thoralf

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2015

NY KRÖNIKA AV JULIA CAESAR

Av Thoralf Alfsson - 17 augusti 2015 13:19

"Så snart som nyheten om dubbelmordet har nått ut startar medias försök till damage control. Skuldbördan ska så snabbt som möjligt fördelas efter traditionellt, inarbetat mönster:


Svenskarna är alltid skyldiga – även om de inte har begått något brott.
Invandrare är alltid offer – även om de har begått brott."


Det är ett måste att läsa krönikan. Den kommer inte publiceras i en enda svensk tidning. Den kommer att hatas av Jan Helin, Tomas Mattsson och Peter Wolodarski. Den borde dessutom tryckas ner i halsen på de mörka krafterna inom svensk media, inklusive public service!


http://snaphanen.dk/2015/08/17/julia-caesar-sveriges-morka-krafter/


 

 
 
Ingen bild

Demokratur

17 augusti 2015 14:16

Svenskar röstar sju-klöver, betalar TV-avgift och köper PK-tidningar. Övriga kommentarer överflödiga...

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 augusti 2015 14:48

En ytterst välskriven och oerhört viktig krönika. Den skulle välta Sverige om alla kunde läsa den...

 
Lotta

Lotta

17 augusti 2015 15:10

Ny knivskärning. Tre personer knivskurna utanför bibliotek i Norrköping. En gärningsmangripen.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ost/knivskarning-i-norrkoping-flera-till-sjukhus

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

Krossa V

17 augusti 2015 15:15

Judiska invandrare i Malmö tvingas fly trots att dem hade inte begått något brott i Sverige. Kan man kalla dem för ett offer?

 
Ingen bild

Pensionisten

17 augusti 2015 15:39

Tryggheten i Sverige avslutade förra veckan med skottlossning i Angered och börjar denna veckan med knivskärning i Norrköping!
Finns det ingen av dom som "har makten" i Sverige att börja använda hjärnkontoret?

 
Ingen bild

Christer

17 augusti 2015 15:41

En mycket bra krönika av Julia Caesar. Tänk om dessa ord kunde nå ut till hela svenska folket. Jag tänker också på de nyttiga makthavare som är oersättliga kuggar i maskineriet. - Särskilt då Rikspolischefen Dan Eliasson!
Alla kräk är inte makthavare, men alla makthavare är i någon mening alltid kräk.
Då och då föds i alla länder, och i alla samhällssystem några som är extra duktiga på att betjäna den översta makten, Dan Eliasson är en sådan svensk naturbegåvning. Med en kolossal fingertoppskänsla förstår han exakt vad som kan förväntas av honom för att makteliten skall förtjusas. Han har nog ingen egen politisk agenda, endast att lojalt servera det som förväntas av honom. Han är helt tidlös, skulle passa perfekt i vilken tidsperiod som helst.
Hoenecker, Stalin och Himmler skulle blivit alldeles till sig i trasorna om dom stött på en sådan naturbegåvning. Dessutom är han lättstött så att det räcker o blir över. Tillsammans med en medarbetare försökte han i aug 2014 att redigera uppgifter på Wikipedia som han fann opassande. En riktig makthavare, och med ett annat ord - Ett kräk.
När jag ser o hör Eliasson tänker jag på Gustav Frödings dikt om "Bulten I Bo", som börjar så här:
"Jan Persson i Bo hade översta makten,
han styrde och ställde som Kung i sitt välde,
han kallades Bulten av folket i trakten."
Det är flera verser i dikten, men så föreställer jag mig Eliasson i litterär form.(Hittas lätt på nätet)

Jag har allvarliga farhågor inför framtiden, och att vi är många som har den "felaktiga värdegrunden", och som bör frukta en sådan Rikspolischef.
Vad det gäller slaskpressen, (jag skiter i Helin o Matsson). Men Wolodarski är i dåligt sällskap där. Wolodarski (och Silberstein)
har judisk bakgrund, och vet innerst inne att etniska svenskar accepterar det, något hot från den inhemska befolkningen finns inte mot judar. Hotet är importerat, precis som nästan, nästan all rasism. Detta vet dom men dom stämmer in i hycklandet.
Stämmer in i Dalles beskrivning - Det är mycket nu!

 
Ingen bild

Tony

17 augusti 2015 16:42

Ja Julia Caesars krönika hade kunnat nå ut till
hela Sveriges befolkning ifall SD hade fått tummarna
loss och ge ut en skrift, i vart fall en gång i kvartalet,
nyhets stoft till en sådan utgåva saknas ju inte, och
oavsett vad det kostar är nog Sverigevänner beredda att
bistå med medel. Vi har den Media vi har och kan inte
påräkna någon hjälp ifrån det hållet!

 
Ingen bild

KS

17 augusti 2015 16:59

Hur gammal kan den där Wolodarski vara? Har han fyllt 17?

 
Ingen bild

Grålle

17 augusti 2015 17:32

@KS
Han ser i alla fall yngre ut än många ensamkommande!

 
Ingen bild

Tony

17 augusti 2015 17:37

Märkligt att Willy Silberstein fjäskar för Islam,
Han om någon ligger risigt till om Muslimerna får makten,
här,både han och hans Sossekärring, Judisk bakgrund
är väl inget som Muslimer gillar?

 
Ingen bild

Lena

17 augusti 2015 18:18

@Christer
Många politiker med makt är köpta, det är min övertygelse. Politiker som Reinfeldt, Bildt, Sahlin och Löfvén m.fl är Bilderbergare och känner sig som särskilt utvalda när de får vara i samma klubb som de som härskar ännu högre upp i den globala eliten och bland ränksmidarna. De ställer upp för att de tror/blivit lovade att det kan leda till ännu finare befattningar eller kanske någon annan fin gottepåse. Det är som ett pyramidspel.

I Sverige har detta gått så långt att dessa politiker, och även andra makthavare vet att "något är fel", men de kan inte erkänna därför att; 1) de är inga ärliga människor och vill behålla sin position, 2) de är sådana att de gärna armbågar sig fram för sin egen karriär och eget feta bankkonto, 3) de har inget samvete, och kan lätt ta sig fram som duktiga papegojor.

 
Ingen bild

Lärare

17 augusti 2015 19:16

Tack Tony!

Exakt vad jag anser också.
SD borde komma ut med en skrift angående det aktuella läget i landet, åtminstone ett par ggr per år. Finns hur mycket som helst att ta upp.

Varför händer inget?
Det fanns ju pengar till den stora Vårkampanjen som aldrig blev ngt av. Använd dessa pengar till utdelning av info till svenska folket.

 
Ingen bild

Hm

17 augusti 2015 19:34

Briljant krönika som kommer att tigas ihjäl av politiskt korrekta media. Mitt förakt för dessa värdelösa ursäkter för journalister i svenska media är gränslöst.

 
snoffsan

snoffsan

17 augusti 2015 19:37

Jag lusläser varje krönika utav Julia. En skrämmande verklighetsskildring från ett land, på väg till ett U land,året är 2015. Tänker på hur Orson Wells skrämde slag på folket i USA, när dessa trodde de var under attack av utomjordingar. Detta som Julia skriver om är lika hemskt, enda skillnaden är att detta är alldeles sant och händer just nu. Men svensken ligger och sover.
Lövens tal, att politiker och media, kommer att slå ned på alla som inte tänker lika inför denna massinvandring som pågår i landet. Med allt våld som dessa för med sig i sina fotspår.Löven uppmanar alla som ser kränkande och oliktänkande på facebook och twitter, och annan plats, där människor byter tankar och åsikter, att slå ned på dessa människor.Löven, summan utav sommartalet är att ställa svenska folket mot varandra. Han uppmanar till mer våld än vad som redan finns i landet. Löven vet inte att han just har öppnat Pandoras ask, och har ingen aning om vilka krafter som finns i lådan. Men han visade sitt rätta jag, med hjälp från media, och en andra grupp militanta galningar kommer regeringen att slå hårt mot oss som insett var det kommer sluta.
Han talade också genom sitt tal, att han hatar svenskar, nämnde inte ett ord om de stackars offren som fick sätta livet till på IKEA. Istället vill han ha mer invandring, mer våld och kaos.
Men jag tror nu att svensken sakta men säkert är på väg ur sin dvala och insett ett och annat. Inom kort är SD största parti, och får lov att styra skutan i rätt riktning.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Observer

17 augusti 2015 20:35

Ja, Skulle SD trycka upp en kopia på nämda krönika och skicka ut till alla hushåll i Sverige så skulle man ha 90% av väljarsympatierna. -Det borde man faktiskt göra!

På tal om andra procent. "90 procent av de asylsökande – förra året kom 81 000  – har inga eller icke godkända ID-handlingar. De släpps alltså in i landet utan att vare sig migrationsverket eller allmänheten vet vilka de är."
I hela världen vet man att den sista ägodel människor släpper ifrån sig i krig och oroligheter, samma sak i andra världskrigen är just identitetshandlingar!

Därför är det glasklart att ansvariga myndigheter gör sig skyldiga till aktsamhetsbrott som accepterar detta -På bekostnad av oss Svenskar.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

17 augusti 2015 21:34

Knivskärningarna i Norrköping nu under stort hysch-hysch från Kling & Klang. Minst en "pixlad" afrikan gripen, det verkar vara en möjlig IKEA-kopia. Sverige blir allt mörkare, och farligare, dag för dag... polisen om möjligt allt sämre, i armkrok med ljugmedia.

ref: http://www.friatider.se/polisen-det-ar-valdigt-hog-sekretess

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 augusti 2015 21:35

Annat ämne. Såg idag ett nyhetsinslag om en järnväg genom Värmland. Frykdalsbanan, En viktig lokal angelägenhet. Den var besiktigad senast nu i sommar. MEN..den var i ett bedrövligt skick...
Man får för de resandes skull hoppas att det blir ett asylboende i närheten och att de plus kanske några ensamkommande behöver nyttja järnvägen. DÅ och först då kommer den att bli trafiksäker...

 
Ingen bild

Gubben Svensk

17 augusti 2015 22:12

Känns som PK-Pesten nu börjar utrotas!
Vaccinet heter Internet!

 
Ingen bild

Johan

17 augusti 2015 23:28

Man anar en viss besvikelse hos SD-svansen att knivskärningarna i Norrköping inte tycks ha utförts av en asylsökande. Annars vet vi ju hur det hade låtit och hur Thoralf hade kört alla ljudupptagningar i diverse filter i förhoppning om att kunna uppfatta hur högre makter åkallas på arabiska. Och så hade man krävt att polisen skulle avslöja makabra detaljer. Allt för att klämma ut så mycket partipolitik som möjligt av tragedin. Det är vedervärdigt.

 
Ingen bild

Mr Green

17 augusti 2015 23:55

Läste också Julias krönika med förtjusning. Det som slagit mig om fallet på IKEA i Västerås, är att det inte suttit folk och journalister i TV och utkrävt ansvar som brukligt. Alltid när det händer något i en gruva eller på en byggarbetsplats skall det alltid hittas en syndabock utom i detta fallet när ansvaret är uppenbart. Nu behöver ingen stå till svars vare sig GD eller ansvarig minister.

 
Ingen bild

Tony

18 augusti 2015 09:04

Veckan som gick, med alla händelser, och en statsminister som är så urbota feg och håller sig undan gör en illamående.
Och det gör också det uttalande som den polisman som fällde
uttalandet om mörka krafter i samhället,när han satte in skydd mot
som han sa, mörka krafter i samhället? Med andra ord, han menar att Svenska folket är dom mörka krafterna, som äntligen börjar att reagera på allt mer vidriga brott som utförs av importerade brottslingar? Den sortens poliser är verkligen ingen trygghet
för allmänheten, som sätter skyddet där brottslingar befinner
sig, men struntar i allmänhetens oro för våldsdåd.
Nu uttryckte han sig så klart på order uppifrån, som säkert kan kopplas direkt till regeringen genom någon minister (ministerstyre)?
Det är säkert inte en tillfällighet att vi har en Rikspolischef
som är Nickedocka till Sosseregeringen, Han finns inte där för
att han är den mest lämpade personen på posten!

 
Lotta

Lotta

18 augusti 2015 10:21

@Johan
Du är väl den Johan som fick för dig att den misslyckade självmordsbombaren i Stockholm inte alls var ute efter att spränga så många människor i luften som det gick utan bara begick självmord? Eller för den delen ditt försvar av dagens islamister med att det ju fanns tempelriddare på medeltiden. Att Thoralf ens släpper igenom dina inlägg övergår mitt förstånd. Kan ju vara för att visa upp ett praktexempel på en godtrogen, naiv godhetsapostel med teflonhjärna och i en ligan är du nummer 1.

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

Thoralf Alfsson

18 augusti 2015 10:38

Lotta

Det finns en poäng med att släppa igenom dessa naiva och godtrogna individer på lokalnivå.

Men bara till en viss gräns. Svarar de inte på frågor de får så blir det inga mer kommentarer!

 
Ingen bild

Johan

18 augusti 2015 16:50

@Lotta:
Nej, du förväxlar mig med någon annan. Men det är klart - det kan ju också vara min teflonhjärna som spelar mig ett spratt.

 
Ingen bild

Putte

18 augusti 2015 19:52

På text-tv stod det att knivmannen i Norrköping är "svensk medborgare", vilket på pk-svenska betyder att han inte är etnisk svensk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards