thoralf

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2015

ANFALL ÄR BÄSTA FÖRSVAR

Av Thoralf Alfsson - 30 augusti 2015 10:26

Stark krönika av Julia Caesar om hur DN och Peter Wolodarski beordrat ut Niklas Orrenius och Annika Hamrud att jaga fram identiteten på Julia Caesar. Måste läsas!


http://snaphanen.dk/2015/08/29/sondagskronika-mardrommen/


Jag väntar med stort intresse på hur DN och Peter Wolodarski och hans kollegor i kvällstidningarna kommer att bemöta Julia Caesar? Jag har dock endast negativa förväntningar!


 


Peter Wolodarski på DN framstår mer och mer som en belastning för Bonnierfamiljen. I synnerhet efter hur journalistiken sett ut i DN efter knivmorden på IKEA. Kollegorna på Expressen och Aftonbladet har nog också passerat zenit!Lars Bern har också tröttnat på ovanstående herrar och deras ledarskap. Läs hans blogginlägg med rubriken "Den goda dumheten".


Under de två senaste veckorna har antalet medlemmar i Sverigedemokraterna Calmar ökat med ca 10 procent. På bara två veckor! Inget tyder på att ökningen skall avta.


Gå med i Sverigedemokraterna du också! Du väljer själv om du vill vara passiv eller aktiv medlem.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kent

30 augusti 2015 10:40

Peter vill visst sätta henne i fängelse, så nästa gång har de polisen med sig!
http://avpixlat.info/newsdesk/dns-chefredaktor-peter-wolodarski-att-fangsla-personerna-bakom-alternativ-media-pa-natet-kan-vara-den-enda-losningen

 
Ingen bild

realisten

30 augusti 2015 10:47

Man kan konstatera att det inte bara är etablerade medier som ägnar sig åt snyftreportage.

Thoralf Alfsson

30 augusti 2015 11:06

Tänk så sur Jan Helin var efter att han fått hembesök och en kamera i "ansiktet". Så synd det var om hans fru!

 
Ingen bild

Erik

30 augusti 2015 10:51

Förslag:

Wolodarski har skyddad identitet, han finner alltså anonymitet vara något eftersträvansvärt.

Om vi gemensamt bestämmer oss för att - på samma vis som DN - avslöja hans bostadsadress så vore det en väldigt lämplig tillbakakaka.

Varje fysisk observation av Wolodarski rapporterar vi till varandra och snart skulle han nog vara inringad.

 
Ingen bild

Demokratur

30 augusti 2015 11:13

Uppenbarligen börjar etablissemanget bli rejält nervösa. När kommer förslaget om koncentrationsläger för politiska "feltänkare". PK-folket tar nog till alla medel för att bevaka sina platser vid köttgrytorna.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

30 augusti 2015 11:14

Dagens Nyheter och Expressen ägs av Bonnier och Aftonbladet ägs Schibsted...

Svenska Dagbladet som ägs av Schibsted är väl den tidning som får betraktas som mest politiskt nykter!

 
Ingen bild

Hacke

30 augusti 2015 11:36

För varje dag blir det alltmer uppenbart att det är herrar Wolodarski och hans kollegor inom traditionell svensk media som är det största hotet mot yttrandefriheten, demokratin och landet.

 
Ingen bild

Stridhsson

30 augusti 2015 11:43

Man blir riktigt mörkrädd när man läser detta....
Hur mycket ska dessa människor utstå som kämpar för vårat land innan det vänder?(bla du Thoralf) Hörde mina grannar kommentera igår, de hade varit i ett köpcentrum en bit härifrån, de var chockade, det var som att komma till Afrika, jag var tyst,när samma personer hade gått förbi den nybyggda skolan där de bor blev de upprörda när de såg de små flickorna som sprang omkring med slöja. Då kunde jag inte vara tyst längre, ja så blir det när 87% av svenskarna röstar på idiotpartierna,
och värre kommer det att bli,ingen sade något!!! Senare samma dag såg jag ovan nämnda personer komma med Expressen o Aftonbladet under armen.
Jag fattar inte när (svordom) folket ska vakna?

 
Ingen bild

Niklas R

30 augusti 2015 11:45

Har faktiskt inga problem med att exponera personer som t.ex Wolodarski, Matsson eller de andra kriminella i Researchgruppen - Wågh och kompani. De behöver ingen skyddad identitet, de är kriminella.

 
Ingen bild

HM Gotland

30 augusti 2015 12:08

Det är väl när när man läser något som Julia Caesars nya krönika som man får lust att sänka sig under dessa terroristers nivå. Orrenius verkar inte förstå att om man uppsöker en ensligt belägen stuga för att terrorisera en gammal tant så är han samtidigt själv helt oskyddad om historien skulle ta en för honom oväntad vändning.

Hoppas Julia Caesar finner några vettiga och handlingskraftiga personer i grannskapet som hon kan ringa vid om detta mot förmodan skulle ske igen och som kan hjälpa henne tills polisen anländer.

Att ta sig in på någons fastighet som man vet absolut inte vill ha kontakt med en är brottsligt.

 
Ingen bild

aba

30 augusti 2015 12:20

Media idag arbetar utifrån grundprinciperna ur E Bernays bok Propaganda 1928. ( Den finns att läsa gratis på nätet)

Kap. 1 Organisera kaos
"Medveten och intelligent manipulation av massornas organiserade vanor och åsikter är ett viktigt inslag i ett demokratiskt samhälle. De som manipulerar denna dolda funktion i samhället skapar en osynlig regering som är den egentliga styrande makten i vårt land"

Att fråga om media ger ut sanningen är inte rätt frågeställning.
Kolla istället vilka som äger media i Sverige, Skandinavien och över hela världen och sluta hymla. Ägarna har ofta dubbla medborgarskap varav ett är Israeliskt.

Som ung hörde jag Kissinger tala sig varm i TV om NWO. Ingen förstod då vad som menades med. Idag kan vi alltså konstatera att det inte handlar om konspirationsteorier. Kissinger har dubbla medborgaskap i USA och Israel.

Jag slår vad om att Wolodarski också har dubbla medborgarskap.

Trots tillgänglig information för alla röstande faller de flesta för upplägget som Bernay är pappa till. Man tar inte reda på partiers bakomliggande syften, vilka som stöttar dom ekonomiskt eller vilka kopplingar olika medlemmar har.

Aktionerna mot Julia Ceasar är helt oacceptabla men helt i stil med de reaktioner man vill uppnå.
För henne är det fruktansvärt men "saken" media arbetar mot är hänsynslös och grym i många avseenden.

Media är här för att styra massorna och man tar till allt grövre kriminella handlingar för att nå sitt syfte.

Frågan i inlägget skulle alltså vara:
"Man granskar inte längre staten åt folket utan folket åt vår osynliga regering".

 
Ingen bild

Observer

30 augusti 2015 12:46

.
.
.
PROBLEMET SOM DESSA HAR ÄR ATT DE TROR ATT FOLK ÄR DUMMA I HUVUDET. -DET ÄR DOM INTE, DÄRFÖR KOMMER ALLA SÅDANA HÄR FÖRSÖK ATT: KVÄSA, FÖRMINSKA, VINKLA, MÖRKA O.S.V ALDRIG NÅGONSIN ATT FUNGERA.
ATT DÄREMOT T R O PÅ ATT NÅGOT SÅDANT SKULLE FUNGERA AVSLÖJAR ATT MAN SJÄLV HAR EN RETARDERAD INTELLIGENSNIVÅ, SPECIELLT SOM VI TALAR OM INTERNETS TIDEVARV, INTE MINST.

 
Ingen bild

Dille

30 augusti 2015 12:47

Knivskarp sammanfattning av DN: STASI.
Och så här kommenterar Julia DN om dubbelmordet på IKEA

"Dubbelmordet var alltså inte så farligt. Ingenting att haka upp sig på. Sverige har ju blivit tryggare. Ett typexempel på tendentiös och ohederlig journalistik."
Lars Bern skriver i sin blogg ett inlägg som även det klär av "godheten" in på bara dess vidriga lögner.
http://antropocene.se/

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 augusti 2015 12:49

Vidrigt, äckligt, avskyvärt. Journalister är till stor del HYENOR. Och med stigande väljarstöd för SD , kommer de att bli ännu vidrigare. För egen del är jag beredd för man vet aldrig vad Resachgruppen klarar av...
Ringer det på och jag inte ser vem det är, öppnar jag med en hand och den andra är knuten och färdig...Hulda mk1 på dåligt humör är nog inte bra ens för journalister. En tå över min tröskel och ...

Media värnar om oliktänkande och dissidenter runt om i världen, men vad gör de i vårt Sverige..

 
Ingen bild

UncleBob

30 augusti 2015 12:51

Jag instämmer med att svenskvänliga krafter borde syna herr Wolodarski in på bara skinnet. De metoder, det modus operandi som denne hycklare satt i system borde vara överförbart för att trakassera honom med insinuanta frågor. Eller bara för att de skall begripa att deras hetsjakt på Julia Caesar är något de borde inse konsekvenserna av.
https://youtu.be/lQIVu952628

 
Ingen bild

Observer

30 augusti 2015 12:58

Tänk er följande:

Wolodarski & Co har en butik

En dag får de konkurrens av en annan liknande butik men som blir mera framgångsrik -Kunderna väljer allt oftare den nya butiken framför deras egen.

Istället för att göra sin egen butik mera attrektiv med generösare öppettider, intressantare varor eller ännu bättre service så väljer Wolodarski & Co att försöka sabotera för den nya populärare butiken; Man köper reklamplats där man talar illa om den nya butiken, man springer ut och släpper ut luften ur däcken på parkeringen på kundernas bilar e.t.c

Inte särskillt smart med andra ord.

.....Vilken butik tror ni vinner i längden?

 
Ingen bild

Demokratur

30 augusti 2015 13:00

@Stridhsson

Jag tror att det är kört för Sveriges del. Vi svenskar är helt inte smartare än såhär. Tyvärr. Men jag har gärna fel...

 
Ingen bild

Odalbonde

30 augusti 2015 13:02

Julia Caesar kämpar som en liten hjälte mot en stor ond drake!

Säg upp prenumerationen på DN, Expressen och alla de andra drakarna. Släng ut TV:n och sluta betala licens för den. Sprid alternativ media till vänner, grannar och alla du träffar. Var en hjälte!

 
Ingen bild

Demokratur

30 augusti 2015 13:05

Som någon skrev innan. Vi borde kanske börja med samma metoder mot "journalistkåren"? Otrevlig utveckling men varför ska de inte få smaka på samma medicin?

 
snoffsan

snoffsan

30 augusti 2015 13:11

Satt just och läste denna krönika av Julia, blev vettskrämd.Ju längre jag kom igenom texten, ju närmare 40-talet närmade jag mig. Såg bilder framför mig, om judar som dras fram ur sina gömställen, angivna utav sitt egna folk. Utsläpade på gatorna, en del skjutna med en gång, andra slängda på en kärra, tvångstransporteras till läger, för att arbeta till döds.
Det tog en stund efter texten, att inse att det är år 2015 i datorn.
Satt även och läste Birro,s krönika, som Julia länkade till.
Hur sjutton kunde de bli så sjukt i landet? Vem har betalat dessa för att ge dem rätten att förfölja människor? Dessa människor är inte friska, de uppför sig som psykiskt instabila , som briserar vilken sekund som helst.
Någon sa att det är bottenskrapet i samhället som röstar på SD, jag börjar starkt tvivla på detta. Bottenskrapet har en helt annan färg och tar sig rätten att stå över lagar, detta visar dessa dagligen, och i Julia,s krönika.
En person från piratpartiet gör en liknelse om pedofiler och SD,s politik när det gäller integrationsfrågor, hur man kan göra en liknelse med dessa två saker är för mig en gåta, finns att läsa på Fria Tider idag.
Såg ett annat uttalande just angående just det här med pedofiler Özz Nujen, vill inte skriva här vad det står, men går att googla på.
I en viss religion, behöver inte dessa göra detta som Özz säger, då det är lagligt att gifta sig med småbarn, nioåriga flickor som fruar, om detta inte är att vara pedofil, vet jag inte vad pedofil är.
Detta bevisa återigen att bottenskrapet, inte är vi, utan dem.
En person med sans och lugn, anklagar inte andra eller gör jämförelser, så lågt att det uppenbart blir bara e´rent ut sagt löjligt. Sedan kan inte dessa heller försvara sina anklagelser, utan att det bli än mer löjligt.
Själv är jag en kvinna, tio kvar till pension, att påstå att jag skulle gilla det pedofiler står för, är bara rent ut sagt löjligt. Jag är också emot de kulturer som står för att vuxna män förgriper sig på småflickor, genom giftermål och anse att detta är lagligt, får jag bara inte in i huvudet.
Dessa människor som idag , uppenbarligen kan sjunka hur långt ner som helst, för att försvara det som händer i landet idag, är också en gåta. Många utav dessa tillhör de grupper som islamisterna kommer gladeligen att göra ett huvud kortare, varför är dessa inte lika livrädda som jag är för den stundade framtid som tittar fram runt hörnet just nu?
Varför kan dessa inte förstå, att vi som kämpar för demokrati och yttrandefrihet ,även gör det för dessa grupper?

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Gute

30 augusti 2015 15:33

Åkessons sommartal såg ut att vara ett fantastiskt fint arrangemang med en härlig stämning i den rekordstora publiken.
Rena rama Almedalskänslan infann sig på distans.

Och att se Åkesson spela synthesizer till sång hade man inte förväntat sig, men var verkligen ett trevligt inslag.

När etablerad media går till samlad attack mot talets innehåll, då vet vi att det ger utdelning och gillas av vanligt folk!

@Thoralf, jag antar att du var på plats.
Hur har utvecklingen bland antal åhörare varit genom åren under sommartalen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 augusti 2015 15:42

Fyra skottskadade i Rinkeby. "Sverige har aldrig varit säkrare".. Hör inte våra starkt kriminellt utsatta förorter till Sverige??
"Det här är inte Sverige", kanske stämmer...

 
Ingen bild

Tony

30 augusti 2015 16:00

Det hade ju naturligtvis varit en fjäder i hatten
hos dessa C-Journalister om dom hade kunnat sätta
stopp för en som är dem överlägsna i precis allt
i deras journalistiska yrke. Det finns inte en
journalist i vare sig Dags eller kvällspress som
ens kommer i närheten av Julia Caesars kvalitet, så
man förstår att hennes skrivande retar upp dessa fån!
Försöken att skrämma Julia Caesar kommer nog att få
precis motsatt effekt.
Trodde ändå att Niklas Orrenius höll bättre nivå än så,
däremot har flatan visat vad hon går för vid många
tillfällen!

 
Ådärkomdenja

Ådärkomdenja

30 augusti 2015 16:13

DN, AB, ExP - absurdistanska asgamar

http://thwc

 
Ingen bild

Rune

30 augusti 2015 16:37

Bonniers blir nog tvungna att flytta på Wolodarski? Bonniers har ju uppnått sin ställning genom att vara i samklang med svenska folket. Inte som Wolodarski genom att föra krig mot svenskarna.

 
Ingen bild

Grålle

30 augusti 2015 17:11

Jojo, det är fina herrar som sitter som chefredaktörer på dessa 3 stockholmsblaskor. Förr i tiden var det betrodda människor på den posten, idag räcker det med att vara SD-hatare, precis som när man utser rikspolischefen.
Ruttet är bara förnamnet. SD måste se över presstödet när större inflytande är ett faktum.

 
Ingen bild

Pepparholm

30 augusti 2015 17:16

Du säger att Wolodarski kan vara en belastning för Bonniers. Det är jag inte så säker på. De har ju länge accepterat Thomas Mattsson och Wolodarski är bara en yngre lärjunge i samma hus.

Men Wolodarski är definitivt en belastning för demokratin!

 
Stefan K

Stefan K

30 augusti 2015 17:47

Personer som älskar att konfrontera och hänga ut har ofta en sak gemensamt.

Vad?

De har skyddade uppgifter för att själva slippa bli konfronterade.

Vad kallar man sådana individer?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

tonton

30 augusti 2015 18:42

Genomruttna s.k journalister med totalt genomruttna metoder, vilka vi finansierar via presstödet. Vad är deras verkliga agenda och mål? Är de så att de, å deras gelikar, på fullt allvar önskar sänka vår nation och sätt att vara, så är det inget annat än förräderi.

 
Ingen bild

Kalle

30 augusti 2015 18:44

Julia Ceasar har knegat som journalist för DN i tjugo år och levererat texter i DN. Då dög hennes texter. Nu skriver hon många impopulära sanningar om det svenska samhället.

Är det därför ni trakasserar och förföljer Julia Ceasar??? Hon skriver om sanningen som ni på DN av idag inte kan finna om ni så vände på alla skrivbord och tangentbord. Ni journalister fattar inte vad sanning är. Julia med sin erfarenhet vet vad det är.

Stå på dig Julia för din grundlagsskyddade yttrandefriheten.

Önskar dig, Julia, all välgång i ditt framtida skrivande. Du är som en underbar ljusglimt i mediamörkandet.

Till DN. Ge fasiken i att trakasera Julia!!!

 
Ingen bild

Dille

30 augusti 2015 19:03

@Hulda
Tror att lögnen har att göra med att folk inte längre ids anmäla brott.
Själv har jag haft vindsinbrott 10 a 20 gånger, vandalisering av bilen fler gånger - Men slutade att anmäla för kanske 25 år sedan därför att brotten avskrivs ju bara.

Sen jämförs antal anmälningar förr och nu... Och genom att jämföra mord, rån och våldtäkt med vindsinbrott ( som folk inte längre anmäler) så kommer man fram till att Sverige blivit tryggare

 
Ingen bild

SM811

30 augusti 2015 20:11

"Marika Formgren: “Bojkotta Dagens Nyheter”"
http://avpixlat.info/2015/08/30/marika-formgren-bojkotta-dagens-nyheter/

 
Ingen bild

Stefan A.

30 augusti 2015 20:21

Fönstertittande kan faktiskt ge fängelse, så att ställa sig att glo in genom fönstret som de två tomtarna från DN är olagligt, man måste själv i sitt eget hem få bestämma vem man vill prata med, journalister blir stöddigare och stöddigare visar ingen respekt alls numera, värst är Expressen och Baas som dyker på Sverigedemokratiska fritidspolitiker !!!!!! som för några hundralappar offrar sin fritid för politiska uppdrag, och kör upp en kamera och mikrofon på helt oförebredda och med grova anklagelser, kommer ihåg surläppen på Baas när han, med all rätta, inte kom in på SD,s valvaka och övriga skitstövlar genast lovade att Expressen gratis skulle få del av deras reportage, då visades vilken gemensam agenda de har.

 
Ingen bild

Dumle

30 augusti 2015 21:14

Är det inte någon som vet var denne Wolodarski bor? Har han familj, var går eventuella barn i skola/dagis? Han handlar väl någonstans någon gång? Det måste gå att hitta vår han gömmer sig och styr sitt Stasi. Varje gång han trakasserar de våra kommer det hembesök hos honom. Han borde smaka egen medicin! Var bor karln???

 
Ingen bild

Dumle

30 augusti 2015 21:29

Måste förtydliga att med trakasserier mot DN-s avskyvärda chefredaktör menar jag endast irriterande hembesök som garanterat kommer att upplevas obehagligt även om vi bara vill sälja lotter, tavlor eller ta en bild på en sådan känd och betydelsefull person;)

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 augusti 2015 21:53

Marika Formgren uppmanar till total bojkott mot DN. Mot köp av tidningen, läsning av den på nätet utan AD-block och mot annonsörer som inte avbryter annonsering i DN. Ett mycket lovvärt initiativ!
Att trakassera Wolodarski är en helt fel åtgärd. Bojkott är bättre. Money talks...
Han har "sk-tit i det blå skåpet"...

 
Ingen bild

Lena

30 augusti 2015 23:31

Läs Marika Formgrens inlägg på Avpixlat om att bojkotta DN efter den vedervärdiga attackerna från agensjournalisten Orrenius och chefsjournalisten Wolodaski. Det handlar om vår lagstadgade rättighet till yttrandefrihet och de rör sig i gråzonen mellan vad kriminell verksamhet. Det märks att de är desperata för de har hållit på och sökt Julia Cesar i ett år - DÅ måste detta vara MYCKET VIKTIGT för dem. MEN det är inte rumsrent och de vet om det också. Nej nu är det dags att dra ner byxorna på dessa skojare, och det rejält.

Vill också passa på att puffa för artikeln som Marcus Birro skrev, det var det bästa jag läst på länge, så friskt så naket och äkta. Tack Marcus Birro"

http://detgodasamhallet.com/2015/08/25/gastskribenten-marcus-birro-framtiden-ar-har/#more-2072

 
Ingen bild

Magnus

1 september 2015 23:21

"... Peter Wolodarski beordrat ut Niklas Orrenius och Annika Hamrud att jaga fram identiteten på Julia Caesar."

De vet inte vem hon är, men de vet var hon bor? Bra tänkt.

 
Ingen bild

V6

2 september 2015 10:09

Varför måste man vara anonym?
Varför ska vissa enligt er få vara anonyma och sprida hat, uppvigling och lögner utan att bli oemotsagda eller bemötta?
När blev rasbiologi något som svenskar 2015 försvarar?
Debatterade med rättshaveristen Roger Sahlström innan han blev blockad på FB för några månader sedan.
Han beklagade sig över att "vanlig" media inte gjorde granskande reportage om invandring etc (ja, ni vet, det vanliga konspiratoriska teorierna som de flesta konservativa och högerextremea verkar åtnjuta). Jag svarade att han är ju självutnämnd "journalist" och "fotograf" så det är väl bara att sätta igång att granska.
Det andra och det var lite mer komiskt var att han menade att "fulmedia" mörkade, inte skrev om sakers varande eller icke varande men länkade ENBART till traditionell media, konstigt där att när det kommer till riktig journalistik så fallerar ofta sverigevännernas kompetens.
Nåja, sekteristiska beteenden brukar avta med tid eller fördjupas och förgöra individen. Julia Cesar är väl ett väldigt bra exempel på just det.

Thoralf Alfsson

2 september 2015 11:19

"Varför ska vissa enligt er få vara anonyma och sprida hat, uppvigling och lögner utan att bli oemotsagda eller bemötta?"

Det alldeles utmärkt att bemöta en anonyms texter! Det görs dagligen på insändarsidor i lokalmedia.

Expressen, Aftonbladet och DN har haft alla möjligheter att bemöta Julia Caesars krönikor under 5 år men de har avstått från det!

 
Ingen bild

V&

2 september 2015 12:13

Vad är då problemet med anonymitet? Varför "vågar" man inte skriva offentligt?
Vet man att när man sprider falsarier offentligt så är det lättare att bli "tystad" som i fallet med Orrenius.
För om man hetsar mot journalister och politiker, oavsett om det är inom eller utanför lagens gränser, så borde man väl kunna göra det offentligt?
Varför försvarar du anonymiteten?

Thoralf Alfsson

2 september 2015 12:48

Därför att man är rädd om sitt jobb!! Speciellt om du jobbar och är medlem i ett LO-förbund.

 
Ingen bild

V6

2 september 2015 12:45

Sedan för att direkt svara på din fråga så tycker jag det är oerhört viktigt att opinionsbildare är offentliga. På samma sätt som jag tycker att bidrag till partier borde vara helt transparenta. Det är det ju tex inte i M och SDs fall.

Thoralf Alfsson

2 september 2015 12:50

Jag önskar också att vi hade ett samhällsklimat som gjorde det möjligt. Men så är det tyvärr inte!!

 
Ingen bild

V6

2 september 2015 12:54

Fast du vet lika väl som jag att de som i de allra flesta fall råkar ut för "nätmobben" är de som vänder sig mot SD, rasistiska bloggar etc. Då tar det alltid hus i helvete oavsett vem som skrivit artikeln eller gjort inslaget.
Så tyvärr som det skriver måste även alla högerextrema opinionsbildare fram i strålkastarljuset.

Thoralf Alfsson

2 september 2015 13:05

Kan du namnge några av dessa som blivit uteslutna från sitt fackförbund eller blivit av med sina arbeten?

Det finns idioter på båda sidor som utnyttjar sin anonymitet och nätmobbar. Skillnaden är den att t.ex Sverigedemokrater eller skribenter som Marika Formgren i många fall förlorat sina arbeten eller till och med möjligen att jobba inom det område man utbildat sig. Richard Jomshof är ett bra exempel på detta!

 
Ingen bild

V6

2 september 2015 13:06

Till sist måste jag bara fråga. Är genuint nyfiken.
Tror och håller du med om hennes syn på samhället och Sverige?
Hennes skriverier om rasbiologi och levnadsrum (som hämtat som nazismens skrivelser). Jag hittar ingen, absolut ingen legitimitet i henne, bara en massa passionerat hat.

Thoralf Alfsson

2 september 2015 13:12

Vad är grundorsaken till den flyktingsituation vi har idag? En gemensam faktor i de flesta fall enligt min mening är islam.

På din fråga så delar jag hennes syn på samhället i det stora hela men inte i varje detalj! Jag är starkt kritisk till massinvandringen och till den islamisering som pågår i samhället. Jag har inte läst alla hennes 200 krönikor så därför kan jag inte heller uttala mig helt och hållet.

 
Ingen bild

V6

2 september 2015 15:10

Kära du! Vi lever i en marknadsanpassad värld, det måste även SD och dess sympatisörer förhålla sig till.
De flesta företag och framförallt fackföreningar och ideella organisationer har vissa värderingar om människors lika värde och rättigheter, det är ändå 2015. Om man inte kan skriva under på dessa så har man inget att göra i varken de företagen eller de organisationerna. Formgren hade ett vik på GP och avgick själv från Neo.
Fackförbund kan man gå ur och man kan byta jobb om företagets värdegrund inte överensstämmer med ens egen.
Inte mobbing eller ngt som du nämner.....it`s just good buisness ;)

Thoralf Alfsson

2 september 2015 15:28

Tycker att du skall läsa på lite om Marika Formgren innan du uttalar dig henne.

Jag syftar på hennes tidigare jobb på flera ledarredaktioner och hur tidningarna behandlade henne. Hon gav upp sin karriär och utbildning som journalist och istället sadlade hon om och började läsa till civilingenjör på grund av hur hon behandlades.

Sverigedemokraterna ställer upp på samma människovärderingar men det är fackförbunden som delar in människor i olika "fack". Det är snarare fackförbunden som inte accepterar åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Och i synnerhet det människor gör på sin fritid.

Det är en stor skam för ett demokratiskt land.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se