thoralf

Direktlänk till inlägg 9 juli 2015

SVERIGE EN ARKTISK AVKROK

Av Thoralf Alfsson - 9 juli 2015 22:59

Ännu en gång skriver Anders Blank på Barometern om islam och Ramadan. Han inleder sin artikel på ett minst sagt svenskfientligt sätt.


”Det är tufft nog att fira Ramadan i Mellanöstern, att göra det i denna arktiska avkrok är en ännu större utmaning.”


 

 

Det märkliga är att så många muslimer från länder med ökenklimat väljer att ”fly” och söka asyl i denna ”arktiska avkrok”? Den frågan borde Anders Blank ställa till alla dessa läkare, tandläkare, civilingenjörer och raketforskare som ”flyr från islam” men sedan praktiserar islam och blir kränkta i Sverige på grund av sin religion. Att Anders Blank skulle komma på den tanken är nog att hoppas på för mycket.


Barometerns journalister producerar varje vecka artiklar som skönmålar invandringen, oavsett det gäller ensamkommande barn, tiggare eller andra grupper. Barometerns redaktion tillhör uppenbarligen den grupp som inte sett det minsta problem med massinvandringen till Sverige, utan redaktionen ser det bara som en positiv utmaning.


 

Alice Teodorescu     Foto Thoraf Alfsson


Betänk att det är samma tidning som sparkade Alice Teodorescu 2011. Hon var anställd på Barometerns ledarredaktion men hon fick sparken av den politiske chefredaktören Ulf Wickbom. Min uppfattning var att hon inte följde den ”politiskt korrekta linjen”. Enligt Barometerns sparkades hon för att hon inte ville bosätta sig i Kalmar. Läs mitt blogginlägg från december 2011.


Jag säger som Julia Roberts i Pretty Woman ”Big mistake” av Barometern!



Har Barometern och dess redaktion skrivit en enda artikel som lyfter upp problemen med massinvandringen? Nej, enligt min uppfattning så är man på Barometerns redaktion fullständigt faktaresistenta för all negativ statistik när det gäller massinvandringen.


Men så fort det dyker upp en förvanskad rapport som visar att invandringen skulle vara en vinst för samhället oavsett avsändare så är Barometern med och skönmålar med stora och kraftfulla penseldrag.


Hur var det nu ledarredaktionen på GP skrev igår?


”Vi ser i dag ett växande utanförskap med snabbt ökande segregation, trångboddhet, social oro och sjunkande skolresultat. Lägg därtill en politisk, religiös radikalisering samt allt färre jobb i industrin och det bådar inte gott inför framtiden. Att vissa journalister och opinionsbildare ändå väljer att skönmåla verkligheten är inte bara oansvarigt. Det är moraliskt förkastligt.”


Det är uppenbarligen något som man ännu inte upptäckt i den "arktiska avkroken" som Barometerns ledarredakton befinner sig.

 

 
 
Ingen bild

Stellan Bojerud

9 juli 2015 23:26

Alice Teodorescu har hög personlig integritet och har på kort tid gjort GP läsvärd efter många år. Hon ser den verklighet vanligt folk ser och hon ryggar inte för att beskriva den. Tyvärr är hon anti-SD, men det är obligatoriskt i mediavärlden.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 juli 2015 00:31

"Arktisk avkrok". Vi snackar Sverigehat och/eller fjäsk för KOLONISATÖRERNA...
"Tufft att fira Ramadan". Måste man fira Ramadan? Möjligen i hemländerna, men flyr man inte många från förtryck...?

Barometern förefaller vara något som bäst passar oläst längst ner i kattlådan...

 
Ingen bild

Gubben Svensk

10 juli 2015 01:11

Sover Barometerns Journalister gott på natten med dess politiskt korrekta irrläror inbankade i skallen?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 juli 2015 02:24

Är Per Gudmundson Sverigedemokrat?

Jag börjar snart tro att han är det.

http://www.svd.se/ar-asylpolitiken-human-nog/om/kriget-i-syrien

 
Ingen bild

SDare

10 juli 2015 05:03

Låt bli att läsa möget.
Barometern är som tiggarna. Så länge någon köper tidningen eller lägger pengar i pappmuggen så måste vi dras med skiten

 
Svensson

Svensson

10 juli 2015 07:44

Det är märklig hur muslimer kan invandra till länder som inte är muslimska,borde inte det vara det första man tittar på,när man invandrar till ett nytt land ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

10 juli 2015 08:30

En annan av tidningsvärldens hycklare satt som
vanligt klistrad i SVT s morgonsoffa, nämligen
DN s Peter Wolodarski, när någon ville göra en
kritisk intervju med honom i Almedalen, då blev
han plötsligt stum ,och flydde likt en strykrädd hund,
men TV s morgonsoffor, dom missar han aldrig,där
känner han sig säker på att inte behöva svara på
besvärliga frågor,här ingen som ställer frågor om
kostnaden för DN s Frysbox.

 
Ingen bild

Pepparholm

10 juli 2015 08:35

Redaktionen för Barometern behöver uppenbarligen släppas ut ur frysboxen och tinas upp så att man kan se att världen har förändrats sedan man frystes in under kulturrevolutionen. Ta lärdom av Alice Teodorescu. Det går ju bra för henne sedan hon släpptes ut och slipper faktaresistensen i Barometerns lokaler.

 
Ingen bild

Hacke

10 juli 2015 09:09

Klockren sågning av Barometern, en av alla dessa för ett relevant informationsinhämtande helt överflödiga för att inte säga direkt samhällsfarliga förmedlare.
Tyvärr är det väl också så att de inte bara är faktaresistenta utan också kritikresistenta. Så det är väl som vanligt med maktens handgångna, som att hälla vatten på en gås.
Aldrig ett öre till traditionell svensk media i någon form.

 
Ingen bild

Tobbe SKalkonf

10 juli 2015 09:22

Kalkonforskning kallar Sannandaji den senaste Arenarapporten.

 
Stefan K

Stefan K

10 juli 2015 09:36

Är Barometern möjligen S-styrd, undrar en ovetande?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Göta

10 juli 2015 09:59

@Cosmic Debrics (02:24)

Nej, Per Gudmundson är inte Sverigedemokrat.
Både Gudmundson och Teodorescu är fortfarande fast förankrade
i ANTI-SD-träsket, trots deras förmåga till klarsynt SD-sätt
att tänka.


 
Ingen bild

Christer

10 juli 2015 10:02

Jag har alltid undrat hur människor från en högkultur som islam har kunnat bosätta sig i en "arktisk avkrok" som Sverige? Vi är ett i grunden kristet land, och vi föder upp svin och äter fläsk! Jag får inte ihop det!
Hur kan detta högstående kulturfolk ens vilja befatta sig med oss? Tolerans är ju inte islams främsta kännetecken, så förklara för mig. Någon? Kanske Anders Blank?

 
Lassekolja

Lassekolja

10 juli 2015 10:13

@Cosmik Debris, Du undrar om Per Gudmundson är Sverigedemokrat. Jag är övertygad att mer än 75% av svenska folket är Sverigedemokrater, dom vet bara inte om det (ännu!). Lika övertygad är jag att det enbart är en informationsfråga. P.g.a kombinationen av ett mediaetablissemang, som vägrar fullgöra sitt demokratiska uppdrag, och politiska motståndare, som hellre bemöter SD med olika negativa epitet än att diskutera sakfrågorna, så har det tagit så lång tid för SD att växa. Lyckligtvis "trillar poletten ner" hos allt fler svenskar!
SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

OH

10 juli 2015 11:18

Det undras över varför folk från högkulturen i vissa länder söker sig till Sverige.
Enligt forskning har folket i Asien företrädesvis Japan och Kina ett IQ på ca 106, befolkningen i Västvälden drygt 100, folket som våra styrande politiker säger skall säkra vår framtid synes ha ett IQ på 60-70.
I vår del av världen anses dementa ha ett IQ på 60 till 70.
Det är hög tid att DÖ verkligen DÖr.

 
Ingen bild

Kurtan

10 juli 2015 11:54

@Christer,
Kanske följande kan ge en viktig fingervisning som svar på din undran... Detta förutom det faktum att Sverige (läs dårar till politiker), är totalt kravlösa samt tydligen anser att invandrare inte behöver göra rätt för sig (ren rasism)???...

https://youtu.be/t_gUkPzx5kE

 
Ingen bild

vmm

10 juli 2015 12:04

Om Gudmundson: jag vet inte om han röstar på SD, men hans åsikter är ju helt i linje med vad SD tycker. Han är nog, som det brukar heta, ute och fiskar i grumliga vatten ;)

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

10 juli 2015 13:18

Arbetarrörelsens arbetare som skulle rämna det "borgerliga" samhället finns inte längre. Nu får revolutionärerna söka nya människor att manipulera till revolt och man har valt religiösa människor som saknar basal kunskap om västvärlden. Låter konspiratoriskt? Kanske, men det har alltid varit ett mål yttrat av vänstern.

 
Ingen bild

Demokratur

10 juli 2015 13:43

Det är tydligen väldigt besvärligt att tvingas bosätta sig i kalla Sverige för MENA-folket... Vad är det då som lockar...? Mmmm... Vad kan det vara...? Mmmmm... Vad, vad, vad...? B... Bi... Bid... Bidr... Bidra... Bidrag, kanske...?

 
Ingen bild

Argus

10 juli 2015 13:45

Historielösheten förnekar sig aldrig. Det finns tre olika definitioner på Arktis varav två innefattar Sverige. Den första och ursprungliga innefattar allt norr om polcirkeln som är den sydligaste latituden för midnattssol, mindre än en fjärdedel av landet. Denna är geografiskt bestämd men varierar i takt med jordaxeln. De två andra har med klimatet att göra, den andra är isotermen för 10 graders medeltemperatur i juli och inte berör inte Sverige och den tredje är trädgränsen och berör en ytterst lite del av landet, ofta på högre altitud.

 
Ingen bild

Hacke

10 juli 2015 14:24

Jag brukar med rätta hylla Thoralf och hans blogg.
Nu vill jag passa på och även hylla de många trogna som är härinne och kommenterar mer eller mindre dagligen. Det är en ren fröjd att ta del av era tankar, ingen nämnd och ingen glömd.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 juli 2015 15:46

Gulli Svensson är 86 år och bor i Halmstad kommun.
Hon har alltid handlat på ICA Maxi.

Det kan hon inte längre.

Hemtjänsten har nu fått direktiv om att handla i den närmaste butiken.

http://www.expressen.se/kvallsposten/gulli-86-stoppas-fran-att-handla-pa-ica-maxi/

I Sölvesborg vill kommunen att kommuninvånare hyr ut sina sommarstugor eller torp till flyktingar. Om de ligger ödsligt är det inga problem.

Vi gör bara förändringar i lokaltrafiken och anpassar turer efter de ”nyanländas” behov säger företrädare för kommunen.

Är det konstigt att om man blir FÖRBANNAD och snart EXPLODERAR?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 juli 2015 15:54

Hittade länken om lokaltrafiken.
Man blir skogstokig när tvingas inse vilka det är som får betala detta. Man blir också skogstokig över detta närmast servila krypande. Detta är människor vi inte har en aning om vilka avsikter de har eller om de ens uppskattar Sverige.

Det enda vi vet i nuläget är att det är pensionärer som betalar på löpande räkning!

FY FAN!

"– Ja, när det gäller de bostäder som vi kan hitta i småhus, torp och stugor så tror vi att de inte ligger i tätorterna utan ute i landsbygden. Ska det då fungera för de nyanlända, som inte har någon bil, då handlar det om att i projektet även försöka anpassa kollektivtrafiken, alltså vanliga bussar eller skolskjutsar, till de behov som de nyanlända har, avslutar Lars Ericsson."


http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekinge/unikt-projket-ger-nyanlanda-bostader

 
Ingen bild

Demokratur

10 juli 2015 15:55

Såg på Avpixlat att böcker som har kritisk syn på massinvandringen plockas bort. Inte annat att vänta i DDR-Sverige. Trist för socialisterna som styr är att vi via internet får den information vi undanhålls av statsmakterna.

 
staffan anderstig

staffan anderstig

10 juli 2015 16:29

De som undrar varför muslimer söker sig till den arktiska avkroken,behöver bara läsa i koranen,det är till Allahs glädje och ära att genom migration sprida Islam,om det inte är enda anledningen så finns bidragen där,klart det ligger i deras intresse att låta de otrogna betala straffskatt/bidrag till de som hörsammar Allahs kallelse Jihad!

http://facebook

 
Ingen bild

Hej!

10 juli 2015 16:45

@ Cosmik Debris

Jag bor på landet, jag och min fru (ej mamma) har fått bekosta varje transport till och från skolan under halva mitt barns skoltid hitills och förväntar mig inget annat än ständiga hån.

Jag är lugn numera och börjar använda pennan mer och mer, när min dotter är 12år har hon egen talan och jag med.

Då är jag med och sänker hyenorna med pennstiftet...




 
Ingen bild

Hulda mk1

10 juli 2015 17:20

@Demokratur. Visst är det galet i dagens Sverige. Nazistisk och Kommunistisk propaganda är ok. Men kritik mot invandringen - nej, det går inte för sig...
Det finns tyvärr en aldrig sinande källa för bloggar som denna och andra sverigevänliga.

 
Ingen bild

Göran

10 juli 2015 17:27

Är inte så säker på att någon imponeras av var denne Anders Blank firar Ramadan eller om han gör det över huvud taget. Kan väl inte vara något att fira ett påhitt som en ökenbandit iscensatt för 1400 år sedan.

 
Ingen bild

Irene

10 juli 2015 17:49

Deras fasta är en pseudofasta ty de gör som småbarn ofta gör. De vänder på dygnet och äter på nätterna och de får i sig lika mycket föda, inget att oja sig för. I år har vädergudarna sett till att ymnigt regn fallit i min hemtrakt och det har hjälpt oss alla som äter på dagarna.Vi har sluppit störas av samkväm med grillning och lekande/stojande barn, börjar annars vid 22-tiden och fortgår ett par timmar varje natt, hänsyn existerar inte. Men som sagt i år regnar det och vi får nattro så som brukligt varit i vårt fosterland.

 
Ingen bild

Hebbe

10 juli 2015 18:13

Undra hur nu Anders Blank kommer vinkla det faktum att kommunen "tvingas" betala vaktbolag att rondera 1 gång i timmen ute vid Salve? Det är väl gratis som allt annat skattefinansierat.

 
Ingen bild

Märta

10 juli 2015 19:12

Droppen tyckte jag var när margot wallström önskade " glad Ramadan" vid midsommar!! Fjäsk för muslimerna! Istället för trevlig modsommar - till det "egna folket" . Inte konstigt att man håller på att kräkas ibland !

 
Ingen bild

Onkel Sven

10 juli 2015 19:20

Nu är tiggarna i Högsby tillbaka efter förmodligen en välförtjänt semester!

 
Ingen bild

J B Doe

10 juli 2015 19:34

Jag har alltid undrat hur ett barn som vuxit upp i t ex en afghansk bergsby och som endast talar sitt eget språk, inte har något pass och inga pengar och som har mycket bristfälliga kunskaper om världen utanför den egna byn, kan ta sig tusen mil bort till en arktisk avkrok som Sverige.

 
Ingen bild

Pepparholm

10 juli 2015 20:37

Anders Blank kan månne ha delvis rätt i att Kalmar och Ljungby är avkrokar från rättssamhället. I Fria Tider kan man läsa att tiggare bär sig illa åt mot tjejernas hästar i Salvestaden och i Ljungby så vägrar bibliotekschefen att tillhanda invandrarkorrekt litteratur. Den allra viktigaste frågan i dessa sammanhang måste ställas av "journalisten" Anders Blank till ansvariga. Har han gjort detta? Det vet den som läser Barometern. Inte jag.

 
Ingen bild

C.H

10 juli 2015 21:01

Men vadå? Vad gnäller ni om ?.Malin Berghagen talar ju om hur ni skall sköta sköta ert sexliv i expressen.Ni borde skämmas.Ägna er åt annat.Fy

 
Ingen bild

Observer

10 juli 2015 21:37

.........."utan redaktionen ser det bara som en positiv utmaning".........
Ja, Det är ju det här som är problematiken.
DE KOMMUNISTISKA JOURNALISTERNA (Ja, för det är de!) B E G R I P E R inte att deras uppdrag är UPPLYSNING!!
-Dessa försöker istället att med sin arbetsplats resurser bedriva politisk aktivism. Och det ÄR ett problem.
Dessa sk journalister skall sparkas per omgående! -De är INTE journalister. De är politiska aktivister -inget annat!
De gör si skyldiga till DEMOKRATISABOTAGE när de t.ex jobbar inom public service!
-Därför, De ger ingen publik upplysnings-service. De m a n i p u l e r a r och u t n y t t j a r sin ställning o arbetsställe för eget syfte (Kommunistpropaganda) .....Och skall ha fängelse!

 
Ingen bild

Observer

10 juli 2015 22:16

Kära Sverigevänner!
Ja...Vi måste sätta de här idioterna i fängelse! Anledningen är jätteenkel. Alla pratar om det här -i alla fikarum, Landet runt!
Folk pratar om hur galet "De" beter sig, Hur galet de beslutar. O.s.v
-Beslutsfattarna.
Aldrig har vi haft ett sådant här avstånd till våra anställda beslutsfattare.
De är anställda av OSS för VÅRA pengar. Skattepengar.
Också tar de så här dumma beslut.
-Folk är förbannade!!!
Ja, Visst, Deras pengar går till helt skogstokiga beslut -Som INTE gynnar uppdragsgivarna alls!
Snarare tvärt om. De får inbrott, skottlossning, våldtäkter o.s.v för dessa slantar istället!
-Klart dom är förbannade.
EN SAK I DET NYA ÄR ATT ÅTERUPPRÄTTA F Ö R T R O E N D E T för de som skall f o r t s ä t t a som betalare genom ett rättfärdigande, som innebär att de som orsakat skada och INTE fullgjort sitt uppdrag får svara på V A R F Ö R ?!! Och skipa R Ä T T V I S A.
.........Bara på så sätt kan politiken överleva framtiden.

 
Ingen bild

Kalle på Spången

10 juli 2015 23:22

Thoralf - på tal om något helt annat. Ett förslag att föra vidare till partistyrelsen även om ni kanske inte är bästa vänner. Ämnet gäller nedskräpning. Jag vet inte hur det ser ut i dina trakter men i södra Sverige börjar problemet bli riktigt påtagligt, inte minst i Malmö. Det ligger skräp och cigarettfimpar snart sagt överallt, det känns som stundtals som att man lever i ett u land när man vandrar längs gatorna. Förslag: Kraftigt höjda böter och vid upprepade förseelser fängelse, eller något åt det hållet. Detaljerna kan alltid diskuteras. Problematiken är förstås att tillse att lagen efterföljs, vilket bland annat tas upp här:

www.di.se/artiklar/2015/7/9/lagen-som-polisen-struntar-i/

Kanske är Håll Sverige Rent något på spåret att kommunen ska ha möjlighet att bötfälla. Ett annat problem är förstås att kommunen i sig inte sköter sig optimalt när det gäller tömning av soptunnor etc...

En annan fråga att ställa sig är varför man inte kan engagera alla de bidragstagare som finns i att städa upp, dvs en form av arbete. Det är bra både för den arbetslöse och skattebetalarna.

Det viktiga är att saken kommer upp på agendan. Detta av två skäl. Dels anser nog de flesta att sakfrågan är riktig vilket är det viktigaste. Det är inte okej att skräpa ner, det är svårt att argumentera emot. Skäl nummer två är att det vore intressant att se hur Miljöpartiet agerar om SD positionerar sig i en fråga de inte borde kunna käfta emot.


 
Ingen bild

OT

10 juli 2015 23:33

Svensken är en "Fattig bonddräng": https://www.youtube.com/watch?v=tbtOvrsrhpU

Men Gud är med oss!

Ty de flesta av oss är lika oskyldiga som ett barn i IS-tjänst.

 
Ingen bild

Croneman

10 juli 2015 23:51

Croneman heter en sverigehatande journalist på DN. i varannan kommun gnäller han över dåliga TV-program. Och i varannan skriver han skit om sport; fr a fotboll.

I varje artikel ägnar han ett visst utrymme åt att kasta skit på sverigevänner som röstar på SD. Riktigt vidrigt ljuger han vilt.

Men i dagens spalt skriver han inget skit om SD. Nästan tvärtom! Jag har noterat detta även hos andra spaltproducenter. Där det tidigare hörde till god ton att skita på SD, även om det så var i ett recept och som inskjuten bisats, har det tydligt minskat. Inte så att det skrivs något positivt, utan snarare att det inte skrivs något alls. Men det är åtminstone en förändring som tyder på att en hel del av PK-maffian åtminstone börjar känna en viss tveksamhet till läget i landet.

De trängtar inte att bli ihågkomna med ett Mazettiopus som det sista de skrev.

 
Ingen bild

Blåsippan

11 juli 2015 00:06

Hoppas ingen Sverigevänlig läsare här inne prenumenerar på någon morgontidning (ni klarar er utan) eller köper någon kvällstidning. Låt de sakta men säkert självdö med sina lögner och vinklingar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

11 juli 2015 00:31

Sista meningen är det världsklass på Alfsson, bara jaga den handfull kommunister som styr på Barometern

 
Ingen bild

Niklas R

11 juli 2015 00:47

Anders Blank har rätt, muslimer borde inte fira ramadan i Sverige, de borde flytta hem till arabiska halvön och fira den där.

 
Ingen bild

Ronny

11 juli 2015 01:12

Och hur visar man sin politiska och ideologiska hemvist bäst? Man kan bl.a ha på sig en Palestinashal.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

11 juli 2015 12:35

Kjell Albin Abrahamsson: "Visst gullas det med kommunistiska politiker"

- Länge var ju vänsterpartiet och kommunisterna i dominerande ställning. Men sen så har ju miljöpartisterna tagit över, vilket syns. Det är väldigt sällan som en intervjuad miljöpartist i (SVT) får en kritisk följdfråga. Visst gullas det med kommunistiska politiker, vänsterpolitiker och miljöpartister. De kommer lindrigare undan i hela den granskning som sker och ska ske av politiker, än andra partier.

http://www.ltz.se/jamtland/krokom/kjell-albin-visst-gullas-det-med-kommunistiska-politiker

Tillsammans med Ingrid Carlqvist utgör han den frispråkiga journalistduo, unikt orädda, som kallar en spade för en spade.









Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards