thoralf

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2015

REKORD I 36 AV 52 OPINIONSMÄTNINGAR

Av Thoralf Alfsson - 26 augusti 2015 20:33

Det är pinsamt att se och läsa hur vänsterpartisten Bertil Dahl i Kalmar försöker vinna politiska poäng på att pensionärerna skall få åka buss gratis. Bertil Dahl och Vänsterpartiet är samtidigt de ivrigaste förespråkarna för att asylsökande skall få gratis busskort. Det visar med all tydlighet vilka Vänsterpartiet prioriterar först, asylsökande eller pensionärer. Javisst ja, man får inte ställa grupp mot grupp.


Det här blir det 70:e blogginlägget under juli och augusti. Det var de månaderna jag skulle koppla av lite och gå ner i varv. Tyvärr blev det inte så! Nyheterna och all sköns dumheter har flödat som aldrig förr under dessa sommarmånader. Det har helt enkelt varit omöjligt att strunta i att skriva om bland annat 7-klöverns naiva förhållningsätt till invandringen, busskort till asylsökande eller SSU Kurdistan o.s.v


Samtidigt blev det nytt besöksrekord och ”All Time High” på bloggen under juli månad. Rekordet kommer dock att ryka all världens väg under augusti, kanske redan under torsdagen!


Även om det varit glest mellan opinionsmätningarna så har de som kommit givit desto mer eko av sig. När man sammanställer alla opinionsmätningar så inser man hur SD fullständigt håller på att krossa övriga partier med våra framgångar. Under 2015 har det kommit 52 opinionsundersökningar och i hela 36 av dessa har SD slagit rekord. Vi har slagit rekord i 70 procent av opinionsundersökningarna under 2015.

http://status.st/


Sifo 7st varav 5 rekord

Ipsos 6st varav 4 rekord

Skop 2st varav 2 rekord

Sentio 8st varav 5 rekord

Novus 7st varav 4 rekord

Demoskop 7st varav 3 rekord

SCB 1st varav 1 rekord

Yougov 7st varav 6 rekord

ST-Inizio 7st varav 6 rekord


Listan talar sitt eget språk!


När jag sedan summerar mina egna upplevelser i möten med människor, samtal på telefon, mejl och kommentarer på bloggen så ser jag ingen tendens till minskad uppslutning och tillströmning av nya sympatisörer. Jag ser snarare en ökad tillströmning under augusti. Denna tillströmning tror jag ännu inte syns i opinionsundersökningarna. Den kommer visa sig under hösten.


På lördag tror jag att vi sverigevänner kommer få en helt fantastisk dag i Sölvesborg. Jag är övertygad om att Jimmie Åkesson kommer leverera även i årets sommartal på hemmaplan. Uppslutningen till sommartalet är flera hundra procent större än tidigare år enligt min bedömning av intresset i Kalmar län. Vi ordnar med en bussresa till sommartalet. 


De som lyckats få tag i en middagsbiljett kan skatta sig lyckliga (jag har en). Men väldigt många utan middagsbiljett kommer åka till Sölvesborg bara för att lyssna till Jimmie Åkesson och umgås med riktiga sverigevänner under eftermiddagen. Om det blir 1000 personer under talet kommer media skriva 500 personer, kommer 2 000 personer kommer media skriva 1 000 personer. Oavsett hur många som verkligen kommer, så kommer media förminska och halvera antalet personer. Jag tror det kan bli lite kaos i Sölvesborg men även i vissa journalisters samvete.


Efter sommartalet kommer jag sannolikt försöka varva ner lite och ta det lite lugnare med bloggen men med tanke på utvecklingen i samhället och inom 7-klövern är det inte säkert att så blir fallet. Jag har i varje fall planerat in en vecka på Kreta i september tillsammans med mina barn med familjer. Försöker även få in en resa till min mycket gode vän Anders i Spanien under oktober. 
ANNONS
 
Ingen bild

Stockholm

26 augusti 2015 21:06

Läser din blogg dagligen och önskar som väljare att fler vore som du *tummen upp*

 
Ingen bild

Lars Åhlin

26 augusti 2015 21:45

Trevlig resa. Tack för din mycket trevliga och informativa blogg.

 
Ingen bild

oveg

26 augusti 2015 21:52

Förståndet började gå fel redan på Gustav Vasas tid

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kalmarunionen

 
Ingen bild

Micke

26 augusti 2015 22:01

Morgon kaffet och din blogg alltid:)och sedan aftonbladet följt av exponerat avpixlat fria tider sedan kan man summera aftonlögnens bla bla.Träffar mycket folk med fritidsintresset jag har och det är klart att sd ökar:) så även besökarna till din blogg:) tråkigt att du varvar ner:(

 
Ingen bild

Micke

26 augusti 2015 22:26

Tips! Avpixlat En lekmans försök till förklaring till HUR I HEL***E SD kan få 25% i yo ta er tid att lyssna på detta!!!

 
Ingen bild

Nattmannen

26 augusti 2015 22:59

God Kväll Thoralf!

Är inne på din sida i stort sett varje dag och njuter åt dina sågningar och dina intressanta artiklar. Tur att det finns krafter som du i samhället som verkligen bryr sig om Sverige. Fortsätt jobba och det är många som står bakom dig.

Kollade lite på nätet och försökte finna om det finns någon sändning av Åkessons sommartal. Hittar ingenting. Har du någon aning om det finns någon live-sändning över nätet.
Nattmannen

 
Lassekolja

Lassekolja

26 augusti 2015 23:21

"Efter sommartalet kommer jag sannolikt försöka varva ner lite och ta det lite lugnare med bloggen"
Nä-nä-nä, glöm det Thoralf! Med sådana galna motståndare är risken stor att det blir omöjligt att "varva ner", precis som Du själv skrev tidigare i inlägget!
Kommer Sommartalet att sändas på webben?
Betr. att "inte ställa grupper mot varandra", jag fick in en kort replik på en sossekvinna i vår ortstidning(Norra Halland). Hon hävdade just att man "inte skall ställa svaga grupper mot varandra". Så här skrev jag: "Jo, M.S.(hennes namn), även den ädlaste politiker, som har en budget att hantera, måste just "ställa både starka och svaga grupper mot varandra". Oavsett vad man tycker om det handlar det helt enkelt om att prioritera. Det är t.o.m en politikers viktigaste uppgift i en begränsad ekonomi!"
LYCKA TILL Thoralf och smaklig måltid i Sölvesborg!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Fd moderat

26 augusti 2015 23:58

Dö innebär att SD kommer öka. Nu kommer ytterligare skattehöjningar från Regeringen. Hur kul känns det för alliansväljare? Moderatväljare är allergiska mot skattehöjningar. Vi hade kunnat haft en Alliansregering idag. Allt som krävdes var att Moderaterna satte sig med SD vid förhandlingsbordet. Det handlar om att ge och ta i en förhandling. SD skulle bland annat fått acceptera att värnskatten försvann (vilket man sagt SD kan acceptera om det finns ekonomiska möjligheter). Moderaterna skulle fått acceptera en ansvarsfull invandringspolitik i linje med våra nordiska grannländer, hårdare straff och sänkt pensionärsskatt.

Nu fick alliansväljarna inte det utan istället högre bensin och inkomstskatter. Snart kommer fastighetsskatten tillbaka också. Grattis alliansväljare!

 
Ingen bild

AyC

27 augusti 2015 00:42

Thoralf ... Det verkar som om din blogg börjar bli betungande för dig ...
Vi är många som hämtar friskt syre här så bloggen måste leva vidare !!!
Varför inte göra som Avpixlat och öppna ett Bankgiro där vi kan sätta in 10 eller 20 Kr i månaden.
Då kan ju du anställa någon som kan hjälpa dig med denna ...
Vi är ju många som redan sagt upp våra prenumerationer av "slaskpressen"
Betalar hellre till detta ...

 
Ingen bild

Zetor

27 augusti 2015 04:00

Inget parti som inte kommer upp i minst 7% i väljarstöd skulle få komma in i Riksdagen !

 
Ingen bild

realisten

27 augusti 2015 06:06

@Lassekolja
Man kan väl gynna svaga grupper på de stakastes bekostnad.

 
Ingen bild

Demokratur

27 augusti 2015 07:05

Jag tillönskar dig en trevlig och välbehövlig vila, Thoralf. Tyvärr snurrar ju dumhetsspiralen snabbare och snabbare i Sverige. Det blir en utmaning att inte kommentera allt...

 
Svensson

Svensson

27 augusti 2015 07:05

SD borde göra en reklamkampanj,med ett foto på ett svenskt barn och en svensk pensionär,sen ska det så,den svenska regeringen sviker dessa människor.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

27 augusti 2015 08:08

Tycker att SVT kunde flytta sina Redaktioner
ner till hamnarna vid medelhavet där folket som
flyr mot ett bättre liv kommer iland.
Jag menar att när ändå 75% av deras sändningar
handlar om flyktingar, och inga snyftreportage
är för små att lyfta fram, hade detta underlättat
så att nyhetssändningarna med flyktingar kanske
hade kunnat utökats till 100 %.
Det gäller både Rapport Aktuellt, men även TV4.

 
Ingen bild

Stefan A.

27 augusti 2015 08:09

Ja stolligheterna tar aldrig ledigt, fulmedia och politiska motståndare levererar 24/7, iaf. beundransvärt att kunna leverera lögner, halvsanningar, hat mm. i krönikor, ledare, tv o radioprogram och fortfarande fungera som ett levande väsen, men det kanske man inte är, utan de är programmerade robotar, man kan deras krönikor och artiklar utantill vid det här laget.
Och som vanligt inga besök på Expressen utan ad-block, är en gåta varför "familjen" fortsätter envisas med att ge ut den före detta borgliga och för vapenbrott dömda skitblaskan.

 
Ingen bild

Zetor

27 augusti 2015 09:24

PS till mitt inlägg 04:00 , då skulle vi slippa mycket idioti !

 
Ingen bild

Jan Eriksson

27 augusti 2015 09:26

Varva ner? Du? Det kan du inte. Den dag det inte finns några totalt galna saker att reagera på, möjligen.

Släpper du Ewa Larssons idé att satsa skattepengar på att utbilda zigenerskor om "hur barn blir till", med ersättning till dem för "förlorad arbetsinkomst"?
Släpper du sådant? Tror inte det. Du kräver säkert att i sådan kurs ska potträning ingå, för allas vår trevnad.

Du får nog vänta några år med att varva ner och njuta en mycket välförtjänt vila. Sverige kan bli mycket tokigare än så här. Fast jag vet inte hur, då jag inte är så kreativ av mig.

P.S
Ewa Larsson gammal riksdagsledamot för MP, nu höjdare i Stockholms stadshus. Det var hon som var initiativtagare och låg bakom förslaget till att återvändande IS-mördare ska ha förtur till egna bostäder och allehanda andra förmåner.

 
Ingen bild

Lärare

27 augusti 2015 09:55

Går knappt lyssna eller höra på några medier längre. Det första man hör när man knäpper på radion, är om asylsökanden m m, likaså på tv, hela dagen i ända i vartenda nyhetsprogram.

Sverige blir mer och mer extremt jämfört med de övriga nordiska länderna. Heja Danmark, bra förslag att halvera bidragen, de skrämmer säkert bort ngr tusen. Sverige borde lära av grannländerna.

Hur kan smugglarna få fortsätta att arbeta ostört? Varför inte skicka tillbaka båtarna till de länder varifrån de kom. Skicka ut spioner, jobba för sjutton på att stoppa denna massflykt till Europa, hjälp dom i deras hemländer istället. Vi kan ju inte bli ett nytt Afrika, vart är vi på väg?

Dags att börja syna de svenska pensionärernas tillvaro, läste att man drar in sylten till pannkakorna på äldreboenden för att spara pengar.
Vi måste börja skrika högt snart. Varför skriver inte Veteranen eller PRO-tidningen ngt om läget för Sveriges pensionär?

SD måste skicka ut information snart om hur illa ställt det är i landet!

 
Ingen bild

Jan Eriksson

27 augusti 2015 10:09

Senaste valprognos före valet 2014:
Sifo 9,9
Ipsos 10,5
Skop 8,7
Sentio 12,7
Novus 9,1
Demoskop 11,2
SCB 8,1
YouGov 10,9
_______________
United Mind finns inte längre.
ST-Inzio hade inget före valet.

Kalibreringsfaktor för de olika instituten:
Sifo 1,3 Multiplicera deras senaste från augusti, 17,8, med 1,3 och ett troligare resultat blir 23,2%
Ipsos 1,2 x 15,9 = 19,5
Skop 1,5 x 14,0 = 20,8
Sentio 1,1 x 23,4 = 23,4
Novus 1,4 x 19,4 = 27,5
Demoskop 1,2 x 18,7 =21,2
SCB 1,6 x 14,4 = 22,9
YouGov 1,2 x 29,8

Spara kalibreringstalen, och plocka fram och räkna om när siffror presenteras av typen "SD rasar".
I min värld hade Novus 27,5% i sin senaste mätning. Det är den jag lyfter hatten för. Inte 19,4%.
Och så tänker jag tanken hur roligt det blir med kanske 120 riksdagsledamöter nästa säsong. Och hur tråkigt för de ca 70 som inte tillräckligt många ville ha. Sköna pengar i partibidrag blir det också. Pengar, som vi sett, används på ett bra sätt.

Anm.
Man får ha förståelse för att media gick i taket med bortförklaringar när YouGov indikerar närmare 30%. Så mycket bättre att hålla täcket kvar över huvudet genom att blåsa upp Novus siffror. Fast de är mycket höga även de.
Snart borde Ipsos (DN) komma. Den är spännande eftersom inget publicerats sedan 25 juni.

 
Ingen bild

Pepparholm

27 augusti 2015 10:25

#Lärare - och det blir ju inte bättre när man slår upp dagstidningen.

I TV så räcker det inte längre med nyhetsprogrammen. Nu ska det också in i alla sorters program. Till och med i matprogrammet Landgång.

Det forskas i dag om de mest absurda självklarheter och slutsatserna toppar ofta radions morgonnyheter.

Jag hoppas att någon av alla våra forskare törs räkna tid respektive spaltmeter som media lagt på invandrare, tiggare, integration under det senaste halvåret. Det skulle vara en intressant information för oss som måste betala för denna indoktrinering.

 
Ingen bild

joffe

27 augusti 2015 10:26

Tänk det är bra länge sedan jag dagligen började läsa din intresseväckande blogg mäster Thoralf.
Du är liksom en kugge i mitt rostiga gamla sverigehjul. För mig som gammal smålandsuv, (83)som efter 20 år på SVT bosatte mig på andra sidan jorden har jag ditt befrämjande mentala stöd genom din politiska analys. Jag klarade inte landets politik och jag gjorde rätt. Det är nu 33 år sedan.

Sedan du startade din blogg har jag fått vatten på min kvarn och du har givit mig bekräftelse på att jag redan 1981 fick rätt om politikerfalskhet och likvärdig journalistik efter att jag skrev brev till partiledare och kort begärde deras framtidssyn.

Svaren jag fick gjorde att utvandringen verkställdes och vi ser nu alla att svensk 7-klöver politik har for ever felat och håller på att utplåna Sverige som etnisk kristen svensk enhet och nation. Och tack att SD såg dagens ljus, nu som enda oppositionsparti.

I Thoralfs blogg kan vi alla följa relevanta kommentarer till vad som händer i landet. Med enkla ord och i en tillgänglig naturlig förnuftig redovisning med väl underbyggda fakta och argument visar han oss det aktuella läget i landet. Rakt och koncist. Han är min favoritbloggare och jag är inte ensam att tycka så.

Dessutom har vi möjligheter att kommentera hans krönikor. I vilken svensk tidning existerar möjligheten att kommentera en krönika? Vad jag vet är alla kommentarsmöjligheter där avstängda för DET DUMMA OBILDADE SVENSKA BONNIGA FOLKET HAR INGEN TALAN! HÄPP!

Tag dig behövlig semester med dina barn på Kreta Thoralf. Du behöver lite avkoppling på en historiskt fantastisk ö du kommer förälska dig i med motiv för din fotografiska blick.

Samla krafter för till valet 2018 finns du åter i Riksdagen och där får du en stark roll. Med rätta får du där möjligheter att föra SDs talan i viktiga frågor hur att reda upp den mess som tidigare politiker lämnat efter sig.- Det blir ett massivt jobb!

Vet Du Mate jag tror faktiskt på allvar att SD KAN kliva upp till 51% - wait and see....

Mvh DownUnderDunderJoffe

 
Ingen bild

cash styr 7 klövern

27 augusti 2015 11:19

lärare 09.45
det är de amerikanska globala bankerna som styr pentagon och vita huset i UZA. de styr i sin tur EU parlamentet som i sin tur styr svenska 7 klövern.
nu har de väl för flera år sedan insett att sd kommer bli största partiet i Sverige, därav infiltreras sd av 7 klöverstyrda. därför blev nog thoralf och kasselstrand utputtade.
Sverige används som en byggsten i nya World order.
att de mest kommer unga muslimmän är väl för de skall indoktineras i svenska moskeer till att bli isis krigare och angripa de 7 länder som uza utsåg som hot mot bilderbergsgruppen.
vänsterhycklarna i media får feta löner från statliga presstöd och troligen myglar nog bankerna till att ge förmånliga lån till deras lyxliv på Södermalm. är de fast i lånefällan så lyder de vad chefen säger till dom tycka.

 
snoffsan

snoffsan

27 augusti 2015 11:39

Precis som du säger Thoralf, så snurrar trampkvarnen på.....men hamstern är död.
Så mycket tokigt händer varje dag, att hjärnan snart får härdsmälta, eller rent av en stroke.
Att hitta positiv energi för att kunna fortsätta, är mycket viktigt, annars är risken att man bränner ut sig.
Ni som kämpar för oss på högre nivåer, måste vara på topp när det är dags för er att ta över skutan.Det kommer att bli många slitsamma och tuffa år framöver, att reda ut den här sörjan och få landet på någorlunda fötter igen.
För det är inte lite tokerier som händer i landet, det är det ena stolleprovet efter det andra varje dag. När man tror att man hört det värsta, kommer nästa uttalande, igen och igen, varje dag.
Så försök att vika lite tid åt dig själv på helgerna Thoralf och hitta och ladda på massor av energi.Det kommer snart att behövas.Njut av en bok?Luta dig tillbaka i en vilstol bara ? Njut av långa promenader i naturen ? Rensa hjärnan då och då från allt galet som händer, tror inte en logisk hjärna klarar hur mycket som helst innan den lägger ner. Att bränna ut sig, innebär många långa år att komma tillbaka, ibland händer det att man inte gör det.
Dina trogna läsare är kvar här och även din blogg efter välförtjänt vila.
Hoppas ni får en helt underbar dag tillsammans.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Grålle

27 augusti 2015 11:45

Måste bara få kommentera regeringens framträdande igår då man med islamisten Kaplan i spetsen offentliggjorde den största satsningen på bostadsbyggandet sedan 90-talet. 15.000 "billiga" hyresrätter per år avsedda för unga som har svårt att få tag på eget boende.
Det är väl aldrig så att dessa nyproducerade hyresrätter är öronvikta för ensamkommande (som av en ren tillfällighet uppgår till ca 15.000 per år). Nej några svenska ungdomar lär inte få se skymten av dessa lägenheter. Eftersom merparten av de ensamkommande inte kommer att betala hyran själva så blir det ytterligare en belastning för kommunernas sociala förvaltningar. Grattis Löfven till ännu ett bottennapp. Kan också tipsa om Dox (Svt play) och programmet om Martin Armstrong där många frågor får svar. Skrämmande ment sant!

 
Lassekolja

Lassekolja

27 augusti 2015 14:56

Kl.06:06 skrev @realisten "Man kan väl gynna svaga grupper på de starkas bekostnad." Javisst kan man det, men detta avgör väljarna(valresultatet). Mitt inlägg var av allmän karaktär, alltså inget politiskt ställningstagande, mer fakta mindre åsikt, kan sammanfattas: REALISTISKT!!! Borde Du, om någon, inse med tanke på vad Du kallar Dig!!!

@Jan Eriksson, mycket intressant uppställning!!!

@Lärare, instämmer verkligen! Allt, överallt i svensk media (MSM) handlar om flyktingar från MENA och hur dom skall ta sig till Europa, underförstått till Tyskland eller Sverige. Min egen teori är att svenska folket skall hjärntvättas om hur synd det är om flyktingarna och hur hemska de styrande(läs:demokratiskt valda!) i ex.-vis Ungern (m.fl.) är, som prioriterar de egna medborgarnas intressen. Detta förvridna MSM-intresse är enl. mig en direkt konsekvens av ett växande SD i Sverige och liknande partier runt om i EU.
Jag har länge ställt mig frågan: När kommer en svensk journalist ställa en 7-klöverpolitiker mot väggen om "Vad har Ni för plan? Hur har Ni tänkt Er att alla skall försörja sig i arbetslöshetens Sverige? Var skall alla bo i bostadsbristens Sverige? Våra egna ungdomar kan ju inte ens flytta hemifrån! Var snäll och berätta för svenska folket hur Ni har tänkt Er det hela...."
Jag lär få vänta till dagen kommer när SD når egen majoritet!!! Då kommer alla "oställda" frågor att ställas men hur ser Sverige då ut? Först då kommer alla frågor att besvaras, men då, tack och lov, av SD-politiker ! ! ! Hoppas att Moder Svea överlever till dess, med tanke på barns och barnbarns framtid i vårt vackra land!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Gute

27 augusti 2015 17:26

Anne Ramberg har under senare tid uppfört sig på ett besynnerligt sätt i media, hon har bevisat att hon har gjort sitt, och inte längre är lämplig som Generalsekreterare för Advokatsamfundet.

Till slut kom den stenhårda kritiken från de egna leden, och det har pyrt länge.

Aktivismen verkar splittrande - Advokat Allan Stutzinsky
https://www.google.com/search?q=Aktivismen+verkar+splittrande&ie=utf-8&oe=utf-8

 
Ingen bild

Märta

27 augusti 2015 18:22

Det MÅSTE hända något SNART!!! Kan inte vänta tills 2018!! Känns som föesent då!! Med varje dag ökande invällning och nya tokerier varje dag.De verkar vilja bli värdsvärldsmästare i galenskap oxå.!!!

 
Ingen bild

Odalbonde

27 augusti 2015 19:40

Signaturen DownUnderDunderJoffe! dundrar lika bra som Tor(alf)!
Sanningen talar alltid högst.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

27 augusti 2015 20:18

Statistik är alltid intressant när den presenteras på rätt sätt som Thoralf gör här. Har själv jobbat med statistik en period tidigare och vet att man kan vända och vrida den precis hur man vill, vilket gammelmedierna hela tiden gör.

Ska bli kul att lyssna på Jimmie på lördag och det lär väl bli alla tiders rekord i deltagande i den lilla parken vid havet. Ska försöka få några bra bilder så man verkligen ser hur många som är på plats.

Vi kanske ses där i Sölvesborg på lördag!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

SD hade rätt

27 augusti 2015 20:35


transportarbetarförbundet som är politisk korrekt har skapat kaoz i transportnäringen. en lastbilförare kan inte stanna och gå på toa, för då blir diesel stulen. vem som stjäl får ingen säga.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/orebro/darfor-minskar-lastbilsstolderna-i-orebro

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/skane/ny-bedrageriform-hela-lastbilslaster-kapas

 
Ingen bild

Malte the swede

27 augusti 2015 22:56


SD mot PK-etablissemanget
Sunt förnuft mot känslopjunk

 
Ingen bild

Blåsippan

27 augusti 2015 23:53

Mattias Karlsson vann debatten mot skolministern angående flyktingvågen till Europa med råge. Varför svt skickade just skolministern kan man undra över. Vågade inte migrationsministern? Så var det nog. SD har fått självförtroende genom folkets ökande stöd och det märktes på båda partner i Aktuellt ikväll.

 
Ingen bild

Stefan

28 augusti 2015 05:05

Ytterligare ett rekord, nu i Ipsos!

S: 26,8 (-0,3)
V: 6,6 (+0,2)
MP: 6,8 (+0,3)
Fi: 2,0 (-0,3)
SD: 17,8 (+1,9)
C: 6,2 (+0,8)
FP: 5,4 (-0,4)
KD: 3,5 (+0,8)
M: 23,8 (-2,8)

Övriga: 1,1
S+V+MP: 40,3 (-0,3)
C+FP+KD+M: 38,9 (-1,6)

www.dn.se/nyheter/politik/trenden-fortsatter-ny-okning-for-sd/

Troligen så är det här månadens sista eftersom Demoskop inte brukar lämna någon augustimätning om det inte är valår.
Skojarna på SKOP kan visserligen dyka upp men det är inte troligt

 
Svensson

Svensson

28 augusti 2015 07:13

Vi svenskar måste våga att vara svenskar,Sverige är vårat land,när våra förtroendevaldapolitiker försöker stjäla landet ifrån oss,då avsätter vi våra förtroendevaldapolitiker,för då har dom förbrukat vårat förtroende.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

28 augusti 2015 10:35

Jaså har Anne Ramberg gjort sig omöjlig hos
Advokatsamfundet, då är det väl därför som
hon skulle kunna tänka sig att bli justitsieminister.
Men det är inte fler SD hatare vi behöver på så viktiga
poster, utan färre. Spola den bönan till förmån för
någon som ser till lagarna , och inte en som är
åsiktsförtryckare

 
Ingen bild

fd moderat

28 augusti 2015 12:00

Tack för en mycket bra blogg, sunt förnuft är en bristvara i Sverige idag och därför ska du tillbaka till riksdagen! Klimatalarmismen, invandringskalabaliken, genusvansinnet,rättsrötan m.m.-områden som väntar på förnuftiga förslag. SR/SVT måste plockas ner och rekonstrueras på ett ekonomiskt försvarbart sätt. Go for it!

 
Ingen bild

Lena

28 augusti 2015 13:41

Antalet migranter till Storbritannien har ökat med 40% på ett år.

http:/annhelenarudberg2.blogspot.se/

 
Ingen bild

Observer

28 augusti 2015 15:53

Detta är nog det bästa som jag läst på länge!
http://avpixlat.info/2015/08/27/det-ar-allvar-nu/

 
Ingen bild

vidrig polis och NA i hällefors

28 augusti 2015 17:05

bedragare begår brott och polisen har gärningsman på övervakningskamera från bankomaten. bara för polisen att lämna ut foto i tidningen så får de in tips på vem det är. på en så liten ort, blir gärningsmannen igenkänd.

http://na.se/nyheter/hallefors/1.3130334-gamling-bestulen-vid-bankautomat

detta kunde uppdrag granskning ringa till polisen och fråga varför de inte gör nåt för att gripa gärningsmannen. troligen är det en utlänning eftersom NA inte vill visa bild och polisen måste vara politisk korrekt. så utredningen läggs nog ned. och gärningsmannen kan riskfritt begå fler brott. locket på så inte folk vaknar upp och röstar på SD.

 
Ingen bild

Brunflopastorn

28 augusti 2015 17:14

Nu ska tydligen även hamburgarna märkas med "etnicitet" man baxnar.
www.svenskaresebloggen.se

 
Ingen bild

Stefan A.

28 augusti 2015 20:58

Den här är på pricken... skapat ett monster det har man sannerligen gjort..

http://www.ltz.se/opinion/debatt/rasistkortet-lamslar-politiker

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se