thoralf

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2015

"DET HÄR ÄR INTE SVERIGE!"

Av Thoralf Alfsson - 24 augusti 2015 23:53

Jag nöjer mig med att citera från Mona Walters Facebook om inslaget i måndagens Aktuellt sändning. Mona Sahlin tänker jag inte ens kommentera och hennes tjat om högerextrema.


”Hej vänner.
Ikväll får ni bänka er framför tv:n kl 21:00. I Aktuellt kommer jag vara med i ett inslag då jag tillsammans med journalisten Ulrika besökte Rinkeby.
Eftersom jag blev igenkänd jagades vi bort av ett tjugotal personer med muslimsk bakgrund under stor tumult. Efter inslaget skall det hållas en paneldebatt med inbjudna experter. Själv är jag naturligtvis inte inbjuden då jag kanske anses som alldeles för kontroversiell av experterna. Sedan ska detta inslag följas upp i Morgonsoffan i morgon bitti.

 Hur detta inslag kommer att vinklas vet jag inte då jag ännu inte fått ta del av det.

 Mitt förtroende för SVT är dock lågt. I andra inslag som jag varit med har jag blivit censurerad då jag nämnt att vi i våra förorter har en inofficiell sharialag invånarna där tvingas leva efter och självutnämnda shariapoliser som kontrollerar att denna lag efterföljs.




”Hej vänner.
Jag är häpen. Dom klippte bort hoten journalisten och jag fick. Dom tog inte med att gruppen av muslimer tvingade fotografen att stänga av kameran. Inte heller tog dom med vandaliseringen av SVT:s bil och att vi springande fick gömma oss i bilen för att inte få stryk. Dom två poliserna som var med kunde inte ens skydda oss. Efteråt var journalisten och fotografen väldigt skärrade och det tog lång tid innan alla lugnade ned sig. Islam är bara islam. Det är i Sverige den plötsligen kan bli radikal men i resten av världen är den bara islam.”


Svart på vitt hur public service, SVT mörkar och hur man undviker att visa sanningen!


 

Utanförskapsområden har blivit ”no go zoner”. Frågan är vad nästa steg i den negativa utvecklingen kommer kallas?


När skall alla riktiga svenskar vakna?

 

 
 
Ingen bild

acedius

25 augusti 2015 00:35

Jag kräver att Mona Sahlin flyttar till Rinkeby - annars tar vi bort alla hennes arvoden.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

25 augusti 2015 02:02

Thoralf du betalar TV-licens. Varför inte ringa SVT och fråga om det Mona skriver stämmer? Om det stämmer är det skandal och du bör säga upp TV-licensen omgående.

Jag kan tyvärr inte ringa då jag inte har varken TV eller betalar licens. Jag är helt enkelt inte kund hos SVT.

Det börjar dra ihop sig nu. Lögnerna och försköningarna börjar bli omöjliga att dölja och fortsätta med. Snart kommer SD att passera 30&. När man läser att dessa människor skriker " detta är inte Sverige" och kallar Mona och journalisten för horor då händer något med mig.

Då väcks en enorm vrede inom mig och jag är definitivt INTE ensam om den rasande vreden. Jag slår vad om att vreden har nått kokpunkten hos många svenskar de senaste veckorna.Det måste bli ett TVÄRSTOPP på inflödet genast. Fortsätter detta kommer jag att skaffa skjutvapen för att skydda mig.

Skall det vara nödvändigt STEFAN LÖFVEN??

Varför vill du absolut förstöra MITT/VÅRT land?

Vad i helvete tjänar Sverige på det?

 
Ingen bild

realisten

25 augusti 2015 05:06

I en intervju i Granskning Sverige sa Mona Walter att det var bättre i Somalia under den socialistiska regimen och det är ju ett känt faktum att de regimerna alltid har hållit alla religioner kort.

 
Ingen bild

Morningstar

25 augusti 2015 05:06

Intressant inlägg från Everykindapeople som ligger helt i linje med Thoralfs senaste gräv om Migränverket. Är det dom som är spindeln i nätet som styr massinvandringen?

Man kan misstänka att massinvandringen till Europa är planerad och att det finns ett logistikcenter någonstans som styr flyktingströmmarna med hjälp av mobiltelefoner. Kanske anställda på svenska Migrationsverket är inblandade, de verkar ju ha obegränsat med resurser. Många asylsökare har fått jobb som handläggare där. På det viset kan de hjälpa släktingar och religiöst likasinnade att hitta till Sverige.

http://everykindapeople.blogspot.com/2015/08/jarnvagsstation-i-budapest-forvandlad.html

 
Svensson

Svensson

25 augusti 2015 06:39

Svenska folket måste vakna,så som människor har gjort i Tyskland,det är nu kampen om att bevara våra länder börjar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Demokratur

25 augusti 2015 06:42

När svensken ska vakna? Svar: aldrig. Vi svenskar är oikofoba, ryggradslösa ynkryggar som inom några decennier utgör en historisk parantes. Ha en bra dag...

 
Ingen bild

SDare

25 augusti 2015 06:48

Att direkt säga upp TV licensen är en mycket bra början. Men! Vågar man det? Frågar sig fortfarande väldigt många. Svar: Ja, det vågar du

 
Ingen bild

svenne

25 augusti 2015 07:36

Kanske en förklaring till SVT:s skicklighet att undvika inslag som negativt kan påverka synen på invandringspolitiken.

Citat från Journalisten:
"Arash Mokhtari 4 augusti, 2014 | blir ny webbreporter på Sveriges Television.
Han kommer närmast från Ekot, Sveriges Radio och har tidigare bland annat arbetat på P3 Nyheter som publikredaktör/reporter och dessförinnan på Quick Response".

Quick Response bevakar artiklar och repotage som handlar om invandring och Arash Mokhtari basade tidigare över detta. Läs gärna på Metapedia om denna censurfunktion och vilka organisationer och personer som varit inblandade.

Funktionen som censurhandläggare måste nog ha varit en tung merit då Arash Mokhtari anställdes av SVT. Hans suppleantinsats hos Granskningsnämnden för radio och TV ökade nog också anställningsbarheten hos "oberoende" SVT.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

25 augusti 2015 07:37

Novus-mätning: 19,4 procent för SD, skriver TV4.
Det var chefen för Novus som kraftigt fördömde YouGovs 25,2% som varandes helt fel.

Chefens eget lilla institut hade 9,1% för SD före valet. Det blev 12,9%. Man kan tycka att han skulle ligga lite lågt med att fördöma andras siffror. Applicerar man med deras felfaktor på 19,4%, så blir resultatet 27,2%. Inte illa!

På SVT är opinionen för SD 17,8%. (Man tar alltid den lägsta siffran, annars gynnas SD (av sanningen).

Jag gissar att stödet nu är över 25%. Man kan med förvissning säga "var fjärde väljare".

 
Ingen bild

Jan jansson

25 augusti 2015 07:39

Hemskt! Det finns verkligen delar av Sverige som inte längre är en del av Sverige... Enligt vänstern är detta "exotiskt" och "berikande"..

 
Ingen bild

Gute

25 augusti 2015 07:53

Muslimerna som skriker och hotar besökarna med, "Det här är inte Sverige", har ju helt rätt!

De har ockuperat en stadsdel där svensk lag och demokrati inte längre gäller, och feministerna som protesterar på SD-möten är skrämda till tystnad och törs inte hjälpa sina medsystrar.
-Det finns inget fegare än en svensk feminist!

Nya Sverige kallas det här, och utvecklingen sker i ett rasande tempo inför skräckslagna svenska skattebetalare och handfallna välavlönade politiker.

 
Ingen bild

Janne

25 augusti 2015 07:59

Varför har ingen tagit avstånd från sd-politikern och nazzesonen som planerade breivikdåd med dynamit? Tragiskt att sånt får stöd i sd-leden

Thoralf Alfsson

25 augusti 2015 08:37

Ännu en besviken vänstersympatisör som har svårt med sanningen och SD:s framgångar i opinionen.

Vad jag känner till har personen kastats ut från SD.
Du får gärna ge en referens till vad du anser vara stöd i sd-leden!!

 
Ingen bild

Tony

25 augusti 2015 08:56


Realisten:

Sverige har väl en Socialistisk regim? Tycker
du att den håller religionen Islam kort??

 
Ingen bild

Niklas R

25 augusti 2015 09:01

Som vanligt, när SVT inte får den propagandan som de vill ha så lägger de locket på lägger händerna för ögonen, öronen och munnen.

Hade de fått en intervju med Mona där allt gick lugnt till, inga muslimer blev upprörda och irriterade över att svenskar rör sig i "deras område" och blev glatt intervjuade av socialisten till journalist så hade de visat hela inslaget i TV.

Nu fick de se att Mona har rätt, islam visar sitt rätta ansikte och de blev hotade och slagna.

Då säger SVT; vi visar inte detta och pratar inte mer om det här.

 
Ingen bild

Mahmoud

25 augusti 2015 09:12

@realisten
Ja justdet.
Därför undrar man ju varför svensk vänster vurmar så starkt för något så högerextremt som islam?

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

25 augusti 2015 09:19

Man skall också ha i åtanke när stöder för SD växer. Är att synen också ändras hos andra även om de inte har för avsikt att rösta på SD. Vilket i sin tur blir att dessa partiers väljare kommer att utöva ett indirekt tryck på sina representanter för att samarbeta med SD.

 
Politifon

Politifon

25 augusti 2015 10:08

Om det verkligen är så kallade "no-go-zoner" vi talar om, och det inte bara är överdrivna politiska återgivelser av en situation som inte alls är så illa som de beskrivs:

Hur kommer det sig då att Nyheter Idag kan klampa in och börja stöka med ungdomar mitt under ett upplopp utan att journalisterna blir nedslagna, rånade eller ännu värre?


https://politifon.wordpress.com/2015/05/25/nyheter-idag-provocerar-fram-reaktion-i-journalismens-namn-updatering-frick-svarar/

http://politifon.wordpress.com

Thoralf Alfsson

25 augusti 2015 10:45

Kanske dags att sluta förneka utvecklingen i vårt land och öppna ögonen!

 
Ingen bild

Lena

25 augusti 2015 10:24

På sätt och vis hade ju Rinkebybon rätt när han sa "det här är inte Sverige". Nej det är inte Sverige för mig heller, inte så som jag känt Sverige under min levnad och inte heller som jag önskar ha det.
Nu står Mona Sahlin och säger tvärtom att det är ingen bra utveckling att kvinnor i dessa förorter inte har rätt att klä sig som de vill utan att männen hotar dem eller kastar glåpord efter dem. Men hon själv och hennes gelikar satte på sig hucklen för att visa sympati för något år sedan när det (falskeligen) påstods att en svenne dragit av en slöja på en muslims kvinna. Ständigt denna falska, hycklande Mååna!
De flesta svenskar vet vad sanning och konsekvens är men det vet inte hon och många i hennes strykklass.

Vad gäller den s k debatten på Agenda (där svt för säkerhets skull på slutet kastade in ett inslag när "lasermannen" var i farten -91. Hallå - det är 24 år sedan! Är det allt svt har att komma med?). Det behövs kanske inte sägas att Jomshof körde över Höj Larsen med råge. Att denna kvinna inte skäms när hon endast har hatargument att komma med och dessutom avslutar med hatiska blickar. Snacka om projektion!

Svt är en ljugarinstution som bör avskaffas snarast. De har faktiskt ett särskilt ansvar med sin monopolställning.

Om nu media talar om att stoppa vissa "näthatare" som ex Avpixlat, så tror jag inte kommer särskilt långt, de kommer att få känna av folkets vrede på något annat sätt om de stryper möjligheten att ventilera på nätet. Ingen måste läsa nedriga, dumma kommentarer, sådant är frivilligt!

http://annhelenarudberg.blogspot2.se/

 
Ingen bild

Tobbe S

25 augusti 2015 11:21

Detta är inte Sverige! Nähä... Så bra då. För då kan vi väl stryka Rinkeby ur alla budgetars utgiftsposter. Då får ni klara vård, skola och omsorg bäst ni vill och vi andra gör en besparing eller så prioriterar vi något annat. Det danska konceptet med halverade socialbidrag tycker jag är en bra idé.

 
Ingen bild

Maja Dacke

25 augusti 2015 12:22

Tobbe S, alldeles utmärkt förslag att följa det danska konceptet! Men de skengoda kan nog inte tänka sig det ... oh, så rasistiskt.

Jag skulle gärna vilja uttrycka min vrede här, men min uppfostran hindrar mig. Dock vet jag att jag skulle kunna ge mitt liv för fosterlandet om jag hade möjlighet. Tyvärr är jag nu en gammal kärring som inte skulle kunna göra så stor skillnad. Men jag har en grep i källaren och skulle följa om så vore ...

 
snoffsan

snoffsan

25 augusti 2015 13:49

Till dessa människor som fortfarande inte fattat vart landet är på väg vill jag bara fråga er en sak - Vad behövs med för att ni skall vakna upp nu i år 2015 ? Ni försvarar er med gamla saker som hänt för länge sedan. Som en missbrukares försvar att få dricka eller ta droger, jag håller på för att min barndom eller något annat hände när jag var liten. Jag fortsätter med mitt destruktiva liv, bara för att jag inte kan släppa taget, och göra något bättre.
Vi lever i år 2015, och måste blicka framåt, göra bättre och lära oss av den gamla historien.
Varför drar ni upp gammalt skräp, när era argument inte håller längre? Varför älta gammalt skräp hela tiden. Varför har ni så svårt att se framåt? Varför har ni så svårt att förstå handling och konsekvens?
Det är tragiskt att dessa människor, som biter sig fast som fästingar kring gamla saker som hänt, det enda argument de har att komma med, eller drar sitt rasistkort, när det blir tomt i knoppen.
För denna grupp människor, vill jag rekommendera att slå upp Godwins, lag på Google.
Själv blickar jag framåt inte bakåt. Jag vill leva i ett tryggt land, där skattepengar går till den välfärd jag betalar för. Jag betalar inte för import av kriminella människor, som går lösa på gator och torg. Våldtar, rånar våra unga och gamla, ej heller våldtar kvinnor. Listan skulle kunnas göra hur lång som helst.
Vad som hänt i det förflutna kan inte jag skuldbeläggas för, då många av oss inte ens var födda då. Men framtiden kan jag skuldbeläggas för, genom att inte protestera mot den destruktiva politik som förs i landet idag. Jag vill INTE lämna ett land i ruiner till barn och barnbarnen. Jag vill INTE vara en del i det.
Så vad behövs mer för att ni skall vakna upp i samma århundrade som jag lever i just nu - 2015?

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Stefan A.

25 augusti 2015 14:06

Finns det inte några andra invandrade kvinnor än de här ständiga 20 åringarna? var är 30-40-50 för att travestera Löfven, var en lite äldre kvinna i debatt men hon tystnade fort när den här Kianzad tog till orda, uppenbarligen skrämd till tystnad.

 
Ingen bild

Robban

25 augusti 2015 14:07

Vi har ingen demokrati i vårt land längre, likar mer och det forna DDR där skall censureras, där politikerna kan gömma sig för folket och där underhuggarna endast fördelar skituppdragen. Tycker äver att moderaterna är otroligt feg som inte vågar skicka på vår urusla regering ett misstroende val, tror Moderaterna oc SD skulle tjäna stort på detta kanske ett lysande sammarbete som verkligen skulle stärka vårt kära fosterland.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

25 augusti 2015 17:01

Framtida forskare har mycket att försöka förstå när det någon gång i framtiden ska undersöka vad som hände med landet Sverige. Tursamt nog finns mycket bevarat i de digitala minnesbankarna,så de behöver inte krypa runt med murslev och borste.

I dagens DN fortsätter kampanjen mot näthat, kränkningar och hot. På ledarsidan, däremot, kallar Wolodarski sverigevänliga medier för "kloaksajter" och är förövrigt mycket nedlåtande och ful med pennan mot alla som inte ser och älskar anstormande skäggbarn. De som är Sveriges framtidshopp enligt honom.

 
Ingen bild

Løksill

25 augusti 2015 18:45

Snoffsan: Bra inlägg med en positiv syn, tycker annars det är alldeles för många som endast ser till det negativa och skriver mer eller mindre att allt är förlorat. Jag blir glad av sådana inlägg som dina!

Vad är det som vissa nämner ovan om halvt socialbidrag i Danmark?

Thoralf Alfsson

25 augusti 2015 19:34

Det finns ett förslag i Danmark om att sänka socialbidragen kraftigt för nyanlända.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards