thoralf

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2015

ALLT ÄR SOM VANLIGT

Av Thoralf Alfsson - 20 augusti 2015 21:20

Har varit ganska roligt och lyssna och läsa till alla krumbukter av det politiskt korrekta etablissemanget som har haft svårt att hantera opinionsmätningen från Yougov. Det har varit riktigt underhållande.


De får gärna ljuga sig själva fulla av bortförklaringar och undanflykter de är ändå inte tillförlitliga. Den enda som uttalat sig ”nyktert” är Sören Holmberg.


Det framkom även att Yougov mörkat sin julimätning! I julimätningen fick SD 22,1 procent men det resultatet presenterades först idag. Samtidigt med augustimätningen. Någon förklaring på detta har inte getts.


I en annan artikel kunde följande läsas.


”Vad ingen utanför Sentio kände till i juli var att SD var landets största parti i Sentios julimätning, enligt opublicerade rådata. Sentios analytiker viktar om sina rådata utifrån olika parametrar före varje publicering. Omviktningen resulterade i att Sentio minskade SD från störst till näst störst.” 

 

Ordning och reda skall få ordning på asylpolitiken enligt båda Socialdemokraterna, Moderaterna och LO idag. Därmed skall också uppenbarligen sympatierna i opinionen för Sverigedemokraterna minska. Några sakliga och skarpa förslag kommer man dock inte med! Det enda man hör är att alla kommuner skall ta sitt ansvar och sedan jobb. Jag frågar mig, vilket ansvar då och vilka jobb? Det är bara det vanliga svamlet. Det är samma linje som de ”statsbärande” partierna fört under det senaste decenniet.


Inte ett enda ord om volymerna!  Skrattretande naivt!

 

Allt är som vanligt!

 

Ni som skall åka på semester till Medelhavet hoppas jag tänker till lite! Åk inte till det odemokratiska, muslimska och obehagliga Turkiet. Välj Grekland istället och stöd grekerna med en semesterresa! Själv har jag bokat en resa för mig och mina barn med familjer till Kreta i september! Det ser dessutom ut som att Grekland går till nyval samtidigt med vår vistelse på Kreta.


Det känns som Erdogan i Turkiet har vissa drag som liknar en annan ledare i Europa på 30 o 40-talet. Den mannen och landet ville Carl Bildt få in i EU. Jag tror att vi behöver stödja Grekland då landet kan bli en väldigt viktig buffert för EU mot Turkiet och islam i framtiden.


Just nu kommer det ju mängder av flyktingar via Turkiet till Grekland, bland annat till Kos. Jag anser att Frontex borde transportera tillbaka alla människor till Turkiet. Turkiet är första asylland. Frontex skall ju bevaka EU:s yttre gräns men jag har förstått att Frontex istället ägnar sig åt att transportera in så många som möjligt till EU.


En god vän som skall till Kos fick följande meddelande från Apollo.


SMS-Meddelande från researrangören Apollo

Hej! Information inför din Kos-resa. Du får ta med ett extra bagage gratis med förnödenheter till flyktingarna där. Läs mer:
http://bit.ly/kos_info

//Apollo”


 

 
 
Ingen bild

Hacke

20 augusti 2015 22:00

Såg på Aktuellt där garantin för att bli förbannad är hundraprocentig.
Som Silbersteins eviga tjat om nazistiska rötter och annat tjafs efter att man halvljugit sig igenom förklaringarna till Yoguvmätningen som helt plötsligt blivit totalt oseriös när resultaten går etablissemanget emot. Vi har sett otaliga belägg idag då media lyft fram just detta instituts siffror då resultaten passat agendan. Gammelmedia och inte minst public service blir bara värre och värre trots att man hela tiden tror att nu är botten nådd.
Som Claes Elfsberg som med ålderns rätt borde ha samlat på sig lite pondus och hantverkskunnande efter 40 år i branschen. Inte en kritisk fråga kom över hans läppar. Det enda han mäktade med var att försöka få till ett löfte i studion om samarbete mellan s och m i migrationsfrågan. Jag tror för övrigt vi kommer att få se ett intensifierat lobbande från fulmedia den närmaste tiden kring detta samarbete i olika former för att på så vis obstruera sd:s framgångar. Media är ju sedan gammalt i högsta grad en del av det politiska etablissemanget och ofta regissörer bakom apspelet. Ett faktum som bara stegras i takt med sd:s framgångar. Jag har ingen erfarenhet av forna öststatsmedia men kan svårligen tänka mig att det var värre än dagens variant av SVT/SR.

 
Ingen bild

Maja Dacke

20 augusti 2015 22:03

En gång ... i tiden ... var jag i Grekland två gånger. Däremot har jag alltid bojkottat Turkiet trots alla som höjt landet till skyarna. OK, jag har inte ogillat de turkar jag mött här eller där i världen, men Turkiet har aldrig attraherat mig, sas. Det har Grekland ... av någon anledning. Men jag har aldrig lärt mig grekiska utöver kalimera, kalispera och kalinichta. (Häh!)

Så, Thoralf, mig kan du räkna med. Dock avstår jag inte från julens fikon o d ...

Nu väntar jag spänt på Sentios nästa mätning.

 
Ingen bild

Christer

20 augusti 2015 22:13

SR.s "expertkommentator" Fredrik Furtenbach tyckte att YouGov:s mätning borde tas med flera nävar salt. Ja ja, så kan man säga om man är rädd för det som mätningen faktiskt visar: SD:s klättring i opinionen. Men man kan ju alltid välja att prata om någonting annat.
Min gissning inför framtiden är att S+M kommer att koka ihop något DÖ-aktigt för att hålla SD tillbaka. En sån utveckling borde skrämma skiten ur MP och V! Detta vore att göda min skadeglädje. Jag skulle gärna se de bägge partierna långt under 4% spärren, både i mätningar, men helst i nästa val. Tänk om svenska folket skulle skicka ut dom på en 100års ökenvandring i intet.

 
Ingen bild

na i pk närke

20 augusti 2015 23:01

NA skrev ingenting om att SD är största partiet i Sverige. mer än länka kl 05 till trasig länk!
däremot fanns indoktrinering om att "ensamkommande barn" gett Örebro kommun vinst på 31 Miljoner. att det är skattepengar som miggvÄrket betalar med framgår inte och vart barnen skall bo när de växer upp , däremot verkar det som 31 mijoner skall gå till fler nya barn.

http://na.se/nyheter/orebro/1.3116449-ensamkommande-gav-miljonoverskott

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 augusti 2015 23:01

Ja, snart sitter AKB i Löfvens knä... Allt för att stoppa SD och öka på invandringen. Men man frågar sig återigen, har inte Danmark, Norge och Finland skrivit på samma avtal och förpliktelser som Sverige??
Dagens Metroresultat har verkligen skakat om Sverige...

 
Ingen bild

tonton

20 augusti 2015 23:04

Att rikets nu storsta parti skulle bli inbjuden att kommentera det förvisso helt naturliga, men för media-fascisterna det häpnadsväckande resultatet är tydligen ytterst främmande för dessa pk-komminister. Bara att luta sig tillbaka och betrakta de nu helt genomskådade förrädarnas självdestruktiva krumbukter och roas.

 
Ingen bild

Maggan

20 augusti 2015 23:08

Riktigt rörigt idag. Alla som sågar dessa opinionsundersökningar. Trenden är i alla fall att siffrorna går starkt upp.
Av de tre resultaten som släppts idag får SD en förstaplats av yougov/Metro 25,2 en andraplats av sentio 23,4 och en tredjeplats av initzio 20,8

 
Ingen bild

OT

20 augusti 2015 23:09

Mitt hopp om den svenska väljaren har inte varit föregäves! Demokratin lever fortfarande i Sverige!

För den svenska väljaren har just nu med kraft sparkat in den mediala censur dörren och sagt nu får det vara nog!

"The Trooper by Steve'n'Seagulls": https://www.youtube.com/watch?v=Li58voy6xXM

 
Lassekolja

Lassekolja

20 augusti 2015 23:53

Thoralf, bra summering av denna stora, för SD och därmed för Sverige, så viktiga dag. Det mesta är redan sagt här men ikväll reagerade jag mest på LO´s vice ordförande Tobias Baudin. Han visade sin frustration över SD´s framgångar genom att vädja till S & M att "komma överens om de ännu viktigare frågorna än migrationspolitiken". Dessa frågor menade han var ARBETSLÖSHETEN, SKOLAN, JÄMSTÄLLDHET och "STÄRKA VÄLFÄRDEN", som han uttryckte det. Jag säger "GODDAG YXSKAFT LO", det är ju just dessa frågor, som 7-klöverns migrationspolitik har saboterat genom besparingar inom just dessa politikområden, som LO nämner. Min reaktion av Aktuellt-inslaget blev den gamla vanliga, det borde sitta med en Sverigedemokrat i Aktuelltstudion för att korrigera alla dumheter som sägs! Han avslutade med att upprepa att "migrationsfrågorna behöver inte diskuteras så mycket, eftersom de och tiggerifrågorna bara gynnar SD".
Summa summarum: Vi kan sitta lugnt och invänta opinionsundersökning efter opinionsundersökning och fortsätta glädjas över SD´s ökande opinionssiffror!
GRATTIS MODER SVEA ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Lukas

21 augusti 2015 01:00

Mitt tips. MP åker ut ur regeringen och S bildar en minoritetsregering med stöd av M. Nytt "Luciabeslut." Välkommet av många, stödet för SD minskar.

 
Ingen bild

Observer

21 augusti 2015 01:53

Tomtenissar 1 SVT som inte lät landets största parti vara med i studion.

Tomtenissar 2 S och M som tänker samarbeta ånyo för att utesluta landets största parti.

Tomtenissa 3 Silberstein -En riktigt patetisk kopia av "Bagdad-Bob" ....i Sverige år 2015!!!

Jag säger: LYCKA TILL

I FRAMTIDEN V I L L JAG SE DESSA DÖMDA FÖR DEMOKRATISABOTAGE PÅ ETT VÄGBYGGE NÄRA MIG

 
Svensson

Svensson

21 augusti 2015 06:39

Nu har svensk massmedia verkligen visat att man ägnar sig åt ren regeringspropaganda.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

21 augusti 2015 06:46

Polisfacket riktar Svidande kritik till polisledningen
i Stockholm för deras just brist på ledning.
Det är ju inte så konstigt egentligen, sätter man
Bocken som trädgårdsmästare, så får man samma resultat
som när man sätter Dan Eliasson som Rikspolischef, D.V.S
katastrof! En figur som inte har någon som helst
kännedom om polisarbete, han är bara en politruk från
Sosse leden som fått denna tjänst bara i egenskap av att
han är Sosse, inget annat!

 
Stefan K

Stefan K

21 augusti 2015 07:45

Att 7-klövern försvarar denna hysteriska asylpolitik med enkla lösningar om bostäder och jobb, förvånar inte då de tappat kontrollen över det som sker.

Att LO kommer med den enkla lösningen att skaffa jobb till alla nyanlända förvånar dock mer.

LO:s samarbetspartner, Socialdemokraterna, blöder allt fler medlemmar till SD och just LO-kollektivet och deras anhöriga tillhör de stora förlorarna när denna hysteriska asylpolitik försöker sjösättas.

LO:s utspel gör nog att fler av deras medlemmar väljer SD, att fler kanske lämnar facket och att fler väljer att inte ens ansluta sig.

Inte ens LO:s samarbete med Expo ser ut att löna sig och just Expos utbildning av fackliga åsiktsregistrerare har visat sig vara en flopp, fast vem är förvånad. Tror verkligen den fackliga ledningen att vuxna arbetare accepterar att fackliga förtroendevalda går omkring på jobbet och registrerar vad deras arbetskamrater säger och hur de tänker rösta?

Den förtroendevalda stackaren lär inte vara särskilt populär, för på verkstadsgolven håller arbetskamraterna ihop och facket har inte den status de en gång haft.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan A.

21 augusti 2015 08:18

Asylsökande mördar, kommuner och miggverk går på knä under asyltrycket, invandringsindustrin slukar allt mera av statens budget... men nej.. detta ska vi inte tala om, tycker Karin Pettersson ledarhövding på aftonslasken i tv-soffan, men herregud vad ska vi då tala om? sovmorron för ungarna?

Ska bli spännande att se om "arbetarregeringen" klarar av att höja skatten där det finns att hämta eller om det blir som vanligt generella skattehöjningar som drabbar de med lägre inkomst värst, elen ligger väl illa till och kanske en ytterligare höjning av drivmedelskatten, tobak igen kanske, de vet ju mycket väl att de är i de lägre inkomstklasserna tobaksbruket är vanligast, tillkommer gör förstås kommuner och landsting som också tvingas höja skatter, lån och köpfesten börjar närma sig sitt slut, går inte i längden att sänka skatter och samtidigt öppna upp för världens dyraste massinvandring.

 
Lotta

Lotta

21 augusti 2015 09:08

Dagens skrattsalva står pressombudsmannen Ola Sigvardsson för:

"Politik i stället för journalistik
Pressombudsmannen Ola Sigvardsson är bekymrad över att svenskar vänder sig till sajter som drivs av politiska motiv i stället för journalistiska ambitioner.

– Traditionell journalistik präglas av en vilja att förutsättningslöst söka efter sanningen och göra det så gott det går. De här andra sajterna kännetecknas av att de har en politisk agenda, säger Ola Sigvardsson." Läs mer om PK-journalisternas rädsla för alternativ media.



http://www.svt.se/nyheter/inrikes/framlingsfientliga-framat-pa-natet


http://youtu.be/LPjzfGChGlE

Thoralf Alfsson

21 augusti 2015 09:26

Årets skämt!

 
Ingen bild

Lena

21 augusti 2015 10:13

@Tonton torsdag 23.04 Touché! Precis så är det - de kallar det demokrati! Svenska folket (de som inte är så "vakna") luras i deras försåt att VERKA så normala. Men detta är allt annat än normalt. Se på Grekland, där har de fortfarande en levande demokrati i alla fall, folket får säga sitt men kanske är de manipulerade även där från media. Men i Sverige kan de inte alls släppa fram representanter från landets största parti, att få uttala sig i någonting. Nej, nej det går inte.

Detta slog igenom också på programmet Debatt igår kväll. De personer de släpper fram är rena skämten. Ni som är nyfikna, titta på svt play så får ni se denna Behrang som är vänsterpartist och SÅ populär bland vänstern. Problemet är att han inte är helt mentalt frisk, och det kan vem som helst se när han sätter igång och s a s "debatterar".

@Lotta
Tack för tipset om artikeln till svt. Som sagt årets skämt! Hur man slå kullerbytta i sitt resonemang är obegripligt, och än mer att svt publicerar det.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

21 augusti 2015 10:24

Så länge struts- o förnekelseprocesserna fortsätter, så länge man skjuter på budbäraren (ex.vis de TROVÄRDIGASTE opinionsinstituten... märk väl), nu Youguov och Sentio för "oklara mätmetoder", så är det som en blind som famlar i mörkret. Plus att folk i gemen inte vill bli chikanerade av präktiga vänstermobbjournalister, som är genomskådade av det tidigare 'sovande folket'.

Som vanligt 'bara' en god effekt - ingen föraktlig sådan - SD växer ytterligare. Paniken i 7partiet visar de facto vilka korkskallar som styr, och har (Alliansen) styrt i landets regeringar, dom senaste årtiondena då invällningstsunamin drabbat Sverige. Dom förmår inte hantera verkligheten, och borde omyndigförklaras, i parti och minut.

T o m LO, sossesvansen, gick igår ut och krävde samarbet mellan (s) och (m)- givetvis med inga argument alls, det handlar om maktinnehavet - och därigenom gjort deras huvudfiende, moderöderna, till en potentiell sängkammarkamrat. Fögderiet i Sverige, inkluderande progagandajournalistiken i gammelmedia och statstelevisionen/-radion utgör handfasta bevis på att demokrati inte längre råder. Något som man borde DÖ för, men uttolkningen av det begreppet är också förvanskat i rakt omvänd, diktatorisk riktning, i kulturmarxismens orwellska nyspråksträsk.

 
Ingen bild

Christer

21 augusti 2015 10:24

@Hulda mk1 23.01 Du undrar om inte andra länder skrivit under samma förpliktelser som Sverige? Jodå, det har dom men skillnaden är att: När FN slagit fast en konvention om t.ex Mänskliga rättigheter, Asylrätten, Flyktingkonventionen etc, så skriver i stort sett alla länder under. Men det slutar vid det, för det förpliktar inte. Det betyder bara att man "gillar" texten. Med Sverige är det annorlunda, vi "implementerar" deklarationen och upphöjer den till svensk lag via ett Riksdagsbeslut. Då har vi förbundit oss att följa den till punkt o pricka. Det är skillnaden mellan oss och våra grannländer, och för den skull även resten av världen. Men alla Riksdagsbeslut går att korrigera. Så det är denna väg vi har att gå för att ta tillbaka vårt land!

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 augusti 2015 10:46

@Lotta. Ja, man skrattar så man ramlar av stolen... Att en tidning har en politisk ledarsida, det är fullt normalt och ska så vara, anser jag. Men när kultursidor hyllar extremvänstern och nyhetsjournalister har egna politiska baktankar, då är det galet.
Borde inte en Pressombudsman känna till det? Sover på jobbet? Använder vit käpp?

Att man tar med lite av livets nödtorft till flyktingar, är inte fel anser jag. Oskyldiga kvinnor och barn, de ska inte lida pga. religiösa idioter...

 
Lassekolja

Lassekolja

21 augusti 2015 11:01

@Lotta, TACK Lotta! Du "gjorde min morgon", genom att citera pressombudsmannen Ola Sigvardsson! Dennes verklighetsfrånvända analys av medialäget gränsar till det humoristiska och den kan endast göras i Absurdistan eller "Annorlundaland", som någon uttryckte det.
Att kalla ex.-vis Avpixlat för "hatsajt med politisk agenda", dit han sannolikt även skulle räknat in Thoralf´s blogg, och således MSM för opolitisk och "sanningssökande i den mån det går", m.a.o mer verklighetsanknuten än de han felaktigt kallar hatsajter är verkligen humor på hög nivå.
Nej Du Ola, fortsätt Du med Din/Er manipulation av både vår demokrati och en lyckligtvis minskande andel av svenska folket, så läser vi, som är intresserade av vad som verkligen händer i Sverige, våra sanna NYHETSSAJTER Thoralf´s blogg, Avpixlat, Exponerat m.fl

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Pepparholm

21 augusti 2015 11:37

Jag kan berätta för PO, att jag anser Sydsvenskan vara en hattidning. Något elakt om SD varje dag på ledarsida och nyhetsplats. I dag är vi unkna och främlingsfientliga. Men sådana invektiv i PK-media anser PO vara godtagbara.

 
snoffsan

snoffsan

21 augusti 2015 12:04

Det är en glädjens dag, att se att människor vaknar upp, sakta men säkert ur sin dvala. Att dessa nu börjar genomskåda DDR media,s lögner.De inser nu att landet är på väg mot en katastrof, inte bara landet, utan alla länder i Europa, som håller på med denna självdestruktiva politik, allt åt alla, men inte till den egna befolkningen, som genom hårt arbete och skatter byggt upp sitt land.
Europa går mot sin egen undergång, med raska steg mot ett eget skapat U land, med modern politiks korrekt tänkande. Allt åt alla, tills kistan är tom.
Vad är tanken bakom detta? Hur skall vi kunna hjälpa andra när vi själva är ett U land inom kort? När bussar och tåg inte längre fungerar så att vi ta oss till jobbet, eller att vi inte längre vågar gå ut. Vem drar in skattepengar till galenskapen?
Eller är det så illa att vi är på väg mot en nattväktarstat? Precis som Reinfeldt ville?
Att denna okontrollerade massinvandring som nu urholkar ekonomin och välfärden i en rasande takt är en början?
Eller är Löven så naiv, att han tror att han skall bli en ledare över en humanitär stormakt, som kommer stå utan en krona i statskistan och tro att hans nya folk är lyckliga glada som bor i ett land utan mat, rent vatten och inbördeskrig, värre än det land de kom ifrån, skall hylla honom?
De fattiga länderna ökar sin befolkning med ca 80 miljoner nya människor varje år, även om vi plockar någon miljon, så återstår 79 miljoner plus gamla befolkningen, nästa år ytterligare 80 miljoner nya människor, vi plockar en miljon till.
De fattiga har ökats med 158 miljoner plus gamla befolkningen. Vi räddade 2 miljoner, fick 158 miljoner nya på två år plus gamla befolkningen.
Vi kommer aldrig i närheten av problemet i U länderna någonsin.

Tycker dessa två filmer visar dels vad som hänt med landet, och tar upp problemet ovan. Värda att ses och delas med andra.

www.infowars.com/sweden-immigrarion-critics-get-home-visits-from-thought-police/

www.numbersusa.com/content/resources/video/educational/immigration-world-poverty-and-gumballs-updated-2010.html

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Pierre

21 augusti 2015 12:11

Apollos resor kan fara dit pepparn växer för de som gynnar människohandeln som gör över medelhavet ska inte ha några resenärer, det blir Vingresor även i fortsättningen då man åker iväg.

 
Ingen bild

Stefan

21 augusti 2015 12:59

Så S & M ska samarbeta om migrationen för att stoppa SD's opinionsframgångar... I så fall har de inte begripit någonting alls. Det är ju precis den typen av oheliga allianser, MP's stöd till förra regeringen i utbyte mot "öppna gränser" och nu senast decemberöverenskommelsen, som drivit väljarna i famnen på SD. Som SD-sympatisör är det ju bara att tacka och ta emot men man häpnar ju över vilka stolpskott som styr vissa partier och vårt land...

 
Ingen bild

Kalle

21 augusti 2015 13:15

Det är mycket allvarligt att media kan och vill utmobba ett politiskt parti som SD i ett demokratiskt samhälle som skall bygga på fakta.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 augusti 2015 13:23

@Lassekolja. "Hatsajt med politisk agenda". Den samlingen är stor. Samtliga vänstersajter som "granskar" SD är väl hatsajter med politisk agenda..??

Men de fria medier som beskriver brottslingar med deras rätta nationalitet, avslöjar falska och ljugande politiker och journalister, de är inga "hatsajter".

 
Ingen bild

Niklas R

21 augusti 2015 13:50

Förstår fortfarande inte varför inte Grekland och Frontex skickar tillbaka araberna till Turkiet. Asylrätten gäller första land, med andra ord, har syrierna redan kommit in i Turkiet så är de säkra. Ingen skjuter eller fördriver dem därifrån. De kan inte "fly" från Turkiet då landet inte är direkt involverat i någon konflikt.

Samma sak med Libyen, de som "flyr" från Libyen har redan passerat ett eller flera länder på väg där de kunnat och fått asyl.

Asyl innebär inte att en flykting kan välja och vraka vart vederbörande skall åka, såvida den person inte gör det inom ramen för normal visering, men då är vederbörande inte längre flykting. Eftersom Sverige inte gränsar mot någon nation som befinner sig i krig så har vi inte någon skyldighet överhuvudtaget att ge någon asyl som ratat andra säkra länder som de passerat på vägen hit.

De enda som Sverige skall ta emot är de kvotflyktingar som FN tilldelar landet. Vilket ligger runt 1200 personer per år. Inte en käft till behöver vi ta emot.

Däremot skall vi, på god kristen grund, hjälpa flyktingar i deras närområde genom FN, Röda Korset, Läkare utan gränser, EU, etc. Samt att göra vårt bästa för att hjälpa till att lösa kriserna i deras hemländer. Detta blir både mer ekonomiskt och mindre kulturellt omvälvande samt säkrare för Sverige och svenskarna. Vi är ett givmilt folk. Men vi är också ett stolt folk som stått på våra egna ben, utvecklat ett av jordens mest framgångsrika länder, vi är rädd om vår natur, våra resurser och vårt land. Vi har en historia att vara stolt över och vi har gett mer till världen och mänskligheten än vad vi tagit bort ifrån den.

Och om någon inte håller med mig så står det vederbörande fritt att hitta ett annat land att bo i.

 
Ingen bild

joffe

21 augusti 2015 14:30

Ojojoj ja Sverige har verkligen blivigt ett cirkusland när det gäller 7-klöverpolitik och mediativoliverksamhet. Vore det inte så allvarligt skulle man ju gapskratta !

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

21 augusti 2015 14:39

Ang Turkiet, dom ingår inte i det havererade "första asylland"-systemet, som kollaps-EU hittade på. Däremot kan riktas allvarligt klander mot deras släpphänthet vs smuggelbåttrafiken. Som antagligen ses som ett bra sätt att muslimifiera Europa, Turkiet vädrar morgonluft och presidenten ser gärna sig själv som sultan i Osmanska riket v2.0

 
Ingen bild

krossaKomunism

21 augusti 2015 15:03

Jag tänker åka till Budapest och ge mitt stöd till Orban!

 
Ingen bild

nadacomprende

21 augusti 2015 15:31

Japp, bojkotta Apollo.

 
Ingen bild

Lena

21 augusti 2015 15:40

Om att lyssna på överheten:

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/

 
Ingen bild

Lena

21 augusti 2015 15:46

"Allt är som vanligt"? Men det brinner varje dag, historien försvinner i bränderna. Varför märker inte Svenssons att något är på gaång?

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/

 
Ingen bild

Stefan A.

21 augusti 2015 16:04

Borde få konsekvenser, varför ska de som äger eller har inflytande över gammelmedia ha en särskild rätt att förtala, kränka och bedriva politisk förföljelse, nej bort med PON och annat skit och in med riktig lagstiftning så de uppblåsta grodorna kommer ned på jorden.

 
Ingen bild

Stig

21 augusti 2015 16:07

Önskar dig och dina nära en trevlig vistelse på Kreta. Möjligt att jag också åker dit i sept.

 
Ingen bild

Christer

21 augusti 2015 18:03

@Niklas R 13.50 Slutklämmen i din kommentar, som beskriver det land vi växt upp i är underbar. Jag fick tårar i ögonen!

 
Ingen bild

Gute

21 augusti 2015 18:36

Thoralf, ta med dina barn och barnbarn till Knossos, en mycket speciell plats med en fantastisk historia.

Där kan man snacka om tidsperspektiv!

https://sv.wikipedia.org/wiki/Knossos

 
Ingen bild

Gute

21 augusti 2015 19:08

Knossos
The Fall of the Minoan Civilisation - BBC

https://www.google.se/?gws_rd=ssl#q=The+Fall+of+the+Minoan+Civilisation+-+BBC

 
Ingen bild

OT

21 augusti 2015 20:38

@Johan Westerholm - "...Jag tänker på den ensamme mannen, på flykt från Nordafrika, som efter 24 timmar placeras i ett flyktingboende där han delar rum med fem andra på en yta på 12 kvadratmeter och toalett med 17 andra...": http://ledarsidorna.se/2015/08/ordning-och-reda-i-flyktingpolitiken/

Ovanstående påminner mig om min senaste semester på vandrarhem! Inte fan gick jag och mördade någon på IKEA! Och då måste jag nämna att jag delade rum med 7 andra och det var säkert minst 25 andra jag delade toalett med!

Visst, jag läste inte hela din text, men vad gör väl det om jag misstolkade dig, för du är ju Socialdemokrat!

P.S Varför kan inte jag också? - "Iron Maiden Can I Play With Madness": https://www.youtube.com/watch?v=G7w4ZtL1dkQ

 
Ingen bild

Putte

21 augusti 2015 21:23

Jag läste nyss sossarnas budgetförslag. De ska höja inkomstskatten för de som jobber efter 65. Först ser de till att pensionerna är så låga (speciellt för 50-talister), så de tvingas jobba minst till 67 års ålder. Sedan inför de straffskatt på 5,65% extra för samma personer. Finns det mer utstuderade (ursäkta språket) djävlar än sossarna.

 
Ingen bild

Stefan A.

21 augusti 2015 21:25

Man får väl gratta gamla ångradion på 90 års dagen, för gamla tiders skulle, när P 3 levererade rock och pop och inte som nu när de fyller etern med gapflabbande och vrålande kommunister vars största intresse verkar vara allt under midjan...

 
Ingen bild

Demokratur

21 augusti 2015 22:05

Ingen tvekan om att vänsterfolket vill slå sönder Sverige för att sedan få bygga sitt socialistiska "paradis". Och liberalerna vill ha en ny underklass som billig arbetskraft. Dessa destruktiva krafter förenas i medlet: massinvandring.

 
Lassekolja

Lassekolja

21 augusti 2015 23:29

@Hulda mk1,kl.13:23, håller med Dig i varje stavelse men jag hoppas att inte menar att jag kallar ex.-vis Avpixlat, Thoralf´s blogg m.fl (för) "hatsajter"!?!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Zetor

22 augusti 2015 07:35

Läste för några år sedan att någon gjort en utredning om hur mycket pensionerna släpade efter ,denne kom fram till 16% , hur mycket är det månne idag ? Kanske 25-30 % och så flaggar dom med en höjning vid årsskiftet på 4,2 % , ett jävla stort hån mot oss
pensionerade !

 
Ingen bild

Tony

22 augusti 2015 09:58

Jag undrar om Nordkoreas Kim Jong Un är inbjuden
till SR s 90 års fest? Fast han har väl inte tid,
han är fullt upptagen med att krigshetsa mot Sydkorea.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards