thoralf

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2015

ALL TIME HIGH PÅ BLOGGEN

Av Thoralf Alfsson - 2 augusti 2015 20:03

 


Att det skulle bli ett All Time High på bloggen under juli var överraskande. 53462 unika besökare under juli. Att slå valrörelsens augustimånad (53050) från förra året under semestermånaden juli var faktiskt förvånande men väldigt roligt ;-)


Den stigande trenden av läsare av bloggen är dessutom en skön bekräftelse på det arbete jag lägger ned på bloggen. Augusti har också börjat väldigt bra ;-)


Men samtidigt är det ett ”bevis” på att sjukdomssymptomen bara blir värre och värre i vårt land och att fler och fler människor söker sin information på nätet och sociala medier.


SSU Kurdistan och Migrationsverket i Kalmar län med gratis busskort till asylsökande gjorde att antalet besökare på bloggen exploderade i slutet av månaden. Tyvärr så lär säkert tokigheterna fortsätta.


När det blir stora toppar på bloggen är det alltid många nya besökare som hittar bloggen för första gången. En del av dessa återkommer sedan regelbundet.


Samtidigt känner jag mig själv bara trött på alla myndigheter och politiker som fattar det ena efter det andra beslutet mot allt sunt förnuft. Det handlar enbart om att vara politiskt korrekt.

Enligt min måttstock är de landsförrädare som sviker sin egen befolkning. Dessutom skor de sig själva på svenska skattemedel. De förtjänar endast en spark i röven. Den kan faktiskt komma fortare än de anar!


Visst är det härligt att lyssna till Nigel Farage när han talar klarspråk! Det vore roligt att få skaka hand med den mannen någon gång. Och ännu hellre ta en pint bitter på någon pub.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dumle

2 augusti 2015 20:44

Härligt att du verkar vid bättre mod redan! Det är fler än Nigel som är eftertraktade som sällskap på puben. Är du i trakterna runt Göteborg vill gärna Humle och Dumle bjuda herrn på en bägare eller två:)

 
Ingen bild

Janne brunsberg

2 augusti 2015 20:46

Heja!

 
Ingen bild

Lärare

2 augusti 2015 21:23

Gratulerar!
Både Du och SD kommer fortsätta i bästa "All time high stil" även i fortsättningen. Kan inte bli annat eftersom Sverige snart är det enda landet som varken ser eller hör. England och Frankrike har vaknat. Det är bara att skicka tillbaka alla ekonomiska flyktingar som försöker ta sig till Europa.

För varje ensamkommande eller vuxen invandrare följer ca 6-8 personer som vi väntas försörja.
Men nu är det stopp här också, Europa kantrar snart av alla utomeuropéiska invällare.

Kommer även i fortsättningen tipsa varenda en som jag träffar på om din blogg.

Heja Nigel Farage och Thoralf Alfsson!

 
Ingen bild

MVH Andreas

2 augusti 2015 21:31

Grattis till så höga siffror på bloggen, och mitt hem står alltid öppet för en kämpe som dig Thoralf.

 
Ingen bild

Tor Rusk

2 augusti 2015 21:39

Grattis. Har du kollat hur SD:s ökade stöd sammanfaller med antalet bloggbesök? Vore bara kul att veta.

 
Ingen bild

Christer

2 augusti 2015 21:46

På något sätt är jag hoppfull om ett uppvaknande i "flyktingfrågan" både i Sverige och EU. Nigel Farage påtalar i inslaget om EU:s och Nato:s krig mot Kadaffis Libyen som med hjälp av b.la svenska JAS-plan destabiliserade hela regionen. Idag råder kaos och flyktingströmmen är gigantisk från just Libyen. Och det paradoxala är att Sverige har sin kustbevakning numera i Medelhavet, och kör flyktingar i skytteltrafik till Italien. 2 dagar senare står dom vid tunneln i Calais och vill till England. Undrar vad premiärminister Cameron egentligen tycker om den svenska insatsen.
Så här kan det inte fortsätta! Vi måste tala klarspråk, och inse att merparten av de människor som kommer över Medelhavet inte är flyktingar per definition, utan bara önskar ett materiellt bättre liv. Att vara fattig är inget skäl till asyl. Och Sverige är inget framtidsland för analfabeter. Detta står egentligen klart för våra politiker, men modet att säga sanningen sviker ännu ett tag. Under tiden förtröstar vi oss med din blogg Thoralf!

 
Ingen bild

tonton

2 augusti 2015 21:54

Jag fick tips av en gelik på Jobbet om Din förtäffliga blogg, trots jag befinner mig i ett grannlän till Dig.
Du har helt rätt i att vår sk skit-elit inte är något annat än landsförädare som skor- och slår sig sig för bröstet på vår bekostnad för att därpå kalla vår nation för en humunitär stormakt -man undrar för vem. Jag hoppas och tror att deras dagar är räknade

 
Ingen bild

Kurtan

2 augusti 2015 22:00


Förstår dig till fullo Thoralf, känner likadant själv med högt blodtryck som bevis...

Men alla idiotiska dårskaper som "eliten" spyr ur sig är bara att ignorera, men de har en tydlig effekt och det är att väcka upp de hjärntvättade/indoktrinerade svenskarna...

Har själv myntat ett "Churchill" citat nämligen:
Det har aldrig i Sverige sett så mörkt ut som nu, men samtidigt har det aldrig sett så ljust ut i Sverige (och väst) som nu...

MVH och ge aldrig upp för det är precis vad de vill...

Vad vi behöver är en katalysator dvs en ledare som är immun mot vänstern och media...

 
Ingen bild

Göran

2 augusti 2015 22:01

Efter intagandet av frukost så kollar jag din blogg.
Innan jag somnar varje kväll kollar jag din blogg.

Detta har blivet en riktig vana att göra detta och läser allt du skriver samt alla kommentarer.

Vill på detta sätt säga tack Thoralf för ditt angagemang.

 
Ingen bild

Östersund

2 augusti 2015 23:05

Jag vill också ha råd med utlandssemester:
www.svenskaresebloggen.wordpress.com

 
Ingen bild

Blåsippan

2 augusti 2015 23:16

Håller med Göran. Din blogg Thoralf är den första och den sista jag kollar varje dag och läser alla kommentarer. Jag har följt dig från allra första början under lite olika alias. Minns när Kurt Lundgren gick bort och hans blogg lämnade ett väldigt stort tomrum. Kan inte tänkaq mig hur det skulle vara útan din blogg i vardagen..

 
Lassekolja

Lassekolja

2 augusti 2015 23:45

GRATTIS till bloggbesöken!
Det är verkligen befriande att höra Nigel Farage rensa luften men plötsligt får jag svårt att andas igen. Det är när jag tänker på Löfvén och Fridolin, hur kunde det gå så galet??? Å andra sidan gör dom ju att SD bara fortsätter spikrakt uppåt. Kan man anmäla sig redan nu till den där pubrundan med Farage?
Jag hade förväntat mig nya opinionssiffror från både Novus, YouGov och ST-Inizio den här helgen men det är alldeles tyst. Några institut har semester men inte dessa tre så vitt jag vet. Nästan så man börjar tro att det går så bra för SD att dom lagt ned verksamheten. Inget förvånar ju längre i Absurdistan!
SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 augusti 2015 23:58

Grattis Thoralf! Mödan ger resultat! Det måste kännas skönt att besökarantalet ökar och ökar...
Men det bästa vore givetvis om bloggar som denna och liknande inte skulle behövas. Om politiker från sju partier och tjänstemän skötte sina uppdrag ordentligt och jobbade FÖR Sverige och inte MOT Sverige.
Men dumhet verkar förekomma i överallt i landet så det blir för oss alla att spotta i nävarna och kämpa fram mot valet 2018...!

 
staffan anderstig

staffan anderstig

3 augusti 2015 00:31

Det ser mörkt ut för Sverige som kunskapsnation,Komvux i Gävle har som policy att ge de med sämre betyg plats på utbildningen till barnskötare,flit och goda betyg betyder tydligen mindre,är barn inte förtjänta av bättre utbildade med goda betyg?

http://facebook

 
Ingen bild

joffe

3 augusti 2015 03:15

I Sverige saknas DET EN ENDA POLITIKER I KLASS MED NIGEL FARAGE!

Vart tog intelligenta politiker med sunt förnuft vägen? Det var länge sedan Sverige såg en ny stjärna födas på den politiska himlapällen Rekryteringen har uteblivit och nu blöder Sverige i generationer framöver orsakat av landsförrädare i kö...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 augusti 2015 04:16

Det är hög tid att vrida åt tumskruvarna på landsförrädarna rent psykologiskt , "Spark i röven" är helt rätt språkbruk, SD centralt, borde höja volymen lite till, den berömda proppen har gått ur, nu kan SD bli hur stora som helst.

Jimmie morrade visserligen lite åt ISIS i Almedalen , vi hoppas verkligen att det kommer lite mera "info" om hur SD ser på tex alla PUT ,skall dom gälla, även om dom är felaktiga , skall ensamkommande med fel uppgiven ålder få stanna, är Ribbenviks beslut om Syrier verkligen lagligt?
Skall Ribbenvik få stanna i Sverige ?

Kommer partiet att jobba för retroaktivt ansvar rättsligt via lagstiftning , för dom som förstört landet,här kan det ju bli fråga om ett stort antal, framför allt journalister o socialdemokrater, isåfall låt dom få reda på det redan nu ,och gärna från Almedalens scen närmsta 3 åren.

För det var väl på riktigt nu ?

I vår värld innebär det återbetalningsskyldighet ,samt mycket långa fängelsestraff

Helt enkelt lite information till dom som Thor-alf omskriver, dom som gjort politisk karriärer , på att säga sej älska multikulti, för att sedan bosätta sej så långt ifrån det bara går, och casha in skattepengar

På tal om skattepengar, vi noterar efter den sedvanliga lördagsturen med T-Forden att Taxi Konsumbanan i skrotbilar, har ersatts av Lönebidragstaxi i nya fina bilar, efter att ha dammat av journalistleggen, så visade det sej att en kille som heter Abdulah köpt upp i stort sett varenda rörelse från konkurssvettiga svennar, och satt lönebidragsanställda pensionsräddare på lönebidrag i bilarna ,vilket systemet tillåter, det är så dom nya jobben skapas i bla Kalmar.
Om inte detta är ekonomisk idioti vad är då det ?

Fast vi skall tacka Abdulah , som visar Kalmar borna hur galet det kan bli i ett land som styrs av kulturmarxister, killen är en stor valarbetare för SD, utan att hajja det riktigt själv

Svenne Banan åker taxi en gång, och betalar två gånger, först chaufförens lön via skattsedeln, sedan för resan direkt till Abdulahs bankkonto

Vi skrattar även gått åt NIMBY-Folket i ett område, som nu berikats med ensamkommande gossar, och flickor i ansenligt antal, som glatt cyklar omkring, blir intressant att se hur stor toleransen är vid nästa kommunalval , skall vårt röda lilla torp någonsin säljas, så blir det till en pensionsräddare, vad gör man inte för sina medmänniskor :=)(=:

Nu väntar vi bara på att Stensö skall bli flyktingförläggning vintertid ,så att Stensö och Kalmarsundsparken och, NIMBY-Folket där får sin beskärda del av godheten, desto fortare desto bättre, så kanske någon får en spark i röven ut från kommunstyrelsen.

Dessutom får sossen med miljonerna "på hörnet"ta del av alla glad pensionsräddare utanför knuten ,som skall gena över gamla kyrkogården kan det bli bättre, en Kebabkiosk/moskee på tomten kanske ?

SD:s framtid ser ljus ut försiktigt uttryckt , oiokofobernas ser lite mörkare ut, frågan är bara hur mörk

 
Ingen bild

Man of peace

3 augusti 2015 05:16

Grattis Thoralf till all time high! Jag följer din blogg och uppskattar mycket din granskning av vad som sker i landet och inte minst Kalmar län. Själv bor jag i ett av grannlänen. Då jag är mycket pessimistisk vad gäller Sverige så är din energi, vilja att förändra och blogg ett ljus i mörkret. Detsamma gäller de oftast positiva kommentarena på dina inlägg vilka får mig att inse att det trots allt kanske finns hopp om en bättre framtid.

 
Ingen bild

Odalbonde

3 augusti 2015 05:19

Heja Thoralf och heja Sverige! Det är bara att köra på. Bloggen är ett guldkorn att tipsa om.

 
Ingen bild

Mikael Karlssom

3 augusti 2015 05:35

Jo herr Farage har en mycket vass tunga.
Du är inte ensam om att vilja ta en pint med honom.

 
Svensson

Svensson

3 augusti 2015 06:39

Härligt, grattis Thoralf.
Jag besöker din blogg varje dag,rankar din blogg som en av dom bästa Mvh Svensson :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Jan Eriksson

3 augusti 2015 06:56

-> Lassekolja
Instämmer om opinionssiffrorna. Något fulspel borde det vara. Som jag förstår det så är det beställarna som "äger" resultatet och har rätten till att publicera det. Innan detta har skett får inga andra, inklusive institutet självt, publicera något.

Hos Novus är TV4 beställare, YouGov har Metro och ST-Inzio har Aftonbladet.
SR´s Ekot beställer också sin "Väljaropinion" hos Novus. Inget har Ekot redovisat.

Jag tror att SD i alla fall inte har minskat. Om de gjort det så hade vi sett rubriker. Troligare är att de ökat. Att några mätningar inte har skett tror jag absolut inte på. Det ska bli intressant att se augustisiffrorna.
Expressen publicerade i alla fall resultatet från Demoskop (+3,0%) 8 augusti. Ett misstag?

 
Ingen bild

SM811

3 augusti 2015 08:57

Grattis!
"Därför blir SD största parti"
http://www.svd.se/darfor-blir-sd-storsta-parti/av/mauricio-rojas

 
Ingen bild

Hacke

3 augusti 2015 09:32

Grattis Thoralf till välförtjänta framgångar!
Med din blogg och vassa medborgarjournalistik är du en nationell angelägenhet och viktig del bakom framgångarna hos den nya svenska folkrörelsen.

 
Ingen bild

Argus

3 augusti 2015 09:52

Jag kan rekommendera Channel 4-dokumentären om Nigel Farage: https://www.youtube.com/watch?v=fV-TbeGoQcs

Inte nog med att karln är genomsympatisk, han är som oss andra och ser även verkligheten som den är och inte som den borde vara. Jag har sagt det förut, Nigel Farage har, om möjlighet gives, potential att rädda Europa från postmarxismen på samma vis som Churchill räddade oss från nazismen och Thatcher tillsammans med Reagan från kommunismen. Thatchers insatser där, mot den Argentinska juntan och det dysfunktionella gruvarbetarfacket har undanhållits det svenska folket av svenskt åsiktskontrollerande media. Att hon fick en officiell begravning bevistad av drottningen visar hennes betydelse för sitt land.

Thoralf Alfsson

3 augusti 2015 11:49

Argus

Tack för den länken. Den skall jag titta på!

 
Ingen bild

Mattias

3 augusti 2015 10:33

@Thoralf
Känns det inte kluvet det här med din blogg? Till och med er partledare har ju uttyckt sitt ogillande för den, och jag tror ju att den är orsaken till att du fick lämna din riksdagsplats. Trots allt så har du ju bevisligen en väldigt stor läsarkrets som tar del av sånt partiledningen inte gillar, eller stöder dig i iaf.
Kan det vara så att du ses som ett hot mot partiledningen angående possitioner i partiet? Om samtliga som läser din blogg och röstar SD skulle kryssa dig kom du nog väldigt högt upp, om det är frågan om demokrati iaf.

Thoralf Alfsson

3 augusti 2015 11:51

När uttryckta han sitt ogillande? Varför skulle partiledningen inte gilla det jag skriver?

Ge gärna lite referenser.

 
Ingen bild

Stefan A.

3 augusti 2015 12:04

Thoralfs flitiga uppdaterande belönas med all rätta, alltid något nytt och intressant här, även om man inte är från Kalmartrakten är det nyttig att få insyn i kommuners problem och görande och låtande.

Håller med Christer skulle vilja ha en intervju med ansvariga för den Svenska insatsen i Libyen (om det går att hitta någon) är de nöjda med utvecklingen? var det så här de hade tänkt att det skulle bli? tänkte de över huvud taget? I Svensk media lär man aldrig se en sådan intervju då de i vanlig ordning ställde upp med ett gemensamt hurrarop precis som i Egypten när militärjuntan ersattes med...brödraskapet..som ersattes med..just det en militärjunta sedan tappade Svensk media intresset.

 
Ingen bild

Göta

3 augusti 2015 12:15

"DÄRFÖR SER SD UT ATT BLI STÖRSTA PARTI"!
... skriver före detta folkpartisten Rojas i dagens debattartikel i SvD.

Rojas, som är docent i ekonomisk historia, skriver bl.a följande om svenskarnas missnöje med 7-klöverns politiker:
"Missnöjet bottnar inte i en gryende rasism eller främlingsfientlighet. Så har många velat hävda, men utan det minsta sakliga stöd. Vad däremot är påfallande och väldokumenterat är en växande oro över en misslyckad integration, som kopplas ihop med en tilltagande segregation, utanförskap och otrygghet. Att det sammanfaller med en rekordstor invandring, tiggeriets utbredning och hundratals ungdomars medverkan i Islamiska Statens terrorkrig gör inte saken mindre bekymmersam."
http://www.svd.se/darfor-blir-sd-storsta-parti/om/ledare

2008 flyttade Rojas till Spanien och blev rektor för Högskolan för Integration och Internationellt Bistånd i Madrid. I en SvD-artikel från 2008 beskriver Rojas hur han på grund av hotbilden från vänsterextremister mot honom och familjen tvingades lämna Sverige. Rojas skildring STÄMMER HELT ÖVERENS MED hur vi Sverigedemokrater behandlas av svenska medier, inte minst av SVT och SR!

Här kommer ett citat från denna artikel från 2008:
"Jag har varit van vid hård debatt. Men efter hand ur­artade det i personförföljelse och smutskastning. Inom vänstern, men tyvärr ­också bland vissa liberaler, blev jag ­någon som man inte behövde ha argument emot, utan som man kunde avfärda med fö­rolämpningar. 'Rasist' är bara en av alla saker jag fått höra. – SVT hade en programserie, som hette Faktum, där avsnitten avslutades med att en hund som hette Mauricio gick omkring och sade korkade saker med utländsk brytning. Tänk vad det skulle ha väckt för reaktioner om det handlat om en annan person med utländsk bakgrund! Men när det gällde mig ansåg public service att det var helt OK. Det var illa nog, men det värsta var att hetsen satte fart på en massa galningar och extremister."
JUST DET!

Observera också att Rojas även blev "förföljd och smutskastad även av vissa liberaler". Alltså inte enbart av vänsterextremister utan också av personer i hans eget parti, FOLKPARTIET!
http://www.svd.se/vetot-och-hatet-blev-for-mycket

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

3 augusti 2015 12:20

Det är du väl värd Thoralf, underbar blogg med grävande journalistik av ett slag som inte förekommer i gammelmedierna! Där har man missuppfattat begreppet och tror att det gäller att begrava information. Utanför ämnet, men vilken underbar reklamkampanj SD har just nu på Östermalmstorgs tunnelbanestation! Helt briljant att be utländska turister om ursäkt för hur det ser ut med det organiserade tiggeriet och välkomna tillbaka till ett bättre Sverige 2018!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 augusti 2015 13:07

GRATTIS, Thoralf - du är bäst!

Och alla ni som kommenterar här - med vissa undantag - är nästan lika bäst, vet det! Dock är det lite svårt att förstå t ex Gubben o Gumman som jag antar kommenterar mer eller mindre interna saker, och där man måste vara insatt i dem för att förstå. (Och alla 'deras' olika alias ... hihi!)

Sedan är det mer olustigt att det finns en mängd galningar som hittat din blogg, Thoralf. En del slänger du nog direkt - tack! Andra besvarar du som nu senast den avundsjuke Mattias med flera avundsjuka orealister. De är väl medvetna om att de höjer besöksfrekvensen ..?

Skönt, ge inte upp, Thoralf! Vad skulle vi då ha att börja med på Internet när vi öppnar datorn? Som någon skrev, börjar och slutar vi internetsejourerna med din blogg.

Svenska Dagbladet rekommenderas idag av mig också. Mauricio Rojas framsynta artikel och SD-reklamen i tunnelbanan. Upprepar ...

http://www.svd.se/darfor-blir-sd-storsta-parti/av/mauricio-rojas

Och fortsätt gärna läsa ...

En sak som faktiskt bekymrar mig är det dåliga skick som järnvägsrälsen är i landet. Kan det bli en urspårning och katastrof innan Trafikverket gör något åt den? Men så klart, ska det tas hand om 30-åriga ensamma barn med släkten bakom hörnet så ... 'Nu är vi här! Money-money ...'

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 augusti 2015 13:09

Ett PS: Nigel Farage är min stora favorit - sådana önskar jag att vi hade här i landet. Men å andra sidan måste man nog vara född i Monty Python-land för att bli som han.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 augusti 2015 13:18

Grattis till rekordet Thoralf!

Dansk annonskampanj ska avskräcka asylsökande

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6222259

I inslaget nämns att flyktingsmugglare har hemsidor där asylbedragare kan jämföra olika nordeuropeiska länders standard på flyktingboenden och bidragsnivåer.

Min fråga blir därmed:
Var hittar man dessa sidor och varför är dessa inte högvilt på Sverigevänliga sidor?

Borde även vara något för SD:s ledning att ha i tankarna när man skall lansera någon ”kampanj”? Slösa inte bort mer pengar på harmlösa tramskampanjer. Det är skarp läge nu och då finns ingen anledning att vila på hanen.

Finns det någon på bloggen som stött på någon av dessa ”resebyråer” som plundrar det svenska välfärdssamhället? Det är bland annat SVENSKA pensionärer som betalar denna ”resebyråverksamhet” på löpande räkning.

Länka gärna!

 
Ingen bild

Stefan

3 augusti 2015 13:25

Ni har säkert sett nyheten om SD's reklamkampanj i tunnelbanan. Den är på engelska och största "skandalen" enligt PK-media verkar vara att reklammakaren har stavat GOUVERNMENT (regering) fel: GOUVERMENT. Visserligen pinsamt men som jag ser det så är vår regering ingen riktig regering så det är ju faktiskt lite oklart hur man ska referera till dem på engelska...

 
Ingen bild

Stefan

3 augusti 2015 14:27

Det var ett jäkla ord att vara svårt att stava...
GOVERNMENT heter det på engelska! Fast min felstavning stärker ju bara min tes om att det är svårt att översätta benämningen på vår pajasministär till utrikiska språk.

 
Ingen bild

Göta

3 augusti 2015 14:30

@ Stefan
Regering på engelska stavas varken gouvernment eller gouverment utan GOVERNMENT.

Om nu denna kampanjstrip ska bytas ut mot en med rätt stavning (vilket jag rekommenderar) tycker jag att man också kan ändra framförvarande strip. Där står:
INTERNATIONAL GANGS PROFIT FROM PEOPLE'S DESPERATION

Jag tycker det skulle bli tydligare och bättre att lägga till POOR, alltså:

INTERNATIONAL GANGS PROFIT FROM POOR PEOPLE'S DESPERATION

Då skulle vänsterfjantarnas protester bli riktigt kontraproduktiva.

 
Ingen bild

Mattias

3 augusti 2015 14:46

@thoralf
Det stod i intervjun med JÅ som gjordes under en bilresa mellan Öland och Kalmar (har jag för mig om, vet att jag tagit upp det tidigare), ingen aning om det var barometern eller östran. Kan nog varit Anders Blank som gjorde den.

Thoralf Alfsson

3 augusti 2015 15:42

Den intervjun gjorde Blank. Ska kolla den igen!

 
Ingen bild

Tony

3 augusti 2015 15:38

Grattis Alfsson, hårt arbete lönar sig. Men det finns
en hel arme grävare som inte borde känna sig nöjda,
nämligen dom Svenska journalisterna, med några få undantag,
dom är väl medvetna om att dom gör ett undermåligt arbete
ändå fortsätter denna cirkus med desinformation och rena
lögner för att föra folket bakom ljuset.
I dagens Aftonbladet ojar dom sig över att SD fått föra
fram sina varningar till turisterna i Tunnelbanan om
dom sanslösa tiggerier som förekommer runt om i landet
Givetvis, för Aftonbladet tycker att alla, även turister
ska bli fullproppade med lögner om hur fruktansvärt synd
det är om all världens fattiga, alla utom dom Svenska.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 augusti 2015 15:58

Listigt med reklamkampanjen i tunnelbanan! Allt som retar och provocerar det politiskt korrekta är av godo!

 
Ingen bild

Hacke

3 augusti 2015 17:24

Tack Göta för länken till den gamla artikeln om Mauricio Rojas inför hans flykt från Sverige efter hatet från vänstern och de egna leden. Den är bra att ha som påminnelse och komplement till dagens artikel som jag skrivit ut och spridit till de i min omgivning som inte är så uppdaterade med dagens teknik men som är väldigt intresserade av info på området.

 
Ingen bild

Bernt

3 augusti 2015 17:34

Gratulerar! Dock inte förvånad, när man som du Thoralf är engagerad och kunnig så blir det succé.

 
Ingen bild

Kaoz som Vardag

3 augusti 2015 18:08

ni alla som läser här och tror att 7 klöverpolitik inte kommer drappa er bara andra, kan tänka om när ni läser om denna bilolycka.

http://www.friatider.se/h-r-smiter-ahmad-efter-vansinnesf-rden-l-mnar-kvinna-och-barn-med-d-dliga-skador

troligen kommer de som orsakat olyckan att få milda straff, som dom fått förut och kan fortsätta med sina vanor.
nästa gång kan DU eller nära anhörig drabbas av den verklighet som finns i det nya Svenska samhället.

 
Stefan K

Stefan K

3 augusti 2015 18:22

Även andra alternativa bloggar växer rejält :)

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Gööta

3 augusti 2015 20:48

På Nyheter24 kan man rösta om man tycker SD:s kampanj i tunnelbanan är rimlig eller ej. In och rösta ja! Här är länken:

http://nyheter24.se/nyheter/politik/805634-sverigedemokraternas-nya-tiggarkampanj-riktar-sig-mot-turister

 
thojuh

thojuh

3 augusti 2015 20:55

Kul att du "är tillbaka" Thoralf, lika träffsäker och saklig som vanligt. Gjorde en tur ner till södra Öland idag och slog på radion på hemvägen.

Bara multi-kulti idioti. Mitt goda humör mulnade betänkligt innan jag bytte kanal.

Är det inte otroligt att man ska matas med den här PK-smörjan från morgon till kväll?

I mitt fall har det nu gått så långt att jag ser på morgonnyheterna utan att ha ljudet på.

Bara när jag ser någon som verkar normal slår jag på ljudet. Det blir alltmer sällan i den Korea-liknande Sveriges Radio.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Tony

3 augusti 2015 21:12

Enligt Sydsvenskans reporter Andreas Ekström så är alla
Sverigedemokrater en samling lågpannade as? Inte illa
att ha den uppfattningen om en fjärdedel av Sveriges
befolkning? Visst fans det ett parti i Tyskland som
fällde sådana omdömen om vissa folkgrupper, och ett parti
i Sverige som mätte skallarna på folk för att vara Tyskarna
behjälpliga? Är det någon som vet namnet på det partiet?
Inte det, själv brukar jag benämna det (S)kenhelighets partiet.
Tänk vad många valarbetare SD har på tidningsredaktionerna.

 
Ingen bild

Tony

3 augusti 2015 21:38

Henrik Arnstad är nog Sveriges värsta byfåne,
och då är ändå konkurrensen stor bland dom politiska
korrekta skitmopsarna

 
Ingen bild

Jan Eriksson

3 augusti 2015 21:58

Vad korkade de är. SD-Stockholm annonserar på EN tunnelbanestation och media sprider ut det över hela landet! Haha. Snacka om att få valuta för pengarna.

 
Ingen bild

Hej!

3 augusti 2015 22:13

Sverigedemokraterna är ensamma, först ut i valkampanjen:)
Vilka andra argument slår att inte erkänna sitt invandringshaveri?
Schack matt...

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 augusti 2015 22:16

@Jan Eriksson. Ja, det har verkligen gett maximal utdelning!
Media hjälper till så gott de förmår. Så också upprörda Miljöpartister. Många ögon har öppnats idag!

 
Ingen bild

Jan Eriksson

3 augusti 2015 22:17

Någon efterlyste sidor där "reklam" görs för att resa hit och leva sitt liv.

Kenth Ekeroth gjorde en koll för några år sedan. Han skrev en lämplig fras på engelska, översatte den till arabiska. Klippte ut texten och sökte på den på Google. Sedan översatte han något av det han fann till svenska.

Jag sökte på "asylum in Sweden", översatte till arabiska "اللجوء في السويد". Sökte på det och fick 482.000 träffar. Rätt många träffar, faktiskt.
Lycka till!

 
Ingen bild

Andreas

3 augusti 2015 23:26

Grattis Thoralf. Det är välförtjänt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se