thoralf

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2015

ÖVERLYCKLIGA SVENSKAR

Av Thoralf Alfsson - 28 augusti 2015 22:46

 

Lilla Högsby station en fredag.                                      Foto Thoralf Alfsson


Har de senaste veckorna fått flera vittnesmål över de effekter som Migrationsverkets och Kalmar Läns Trafiks överenskommelse om gratis busskort till asylsökande fått (gäller även tåg inom länet). Ett antal fullbetalande kunder har slutat eller funderar på att sluta åka med kollektivtrafiken på grund av de olägenheter som de nu upplever med överfyllda bussar eller tåg på vissa avgångar och vissa sträckor. Att betala fullt pris men sedan tvingas stå upplevs inte som ett tillfredsställande alternativ enligt dessa resenärer.


Jag kan inte bedöma hur stort problemet är men jag tror att de vittnesmål jag fått stämmer i väldigt stor utsträckning. Om etniska svenskar som betalar ordinarie pris på sina månadskort istället börjar köra bil på grund av att man känner sig otrygg och obekväm på bussar och tåg kan de långsiktiga konsekvenserna bli kostsamma för Kalmar Läns trafik.


Den irritation som vissa grupper känner i samhället över att man måste betala 1 440 kronor för ett månadskort, samtidigt som asylsökande får dessa månadskort gratis, månad efter månad och år efter år kommer sannolikt leda till starka protester och väljarflykt från de partier som stödjer dessa galenskaper och diskriminering av den egna befolkningen.


Sverigedemokraternas landstingsgrupp har nu ställt en interpellation till kommande Landstingsfullmäktige angående dessa gratis busskort och om en enskild tjänsteman på Kalmar Läns trafik kan ta ett beslut om subventioner på årsbasis om ca 50 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar.

Frågan är om det socialdemokratiska landstingsrådet Anders Henriksson själv kommer svara på interpellationen eller om han kommer skicka fram någon annan att svara! För att rädda sitt eget skinn!


Anders Henriksson valdes nyligen dessutom till vice ordförande för SKL (Sveriges Kommuner o Landsting). Därför blir det extra intressant att se om Anders Henriksson själv vågar svara på interpellationen eller om han fegar ur. Jag tror personligen på det senare!


De senaste dagarna har jag varit upptagen med att ta hand om alla saker i mitt föräldrahem i Södra Vi. Huset skall ut till försäljning! När jag stannade i Vimmerby för att handla hajade jag till vid denna skylt. Tyckte först att det stod al-Shabab. Men det kanske inte är så avlägset! Är det den här utvecklingen som svenskar önskar sig eller är det bara 7-klöverns våta dröm? Min är det definitivt inte!


 
Många intressanta möten de senaste dagarna. Samtal som visar att många reagerar på hur media arbetar, inte minst på det lokala planet. Väldigt många har reagerat på hur lokal media inte låter mig uttala mig i olika frågor. Både lokalt och nationellt, har kanske inte tänkt så mycket själv på det men när andra reagerat så kanske det ligger något i deras reflektioner. Samtidigt stämmer det att media mer sällan hör av sig för att få min uppfattning i en politisk fråga.


Ser fram emot morgondagen i Sölvesborg! Har några möten inbokade efter Jimmies sommartal som kan bli riktigt intressanta. Men det lär jag återkomma till på bloggen. Men framförallt ser jag ifram emot alla spontana möten under dagen och kvällen med nya och gamla medlemmar i Sveriges bästa parti!


Nytt All Time High på bloggen och då är det flera dagar kvar på månaden! Mycket roligt och trevligt!


PS


Jag älskar DÖ! 
ANNONS
 
Ingen bild

Tobbe S

28 augusti 2015 23:19

På tal om sossarnas och miljömupparnas skärpta lagstiftning mot "terrorresor"

Sex månader på öppen anstalt efter att ha varit nere i sanden och skurit halsen av otrogna. Taskigt med bra mat i sanden men gott om fina tvångsligg. Man blir helt slutkörd ju. Sex månader på öppen anstalt med tre mål mat om dagen, hyfsat betalt arbete och reglerad arbetstid. Låter fint det. Efter rehabiliteringen är man redo för nya tag hos IS eller hos Mona Sahlins stödorganisation, där det dukas upp med fräscha bidrag och en ny prima barre samtidigt som man går på Lernias kurser.

 
Ingen bild

Observer

29 augusti 2015 00:05

2018 Återinför ni tjänstemannaansvaret retroaktivt och åtalar tjänstemännen för trolöshet mot huvudman! (Huvudman i det här fallet, Skattebetalarna)
Man måste på något sätt visa att sådant här inte går för sig helt enkelt.

I fallet med bussbiljetterna är det ren apartheid -Bevisligen!
Svenskar tvingas betala både skatt för trygghetssystemen och bussbiljetter medan de svarta slipper.

 
Ingen bild

Tor Rusk

29 augusti 2015 00:07

DÖ är det bästa som hänt SD! Yippikaey, motherfuckers!

 
Ingen bild

kalle

29 augusti 2015 00:55

sthlms kaoz även i Kalmar

Tisdag 28 juli 16:19

Dom effekter migg-djä-vulen Lars Borgemo, inte hoppas på blir troligen att busskorten tappas bort(säljs svart, lånas ut) och asylbluffarna får nya, således mycket högre kostnad än planerad.

asylbuffarna kommer nog vilja åka över länsgränsen för att hälsa på bekanta och vidga sina vyer inför integrationen och
problem uppstår när busskorten inte gäller på andra bussar utanför länet och hur blir det när de vill åka tåg. således kommer det utvärderas att de behöva få åka gratis över hela Sverige till nästa år.

skall det sättas in extra bussar eller skall de som får betala sina egna bussbiljetter få stå i bussen eller
lämnas kvar vid busshållplatsen Pga av de inte får plats, man får ju nämligen inte proppa bussen full av säkerhetsskäl.

effekter i övriga delar av landet med asylfolk i kollektivtrafik ger överfalls och rån, ex överfallet på Elin Krantz av asylbluffare. Det blir behov av att installera och kontrollera att det finns fungerande övervakningskameror med ljudinspelning på alla bussar även i bakre dörren och i mittengången.

Det blir undan trängnings effekter då unga tjejer inte kommer våga åka själva på kvällen och äldre inte heller. således minskad försäljning av lagliga busskort.

kanske lobbygrupper för bilbranschen och parkeringsbolag har påverkat miggvÄrket att dela ut gratis busskort till personer som inte behöver uppge sin identitet i Sverige och miggvÄrket måste ta reda på vilka dom är. Klockrent sätt för att få vanligt folk att välja bilen istället. Vilket ger
skatteintäkter från bensin och fordonskatt och och kaoz på brist av parkeringsplatser ger cash

 
Ingen bild

Demokratur

29 augusti 2015 06:40

Ha, ha, ha. Svensken får betala fullpris och nya adeln får gratisresa på dumsvenskens bekostnad... Men 87% ville ha det så här så sug på karamellen. En fördel är ju att man kan köra bil med gott samvete. MP kan ta sitt miljötänk och köra upp det i en viss kroppsöppning. Apropå DÖ så såg jag att kommunisterna på Aftonbladet vill ha en DÖ-variant inom massinvandringsindustrin. Kanske en bra idé. Får kanske den mest naiva svensk att vakna upp och inse att Sverige är ett nytt DDR.

 
Svensson

Svensson

29 augusti 2015 07:38

Nu måste svensk massmedia ta upp att Moderaterna helt öppet har stött apartheidpolitik i Sydafrika,för det vi nu ser i Kalmar påminner väldigt mycket om apartheidpolitik.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

kent

29 augusti 2015 08:05

I Högsby röstade 44 % på sossarna ! Ett stort grattis till er och era myspys resor där ni nu kommer att få åka stående i stället för sittande då dom platserna är ockuperade av adeln !! Tänk efter nästa gång när det är val att man får det samhälle man har röstat för !! Så kom för tusan inte nu och klagar !! Ha ha

Thoralf Alfsson

29 augusti 2015 08:12

Ska man ange siffror skall de också vara rätt!

39,3 procent i riksdagsvalet och 38,0 procent i kommunvalet.

Landstingsvalet var det 42 procent.

 
Ingen bild

Zetor

29 augusti 2015 08:23

Idag nästan en helsida om Lars Borgemo på "högsbysidan" i OT , när man i familjen har nästan 1 miljon i årslön så är det lätt att tycka att Sverige är rikt och kan ta emot obegränsat med asylsökande ,det vore bättre att han engagerade sej för Sveriges fattigpensionärer och arbetslösa , sjuka ,han borde skämmas !

 
Ingen bild

kent

29 augusti 2015 09:04

Tryckte på högsby och sen på fliken som öppnade sig nedan där det också står Högsby. Det var där jag fick fram 44 %. Testa själv

Thoralf Alfsson

29 augusti 2015 09:09

Använd val.se!

 
Ingen bild

Clas

29 augusti 2015 09:04

Jag sätter mig aldrig i en buss eller på ett tåg numera. Jag tar bilen. Jag bojkottar alla som stöder massinvandringen.

 
Ingen bild

Stefan A.

29 augusti 2015 09:08

Statsministern vill åka i en kinesisk volvo, men för den här regeringen passar det bättre med en saab...

 
Ingen bild

Linus

29 augusti 2015 09:16

Tycker du skall ta dig upp till berga centrum, har öppnat en halalbutik, och deras installation av sin AC kan inte vara fackligt gjort!! Ta en liten titt om du har vägarna förbi :)

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

29 augusti 2015 09:45

Befinner mig på Landvetter flygplats utanför Göteborg. Kunde lika gärna vara en flygplats i Somalia, Eritrea eller Baghdad. Det vimlar av invällt slödder, negrer, hucklekärringar m fl icke-svenska varelser. Suck.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

29 augusti 2015 10:33

Hahaha,
"STOCKHOLM Nu kan Nyheter Idag avslöja att Sverigedemokraternas lokala kampanj i en tunnelbanestation inte alls nådde hela Sveriges befolkning. Enligt en Sifo-undersökning har så många som åtta procent inte nåtts av den lokala kampanjen. – Vi ska självklart bättra oss, säger Sverigedemokraternas kommunikationschef Joakim Wallerstein till Nyheter Idag."

Läs hela: http://nyheteridag.se/sifo-matning-lokal-sd-kampanj-nadde-92-procent-av-sveriges-befolkning/

 
Ingen bild

Tony

29 augusti 2015 10:58

Om SD kommer till makten, så måste en sak vara
högprioriterad, att återinföra tjänstemannaansvaret
igen. Det är inte rimligt att småpåvar kan växa sig
oantastliga genom att sitta och jävlas med medborgarna.
Uppdrag granskning i denna vecka var ett utmärkt
exempel på hur Småpåvarna i kommunens tjänst öppet
sitter och blåljuger om vad man sagt och inte sagt.
Heder åt denne korvhandlare som spelade in den falska
kommunkvinnans ord som hon sen nekade till att ha sagt.
Hon var dessutom ett praktexempel på att kvinnor i
ledande befattningar inte är ett dugg bättre än manliga
dito , när det gäller att vara ohederliga mot medborgarna.

 
Ingen bild

Christer

29 augusti 2015 10:59

SD:s promenad i opinionsundersökningarna är ett självspelande piano dessa dagar. Allt som 7-klövern gör blir till SD:s fördel. Och skulle dom ge sig på motsatsen, och försöka dra ner på förmånerna, så säger det bara att SD har haft rätt hela tiden. Det enda parti som har ett folkligt stöd i invandrarfrågan är SD, och det vet alla i etablissemanget!
Men oavsett detta så sitter Sverige och Europa i en jävla sits. Flyktingströmmarna finns där, och försvinner inte av sig själv. Inget enskilt land, eller EU klarar de miljoner som vill söka sig hit. Även om EU skulle komma överens om "rättvisa" kvoter för de som kommit den senaste tiden, så står miljoner redo för ytterligare fylla på. Det största problemet är Syrien, där finns det anledning att fly ifrån. Människor därifrån har asylskäl, till skillnad från alla som söker sig till Europa av ekonomiska skäl. Analfabeter utan yrkeskunskaper har ingen framtid i ett modernt Europa. Dessa människor måste förmås att återvända hem för att utveckla sina hemländer.
Stötestenen är Syrien, och omvärldens oförmåga att ta itu med detta krig. EU, FN; USA och NATO kan inget göra utan Ryssland och Kina. Ryssland är en nyckelspelare som manövrerat klumpigt på hemmaplan, och därför dragit på sig västs ursinne. Sorgligt för det är bara Obama som önskar krig. Konflikten i Ukraina är per definition att se som "inre angelägenhet". Samma folk, samma språk, samma kultur med gemensam historia.
För freden i Syrien bör Ryssland återinförlivas i den Europeiska gemenskapen oavsett vad USA tycker.
Själv är jag tveksam till mycket i Putins ryska "demokrati", men det får vi svälja. Europa måste se Ryssland som en bundsförvant, ty dom är både vita och kristna. Däremot är många delrepubliker i den asiatiska delen ytterst tveksamma, alla som slutar på "stan" och har em muslims befolkning. Hellre Ryssland än Turkiet!
Ytterst är de flesta krig ett krig mot mångkulturen. Mångkulturen har aldrig fungerat någonstans, utan sår oroligheter och splittring överallt, och orsaken stavas - Islam!
Såg ett uttalande av Singapores borgmästare, (Singapore är verkligen en smältdegel av olika etniciteter). Han sa: "Vi kan integrera alla människor - utom muslimer".

 
Ingen bild

Jan Eriksson

29 augusti 2015 11:28

OT
SR´s "svensk väljaropinion" gör det igen! De tar de tre lägsta augustisiffrorna och får läget till att 18,6% är för SD.
De tre institutens valprognos var i snitt 9,8% för SD. Vilket var "lite fel", om man säger som så. Om man felkorrigerar 18,6% med samma faktor som vid valet så blir det 24,5% för SD.

 
Ingen bild

Zetor

29 augusti 2015 11:52

Två hus i lilla Berga i Högsby kommun har blivit boende för "ensamkommande barn" ,sex heltidsanställda i varje hus + förstås troligen två föreståndare ,godhetsapostlarna i Berga jubla r i högan sky , allt för att förstöra Sverige , fy faen för dem som skor sej på våra skattpengar ,skäms tusen falt !

 
Ingen bild

Hm

29 augusti 2015 13:01

@Jan Eriksson
Den undersökningen är inte helt tillförlitlig. Här är en länk till en mer seriös sammanställning. SD får 20,2%

http://www.dagenssamhalle.se/dagens-samhaelle-poll-of-polls

 
snoffsan

snoffsan

29 augusti 2015 13:24

Det är fruktansvärt det som händer just nu i landet. Värre kommer det att bli.
Att svensken som jobbar och sliter, nu inte ens kan få en sittplats när dagen är slut, för sin trötta kropp eller trötta ben, är bara skamligt.
Tåg och bussar fulla med turister, som åker gratis på just vår bekostnad. Så fulla att man inte kanske kan ta den tur man måste för att komma i tid till jobbet, eller hämta sitt barn på dagis eller viktigt läkarbesök.
Att komma i tid till sitt jobb är numera rena lotteriet, inställda tåg, trasiga tåg, bortglömda ersättningsbussar, mer regel än undantag.
Runt omkring oss, sänker man bensinpriserna, för att få igång köpkraften, Sverige gör raka motsatsen,vi höjer och stryper köpkraften, för än mer invandring.
Detta är väl ett bevis på att skattepengarna inte räcker längre, när man nu kommer att använda bensinskatten till invandringen. Man har väl nu skurit så hårt i välfärden, att minsta krona där skulle få det att kollapsa totalt.
Ofta när man höjer bensinen brukar folk köra mindre, och ta tåg eller buss i större utsträckning, detta som MP värnar så mycket om, just miljön. Åk kollektivt.
Man delar alltså ut gratis kort till alla, bussar och tåg blir överfulla, vilket ger skattebetalaren mindre valmöjlighet att åka kollektivt, risk att komma försent till sina arbeten.
Då måste vi kanske använda bilen mer, för de som har tillgång till bil.
För varje liter man nu måste tanka mer än vi tänkt oss, gynnar vi massinvandringen, tåg och bussar kommer bli allt svårare att få plats på i framtiden.
Med denna nya politik gynnar vi inte miljön, vi gynnar och betalar för med invandring, då den nya bensinskatten skall gå till reformer. Vilka talas det inte om, men satsar tio kronor på att det inte gäller fattigpensionärer i alla fall.
Konsekvenserna av denna höjning av bensin och diesel kommer att smaka mer beskt än sött. Höjningar av allt som måste transporteras med bil och tyngre fordon. Det kommer bli ordentligt dyrt inom kort.
Jag uppmanar alla att börja skatteplanera med bilen. Börja samåk, även om det blir till att gå upp lite tidigare, eller att komma hem lite senare, samåk när ni storhandlar, samåk så mycket som möjligt.
Tänk att varje liter mindre tankad bensin, ger mindre pengar till massinvandringen.
Skit i att det är miljön ni tänker på, eftersom MP just gör detta. De tvingar er att ta bilen, medans de fyller på tåg och bussar, för att ni inte skall ha en valmöjlighet, att just tänka på miljön. De tvingar er i nuläget att ta bilen, att ge 60 öre mer litern, till mer invandring.
Dags att börja trotsa.

Ha en alldeles underbar dag idag Thoralf.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Hood

29 augusti 2015 14:05

Jag är förvånad att ingen har reagerat på vad kommunisten säger 3 min in i klippet. https://www.youtube.com/watch?v=DZP_a22I3C8

 
Ingen bild

kalle

29 augusti 2015 14:13

vita dödas på löpande band i USA, nu en polis mördad utan anledning.
http://abc13.com/news/video-sheriff-ron-hickman-identifies-slain-deputy/961603/

detta är samma mönster som händer i EU och särskilt i Sverige.
kanske bäst polisfacket i Sverige slutar vara pk och genomför en strategi hur de skall kunna skydda sig och agera i tjänst.

 
Ingen bild

SD4Ever

29 augusti 2015 15:20

Bilden från tågstationen är skrämmande, är du säker på att den inte är tagen i bagdad?.

Det går snabbt utför......

Sverige har den snabbaste fattigdomstillväxten inom EU, skriver Peter Gerdman i Norrtelje tidning.

PENSIONER. Sverige halkar ner från toppen till en åttondeplats i en ny internationell rankning som mäter vilken ekonomisk standard pensionärer väntas få. Bland annat hamnar Sverige en bra bit bakom de nordiska grannarna Danmark och Norge.

Världens största försäkringsbolag, tyska Allianz, ligger bakom mätningen som rankar länderna där det är bäst att bli pensionär. Sverige har tidigare legat i topp i liknande mätningar men hamnar här på åttondeplats. Jens Magnusson, privatekonom på SEB, menar att låga allmänna pensioner är en orsak till placeringen.

– I huvudsak beror det på att det allmänna pensionssystemet ger relativt låga pensioner. I den delen hamnar vi bara på plats 24 av de 48 undersökta länderna och det drar förstås ned helhetsbetyget. Att vi ändå landar så pass bra som på en åttondeplats beror på att vi har ganska höga tjänstepensioner och på att många därutöver har ett eget sparande som hjälper till.

Den allmänna pensionen, som alltså är relativt låg redan idag, kommer att sjunka ytterligare framöver då fler ska ha pensionen och den dessutom ska räcka i fler år.

SvD (artikeln sponsrad av SEB)

 
Ingen bild

OT

29 augusti 2015 16:58

Det är inte utan att man blir lite så där lagom svenskt religiös efter att 87% av dumväljarna röstade för det som sker just nu!

Som en härlig gudomskälla (pärleporten): https://www.youtube.com/watch?v=3u6_fmHAi9A

"Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Reinfeldts hjärta bor.

Han har öppnat skattekistan
så att jag kan komma in och bo.
Genom skattepengar har han frälst mig
och förslavat svensken som få

Han har öppnat pärleporten..."

 
Ingen bild

OT

29 augusti 2015 17:07

Eftersom det inte längre är en gissning att SD får över 50% i valet år 2018. Så behöver vi tala om:

1) Gränsbevakning.

2) Det ekonomiska ansvaret för haveriet.

3) Strafansvaret för haveriet.

Och otaliga andra frågor...

P.S: "Kjell höglund - Domens dag": https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

 
Ingen bild

Olov Knatting

29 augusti 2015 21:20

kanske lite OT men i alla fall...funderar på hur många muslimska IS krigare vi har hema i Sverige nu som går på Sjukbidrag/sjukpenning och åtnjuter behandling vi den allmänna sjukvården..

 
Ingen bild

Kritisk

29 augusti 2015 21:50

Till Thoralf

Vad är det med namnet på butiken som gör dig så upprörd?

 
blåeld

blåeld

29 augusti 2015 23:03

Jag älskar thoralfs blogg men det hindrar mej inte från att läsa snapphanen och tobbes blogg Marika formgrens blogg mfl..

http://sverige

 
Ingen bild

Blåsippan

30 augusti 2015 01:48

Tågstationen vid Mogadishu?

 
Cavatus

Cavatus

30 augusti 2015 02:57

Missa inte Julia Caesars krönika idag där hon avslöjar hur DN förföljer henne.

http://snaphanen.dk/2015/08/29/sondagskronika-mardrommen/

http://www.korta.nu/jc

 
Ingen bild

Ludvig

30 augusti 2015 07:13

Fruktansvärt att behandla svenska medborgare på detta viset och ge asylsökande gratis bussåkande och så gott som gratis tandvård. Fy skäms!

 
Ingen bild

Lase

30 augusti 2015 07:33

Det är inte de mest väluppfostrade som kommer till Sverige, de har inget hyfs och tar för sej i alla lägen. De uppträder många gånger rent egoistiskt och provocerande på tåg och bussar. Någon tacksamhet att Sverige har tagit emot dem kan inte skönjas. Det gäller inte all nyanlända men tillräckligt många för att man ska bli förbannad. Jag tar bilen tills vidare.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

30 augusti 2015 08:11

DDR Schweden

Så här ser det åsiktsförtryck ut som utspelar sig i Sverige 2015. Detta är Stasi på svenska. DDR Schweden. Totalitär maktutövning mot enskild person i hennes eget hem.

http://snaphanen.dk/2015/08/29/sondagskronika-mardrommen/

 
Svensson

Svensson

30 augusti 2015 08:13

Kommunisterna viker ner sig för Moderaterna,vi får inse att det vi ser är bara låtsas kommunister,det är inne att bära palestinasjal och knarka,och VPK:S ledare bor på Östermalm :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

30 augusti 2015 09:13

Kritisk.
Ja blind som mångkulturens förespråkare är, så
ser du givetvis inte likheten mellan en
terrorsekt med i stort sett samma namn.Han blev
väl inte upprörd, han skrev att han hajade till.
Och du tänk ifall det är en person som verkligen
är anhängare till denna Mördarsekt??

 
Ingen bild

märta

30 augusti 2015 22:16

Här kommer en passande och läsvärd artikel som kanske många som han känner igen sig i! Förtvivlan och uppgivenhet om att det kanske är försent och loppet är kört thttp://www.kimmoa.se/rn/go?to=7219948
gå in på " riktiga nyheter" och läs

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se