thoralf

Direktlänk till inlägg 28 juli 2015

IS SYMPATISÖRER PÅ KOMMUNEN OCH KOMVUX I OSKARSHAMN?

Av Thoralf Alfsson - 28 juli 2015 23:36

För några dagar sedan fick diakon Katarina Borgemo mycket i utrymme i Barometern angående EU-migranterna i Kalmar. Eftersom Migrationsverkets chef i Högsby heter Lars Borgemo blev jag lite nyfiken och kollade lite på social medier.


Katarina Borgemo har Ilyass Ahmed Ali från Flen som vän på Facebook. Han är uppenbarligen IS-sympatisör och anhängare av Mursi och Muslimska Brödraskapet. En vän som jag rekommenderar Katarina Borgemo att omgående ta bort från sin vänlista.


 


För några dagar sedan uppdaterade Ilyass Ahmed Ali sin omslagsbild på Facebook.


 


Bytet av omslagsbild har än så länge gillats av 18 personer däribland följande.


Omaraks Hamaoud, jobbar på Komvux Oskarshamn


 


Mahdi Djama, bor i Mjölby


 


Hassan Abdulrahim, studerat på Linneuniversitetet.

 


Abdal Abdalsalam, jobbar på Oskarshamn kommun

 


Detta var bara en ren tillfällighet att jag hittade dessa personer och IS-sympatisörer som jobbar inom Komvux i Oskarshamn och inom Oskarshamns kommun. Hur många fler IS-sympatisörer finns det?


Jag blir minst sagt skrämd när jag ser hur öppet de visar sina sympatier för terroristerna inom IS eller Muslimska brödraskapet.


Grattis Sverige och alla svennar!


UPPDATERING!


Abdal Abdaksalam har nu tagit bort sin gilla markering av IS-flaggan som omslagsbild.


 
 
Ingen bild

Blåsippan

29 juli 2015 00:55

Jag vill inte ha dem på min gata, stad, land eller världsdel. Sen finns det pk-människor som hellre omfamnar dessa sympatisörer före en Sverigedemokrat. Tror någon att Expr.. kommer göra hembesök? Aldrig.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juli 2015 02:26

Du skriver idag om IS-sympatisörer (läs mördare) som uppehåller sig på Komvux i Kalmar, Kalmar är en del av VÅRT LAND för bövelen. Johan Westerholm skriver ett mycket obehagligt blogginlägg om muslimsk infiltration i flyktingbranschen med kopplingar som leder rakt in i Rosenbad.

Där bakom ett skrivbord sitter den inkvoterade muslimen Mehmet Kaplan och drar i trådarna och ser till att det muslimska ”civilsamhället” får den bästa av behandlingar.

Detta är korruption i sin renaste form och sannolikt också ministerstyre.

Korruptionsmisstankarna är säkert fullt befogade och vad händer i Granhedsgården AB? Vilka krafter kommer att utan insyn bedriva omstörtande verksamhet på Granhedsgården AB? Skall där IS-soldater förberedas för vad som skall komma?

Varför tillåter Migrationsverket att militanta muslimska föreningar med kopplingar till muslimska brödraskapet bedriver flyktingboenden? Till största delen är deras kapital inbetald skatt. Betalt av pensionärer och svenska hederliga arbetare och tjänstemän. Varför?

Det är ta mig djävulen helt sanslöst och man vill inte tro att det är sant. Men det är i högsta grad SANT!

Thoralfs och Johans senaste blogginlägg gör att min skenande dystopiska panik för vad som kommer inom en nära framtid att visa sig stämma.

Dessa muslimer som väller in i VÅRT land och sedan öppet visar sitt stöd för IS vet att det är helt ofarligt. Vilka hemska vålds/terrorbrott är dessa människor i stånd att utföra? Sverige har dessutom den sämsta möjliga polischef i Dan Eliasson. Han kommer inte att lyfta ett finger för att skydda det svenska folket. Han har andra uppgifter att sköta.

Det vi ser nu är att muslimer smider medan järnet är varmt. Om ingen stoppar detta är nog landet förlorat innan år 2020.

Vi som minns Sverige för 25-år sedan och ser med egna ögon vilken förstörelse som skett de senaste åren är bestörta och gråtfärdiga.

Men INTE uträknade!

Detta kommer inte att sluta lyckligt.


http://ledarsidorna.se/2015/07/svindlande-affarer/

 
Ingen bild

World Traveller

29 juli 2015 05:50

IS är stora i Sverige och har fullt stöd av 7-klövern och media och polisledningen. Läs gärna Migrant Report. Svenska kustbevakningsfartyget Poseidon sköt varningsskott mot en RIB-båt från italienska flottan efter att ha plockat upp några hundra islamister. Italienarna sänker smugglarnas fartyg så att de inte kan återanvändas. Detta ville väl de politiskt korrekta svenskarna förhindra. Finns det nåt hopp för vårt land när vi har så många quislingar?

 
Ingen bild

tigerone

29 juli 2015 06:39

Inget att bli förvånad över Thoralf trots allt visar ju västliga undersökningar att mer än 25% av de i väst boende muslimerna sympatiserar med terrordåden utförda av bla IS. Att man skulle våga göra en sådan undersökning i Sverige är väl otänkbart.

 
Ingen bild

Demokratur

29 juli 2015 06:46

Det gäller att planera flytten från detta vänsterliberala, islamkramande elände till land i tid. Kvar får väl den naiva svensken bli och smaka på kalifatets sötma.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

29 juli 2015 06:51

Den islamska jihad-infiltrationen synliggjord. Måste det till ett sprängattentat med svenskars liv förspillda, innan naiv-Sveriges regering och myndigheter skall vakna upp? "Det sovande folket" tycks idag bestå av 7partiets politiker, oförmögna och ovilliga att inse den tickande bomb dom apterat via sin makabra invandringspolitik.

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2015 07:13

Det finns en godtrogenhet och naivitet i Sverige som är förödande. En dumsnällhet som trotsar all beskrivning.
Under 30 och 40-talets första halva fanns inom vissa grupper i Sverige samma förhållande till Hitler-Tyskland och hur det slutade och hur många liv det kostade vet vi alla...
Vad gäller Facebook, kolla noga vilka dina kompisar dina kompisar har...

 
Ingen bild

Tompa

29 juli 2015 07:15

Skrämmande utveckling onekligen. Många är olovligt naiva
Bra grävt Thoralf, du gör journalisternas jobb.

Per Gudmunsson är vaken iallafall. Jag är dock förvånad att han får behålla sitt arbete i det sjuka debatt tillstånd som råder i svensk media. Hans artikel borde vara ett wake up call för en del.
http://www.svd.se/var-gar-valfardens-grans

 
Svensson

Svensson

29 juli 2015 07:28

Det ska vara förbjudet att föra is-propaganda på nätet,det här måste Säpo ta tag i.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

KS

29 juli 2015 08:20

Ja ni "Borgemo´s", skulle det här vara några nyheter för er? Det tror jag inte. Dags att rannsaka era brister om verkligheten. Detta folk från östra Afrika som ni sympatiserar med i form av "vänner" på FB skall väl polisanmälas om deras sympatier är IS och Muslimska brödraskapet? Ännu en gång: SNYGGT JOBBAT Thoralf! Polisanmälas förresten, det finns väl inga resurser till det i Sverige. "Spyan" Dan Eliasson håller ju på att bortorganisera polisen.

 
Ingen bild

Zetor

29 juli 2015 08:27

En Borgemo är skipper på missionsbåten Schalom Oskarshamn .

 
Ingen bild

Zetor

29 juli 2015 08:30

Shalom är rätta stavningen !

 
Frågande

Frågande

29 juli 2015 08:36

Även barnen bidrar till förfallet:
http://www.dn.se/debatt/invandringens-effekt-pa-skolresultat-kraver-krafttag/
Utöver den direkta "mekaniska" påverkan finns även de hyllade dynamiska effekterna i form av bl.a oro i klassrummen, attitydförändringar och resursfördelning.

http://status.st

 
Ingen bild

Hacke

29 juli 2015 08:43

Bra gräv igen Thoralf. Vi läsare av din blogg är bortskämda i det hänseendet. Sannolikt är det så här det ser ut i hela samhället av idag. Ett nätverk av det naiva godhetsfolket och politiker (det ena utesluter inte det andra) i ohelig allians med den nya adeln och deras agendor. Alla med den gemensamma faktorn att vi försörjer dom via skattesedeln på olika vägar.
Frågan är om inte det Sverige vi en gång kände redan är räddningslöst förlorat?

 
Ingen bild

Lasse

29 juli 2015 08:58

Helt sjukt, hur tänker den här godhetsaposteln eller gör hon inte det.
Moral har hon när det passar HENNES syften.
Aldrig en krona till stadsmissionen i Kalmar

 
Stefan K

Stefan K

29 juli 2015 09:10

Jag ser dystert på Sveriges framtid, mycket dystert. Tyvärr verkar inte makthavarna göra det eftersom detta tillåts helt öppet.
De s.k "journalisterna" svensk media begåvats med verkar inte våga gräva i det som vissa kommunpolitiker står till tjänst med.
Bra igen Thoralf.
Nu vill vi att detta når ut till svenska folket, gärna i grävande program som UG och i de politiska talarstolarna.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Stefan K

29 juli 2015 09:14

Katarina Borgemo har också stiftelsen Expo på sin favoritlista.
Jag som trodde att Expos syfte var att motverka extremism och så länkar en diakonissa som stöder Expo till personer som stöttar extremism.
Ur led är tiden...

 
Dragan Klaric

Dragan Klaric

29 juli 2015 09:21

Thoralf det är inte längre svennar det nya är svennebananer i svennebananland ;)

http://www.klaric.se

 
Ingen bild

Pensionisten

29 juli 2015 09:27

Är jag i Sverige eller är jag onormal när jag älskar det motsatta könet?
Frågorna får jag i skallen när jag tittar på SVT.

 
Ingen bild

Lena

29 juli 2015 09:27

Nog blir jag förvånad att denna diakonissa Borgemo är vän på FB med islamister, men hon tror nog att hon genom vänskap kan "göra om" dem så att de blir vänliga. Förvånad blir jag också att dessa människor accepterar "otrogna" som vänner. Denna Borgemo måste nog lära sig "the hard way" innan hon förstår. Hon lever troligen i sin egen godhetsbubbla.
Ryser gör jag när någon på tråden nämner att i undersökningar i andra länder är 25% sympatiskt inställda till IS. DET ÄR VERKLIGEN FRUKTANSVÄRT, 25%, i Sverige är det säkert mer då. Att myndigheterna släpper in dem öht!!

Läste igår på Mons Krabbes blogg, mycket beläst man. Läste om Turkiets historia. Det fanns många kristna i landet en gång i tiden, men Ottomanska imperiet dödade dem systematiskt, greker, armenier bl a. Nu har de president Erdogan, som är mycket egensinnig, som uppträder som ny sultan i Turkiet. Nyligen bombade Turkiets armé in i syriska städer, bebodda av kurder. På så sätt kunde han slå två flugor i en smäll. Dels säga att han bombade in mot IS (som han i hemlighet stöder) och sedan slå mot kurder. Kurderna var under folkmorden på armenierna Ottomanerna behjälpliga med detta folkmord. Efter att landet rensats från kristna och även judar, fick kurderna den roll som de kristna haft tidigare, de blev förföljda. Så kan de gå när man tror att man "hjälper" en tyrann, att man ska få en fin ställning efteråt. Men se det ska man inte tro. Kanhända detta händer med alla dessa förrädare som kallar sig svenskar.
Men minns också att mitt i detta drama med IS, Turkiet etc så spelar USA med dubbla kort. De stöder Erdogan och ska gör gemensamma bombningar med Turkiet, samtidigt förser de kurderna med vapen. Så vad blir det at detta? Vems sida står USA på?

 
Ingen bild

Niklas R

29 juli 2015 09:29

Personer som dessa skall bli av med sina PUT eller eventuella givna medborgarskap och utvisas till sina hemländer då de uppenbarligen är orsaken till varför det ser ut som det gör där.

 
Ingen bild

Östersund

29 juli 2015 09:46

Vet inte vad man ska säga. Man häpnar. Vissa verkar tycka att vi ska betala deras uppehälle utomlands.

www.svenskaresebloggen.wordpress.com

 
Ingen bild

Gute

29 juli 2015 09:48

Den grävande och orädde journalisten Thoralf har återigen gjort ett intressant reportage.

Läget med islamistiska terrorförgreningar i Sverige är självklart mycket värre än vi kan ana.
Media vill inte rapportera om detta för att invagga befolkningen i en falsk trygghet.
- Vi får avvakta som det heter på redaktionerna!

Hur mycket finansierar svenska skattebetalare terrorn Islamiska Staten utför på civilbefolkningen egentligen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2015 09:51

Hur mycket av de enorma belopp i bidrag som tillfaller de "nyanlända" tas omhand och hamnar sedan hos IS och andra liknande grupper?
Hur många terroristattentat har svenska bidrag finansierat..??
Vilket ansvar har de naiva svenskar som beter sig som denna Katarina Borgemo?

Var finns det rakryggade journalister? Finns det några?? Varför måste "medborgarjournalister" som Thoralf och andra lägga tid och kraft på att gräva och avslöja..?????
(Hoppas på att denna Borgemo inte utsätts för näthat och liknande. Detta avslöjande borde räcka mer än nog för att få henne att tänka till...)

 
Ingen bild

Stefan K

29 juli 2015 09:53

Har ni sett den norska dokumentären Det muslimska brödraskapet?

Har ni inte gjort det, gör det.
Har ni gjort det, vet ni vad den handlar om och vad som bl.a sägs.
"Islam ska ta över västvärlden. Det sker redan, inte med svärd i handen, utan med hög naivitet och infiltration av myndigheter".

Man har redan uppnått två av målen. Nu återstår bara att islam tar över som statsreligion i hela Europa så är målet nått för tid och evighet.

Observera att det som sägs i dokumentären inte ägs av islamofobiska rasister, utan av en högt lärd person från Kairos universitet.

Del 1
https://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ&ab_channel=EuropeanCitizen1

Del 2
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=IpaGNRppPQQ&feature=endscreen&ab_channel=EuropeanCitizen1

Del 3
https://www.youtube.com/watch?v=EAwqsXz_4_M&ab_channel=EuropeanCitizen1

 
Ingen bild

Jan, Sd-väljare

29 juli 2015 10:13

Sjuklövern saknar moralisk och etisk kompass.

 
staffan anderstig

staffan anderstig

29 juli 2015 10:21

En diakon som tar islamister till sin barm,haha har hon glömt Jesu budskap.eller visst ja älska din fiende.

http://facebook

 
Ingen bild

tonton

29 juli 2015 10:27

Riktigt obehagligt med mördarsympatisörer så tätt inpå oss. Å vilka vill- och mördar de? -jo oss, de hatar allt vi står för. Det är inget annat att vänta än dylika frukter att skörda med denna hysteriska massinvandringspolitik, i synnerhet av mena-folk. Hoppas mainstream-media tar upp detta -bara att kopiera å publicera Ditt färdiga och utmärkta material, en utopi å dröm att hoppas något dyligt när det anses kollosalt överordnat att skydda mena-mördare och dess sympatisörer. Ps, Läs Gudmundsonsledare i dagens svd -visst hopp kan skönjas.

 
Ibbe

Ibbe

29 juli 2015 10:54

Ska bli kul att se om vänsterliberal press kommenterar Alfssons nya "gräv". Gissar på total tystnad. Ledningen på Kalmar Stadsmission bör rimligen ha ett antal frågor att ställa till sin kvinnliga diakon.

http://Ibbe

 
Ingen bild

Pepparholm

29 juli 2015 11:17

I Umeå så är man rädd för Hagamannen. I Kalmar så måste man vara rädd för infiltratörerna från IS och deras naiva påhejare som sitter på ansvars- och påverkansposter.

 
Ingen bild

Hjärtat.

29 juli 2015 11:38

Hua mig man blir mörkrädd.Vart är SVERIGE på väg.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

29 juli 2015 12:50

Var finns förslag, idéer och lösningar från Thoralfs sida, är det inte det politiker ska syssla med. Jag läser bara om kritik och uthängningar av personer här på bloggen, inget konstruktivt alls. Populism kallas det i folkmun.

Thoralf Alfsson

29 juli 2015 13:21

Även en blind höna kan hitta en korn. Tyvärr gäller det inte Markku Ahonen!

Att driva en politik som en majoritet av folket står bakom känns bra för mig.

"Populism, (lat. populus, "folk"), politisk rörelse som vädjar till "folket" och "sunt förnuft" samt angriper en politisk eller social elit, ofta utan grund i en specifik ideologi."

 
Ingen bild

Suzie

29 juli 2015 13:10

Sverige deltar ej i Europol,den polisiära samarbetsgruppen inom Europa,som ska stoppa rekrytering på nätet till terrorgruppen Is.
Mycket skumt och otäckt och ett bevis på var makteliten har sina
sympatier någonstans.De skyller på någon lag som hindrar deltagande,detta låter helt absurt och en mycket dålig bortförklaring.Vilken lag skulle det vara tro,någon som vet?

 
Ingen bild

Grålle

29 juli 2015 13:37

Man blir ju mörkrädd när man ser vilka destruktiva typer som vistas i vårt land. Man behöver ju inte vara någon domedagsprofet för att förstå hur det här skall sluta. Hela vårt land är sönderslitet och håller som bäst på att nedmonteras av 7 partier, samma partier som isolerat det enda parti som vill vända utvecklingen. Finns det en dold agenda för deras vansinniga beteende eller vad är det som driver dom?

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 juli 2015 13:46

@Markku Ahonen. "Förslag, ideer och lösningar". Ja, börja med att begränsa invandringen till vettiga nivåer.
Sätt åt de som naivt stödjer IS-anhängarna, som nu lever av våra skattepengar.
Denna Katarina Borgemo borde självklart få göra avbön i både lokalpress och lokalradio. Men kommer de, trots att de säkert läser denna bloggen dagligen, ta i detta???
Vad har DU för lösningar på dessa enorma problem? Thoralf hittar ju missförhållanden och skandaler nästan varje dag...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juli 2015 14:14

@Markku Ahonen Onsdag 29 juli 12:50

"Jag läser bara om kritik och uthängningar av personer här på bloggen, inget konstruktivt alls."

Jag förutsätter att du varit inne på Johan Westerholms http://ledarsidorna.se/ och framfört dessa synpunkter också? ”uthängningarna” som du kallar det har sitt ursprung från Johan Westerholms blogg och INTE Thoralfs.

” inget konstruktivt alls”

Exakt vad menar du med det? Du är i sanning en besynnerlig människa. Är det okej att muslimer sympatiserar öppet med IS i Sverige?

Om nej, vilka ”konstruktiva” tankar har du och vilka åtgärder anser du behövs för att stoppa muslimsk infiltration?

Du har säkert ett FB-konto. Om du inte redan gjort det, framför liknande kritik mot JW innan du ”spelar Allan” här på bloggen .

Om du har modet till det vill säga!

 
Ingen bild

Hacke

29 juli 2015 14:52

@Marku Ahonen
Thoralf och hans historiskt växande parti har i varje fall ett förslag som bevisligen skulle göra radikal skillnad kring landets största ödesfråga i modern tid. Det är mer än man kan säga om dig och dina 7-partikollegor, trots oräkneliga "förslag, idéer och lösningar" på området genom åren. Kan du nämna ett enda av dom som har fungerat alternativt inte landat i totalfiasko? Eller har du kanske nya snilleblixtar på gång?

 
Ingen bild

Mattias

29 juli 2015 15:08

@thoralf
Vad försöker du vinna med att hänga ut Katarina för något en FB-vän till henne gör. Det har väl inget med henne att göra, hon bär inte något ansvar. Lika lite som att du inte bär ansvar för för de stålligheter många av dina partivänner gör.

Thoralf Alfsson

29 juli 2015 15:28

Jag anklagar inte Katarina Borgemo för något utan jag gör henne uppmärksam på att hon bör ta bort Ilyass Ahmed Ali som vän på FB. Vilka vänner hon har på FB är hennes ansvar ingen annans. Vad vännerna sedan gör är givetvis deras ansvar. Men i detta fall bör hon nog säga upp bekantskapen.

Anledningen till detta är att personen ifråga uppenbarlige sympatiserar med IS annars skulle man väl inte använda deras flagga som omslagsbild. Sedan kan man ju fråga sig varför någon gillar denna omslagsbild? Jag har min uppfattning!

 
Ingen bild

World Traveller

29 juli 2015 15:52

Mattias och Marcus Ahonen, ser ni inget fel i att stödja IS som alla dessa personer som Thoralf räknat upp gör? Är det ok enligt er att inneha positioner inom kommun, landsting och riksdag/regering (Kaplan) om man stödjer IS?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juli 2015 15:54

@Mattias Onsdag 29 juli 15:08

Om Katarina Borgemo får mycket utrymme i Barometern att framförta sina tankar och åsikter. (förutsätter det, kan inte läsa artikeln) är hon därmed att betrakta som offentlig person och SKALL granskas.

Om Katarina Borgemo har muslimska FB-vänner som sympatiserar med den muslimska mördarsekten IS SKALL detta uppmärksammas.

Begriper INTE hur du kan ha problem med det?


 
Ingen bild

Demokratur

29 juli 2015 16:28

@Markko Ahonen
Populism=något den breda massan i befolkningen vill. Även kallat folkstyre. I Absurdistan är det den mest högljuda minoriten som bestämmer... Vem är mest demokrat?

 
Ingen bild

Rolle

29 juli 2015 17:33

Ett löjligt billigt sätt för att svärta ner Katarina Borgemo på Thoralf. Jag tycker att någon här hade en intressant synpunkt angående dina förslag på lösningar istället för att hetsa mot Islam? Du är ju politiker och inte journalist.. Jag tycker även att det märkligt tyst angående detmisstänkta terrorbrotten som din partikollega med dynamiten samt pulver på SVT redaktionen. Du/ni vill ju att alla muslimer skall ta ansvar för vad en lite klick åstakommer så hur är ert egna engagemang angående terrorismen som kan kopplas till S.D ?

Thoralf Alfsson

29 juli 2015 17:42

Läs gärna vår senast budgetreservation i Kalmar tillsammans med Markko Ahonen.

Du har uppenbarligen inga problem med IS!

Sedan kan du återkomma.

https://kalmar.sd.se/wp-content/uploads/sites/28/2015/06/Sverigedemokraternas-vision-och-budgetreservation-Kalmar-kommun-2016.pdf

 
Ingen bild

OlofdeGothia

29 juli 2015 17:48

Att vi i Oskarshamn fått hit det här patrasket gör mig illa berörd.
Det räckte gott och väl att jag har synats i sömmarna för mina politiska åsikter av Researchgruppen och Expressen.Men att ha sympatisörer till de som MÖRDAR i Levanten är extremt.
Nu är jag så gammal så jag bryr mig inte om vad svenska vänsterkrafter anser. Men att vi ska få in Islam i Sverige och att de ska få härja fritt går min ära förnär. Problemet för oss svenskar i nuläget är att svenska politiker och myndigheter som tillåter en invasion av odemokratiska krafter fån olika mena kulturer.

 
Ingen bild

Bo

29 juli 2015 17:54

Eftersom gammelmedia inte har någon granskande journalistik, frånsett några kriminella typer som ständigt dammsuger efter några nedsättande ord om SD.
Du gör ett mycket bra jobb Thoralf! Du har bara berättat sanningen och föreslagit en åtgärd. Rimligen borde Kommunen ha litet bättre koll på vilka man anställer och huruvida de beger sig ut i krig eller ej.

 
Stefan K

Stefan K

29 juli 2015 18:01

@markku ahonen.
Din partikamrat Johan Westerholm på Ledarsidorna.se gräver i just samma ämne som Thoralf. I hans senaste inlägg följer han upp något som borde oroa många i Sverige.
http://ledarsidorna.se/2015/07/miljonerna-rullar-vidare/

Har du kontaktat din partikamrat och frågat varför han hänger ut en grupp och vissa personer med namn?
Har inte sett ditt namn i det välfyllda kommentarsfälten.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Demokratur

29 juli 2015 18:08

@Rolle
Hörde att det dåliga sommarvädret också är SDs fel... Stämmer det...? Du kan väl kolla upp det. Du har säkert kontakter i lämpliga kretsar...

 
Ingen bild

Mattias

29 juli 2015 18:12

@WT
Jo jag ser stora problem men att ha IS sympatisörer på de possitioner du nämner. (om det nu är så) Men det är fel att låta Katarina B bli en del av dessa människors galenskaper. Hon råkade ha en av dem som vän på FB och bör inte hängas ut på en av de största pro-sd sidorna för det.
Om Thoralf verkligen har en sådan omsorg om Katarina kunde han ju bara skicka ett PM till henne.

Thoralf Alfsson

29 juli 2015 19:07

Hur brukar svensk media göra?

 
Ingen bild

Stefan A

29 juli 2015 18:20

Hårda papper för våra "vänner" i fulmedia, är det inte plastband över ingången till redaktionerna så är det vetemjöl....

 
Ingen bild

Rolle

29 juli 2015 18:31

Så S.D terrorism är att föredra då, Thoralf?
Själv tar jag starkt avstånd från all form av våldsbejakning.

Thoralf Alfsson

29 juli 2015 19:04

Egentligen skall jag inte besvara så idiotiska påståenden. Var har jag förespråkat våld? Det får du gärna ange en referens till. Kan du inte det ber jag dig avstå från vidare kommentarer.

Men din kategori brukar ha väldigt svårt att ta avstånd från vänstergrupper som använder våld.

 
Ingen bild

Tobias

29 juli 2015 18:32

De som inte vill se konsekvenserna av den politik Sverige har fört inriktar sig istället på att skjuta budbärare. Det är ganska talande. Är det även brandvarnarens fel när det brinner?

 
Ingen bild

Skölsköterskan

29 juli 2015 19:14

Lena, det var turkiska flygvapnet som bombade, inte armén.

 
Ingen bild

Morningstar

29 juli 2015 19:16

Höna är ju ett könsbestämt pronomen. Så blind hen skall det nog vara. Dessutom mer passande i dessa Pride-dagar. Så kan inte Ahonen klaga på att vi inte är politiskt korrekta och genus-certifierade även på denna bloggen. :)

 
Ingen bild

World Traveller

29 juli 2015 19:38

Mattias, Rolle, Ahonen- det är en förolämpning mot riktiga hycklare att kalla er hycklare. Ni säger att Breivik och Hitler representerar alla Sverigedemokrater och att vi måste ta avstånd från dom. Likadant säger media. Men när några av er har vänner som öppet stödjer mördarna i IS så är det helt ok. Ni kan ju inte krävas att ta avstånd av IS (eller kommunismens mördare världen över).

 
Ingen bild

Ibbe

29 juli 2015 19:48

Kalmardiakonen visade dålig inte minst historiekunskap i sin intervju i kalmartidningen Barometern. Aningslöshet? Medvetet? Därför ska hon granskas. Därför ska hon ta avstånd från vad vännen på Facebook står för. Det kan rimligen inte vara svårt

 
Ingen bild

Gute

29 juli 2015 20:32

Monroe County man accused of making bomb to set off in Key West

- Harlem Suarez, 23, who is also known as Almlak Benitez, caught the attention of the FBI in April after posting extremist rhetoric and promoting the Islamic State group through posts on his Facebook page.

http://www.local10.com/news/monroe-county-man-accused-of-making-bomb-to-set-off-in-key-west/34402794

 
thojuh

thojuh

29 juli 2015 20:35

@ Ahonen. Jag vet inte vem du är och inte vad du vill. Men för helvete skäm inte ut dina landsmän, som har ett gott anseende i Sverige.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Demokratur

29 juli 2015 20:44

@ Rolle (m fl)
Stämmer det att det är SDare som kastar sten på ambulans och räddningsstjänst i förorterna...?
Du kan väl kolla med dina kompisar på 'Inte Rasist Men'...

 
Ingen bild

MajBritt

29 juli 2015 22:03

Jag har jobbat inom äldreomsorgen i Kalmar i snart 25 år, aldrig, alltså aldrig har jag sett någon diakon (man eller kvinna) komma och grilla eller umgås med våra gamla pensionärer, därför blev jag rent ut sagt förbannad när jag läste artikeln i Barometern. Att gulla och tycka synd om rumänska tiggare går bra, men att besöka en pensionär som sitter ensam sen flera år är av mindre intresse. Hyckleri är ordet.

 
Ingen bild

Fredde

29 juli 2015 22:11

Ngn som lyssnade på folkparkschefen i Malmö som kommenterade på SVT Morgon ang dåden i Malmö? - Jag tycker det är så spännande med mångkulturen i det nya Sverige!

Jag undrar hur man kan vara så verklighetsfrånvänd!? Tycker han verkligen att det är spännande? Jsg tycker det är sjukt!

 
Ingen bild

Rolle

29 juli 2015 22:31

Demokratur
Vem köper dynamit för att göra en Breivik, inte en sådan som jag i allafall.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juli 2015 22:38

Per Gudmundson i SvD
http://www.svd.se/mulla-omar-uppges-dod--en-propagandaseger/om/ledarbloggen

"Talibanerna har hela tiden sedan dess varit en kraft att räkna med i Afghanistan. Rörelsen antas i dag omfatta omkring 60 000 man, med betydande stöd inte bara från lojala klaner och regionala krigsherrar utan också från utlandet, som Saudiarabien och Pakistan."

"Saudiarabien "?

Vilka har tillåtits finansiera moskéer i Sverige?

Det måste bli ett slut på dessa vidrigheter. NU!

 
Ingen bild

Hm

30 juli 2015 00:39

Från vanligtvis välunderrättat håll meddelas att Sverigedemokraterna ligger bakom solfläckarna. I Göteborgstrakten har sverigedemokraterna även orsakat en jordbävning.Det dåliga vädret denna sommar misstänks också ha orsakats av sverigedemokraternas politik

 
Ingen bild

Demokratur

30 juli 2015 06:13

@ Rolle
Idioten med dynamiten lär väl bli lagförd i alla fall. Men hur var det med de spännande handgranatssprängninarna i nya, spännande Malmö? Visst var det väl SDare det också...? Och de som skrek "Bögdjävlar" på Pride Järva, SDare väl...? Nyheten om de dåliga skolresultaten, säkert SDare allihopa...? Blir snart bättre när kalifatet är upprättat.

 
Ingen bild

Rolle

30 juli 2015 07:43

Jag menar bara det faktum att vara S.D.are och beskylla invandrare för våldsbejakande är att kasta sten i glashus. Som jag tidigare sagt tar jag avstånd från all form av våldsbejakning, så tillskriv inte mig att vara för det ena bara för att jag är mot det andra. Jag delar inte upp världen i svart o vitt.

 
Ingen bild

Zetor

30 juli 2015 08:56

Min första resa över till Amerika med Grängesbergaren M/S Suorva
1957, på den tiden fanns det over där något som i dagligt tal benämndes "pittmönstring",läkare kom ombord och alla fick visa upp vad man hade , faktiskt ganska genant men så var det ,borde införas på Migrationsverket !

 
Ingen bild

märta

30 juli 2015 14:08

Har tittat på klippen på youtube som - Stefan K rekommenderade.
Angående - muslimska brödraskapet - om frihet och jämlikhet.
Alla i hela europa borde se detta så vi som inte vill leva i ett islamiserat sverige,
eller europa . Kan börja fundera på om och hur vi ska rädda detta land. Kanske
är försent! sprid bland alla. Obs SD är INTE skyldig i detta fallet !!!!! Heller!!
Är det meningen att vi svenskar ska flytta??? När ska folk vakna.
Thoralf- denna borde visas i regeringen. ( obs en dag när Mehmet Kaplan är borta) Han tillhör ju som vi vet muslimska brödraskapet! !

 
Ingen bild

Mahmoud

30 juli 2015 17:00

@Rolle
"Jag menar bara det faktum att vara S.D.are och beskylla invandrare för våldsbejakande är att kasta sten i glashus."

Hur menar du nu?
Att alla SD:are våldsbejakande? Bevis på detta? Statistik? Länk?
Vad mednar du med "invandrare" vilka exakt är det?

 
Ingen bild

Hm

30 juli 2015 18:24

@Rolle
Jag kan inte tolka din kommentar på annat sätt än att du anser sverigedemokrater var våldsbejakande. Det är å andra sidan så dumt att du måste mena något annat men jag begriper inte vad det är. Vänligen förklara!

 
Ingen bild

Tompa

30 juli 2015 18:43

Men eftersom du uppenbarligen är bildad i arabiska och kunnat tyda vad det står på hans bild så blir jag nyfiken. Eftersom jag vet att många liknande symboler existerar som inte har ett dugg med IS att göra! Jag sympatiserar endast med rättvisa och fakta och blir orolig när lynchmoben på nätet går bananas utan minsta källa. Jag skulle med photoshops hjälp kunna sänka vem som helst på under en timme så de skulle vilja ta livet av sig, så snälla tänk er för innan ni förstör livet för nån som kanske är helt oskyldig! Just sayin....

Thoralf Alfsson

30 juli 2015 19:19

Men vad bra att du har den kunskapen. Då kan du väl också bekräfta att det är IS-flaggan.

För övrigt kan jag informera om att Ilyass Ahmed Ali har tagit bort omslagsbilden efter mitt blogginlägg. Vad tyder det på!

 
Ingen bild

torpeden

30 juli 2015 20:23

FB tog bort hans IS-flagga:
"Vi har granskat fotot som du anmält på grund av hatiskt innehåll eller hatiska symboler. Eftersom det bryter mot våra gemenskapsregler har vi tagit bort det. Tack för din anmälan. Vi har meddelat Ilyass Ahmed Ali att hans foto har tagits bort, men inte vem som anmält det."

 
Ingen bild

Mahmoud

31 juli 2015 12:54

@Tompa
"Jag skulle med photoshops hjälp kunna sänka vem som helst på under en timme så de skulle vilja ta livet av sig, så snälla tänk er för innan ni förstör livet för nån som kanske är helt oskyldig! Just sayin…."

Det skulle du inte alls kunna. Sluta fjanta dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards