kommer att överleva detta vansinnesprojekt-Totalinvandring.
dom säger det finns inga bostäder, det finns inga resurser i nuläget för skola, sjukvård, ingenting.
men det skall skaffas fram!

varför har integrationen inte fungerat under 30 år ? men nu skall det plötslig bli möjligt!

dom kan inte svara på vart skattepengarna skall tas.
dom kan inte svara på hur 6000 personer skall kunna avvisas, när det aldrig förut fungerar med avvisningar. mottagaländer tar ju inte emot folk som inte vill eller vet vart dom kommer ifrån!

det blir ju att alla som kommer till Sverige blir kvar här. till och med en illegal har ju blivit Civilminister i Sverige!

detta sade Reinfeldt i sitt "öppna ditt hjärta tal" det kommer inte finnas några resurser till välfärd. allt skulle gå till massinvandringen.
så detta är ju planerat sedan länge. men nu börjar det!

 
Ingen bild

Kent Agent

9 oktober 2015 12:24

Hur går det med uppvärmingen av alla tältläger i vinter? Tysk brunkol ala vattenfall. Nu kommer säkert vindkraftverken bli lönsamma igen, är miljöpartiet inblandade blir det varannan kol och varannan kilowatt vindkraft. 10 000 i tältläger undrar vad brandsäkerheten säger om det. Något Löften missar kommer han att anställa några sex-workers åt dessa hormonstinna män eller kommer vi ta förstaplatsen för flest våldtäkter per capita 2016! Han har ont i ballarna inge sex på tre dagar. https://www.youtube.com/watch?v=aiYi63nx1EI

 
Ingen bild

Sanningen?

9 oktober 2015 12:30

@sarak, fel forum att ställa den frågan. Thoralf gör allt han kan och blir utsparkad. Ställ frågan till Åkesson och Karlsson, de är ytterst ansvariga för tystnaden. Eller de kanske är fullt upptagna med att konspirera?

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 oktober 2015 12:31

Nu kommer SD att öka sitt väljarstöd med minst 5% omgående. Hörde det mesta av presskonferensen och tänkte: -HERREGUD, HUR TÄNKER DE...?????

 
Ingen bild

kalle

9 oktober 2015 12:35

allt de pratar om kretsar kring en fantasivärld där allt fungerar som på räls.
men politiker säger att det är naturligt att brottsligheten ökar när befolkningen ökar. har de några planer på hur de skall beskämpa brottlighet. och bedrägerier och missbruk av förmåner.

kommer ekobrottsmyndigheter, polis slippa nedskärningar.

man kan ju se hur politisk korrekta myndigheter struntar i allt som kan påvisa att totalinvandringen inte fungerar.

1a blir väl att diesel ständigt stjäls från uppvärmningen av tältläger. och hundratals är hysteriska när de fryser. och polis får inte göra nåt pga öppna gränser för eu migranter.

det blir total KAOZ i flera år framåt

 
Ingen bild

Stefan

9 oktober 2015 12:43

Även om jag innerst inne inte trodde på det så hade jag hoppats på någon åtgärd som begränsar invandringen, i stil med "Luciabeslutet", men vi fick bara floskler och svammel... Vad väntar regeringen på, att det ska bli den 13:e december?

Det mest konkreta beskedet var att man kommer konfiskera alla tillgängliga lokaler och dessutom upprätta tältläger. Tror någon att asylsökarna kommer acceptera det? Det händer ju titt som tätt att de vägrar lämna bussen för att herrgården de ska bo i inte ligger centralt nog...

Man får hoppas att beskedet om tältläger snabbt sprider sig till omvärlden så att lycksökarna vänder sig någon annanstans. De få verkliga flyktingar som kommer direkt från krigszoner till Sverige nöjer sig säkert med tält en tid och dessa kan vi gott ta emot.

Fortsätter det komma 1000-2000 asylsökare per dag så kommer det ta en ända med förskräckelse och det ganska snart. Det är synd om det ska behöva gå åt helvete på riktigt men det är på väg att ske. Kanske är det vad som krävs för att folk ska vakna upp och inse situationens allvar.

 
snoffsan

snoffsan

9 oktober 2015 12:48

Ja du Thoralf, du efterfrågar ansvar från regeringen. Det slutade jag tro på samtidigt när DÖ skapades.
Ansvaret hade varit ett nyval, för att få en stark regering, ett starkt styrande, en regeringen för framåt i tiden.
Men Löven likt ett trumpet barn, klamrar sig fast vid klätterställningen och vägrar släppa taget, han skulle bli statsminister till varje pris, kosta vad kosta vill.
Idag ser vi resultatet.
Själv har vi hjälpt att flytta och köra några av våra barndomskamrater till ett av våra nordiska länder i veckan. Ett par som byggt sitt hus för egen hand, egna pengar, med blod,svett och tårar. Ett hus som var menat för en trygg och skön ålderdom, med barnbarn tassandes på golven.
En trädgård som det planerades för med lekstuga och gungor.
Deras barn flyttade efter sin utbildning ut från Sverige, finns inget för dessa här. Varken jobb eller bostad.
Nu har familjen återförenats igen.
Vi mister för tillfället mängder av svenskar, med goda utbildningar, starka ekonomier, som behövs för en trygg framtid i landet. Istället importerar vi människor utan utbildning, människor som inte förstår hur landets lagar fungerar, som inte bryr sig om skolor, som faktiskt inte bryr sig ett skvatt om någonting, bara bidrag och extra mycket allt.
Alla dessa livsfarliga män som väller över gränserna utan ID eller papper, dessa svårt och djupt kriminella, som aldrig kommer anpassa sig till ett civiliserat samhälle. Dessa som våldtar, rånar och misshandlar utan att ens blinka. Vad har mesen till svensk för en chans mot dessa i framtiden? Ingen alls.
Hösten står vid dörren och knackar på , det blir allt kallare och blåsigare, framförallt mycket mörkare. Mörker som man börjar fasa över.
Ett mörker man undvikit att gå ut i detta året.
Snart gör vintern sitt intågande också. Tältläger säger Löven. Sverige kan vara trevligt att tälta i på sommaren. Men vintern? Hur i jösse namn tänkte Löven ? Ursäkta, tänkte inte alls. Skall han trolla fram medelhavsklimat nu också? Är Löven medveten om att det kommer bli ganska svinkallt i tälten?
När dessa turister som kommer hit kräver hotell och herrgårdar att bo på, eller bästa är ett eget stort hus. Hur skall han få dessa att krypa in i ett tält, om det blir minus 20 grader?
Det är bara att inse att Löven och hans kompisar har tappat kontrollen totalt, det är kört på alla plan.
Hur Löven skall lösa detta om fler svenskar börjar resa ut och lämna landet, övergår mitt förstånd. Mindre skattepengar till staten, mindre till bidrag.
För inte skall Löven tro att dessa kommer att börja jobba, med de slavlöner han har i åtanke, kommer aldrig att hända.
Samtidigt kommer landet vara så svårt kriminaliserat att turister kommer att vara ett minne blott.
Lika bra att börja titta utåt från landets gränser. Löven vill inte ha några jobbande, skötsamma och skattebetalande svenskar.

http://7wm2zu47tu

 
Ingen bild

kalle

9 oktober 2015 13:01

CIA- köpte Toyota bilar till sina Proxy-krigare.

http://www.friatider.se/cia-levererade-toyota-bilar-till-syriska-rebeller

Således är det ju USA som skapar flyktingströmmarna.
finns troligen avtal mellan 7 klövern och pentagon att Sverige skall ta emot flyktingar.

varför skulle Obama annars vilja göra statsbesök i lilla Sverige?

kanske regeringen får pengar för detta.
dom kommer aldrig tala om hur de skall få fram miljarders miljarder som totalinvandringen kommer kosta

 
Ingen bild

Kalle

9 oktober 2015 13:02

Vi i Sverige har inget ansvar för syrier. Det mycket rika Saudi nekar att ta emot flyende syrier av olika anledningar. Varför skall vi i sverige ta emot dem istället???

Tycker inte att vi kall göra det utan satsa på vår egen befolkning i första främsta rummet.

Bygga tältläger för dessa invandrare/ lycksökare är ju bra MEN kommer invandrarna att godkänna det. De nekar ju redan nu att kliva av bussen om sovstället har dälig standard. Vi får se hur det går hehehe.

Redan nu vänder ju irakier tillbaka från Finland för de bemöts med armbågen i deras tycke. De irakiska passen har tagit slut!!!

https://meritwager.wordpress.com/2015/10/09/finland-vagen-av-irakier-som-vill-resa-tillbaka-har-overraskat-iraks-ambassad-och-passen-ar-nu-slut/

Nu skall syriska lärare snabbutbildas för att lära syriska barn i skolan. Skicka tillbaka till närområdet där de kan undervisa och undervisas. Skall inte ligga på sveriges ansvar!

Hela tiden pratas det om att andra länder måste taga sitt ansvar. Många länder VILL INTE göra det utan månar om sin egen befolkning i första hand.

Undrar ibland om det inte är någon tävling att ta emot så många invandrare som möjligt länder och statsmän sinsemellan. Den som tar emot flest per capita vinner i deras tycke.

I mitt tycke är den som vinner den absolut största förloraren och speciellt nationen.

SD förslag om hjälp i närområdet är bäst och hållbarats på sikt där man hjälper flest människor drabbade av ett idiotiskt krig.

Nästa krigskådeplats verkar bli Jemen. Skall vi ta emot alla jeminiter som är på väg hit med tiden.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/jemen-pa-vag-att-bli-nasta-syrien/

Vårt största ansvar skall vara den svenska befolkningen!!!

 
Ingen bild

World Traveller

9 oktober 2015 13:03

Pengar och pengar. Hur ska dessa hundratusentals muslimer få mat? Kommunerna har ju inte råd att ge mat till svenska pensionärer. Hur ska de ha råd att ge mat till alla muslimer, halalmat dessutom?

 
Ingen bild

Pär Green

9 oktober 2015 13:27

Varför informationen ifrån SD inte hörs!

Public Service bojkottar medvetet!
Pressen tar bara upp skandaler och bortsprungna hundar!
Tack för att Thoralf informerar och och orkar skriva sina kloka inlägg!

 
Ingen bild

World Traveller

9 oktober 2015 13:44

Lyssnar fortfarande på SVT Forum. Vilka fega svamlande 7-klöverpolitiker. Skäms de verkligen inte för sin feghet och sina lögner? En del tycker som SD men de vågar inte gå emot sina partier. Svensk kommer att bli synonymt med ryggradslösa amöbor i framtiden.

 
Ingen bild

sarak

9 oktober 2015 14:07

svar till "Sanningen?"
Jag högaktar Thoralf för hans gedigna jobb, men denna blogg läses av alla som är intresserade.Jag tror att hela partiledningen kollar vad som skrivs här... därför denna insändare

 
Ingen bild

Jan Jansson

9 oktober 2015 14:10

Den allt ökande bifallskvoten är ju i sig en "pullfactor", så vi lär ju se ännu mer migranter i närtid. Arma Sverige! Undrar när regeringen tycker att det är dags att stänga gränserna? När det har kommit 500 000 ..? Eller kanske vid en jämn miljon..?

 
Ingen bild

Observer

9 oktober 2015 14:13

Dåså mina vänner. Det nyval inom kort!
-Huka er kommunister o journalister!

 
Ingen bild

Zetor

9 oktober 2015 14:23

Joodå ,ett vindkraftverk funkar inte utan ström "utifrån",hur ska det gå när kärnkraften avvecklas exvis OKG ?

 
Ingen bild

SM811

9 oktober 2015 14:36

När Morgan får frågan hur det skall finansieras svarar den verklighetsfrånvände och tydligen okunnige Morgan att det får du fråga finansministern om. Ridå.

 
Ingen bild

World Traveller

9 oktober 2015 14:37

Nu på forum pratar de om fortkörning. Hur svenskar kör för fort och att det är viktigt att få in böterna.
Nu går de över till EU-migranter. Oj, vad synd det är om dom. Herregud.
De vill inte införa tillstånd för tiggare. Inga krav ska ställas på dom. Detta är människor som ber om hjälp.
KD gillar inte DÖ men de ser inget alternativ till det.
De får inte bryta ett avtal. Det handlar om etik.

Sveriges 7 gamla partier är ju en studie i feghet.

 
Ingen bild

Karl

9 oktober 2015 14:45

När ser vi ljuset komma ? Nu verkar det kolsvart i hela landet, vi kan tacka 86% arna för detta kaos !

 
Ingen bild

Mot

9 oktober 2015 14:50

Thoralf:Du går emot allt och alla,vem finns kvar att hoppa på? Din självinsikt är dålig. SD kommer att tappa tills dom upphör,den dagen börjar Sverige leva igen.

Thoralf Alfsson

9 oktober 2015 17:41

Ja, jag går emot 87 procent men det är inte alla.´

Så du menar att Sverige inte lever när 87 procent har röstat på 7-klövern. Intressant slutsats! Tyder på stort tänkande!

SD kommer fortsätta att växa

 
Ingen bild

Tony

9 oktober 2015 15:04

Löfven är väldigt mån om dom stackars barnen som
kommer hit, som merendels består av hel och halvvuxna män,
men han säger inget om flickorna och dom fattiga som
blir kvar där nere, dom flesta för att dom inte har
råd och möjligheter att fly, istället använder han mer
och mer av biståndsmedlen för att betala flyktingbaronerna
här hemma för att inhysa folk för svindyra pengar!

 
Ingen bild

Luntan

9 oktober 2015 15:17

Pengar var det ja. Få se om folks vanliga bankkonton kommer att plundras?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 oktober 2015 15:19

DÖ faller förr eller senare.

Det alliansparti som först lämnar DÖ är det parti som i slutändan kommer att bli vinnare och det enda parti som har kvar sin trovärdighet. Detta som pågår med tältläger och plågsamma uppoffringar för det svenska folket håller inte månaden ut. Det vet KD!

Schyffert, Ernman, Bergqvist, Gardell och Madestam bör nu skyndsamt öppna sina boenden för ”människor på flykt”. Visa nu var det ”medmänskliga” skåpet skall stå. Från ord till handling alltså. Annars är det klädsamt om ni för evigt håller tyst!

Stefan Löfven i SvD
Löfven: ”Ett kristet parti måste kunna hålla sitt ord”

1.Är den mannen frisk i huvudet?
2.Har den mannen tillstymmelse till självkritik?

Svaret på båda frågorna är: NEJ!

Han är dessutom statsminister.

 
Ingen bild

Observer

9 oktober 2015 15:39

En desperados blick ;)

http://www.di.se/artiklar/2015/10/9/lofvens-skarpa-varning/


 
Ingen bild

Lennart

9 oktober 2015 16:09

Det lär finnas tält tillgängligt i hela Sverige för totalt 1000 personer. En halv dags invandring. Resten då?
Vad ska hända sen? Ska dessa 1000 personer bo i tälten 5-10-15 år?
Det svetsloppan inte ägnar en tanke åt är att det måste byggas upp en logistik runt ett läger för 1000 personer. Vatten, avlopp, el vägar och inte minst, enligt invällarna, det viktigaste av allt. Ett snabbt bredband

 
Ingen bild

Tony

9 oktober 2015 16:43

Enligt Aftonbladet Så Ryter Stefan Löfven till mot
KD om DÖ, "STÅ FÖR ERT ORD". Och det säger en man
som brutit alla löften som går att bryta, dom enda
löften som han kan hålla är väl dom att höja skatterna!

 
Ingen bild

Pepparholm

9 oktober 2015 17:32

Om jag fattat Löfven rätt så säger han i det som han själv klassar som en krissituation:

- Polisen bestämmer om om det ska finnas särskilda gränskontroller

- Migrationsverket bestämmer om vi ska ha tillfälliga uppehållstillstånd

Vi har således ingen statsminister med en regering!!!!

 
Ingen bild

Pepparholm

9 oktober 2015 17:50

Heja KD! Om det nu inte i slutändan blir som när t ex Fp och M gör sina pappersutspel som resulterar i noll.

 
Ingen bild

Annelie

9 oktober 2015 18:15

Skrämmande politik med Löfven och miljöpartiet. Dom sänker vårt land i botten.

 
Ingen bild

Gute

9 oktober 2015 19:53

Det var som fan.....det hade man inte förväntat sig av KD.
Kanske sista chansen och man satsar allt på ett kort.

Nu börjar den absolut viktigaste perioden för SD sedan inträdet i riksdagen, skarpt läge och upp till bevis. (Allt att vinna och inget att förlora).

Många har ältat att SD är ett enfrågeparti med invandringsproblematiken som huvudämne (jaha och), mycket talar för att det är exakt den frågan som avgör vilka som som kan bilda regering framöver.

Glöm nu inte att Sverige har ett jätteproblem med arbetslöshet och bostadsbrist INNAN flyktinganstormningen kom igång på allvar.

Löfven verkar mena att den har uppstått nu i dagarna, vilken usel framförhållning och att leva på marginalerna. Konkursvarning!!


 
Ingen bild

Tony

9 oktober 2015 20:09

Att pakten nu har rämnat är också en käftsmäll
till den som jag tror var arkitekten, trots
att han lämnat över, nämligen Fredrik Reinfeldt.
Hans SD hat gjorde att han tog till vilka smutsiga
metoder som helst, han kan betraktas som en elak
person som inte skydde några medel för att straffa
både SD och folket!

 
Ingen bild

Olof Lundqvist

9 oktober 2015 20:15

Den här dagen har gått till historien i det politika svenska samhället. En liten tuva stjälper ett stort lass. Tuvan var KD och lasset var en mycket dryg Allians som varken hade viljan eller förmågan att som stöd låta socialisterna regera det svenska samhället in i framtiden. utan endast feghet att inte kunna avbryta det antidemokratiska projektet. Endast ett eget tillkortakommande.
Nu står den f d fackpampen Löfvén ensam utan borgerliga stödtrupper. Det blir intressant att följa den framtida utvecklig i det skakiga svenska politiska landskapet.

 
Ingen bild

sarak

9 oktober 2015 21:00

Har läst vad @snoffsan skrev Håller med helt och hållet. Mycket bra skrivit

 
Ingen bild

Pär Green

9 oktober 2015 21:16

Nu är äntligen DÖ,DÖd!
Nyval nu!

 
Ingen bild

Vakttornet

9 oktober 2015 22:01


Vad f.. är ROT?
Vem f.. är RUT?

Sverige invaderas av muslimer,
på KDs riksting svamlar de om ROT & RUT!
Har dessa Jehovas vittnen någon som helst koll på verkligheten runt omkring de?!

 
Ingen bild

Fredde

9 oktober 2015 22:41

Inte ett ord eller intervju om eller med SD på rappet! Skamligt!

 
Ingen bild

OT

9 oktober 2015 22:49

Det mest kan sägas med musik, men det är som Johan Westerholm säger.

"...det är i detaljerna som djävulen sitter. Morgan Johansson öppnade upp för att påbörja en inventering av privat ägda anläggningstillgångar i syfte att hyra dessa... En sådan rekvisiton har stöd i Regeringsformens andra kapitel 15 paragraf... Det kan inte uteslutas att regeringen, genom att inte ta beslut... nu agerar på ett sådant sätt att de pressar alla samhällssystem till punkten... som medger att Förfogandelagen kan kicka in.": http://ledarsidorna.se/2015/10/det-onormala-blir-normalt/

@Johan Westerholm, du som säger dig vara f.d underrättelse officer. Vem vid sina sinnens fulla bruk skulle utföra det sozzarna nu gör utan att veta att de skulle klara sig? Men tag och fundera på detta; Murphy's lag gäller fortfarande och det kan faktiskt leda till att folk blir tvingade in i det du sagt - "Sverigedemokraterna är bara en ofrivillig plog för radikalare alternativ." och om folket inget annat alternativ har så kommer återigen norden återgå till sitt uråldriga klansamhälle! Hör sången från vår historia "If I had a Heart": https://www.youtube.com/watch?v=9YEyuRlSieg

P.S.1: Lyssna, lyd, lär! Läs "Förfogandelagen 1978:262": https://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/sfs_sfs-1978-262/

P.S.2: Skyll inte på mig, skyll på sjukklövern.

 
Ingen bild

Frusen

10 oktober 2015 00:04

Hur fan tänker svetsarn??? Tältläger... jo tack, det är ju passande nu när det med stor sannolikhet blir en rejäl vinter, det kommer bara att öka på den enorma katastrof och sönderfall som redan råder i Sverige.

Och nu hör man fler och fler inom övriga partier (t.o.m. vissa reportrar i PK-media) som undrar var gränsen går för flyktingmottagandet, hur många kan Sverige ta emot, fan... jag tror alla börjar bli lite rasistiska... :O

 
Ingen bild

Lennart Karlsson

10 oktober 2015 01:37

Om kaoset med ekonomiska asylsökare fortsätter så får snart Sverige mobilisera vissa försvarskrafter.
Kanske vi bör kalla in alla tandläkare som kan räkna till 32 så att de överåriga barnen hamnar i rätt (avvisnings)kö?
En liten annonsering i MENA om att inflationen i svenska PUT gör att dessa omvärderas till UT från "Ekonomiska försvaret" drar nog ned "Pullfaktorn" radikalt?

Låt nu "han som står för sitt ord" (på islamskt sätt) anordna ett Extraval snarast så Thoralf med Sverigevänner kan återställa Sverige under statsminister Åkesson. Lämna EU och inget mera NATO-prat, tack!

PS: Nu köper vi nya rågummiskor så vi kan promenera långa sträckor och dela ut Sverigevänliga valbroschyrer i alla brevlådor. D.S

 
Ingen bild

Lena

10 oktober 2015 01:52

Det är så galet det regeringen nu håller på att implementera och egentligen anpassa politiken efter hur många som kommer till Sverige. Och de kan inte vara omedvetna VARFÖR så många vill hit. Det är så uppenbart att de inte tänker på den svenska befolkningen, nej de har någon annan uppdragsgivare.

Jag har kollat runt lite, så här är en intressant video om hur omvärlden uppfattar Sverige och vår politik. En Arg Blatte intervjuas, mycket intressant.

https://www.youtube.com/watch?v=XjgVIUHtS6E

 
Ingen bild

Karta: Så placeras flyktingbarnen

10 oktober 2015 07:05

Här ser du hur de ensamkommande flyktingbarnen placerats hittills i år, mellan 1 januari och 8 oktober.

Så långt måste socialtjänsten resa — enkel väg — för att träffa flyktingbarn som kommunen ansvarar för.
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article21547842.ab

 
Svensson

Svensson

10 oktober 2015 08:16

Försöker Stefan Löfven smita ifrån sitt egna ansvar,när han påstår att vi som inte äns har röstat på honom ska ta ansvar för hans politik ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Zetor

10 oktober 2015 08:42

Inga julklappar till Eskiltuna kommuns anställda , vad har dom gjort av pengarna , he,he,he,!

 
Ingen bild

Ludvig

10 oktober 2015 12:36

Nu har ännu en medlem av fredens religion mordhotat, denna gång på boendet i Boda.

 
Ingen bild

Maja Dacke

10 oktober 2015 13:15

Cosmik Debris - Löfven tycker att ett kristet parti ska stå för sitt ord. Men det behöver inte Socialdemokraterna, ty det är inget kristet parti. Muslimskt? Redan? Vet alla sossar detta? Kanske något att fråga de sossar man träffar på ...

Lena - den video du hänvisade till 1.52 finns inte kvar. Har man redan börjat rensa Internet?

 
Ingen bild

Lars Åhlin

10 oktober 2015 21:17

Ju fler som söker asyl, desto mindre utredningstid lägger Migrationsverket per ansökan, och desto fler av ansökningarna handläggs av oerfarna och dåligt utbildade tjänstemön, verkar det som. Se Merit Wagers blogg: https://meritwager.wordpress.com/2015/10/07/en-migga-jag-befarar-att-den-forenklade-asylprocessen-kommer-att-innebara-en-slags-asylamnesti-dar-alla-per-automatik-kommer-att-beviljas-uppehallstillstand-oavsett-varifran-de-kommer/

 
Ingen bild

Bo de Silva

11 oktober 2015 19:56

Ang. att Mig.verket utfärdar så många PUT, har miggorna själva förklarat med att dessa går fortare att utfärda än att utfärda ett avslag som måste motiveras och åter motiveras. GD:n har förklarat att han inte ville se avslag på asylansökningar som hade "kantiga och krystade motiveringar" som grund för avslaget, vilket ändå leder till en rad överklaganden. Tjänstemännen/utredarna måste medverka till att öka genomströmningen av asylsökanden och då är det PUT som gäller och inget annat.
Dessutom har Mig.verket som regel alltid utfärdat PUT och inte TUT, vilket de flesta andra EU-medlemsländerna gör som regel. Att ett utfärdat PUT medför ett livslångt försörjningsansvar för oss som skattebetalare, bryr de ansvariga sig inte om.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se