thoralf

Direktlänk till inlägg 30 september 2015

SVIKARE

Av Thoralf Alfsson - 30 september 2015 23:14

Jag tycker mycket illa om svikare. Personer som jobbar aktivt för partiet och sedan när man inte får som man vill så sviker man partiet och hoppar av och kanske blir politiskt vilde. Väldigt lågt. Oavsett om det är i riksdagen, landstinget eller på kommunnivå. Det finns flera som passat på att spy galla över ledande personer i partiet och jag tycker att det är lika lågt. Men dessa personer visar med sina ”självmål” på sociala medier att de inte är värdiga representanter för Sverigedemokraterna.


Fru Larsson är 51 år och kom in i riksdagen 2010. Det innebär att hon får inkomstgaranti efter de gamla reglerna i riksdagen vilket innebär att hon efter att hon lämnar riksdagen 2018 vid 54 års ålder får en bra pension fram tills hon fyller 67 år från Statens Pensionsverk. Under 13 år, utan att behöva göra ett handtag! Givetvis har hon med detta i sina beräkningar när hon lämnar partiet och blir politisk vilde. Förbannat lågt och jäkligt egoistiskt! Sedan finns det många mer detaljer angående fru Larssons privatliv som inte media känner till men det tänker jag inte upplysa om. Men genom hennes agerande gissar jag att dessa uppgifter snart florerar i media.


Samtidigt finns det utan tvekan också en viss fog för den kritik hon riktar mot partiledningen. Utan tvekan finns det en toppstyrning som inte främjar interndemokratin. Och det anser jag vara allvarligt för partiets utveckling. Ödmjukhet och en viss självinsikt borde vara en självklarhet från ledande personer i partiet om de värnar den sverigedemokratiska rörelsen. Det gäller att ena partiet, inte splittra partiet!


Partiets valberedning har verkligen ett ansvarfullt jobb inför de kommande landsdagarna, för att det inte skall bli turbulenta dagar i Lund, framme i november. Några beställningsjobb från partitoppen skall inte tillåtas av valberedningen! Det är partiets bästa som måste vara i fokus. Inte någon enskilds ledamots önskemål. Oavsett om det är till och med partiledaren. En valberedning skall verka självständig och verka för partiets bästa!


Samtidigt blir jag förbannad när riksdagsledamöter hoppar av och blir politiska vildar när jag tänker på hur jag petades från riksdagslistan. Nu vill jag se ett vuxet/moget agerande från partiledningen.

 
 
Ingen bild

MN

1 oktober 2015 00:28

OJ jäklar vad EXPRESSEN och media grep efter halmstrå här! Mattias Karlsson tog också upp hon varit sjukskriven. Det är sjukt hur kommunistmedia vrida ända ljuga om allt manipulera sina läsare och tittare. Så agerar en äkta kommunist stat! Men var bara lugn! Den patetiska samlingsgalan är nu över det kommer inte vara några fler EU parlamentmöten Sverige har fjäskat FN röv idag och man kommer inte ha fler argument på 3 år gråta ut om döda båtflyktingar

 
Lassekolja

Lassekolja

1 oktober 2015 00:34

Eftersom jag tidigare sett upp till Margareta Sandstedt/Larsson, inte minst för hennes insatser i kyrkopolitiken, är jag idag extra besviken. Även om jag inte vill döma henne innan jag vet mer, kan jag ändå tycka att som hon nu gör, gör man bara inte, å andra sidan kan ju media koka ihop vilken soppa som helst av just ingenting. Så här utifrån sett kan jag tycka lite synd om Jimmie, det var min första tanke idag.
Jag satt jämte Margareta i Ljungbyhed 2009 och i Göteborg 2011, mitt intryck var en mycket trevlig och ödmjuk kvinna med förmodligen Riksdagens behagligaste röst men vad hjälper det nu?
Nu kommer väl media köra med "hennes 40.000.000.000.000 (fyrtiotusen miljarder) precis som media körde med AKB´s "mindre smarta lantisar"!?!
Jag ser framför mig Avpixlatkommentarerna där den ene ungtuppen efter den andre "aldrig mer skall rösta SD" men var och en som inte anger ett rimligt alternativ, går enl. mig inte att ta på något som helst allvar! För mig kommer SD att gälla livet ut, konstigare än så är det inte!

http://www.samtiden.se

 
Ingen bild

Tommy

1 oktober 2015 00:55

Att fru Larsson gick till fulmedia och beklagade sig är oförlåtligt tycker jag

 
Ingen bild

J

1 oktober 2015 01:07

det är alltid mest synd om Thoralf....

 
Ingen bild

DJ

1 oktober 2015 03:28

Kunde inte sagt det bättre själv.
Vad tänker man på när man blir invald för att föra SD politik och sen sviker sina väljer till den milda grad genom att själv bli politisk vilde. Tänka på sig själv och sina sårade känslor när landet blöder.

Jag vet att du kommer in i riksdagen nästa gång och jag ser framemot att det kommer in en person från SD med sund inställning till vad som behövs göra för att kanske skjuta upp det kollektiva självmordet som spelas upp framför våra ögon ytterliggare några år.

 
Ingen bild

Daniel

1 oktober 2015 05:19

Då kanske frågan är hurvida det är fru Larsson som svikit, eller om det är herrarna Karlsson/Jomsof.

Thoralf Alfsson

1 oktober 2015 05:33

Fru Larsson!

 
Svensson

Svensson

1 oktober 2015 06:47

Sverigedemokraterna ska vara en folkrörelse,dom i partitoppen får ta det mer lugnt och relaxa lite mer,för alla i SD fyller en viktig funktion.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Zetor

1 oktober 2015 06:48

Margareta Larsson ställde upp för oss vanvårdade och bortglömda och kämpade för vår sak i riksdagen ,hoppas hon kan göra det också i fortsättningen som politisk vilde !

 
Ingen bild

Pierre

1 oktober 2015 06:56

Och hur ska man tolka Karlssons uttalande om att han eller andra i partiledningen skulle kunna plocka bort folkvalda riksdagsmän om en ny lag infördes, jag vet inte men den mannen börjar bli totalt maktgalen och antidemokratisk.
Allt med SDU tex har inte gått rätt till men tydligen låter de sig inte skrämmas för då fem har avslutat sitt medlemskap har 55 nya hakat på.
Att ha en toppstyrning är inte samma sak som att agera diktatoriskt vilket partiet nu sysslar med och man kan ju börja undra vilka röda krafter inom SD som fick Thoralf petat för att han skrev sanningen om Islam.
Det är lite som att nu ska vi sitta kvar till varje pris och göra så lite väsen av oss som möjligt till 2018, ska man få fler väljare så ska man då rakt inte bli ännu mer PK och närma sig de andra partierna vilket nu verkar ske med Karlsson och Jomshof.

 
Ingen bild

BS

1 oktober 2015 07:08

"Några beställningsjobb från partitoppen skall inte tillåtas av valberedningen!" ..... skojar du Thoralf eller är du obotlig optimist. MK vill ju gärna se att grundlagen ändras så att han själv kan tillsätta ledarmöterna.

 
Ingen bild

Rättvis

1 oktober 2015 07:13

Inkomstgarantin uppgår till 37 667 kr per månad för den som fyllt femtio år

De som utnyttjar inkomstgarantin i högst utsträckning är tidigare ledamöter för Vänsterpartiet och Socialdemokraterna (63 respektive 59 procent av ledamöterna), följt av Miljöpartiet (40 procent).

Så ser alltså de rödgrönas "solidaritet" ut när man skrapar lite på ytan

 
Ingen bild

Stefan

1 oktober 2015 07:41

Om det bara vore inkomstgarantin som hägrade för fru Larsson så hade det väl varit bekvämare att bara ligga lågt och lalla med resten av mandatperioden. Det hade ju också varit bättre för familjerelationerna. Att hon nu bråkar tyder ju på en ambition att ändra partiets toppstyrning. Jag tycker dock att sättet hon gör det på genom att gråta ut i media är mycket lågt. När man som jag inte känner till turerna vare sig i SD's riksdagsgrupp eller fru Larssons privatliv ska man nog inte dra för stora växlar på detta. Media har ju en förmåga att blåsa upp allting...

 
Ingen bild

hummelstadskarin

1 oktober 2015 07:59

Jag tror de flesta här tycker som Du, Thoralf. Om SD vid nästa val får så stort inflytande att partiet kan diktera villkoren - så som 7-klövern gör nu - hur skall man kunna klara den uppgiften? Förutom partiets uppenbara brist på ledare med mognad och omdöme kommer att hela statsapparaten behärskas av sådana tjänstemän i beslutande ställning som hör hemma i 7-klövern.

 
Ingen bild

Rättvis

1 oktober 2015 08:06

Nu är äntligen Aftonbladet dömd för sitt näthat. Ja se själva på länken:
http://www.friatider.se/aftonbladet-d-ms-f-r-n

 
Ingen bild

Hasse

1 oktober 2015 08:12

Fortsätter SD på det sätt som ledningen nu antyder spricker partiet. Då försvinner den makt som hägrar vid horisonten.

 
Ingen bild

Riffi

1 oktober 2015 08:15

Margareta Larsson höll utbildningar 2009 där även jag var med och lyssnade. Hon skildrade då hur fruktansvärt hon upplevde de första torgmötena med Roger Hedlund. Mot bakgrund av detta har jag senare förstått att hon utsatt sig själv för väldigt stora påfrestningar genom att vara engagerad sverigedemokrat.
Att kalla henne för svikare och raljera med hennes sjukskrivningar är lågt. Liksom i alla dåliga organisationer blir sådana här händelser följden.
Jag läser här då och då att sverigedemokraterna kommer att växa för att det inte finns andra alternativ än att rösta på sverigedemokraterna. Det bästa alternativet är naturligtvis att reformera partiet(s sätt att leda) till något bättre. Det sämsta alternativet är att stödja partiet utan att ställa krav.
Många har nämnt Björn Söder. Jag tror att partiets största misstag var att försumma distriktsorganisationerna mellan 2010 och 2014 då han var partisekreterare.

 
Ingen bild

Andreas

1 oktober 2015 08:19

Jaha, ännu en stol som måste fyllas i valet 2018, utöver alla de nytillkomna till följd av massivt ökat väljarstöd. Hur ska partiet lösa detta? Kanske får man fråga någon f.d riksdagsman som inte fick plats på 2014 års listor...

 
Ingen bild

Gute

1 oktober 2015 08:23

Man kan aldrig i förväg veta hur människor kommer att agera i kris eller när de hamnar i konflikt, då sätter ofta de här primitiva krafterna igång och allt kan spåra ur fullständigt och inga medel är längre otillåtna.

Sedan är det ledningen som ska reda ut det hela, och eventuellt ta bort vissa individer för att organisationen ska fortsätta att fungera och sträva åt ett gemensamt mål.

Tyvärr är det alltid någon som kommer i kläm och en del väljer då att hämnas, men det gjorde inte du Thoralf för du har en hög moral och kan se helheten!

 
Ingen bild

SM811

1 oktober 2015 08:26

Hoppar man av ett parti och blir politisk vilde skall personen bytas ut mot en som företräder partiet. Bör vara en självklarhet.

 
Ingen bild

Rune

1 oktober 2015 08:34

"Utan tvekan finns det en toppstyrning som inte främjar interndemokratin. Och det anser jag vara allvarligt för partiets utveckling."
--------------------------
Precis! Om man från partiledningens sida inte vågar släppa in starka personligheter till sin närhet som t.ex Thoralf, Kasselstrand mm, hur skall man då få tag i dugliga personer som ministrar och generaldirektörer?

 
Ingen bild

Dragan Klaric

1 oktober 2015 09:11

Det finns två sidor av varje berättelse och vad som är sant eller falskt är upp till åskådaren att avgöra! Jag kan hålla med Thoralf när han säger att den som väljer att lämna sitt parti och är folkvald att representera partiet också ska lämna alla sina uppdrag och då ska det gälla alla partier. Men intressant nog så brukar man från SD håll hurra och klappa samt välkomna avhoppare från andra partier när de ansluter sig till SD även om de fortsätter besitta sin folkvalda plats. Så då kan det kännas som lite dubbelmoral när man kritiserar sina egna avhoppare. Jag kan inte tala för Thoralf men jag kan definitivt intyga att det råder toppstyrning och nepotism inom SD på toppnivå att man använder sig av hot, trakasserier och slutligen uteslutningar för att göra sig av med personer som inte lyder blint. Detta är ingen nyhet det har funnits under lång tid och det var kanske också en av orsakerna till att man petade Thoralf, för som vi alla vet så är ju inte direkt Thoralf en person som slickar arsle så som många andra gör. Att nu herr Karlsson går ut och meddelar att det ska ligga i hans händer att kunna plocka bort folkvalda visar ytterligare hur maktfullkomlig han är. Jag sörjer för partiet vars medlemmar och aktiva övervakas av maktgalna individer, där eget tänkande och egna initiativ slås ner där allt ska styras av en väldigt liten grupp individer i den absoluta toppen. Sker inga drastiska förändringar då riskerar SD att gå samma väg som ny demokrati och då är allt hopp ute för Sverige och det svenska folket

 
Ingen bild

Hacke

1 oktober 2015 09:14

Förstår att du inte gillar svikare Thoralf. Du har ju genom ditt föredömliga agerande kommit att framstå som själva sinnebilden för motsatsen.
Men det går väl knappast att undvika problem av den här sorten i ett parti med en alldeles extraordinär tillväxt. Tids nog sållas väl agnarna från vetet och ska man hitta något positivt i denna röra som varit senaste tiden är det väl att det händer nu. Det finns gott om tid att reparera och bygga upp fram till det drar ihop sig till den verkliga opinionsmätningen 2018. Jag är optimist på det området och tror att ledningen klarar också den tuffa uppgiften. Och det vill till för då går nog sista tåget om vi ska få någon ordning på gamla Sverige igen. Det finns bara ett alternativ till det, det hoppas jag innerligt att tillräckligt många har förstått till dess.

 
Ingen bild

Grålle

1 oktober 2015 09:31

I likhet med många andra här på forumet är jag oroad över tillståndet i SD. Alla interna stridigheter tar kraft och energi från det partiet egentligen skall syssla med. Vi ser ju att partiet har opinionen med sig nu och det vore läge att föra en mer aktiv politik i tex flyktingfrågan. Nu får media och 7-klövern fritt spelrum och SD verkar ha lämnat WO. Det är nu Jimmie måste kliva fram och ta på sig ledarrollen annars kommer det att sluta med platt fall. Det vore bra om någon mer rutinerad företrädare för SD också släpps fram för att återskapa förtroendet för partiet, något som "ungtupparna" inte alltid är så noga med.

 
Ingen bild

Olof Lundqvist

1 oktober 2015 10:06

Du ska veta Thoralf att vi är MÅNGA som ställer upp för dig.
Vi anser att den platsen borde du haft.
Men du ska veta att du tillför partiet mer än ett flertal riksdagledamöter med det du skriver i din blogg.
Hoppas att du återigen sitter i riksdagen efter nästa val om du har viljan och kraften kvar.

 
Ingen bild

Lena

1 oktober 2015 10:35

Jag vet inte vem fru Larsson är så det är svårt att säga att hon är en svikare. Om det är så att hon spekulerat/räknat ut att hon kan utnyttja alla förmåner en riksdagsman har, och sedan utnyttjat det. Det ohederligt, oseriöst och att svika alla som satsat på henne som sin riksdagspolitiker. JO, men som sagt om det vet jag inget.

Att sedan Mattias K skrider denna dåliga atmosfär omkring sig att andra känner sig hämmade - det anser jag är att svika de personer som räknat med att han skulle vara tillräknelig. Måtte han bara inte vara lika maktgalen som svetsar´n.

 
Ingen bild

FarbrorBarbro

1 oktober 2015 10:52

Jag är inte medlem i SD (ännu)
Följer partiets utveckling med intresse och tycker själv att det verkar vara i en negativ fas just nu pga osmarta komentarer (ex kulsprutor mot en bro) och massmedias hat mot partiet.
Förhoppningsvis kan varje avhoppare ersättas med någon smartare person som tänker till innan den sprider ut hoppande grodor ur munnen.
Jag hoppas att SD överlever, för det partiet behövs i dagens samhälle.

 
Ingen bild

bengha

1 oktober 2015 11:28

Vad kallar man partiets behandling av gamla trotjänare som hängts ut av fienden för någon anonym kommntar om inte just svek? Vad kallar man behandlingen av de som uteslöts i och med utrensningarna i våras? Unga människor som gett allt för partiet men sen kanske tagit en öl med "fel" personer? Inte nog att de uteslöts utan att ens få ett tack. De skulle dessutom stigmatiseras och demoniseras och brännmärkas bara för att säkerställa att de aldrig någonsin skall kunna få en anställning eller ett drägligt liv igen och förhoppningsvis bli förföljda och sönderslagna av vänsterns gatuaktivister.
Svek är ett alltför milt ord för att beskriva vad SD gjorde mot dem.
Vad kallar man ledningens intima kontakter med SDs största fiende Expo? Räcker "svek" till för att beskriva ett sånt förräderi? Det verkar passera en strid ström av läckor och intervjuer och mejl och annat från SD till Expo. Hur mycket styr Expo i SD nu i nolltoleransens tidevarv? Helt eller bara delvis?
Vad är SDs nuvarande fokus på att bekämpa sitt eget ungdomsförbund under den största migrationskris som sverige någonsin sett om inte ett svek? Det enda svar vi sett från SD på den här formliga invasionen är att föreslå att höja mängden kvotflyktingar. Vad är det om inte ett SVEK mot väljarna?
Nej förresten, en reaktion till har vi ju sett från SD och det är att säga "känner inte henne hon är en galen rasist" om den ärliga medlemmen som lät undslippa sig att hon ville ha ett militärt försvar på Öresundsbron. Återigen, SD=SVEK.

Och om Larssons "svek" gör någonting för att förändra vad SD har blivit så är det inte ett svek, det är en hjälteinsats. Och jag tycker inte någon i nuvarande SD skall ta ordet "svek" i sin mun. All heder åt Larsson. SD är en skam.

 
Stefan K

Stefan K

1 oktober 2015 11:42

Margareta Larsson har för en undanskymd roll och hennes frånvaro kommer inte att märkas på något vis. Hon kommer helt enkelt inte att vara saknad.

Att "avhoppare" är hett stoff för journalister är inget nytt och det gäller avhoppare från samtliga partier. Att det är en Sverigedemokrat är förstås som lös på laxen och givetvis gottar sig media åt detta, ingen hade väl trott något annat?

Dock tycker jag det är för mycket skit som händer i partiet, Uteslutningar, avhoppare, intriger och en massa annat.

Jag känner inte till bakomliggande orsaker, vilket förmodligen få gör, men någonstans kommer man till en punkt där väljarna inte längre köper det här.

SD vinner mark trots alla "intriger", men det känns som att detta mest beror på en avsaknad av alternativ. Låt 2015 bli året när alla problem blev lösta och partiet kan börja titta fram emot 2018 som året när SD på allvar utmanade om regeringsställningen.

Det räcker med skit nu!

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

kalle

1 oktober 2015 12:02

hon har ju ställd upp och röstat i riksdagen för Sverige och dess befolkning. tänk om hon inte vart med alls, då hade det inte hjälp att bojrud fick åka från sjukdom i rullstoll för kunna rösta i riksdagen.

det kan vara värt de pengar hon får i pension. Sverige har nog sparat miljarder på att stoppat 7 klöver tok som skulle röstats igenom om fattats 1 röst.

tror nog hon kommer föra sverigevänlig politik fortsättningsvis.
alla sverigevänliga behövs

 
Ingen bild

Larsson

1 oktober 2015 12:16

Ursäkta det är är Offtopic, men blev så förbannad när jag läste vad Postkodlotteriets chef tycker om Sverigedemokrater!
Nu har jag gått ur Postkodlotteriet och jag uppmanar alla andra att göra det också!
Postkodlotteriet stödjer också vänsterextrema Expo!
Bara att ringa kundservice på 0771-22 55 22
http://petterssonsblogg.se/2015/09/30/postkodlotteriets-vd-i-politiskt-korrekt-utfall-om-orattvisa/

 
Ingen bild

Danne W

1 oktober 2015 12:28

Nu orkar jag inte längre med dessa tomtar som företräder partiet. Det blir ingen röst på Sd i nästa val.

 
Ingen bild

sarak

1 oktober 2015 13:51

Tyvärr blir det många som håller med Danne W.
Som vanlig medborgare när man äntligen sett ett parti, som insett de största galenskaperna i svensk historia blir man bedrövad, när de styrande på grund av meningsskiljaktigheter inte begriper att de fullständigt saboterar alltihop.
Var finns förnuftet??

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

1 oktober 2015 13:55

bengha

Ja jag vet att jag tar åsikter ur texter, men när åsikten, är så graverande skev så kan jag inte titta på, utan att säga något. När något så naivt presenteras, faller hela logiken i resten av texten, och den får en felaktig konklusion.

Här är mitt problem.
"Unga människor som gett allt för partiet men sen kanske tagit en öl med "fel" personer?"

Vad är SD`s absolut största skällsord, jo, nazim, rasism, främlingsfientlighet. Det är något SD dagar i enda förklarar och undviker.

Då tycker tre unga människor att man skall dricka öl tillsammans med några suspekta personer som representerar, precis det som man försöker, motarbeta i partiet.

Den dömda utsläppta pedofilen, står vid dagis och hänger, och får frågan, skall du verkligen hänga här med ditt register, du borde vara mycket väl medveten om att folk skickar upp varningsflaggor varje gång du är i närheten.
Jo jag vet det säger pedofilen, men jag gick "fel" och jag måste knyta skorna precis här.

Man kan acceptera dessa två påståenden om man vill. Men det lämnar två konklusioner.

Antingen ljuger dom.
Eller så talar dom sanning,
Vilket gör att det svaret, blir nästan sämre än det första. För med tanke på all kunskap om den situation, som personerna befinner sig i, är det kriminellt korkat att hamna i den situationen överhuvudtaget.
Det är så fantastiskt idiotiskt, att det bara inte får ske.

 
snoffsan

snoffsan

1 oktober 2015 15:10

Har skummat igenom kommentarerna lite här nu. Precis som Lena har jag ingen större kunskap om denna kvinna.
Men att som ett trumpet barn, smälla i dörrar och stampa med fötterna i backen för att man inte får som man vill, är för mig ett mycket omoget beteende.Är själv några år äldre än kvinnan.
Att ha varit sjukskriven såpass länge, och samtidigt nyttjat en stol som stått tom, gagnar inte partiet, framför allt sviker denna kvinna en svårt utsatt grupp, de vanvårdade barnen.
Nu kommer denna kvinna, låta denna viktiga post stå tom, i tre år till.
Vart tog hennes politiska kämpa anda för den målgrupp som hon påstod sig kämpa för så mycket vägen? Inte så mycket värd längre?
Överger man dessa vanvårdade barn för att man är sur och grinig bara så där?Jag personligen tycker mycket illa om sådana fasoner från en politiker.

Att nu uppehålla denna plats, med full lön fram till 2018, sedan plocka ut en pension för ett behagligare liv på äldre dar, är bara skamlöst mot folket, framförallt för den målgrupp som står utan henne.

Varför inte sjukskriva sig tiden ut, och låta någon att få ta över platsen, och fortsätta med det hon gjorde? Eller avgå helt enkelt på egen hand, om hon nu så helhjärtat tänker på de vanvårdade barnen så mycket.
Pengar och en behagligare ålderdom verkar hägra mer här.Så mycket var de vanvårdade barnen värda.

En annan sak som finns med i bilden här, varför blanda in familjemedlemmar i politik även i företag? Detta är något som oftast aldrig faller väl ut.
Inte många människor klarar av att hålla sig professionellt gentemot varandra, att hålla privat och yrkesliv åt. Det som pyr i yrkeslivet blir något familjärt, och vice versa.

Det där med topp styrt verkar vara en känslig sak,och en svår balansgång. Själv anser jag att toppstyrt är bra i många avseende, fast det får inte bli diktatoriskt.

När jag går på fotboll och hockey, kräver jag att tränaren toppstyr sitt lag, bästa spelarna för dagen skall självklart vara på planen. Jag kräver också att klubbarna styr övrig verksamhet på samma sätt. Bästa möjliga folk skall sitta på viktiga platser, sköta ekonomi och värvningar med hjärta för klubben.Bästa ekonomer, bästa av allt, för det bästa för klubben.

Men tanke hur politiken ser ut i landet, är denna absolut inte toppstyrd på något sätt. De sitter människor på viktiga poster, som inte har en aning vad dessa pratar om eller hur man överhuvudtaget förstår sig på handling och konsekvenser.

Vill vi ha ett SD med sådana politiker ? Som sitter och svammlar, får inte ens ihop ett och ett, som gör det ena märkliga uttalandet efter det andra? Vill ha en ny Löven i Jimmie? Vill vi ha en ny Romsom i Mattias ?
Vill vi ha en ny Mållgan i Jomshof igen ?

På tal om Mållgan, ni kommer ihåg händelsen med brandsläckaren på asylboendet Mållgan besökte? Samme man har nu knivskurit en dansk polis som fick livshotande skador, en man vars sympatier tillhörde ISIS. Bara att Googla.

Att toppstyra, sätta rätt person på rätt plats, för att få i ordning på det här landet, kräver nog både hårda nypor och bäst man på bästa plats.

Jag själv kommer aldrig att överge min tro på en bättre framtid,att det som nu pågår i SD har en förklaring, att rätt man på rätt plats, hårda nypor och skarpaste hjärnan på rätt plats.För det kommer verkligen att behövas gott folk, vare sig vi tycker om det eller inte. Toppstyrning eller inte, det får tiden utvisa, vad som var rätt eller fel.

Ju mer splittrade ni blir, ger ni bara mer utrymme för den ondska som sakta men säkert nu tar över ert land, hela Europa för tillfället. Håll ihop istället.

http://7wm2zu47tu

 
Ingen bild

World Traveller

1 oktober 2015 15:53

Tack snoffsan. Bra skrivet. Hoppas alla läser din kommentar och reflekterar lite över vad som pågår och även tänker på alla uppoffringar som Thoralf har gjort. Han har visat vad äkta moral och anständighet är. Något som saknas i samhället idag då alla ska ha allt omedelbart och känner sig kränkta när de inte får det.

 
Ingen bild

bengha

1 oktober 2015 19:32

@Mats (ateist) Proffstroll
"Vad är SD`s absolut största skällsord, jo, nazim, rasism, främlingsfientlighet. Det är något SD dagar i enda förklarar och undviker."
Det var inte sant när Gammelmedia och Expo använde det mot SD. Och det är inte sant när SD använder det mot de som de slänger ut och mot Nordisk Ungdom. Men är det inte märkligt så säg hur SD idag använder samma retorik som användes mot SD igår? Vad kan det bero på?

 
snoffsan

snoffsan

1 oktober 2015 19:55

Tack World Traveller.

Lider ofta med dig som får klä skott för tokigheterna här hemma.

http://7wm2zu47tu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 8 dec 19:49

När jag läser domen mot 22-åringen som nu dömts för 21 olika brott blir jag väldigt fundersam. Personen finns sedan tidigare i 9 avsnitt i brottsregistret. Dessutom var han en av de åtalade vid rättegången efter den stora branden i Berga centrum 2011...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 7 dec 21:26

Fredagens upplaga av lokaltidningarna Barometern och Östra Småland avslöjar med all tydlighet hur olika tidningarna rapporterar om lokal brottslighet. Barometerns läsare förs bakom ljuset men Östra Smålands läsare ges små fingervisare om vilka brotts...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 6 dec 22:41

Jag blir mycket förvånad att SVT och Rapport/Aktuellt tar upp att IPCC anser att kärnkraften i världen måste byggas ut med mellan 91-190 procent om klimatmålen skall klaras av. Sverige gör precis tvärtom. Två reaktorer i Oskarshamn/Simpevarp har reda...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 5 dec 22:18


    Hanif Bali     Foto Thoralf Alfsson   Många Sverigedemokrater önskar och hoppas att Hanif Bali skall gå över till Sverigedemokraterna. Men det är bara naiva önskedrömmar. På det sätt som Sverigedemokraternas medlemsutskott och partisty...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 149 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se