thoralf

Direktlänk till inlägg 23 juli 2015

TROR INTE MIGRATIONSVERKET PÅ KRISTNA?

Av Thoralf Alfsson - 23 juli 2015 11:12

Migrationsverket sätter nu in sin propagandamaskin för att nedvärdera och förminska de kristnas ”flykt” från ett asylboende i Kalmar län (Kronmunken Mönsterås). Migrationsverkets chef I Kalmar län, Lars Borgemo medverkar i Radio Kalmar där han uttrycker sin misstro mot de kristna och menar att det är ”deras sanning”, inte Migrationsverkets.



Jag upplever ett starkt obehag när jag lyssnar till hur Lars Borgemo svarar i detta inslag.


Är det så att Migrationsverkets egen personal inte vågar ta tag i problemen som muslimska fundamentalister på asylboenden ligger bakom? Är personalen rädd för att bli anklagade för rasism? Har personalen fått order om att ”mindre” händelserna skall sopas under mattan?


När jag sedan läser Migrationsverkets pressmeddelande blir jag förundrad. Uppgifterna stämmer inte alls med den artikel i Östran som startade det hela. Ändå har Migrationsverket bekräftat uppgifterna i artikeln till journalisten på Östran, annars hade den inte blivit skriven. Men det kanske gjordes av någon anställd.


Jag har skickat flera mejl till Migrationsverket och ställt ett antal frågor men svaren har uteblivit. Istället har man hänvisat till inslaget från Radio Kalmar och pressmeddelandet. Jag upplever det som att Migrationsverket försöker mörklägga vad som hänt på asylboendet. Framförallt vill man tydligen inte ha en diskussion om religion. Jag undrar varför? Kan det kränka muslimerna på asylboendet?


Varför gjorde Migrationsverket ingen polisanmälan?


Varför gjorde Migrationsverket inte en egen utredning?


Varför försökte Migrationsverket inte ta reda på vem/vilka som låg bakom hoten mot de kristna?


Varför sopade Migrationsverket allt under mattan?


Vi kommer sannolikt aldrig få reda på sanningen. Det är bara Migrationsverket som vet vilka de kristna var och var de finns idag. Enda möjligheten att få lite mer ljus över det inträffade är sannolikt att göra en JO-anmälan angående Migrationsverkets hantering.


I onsdagstidningen av Östran publicerades också en mycket läsvärd insändare.


”Migrationsverket har meddelat att man varken kommer att försöka polisanmäla övergreppen och hoten eller utreda händelserna vidare. Det innebär just att man med sin flathet eller missriktade lojalitet med företrädare för våldsideologier har gett dessa radikala islamister fritt fram.”


Tänk att det måste vara personer med bakgrund i Mellersta Östern får att förstå problematiken fullt ut.


Migrationsverkets personal tycks vara helt enkelt okunniga eller är det för många anställda hos Migrationsverket som heter Ahmed och Muhammed?

 
 
Ingen bild

Mattias

23 juli 2015 11:34

Att de som flyttade ut upplevt något obehagligt är nog helt klart. Kan inte du Thoralf författa en anmälan till JO i den här saken? Du borde ha så pass mycket erfarenhet i att uttrycka dig i skrift att du fixar det. Jag hjälper gärna till om jag kan vara till nytta. Religiös förföljelse platsar inte i sverige 2015.

 
Ingen bild

Calle

23 juli 2015 13:02

Dom 2 sista raderna stämmer nog bra in på orsaken, och värre blir det med tiden.Snart dikterar dom villkoren i alla samhällsfunktioner, med hjälp av fega svenskars tystnad.

 
Ingen bild

Zetor

23 juli 2015 14:14

Enligt Kvällsposten från den tjugonde juli så ska det ha varit en liknande händelse i Högsby !

 
Ingen bild

Zetor

23 juli 2015 14:16

Borgemo är ju en stor klan med godhetsapostlar !

 
Ingen bild

Göran

23 juli 2015 14:41

Åtgärd 2: Riv moskeerna !

 
Ingen bild

Man of peace

23 juli 2015 15:25

Det är inte bara hitkommande islamister som förstör Sverige. Tjänstemän inom kommuner och stat bidrar i hög grad till detta. Fega tjänstemän, som denne Borgemo, som kryper för islamisterna och är rädd för att PK media skall tycka att han gjort fel. Fy fasiken för sådana ynkryggar. Om vi återfår ett normaltillstånd i det här landet med en regering som står på det svenska folkets sida förutsätter jag att vi också får myndigheter som står upp för svenska folket och tar ställning mot islamisternas förföljelser. Vad som praktiskt kan göras i det här fallet är kanske främst en JO anmälan så att fallet får än mer publicitet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juli 2015 16:32

@Göran Torsdag 23 juli 14:41

Instämmer!

 
Ingen bild

RobertSt

23 juli 2015 16:39

Vi är snart alla krossade under den muslimska hälen! Hejdå Sverige, snyft.

 
Ingen bild

Besviken

23 juli 2015 17:38

Jag vill bara tala om att detta är inget nytt fenomen. Kristna Assyrier skickas tillbaka till krigets helvete medans muslimer får PUT direkt utan tvekan även om de inte har några identitetshandlingar att visa. Jag är själv Kristen och mina släktingar har skickats tillbaka, en del har gömt sig tack vare muslimska handläggare på Mig. som inte sköter sitt jobb. De nekar Kristna asylsökande asyl och tvingar dem att överklaga i domstol, Många är krigsskadade och orkar inte med detta trauma som det medför. Även Folkpartisten Robert Hannah har skrivit om detta barbari som sker öppet i Sverige där politikerna blundar så länge det handlar om kristna som förtrycks, de förtrycks även om de har kristna symboler på sig. Det har vi även läst om förut. Jag tycker att du Thoralf borde skriva mer om denna skandal som sker öppet framför våra ögon men som media samt politikerna inte verkar bry sig om. Du gör ett fantastiskt jobb. Vi är många med invandrarbakgrund som röstar på SD. Känner inte igen oss i vårat eget nya hemland sedan många år tillbaka.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article19511154.ab

 
Ingen bild

Hacke

23 juli 2015 18:09

Trots nya rekordsiffror för sd känns det nattsvart när man ser på läget i dagens Sverige.
Det är ta mig f-n islamism, terrorism, mångkulturalism, radikalfeminism och annat helvete från morron till kväll. Allt skapat av ett elitistiskt medie-/politikeretablissemang långt över den vanlige svenskens huvud som uppenbarligen bara finns till för att finansiera galenskapen.
Kommer detta verkligen att gå att få ordning på inom överskådlig framtid ens vid nyval och över 50 procent för sd? Jag tvivlar.

 
Ingen bild

World Traveller

23 juli 2015 18:19

SD är nu Sveriges näst största parti. Detta glädjer många Sverigevänner över hela landet. Media svarar med tystnad. EXPO/FRA svarar med att släcka ned Avpixlat.

 
Ingen bild

Tony

23 juli 2015 18:21

Är det i lag förbjudet att Spela in vad som sägs
bakom väggarna i Moskeerna? Minns vilket liv det blev
när pastor Åke Green tog i mot homosexuella, då reagerade
Media och tror även att politiker kritiserade det,
men när det handlar om Islam, då håller samtliga dessa
käften. Låt inte dessa fanatiker sprida sina bakåtsträvande
medeltidsideer. Precis som kyrkor ska en Moske vara öppen
för insyn, och inte en plats där hatpropaganda basuneras ut
dagligen!

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 juli 2015 19:15

Besviken! Ditt inlägg fick mig att för första gången på åratal gå in på AB och kolla artikeln du hänvisade till. Och detta fenomen att neka kristna asylsökande, som kan legitimera sig och stärka att de är förföljda, är inget nytt.

En gång i tiden kunde man (jag tror via Avpixlat) följa hur migrationsdomstolar dömde och missdömde olika asylfall. Jag brukade alltid kolla nämndemännens ställningstagande och ... ... ...

Jag har också försökt få Merit Wager att lämna ut hur fördelningen etniska svenskar/icke etniska svenskar är bland tjänstemännen på migrationsverket är. Förgäves. Tyvärr. Och jag antar att det är så lätt att byta namn om man vill till svenskt efternamn som det är att ljuga om ålder och härkomst.

Sverige är inte längre att känna igen. Vi är många som är besvikna.

Thoralf Alfsson

23 juli 2015 19:59

Jag har en lista på alla anställda på Migrationsverket inklusive månadslön. Det är en offentlig handling. Det var inte för inte jag skrev Ahmed och Muhammed.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juli 2015 19:28

"Lars Borgemo medverkar i Radio Kalmar där han uttrycker sin misstro mot de kristna och menar att det är ”deras sanning”, inte Migrationsverkets"

När muslimerna i Eskilstuna eldade upp sin politiska samlingslokal där subversiv verksamhet pågår var det ingen som ifrågasatte dem när de påstod sig vara utsatt för ett hatbrott.

Vad har hänt där?

Deras eldande var dessutom allmänfarlig vårdslöshet. Straffet för allmänfarlig vårdslöshet är dagsböter eller fängelse i högst sex månader. Är brottet grovt blir straffet fängelse i högst två år.

Detta daltande med muslimer är både motbjudande och obegripligt för en fungerande hjärna.

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 juli 2015 19:43

Läs dagens Merit Wager!

https://meritwager.wordpress.com/2015/07/23/marklig-dom-i-forvaltningsratten-i-umea/#more-79681

Långt men otroligt givande i dessa sista tider ... ...


 
Ingen bild

Observer

23 juli 2015 20:43

SD nu S T Ö R R E än Moderaterna!!! ....Och ynka någon tiondel under 1:an S

..inte ett ord i kommunistmedia.

NU är kulturmarxisterna riktigt skitis -D e n saken är k l a r.
.....Bra.

 
Lotta

Lotta

23 juli 2015 22:04

Dagens hycklare: Leif Karlsson eller Abd al haqq Kielan eller vad han kallar sig. Står och gnäller på svenska politiker för att de inte gjort något åt radikaliseringen i Sverige. Som exempel tog han upp självmordsbombaren i Stockholm. Men hur lät det bland muslimerna då? Jo då sprang muslimerna ut på gatorna med plakat med texter mot rasism. Leffe Karlsson själv varnade för att nu skulle minsann muslimor få slöjorna avslitna, vojne, vojne så synd det nu skulle bli om alla muslimer som på vanligt vis utsågs som offer. Tänk om någon journalist någon gång vågade ställa dessa hycklare mot väggen och ställa den givna frågan: Hur rimmar IS och dess vidriga handlingar med den "kärleksfulla" religionen islam? Dessutom kunde man fråga om Mona Walter har fel i sin syn på islam och vad det i så fall är som är fel i det hon säger.

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

fly från sverige?...

23 juli 2015 22:33

Jag tror att sd kommer att förbjudas som parti om de har chansen att få över 50% i ett val. Dagens 7-parti kommer aldrig lämna köttgrytorna...möjligen tvingade till det först när islam tar över...

 
Ingen bild

märta

23 juli 2015 23:41

Kan vi svenskar köpa sig en egen ö i grekland kanske och skapa oss ett eget teritorium. Ett eget " kalifat" !!!

Thoralf Alfsson

24 juli 2015 00:05

Så länge turkarna inte angriper Grekland kan det vara trevligt med en ö i Grekland.

 
Ingen bild

Blåsippan

24 juli 2015 02:41

Varför kunde inte Sverige få vara Sverige? Ett land med blonda och blåögda svenskar?
Vi är en minoritet i en liten avkrok på jordklotet. En liten, liten minoritet. Men vi skall ha "naiv" massinvandring på alla vansinniga plan till detta lilla land. Vad blir kvar då???

Utrotning av en liten minoritet (Svenskarna) som knappt existerar. Jag undrar.,, vem är det som styr över allt detta vansinne?!

 
Ingen bild

F.O Lidgren

24 juli 2015 06:34

Jag tror att Migrationsverkets företrädare är rädda för muslimerna därför att de blivit så många nu. Man vill inte öppna "Pandoras ask".Detta intryck får man. Därför viker man ned sig även om det rätta förhållandena säkert är kända för dem. Rädslan breder ut sig i samhället. Detta har också tagit sig uttryck inom andra samhällsområden. Jag upplever exempelvis att Polisen av samma orsaker väljer att stå tillbaka istället för att hävda lagen med hårda och resoluta ingripanden. I Göteborg och Malmö är det tveksamt om man kan påstå att polisen har kontrollen längre. Jag vågar påstår att man släppt utvecklingen alldeles för långt med tanke på det som pågår i dessa städer. Med exempelvis beskjutning av bussar, mord på öppen gata och handgranatsattacker m.m .Kan någon här ge en korrekt definition för vad "lågfrekvent krigföring" innebär?

 
Svensson

Svensson

24 juli 2015 07:00

Migrationsverket verkar varken tro på kristna eller svenskar,dom tycks bara tro på helt okända invandrare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

märta

24 juli 2015 10:04

Är det verkligen rätt att det sitter en massa Ahmed och Muhammed på migg verket och ger sina egna landsmän asyl?? Kunde möjligen få bistå som tolkar!! Känns inte det märkligt!

 
Ingen bild

Ludvig

24 juli 2015 10:24

Ynklig medverkan av Migrationsverkets chef i Kalmar i radion.

 
Erik-Stefan Sagelind

Erik-Stefan Sagelind

24 juli 2015 10:28

Oavsett om Sverige NU ELLER SENARE säger: --NU FÅR DET VARA NOG !!!.. Och säger ifrån till förorterna där muslimska islamister styr och inför islamska regler.. Att vi visar att i vårt land gäller svenska västerländska regler och lagar... I vilker fall som helst så kommer dessa islamister att visa sitt motstånd... Vilket innebär religiösa attentat och terrorhandlingar för att skrämma upp svenskarna och påverka den svenska politiken...

http://www.hemsida24.se

 
Ingen bild

Emanuel

7 september 2015 18:01

Jösses. Alltså de senaste dagarnas manifestationer i Europa hoppas jag får er att inse att trots om ni är många, och säkerligen blir fler till nästa val, fortsätter ni att vara i minoritet. Vi "blonda, blåögda" som vill att Sverige skall vara ett land för alla och som välkomnar nya medborgare från alla världens hörn är fortsatt flest. Jag tror inte att ni någonsin byter åsikt. Men puss och kram på er. Länge leve mångkulturen och vi som vågar gå ut på gator och torg och visa var vi står!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards