thoralf

Direktlänk till inlägg 6 augusti 2015

RASISTKORTET FUNKAR INTE I DANMARK

Av Thoralf Alfsson - 6 augusti 2015 23:55

Vad skönt det är att läsa att det finns ministrar i vårt grannland som vågar säga ifrån mot muslimer som försöker utnyttja ”rasistkortet” när myndigheter inte tolererar deras religiösa och kulturella krav i arbetslivet.


Mannen vill inte arbeta med kvinnor, städjobb, inte med alkohol eller kött som inte är halalslaktat. Danska myndigheter anser därmed att inte står till arbetsmarknadens förfogande och därför har han inte rätt till ekonomisk ersättning som arbetslös.


Intergrationsminister Inger Stöjberg från Venstre säger ”at han bør "blive en del af Danmark" eller bosætte sig i et andet land”.  


Hon fortsätter sedan enligt följande.


"Han skal i hvert fald ikke være her i den tro, at han kan pådutte os at leve efter Koranen. Hvis jeg flytter til Islamabad i Pakistan, forventer jeg heller ikke, at alt er som i Rødovre," siger ministeren.

 

Det finns inte en minister i Sverige som skulle våga säga något liknande. Det finns inte ens en riksdagsledamot från 7-klövern som skulle våga säga det. Tänk vad Helin, Mattsson och Wolodarski skulle jaga den politikern.  


Läs artikeln från Jyllands-Posten.


Under dagen och Kalmar stadsfest har jag fått lyssna till mer än ett vittnesmål där muslimer i Sverige särbehandlas på grund av religion och kulturella skäl. Något som retar upp väldigt många människor.


I Sverige fungerar däremot "rasistkortet" väldigt bra. 


 

Trevlig dag på Kalmar stadsfest.

 
 
Lassekolja

Lassekolja

7 augusti 2015 00:19

Ser ju riktigt trevligt ut under SD-tältet!
Blir onekligen lite avundsjuk på danskarna. Åter rör det runt i skallen, hur i hela friden kunde allt gå så snett i just Sverige med detta vårt tidigare så rationellt tänkande folk? Är det åter Palme och den "övervintrade" 68-vänstern som spökar?
Som väl är finns det numera 49 Riksdagsledamöter, som MED HJÄLP AV just Helin, Mattsson och Wolodarski framledes kommer att avancera och då får även Sverige ett antal ministrar, som låter som de danska fast på svenska. Den dagen ser jag verkligen fram emot, inte bara jag utan framför allt Moder Svea och våra barnbarn!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Argus

7 augusti 2015 05:10

Även den mest tondöva svensk har nu börjat höra dissonansen mellan verkligheten och vad media rapporterar. Den politiska klassen i sin bubbla förefaller än så länge oberörd och blir det någon reaktion så är den helt ur fas med folket. Nu senast har det varit stor upprördhet i sociala medier över individer ur den folkgrupp som vanligen benämns EU-migranter som bestulit en 93-årig man. Då går Centerpartiets så kallade partiledare Annie Lööf ut på Twitter med ”Finns knappt ord att beskriva detta hat som visas öppet mot utsatta människor. Vidrigt räcker inte.”

Nu var det inte 93-åringen hon tog parti för utan zi.., f’låt EU-migranterna. Jag håller dock med lilla fru Lööf att det är vidrigt, inte att svenska folket har börjat reagera och att många inte har den mediaträning som politiker har och kanske inte uttrycker sig så väloljat utan att vi inte verkar kunna skydda våra barn och gamla mot hyenor på två ben. Den tredje statsmakten har länge kunna dölja och släta över dessa fadäser men antingen har dessa blivit flera eller så är de utbrända då fördämningarna är på väg att brista.

Samtidigt kan SD sitta still i båten och kanske kasta åt de oanande ofrivilliga valarbetarna ett ben då och då som här i veckan. Så länge som sjuenigheten kategorisk vägrar att ens diskutera den fråga som vuxit sig störst så är det bara att luta sig bakåt och njuta av resan.

 
Ingen bild

Odalbonde

7 augusti 2015 05:29

Snart funkar inte rasistkortet längre. Snart är också SD klart störst. Jag väntar otåligt.

 
Ingen bild

Demokratur

7 augusti 2015 05:56

Sverige är ett patetiskt skämt. Överspelat. Bortom räddning. Lyckan sökes annorstädes.

 
Ingen bild

Fredde

7 augusti 2015 06:00

Klart Du ser nöjd ut ThorAlf! Tuppen bland söta höns :). Hoppas Ni får en underbar dag och att solen skiner över Er!

 
Ingen bild

World Traveller

7 augusti 2015 06:11

Vad är det som har gjort att Sverige har världens fegaste politiker, journalister och poliser egentligen?
Jag läser nyheterna nu på morgonen. En ung svensk tjej mördad, en ann misshandlad, våldtagen och svårt chockad, en tredje död i en mordbrand, en fjärde, ensamstående mamma med en liten dotter, fick sina trädgårdsmöbler och fönster söndersprängda av en bomb. Resten av nyheterna handlar om hur rasistiska svenskarna är och hur alla bör backa upp våldsvänsterns attack mot tunnelbanestationen. Rregeringen verkar helnöjd över den senaste tidens händelser. Sverige är synnerligen sinnessjukt och behöver en ny ledning snarast.

 
Ingen bild

Tompa

7 augusti 2015 06:15

Jag är verkligen avundsjuk på danskarna som har många politiker med ryggrad. Svenska 7k politiker saknar ryggrader och flyter som döda fiskar med i media strömmen. Pinsamt.........

Tänk att det bara skiljer en Öresundsbro mellan förstånd till komplett vanvett och galenskap.

Ser på bilden att de har kvoterat in en man i det feministiska SD. Här måste vi män kräva mer jämlikhet ;-)

Ha det så trevligt på stadsfesten och försök väcka ännu fler naiva väljare.

 
Svensson

Svensson

7 augusti 2015 06:50

Rasistkortets verkan blir lägre för var dag.Istället börjar folk prata mer om det svenska.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

F.O LIDGREN

7 augusti 2015 07:25

´Pierre Schori, f.d invandrarminister i den socialdemokratiska regeringen uttryckte sig så här i en riksdagsdebatt i maj 1997 ;
"... Rasism och främlingsfientlighet skall kriminaliseras och jagas.Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar och flyktingpolitiken..."
På något sätt har denna av ministern utfärdade ´bannbulla´bildat skola för hur frågan hanteras i Sverige idag.
Det är helt häpnadsväckande. Med totalt ogrundade epitet såsom "rasist", "främlingsfientlig","fascist",onyanserat värdegrundssnack blandat med diverse sjukdomsstämplar med ändelsen ´fobi 'har mainstreammedia,7 -klöverpolitiker lyckats kväsa en angelägen debatt. I ett helt land. Med den av Pierre Schoris för 18 år sedan utfärdade ´bannbulla´ som utgångspunkt.Hittills har detta fungerat. Till det bättre kan dock sägas att det finns tecken på att denna ´enade front´ nu håller på att krackelera. Ledarsidorna i blanda annat SvD, GP och till viss mån Expressen /GT är tecken på detta.

 
Ingen bild

Tony

7 augusti 2015 07:25

Om nu Sverige består av så många Rasister, då borde dom
ju undvika att söka sig hit? Reser man förbi ett helt
koppel av länder för att ta sig till ett land som till
stora delar består av rasister är där något som inte
stämmer? Det är som om man skulle råka tappa en sockerbit
på marken, snart är den omgiven av hundratals myror,
likadant är det med invandringen, det är något som
suger hit dem, och det heter bidrag och förmåner, dom
troligtvis mest frikostiga på jorden.
Sen har vi en samling lallande idioter på vänsterkanten
som jobbar frenetiskt för att fylla upp landet med
dessa bidragstagare i massupplaga, troligtvis bara som
röstboskap, så att dom själva kan behålla sina feta förmåner.

Tycker att det borde listas upp var Do Gooders har sina
reden och skicka dit dessa tiggare och och låta dem få
ta del av deras så tydliga Generositet.

Ni som bor i Stockholm kan väl börja och visa vägen
till var alla tidningsmurvlar bor och skicka tiggarna
dit , och låta få prövat hur givmilda och förstående
dom i själva verket är. Sen kan det spridas över landet!

 
Lassekolja

Lassekolja

7 augusti 2015 09:43

Bl.a @argus, World Traveller & F.O.LIDGREN, Ni har räddat min morgon! Mycket bra och verklighetsanknutna kommentarer! Frågan man ställer blir; varför är SD inte sedan länge största parti? Svaret kan enbart bli ett: Både det politiska och mediala etablissemanget har med förenade krafter förvandlat vårt tidigare så fantastiska och vackra land till ett mångkulturellt moras, som beklagligt men passande nog bytt namn till ABSURDISTAN! Moder Svea´s enda räddning, d.v.s att kunna återskapa Välfärdssverige, heter ett Sverigedemokraterna med >50% ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Christer

7 augusti 2015 09:56

Det finns en hel del jag ogillar i Putins Ryssland, men inte allt. Det finns också mycken skit i USA, men också en positiv grundbult. Jag gillar Vilhelm Mobergs USA, det friska hos de människor och det amerikanska samhället och som lyser igenom hela hans författarskap. Nämligen framtidstron, vilken vi i Sverige håller på att förlora.
Det bästa med USA, som förutom det etniska Amerika är helt uppbyggt på invandring, dvs är: många etniciter men inte mångkultur.
USA är normen, och engelska är språket och det är det som varje "amerikan" får förhålla sig till. Kärleken till Amerika är stor, det är därför man söker sig till "Möjligheternas land". Alla etniciteter hyllar flaggan.
Nåt larv med t.ex halalslaktat kött i skolan, tolkhjälp i rätten eller lallande inför ramadan kan muslimer bara glömma. Detta är en del av normen, och det vet alla. Därför accepteras det också.
Muslimer får förstås fira ramadan, precis som svenskättlingar får fira midsommar, men på måndagen är man goda amerikaner igen.
USA är inte utan problem för det, men dom har en klarsyn som svenska politiker saknar helt. - Nämligen "Här har du våra normer att förhålla dig till, passar dom inte bör du söka dig någon annanstans!"
Tack Danmark för att ni finns!
Och tack Thoralf för att din blogg finns!

 
Ingen bild

AyC

7 augusti 2015 10:50

Såg idag på SVT hur reportern sa att Donald Trumph "sa många kloka saker". Denne Trumph som vill bygga en mur mot Mexiko för att "slippa ta in dessa kriminella element"
Olika måttstockar tydligen med tanke på att man aldrig skulle ge Åkesson något som helst beröm, vad han än skulle säga ...

 
Ingen bild

Grålle

7 augusti 2015 11:08

Lycka till hela SD-gänget på stadsfesten.
2018 ser jag fram emot en gigantisk statsfest efter valsegern !

 
Ingen bild

Maja Dacke

7 augusti 2015 11:45

Som Tompa skriver: Tänk att det bara skiljer en Öresundsbro mellan förstånd till komplett vanvett och galenskap.

När man nu på sistone kollat tunnelbanevideor förstår man att Stockholms'folket' (vänstern) inte är folk utan skållade råttor. Och tunnelbanan är av stor betydelse för dem - som medborgarskapskriterium och som lekstuga.

Att mota ut denna lekskoleförsamling skulle kravallpolis (bara ett tiotal räcker) ha satts in - tufft och opåverkbart. Obehöriga som inte ska använda tunnelbanan för resor har ju inte där att göra.

Som skrivet: Skållade råttor! Men stationen får inte vara någon råttfälla med SD-affischer som bete ... nej, nej, det vill inte SL. Råttorna kan ju bli skadade, ty de begriper inte sitt eget bästa ...

Harreminje, hur kan vettiga människor stå ut i denna fjollestad?!

Pierre Schori kör sitt eget race som alltid, och det kan läsas på Internet vad han har i sitt bagage och var han har sina verkliga sympatier. Inget att belasta den här bloggen med.

PS. Vilket trevligt gäng på stadsfestsbilden! Man blir riktigt avundsjuk på er ... Men alla kan ju inte ha en ledare som Thoralf ... eller kan vi?

 
Ingen bild

Niklas R

7 augusti 2015 11:47

@Christer
USAs framgång är helt och hållet den vita, anglosaxiska, kristna gruppens förtjänst. De andra stora grupperna, sydamerikaner och svarta, har inte alls på samma sätt gjort något för att bygga upp landet och ta ansvar för det.
Ironiskt nog kan vi titta på t.ex Detroit som blivit en helt afroamerikansk stad och när detta skedde så gick det snabbt utför och staden gick i konkurs 2013. Kan jämföras med Zimbabwe som år 2000 kastade ut i stort sett alla vita bönder och idag är landet i princip bankrutt, BNP har halverats och istället för att exportera spannmål så måste de importera det idag.

 
Snaphanen

Snaphanen

7 augusti 2015 12:46

Det er rigtigt observeret, Thoralf. Racistkortet har ikke fungeret her i 10-15 år. Numera hører man det kun brugt af AFA typer.

Det samme er ved at ske i Sverige nu, synes jeg

http://snaphanen.dk/2015/08/06/krutdurken-som-sven

 
Ingen bild

Christer

7 augusti 2015 12:52

@Niklas R: Instämmer i din beskrivning, den är korrekt. Vad jag menade var hur den amerikanska administrationen har hanterat migrationen. Både den som Karl-Oskar och Kristina var en del av, och den som fortsätter in i våra dagar. - Nämligen: USA är normen! Förhåll er till det, eller lämna landet! Så skulle Sverige också göra!
Det var mitt budskap.

 
Ingen bild

Rättvis

7 augusti 2015 14:23

Ja, i Sverige funkar rasistkortet. Dessvärre är dessutom media nedlusat med kommunister och miljödårar.
Därigenom blir det aldrig någon kritisk granskning av v eller mp. Ja det bli inte mera granskning än det som görs på flashback och diverse bloggar.

I alla fall här nedan ( se länk) granskas mp och Åsa Romson

Läs och inse att sådan fakta liksom bara försvinner i media

https://www.flashback.org/p54261714#p54261714

 
Ingen bild

Kenneth

7 augusti 2015 16:41

Kul är på legoland och hotell Legoland Danmarks regering är här också. Inte en tiggare så långt ögat kan nå

 
Ingen bild

Tony

7 augusti 2015 16:46

Man förstår rätt bra att många av invällarna är
psykfall.
En 60 årig dam säger till ett invandraryngel att
han ska låta bli att sparka fotboll med en liten
Igelkott. Han springer då hem till sin far och bölar
om detta, och ut kommer denne och är ursinnig, kallar
damen för jävla hora, och att han ska döda henne?
Istället för att ge ungdjävulen en hurring och beklaga
hans beteende så beter han sig som ett stort svin mot
den som har kurage att påpeka det olämpliga i att plåga
djur! Hur många som denna idiot befinner sig i landet??

 
Ingen bild

Tony

7 augusti 2015 16:52

Det är visst tunt med opinionsmätningar just nu,
dom politiskt korrekta klarar väl inte av fler
obehagliga sanningar just nu. För trots att dom inte
lotsades om Sentios senaste mätning, så fick nog
stora delar av dem en chock som sitter i ännu!

 
Ingen bild

F.O LIDGREN

7 augusti 2015 17:44

Jag tror faktiskt att många journalister har fattat vad det handlar om egentligen. Men de vågar inget berätta. Undertecknad har fått uppfattningen att journalisterna i sin egen skapade självbild ser sig som progressiva och fördomsfria på något sätt. Men att bli sedda som fördomsfull och moraliskt tvivelaktig är kanske inte direkt karriärbefrämjande i dessa kretsar. Det är som alla vet hårt om journalistjobb nu. Tidningarnas upplagor krymper. Det har till och med gått så långt att den s.k tidningen "Aftonbladet" inte ens för TS (tidningsstatistik) vågar redovisa sin upplaga.
Min bestämda uppfattning över att det blivit så här galet är följande;
Jag har fått uppfattningen av att det finns en rädsla inom journalistkåren att göra bort sig.

Det vill säga att rapportera sådant som överordnade inte anser vara lämpligt att servera tidningsprenumeranter och köpare av alstret i fråga.

Man skall inte tro att journalister är obegåvade på något sätt..De vet men kan inget göra. Dom är som alla andra rädda om sina anställningar och väldigt rädda för att hamna i onåd hos överordnade. Och bli utfrysta.

Det vill säga instoppade i "frysboxen" därför att det tittat i "giftskåpet". Exempelvis fakta och sanningar som redovisats på Thoralfs sida ,Avpixlat, Exponerat eller någon annan Sverigevänlig blogg. kring migrations och integrationspolitiken.
Nu är det inte enbart dessa orsaker medias bristande rapportering handlar om.

Det kan också vara frågan om så mänskliga ting som ren lättja lathet, och kanske rentav feghet som gör att kåren visar uppenbara brister i sin rapportering.

Det är enklare då att kommentera väderprognoser. Modetrender .Grilltipps och ägna sig åt allmänt kungafjäsk. Frågor och analyser kring att landet nu importerar i storleksordningen cirka 150.000 personer årligen som varken kan få bostad eller arbete betyder i deras värld inte så mycket.Tydligen

 
Ingen bild

Mahmoud

7 augusti 2015 18:08

@Tony
Det ar inte "psykfall" det är frågan om, utan hederskultur.
Det är ju själva kärnan i heders/skamkulturer att familjen/klanen ALDRIG kan göra fel.
I pappans ögon var det den gamla damen som attackerade hans son som per definition är ofelbar.

 
Ingen bild

Gute

7 augusti 2015 18:12

@ Niklas R & Christer

Politiker som pratar om nybyggare och jämför med svenskarna som odlade upp ödemarken i Amerika, har inte en susning om vad de pratar om.

Immigranterna blev tilldelade en bit vildvuxen mark som de odlade upp till åkrar och betesmark, de kunde därefter sälja produkter och ekonomin sätts igång. Pengar skapas och staten får in skatter.
Indianerna hade soldaterna jagat bort innan för att bereda plats till nybyggarna.
- Bidrag fanns inte överhuvudtaget.

Läs om homesteaders, vår släkt har idag kontakt med flera av dem som byggde upp en förmögenhet i Minnesota och Wisconsin. En del gick det visserligen sämre för och de återvände till Sverige utfattiga.
Första året bodde de i skjul och lånade till det mest nödvändiga med hög ränta.

https://en.wikipedia.org/wiki/Homesteading

 
Ingen bild

08an

7 augusti 2015 18:15

Jag var där idag och rekommenderar alla ett besök. Mycket trevlig och glad stämning!
Kommer kristina Winberg att vara på plats imorgon också?

 
Ingen bild

Christer

7 augusti 2015 19:27

@ Gute. Jag vet precis det du pratar om, jag har också släktingar "därute" som gjorde det som Mobergs nybyggare gjorde. Det var inte det som var poängen i min kommentar på bloggen. Min poäng är det som det amerikanska samhället gjorde - Nämligen hjälp till självhjälp! Och det är det som är styrkan i det amerikanska systemet, till skillnad från det svenska.
En liten passus som man dock inte kan komma förbi. Det bodde ett folk i Nordamerika som fanns där innan, nämligen indianerna. Denna grupp etniska amerikaner hade ingen besittningsrätt till sitt eget land, den tog de "vita" ifrån dem. I förlängningen betydde det dock att landet utvecklades.
Min tro är att idag är mången etnisk amerikan glad över att den "vite" mannen kom till deras land trots allt.

 
Ingen bild

Hjärtat.

7 augusti 2015 21:25

Tummen upp för detta glada SD foto.

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 augusti 2015 21:56

Christer. Visst utvecklades USA, så som du skriver. Och det rejält...
Men ursprungsbefolkningen, de fick ett rent h-e och deras efterlevande, de har inga roliga liv heller...
Om de inte lever det liv som invandrarna lever och anpassar sig.. Tänkvärt...

 
Ingen bild

Gute

7 augusti 2015 22:17

Svar till Christer 19:27

Min länkning till homesteaders var mer för allmän information till de övriga besökarna i bloggen, det är inte många som har kunskapen om vår historia.
-Inte ens våra politiker som pratar om "nybyggarna" i politisk propaganda vet vad de pratar om.

Men, sedan blir det komplicerat i ditt resonemang angående besittningsrätten i norra Amerika sent 1800-tal.
Givetvis hade de federala på den tiden skrivit lagarna som det passade deras agenda. Något som inte ens en välavlönad jurist kan ändra på idag.

Men jag hoppas att Du inte missförstår mig, jag refererar endast till vår historia.

 
Ingen bild

Nils

7 augusti 2015 22:22

Till alla er som pratar om USA. Är det inte USA vi skall tacka för all invandring som vi nu får till Sverige och för den delen Europa?

 
Ingen bild

Niklas R

8 augusti 2015 00:37

@Nils
Egentligen inte. USA tvingar inte Sverige att ta emot en enda migrant. Vi skulle kunna låta dem alla drunkna i Östersjön och USA skulle inte bry sig för fem öre.
Vår nuvarande politik är helt hemmagjord och baserad på sjuklöverns förakt för Sverige och svenskarna.

 
Ingen bild

märta

9 augusti 2015 11:28

Bra initiativ med stor TV - skärm med rullande info om bla invandringens kostnader på kalmar stadsfest. Hur vore det om man satte upp en permanent storbildsskärm med rullande info om kostnader, små filmer mm i upplysningssyfte om invandringen. Kalla Fakta helt enkelt! högt upp på allmän plats. och ev kamera bevakat i kalmar och helst andra städer oxå givetvis.

Thoralf Alfsson

9 augusti 2015 12:05

Jag har tänkt tanken! Får se om det går att förverkliga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se