thoralf

Direktlänk till inlägg 19 juli 2015

”SKÄGGMÄNNEN”

Av Thoralf Alfsson - 19 juli 2015 08:59

 


Det är inte så länge sedan som sverigedemokrater jagades av media för att de kallade ensamkommande barn från MENA-länder för ”skäggebarn”! Inte rasist men och Expo hängde ut Sverigedemokrater som skrivit ”skäggebarn” på sociala medier eller sagt det i något officiellt sammanhang. Kvällspressen följde efter med stora uthängningar och tyvärr följde Sverigedemokraterna upp med utredningar. Det var nedsättande och rasistiskt att skriva eller säga ”skäggebarn”. I varje fall enligt antirasister och kvällspressen trots att många ensamkommand barn var betydligt äldre än 18 år och hade skäggväxt.


För en tid sedan skrev Heidi Avellan på ledarsidan i Sydsvenskan om ”skäggmännen”. Vad är skillnaden?


Jag uppfattar att Heidi Avellans definition på ”skäggen” eller ”skäggmännen” är att det är bokstavstroende muslimer i invandrartäta områden som följer sharialagar och tvingar andra muslimer att följa shariaregler och lagar. Jag har inte sett eller läst en enda negativ reaktion på Heidi Avellans artikel i Sydsvenskan. Inte rasist men eller Expo har varit helt tysta. Kvällspressen med Jan Helin och Tomas Mattsson har inte sagt ett pip. Peter Wolodarski på DN har även han varit knäpptyst.


När Heidi Avellan använder ordet ”skäggmännen” gör hon det inte för att vara snäll utan hon gör det givetvis för att peka ut ”skäggmännen” i ett rent negativt syfte. Är då Heidi Avellan en rasist?


Därmed anser jag att det även är ”politiskt korrekt” att kalla dessa muslimska förtryckare för ”skäggmän” och att uttrycket myntades av Heidi Avellan. Ingen har kritiserat Heidi Avellan för hennes artikel.


Det är hög tid att vi svenskar reser oss upp och talar om vad vi tycker om skäggmännen och att de befinner sig i ett kristet land. Vill de leva efter sharialagar skall de flytta till något annat land! Långt ifrån Sverige. I Sverige är det Sveriges rikes lag som gäller, även på asylboenden i Kalmar län.

 
ANNONS
 
Svensson

Svensson

19 juli 2015 09:34

Säpo får börja spana efter invandrare med kraftig skäggväxt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

SM811

19 juli 2015 09:41

"Vill de leva efter sharialagar skall de flytta till något annat land! Långt ifrån Sverige". Helt rätt.

 
Ingen bild

Nimbus

19 juli 2015 09:56

Läste i DN att bara i Kalmar län finns 3300 asylsökande! 3300 bara i Kalmar län, och majoriteten är muslimer!

 
Ingen bild

World Traveller

19 juli 2015 10:11

Allt fler radikaliseras. Man ser fler och fler män med spretigt skägg och fler och fler kvinnor insvepta i tält. Allt tydliga tecken på radikalisering. På sin sida har islamisterna vår regering och media. En vanlig svensk är idag rättslös. Kan undra hur Sverige kommer att se ut om tio år. Kommer det ens att heta Sverige.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2015 10:31

"Skäggbarn" var en rejäl spark på smalbenet på det politiskt korrekta samhället som naivt tror på de "ensamkommande" när de uppger sin ålder.
Vi minns alla kvinnan som gallskrek "Det handlar om BAARN". Allt som stör illusionen om deras utsatthet och ensamhet är "rasism"...

Men pendeln är på väg att slå över. Sakta, sakta får vi se tecken på det....
Kostnaden för "barnen" kommer att bli det som spräcker illusionen...

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2015 10:36

Kan också skadeglatt notera att vice Statsminister är en titel som inte innebär att man är vice Statsminister när det verkligen gäller.... Ännu ett nederlag för Åsa Romson :-)

 
Ingen bild

Göta

19 juli 2015 10:39

@Nimbus (09:56) som skriver att det finns 3300 asylsökande bara i Kalmar län och att majoriteten är muslimer.

Ja, en mycket stor majoritet dessutom. Och 3300 är siffran just nu. Nästa månad kommer ännu fler, och nästa och nästa och nästa och...

I 20-30 år har 7-klövern och medierna uppträtt som att denna massinvandring bara är tillfällig. Som att det bara är "JUST PRECIS NU som det kommer så många", för "just precis nu är det så mycket krig i världen". Som om invällningen hit skulle stoppa alldeles strax. I decennier har detta pågått, och hela tiden bara ÖKAR massorna, mer och mer och mer och...

Det stoppar aldrig av sig själv utan ökar istället. Det är VI som måste säga STOPP.


 
Ingen bild

Tony

19 juli 2015 10:42

Om det kommer hit individer som benämns som barn , och har begynnande eller utväxt skäggväxt är det fullt legalt att benämna dem som skäggbarn. En Spade ska benämnas som en spade...
Det finns ingen anledning att räkna dessa uttal som kränkande.
Det är mycket mer kränkande när gamla försvarslös människor
blir nerslagna och rånade på sina tillgångar, men sådant tycks
inte vara kränkande enligt proffstyckarna?

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

19 juli 2015 10:49

Primärt befinner de sig i ett sekulärt land.

En kärnkomponent i den västerländska civilisationen är religionsfriheten. Traditionellt innebär religionsfriheten frihet från religion och inte som idag i det svenska samhället att religionen okritiskt ges större offentligt utrymme och finansieras genom skattesedeln.

 
Ingen bild

Maja Dacke

19 juli 2015 10:55

Skäggman ... det tycks vara så att man ska vara extra vaksam mot en sådan. När en muslimsk man som från början varit slätrakad börjar anlägga skägg - särskilt efter en tur till forna hemlandet (det land som han och hans närstående flytt från) ... då är det fara på färde! Då är det något på gång ...

Så, Svensson, jag håller med dig - Säpo behöver egentligen bara utkik efter dem som följer terroristmodet.

Jag har mött många slätrakade muslimer - en del har varit trevliga, en del mycket trevliga, andra mindre trevliga. De har kommit från olika muslimska länder ... Vad som hänt dem senare vet jag inte.

Nu undrar jag om skägg och ballongbyxor i kombination gör den personen extra oberäknelig ... Vad vet jag, vad vet jag ...

 
Ingen bild

Demokratur

19 juli 2015 11:36

Först måste väl högsta domstolen, dvs kvällspressen och PK-folket, godkänna ordbruket och den som ska använda det. Så går det väl i det nya DDR, Sverigestan...

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

19 juli 2015 11:58

Delar åsikterna fullt ut. Läs gärna Merith Wagers blogg, hon kan Migränverket innifrån, och vet vilket falsariskt gungfly skäggbarnsimporten utgör. Lägg till begreppet "ankarbarn" (~'ankarvuxna'). De unga männen är nästan uteslutande ivägskickade spjutspetsar, när dom fått PUT, så upphör "ensamhets"-begreppet plötsligt. Då kommer den numerärt ännu värre - och omhuldade - "anhörig"-invandringen, som ett brev på posten. Och 7partiets landsförrädarpolitiker bräker cyniskt: "Tack för att ni valde Sverige".

 
Ingen bild

Lena

19 juli 2015 12:08

Nu försvann mitt inlägg igen, så får skriva om det.

Det är minsann inte bara skäggen som signalerar hur dessa jihadister tänker, det är även klädseln och en formidabel arrogans. Misstänker att det är svårt att inför sig själv erkänna att de FÅR ALLT från svenska skattebetalare. Arrogans är inte ett mentalt friskhetstecken, det visar att personen har attitydproblem som den inte vill erkänna inför sig själv. Innerst inne känner de sig små. Ändå påstår dessa människor att pengar och alla andra förmåner samt prioriteringar framför den inhemska befolkningen inte kommer från skattebetalarna, nej de menar att det är deras gud ALLAH som ger till dem. Jag menar hur snurrigt är inte detta.
Allt detta är sanktionerat av våra inkompetenta och snurriga politiker. Läs om Romsons "låtsastitel" som vice statsminister, och hur svetsarn verkar göra lite som det passar honom. Inte heller svarar han på pressens förfrågan efter förklaring. Den mannen är också en som "låtsas" i allt han gör. Låtsas vara demokratisk....

http://www.dn.se/nyheter/hard-kritik-mot-romsons-latsastitel/

 
Ingen bild

Lena

19 juli 2015 13:30

Terrorism är tydligen OK men inte "rasism". Terroristkramaren Samiyah Warsame får jobba kvar på migrationsverket.

http://www.friatider.se/terrorsympatiserande-islamist-far-jobba-kvar-pa-migrationsverket

 
Stefan K

Stefan K

19 juli 2015 13:37

En känsla är att Sverige och övriga Europa kommer att ångra att de en gång öppnade portarna för denna enorma invandring av muslimer.

Det finns inget område där islam vuxit sig stor, som idag är ett fungerande samhälle. Tror man att islam kommer att fungera eller ens har intresse av att fungera tillsammans med andra i ett samhälle när gruppen är så pass stor att den nästan uppnår majoritet, undrar jag om man inte tänkt lite fel?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 juli 2015 13:47

"IS har läger i Bosnien"
http://www.dn.se/nyheter/varlden/tidning-is-har-lager-i-bosnien/

Hur många "vilande celler" eller stridsberedda muslimer finns i landet?
Hur många av dessa soldater är ensamkommande ”skäggbarn”?

När det smäller, sänd då en ”tacksamhetens” tanke till regimen Reinfeldt och nuvarande regimen Löfven. Att driva landet mot vad som tvivelsutan förr eller senare slutar med ett inbördeskrig är tydligen deras högsta prioritet?

Då skall de hållas ansvariga.

Glöm INTE det!

 
Ingen bild

Lena

19 juli 2015 13:56

ISIS har köpt mark i norra Bosnien, inte lång från den Kroatiska gränsen.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/

 
Ingen bild

Stig Yngve

19 juli 2015 14:38

Situationen håller på att bli landet övermäktigt. Ekonomiskt blir det värre för var dag som går. Tänk om vi i Sverige haft en folklig proteströrelse som visat sitt missnöje i form av demonstrationer mot massinvandringen. Men förmodligen är rädslan för stor att hamna i "rasistfacket." Måste även kommentera TV4 och Adam Tensta. Ynkligt TV4 mot att sparka Louise. Därför: BOJKOTTA TV4.

 
Ingen bild

Demokratur

19 juli 2015 14:39

Fundering. När de nyttiga idioterna i vänstern lyckats och Sverige blivit obeboligt, kommer de då att komma efter oss som dragit och sprida sitt
mångkulturella vänstergift i resten av världen? Måste man bygga en rymdraket för att slippa dessa femtekolonnare?

 
Ingen bild

hela mellansverige i PK-kriz

19 juli 2015 15:15

på tal om ensammkommnde, i pk indoktrinerade kommunen kumla har de boende Frejgården för (vldtkts)Män mellan 17-47 år!, jo många är dömda för det men går fria, ändå.

nu vart det ett guldbutiksrån och polisen hade ej resurser eller får inte göra nåt för sina PK-chefer. så allmänheten fick gripa rånarna och polisen var väll tvungna att gripa dom då.

Nu är dom på fri fot! pga av rättsväsendet har klappat ihop av så många brott som har och förväntas begås. skandal!

http://na.se/nyheter/kumla/1.3073633-misstankta-ranarna-i-kumla-forsatta-pa-fri-fot

 
staffan anderstig

staffan anderstig

19 juli 2015 15:16

Kan bidra men en liten historia från verkligheten som understryker naiviteten hos svenska myndigheter och media.En invandrad ung man från Tunisien säger till mig att vi är för släpphänta mot islamister.Han nämnde att den som reste från landsbygden in till Tunis,genast blev konfronterade av polisen om de hade islamistskägg,det blev förhör på polisstationen,och identitets kontroll.I övrigt var han troende muslim och blev stött över mitt raljerande över Profetens äktenskap med Aisha,komplicerat med andra ord.

http://facebook

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 juli 2015 15:17

1. Jan Sjunnesson arrangerar en pridemarsch i Stockholms norra förorter där muslimer förväntas ”gå man ur huse”, ställa till oroligheter och därmed ge Sjunnesson rätt om muslimer hbtq-skräck.

2. Anna Hellgren på Expressen kallar detta tilltag: ”islamofoba fascister som vill smutsa ner hbtq-rörelsen: ni äcklar mig”

Vänta lite nu.

Vän av lite djupare tankegångar inser snart att både Sjunnesson och Hellgren går varandras ärenden.

Utan att själva vara medvetna om det! :-)

 
Ingen bild

Globala banker har köpt 7 klövern

19 juli 2015 15:27

lena: skriv inlägg i notepad OCH SPARA i egen mapp! Sedan blåmarkera texten med högerknappen på musen, kopiera med att trycka tangenterna Ctrl och C. Sedan när man satt markören på kommentarsfältet i bloggen trycker man tangenterna Ctrl och V. Går ju inte att högerklicka och klistra in på bloggen. öva så man inte gör tvärt om med C och V för då försvinner all text

 
Ingen bild

Peter

19 juli 2015 16:51

Bill Warner och muslimer som alla borde titta på:

http://www.mrctv.org/videos/bill-warner-1400-years-fear-swedish-titles

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 juli 2015 16:58

”Det finns tecken på att IS kan finnas på fler platser i Bosnien. Fundamentalistiska församlingar har enligt The Guardian växt fram i distrikten Gornja Maoca, Osve och Dubnica medan radikala moskéer, ofta finansierade från Gulfländerna, uppstått i Sarajevo, Zenica och Tuzl

http://www.dn.se/nyheter/varlden/tidning-is-har-lager-i-bosnien/

”ofta finansierade från Gulfländerna”

Vem ligger bakom finansieringen av t.ex moskéerna i Göteborg och Malmö? Vad döljs och vilka planer smids i oräkneliga suspekta källarmoskéer runt om i VÅRT land?

Dags att börja fundera på det kanske?

Innan det är på tok för sent!

 
Ingen bild

frihetenärhär

19 juli 2015 17:03

Res er för Louise Andersson Bodin!

https://www.youtube.com/watch?v=ymhmZrXWcGg

 
Ingen bild

hans

19 juli 2015 17:29

Om nu "Skäggmän" är ok så borde väl i all rimlighets namn även "skäggbarn" vara det också; "skäggkvinnor" också om det nu finns några sådana. Det ena kan knappast vara rasistiskt och uthängande om inte de andra är det.

Möjligen anser de då att det är sändaren som är problematisk, varav Heidi är mindre problematisk än någon person från SD. Oklart varför.

Alternativt så är "skäggbarn" nedsättande då det rör "barn" men det är ju hela vitsen med ordet -- att påvisa det absurda i att de faktiskt inte är barn utan att de istället rör sig om just "barn" med skägg dvs "skäggmän" eller vuxna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2015 17:39

Louise Andersson Bodin, en väldigt modig tjej som råkat fruktansvärt illa ut av fega Tv4... Kommer programserien att sändas (då utan hennes medverkan) vill jag att det startas en köpbojkott mot programmets sponsorer!
Det är det enda sättet att klämma åt Tv4! Cash is king!
Offentlig skivbränning av Adam Tensta,s skivor är också tänkbart...
En rasande Hulda mk1

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2015 18:57

@Cosmik Debris.
Pridetåg genom några "förorter", vilken bra ide'! Men det väcker många frågor.
Kommer några politiker att delta i marschen?
Några journalister? Några artister?
Några författare? Några kända homosexuella?
Jonas Gardell och Mark Lewengod?
Kommer media att bevaka händelsen?

Svaret är nog tyvärr nej, på samtliga frågor... Att provocera Muslimer och stödja homosexuellas rättigheter är nog "rasism"...

Framförde för ett antal år sedan önskemål om en Pridemarsch genom Rosengård på en kvällstidnings hemsida. Det mottogs inte positivt och möjligheten att kommentera där försvann något år senare...

 
Ingen bild

Stefan K

19 juli 2015 19:22

@Cosmik Debris.
Inte glömmer vi inte...

 
Ingen bild

Stefan A.

19 juli 2015 19:40

Den Stockholmska kultur och medieeliten kommenderar ut sina fotsoldater för att knäcka en tjej från Värmland, och de ser ut att lyckas, förlorade iaf. ett jobb och kanske flera engagemang i den räddhågade tv o radiovärlden, påminner om en annan historia för några år sedan, som började med en okänd bloggerska som utsattes för verkligt näthat, och slutade med att det var storhatarna själva i media och kulturvärlden som fick sitta och gråta ut i TV.

 
Ingen bild

Tony

19 juli 2015 21:40

OBS: Snart ges den fjärde Millenium boken ut, ett gott
råd, köp den inte, ha klart för er att alla intäkter för
boken går till det kommunistiska Expo med Daniel PolPott
som högsta höns,eller Sverigeföraktarna Mona Muslim
och Robert Ashberg med flera
Ge inte dessa demokratiföraktare mer medel att sprida sitt
gift. Dessutom var författaren Stig Larsson även han från
det röda lägret, så låt boken bli den flopp den förtjänar!

 
Göran

Göran

19 juli 2015 21:57

"Är ´nt´ e kônstut" att det finns ETT enda parti i Sveriges riksdag som känner behovet av att ideligen tala om att de INTE är rasister?
"Är ´nt´e kônstut" att samma parti är det enda parti som ideligen utesluter medlemmar för övertramp gällande just rasistiska ord och åsikter?
Vad kommer det sig av att just SD lockar så många rasister, fascister och nynazister? Har ni någonsin själva funderat över det? Kan det vara något i er politik eller har ni bara en jävla otur?
Törs Thoralf publicera min kommentar, månntro...?

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Thoralf Alfsson

19 juli 2015 23:50

Varför skulle jag inte våga publicera din kommentar? Tycker du att Heidi Avellan är en rasist som kallar muslimer för ”skäggmän”? Du tycks ju ha uppfattningen att den som säger ”skäggbarn” är rasist, fascist och nynazist. Gäller det även Heidi Avellan?

Ditt största problem är nog dina fördomar! Varför inte läsa lite av våra handlingsprogram. Sedan får du gärna kritisera våra politiska förslag om du hittar rasistiska, fascistiska och nynazistiska förslag.
Jag förstår också att du gärna vill förbättra din besöksstatistik!

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2015 23:44

@Göran. Rasism. Om Achmed och hans kusiner Hamad och Osman misshandlar Oscar och skriker jäv-a svennej-vel, är det rasism?
När Adam Tensta hatar Louise Andersson Bodin, är det rasism?
Om hon hatar Adam Tensta, är det rasism?
Den som skriker "rasism", måste förklara sig. NOGA. Kritik kan aldrig vara rasism. Aldrig.

Om det fanns Nynazister och Fascister här skulle jag avsluta mitt kommenterande bums.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juli 2015 23:46

@Tont. Var inte orolig. Den boken tar ingen förnuftig människa inte i ens med tång...

 
Ingen bild

Mahmoud

19 juli 2015 23:51

@Göran
Vad yrar du om?
Det är ju det enda de andra partierna gör, att hela tiden tala om att de inte är rasister...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 juli 2015 01:42

"Är ´nt´ e kônstut" att det finns ETT enda parti i Sveriges riksdag som känner behovet av att ideligen tala om att de INTE är rasister?"

Det är fortfarande tillåtet att försvara sig mot lögner och tendensiös journalistik?

Om ja, begriper jag inte vart du vill komma?

Registrerat och avslutat!

 
Ingen bild

Blåsippan

20 juli 2015 02:36

Jag vill se på Aktuellt när partiledarna för sjuklövern puttinuttans kastar dildokubb i Rinkeby/Tensta/Hjulstad.

 
Ingen bild

Blåsippan

20 juli 2015 02:45

Göran@
Kan du vänligen definiera vad rasist innebär? Har SD problem med nynazister?! Vad är en nynazist enligt dig?

 
Ingen bild

Observer

20 juli 2015 03:20


GÖR PROCRSSEN KORT MED KOMMUNISTMEDIA NÄR NI KOMMER TILL MAKTEN, THORALF!

 
Ingen bild

HM Gotland

20 juli 2015 06:10

Det har ju varit en spektakulär idiotkörning med Ferarri i Visby hamn nu i helgen och när vår lokaltidning endast omnämnde det med en liten notis så blev jag misstänksam och kollade Flashback.

Mycket riktigt. Det var en eldsjäl i asylindustrin som fått lite pengar över efter allt sitt slit och skulle fira. Inga vinster i välfärden där inte. Dessutom bördig från Småland och aktiv på Öland.

Thoralf Alfsson

20 juli 2015 09:23

Skall bli intressant att se hur media i Kalmar följer upp detta. Östran kommer nog köra relativt raka puckar medan Barometern kommer undanhålla diverse fakta.

 
Ingen bild

Tony

20 juli 2015 08:55

Göran:
Då kan kanske du förklara hur Sveriges kommunister, som
enligt val endast utgör 5-6 % så totalt dominerar i stort
sätt all media, alla kultur institutioner o.s.v
För det begriper inte jag, det sägs ju att vi bor i en
demokrati.(Socialistisk Demokrati)
Sen får du gärna påvisa vilka som är eller har varit
Nazister eller Fascister i SD??

 
Ingen bild

Märta

20 juli 2015 08:57

Den enda glasklara rasism jag ser idag är mot oss svenskar!! Den är helt ok. Kan nedvärdera och smutskasta vår kultur och flagga mm i det oändliga. Ha dubbla måttstockar när det gäller brott mm. Att inte folk ser detta??? Allt övrigt " daltande" med nya invånare - allt till alla. Är helt ok. !! Har inte lust att betala för detta.

 
Ingen bild

Lärare

20 juli 2015 10:02

Tycker att de som vill ha denna massinvandring, med dess enorma kostnader och brottslighet m m .., kan få betala via skattsedeln.

Det borde finnas en ruta på deklarationsblanketten, där man kan kryssa i om man inte vill delta i "invandrarkalaset".

Ser dagligen svenska pensionärer som får vända både en och två ggr på slantarna för att klara sin ekonomi.
Bedrövligt samhälle vi har fått!

Vad händer med Sverige och vad händer med Europa, ska hela Afrika få plats här? Det finns många länder där som går bra nu, varför kommer dom ända hit?
Stäng gränserna nu!

 
Ingen bild

HM Gotland

20 juli 2015 10:34


Thoralf Alfsson

Att han står som ägare på bilen (samtidigt som det verkar finnas mycket stora fodringar från kronofogden - hur det nu går till) verkar helt säkert men vem som satt bakom ratten verkar ännu inte helt säkert.

På Gotland har det ju varit ett helt gäng som byggt förmögenheter på HVB-hem för ungdomar och de "eldsjälar" som vill hyra ut stora fastigheter till migrationsverket nu tycks även de till stor del vara "snabba cash" figurer när man tittar på deras uppgifter. Det märkliga är att här är det aldrig tal om "vinster i välfärden" från de korrekta.

Thoralf Alfsson

20 juli 2015 10:49

Kronofogden också!

 
Ingen bild

Nema saltat sobrius

20 juli 2015 10:35

Steg 1.
Man kallar SD för rasister och bra mycket mer. När SD ber om exempel på vad som är rasistikt i deras politik och partipogram uteblir svar och exempel.

Steg 2.
Man fortsätter att kalla SD för rasister och försöker skandaliser med påhittade händelser.

Steg 3.
SD försöker att argumentera och bevisar att anklagelsena är grundlösa.

Steg 4.
Plötsligt har Steg 3, blivit ett bevis för att SD är rasistiska?


Jag vet inte vad man skall tro. Att döma ett parti efter de som röstar på dem eller på medlemmarna? Det är väl partiets politik, dess officiella företrädare och dess agerande som är det man skall gå efter?

 
Ingen bild

Pensionisten

20 juli 2015 11:30

500.000 spänn i månaden till busskort för nyanlända i Kalmar län!!!!!
Fy f..n!

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 juli 2015 12:19

Annat ämne. Över hela Sverige är det nu stora problem med "EU-migranter" dvs Zigenare som tigger. De kastar sopor, de sk-ter överallt (ja, just det..), flyttar olovligt in i tomma bostadshus, stjäl mm mm.
De politiker på olika nivåer som inte har ryggrad att ta itu med dessa problem kan lugnt räkna med att de kommer att få väljarns dom hösten 2018...

 
Ingen bild

pg

20 juli 2015 13:57

Vad Ni gnäller, IS gör ju bara som kyrkans korsriddare gjorde!

Sägs att korsriddarna inspirerade Hitler!

 
Ingen bild

LarJoh

20 juli 2015 14:03

Dagens ledare i Göteborgsposten har rubriken "Orimlig politik om ensamkommande". Reglerna måste ses över. Situationen är ohållbar.
Överenskommelsen med Miljöpartiet måste rivas upp.Om "Skäggmännen" anges att striktare 18 års kontroll bör införas precis som i andra länder. Mycket läsvärd ledare som visar att opionen går SD:s väg.

 
Ingen bild

Göta

20 juli 2015 14:48

"NYRIK ASYLBARON mejade ned kvinnor under vansinnesfärd i Ferrari!"
Är det möjligtvis denna nyrika asylbaron som det skrivs om här på bloggen?

Från Fria Tider:
"Två kvinnor skadades sedan en nyrik asylbaron natten till söndagen tagit sin nyinköpta Ferrari på en vansinnesfärd på Gotland.
Den 34-årige svenske asylentreprenören blev tidigare i år mångmiljonär genom ett snabbt klipp i asylbranschen, där ett hotell i ett attraktivt turistområde i södra Sverige omvandlades till ett flyktingslott. [...]
"–I Ferrarin satt föraren, i passagerarsätet satt en kvinna som var bältad och i knät på henne satt en kvinna som var obältad, så vid krocken skadar hon sig." [...]
"Efter krocken kunde den 34-årige asylbaronen gripas misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycksplats och rattfylleri."

Mer finns att läsa här:
http://www.friatider.se/nyrik-asylbaron-mejade-ned-kvinnor-under-vansinnesfard-i-ferrari

Fy f-an för dagens vansinnes-Sverige! (Och då avser jag först och främst källan till att asylbaronen kunde köpa sin Ferrari - FÖR MINA OCH ERA PENGAR.)

 
Ingen bild

Göta

20 juli 2015 14:55

@ Hulda MK1 (12:19) som skriver: (De politiker på olika nivåer som inte har ryggrad att ta itu med dessa problem kan lugnt räkna med att de kommer att få väljarns dom hösten 2018..."

Vi kan ju alltid hoppas Hulda, men jag är trots allt mycket skeptisk till att Sveriges många korkade blindstyren till väljare har lyckats få upp ögonen till 2018.

Den stora majoritet som fortfarande enbart använder tidningar, radio och TV som informationskälla ska vi nog inte hoppas för mycket på.

 
Ingen bild

Alltid rakad

20 juli 2015 15:52

Väldigt snart är det dags att låta skägget växa, färga allt hår svart, sen är det bara att kvittera ut matta och kompass när de (IS) tar över, om man ska ha en chans vill säga...
Fortsätt att mala ner Gotland till cement så det kan byggas mera hus på Reinfeldts gröna ytor, det kommer behövas då strömmen av flyktingar bara kommer att öka från alla länder inkl. de länder med fattigdom och matbrist, det är en sak som är säker.

 
Ingen bild

KS

20 juli 2015 16:09

Det är väl så här. Så länge den arbetande "Svensson" får sina pengar vid varje månadsslut, så tycker han inte att någonting är några problem. Invandringen märks ju inte! Att det finns indirekta skatter som ökar, anser han kanske är "för dj--ligt", men han betalar. Men... skulle ett eller flera jobbskatteavdrag slopas och omvandlas till INVANDRINGSAVGIFT fick vi nog se på f-n! "Ska jag betala? Va f-n!" Det kanske är den rätta vägen att gå. Men.. det skulle den nuvarande "regeringen" aldrig införa!

 
Ingen bild

Blåsippan

20 juli 2015 16:11

Stellan Bojerud har gått ur tiden. Det är en stor förlust för Sverige.

 
Ingen bild

SM811

20 juli 2015 16:46

Busskort till samtliga nyanlända i Kalmar för halv miljon per månad
http://avpixlat.info/2015/07/20/busskort-till-samtliga-nyanlanda-i-kalmar-for-halv-miljon-per-manad/
Till invandrare finns det hur mycket pengar som helst men till våra pensionärer finns det inget. De skall hålla tyst och betala sina busskort själva.

 
Ingen bild

MP invandring som affärside

20 juli 2015 16:57

miljöpartist förtalade SD, men roffade åt sig skattepengar för egen vinningsskull.

http://www.friatider.se/miljopartister-gav-sig-sjalva-over-270000-i-bidrag

 
Ingen bild

Funtaren

20 juli 2015 18:29

Grattis Thoralf, klimatskeptiker som du är är väl detta välkomna nyheter:

http://www.svd.se/havsisen-i-arktis-taligare-an-vantat/om/sverige

Alarmisterna får kanske lite svårt att förklara detta.

Thoralf Alfsson

20 juli 2015 18:59

Jag kallar mig inte klimatskeptiker då jag inte förnekar att det finns en global uppvärmning. Jag är dock inte lika tvärsäker på orsakerna som klimatalarmisterna är, med Johan Rockström i spetsen. Jag tror framförallt att solen har större inverkan än vad dessa experter anser.

 
Ingen bild

anders

20 juli 2015 22:01

Mina kondoleransrer till Stellan Bojerud och hans familj och nära.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

20 juli 2015 22:06

Quote Jag är dock inte lika tvärsäker på orsakerna som klimatalarmisterna är
Du och dina halmgubbar.
INGEN har någonsin sagt att du skall ta klimatalarmister som du kallar dem på allvar, Du skall ta FORSKARNA på allvar, och där råder konsensus, vare sig du tycker om det eller inte.

Från artikeln.
Forskarna, som letts av klimatologen Rachel Tilling vid University College i London, påpekar samtidigt att resultaten inte ska ses som ett tecken på någon långsiktig förändring i Arktis. Sannolikt kommer den hittillsvarande trenden med krympande havsisar att fortsätta – men mätningarna visar också att isen kan återhämta sig snabbt om den får chansen.

Det är bara att börja läsa, okunskap är det inget fel med, det är när man propagerar sin egen okunskap som fakta, utan att ens ta sig tid att kolla vad vetenskapen säger, och inga bloggar, youtube och tyckare. peer reviewed papper. det är bara det som gäller.

http://www.nature.com/nature/journal/v453/n7193/abs/nature06937.html

Thoralf Alfsson

20 juli 2015 22:42

Vi vet att du tror på klimatalarmisterna till 100 procent. Du får gärna utveckla det där med konsensus lite mer.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

20 juli 2015 23:23

Du skall ta FORSKARNA på allvar och jag får ännu en halmgubbe som svar.
quote VI VET att du tror på klimatalarmisterna till 100 procent, = Argumentum ad hominem – the evasion of the actual topic by directing an attack at your opponent. och du har varit politiker?
Jag läser vad forskarna skriver.

Eftersom du inte vet vad en vetenskaplig konsensus är, och är för arrogant för att leta upp beskrivningen själv, så skall jag hjälpa dig.
Mamma får torka dig, det tänker jag inte göra.= Argumentum ad hominem – the evasion of the actual topic by directing an attack at your opponent. Två kan leka den leken.

Det råder vetenskaplig konsensus gällande
Evolutionsteorin
Relativitetsteorin
Bigbangteorin
climate change
Multiple studies published in peer-reviewed scientific journals1 show that 97 percent or more of actively publishing climate scientists agree: Climate-warming trends over the past century are very likely due to human activities. In addition, most of the leading scientific organizations worldwide have issued public statements endorsing this position. The following is a partial list of these organizations, along with links to their published statements and a selection of related resources.

Och till skilland från dina egna hemma gjorda hypoteser, så är dessa peer reviewed.
Link
http://climate.nasa.gov/scientific-consensus/
Men vad faan vet Nasa, dom är väl under någon konsperationsteori.

Förövrigt skiter jag fullständigt om du postar mina kommentarer, det var länge sedan du gjorde det du avskyr som den hypokrit du är, och censurerade bort allt som inte fyller din agenda. Tråkigt tycker jag, men vill man leka bäst, så gäller det att hålla sig med ryggdunkare.

Thoralf Alfsson

20 juli 2015 23:51

97 procent av vad? Förklara vad din konsensus bygger på!

 
Ingen bild

lantjunkarn

21 juli 2015 06:29

Migrationsverket har återigen fått skriva upp sina prognoser gällande ur många "ensamkommande barn" (som egentligen är vuxna män)som är på väg till vårt land.Under sommaren har siffror över 10 000 personer nämnts i sammanhanget.Förmoderligen kommer dessa siffror att behöva justeras uppåt ytterligare några gånger innan årsskiftet.Frågan man måste ställa sig är hur många "välfärdsinvandrare" och "ankare" som 7-klöverpartiet anser att Sverige skall ta emot. Underlaget i form av av unga män som vill lämna sina muslimska hemländer och ta med sig hela stora tjocka släkten hit kommer inte att minska.Det är Sverige som måste dra en gräns. Och var går den gräns när landet inte längre kan agera världssamvete?
Går den vid 10 000 )och alla deras anhöriga)per år?
Femtiotusen ?
Hundratusen ?
Eller finns ingen gräns alls.I olika TV och radioprogram sitter representanter ur 7 klöverpartiet och flinar upp sig.Ur deras munnar rinner bokstavligt talat en massa floskler om hur bra det är med mångkulturen.De som anför avvikande mening skall raskt och resolut förses med sjukdomsstämpel och kletas ned med diverse oförskämda epitet. (DDR version 2)
Med tanke på allt som pågår är det fullt relevant att ställa sig frågan när socialförsäkringssystemen brakar samman.Det är inte frågon om ,utan när detta sker.Sverige mitt arma fosterland.Vart är du på väg?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

21 juli 2015 08:10

Förklara vad DIN konsensus bygger på! Halmgubbe nummer 3, (kolla strawman fallacie). Inte min, forskarnas konsensus

Multiple studies published in peer-reviewed scientific journals1 show that 97 percent or more of actively publishing climate scientists agree: Climate-warming trends over the past century are very likely due to human activities.

Flertalet studier publicerade i peer reviewed vetenskapliga tidsskrifter visar att 97% eller mer av aktiva publicerande klimat vetenskapsmän, är överense att trenden i klimat förändringarna är med största sannorlikhet, ett resultat av mänsklig påverkan.

Dom har helt enkelt kollat igenom alla papper och lagt allt inlämnat material i två högar, en som stödjer människans påverkan och en som säger att det beror på något annat, då har man fått två högar en med 97 papper och en med 3 papper.
Enkelt förklarat.

List of worldwide scientific organizations

The following page lists the nearly 200 worldwide scientific organizations that hold the position that climate change has been caused by human action.
http://opr.ca.gov/s_listoforganizations.php

Om du är okunnig i hur forskarna arbetar, Den vetenskapliga metoden, så föreslår jag att du börjar där,Thoralf Alfsson

21 juli 2015 08:35

Du tycks vara fullständigt okunnig i hur media jobbar!

Framtiden kommer utvisa vem som har rätt och jag är inte det minsta orolig. Något som jag inte är ensam om.

http://antropocene.se/2015/july/om-klimatskracken.html

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

21 juli 2015 09:28

Du skall inte läsa medias förklaringar, du skall läsa peer reviewed papper, eller åtminstone "respekterade" media, dvs media där forskarna själv publicerar sina resultat.

Och länken är en blogg, det spelar ingen roll vems blogg det är, Om han har bevis för sin teori är det fritt för honom, dig, mig, att lämna in papper som kan stödja vår hypotes, annars blir det bara godtyckligt, -Det är så här för att jag säger det, kan jag bevisligen, visa det, Nej. Du får ta mitt ord, baserat på att jag är rik, känd, gammal, lång skolgång. Och även om dom är experter i ämnet, om dom har bevis, bevisa det då, och inte i en blogg.

Analogi
Om du läser en polisrapport av en händelse, och en polis läser om samma händelse i tidningen, vem tror du kommer att vara närmast sanningen av vad som hände?
Så ta och skit i media, och läs forskar rapporterna, och dom är i princip entydiga (undantag finns alltid).

Och som jag förstår det, är framtiden redan här, och den är exponentiell dessutom.

Men du har även helt rätt i att avpollettera personer som Johan Rockström med samma argument som jag precis givit.

Thoralf Alfsson

21 juli 2015 10:04

Hur många forskare tror du vågar gå emot mainstream då deras forskning i mångt och mycket finansieras av anslag från universitet, regeringar och politiker? Uppriktigt sagt jag ger inte mycket för dessa 97 procent!
T.ex vem har valt ut vilka rapporter som skall finnas med i dessa undersökningar?

Det finns många paralleller när det gäller invandringspolitiken och hur personer med andra uppfattningar körs över med negativa epitet och beskyllningar av både media och politiker.

De ges heller inget utrymme i den offentliga debatten.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

21 juli 2015 19:32

Det hade gått fortare, och tagit mindre tid, om du bara skrivit konspiration. Är det illuminati eller frimurarna, jag skulle kunna förklara hur det funkar i forskar världen (åtminstone lekmanna mässigt) Men religiösa och konspiratorisa människor tar för lång tid.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se