thoralf

Direktlänk till inlägg 31 juli 2015

REAKTIONER

Av Thoralf Alfsson - 31 juli 2015 00:28

Blogginlägget om IS-sympatisörer har gett upphov till diverse reaktioner.  FB har tydligen plockat bort bilden med IS-flagga.


"Vi har granskat fotot som du anmält på grund av hatiskt innehåll eller hatiska symboler. Eftersom det bryter mot våra gemenskapsregler har vi tagit bort det. Tack för din anmälan. Vi har meddelat Ilyass Ahmed Ali att hans foto har tagits bort, men inte vem som anmält det."

 

Någon av mina läsare av bloggen har uppenbarligen gjort en anmälan.


Någon har också gjort Oskarshamns kommun uppmärksam på dessa förhållanden. Personen vidarebefordrade idag ett mejlsvar han fått från Oskarshamns kommuns säkerhetsansvariga. Uppgifterna om komvux och Oskarshamns kommun är inget påhitt från min sida utan vad dessa personer uppger på sina FB-sidor.


Abdal Abdalsalam var dock ganska snabb med att redigera sitt ”gilla” av IS-flaggan.


 


Bra agerat av Oskarshamns kommun. Jag gissar att boxaren Abdal "Abbe" Abdalsalam tidigare jobbat på Oskarshamns kommun. Kan det vara så att Abdal och Ilyass båda är ensamkommande barn? Jag undrar i varje fall.



 
 
Ingen bild

hans

31 juli 2015 01:30

Tiggar-kvinnan, samma som tidigare klättrat runt och begått brott i mängder, klättrade runt på byggkranen idag. Det är ju fan otroligt att hon inte är utvisad eller inspärrad ännu, undrar hur mycket den senaste föreställningen gick lös på - poliser, väktare, tolk, två ambulanser och personal från byggherren alla på plats.

 
Ingen bild

Tompa

31 juli 2015 06:49

Ganska omdömeslöst av diakonissan att inte ha bättre koll på sina "vänner"

Detta youtubeklipp på 59 minuter visar fredens religion världen över.
Skrämmande verklighetsskildring på hur deras agenda på att ta över världen går till och de är på god väg att lyckas.
https://www.youtube.com/watch?t=690&v=qZ-QX8LuKHA

Borde väcka även den mest naiva 7 klöver väljare. Är allvarligt oroad för våra barns framtid.

Vakna upp alla ni naiva godhetsapostlar. Detta är ingen lek.

 
Ingen bild

Kritisk

31 juli 2015 07:51

"Uppgifterna om komvux och Oskarshamns kommun är inget påhitt från min sida utan vad dessa personer uppger på sina FB-sidor", skriver du thoralf.
Men om du varit lite mer noggrann eller om du bara har svårt att tolka information (välj själv) så hade du sett att denna Abdal Abdalsalam uppgett att han HAR jobbat på Oskarshamns kommun, men du skriver att han jobbar där.
Tolkningsfel eller påhitt, som sagt välj själv.

 
Ingen bild

Kritisk

31 juli 2015 07:56

Och en sak till hur är det relevant om dessa personer kommit som ensamkommande barn till Sverige?

Thoralf Alfsson

31 juli 2015 09:21

Ja, det kan du ju fundera på en stund!

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 juli 2015 08:15

@Thoralf. Bra jobbat! Bloggen ger effekt och ringar på vattnet.

"Hatiska symboler" skriver Facebook och tar bort IS-symbolen. Den fråga som dessa två ord väcker hos mig är: Vilka flera symboler faller under den regeln?
Hakkorset, självklart, men hur är det med Kommunismens symboler?

 
Svensson

Svensson

31 juli 2015 08:29

Vi måste bli bättre i Sverige,på att få bort när invandrare i Sverige försöker sprida rasism och hat,vi måste ha en nolltolerans mot sånt,för vi får inte glömma bort att utlandet följer vad som händer i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

31 juli 2015 08:49

Ett lysande exempel på hur viktig den fria medborgarjournalistiken på nätet är när andra som borde göra jobbet sover eller medvetet blundar.
Bra jobbat Thoralf och läsaren av din blogg som följde upp med anmälan.

 
Ingen bild

Demokratur

31 juli 2015 09:31

Såg att Svenska Folkpartiet i Finland vll göra Finland till ett lika dåligt land som Sverige genom påtvingad massinvandring. Då kan man stryka Finland från listan...

 
Ingen bild

märta

31 juli 2015 09:52

Demokratur
Har de (svenska folkpartiet i Finland )möjligen gått på myten om att invällning är lönsamt och vill bättre på ekonomin för landet??? Hjärntvättade dom oxå. Skicka dem en länk till den duktige Tino kanske !

 
Ingen bild

Christer

31 juli 2015 10:44

Ännu ett bra gräv Thoralf! För var dag upptäcker allt fler islams rätta ansikte. Utom de troende, och deras godhetsapostlar i det svenska etablissemanget. Det är inte bara jihadisterna i IS som står för stagnation och tillbakasträvanden. Själva drivkraften inom islam verkar sakna varje vilja till framåtskridande, eller en förmåga till konsekvensanalys.
Erdogan i Turkiet har som lök på laxen i det oroliga Mellanöstern valt att starta ett 2-frontskrig, varav det ena är att betrakta som ett inbördeskrig. I och för sig var det Bush d.y som destabiliserade regionen i första läget, men nu saknas förmågan att återskapa nån sorts ro. Och det tror jag att orsaken är att finna i islams inre liv med dess samhällsstruktur, kultur och traditioner. Viljan att bara se till stunden, och att förlita sig till Gud genom att be 5 gånger/dag. Ett gott liv för folkflertalet kan aldrig springa ur det synsättet.
Det senaste dagarna har vi fått rapporter om att hela Beirut stinker av sopor, inte jag tror att sophantering som vi ser på saken fungerar någonstans i arabvärlden.
Sverige har importerat 100-tusentals muslimer de senaste åren, men att vi samtidigt importerat Mellanösterns konflikter tycks gått våra makthavare förbi. Situationen i Malmö är bara en föraning om vad som komma skall!

 
Ingen bild

Bosse

31 juli 2015 11:39

Filtrering.
Gårdagens stora snackis i Kalmar var att en kvinna hade klättrat upp i en byggkran i centrala Kalmar.Denna händelse berörde flera tusentals kalmarbor och förundrade turister.Så när jag hämtade in Barometern från lådan idag på morgonen så förväntade jag mig svar på några frågor som fanns sedan gårdagen.Men döm av min förvåning när man inte kan hitta en endaste stavelse om händelsen igår i dagens Barometerns pappersupplaga.
I princip all annan media som SR, SVT,Aftonbladet mm tog upp nyheten igår.Man undrar ju varför redaktionen på Barometern väljer att filtrera bort vissa nyheter med jämna mellanrum?Så nu hänger faktiskt våran prenumeration av Barometern löst!!!

 
Ingen bild

Cavatus

31 juli 2015 11:53

Besöker din vackra stad,Thoralf. Stötte jag på dig skulle du få mycket beröm.

 
Ingen bild

Göta

31 juli 2015 12:10

OM DET ORGANISERADE TIGGERIET SOM "INTE FINNS" ENLIGT 7-KLÖVERN
Antalet tiggare i Sverige har fördubblats varje år, och nu beräknas det finnas MINST 4000 tiggare här.

Ju fler tiggare, desto större blir konkurrensen om pengarna och platserna. Därför organiseras tiggeriet av kriminella ledare som lånar ut pengar till romerna för resan till det nya Tiggar-Sverige. När de sedan kommer hit blir de kontaktade av det kriminella nätverket och får betala ytterligare pengar för att "hyra" en plats dit de transporteras ut och placeras att tigga på. Ofta är detta uppgjort från början i hemlandet. På så sätt sprids också andra former av kriminalitet i Sverige. Till exempel är de numera snabbt ökande våldsbrotten och stölderna mot våra svenska åldringar en följd av samma problem.

DET ÄR DETTA NI FRÄMJAR OCH STÖDJER, alla ni naiva korkskallar som känner er så fromma och hjärtegoda när ni lägger era pengar i tiggarburkarna!

Läs mer om detta i gårdagens GP-Ledare "Tiggeriet är ingen lösning på fattigdomen" med ingressen "Det är hjälp till självhjälp på plats som kan bryta de rumänska och bulgariska romernas sekellånga utanförskap":

http://m.gp.se/nyheter/ledare/1.2788514-ledare-tiggeriet-ar-ingen-losning-pa-fattigdomen

Göteborgs-Posten, som tydligen har börjat uppfatta att deras vänsterbluffande inte genererar tillräckligt med klirr i tidningskassan, har nu bytt ut sin tidigare starkt vänsterdominerande socialliberala redaktion på ledar- och debattsidorna till en mer liberalkonservativ med Alice Teodorescu som chefredaktör. Tydligen har man på FP-liberala GP börjat fatta vartåt det lutar med SD:s snabba tillväxt istället för den hastiga SD-död man hade hoppats på. Därför kommer GP-läsarna nu att möta en och annan förnuftig, SD-besläktad rubrik i tidningen.

 
Ingen bild

Hans

31 juli 2015 13:42

Göta

Tydligen har de flesta tiggarna åkt hem på semester, för utanför vår ICA och COOP finns det inga de senaste veckorna.

 
Ingen bild

märta

31 juli 2015 13:43

Ja. Om fler vore som Alice T på GP. Och vågar vara raktryggad och säga sanningen så vore livet lite bättre. Det ska vara en " icke svensk" för att folk ska tycka henne vara trovärdig. Är man svensk och säger samma sak är man Rasist.
Allt beror på avsändaren!!!
@tompa
Tittade på youtube klippet. FYY va otäckt. Visste det redan men blir värre att få det så nedstoppat i halsen och bekräftatvpå det viset. Det är inte bara i galna Sverige som folk och regeringar är poltiskt korrekta( PK ) vilken hemsk värld vi går till mötes. DOMEDAGEN ÄR NÄRA

 
Ingen bild

märta

31 juli 2015 16:18

Ett konstruktivt förslag . Önsketänkande, men ändå . Skulle det inte praktiskt gå att göra öland och Gotland till
" muslimfritt kalifat" invandrare är välkomna som är " anpassade". Hade varit skönt. Hur många hänger med på den iden??? Många tillbringar ju ändå sin semester där. Förslag på fler öar att "erövra " .Man vet ju snart inte vart man ska ta vägen?

 
Ingen bild

Hacke

31 juli 2015 17:05

@Göta
Ja, det är sannolikt uteslutande tack vare folkets uppvaknande via sd:s exempellösa framgångar och de fria nyhetssajterna på nätet som GP tvingats genomgå något av en total makeover.
Vänsterflummarna och massinvandringsförespråkarna på ledarredaktionen fick ta sitt pick o pack och ge plats för mer verklighetsförankrade krafter.
Kan detta nu innebära att de friska vindarna också sveper in på övriga redaktioner kanske det kan räcka för att hindra det fria fallet hos den förblödande koncernen. Förhoppningsvis då också mana till efterföljningar hos andra inom lögn- och förvanskningsindustrin. Det känns i alla fall som man äntligen kan börja skönja lite rörelse på mediefronten också inom den sista sovjetstaten.

 
Ingen bild

Gute

31 juli 2015 18:22

Svensk media har verkligen hakat på trenden från USA: White cop kills unarmed black man.
Där hetsar media metodiskt upp stämningen mot vita poliser, och deras situation blir än mer ohållbar i problemområden som är deras arbetsmiljö.

Ja det är ett hett ämne när mycket filmas idag, i motsats till USA så visar Aldrig svensk media den andra sidan av myntet!

1. Polismannen slarvar med säkerheten och låter den misstänkte stå upp med händerna i fickorna.
Vilket resulterar i att han blir ihjälskjuten.
Flagstaff Police Office Tyler Stewart
- Cop’s body cam captures moment he was shot dead -

https://www.google.se/?gws_rd=ssl#q=Cop%E2%80%99s+body+cam+captures+moment+he+was+shot+dead+
http://www.rt.com/usa/223115-cop-murder-body-cam/


2. Polismannen är på alerten och beordrar den misstänkte att lägga sig ner på mage....men sen går det snabbt när gärningsmannen kvickt drar fram en pistol och försöker skjuta polisen.
Polismannen är vaken och sätter en kula i skallen på gärningsmannen, allt handlar om tiondelar av en sekund.
Trinidad police officer Ron Arlint
- Todd Dye's Death in Police Shooting Recorded on Body Camera

https://www.google.se/search?q=Todd+Dye%27s+Death+in+Police+Shooting+Recorded+on+Body+Camera&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=a5y7VdPrI-HVyAOwgKTABA
http://www.westword.com/news/see-body-camera-video-of-cop-killing-todd-dye-in-shoot-deemed-justified-6842192

När vi matas med enstaka händelser där polisen skjuter i helt fel tillfälle är en annan sak.
Dessa händelser förklaras med långvarig stress som mynnar ut i helt felaktiga handlingar, men det är det som visas i svensk media!

 
Ingen bild

Pepparholm

31 juli 2015 18:30

Det var väl så att Alice Teorodescu avskedades som ledarskribent i Brometern? Kvar har ni pajasen med palestinasjalen. Uppenbarligen kommer nu ljuset från väster när det borde komma från öster. Där solen går upp.

 
Ingen bild

Tony

31 juli 2015 20:00

Ett gott råd i all välmening, om ni är prenumeranter
på den märkliga blaskan Barometern, säg upp bekantskapen,
vill dom syssla med desinformation, så låt göra det, men
köp inte skiten, om dom tror sig klara sig utan kunder, så
låt dem försöka det. Det enda språk som dom begriper är
när ekonomin börjar sina. Minskat antal prenumeranter är
lika med mindre antal annonsörer! Ge dom ett helvete!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards