thoralf

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2015

EN POLISCHEF ÖPPNAR SITT HJÄRTA

Av Thoralf Alfsson - 25 augusti 2015 16:35


Hoppas nu bara att han inte blir av mitt sitt jobb!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lasse

25 augusti 2015 17:42

Om polisen på fältet fick ha lite större inflytande på verksamheten så skulle det säkert se helt annorlunda ut i samhället. De flesta poliser är välutbildade och duktiga men styrs av en trojka på Kungsholmen i Stockholm som har rätt partifärg och mjuka ryggar(Eliasson). Alla känner igen problemen men inget görs, skrämmande.

 
Ingen bild

Tompa

25 augusti 2015 17:59

Skrämmande berättelser. Förmodligen är det kört för oss.

Vill verkligen någon axla rollen som statsminister 2018?

87% naiva svenskar inser inte att vi snart kommer att ha städer som ser ut som Beirut. Fy fan jag ryser.

Är det detta vi kommer att lämna över till våra barn och barnbarn, jag skäms.

Mitt förakt till dagens sk. journalister och 7k politiker är av gigantiska mått

 
Ingen bild

kalle

25 augusti 2015 19:22

tro de flesta poliser skulle känna en lättnad om de blev uppsagda, om de fick avgångslön. det borde polisfacket driva, som det är nu är det rena självmordsuppdraget för poliser på fält som skall möta kriminella som är beväpnade med automatvapen och handgranater.
om polisen stoppar buset så blir media upprörda och tas buset fast så blir de frikända i rättsväsendet som har nämdemän som är polititiskt indokrinerade.
hur poliser än gör så blir de förlorare. blir de inte mördade i tjänsten så blir de sönder malda av 7 klöverns media och politiker.
nu har det gått så längt att poliser blir måltavlor för buset som vill testa gränserna. detta har finanserats av vänsterbänkerirer som George Soros.

 
Svensson

Svensson

25 augusti 2015 20:01

Regeringen bakbinder den svenska polisen,polisärenden med invandrare är något som regeringen inte prioriterar speciellt högt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

25 augusti 2015 21:22

Skulle in och kommentera men såg att signaturen Tompa redan uttryckt ungefär detsamma som det jag ville säga. Bara att stryka under.
Fy f-n vilket vanstyre av vårt land de senaste decennierna.

 
Ingen bild

boa

25 augusti 2015 21:35

Den första rikspolischefen intog sitt ämbete 1965. Han hette Carl Persson. Han försvarade sina poliser när de utförde sina tjänsteuppgifter och därför många gånger utsattes för orättvisa
anklagelser från sina belackare, dåtidens vänstermedierna Mot slutet av sin ämbetsperiod kom han i onåd hos de uppseendeväckande eniga politikerna då han presenterade en promemoria om sexköpande minister En sådan rikspolischef hade vi behövt idag.

 
blåklockan

blåklockan

25 augusti 2015 22:19

läs gärna marika formgrens blogg.Där finns mycket att tänka över.

http://SVERIGE

 
snoffsan

snoffsan

25 augusti 2015 22:37

Det var väldigt vad du jobbar och lägger ut mycket Thoralf, akta så du inte bränner ut dig. Dagarna är räknade innan Dö diktaturen avgår självmant, eller att folket vaknar nu. Börjar bli svårt för DDR media att försvara sina lögner med nya lögner.
Jag är glad idag, att jag aldrig varit för EU. Det fanns flera orsaker till varför, men skall ta upp den starkaste anledningen till varför det blev ett rungande NEJ.
Att få resa lätt och ledigt genom EU,s länder, utan krångliga tider med alla papper på sin plats. Om jag fick - Vilka andra får också det? Som vi absolut inte vill få resa som dessa vill, in och ut , människor vi inte har den blekaste aning vad de har för ryggsäck med sig. Detta var den största orsaken till mitt NEJ till EU.
En annan fråga jag ställde mig var - OM Europa fungerat bra tidigare, starka valutor, koll på sina länder, import och export, varför ett EU då?
Vi ser idag, skörden från EU, ruttna bär och frukter, som förpestar vårt land. Inte bara vårt land, utan alla länder som EU tagit med sina svart fingrar i, inte va dessa gröna inte.
Idag blev jag riktigt arg, sitter i ännu. Lilla fröken Lööf, sade - Vet hut och gilla läget, ivrigt påhejad av Melin, som jag knappt klarar av att se på bild numera.
Tänk er - Vet hut och gilla läget. Detta tyckte jag var så fruktansvärt av henne att ens uttala till svenska folket, som betalar denna självmordspolitik.
Inte ett ord om till de stackare, som blev offer för just - Vet hut och gilla läget. Inte ett enda knyst om händelsen.
Att kalla mig för Vet hut och gilla läget är så lågt det kan bli.
Jag betalar för hennes dårskap, våldtäktsmän, rånare, misshandlare utav gamla och unga i landet, dessa som smäller av granater och rånar banker på löpande band, alla non go zooner som ingen vettig människa vågar sätta sin fot i. Inte ens polisen vågar längre.
Jag frågar Melin vem som skall torka henne i baken och byta hennes blöjor inom en snar framtid?
För tydligen måste gamla idag, gå till domstol, för att försöka få en plats på ett äldreboende.Finns tydligen nya aktören inom den marknaden nu, som hjälper gamla med dessa saker.
Läste en annan sak, det är bättre att svenskar nu skall lära sig arabiska, för det börjar väl bli för dyrt med tolkar nu misstänker jag. Det ska tydligen bli lättare för oss att få jobb???????? Bättre om vissa lär sig svenska språket i stället.
Vissa dagar är inte bra för hjärtat att läsa allt som händer i landet.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

RobertSt

26 augusti 2015 00:01

Om han blir identifierad så återfinns han snart hos CcDonalds.

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2015 00:04

Alla svenskar borde lyssna på det här - det är så övertygande och så överrumplande att många nog skulle få sig en chock som heter duga. Betänk bara att vi på bloggen här är mer än "härdade" och mentalt förberedda, skifta sedan till ovetande "svensson" som endast tittar på svt-nyheterna och läser Aftonblaskan/Expressen och inbillar sig att de "följer med". De vet inte att vi lever i extraordinära tider och att det också kräver info från många olika håll. Denna polischef ska ha all heder för att tordas tala från hjärtat och utan floskler.

Ikväll såg jag lite på TV4 nyheterna, ett inslag i samband med det senaste opinionsinstitutets siffror. I samband med det kom ett inslag med Jomshof om varför SD är största partit för män, medan kvinnor representerar endast ca 14%. Reportern frågar då: är inte kvinnor klokare än män? Jomshof står förstelnad ett bra tag, oförberedd på frågan, så spricker han spontant upp i ett ljuvligt leende och säger ungefär: jo så kan det var i en del angelägenheter är det nog så men i denna speciella.... titta själva.
Blev förvånad över att de visar ett mänskligt ansikte på en SD politiker.

 
Ingen bild

Tony

26 augusti 2015 06:08

Om det tillsattes polischefer efter kunskap om yrket
är det säkert inget fel på polisen, men med chefer som
bakbinder dom blir det som resultaten visar i Sverige
ren katastrof. Med en rikspolischef som bara är en
marionett på sin post för regeringen,och polischefer
som bara bryr sig om sin egen karriär, blir resultatet
tyvärr så lågt som här i landet. Det kvittar på vilket
område det handlar om, att slå ihop till jätteenheter
blir enbart dåligt, det är bara att titta hur resultatet
blev när man slog ihop trafikverket och vägverket!
Resultat katastrof!

 
Ingen bild

Tony

26 augusti 2015 06:43

Vem är det som ska veta hut enligt flinet Lööf?
Är det dom anhöriga till dom halshuggna i Västerås.
eller anhöriga till gäng våldtäktsoffren eller dem
som ska lugna ner dom gamla människor som blivit
rånade och skändade av sådana som Annie Lööf fritt
ska kunna vandra in i landet utan kontroll??
Stora ord från en liten dam, som aldrig satt sin fot
i arbetslivet, utan fötts in i politiken, vilket
märks när hon påstår att 40 miljoner nya importer
ska kunna leva här i landet, förmodligen då på vad
en allt mindre del jobbar ihop.

Men är det något som Annie Lööf kan ge sig f-n på
så är det att vi inte alls kommer att gilla det läge
som DÖ nickarna och föregångarna åstadkommit!

 
Ingen bild

Gute

26 augusti 2015 06:53

Hoten tvingade Jolin att byta skola
http://www.dt.se/allmant/dalarna/hoten-tvingade-jolin-att-byta-skola

När jag hör vad den här unga tjejen blir utsatt för i Sverige 2015, samtidigt som de ansvariga står handfallna bredvid och inte ingriper.....

 
barrkis

barrkis

26 augusti 2015 08:42

Lite utanför ämnet. Hasse aro på tv4 krimkvarten gör påstående att Sverige blivit tryggare med statestik som pekar i den riktningen. Har för mig att du presenterat lite andra siffror i detta ämne. Tycker aros påståenden inte verkar stämma.

http://Björn Söderberg

 
Ingen bild

Jan Eriksson

26 augusti 2015 10:11

Ett bra samtal mellan Johan och en mycket sympatisk polis. Det är så jag gärna ser att samtal förs.

Tack till de båda!

 
Ingen bild

Maja Dacke

26 augusti 2015 10:59

En gång i tiden - 1970-talet eller så - fick jag genom sonen lära mig fula ord på serbokroatiska. Sånt som att 'piska dina mattor' eller vad det nu var. Nej, jag ska inte upprepa något här ... Igår kväll var jag inne i en tråd på eXponerat och fick lära mig liknande uttryck på arabiska! Nej, jag ska inte upprepa dem och egentligen vet jag inte hur de uttalas.

En sak som förvånar mig är att vi inte måste lära oss somaliska eller språk man talar i Eritrea eller Afghanistan. Dessa länders folk talar inte arabiska och det kommer väl fler därifrån än 'Syrien'. Det är Afrikas folkslag som lämnar och ...

Somaliska är faktiskt inte så svårt för en svensk - det lilla jag lärt mig genom 'små vänner', som f ö har svårt att stanna på samma plats har jag märkt.

Om någon som tjänstgör på kustbevakningsfartyget Poseidon råkar läsa här vill jag säga:

Ni är landsförrädare! Ni vet lika bra som vi att det är smugglarna, som ringer och berättar varje gång att de nu satt ut folk i överfulla båtar strax utanför Libyens kust. 'Kom och rädda dem!' Och det gör ni.

Ni är i maskopi med människosmugglare!

Om dessa smugglarbåtar kapsejsar kan de simkunniga ta sig i land igen - i Libyen. Men ... ...

Märkligt att inte Medelhavsländerna protesterar mot den svenska insatsen vid Libyen. Eller det kanske de gör utan att vi får veta det.

Och hur roligt är det som svensk att komma till Grekland och Italien och träffa folket där som känner till den svenska människosmugglingen? Vi normalsvenskar kommer i långa tider att få lida för det som landsförrädare bland hög som låg idag ställer till med. Även där.

PS. Läs

ledarsidorna.se

och följ med i vad som rapporteras av en förankrad sosse som analyserar och avslöjar sosseriet. Och kolla kommentarerna som är allt annat än nådiga!

 
Ingen bild

Christer

26 augusti 2015 11:03

Kanske lite utanför ämnet men: Delfinen som flöt i land på norra Öland dog av svält, ett öde som snart även delas av de få fiskare som finns kvar i samma vatten. Landets mjölkbönder ser också ut att få dö svältdöden, tillsammans med de som försöker att leva på industriarbete på Gotland. Hela Gotland bör ju omvandlas till ett Natura 2000-område enligt den religiösa överheten. Dom tror att vi kan leva fint på att odla kålrötter, som vi ska exportera till hela världen. Det får mig att minnas en fabel jag hörde som ung: Det var en berättelse om en kinesisk by där alla levde gott på att tvätta åt varandra!
Något liknande håller på att hända i Sverige. Många ur den politiska klassen har inte en susning om var pengar, resurser, välstånd egentligen är sprunget ur. Många tror att vi kan bli rika på att förbjuda företeelser utan att erbjuda något alternativ. "Förbjud fossila bränslen" föreslog en ur V, utan att presentera ett alternativ.
Hela den politiska klassen, både i Sverige och EU har helt tappat fotfästet. Detta med massinvandringen till EU, (107-tusen sista månaden) och man saknar helt förmågan att ta itu med saken. Jag tänker så här: Oavsett var man står i flyktingfrågan - Antingen att skicka tillbaka varenda en, eller att låta alla som korsar gränsen få uppehållstillstånd, så saknas handlingskraft. EU kan inte göra något!
I Sverige finns inga bostäder kvar! Skall vi bygga jättelika tältläger i varje svensk stad? Vem skall i förlängningen stå för dessa människors försörjning? Det finns 60 miljoner på flykt i världen, hur många kan vi i Sverige ta emot? Hur stort tältläger ska vi ha i t.ex Sävsjö för att det ska vara rättvist mot andra kommuner, Annie Lööv?
Någonstans i botten av mitt politikerförakt finns den okunskap om hur välståndet en gång skapades i detta land. Vårt relativa välstånd i avseende vård, skola omsorg är helt ett nationellt program. Skall ses som en försäkring där du får hjälp som barn och gammal. Under ditt arbetsliv är du den som producerar detta välstånd. Några gratispengar finns inte. Därför kan inte vårt skattefinansierade välstånd vara en födkrok till alla människor som söker ett bättre liv här. OK, jag kan förstå drivkraften hos fattiga människor, men allting har en gräns.
Tänker i bland på besättningsmännen som rodde livbåtarna bort från den sjunkande Titanic, dom var tvungna att slå årorna över händerna på dom som ville klättra ombord på de överfulla livbåtarna, annars skulle alla gå under när båten kapsejsade. Riktigt lika dramatisk är inte Europas situation, men vi måste snart välja inriktning. Eller börja bygga tältläger!

 
Ingen bild

anledningen till massinvandringen

26 augusti 2015 13:27

här säger ekots egna "expert" att staten lånar till att finansera flyktingmottagning. således vill nog globala bankirer som lånar ut pengarna sedan ha garantier att få köpa svenska naturtillgångar och statliga företag billigt när det blir ekonmisk kris i Sverige.
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/595863?programid=1650
tidkod 1:23 sändningstid kl 08:25 den 26 aug 2015

 
Ingen bild

Gubben Svensk

26 augusti 2015 17:17

OT (Reserverat internetspråk för off topic dvs utanför ämnet).

Läs om hur media krishanterar nyheter och därmed för folket bakom ljuset!
http://www.nyatider.nu/efter-ikea-morden-sa-krishanterar-media/

 
Ingen bild

Pepparholm

26 augusti 2015 17:35

Jag minns den tiden då jag hade förtroende för vår Rikspolischef, Carl Persson. Sedan började utförsbacken så sakteliga, för att nu ha hamnat rakt ner i stupet.

Carl Persson hade ingen egen polisutbildning. Han var en jurist som hade arbetat i departementet och som fick uppdraget att bilda rikspolisen. Men han var klok och lyssnade på sina poliser.
Han var orädd uppåt och mot media. Han försvarade sina anställda när dåtidens kritiker försökte vinna enkla poäng.

 
Ingen bild

Bajen666

27 augusti 2015 14:02

Skönt att det finns iallafall en högt uppsatt polischef som inte har sprungit in i PK-väggen.
Satt och språkade med ett par A-lagare i stan nu i veckan, lugna och fina och störde inte en människa, mellan 10:00 och 13:00 kom Kling & Klang tre gånger och stannade 15-20 minuter varje gång inte klokt om ni frågar mig.

 
Ingen bild

Micael Foghagen

27 augusti 2015 20:51

Jag gillar de intevjuer jag har hört med >Johan " Granskning Sverige"...
Alltsom oftast klär han av sina antagonister å de grövsta, bra bra klapp klapp, men den här gången visade han även prov på att kunna hålla en intervju vid liv en längre tid - och det var nog mest den frispråkiga icke PK-polisens förtjänst.

Men äran den som bör, så hatten av för Johan - och polisen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se