thoralf

Direktlänk till inlägg 15 september 2015

RIKSDAGENS ÖPPNANDE

Av Thoralf Alfsson - 15 september 2015 23:01


Några korta citat och kommentarer på Stefan Löfvens regeringsförklaring.


”För ett sammanhållet och solidariskt samhälle är en förutsättning för ett rikt och välmående land.”

 

Är det möjligen så att ett homogent land är en bra grund för ett rikt och välmående land?


”Lagliga vägar för att söka asyl måste finnas.”

”Ansvaret för asylsökande måste delas”. ”Ingen kommun ska kunna smita undan sitt ansvar”.

 

Vilket ansvar syftar Löfven på? Var finns det inskrivet i kommunallagen? Är det inte kommunallagen som skall styra kommunernas verksamhet.


”Sverige tillsammans, för en ännu bättre etablering. Kommuner, regioner, civilsamhället, idrottsrörelsen, trossamfund, myndigheter, näringsliv och fackföreningar med flera bjuds in för att ta fram de bästa lösningarna för ett starkt svenskt mottagande.”

 

Innebär det att Sveriges största parti enligt flera opinionsundersökningar inte blir inbjudna men muslimska trossamfund med tvivelaktigt rykte kommer att bjudas in? Kan Stefan Löfven vara så odemokratisk?


”Under flera år har svensk produktivitet och konkurrenskraft sjunkit. Underskotten i statens finanser har vuxit. Arbetslösheten har ökat. Klyftorna har vidgats. Skolresultaten har fallit. Miljöarbetet har prioriterats ned.”

 

Vi som vågar se sanningen i vitögat har våra teorier om orsakerna till denna utveckling. Massinvandringen!


Skattehöjningarna på ca 40-60 miljarder kronor som skall betala alla löften tar säkert Stefan Löfven i nästa vecka.
 
 
Lassekolja

Lassekolja

15 september 2015 23:56

Jag såg hela öppnandet på SvT-Forum och blev faktiskt lite rörd av att se den fina paraden med Hovstallets hästar, uniformer och Kungligheterna. Jag tänkte att lite svenskt har vi trots allt kvar och det kändes mycket bra!
I dessa dagar talas det väldigt mycket om ansvar hit och dit. Den enda europeiska statsledning, som verkligen tar ansvar för sitt land, folk och kultur, är Ungerns. Raka motsatsen hittar vi dessvärre i Sverige.
I vanliga fall har jag inget emot Göran Rosenberg men när han i sitt tal i Storkyrkan hyllade mångkulturen, då undrar jag varför han vägrar se hur det ser ut i de 180-200(har tappat räkningen) "utanförskapsområdena" eller som de ibland kallas "utsatta områden". 7-klöver´n borde skämmas, det är ju dom som har "satt ut" de utsatta områdena! Det är sannerligen inte att ta ansvar! Den som ev. vill höra Göran Rosenbergs tal kan göra det här: http://www.dn.se/nyheter/politik/rosenberg-fick-lang-applad-for-sitt-tal/
Jag kan inte förneka att jag gillar när Björn Söder sitter tillsammans med Kungligheterna! Rätt man på rätt plats, tycker jag!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Observer

16 september 2015 02:29

Etablissemanget med Löven & Co i spetsen tror att det bara är att byta ord på obehagliga sanningar så är problemet löst. Precis samma lösning gör så barn.
Att inte ta med Landets största parti och dess 2 Milj väljare i samlingen för Sverige är ju direkt obegåvat.
Det är ett jättestort misstag.

 
Ingen bild

Observer

16 september 2015 02:42

FAKTA FÖRÄNDRAS INTE AV ILLUSIONER

Våra illusionsdrivna ledare kommer att måsta hantera verkligheten.
Det kommer de ej att klara av.

 
Ingen bild

realisten

16 september 2015 03:13

Varför inte nämna kungens tal, han uttryckte också sympati med flyktingarna.

 
Svensson

Svensson

16 september 2015 06:48

Massinvandringens kostnader gör det omöjligt att ha ett välfärdssamhälle,vi hörde ju hur Fredrik Reinfeldt ville ta bort all välfärd i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Waterbug

16 september 2015 07:37

Att döma av Lövets tal så blir det ännu ett år av öppna dörrar att slå in för SD, karl lämnar ju nästan Walk Over på förhand, det är hårresande att se och höra hur man inte begriper att en skattebomb av guds nåde kommer ha motsatt effekt på arbetslösheten än den man önskar.

Lägre ingångslöner och fler låglönejobb är tyvärr vart det kommer att sluta, ju förr man inser detta och inför åtgärder desto bättre, ty det är totalt oundvikligt med bibehållen full gas i invandringen.

Att hävda att man företräder arbetare samtidigt som man importerar i runda slängar 100.000 nya 'arbetare' varje år som kommer bidra till att ursprungsarbetaren får lägre löner och svårare att hitta jobb är nog det största hyckleriet av en svensk statsminister i modern historia.

 
Ingen bild

märta

16 september 2015 09:00

Ja, man hade ju hoppats att demonstrationen " Avgå" som pågick samtidigt igår i Stockholm hade dragit mer folk. Undrar om de i regeringen ens visste något! Och som vanligt inget i Media om detta. Har väl inget " nyhetsvärde" !! Nu är TV licencen uppsagd!!

 
Ingen bild

Hacke

16 september 2015 09:35

Den som bäst sammanfattade denna ceremoni (som mer och mer håller på att urarta till ett propagandajippo med kyrkan i spetsen) är naturligtvis Åkesson när han till Aftonbladet kommenterade varför han inte applåderade Göran Rosenberg:
- Han är inte politiker och han kan tala om allt som är snällt och fint och gott. Att vi ska vara snälla mot varandra och så vidare. Han behöver inte ta ansvar för någon budget i balans eller ett samhälle som inte håller ihop. Jag som politiker måste ta ansvar och då har jag svårt med den här drömska "allt till alla-retoriken" som vi såg prov på här.
Aftonbladet malde vidare på ökänt manér och Åkesson svarade lika koncist och rappt som alltid:
- Jag har ingen bild av vilka som applåderade mer än att det var många. Jag applåderade inte Stefan Löfvens regeringsförklaring heller. Jag är inte socialdemokrat och han är inte min statsminister.
Ridå.
Så talar den ende partiledaren i svensk politik idag som förefaller ansvarsfull och statsmannamässig. Övriga lallar med i hallelujakörens Öppna hjärtan och plånboken för allt och alla utom svensken och Allas lika värde utom för de som tycker fel.

 
Ingen bild

Henry

16 september 2015 10:36

Kungen vädjade om att alla måste hjälpa till så jag skulle föreslå att vi hyr in 4 bussar som skjutsar flyktingar till Drottningholms slott och lämpar av dom där.
Sedan får kungen ta hand om inkvartering, mat och städning.
Skulle vara en syn för ögat om kungen kallade på polis därför de uppehåller sig på privat område och bli kallad rasist i kvällstidningar.

 
Ingen bild

Zetor

16 september 2015 10:41

Hustrun och jag tillhör en förening som mer och mer halkar över till Röda Korsstyrning , man känner mer och mer av att våra politiska åsikter inte passar i Röda Korsets anda ! Mer och mer får vi känna av att människors lika värde bara existerar när det gäller hysterin om flyktingar och asylsökande ,vi mer och mer betraktas som något som katten släpat in ! Allt för godhetens skull !

 
Lotta

Lotta

16 september 2015 11:40

"Stackaren" som blev fälld av en kvinnlig kameraman i Ungern, möjlig islamist. Grattis Tyskland.

http://youtu.be/8PvwqKl9ghs

 
Ingen bild

märta

16 september 2015 11:47

@ zetor
RYT IFRÅN!! Är ni det minsta pålästa om detta ämne, " flyktingar " smula ner deras försvar till atomer, tala om alla nackdelar , välfärdssönderfall, svenskar i minoritet, muslimer som inte är tänkta att anpassa sig här, införandet av sharialagar. Deras agenda är att ta över Eutopa. Be dem titta på youtybe. muslimska brödraskapet - om frihet och jämlikhet del 1 - 3. Risk för inbördeskrig , 3 dje världskrig mm. Våldtäckter, stölder, rån, inbrott mm mm . Listan kan göras lång. " tala som Åkesson" i lugn och sansad anda. Är de inte toleranta med era åsikter..? Så tala om allas lika värde! Och lämna er förening, och skaffa nya likasinnade på annat håll. Det finns det gott om numera. Gå med i SD lokalt och få nya vänner om inte annat. Punkt!

 
Ingen bild

Riffi

16 september 2015 12:04

Idag har vi tre stora partier varav det minst dåliga ökar kraftigt. Inget att glädjas särskilt åt. Representanten för 2 miljoner svenskar har åstadkommit en tunnelbanekampanj. Det är väl det bästa vi sett från Mattias Karlssons parti. Herregud. Detta är vad gissningsvis över en halv miljard i partistöd har åstadkommit

 
Ingen bild

Tony

16 september 2015 12:09

Svensson.

Renfeldt ville ha bort all välfärd i Sverige?
Ja inte sin egen, för då hade han inte levt som
en parasit på skattebetalarnas pengar

 
Ingen bild

tant Gul

16 september 2015 12:13

EN BÄTTRE VÄRLD
Mot muslimer har Europa utkämpat minst tio stora krig mellan AD 711 och 1699 för att hålla dem borta från Europa; inte medräknade är dussintals blodiga regionala krig som enskilda nationer varit tvungna att föra för att skydda sig mot islamisk aggression och infiltration, t.ex Ryssland (nio krig mot Turkiet), Polen, Ungern, Bysans, Grekland, Cypern, Serbien, Bosnien, Montenegro, Albanien och ytterligare andra.

Nu gråter alla godhjärtrade idioter av glädje över tillströmningen av islamiska nya medborgare. Inhemska kristna kyrkor upplåtes glädjeylande till de nyanlända avgudadyrkarna (kaba).

Allt åtföljs av massiv propaganda, lögner, förvirring, undanflykter, utpressning mot oliktänkande och ren men okroppslig terror.

EU:s styrande eliter hand i hand med "antirasistiska" journalister, alla preparerade av postmoderna marxistiska mentorer, samt frilansande Antifa-soldater och deras muslimska allierade, samverkar numera utan gnissel.

Den psykotiska illusionen om EU intrducerades redan tidigt då Richard Coudenhove-Kalergi (googla!) på 1920-talet prackade på den europeiska eliten "drömmen" om en Europeisk Union.

Coudenhove-Kalergi, en rikt, kosmopolitisk, aristokratisk odugling ej olik dagens europeiska och amerikanska anhängare av den nya världsordningen, skrev i sin Praktiska Idealism:.

"Den framtida europeiske mannen kommer att vara av blandras. Dagens raser och klasser kommer successivt att försvinna på grund av brist på såväl territoria, tid som fördomar. Den eurasiska-negroida rasen skall tillhöra framtiden, till sitt utseende lik de gamla egyptierna, och kommer att ersätta mångfalden av folk med en mångfald av individer."

Det finns mycket om allt detta på nätet, också på svänska.

 
Ingen bild

Tobbe S

16 september 2015 12:49

Rosenberg är en gammal extremkommunist och revolutionär. Att applådera honom är som att applådera ISIS-bödeln innan han skär halsen en... Löfvén är så korkad att han går inte att lyssna på överhuvudtaget. Har det gamla fackombudet supit sönder hjärnan på LO-kurserna?

 
snoffsan

snoffsan

16 september 2015 12:56

Aldrig någonsin har det varit lönsamt att arbeta och spara pengar med en sosse regering, aldrig någonsin.
Bidrag till alla, extra mycket allt till de som kommer hit, alla skall ha samma standard från ruta noll.

Det handlar inte om att den som jobbat och slitit i fyrtio år, skaffat sig hus, en bra bil och god ekonomi, alla som kommer hit har rätt till samma sak, alla skall ha lika.
Att jobba lika länge för att nå samma standard är det inte tal om alls längre. Att ta eget ansvar för ditt och din familjs trygghet och framtid finns inte i sossarnas värld.

Idag lönar det sig inte längre att jobba,skatterna blir högre och högre, snart räcker lönen till bara det akuta.
Detta kommer också givetvis påverka handeln, butiker och affärskedjor kommer att få läggas ner, restauranger och biografer följer samma spår. Ökad arbetslöshet ger mindre skattepengar.
Detta kommer också i slutändan påverka de generösa bidragen till turisterna, som får allt mindre att klara sig på.
Bostadsbolagen där alla dessa bor, kommer få svårt att få in hyror för dessa bidragstagare i framtiden.Är dessa bolag villiga att låta dessa bo där gratis i framtiden? Bert Karlsson är villig att låta dessa bo gratis också?Det där med öppna hjärtan gäller väl även utan höga ockerhyror?
Löven kommer inte att kunna höja skatten så många gånger till nu, när folket inser att varje krona kommer att gå till denna galenskap, och välfärden inte fungerar längre.En eller två gånger, sedan är det stopp.
Var någonstans hittar han pengarna då? Genom lån? Hur länge fungerar detta?
Sverige har blivit ett stort jädra dagis, med småbarn som kastar avföring på personal, bränner upp sina boende, orkar inte ens städa sina rum, knivmördar människor, så fort de inte får sin vilja igenom, dessa uppför sig som barn i trotsåldern.

Löven skanderade -"Att i Sverige har alla rätt att vara precis som den du är."
Detta har vi redan märkt av Löven, genom den ökade brottsligheten och de ökade våldtäkterna.
Och att vissa människor verkar vara immuna mot polis och rättsväsendet i landet.
Om alla har rätt att vara precis som de är, undrar jag om det gäller oss andra också? Vi som inte tycker lika? Eller gäller det bara småbarnen på ditt dagis och DDR media?
Kungen gjorde ett lite kryptiskt uttalande innan han började tala om småbarnen på dagis.
"De beslut ni fattar kommer att påverka villkoren för många i Sverige, nu och i framtiden."
För mig lät det som att han ville att Löven skulle tänka innan nu istället för efter. För det som händer just nu, kommer sätta ordentliga avtryck i landet, som kommer vara nästan omöjliga att sudda ut.

Till dig Zetor, för ett år sedan slutade jag och mina väninnor helt med att hjälpa Röda korset, tack vare Fru Ernman , enligt henne är vi inte värda ett ruttet lingon, hennes ansikte finns printat på Röda korsets tidningar också. Hon har varit det bästa sänket för Röda korset.
Genom hennes medverkan har Röda korset förlorat många tusenlappar från oss.
Skänker nu pengar till RIGHT HAND AID, kanske något för dig också?
Denna organisation har samma åsikter som SD genom att hjälp på plats är bästa sättet - Det är bättre att lära folk fiska,än att ge dem en fisk varje dag.
Finns massor av bra information på deras sida, framförallt är dessa inte främlingsfientliga och gör skillnad på folk och folk.
Kanske något för dig och din fru att börja med istället?
Lycka till.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

a

16 september 2015 13:02

vilka är dom här låglönejobben som alla pratar om

 
Ingen bild

Kalle

16 september 2015 13:11

""Gunnar Gadderyd [SD] författade således en motion om att samtliga kommunfullmäktigeledamöter i Nässjö som röstat för en ökad mottagning av asylsökande då också bör låta dessa bo hemma hos dem. Och de som av någon anledning inte skulle vara solidariska nog fullt ut, föreslår Gadderyd får ge halva sin nettolön till kommunen för att täcka kostnaderna mottagningen kostar.""

http://avpixlat.info/2015/09/16/lokal-sd-motion-de-som-vill-ha-okad-mottagning-bor-husera-asylsokande/

Detta är en motion som SD-riks borde ställa till riksdagens ledamöter som vill ha invandring. VARFÖR har SD-riks inte gjort det??? En sådan motion skulle få godhetsmänniskorna i riksdagen att tänka till!!! (Hoppas jag.)

 
Ingen bild

Zetor

16 september 2015 13:41

" Märta " , tack för din kommentar men i vårt fall gäller det en speciell handikappförening och då kan man inte bara byta till vilken som ,för övrigt så är vi båda två starkt SD !
Med vänlig hälsning Zetor .

 
Lassekolja

Lassekolja

16 september 2015 14:13

@Riffi, Välkommen till Jorden! Vilken planet har Du besökt fr.o.m 2010? Har någon inbillat Dig att enbart SD fått partistöd? De övriga har fått betydligt mer trots att dom sedan decennier tillbaka gör allt för att ödelägga Välfärdssverige. Så länge, åtminstone skendemokrati råder i Sverige, kan inte SD göra så mycket mer nytta för partistödet än dom/vi redan gör. Vad är Ditt alternativ?

@snoffsan, Du ha så rätt! I Sossesverige är det mycket svårt att "bli rik" genom arbete. Jag kan inte glömma min besvikelse när jag 1969 hade erlagt 24.000kr av en inkomst=52.000kr(en mycket bra inkomst 1969!) i skatt. Genom extraarbete i hamnen i Göteborg under långhelger, fick jag ytterligare 2.000kr i restskatt, alltså halva lönen i skatt. Fr.o.m 1 juli hade jag jobbat enbart för finansminister Sträng. För dj--gt tyckte jag då men OK, kände ändå att jag bidragit min del till Välfärdssverige, en känsla, som jag definitivt aldrig hade känt idag, när jag ser vart pengarna går! Sorgligt men sant!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Lotta

16 september 2015 14:18

Glöm inte vilka som ligger bakom asylkaoset:

http://www.friatider.se/vilka-som-skapade-asylkaoset


 
Ingen bild

Stefan A.

16 september 2015 15:00

Reinfeldt roffa åt sig, Bert Karlsson roffar åt sig, av oss andra krävs det solidaritet, vi skall snällt betala och se glada ut, solidaritet har sina begränsningar särskilt när de som kräver den anser sig stå över den själva.
"Guldsot" heter boken om fifflandet i Röda Korset, ger också en liten insyn i hur det här högre välbetalda posterna i Stockholm tillsätts....

 
Ingen bild

Bo

16 september 2015 15:34

Länge har vi hört om invandringen som en vinstmaskin, en sådan borde generera pengar, inte kräva dito?

 
Ingen bild

Jessica

16 september 2015 17:00

Kan man se svaret någonstans på Christinas frågor?

 
Ingen bild

Bosse S

16 september 2015 17:11

Det här är ju inte ens sossepolitik.Det är snäppet värre.
Löven bedriver just nu miljöpartiets politik till hundra procent.

 
Ingen bild

Göta

16 september 2015 18:00

YTTERLIGARE INTENSIFIERAD HJÄRNTVÄTT FRÅN SVENSK PUBLIC SERVICE

Jag hade MP3-spelaren på radioläge några minuter i morse, och kunde då konstatera att P1 nu lyckas vräka på med ÄNNU MER tårdrypande propaganda för att banka in i svenska folket att det är vår heliga skyldighet att ta hand om VARENDA människa som lyckas ta sig hit till det lilla landet vid norra polcirkeln. Och skulle det hända dem något på vägen så är det UTESLUTANDE VÅRT FEL att de inte nådde ända hit.

Svenska radiolyssnare och TV-tittare fullkomligt BOMBARDERAS med vänsterpropaganda dygnet runt. Hjärntrusten på SVT/SR jobbar nu frenetiskt med att föra fram reportage och reportrar som passionerat vältrar sig i vågorna runt den stackars lille treåringens tragiska död i Turkiet. I morse var det hans lilla röda skjorta som omnämndes med särskild emfas av den upprörda, påträngande radiorösten, som meddelade att den lilla barnskjortan var våt... (Ingenting om att pojkens pappa enligt flera vittnet själv var den människosmugglare som körde båten och ingenting om tand-orsaken till att pappan ville till just Sverige.)

Alldeles innan (eller var det alldeles efter) fick vi gråtfärdiga lyssnare ta del av ännu ett skakande reportage, om ett stackars "ensamkommande flyktingbarn". Detta reportage ingick i P1:s propagandaserie "Flyktvägen" och repriseras säkert flera gånger under dygnet. Dagens snyftare i denna avdelning handlade om en stackars 13-årig pojke som tydligen hade hittats sittande stel av skräck på Järntorget i centrala Göteborg sedan ett dygn tillbaka, men som nu tack och lov omhändertagits och bodde tillsammans med andra lyckliga nysvenska "små barn" på ett av de många mottagningshem, som växer likt svampar ur den svenska myllan, men som ändå inte på långa vägar räcker till för den allt större skara "flyktingbarn", som växer ännu snabbare.

Jag kan mycket väl tänka mig skräcken hos en tonårig stackars pojke som tilldelats rollen som försörjare av släkten/klanen i hemlandet. På hans axlar ligger nu den tunga ansvarsbördan att först och främst lyckas bli mottagen i Sverige genom att servera den inlärda historien om döda föräldrar och försvunna anhöriga, för att sedan kunna berika den stora släkten därhemma med så mycket pengar och andra förmåner som det bara är möjligt att suga ut från alla lättlurade otrogna kuffers här. Stora summor har lånats ihop för att betala människosmugglarna. Denna satsning på honom måste han till varje pris klara att återgälda, annars vet han vad som väntar honom.

Lyckligtvis är endast en minoritet av de s.k "barnen" barn på riktigt. Den stora majoriteten är unga män i 18-25-årsåldern och en del t.o.m uppåt 30. Men ansvaret kan kännas nog så jobbigt ändå, även om de unga männen erhåller "barn"-status och därför får en mycket resurskrävande och för skattebetalarna kostsam gräddfil genom vår asylhantering. Årskostnaderna för ett enda s.k "barn" skulle t.ex räcka till livräddande vaccin för en halv miljon riktiga barn.

Som vanligt hörs ALDRIG något om den andra sida i de ensidiga snyftreportagen trots att neutralitet faktiskt ingår i ett Public Service-företags förpliktelser gent emot de betalande lyssnarna/tittarna.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6256173


 
Ingen bild

Maja Dacke

16 september 2015 19:47

Och

http://www.friatider.se/uppgift-bj-rn-s-der-petas-f-r-att-han-r-stade-emot-karlsson

Och ???

Thoralf???!!!


 
Ingen bild

HM Gotland

16 september 2015 20:08

Jag undrar om det inte just nu pågår intensiva förhandlingar mellan S och M för att åstadkomma en uppgörelse om asylpolitiken. Att eftersom andra länder inom EU "inte tar sitt ansvar" så är vi tvungna att slå på bromsarna eftersom samhället inte klarar av detta. I att Sverige inte klarar av det här nu snabbt ökande asyltrycket har de rätt men både S och M har låst fast sig i en politik som de vet inte fungerar eller kommer göra det. Jag tror vi snart kommer se en sådan uppgörelse där man kommer skylla på övriga EU och på väljarna som strömmar över till SD. Frågan är om de kan vända skutan utan att den kantrar?

 
Ingen bild

Morningstar

16 september 2015 20:46

Jag håller med Jessica om att det är partiledningen som borde bytas ut och inte ungdomsförbundet. För toppen verkar det vara viktigare att växa än att rädda Sverige. Det har tagit nästan 30 år att nå dit dom är idag. Men dom borde tänka på att det har tagit lång tid att bygga upp välfärdssamhället men ack så kort tid att rasera det. Vad dom glömmer är att det kan gå lika fort för partiet att rasa igen. Vad man har gjort med sin nolltolerans, öppen svenskhet och anti-rasism är att man lockar till sig harkrankarna, kappvändarna och ja-sägarna från sjuklövern. Vad som behövs är folk som vågar slå näven i bordet, inte fega lortar som kommer gå tillbaka till sina gamla partier så snart dom upplever att SD blivit lite för "extrema".

 
Ingen bild

Odalbonde

16 september 2015 21:09

SD 27,3 % i senaste Yougov.

 
Ingen bild

Riffi

17 september 2015 07:42

@ lassekolja
Eftersom Mattias Karlssons parti åstadkommer lika mycket om året som Thoralf gör i månaden, varvid Mattias Karlssons parti gör av med 25 000 gånger mer pengar än Thoralf, så finns det fog för kritik. Hur man dessutom kan stå och hurra för partiledningen när det sker en partisplittring är svårt att förstå.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se