thoralf

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2015

KRIG

Av Thoralf Alfsson - 30 augusti 2015 23:20

 

"Människojägaren" Niklas Orrenius.  Foto Thoralf Alfsson


DN har förklarat krig” skriver Marika Formgren på sin blogg idag efter att hon läst Julia Caesars krönika om hur hon under lång tid jagats av DN:s journalister.


”Tänk om hon hade dött. Det var min första tanke när jag hörde om DN:s trakasserier mot Julia Caesar. Vi har alltså en 70-årig kvinna med hjärtproblem, som efter ett långt yrkesliv som journalist väljer att skriva under pseudonym för att skydda sina barn och barnbarn och sig själv från hotbilder som är allt annat än inbillade. Vid hennes ytterdörr står plötsligt Niklas Orrenius, Sveriges mesta agendajournalist, och gapar och skriker att hon ska komma ut. Genom fönstret stirrar fotografen på henne. Och detta var inte första gången DN markerade att ”vi vet var du bor, vi kan hänga ut dig om vi vill” – utan fjärde gången. Att utsättas för en sådan chock och kraftig stressreaktion kan faktiskt ta livet av en sjuk äldre människa. Kalkylerade DN med den risken? Är Peter Wolodarski så förblindad av sin kamp mot väderkvarnen ”näthatet” att han tycker att 70-åriga kvinnors liv är försumbara offer?”

 

Jag har haft kontakt med Julia Caesar. När hon tänkte börja publicera sina krönikor var ett alternativ att publicera dem på min blogg men hon valde en sajt som inte låg i Sverige, utan i Danmark. Något jag tror var mycket klokt med tanke på hur etablissemanget i Sverige fungerar och hur t.ex Peter Wolodarski uttrycker sig offentligt.


”Peter Wolodarski har uppenbarligen fått detta med ”näthat” på hjärnan. Han har visat att han vill se inskränkningar i yttrandefriheten för att komma åt det han kallar ”näthat”. Det är mycket problematiskt i sig, och en varningssignal att ta på största allvar, att chefredaktören på Sveriges största morgontidning – som dessutom utger sig för att vara ”liberal” – inte har djupare förståelse för yttrandefrihetens betydelse för en fungerande demokrati.

Men att han dessutom skickar agendajournalister för att försöka skrämma Julia Caesar till tystnad får varningssignalerna att slå om till krigslarm. För Julia Caesar är ingen näthatare.”

 

Marika Formgren uppmanar till bojkott av Dagens Nyheter och uppmanar samtidigt andra aktörer till bojkott av DN. I praktiken innebär det enligt min mening en bojkott av alla företag som ägs av Bonnier. Annars kommer en bojkott sannolikt inte få någon effekt. Jag har frågat mig många gånger varför Bonnier låter antisemiter få tillgång till deras företag och nyhetskanaler.


Jag skrev i november 2014 ett blogginlägg där jag tog upp den maktkoncentration som råder inom svensk media med Bonnier i första ledet. Läs mitt blogginlägg "Medias maktkoncentration" och ta del av min grafiska presentation.


 


Marika Formgren ger i sitt blogginlägg instruktioner om hur man som användare mest effektivt bojkotter DN. Här kommer hennes 6 råd/anvisningar.


”Hur gör man om man vill bojkotta DN? Jag ger några grundsteg nedan, men kreativa hjärnor kan säkert komma på fler.


1) Om du har en prenumeration på DN – säg upp den. Om din vän, släkting eller kollega har en prenumeration – argumentera för att de ska säga upp den.

Om personen säger att hon måste ha en papperstidning på morgonen – rekommendera Svenska Dagbladet i stället. SvD är inte en perfekt tidning, men har mig veterligt inte hotat 70-åriga kvinnor för att skrämma till tystnad.

Om personen säger att hon inte vill avstå från DN:s ”kvalitetsjournalistik”, upplys om lögnerna: Den rasistiska brandmannen från Boden, Sandvikens miljardvinst på invandring, OECD-rapporten om den lönsamma invandringen. Påpeka att DN vill stämpla människor som oroar sig för våldsbrott och otrygghet som ”förnekare”. Hänvisa till Tino Sanandaji, som gång på gång har visat hur DN snedvinklar och till och med ljuger som ett led i sin ”agendajournalistik”.

Om personen säger att hon är så förtjust i skribenten XX på DN – erkänn att detta är en uppoffring man måste göra. DN har några riktigt vassa skribenter som det är tråkigt att avstå från att läsa, men ju snabbare DN:s anseende och ekonomi sjunker, desto snabbare lär de bästa skribenterna rekryteras av andra tidningar. Och om abstinensen blir för svår finns unvisit och adblock.


2) Gå inte in på sajten dn.se utan adblock. Adblock inaktiverar annonser, och stryper därmed en viktig inkomstkälla för DN. Är du inte så datorvan och tycker att det verkar krångligt? Be någon tonåring i bekantskapskretsen om hjälp.


3) Länka inte till artiklar på dn.se utan att först göra unvisit, och om du själv får en länk till dn.se – gör unvisit innan du följer den. Man går till sajten unvis.it och klistrar in länken för att få en unvisit-länk. Syftet är liknande som med adblock – att inte mata DN med dina klick, för att strypa tidningens inkomster.


4) Om du har ett företag eller jobbar med marknadsföringen på ett företag – annonsera inte i DN. Inget företag som tänker på sitt rykte vill väl förknippas med en tidning som trakasserar äldre kvinnor och vill strypa yttrandefriheten?


5) Om du inte kan göra ovanstående, använd din konsumentmakt. Bläddra igenom DN på biblioteket, kontakta de företag som annonserar i DN och som du skulle kunna köpa något av. Förklara att så länge de annonserar i en tidning som trakasserar människor för att skrämma dem till tystnad så kommer du att handla av deras konkurrent i stället. Stå sedan vid ditt ord.


6) Om du sitter i en sådan position att du ibland skriver debattartiklar eller blir intervjuad av journalister – välj så långt du kan andra kanaler än DN. Det finns mängder av medier i Sverige, och DN:s debattsida skulle snabbt förlora sin status som ”den viktigaste” om människorna som skriver debattartiklar vände sig till andra tidningar.”

 

Men kom ihåg det Marika Formgren skriver i sitt blogginlägg!


Eftersom det finns dårar vill jag inskärpa detta: Det är HELT FÖRKASTLIGT och dessutom kontraproduktivt att försöka ”ge igen med samma mynt”. Det spelar ingen roll att DN har behandlat Julia Caesar på ett vidrigt och ovärdigt sätt. Varje idiot som mejlar ett hot till Peter Wolodarski eller Niklas Orrenius hjälper DN på traven i tidningens kamp mot yttrandefrihet, eftersom strategin sedan länge är att peka på en extrem minoritet för att med lagen i ryggen tysta den stora majoritet som aldrig skulle komma på tanken att använda hot eller våld.

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

31 augusti 2015 00:21

Julia Caesar förtjänar all beundran! Fantastisk skribent!
Inte konstigt att PK-patrasket får panik när deras alster bara krymper samtidigt som sanningen breder ut sig allt mer, både i form av bloggar och Sverigedemokrater.
Det är sedan länge hög tid att låta "den tredje politiska kraften" i svensk politik, nämligen Sverigeblocket, ta plats i de olika förekommande "nyhetspaneler" hos SR(Godmorgon världen), SvT och TV4 m.fl Åter dags att tillskriva de olika redaktionerna och påminna om detta!
Thoralf, hoppas Du hade en trevlig helg i Sölvesborg och att maten smakade bra!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tor Rusk

31 augusti 2015 00:32

Har bojkottat ALLA slask-media i flera år (inkl. TV) Bloggar och utländsk media räcker gott.

 
Ingen bild

Blåsippan

31 augusti 2015 01:08

Det är ettårsjubileum nu sedan jag blev uthängd. David Baas kom hem och filmade mig i mitt hem. Jag klippte gräset då de kom. Var helt oförberedd då de klampade in i mitt liv. Nu har jag förlorat allt. Familj! Hade inga egna barn men två på köpet. Som inte pratar med mig längre. Jag lever nu i en lägenhet helt själv. Jag hade skrivit hemskheter som att turkar är vidriga då jag besökt deras land för femton år sedan. Jag gillar kebab men föredrar fläsk i löksås. Så skrev jag att jag lade torkade grisöron (tuggleksaker för hundar) i halaboxar. Detta ältades i media. Jag gjorde det för att jag markerade mot importerat djurplågeri. För att jag är djurvän. Jag mår inte bra men jag fortsätter kampen.

 
Ingen bild

realisten

31 augusti 2015 02:48

Om man är källkritisk så har man bara den ena partens ord på vad som har hänt.

 
snoffsan

snoffsan

31 augusti 2015 03:08

Man tror inte det är sant det som händer i landet. Ge sig på en gammal och sjuk människa, för hennes krönikor.
Jag har undrat länge vilket hat som driver dessa människor? Att skrämma och genom hot få människor att tycka som dessa. Vem vill gå omkring och andas svavelsyra och förtäras av hat inifrån och ut varje dag? För att inte alla vill tycka och tänka som de själva gör gör. Undrar hur många dagar eller veckor man skulle stå ut? Knappast någon längre tid. Jag vill andas frisk luft, jag vill känna mig positiv och glad.
Jag respekterar andras åsikter, även om jag inte alltid håller med. Men att börja hata och förfölja andra, för att de inte tycker som jag, skulle aldrig falla mig in. Vi gillar helt enkelt olika. Vem som har rätt eller fel, får tiden utvisa.
Jag hoppas innerligt att det som hänt Julia kommer att nå ut till många, så några till får upp ögonen för vad som händer.
Själv skulle jag aldrig komma på tanken att maila till dessa personer som gjort sig skyldiga till denna handling. De får ha sina åsikter och rösta på vad dessa vill, därför har vi många olika partier att välja på.
Det är ju detta som är människan - Vi tycker olika.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Gubben Svensk

31 augusti 2015 04:19

De tidningar som nämns, Helsingborgs Dagblad etc, är bland de värsta politiskt korrekta blaskorna som finns i landet! Samtliga ägs av Bonniers!
När man sedan får reda på att Bonniers stödjer Expo blir man mörkrädd!
http://www.friatider.se/expo-agent-far-80000-kronor-av-bonnier-skattefritt

 
Svensson

Svensson

31 augusti 2015 07:42

Dom har gått för långt,det här var droppen som fick bägaren att rinna över,det är dags att vi svenskar tydligt markerar att det här är helt oacceptabelt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Rune

31 augusti 2015 08:32

Är det inte märkligt att DNs hejdukar lägger så mycket energi på att trakassera en skribent som de inte låtsas existerar?
Mig veterligen har de aldrig bemött eller diskuterat någon text av Julia Caesar?

 
Ingen bild

Zetor

31 augusti 2015 08:33

Läste idag på högsbysidan i OT hur mycket kommunen betalar i hyra till den skrupelfrie uthyraren av boendet för ensamkommande i Berga i Högsby kommun ,2,37miljoner för ett femårskontrakt ,då är säkerligen inte lönen för 14 heltidsanställda på samma tidsperiod med , jag säger bara fy faen !

 
Ingen bild

Hm

31 augusti 2015 08:47

@Realisten
Om man har någon insikt om verkligheten räcker ena partens utsaga i detta fall. Vilket innefattar källkritik!

 
Ingen bild

Hacke

31 augusti 2015 08:54

Jag vill uppmana till bojkott av all traditionell media. Har sedan många år tillbaka aldrig lagt en krona på vare sig den prenumererade eller licensfinansierade lögn- och mörkläggningsindustrin. Som varm anhängare av den nya svenska folkrörelsen stödjer jag däremot några alternativa nyhetssajter med månatliga donationer.

 
Ingen bild

Demokratur

31 augusti 2015 09:24

Det är varje svensks skyldighet att följa ovanstående sex-punkts-lista. Dessutom ska man givetvis sluta betala TV-avgift. Att inte köpa kvällstidningarna är en självklarhet. Målet måste vara PK-medias undergång. Särskilt DN har ju intagit en närmast fascistoid attityd mot oss svenskar. Det är en gåta att någon köper blaskan.

 
Ingen bild

SD4Ever

31 augusti 2015 10:10

Jag trodde att brottsligheten har minskat, för det har dom ju sagt på TV och Radio?.........;-)Nu vill Moderatledaren Anna Kinberg Batra tillsätta tusen nya poliser för att få bukt med den ökade gängkriminaliteten, skjutningar och våldsdåd.

– Vi har ett antal områden, över femtio runt om i landet, där kriminella nätverk har för stor påverkan på lokalsamhället och där otrygghet och grov brottslighet är för stora problem. Där behöver vi vassare polisresurser med möjlighet att komma åt just de här kriminella nätverken. Det är en sådan riktad satsning vi vill göra med tusen nya poliser, säger Anna Kinberg Batra.

2 500 nya poliser rekryterades under borgerligt styre fram till 2010, vilket var en mångmiljardsatsning. Satsningen har ifrågasatts då brotten inte minskade.

Kinberg Batras satsning är dock riktad mot just den ökade grova brottsligheten ledd av kriminella gäng.

Kostnaden presenteras i Moderaternas skuggbudget i höst och Kinberg Batra hoppas på uppslutning från andra partier.

Trots en stor omorganisation hos polisen sedan årsskiftet, som inte hunnit landa, lanserar man nu idén om rekrytering av nya poliser.

Kinberg Batra vill även ha en straffskärpning vid bland annat allvarliga våldsbrott och grov organiserad brottslighet.

– Det handlar om skärpta straff för de brott som begås inom ramen för den organiserade brottsligheten. När brottsligheten och samhället förändras då måste lagstiftningen också vara tillräcklig och polisen ha tillräckliga med medel för att använda den, säger Anna Kinberg Batra.

 
Ingen bild

Nils

31 augusti 2015 10:15

Till Gubben svensk.
Om du vill bli ännu mer mörkrädd så kan jag rekommendera boken "under skorpionens tecken" Där får du även reda på varifrån Expo får pengar bla annat frimurarorganisationer i US

 
Ingen bild

Tony

31 augusti 2015 10:17

Jag har sedan länge slängt allt som kommer från
Bonniers bland soporna, erbjudanden om prenumerationer,
Bokpakets erbjudanden, allt slängs utom Svarskuvertet som
är frankerat, det använder jag till att skicka tillbaks
och ber dem fara åt helsefyr. Inte en krona kommer
att läggas medvetet på deras produkter, köpte förr
både Kvällsposten ofta både Expressen och Sydsvenskan
men har inte gjort det dom senaste 7 åren. Om hundra ja
kanske tusentals gör likadant så känns det nog i
Ekonomin!

 
Ingen bild

Stefan A.

31 augusti 2015 11:43

Citat från en ekonomiskt trängd kioskägare - Förr kunde det stå 20 pers och vänta på Aftonbladet, nu är det ingen... synd om kioskägaren men bra för demokratin...

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 augusti 2015 11:45

Men, kan inte AKB förklara för oss varför dessa "gäng" uppstått, vilka som ingår i dem och varför de är så svåra att bekämpa...

 
Ingen bild

Hacke

31 augusti 2015 11:53

Vidare på temat:
Har på senare tid intensifierat mitt arbete med att skriva ut och sprida valda delar av de nyheter som endast finns att läsa på alternativmedia. För det är uppenbart att man själv är lite hemmablind alternativt bortskämd efter år av närmast livsnödvändig bekantskap med denna form av sanningsförmedling och tror att de flesta andra numera har klart för sig att den möjligheten nu finns.
Men det är förvånansvärt att konstatera hur ovetande folk i allmänhet är. Det är uppenbart att det är en helt ny värld som öppnas för dessa människor och att behovet är stort understryks av deras närmast chockartade reaktioner och att dom ständigt efterlyser mera av varan.
Tycker vi alla ska hjälpas åt att sprida material omkring oss på olika sätt. Här finns fortfarande 2015 ett skrämmande stort svart informationshål att fylla hos svenska folket.

 
Ingen bild

Johan

31 augusti 2015 12:15

Det är svårt att se vad som skulle vara så upprörande med DN:s agerande. Inför en artikelserie om alternativa nätrörelser har Orrenius velat få till stånd ett personligt sammanträffande med den inflytelserika skribenten Julia Caesar. I grunden handlar det om vanlig undersökande journalistik i allmänhetens tjänst. Att borra lite i drivkrafter och kanske också ge ett litet personporträtt, utan att avslöja något som röjer identiteten, - det var DN:s ambitioner.
Men den som lider av svåra vanföreställningar kan givetvis få detta till något annat.

Det saknas inte heller liknande fall. På motsvarande sätt fanns det ett stort allmänintresse för försvarsbloggaren Wiseman, som genom åren angripit stora delar av försvarsetablissemanget. Många läsare ville gärna få veta mer om skribenten, vilket föranledde ett visst pådrag i media. Han valde senare att skriva under eget namn, men det är självklart ingen som avkräver J C detsamma.

@Blåsippan: Dina bonusbarn tycks ha betydligt sundare värderingar än du själv. Det var glädjande att höra. Och det var väl bara bra att de fick en sannare bild av din person.

Thoralf Alfsson

31 augusti 2015 13:25

Jag brukar inte besöka någon där det krävs en viss planering för att komma till vederbörande utan att först ringa eller mejla och avtala ett möte/besök.

Men det är ju inte precis på det sättet som vänsterpacket brukar göra hembesök. Jag har egen erfarenhet av dessa hembesök.

Johan du kanske har erfarenhet av att göra sådana besök och då kanske du inte förstår hur man skall uppföra sig.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

31 augusti 2015 12:46

@Nils 10:15
Frimurarna ger säkert mycket pengar till Expo men följande gäng
i form av organisationer och privata givare donerar nog mest:
https://expomakt.wordpress.com/ekonomi/


 
Ingen bild

Göta

31 augusti 2015 13:04

Liksom SD4Ever (10:10) trodde även jag att "brottsligheten i Sverige hade minskat" ;)
Därför blev jag väldigt häpen när jag i morse läste i Göteborgs-Posten (använder givetvis adblock) att det under söndagen för femtioelfte gången återigen varit skottlossning i den invandrartäta förorten Biskopsgården. Denna gång var det tydligen bråk om en stulen moped som resulterade i en skottskadad 20-åring, som fördes i ambulans till det sedan länge överbelagda Sahlgrenska sjukhuset.

Tydligen har det under söndagen också skjutits i lilla Skåneorten Höganäs, med en skottskadad och en misstänkt gärningsman omhändertagen.

Lite större rubriker i medierna har ju söndagens skottlossning i den invandrartäta Stockholmsförorten Rinkeby fått, där en man sköts ihjäl och en helt utomstående förbipasserande också träffades av en kula. För övrigt har man i huvudstaden under söndagen "bara" drabbats av de numera sedvanliga bilbränderna samt likaledes numera sedvanliga stenkastningar mot poliser. Denna gång i den invandrartäta förorten Östberga.

Några axplock från en helt vanligt lugn och fin söndag i det numera enligt PK-medierna så lugna och fina Sverige.

 
Ingen bild

Observer

31 augusti 2015 13:12

Bonniers borde få näringsförbud om de inte åtgärdar och slänger ut dylika medarbetare.

ALLA för demokratin i ett land viktiga institutioner som istället använder sin makt åt att sabotera densamma bör efter 2018 med nya fräscha och mer adekvata lagar dömas! -Så här kan vi inte ha det, att med vänsterfolk i dessa institutioner fastän de bara har 4-5% av folkets stöd bakom sig ändå kan kasta vårt land i fördärvets avgrund så som skett.
ALDRIG MER
Nu får det vara slut på detta!

 
Ingen bild

riffi

31 augusti 2015 13:32

En bra idé kan ju vara att helt spola DN. Ett utmärkt alternativ för alla som trots allt vill ha en tidning är GP. Detta gäller både papperstidningen och på nätet, åtminstone tills man lärt sig att blocka DN:s annonser. Detta gör kanske att GP:s annonsintäkter ökar?

 
Lassekolja

Lassekolja

31 augusti 2015 13:58

@Hulda mk1(kl.10:45) Exakt så var även min första tanke! Om hennes föregångare hade fört en annan politik hade de "tusen poliserna" inte behövts!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Skånepåg och konen

31 augusti 2015 14:31

@ Thoralf
Pseudonymen Johan anser tydligen att det tilltänkta offret inte skall få en chans att förbereda sig för en intervju. Det blir liksom lättare för den s.k ”journalisten” att missförstå och vinkla vad ”intervjuoffret” säger och som inte hinner att ev. koppla in en bandspelare.

Men hyllar man som Johan detta journalistdräggel, så är hans kommentar fullt förståelig.

 
Lotta

Lotta

31 augusti 2015 15:00

Med vilken rätt tar Orrenius, Hamrud och Wolodarski att förfölja en gammal dam i1 års tid, inte bara i hemmet utan även i hennes fritidshem? Sitta i en bil utanför i timtal för att försöka få tag i henne, förhöra grannar och kontakta vänner. Än är det inte lag på att personer måste ställa upp på intervjuer om de inte vill. Kan komma som en överraskning för gelikar som realisten och Johan. Det är enbart trams att Niklas Orrenius, Annika Hamrud och Peter Wolodarski skulle vara intresserade av alternativmedia. Det enda de är ute efter är att hänga ut och totalt förstöra en människas liv bara för att hon inte tycker som dem. Om Niklas Orrenius vore så intresserad av alternativmedia varför gör han sig då oanträffbar när Fria Tider sökt honom?

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

Hm

31 augusti 2015 15:13

@Johan
Bra att du kommenterar här i bland. Man glömmer lätt bort att det finns sådana som du när man gallrat bort fulmedia från den dagliga nyhetsskörden. Har nu gjort mig en bild av dig och den är tyvärr inte så vacker. Visst förstår vi att det känns bittert med ett ständigt växande parti som sätter det egna folkets väl och ve före andra länders men du får väl försöka leva med det så gott det går.

 
Ingen bild

Johan

31 augusti 2015 16:18

Ingen här, utom realisten ovan, tycks vara intresserad av att höra DN:s version. Det går annars mycket lätt att ta del av den. Men samtidigt vet vi ju att det sitter i ryggmärgen på den s.k "sverigevänliga" falangen att alltid utmåla sig som förföljda offer. Ena dagen kan man uttrycka sitt vämjeliga förakt för stora grupper av människor från andra kulturer, och den andra utmåla sig själv som ett oskyldigt lamm. Ja, SD-anhängarnas självömkan känner inga gränser.

 
Ingen bild

Ludvig

31 augusti 2015 17:22

Vill man intervjua någon som önskar hålla sig anonym behövs ingen fotograf. Så enkelt är det.

 
Ingen bild

Kurtan

31 augusti 2015 17:27

Hoppas att någon som har direktkontakt med Julia Caesar råder henne att polisanmäla dessa intrång. Även om polisen inte kommer att göra något så bör dessa övertramp dokumenteras ifall något allvarligt inträffar henne eller hennes familj i framtiden...

Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable. John F. Kennedy

 
Ingen bild

Göta

31 augusti 2015 18:43

"riffi" skrev (13:32): "En bra idé kan ju vara att helt spola DN. Ett utmärkt alternativ för alla som trots allt vill ha en tidning är GP. Detta gäller både papperstidningen och på nätet..."

Varför skulle det vara ett utmärkt alternativ att gå över till SD-hatartidningen GP?

GP är en liberal (= folkpartistisk) tidning. Alltså en tidning som lobbar för Bengt Westerberg, Erik Ullenhag, Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Ohlsson, Ceciliorna Malmström och Wikström med flera Sverige-förstörare och stora SD-motståndare.

Inom Folkpartiet-Liberalerna finns två olika falanger. Den absolut största falangen, som har makten i partiet, kallar sig antagligen socialliberal, och kan lätt förväxlas med vilken illröd vänsterytter som helst. I den falangen ingår ovanstående nämnda SD-hatargäng. I den andra falangen finns endast ett fåtal personer, som dock verkar någorlunda besinningsfulla och kan betecknas som mer konservativt liberala. Som till exempel Alice Teodorescu verkar vara. Hon har visserligen i år utsetts till politisk redaktör på GP. Men detta innebär definitivt inte att det finns någon som helst anledning att gynna en tidning med förankring i ett parti som vi innerligt får hoppas kommer att placera sig under 4%-strecket vid nästa val.

Möjligtvis kan man, OM MAN HAR ADBLOCK, läsa GP då och då på nätet.

 
Ingen bild

Lena

31 augusti 2015 20:40

@Rune 08.32
Är det inte märkligt hur DNs hejdukar lägger så mycket energi på en skribent som de låtsas inte finns? (inte exakt återgivet). Det är så rätt så rätt! Hur kan de ta sig så mycket tid och energi till något de inte erkänt finns? För mig står det glasklart att detta är en attack för att skrämmas. Vi måste alla ställa oss upp som en man och protestera mot detta tyranniet.
Vi hör nu hur dem som står (dem på den andra sidan) att de vill förbjuda vissa åsikter. Om man inte vallas in i fållan och har rätt åsikter då kallar de det "näthat". För att visa ditt motstånd är det absolut bästa är att sluta köpa deras produkter. Svält ut dem!

@Ludvig 17.22
"Vill man intervjua någon som vill hålla sig anonym så behövs ingen fotograf. Så enkelt är det". Touché! Vad gör dessa förgörare där ute i skogen med en fotograf? I mina ögon är de kommunistfascister alt. kommunistlakejer.

@Hm 15.13
Ditt svar till Johan var superbt! Ibland behöver man en dos av att se hur otroligt fel de tänker.

 
Lotta

Lotta

31 augusti 2015 22:39

@Johan. Annika Hamrud, den ene av de två stalkingjournalisterna har bekräftat att det Julia Caesar skriver stämmer. Niklas Orrenius som så frenetiskt jagat Julia Caesar för en intervju är inte lika frenetiskt intresserad av att själv bli intervjuad. Läs även "de goda" hatarna som skriver om rasisttant och att tant brun fått en ny innebörd. Vad som är rasistiskt i Caesars texter framgår som vanligt inte.

https://mobile.twitter.com/niklasorrenius/status/638036314814849025

http://www.friatider.se/dn-journalist-bekraftar-trakasserier-mot-fore-detta-kollega

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

Lena

31 augusti 2015 23:03

Vi behöver inte vara oroliga - våldet ökar inte!

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/

 
Ingen bild

märta

1 september 2015 10:18

http://www.aftonbladet.se/kultur/article17382251.ab här är en äldre artikel om en annan "fin"herre som jobbar på aftonbladet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se